23. kolo
18.02.2017 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - SD Eibar 2:0

Fotbalisté Sevilly se vrací alespoň do zápasu Barcelony na druhé místo, když ve večerním utkání zdolali nepříjemný Eibar 2:0. Andalusané vstřelili druhou branku až v nastaveném čase, do té doby byl Eibar pořád ve hře o body.

Sevilla to s Eibarem neměla vůbec jednoduché, hosté hráli velice kompaktně a i když se Sampaoliho svěřenci dostali do vedení, až do závěrečného hvizdu museli o tři body bojovat. O první vážnější rozruch se postaral Eibar, jmenovitě León, jehož centr Rica sice překvapil, ale nakonec v brance neskončil.

Skóre se poprvé změnilo přesně ve 31. minutě. Jovetič uvnitř šestnáctky poslal na malé vápno nadýchaný centr a úplně osamocený Pablo Sarabia před Rodríguezem ani na moment nezaváhal. Vedoucí branka Sevillu pořádně nakopla a i v následujících minutách bylo před gólmanem Eibaru pořádně živo, nicméně další gól se do konce poločasu vstřelit nepodařilo.

Eibar se ve druhém poločase přeci jenom pokusil zaútočit a několikrát byl velice blízko vyrovnávací trefě. Nejprve vypálil nebezpečnou křížnou ránu Adrián González a po něm dvanáct minut před koncem málem zaskočil Rica střídající Luna. To už za sebou měla Sevilla promarněnou příležitost na 2:0, Vitolo totiž po dobré kombinaci napálil jen boční síť. Hosté byli ve hře o body až do nastaveného času, až v této době se totiž domácí podařilo vstřelit druhý gól. Do rozhozené obrany se dostal Jovetič a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Vitola, ten jeho nabídku samozřejmě využil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
czech_mira

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele