23. kolo
19.02.2017 18:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - CA Osasuna 3:0

Po čtyřech zápasech bez vítězství si Celta Vigo spravila chuť, potvrdila roli favorita a před vlastními fanoušky nezaváhala s poslední Osasunou. Jakkoli se však mohlo zdát utkání rozhodnuté už předem, na hřišti tomu tak úplně nebylo. Tři body totiž po první brance Pioneho Sista pojišťovali až v závěru Jozabed Sánchez a Iago Aspas.

Domácím chvilku trvalo, než se rozehřáli do optimální teploty, především zkraje prvního poločasu se hostům poměrně bez problémů dařilo bránit. Vůbec poprvé vystřelili až po zhruba dvaceti minutách hry Wass s Bongondou, ovšem ani jeden z nich bránu netrefil. Celtu dostal rozhodně do většího klidu až ve 23. minutě Sisto.

V podstatě se jednalo o dost krkolomnou kombinaci, která ovšem ve finále vypadala na oko moc hezky a ještě byla úspěšná. Rossi pak sklepl míč pro svého kolegu, který se ještě pohybem doprava uvolnil do lepší pozice a zacílil za záda gólmana Sirigua. Následně mohl dvakrát skórovat sám Rossi, nicméně poprvé mířil jen do soupeřova brankáře a pak mimo.

V podstatě až ve druhém dějství se Pamplona dostala do nějaké větší příležitosti. Sergio Léon se pět minut po přestávce dostal ke střele z poměrně nepříjemného úhlu, ale i přesto pořádně zaměstnal mezi třemi tyčemi dobře reagujícího Rubéna Blanca. V 55. minutě se snažil zacílit Miguel de la Cuevas, ani on však Rubéna Blanca nepřekonal.

Ačkoli se Los Rojillos po obrátce opravdu zlepšili, žádné vyrovnávací trefy se prostě nedočkali. A naopak Célticos v závěru přidali dva přesné zásahy. V 87. minutě centr z rohového čtvrtkruhu od Marcela Díaze zužitkoval hlavou Jozabed Sánchez, minutu před koncem pak jemným obloučkem skóroval Iago Aspas.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele