23. kolo
20.02.2017 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Málaga CF - UD Las Palmas 2:1

Málaga doma zvítězila v těžkém utkání nad Las Palmas 2:1 a je třináctá. Hosté si z porážky nemusejí dělat těžkou hlavu, neboť před svým soupeřem zůstávají o jednu příčku výše. Všechny branky padly už v průběhu prvního poločasu, kdy na vedoucí trefu Lemose zareagovali Fornals a Charles.

Hosté vstoupili do utkání mnohem aktivněji a Málaga jejich náporu vzdorovala jen do 19.minuty, kdy se poprvé prosadil Mauricio Lemos. Volný přímý kop z ideální pozice zahrál tak precizně, že golman Kameni neměl sebemenší nárok. Ale Málaga rychle pookřála a také ona si pomohla standardní situací. Hostující obraně se nepovedlo zažehnat nebezpečí po rohovém kopu, Pablo Fornals ve snaze poslat centr na malé vápno k překvapení všech překonal golmana Varase. Krásná branka znamenala vyrovnání a domácích bylo rázem plné hřiště. O dvě minuty později předčasně rozjásal fanoušky Keko, jeho branka ale nemohla být pro ofsajd uznána a za chvíli Málaga skutečně dokonala obrat. Rychlou akci po kolmé přihrávce dotáhlo do úspěšného konce duo Keko-Charles, přičemž druhý jmenovaný bez problému trefil odkrytou branku.

Také ve druhém poločase se bylo na co dívat. Nejprve zazdil stoprocentní příležitost Rodríguez a na druhé straně skončila tečovaná Boatengova rána na tyčce! Hra se pak přesunula opět před Varana, kde pokračoval ve spalování šancí Fornals a Camacho, který orazítkoval břevno.

Málaga vedla, ale utkání si dvacet minut před koncem zbytečně zkomplikovala. José Rodríguez uviděl druhou žlutou kartu a Las Palmas vycítilo šanci na zvrat. Jenomže směrem dopředu to hostům nešlo. Málaga se opevnila před vlastní šestnáctkou a jedinou velkou příležitost, kterou Las Palmas nabídlo přišla v nastaveném čase. Jesé nebezpečně vypálil, ale ke své smůle netrefil Kameniho branku. Málaga tak zvítězila nad Las Palmas 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele