23. kolo
17.02.2017 20:45 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Granada CF - Real Betis 4:1

Granada nevzdává boj o záchranu a v předehrávce 23. kola se vytáhla proti Betisu. Domácí zvítězili nečekaně vysoko 4:1, navíc podruhé v řadě doma naplno bodovali. Hosté hrubě nezvládli zejména první poločas, ve kterém inkasovali v rozmezí patnácti minut hned třikrát. Sudí Ocón také rozdal dvě červené karty.

Granada dokázala při svém posledním domácím zápase udolat jedinou brankou Las Palmas a dnes na to úspěšně navázala. Utkání nezačalo v nijak závratném tempu, spíše byla k vidění jakási oťukávačka, kterou však v 18. minutě domácí rázně uťali vedoucí brankou. Carcela González se zleva vřítil do šestnáctky, kde překonal hostujícího brankáře. V tu chvíli ještě fanoušci Betisu netušili, že odstartovala hrůzostrašná čtvrthodina, která nakonec stála jejich miláčky celý zápas. O deset minut později totiž vyrobila obrana Betisu hrubku, kterou okamžitě zužitkoval centrem do šestnáctky Héctor a hlavičkující Adrián Ramos zvýšil na 2:0. A za dalších pět minut bylo dílo dokonáno. Gonzálezovu střelu Adnán vyrazil před sebe a dorážející Pereira dal na 3:0. Takovou sprchu tu Granada dlouho nezažila, pochopitelně k jejímu prospěchu.

Betis se z těžkého direktu v prvním poločase nevzpamatoval. Po hodině hry už vše zavánělo tvrdým debaklem, obrana Betisu nechala Adriána Ramose dělat si co chce a ten měl tolik prostoru a času, že s nabídkou neváhal - 4:0.

Na chvíli sice ze strany domácích došlo k zaváhání, když Pereira za nesportovní chování zcela zbytečně uviděl červenou kartu. Betis ale o přesilovku stejně nestál, Matías Nahuel obdaroval soupeře nefalšovanou fackou, to vše přímo před zraky hlavního sudího, a tak se sily na hrací ploše bleskurychle vyrovnaly. Betisu se nakonec povedla alespoň kosmetická úprava výsledku. Parádní hlavičkou se zaskvěl Petros.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele