HET liga - souhrn 7. kola

15.09.2017, 19:53, aktualizováno 18.09.2017, 19:50
Komentáře a souhrny
Plzeň i přes problémy v druhé půli proti Zlínu uhájil stoprocentní bilanci. Slavia zvládla derby se Spartou a posunula se za vedoucí Plzeň. Jablonec rozprášil Jihlavu. Olomouc pokračuje ve vynikajícím startu a totéž platí o Liberci, oba celky zapisují další tři body. Třetí zápas v řadě zvládla na domácím trávníku Dukla. Jen bod naopak mají Teplice, které remizovaly 0:0 s Bohemians 1905...

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 2:1

18.09.2017 18:00

Góly: 12. Daniel Kolář, 15. Michael Krmenčík - 43. Tomáš Hájek (vl.)

Bez ztráty kytičky nadále kraluje Viktoria Plzeň. V souboji dvou pohárových zástupců porazila Fastav Zlín 2:1. Všechny branky padly už v prvním poločase, když katastrofálního vstupu Ševců do utkání využili Kolář s Krmenčíkem. Zlín sice do šaten snížil, ale vyrovnat už nedokázal.

Souboj Viktorie s Fastavem sliboval ofenzivní podívanou a diváci v Doosan Aréně se rozhodně nenudili. První šanci měli domácí, stoper Hejda se objevil za obranou Zlína, ovšem vylámal si zuby na výtečném zákroku Dostála. Vzápětí na druhé straně poslal do vápna milimetrově přesný centr Matějov a Vukadinovič rovnou z první netrefil ideálně. Za další dvě minuty už se měnilo skóre, Petržela poslal balón do šestnáctky a Daniel Kolář s přispěním teče zajistil vedení Plzně.

Hra Zlína byla v úvodní fázi zápasu plná nepřesností a laxních přihrávek a Viktoria to bez lítosti trestala. V 15. minutě domácí rozehráli rohový kop a absolutně nehlídaný Krmenčík hlavou k tyči zvýšil. Zlínu se dál nedařilo a trenér Bohuslav Páník se nestačil divit. Po Petrželově pasu střílel na zadní tyči Kopic a kdyby dal, nejspíše by bylo hotovo.

Fastav začal zlobit až před přestávkou, nejprve se dobře uvolnil Vukadinovič, který vystřelil vedle a ve 43. minutě odcentroval Holzer a Tomáš Hájek si v souboji s Ekpaiem vstřelil vlastní gól. Ševci se vrátili do zápasu a druhý poločas ještě sliboval zajímavou podívanou.

Viktoria byla i ve druhém poločase aktivnější, ale vstřelit třetí gól se jí nedařilo. V 52. minutě propadl ve vápně Zlína balón a Řezník ho poslal mimo branku. Na druhé straně měl zase velkou tutovku Traoré a nebýt výtečného zákroku Kozáčika, bylo by srovnáno. Hned o minutu později měl Zlín další obrovskou příležitost, Vukadinovič dokonce dloubl balón přes Kozáčika, jenže míč si cestu do branky těsně nenašel.

V 71. minutě zase nebezpečně střílel Kolář, ale i jemu scházela přesnost. Fanoušci Viktorie si výrazně oddechli čtyři minuty před koncem, kdy z dálky vypálil Džafič a opět jen těsně minul Kozáčikovu branku. Fastavu se vyrovnat nepodařilo, takže Plzeň je po sedmi kolech nadále stoprocentní.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 2:0

17.09.2017 18:00

Góly: 71. Milan Škoda, 90+2. Josef Hušbauer

288. derby pražských S ovládla Slavia. V domácím Edenu byla po celý zápas lepším týmem a tři body získala zaslouženě. Skóre otevřel až v 71.minutě Milan Škoda a v nastavení pojistil výsledek Josef Hušbauer.

V Edenu vládla skvělá atmosféra a domácí fanoušci několikrát ukázali pohledné choreo. První zajímavou šanci měla Slavia, Stoch vůbec nic nevymýšlel a vypálil na přední tyč, kde byl připravený Dúbravka. Oba celky zkoušely střílet, na druhé straně napřáhl Mandjeck, bránu ale vůbec netrefil. Sešívaní byli aktivnější a také nebezpečnější. Ve 29.minutě se na trávníku v Edenu děly věci, Slavia si vytvořila obrovský tlak a hned několikrát vytáhl fantastické zákroky Martín Dúbravka. Sparťanská defenzíva nedokázala odkopnout balón do bezpečí a Stoch jej ještě udržel na hrací ploše, přihrál Škodovi a ten napálil balón na branku, kde je odkopával Costa. Slavisté už se radovali, Škoda moc dobře věděl, že balón už přešel brankovou čáru, avšak sudí společně s pomezními i čárovými nic takového neviděli. Škodův gól opět hlasitě volá po rychlém zavedení videa.

Slavii tedy nebyl uznán regulérní gól, nicméně domácí zůstávali u balónu a nadále obléhali sparťanskou šestnáctku. Před koncem poločasu se "konečně" ozvali i sparťanští příznivci s obávanou pyrotechnikou. Směrem dopředu jejich tým nebezpečný nebyl, snad jen Ben Chaimův pas na Biabianyho sliboval něco víc, ovšem francouzský křídelník na něj nedosáhl. Na začátku druhého poločasu odpálil hostující kotel další dělobuchy a pořadatelé měli o zábavu postaráno. Slavia byla nadále lepší, Škoda hlavičkoval vedle a na druhé straně musel rychle zasáhnout před Kadlecem Laštůvka. O chvíli později vlétl do vápna Biabiany a po jeho centru balon padal před prázdnou branku, ze Sparťanů ho ale nikdo nezasáhl.

Velká chvíle Slavie přišla v 71.minutě. Stoch rozehrál dlouhý přímý kop na Milana Škodu, který hlavou překonal Martina Dúbravku. Slavii vedoucí branka neuspokojila a ta se dál tlačila dopředu. Stoch rozehrál další nebezpečný přímák, ovšem těsně přestřelil. Sparta musela před koncem dohrávat bez vyloučeného Costy, který uviděl druhou žlutou kartu a Slavia definitivně rozhodla o svém vítězství v nastaveném čase. Rychlý brejk potáhl Hušbauer, mohl ještě přihrávat, ale rozhodl se zakončit na přední tyč a jeho úmysl mu dokonale vyšel. Slavia ovládla derby a Spartu porazila 2:0.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 5:0

17.09.2017 15:00

Góly: 13. Stanislav Tecl (pen.), 33. Stanislav Tecl, 56. Vladimir Jovović, 71. Michal Trávník, 88. Ondřej Mihálik

Nepříjemným debaklem skončilo utkání 7.kola mezi Jabloncem a Jihlavou. Domácí nastříleli Ježkům rovnou pět branek! Zápas ale výrazně ovlivnilo brzké vyloučení Petra Tlustého.

To samozřejmě výkon Ježků nijak neomlouvá. Úvodní minuty sice ukázaly, že by mohla být Vysočina minimálně vyrovnaným soupeřem, ovšem vše z pohledu hostí zhatila 13.minuta a penaltový průšvih Petra Tlustýho. Ten naprosto nezodpovědně zatáhl za dres Doležala a protože byl útočník Jablonce před Rakovanem sám, následovala červená karta a pokutový kop. Toho se zhostil Stanislav Tecl a proměněnou penaltou nasměroval Jablonec k vítězství.

Jihlava byla v nesmírně těžké pozici a navíc Jablonec byl jako utržený ze řetězu. Velkou šanci spálil Jankovič a ve 33.minutě zvýšil na 2:0 opět Stanislav Tecl. Rychlou rozehrávku Trávníka využil Hanousek centrem na Tecla, který hlavou vsítil druhý gól. Ježci se sice statečně bili, ale zápas byl pevně v rukou domácích. V 55. minutě se uvedl fantastickou ranou Jovović a tím bylo definitivně rozhodnuto.

Nenasytný Jablonec však dál odstřeloval branku soupeře a Rakovan nevěděl, kde mu hlava stojí. Střelu Tecla vyrazil, Masopust balón vrátil před branku a Trávník zvyšoval už na 4:0. Jablonec si populárního bůra nenechal ujít a zlomeného soupeře ještě dorazil potupným gólem. Rakovan ve snaze rozehrát napálil Ondřeje Mihálika a od něj skončil balón v síti. Ostudý debakl byl završen.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 0:1

16.09.2017 19:00

Góly: 65. Matěj Chaluš

Mladá Boleslav se dere nahoru. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího zvítězili na Slovácku 1:0 a podruhé v řadě berou tři body. Středočeši vyhráli zcela zaslouženě, měli spoustu šancí, ale chytila se jen jediná v podání Matěje Chaluše.

Hosté v minulém kole konečně vyhráli a všichni příznivci doufali, že nastává doba zvratu. To se nakonec skutečně potvrdilo. Herně i výsledkově byla Boleslav lepším týmem.

Její šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Přikryl postupoval z úhlu na Heču, ten však jeho střelu kryl. Na druhé straně se odhodlal ke střele Reinberk a ke gólu scházely centimetry. Nepřesnost v zakončení zdobila oba celky. Chramosta rovněž střílel vedle a totéž platilo i o dalším pokusu Reinberka. A pokud se konečně podařilo zamířit, úřadovali brankáři. Chramostu na přední tyči vychytal Heča. Chramosta byl vůbec smolařem zápasu a před koncem poločasu spálil další tutovku.

Mladá Boleslav se ujala zaslouženého vedení v 65. minutě. Obrana Slovácka nedokázala ubránit rohový kop a balón, který se snesl na malé vápno, zasáhl nohou Matěj Chaluš a Heča neměl nárok. Za Slovácko se pokusil o rychlou odpověď aktivní Reinberk a Vejmola s problémy zasahoval. Slovácko spěchalo za vyrovnáním, ale obrana Mladé Boleslavi byla pozorná. V 90. minutě uviděl Chramosta druhou žlutou kartu, takže hosté dohrávali o jednoho méně. Nicméně času mělo Slovácko velmi málo, přesto bylo v nastavení blízko vyrovnání. V jeho páté minutě hlavičkoval Zajíc a Vejmola schoval balón do rukavic. Boleslav si oddechla a podruhé v řadě získala plný počet bodů.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 3:5

16.09.2017 17:00

Góly: 45. Lukáš Budínský, 51. Filip Panák, 81. Lukáš Budínský (pen.) - 2. Tomáš Zahradníček, 10. Jakub Plšek, 68. Šimon Falta, 74. David Houska, 89. Tomáš Zahradníček

Sigma si pojistila druhé místo, když zvítězila po divokém průběhu nad Karvinou 5:3. Domácí vstoupili do zápasu naprosto šíleně a brzy prohrávali o dvě branky, ale nevzdávali se a několikrát se dokázali vrátit zpět do utkání. Bohužel je však srážela děravá obrana. Dostat pět branek v domácím prostředí je zkrátka příliš.

Trenér domácího týmu Jozef Weber doufal, že se jeho svěřenci v utkání s Olomoucí chytnou, ovšem podle začátku to bylo marné přání. Karviná v začátku zápasu v podstatě neexistovala a Sigma toho využila dvěma brankami. Rychlou akci ze druhé minuty zakončil v šestnáctce Tomáš Zahradníček. O osm minut později vyrobil hrubku Košťál a nabídl Hanákům druhý gól. Jakub Plšek v jasné šanci nezaváhal a kouč Weber mohl jen nevěřícně kroutit hlavou.

Sigma po dvou trefách trochu polevila, ale Karviná byla naprosto paralyzována. Až ve 31. minutě se odhodlal ke střele Letič, ale velké nebezpečí z toho nebylo. Před koncem poločasu se Karviná přeci jenom usadila na polovině Sigmy a těsně před odchodem do kabin vstřelila kontaktní gól. Eismann poslal do vápna dlouhý balón, který propadl a Košťal přihrávkou namazal Lukáši Budinskému - 1:2 z pohledu Karviné.

Byl to důležitý moment, kterého také domácí celek dokázal na začátku druhého poločasu využít. V 51. minutě totiž Letić rozehrál rohový kop a hlavičkující Filip Panák srovnal na 2:2. A to nebylo všechno, za chvíli byl Budinský v další velké šanci a mnoho nechybělo a byl dokonán obrat.

Velkou slabinou domácího celku byla v tomto utkání defenzíva. Ta vlastně skoro neexistovala, protože když se Hanáci dostali dopředu, byl z toho gól. Po Obročníkově přihrávce uklidil balón do sítě Šimon Falta a Sigma zase vedla. Navíc čtvrthodinu před koncem vedení navýšila, David Houska prošel obranou Karviné jako nůž máslem a dělovkou propálil Berkovce.

Karviná se kupodivu ještě vrátila do utkání, když nařízenou penaltu za faul na Ramíreze proměnil Lukáš Budinský. Jenže vzápětí se zase předvedla obrana a Sigma zvyšovala na divokých 5:3. Berkovec ještě dokázal vyrazit střelu Plška, ale proti dorážce Tomáše Zahradníčka nic nezmohl.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:2

16.09.2017 17:00

Góly: 65. Alvin Fortes - 8. Tadas Kijanskas (vl.), 71. Roman Potočný

Liberec dokázal potřetí v řadě vyhrát venku a Zbrojovku Brno tím přikoval ke dnu tabulky. Hosté z pod Ještědu vstřelili rychlý gól a když po hodině hry srovnal Fortes, za dalších šest minut vrátil Slovanu vedení Potočný.

Slovan si lepší začátek nemohl přát. Už v 8. minutě poslal do vápna ostrý centr Ševčík a Tadas Kijanskas si vstřelil vlastní gól. Zbrojovka mohla okamžitě vyrovnat, ale Vraštil ve stoprocentní šanci přestřelil branku. Utkání nabídlo spoustu šancí a pološancí, Folprecht například přízemní střelou donutil Melichárka k zákroku a Kijanskas div, že si opět nedal vlastní gól.

Svojí příležitost promarnil i Pulkrab a stejně si vedl i Pilík. Poměrně hektické utkání pokračovalo i po změně stran.

Polák těsně minul a Jablonského zpacifikoval Hladký. Brno se dočkalo vyrovnání v 65. minutě, kdy vybojoval balón Lutonský, Škoda pak přihrávku přenechal Alvinu Fortesovi, který povedenou ranou k tyči srovnal na 1:1. Vzápětí měl na kopačce druhý gól Škoda, ovšem domácí útočník brejkovou akci zhatil tím, že trefil kopačku brankáře Hladkého. A tak přišel trest.

Roman Potočný se nerozpakoval a na hranici pokutového území tvrdě vypálil pod břevno, kam Melichárek nedosáhl. Autor druhé liberecké branky měl na kopačce ještě třetí gól, ovšem domácí zachránila tyčka. Liberec už další srovnání nedopustil a venku zvítězil potřetí v řadě.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Baník Ostrava 2:0

15.09.2017 18:00

Góly: 3. Jan Holenda, 71. Jan Holenda

Baník bez Milana Baroše v sestavě nedokázal čelit pražské Dukle a z Julisky odjíždí s nepořízenou. Výhru domácího celku režíroval dvougólový Jan Holenda.

Hosté před zápasem řešili absenci Milana Baroše a ten skutečně do zápasu nenastoupil. Místo něj se v útoku objevil Jakub Šašinka. Nicméně Baníku se vstup do utkání opět nepovedl. Centr Holíka uklidil hlavou do sítě Jan Holenda a Dukla velice brzy vedla 1:0. Hosté sice mohli okamžitě odpovědět, ale De Azevedo ani nadvakrát nedokázal poslat balón za záda brankáře Rady. To byly obrovské příležitosti, které později Ostravu hodně mrzely.

Dukla byla lepším týmem, hned dvakrát se dostal do koncovky Mustedanagič, z toho v jednom případě orazítkoval tyč. Po půlhodině hry se znovu přihlásil o slovo Baník a ránu Hrubého schoval do náruče pozorný Rada. Totéž platilo i po střele De Azeveda. Ve 41. minutě se zničehonic objevil za obranou Stáňa, dlouhý balón si šikovně zpracoval a okamžitě vypálil, bohužel pro Baník hodně nad.

Baník měl první velkou šanci i po změně stran, ale Šašinka prokletí nezlomil, balón napálil jen do připraveného Rady. Na druhé straně se neujal Kušnírův volný přímý kop. Baník byl ve hře o body až do 74. minuty, kdy podruhé inkasoval a znovu to bylo od Jana Holendy. Centr mu tentokrát adresoval Kušnír a Holenda z voleje propálil Vaška. Baníku nakonec nebylo souzeno ani snížení, neboť Šašinka v další solidní šanci selhal.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 0:0

15.09.2017 18:00

Góly: -

Bezbrankovou podívanou nabídl zápas v Teplicích, kam zavítala Bohemka. Oba celky si dokázaly vytvořit velkou šanci, žádná však neskončila gólem. Z konečného výsledku budou mít radost spíše hostující fotbalisté.

Na Stínadlech se nehrála žádná ofenzivní partie. Teplice sice byly o něco aktivnějším týmem, ale Bohemka dokázala velice pečlivě bránit. Zkraje zápasu se blýskl zajímavou individuální akcí Alois Hyčka, nicméně střelu obrana Klokanů zablokovala. O několik minut později dobře centroval Krob a branku těsně minul Vaněček. Poločas pak uzavřela nepříliš razantní střela Hyčky, kterou Fryšták bezpečně lapil.

Největší šance utkání přišla těsně po změně stran. Kučerův volný přímý kop poslal do břevna a nad hlavičkující David Vaněček! Větší šanci už si Teplice za celý zápas vypracovat nedokázaly. Obrovskou příležitost měli i Klokani. Nečasův centr zasáhl hlavou Reiter a nebýt fantastického zákroku Grigara, šla by Bohemka do vedení. Bohužel další vývoj utkání nic zásadního nepřinesl a za zmínku stojí snad jen nepřesná střela Vošahlíka.

Závěrečný hvizd rozhodčího Pechance pak zpečetil bezgólový stav 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň770016:221
2.Slavia Praha743010:115
3.Sigma Olomouc742113:714
4.Slovan Liberec74129:713
5.Sparta Praha73226:611
6.FK Jablonec724113:710
7.Bohemians Praha 190572414:410
8.Dukla Praha731310:1210
9.FK Teplice723210:99
10.Fastav Zlín73046:79
11.FK Mladá Boleslav72146:117
12.1. FC Slovácko71336:66
13.Baník Ostrava713310:166
14.MFK Karviná71157:124
15.Zbrojovka Brno71155:134
16.Vysočina Jihlava71155:164

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (863)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S pokorou do Evropy.

Reagovat
monty25

Asi jedině přes MOL Cup. Uvidíme v úterý...

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden v Jihlavě, normálně bych dával 0:0 ale s tou naší obranou není možné, abychom ještě někdy měli nulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valmezu možná jo.

Reagovat
Puskas

se štěstím třeba i jo

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda letos překoná poprvé hranici 10 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Dukla

Reagovat
Liquid

je sotva po žních a Král už ryje držkou o zem tak co už po tomto kole na sestup?? No myslím, že to ještě kolo vydrží nad lajnou

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Azazelo RD

Jedině sestup přinese článek Návrat krále.

Reagovat
PP

Ječmínka..

Reagovat
smazaný uživatel

No za dva roky bude možné článek recyklovat, pozměnit pár jmen a reálií...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka skóre 4:4 a 10 bodů

Reagovat
ratusek

FDF a navíc jsou šestí

Reagovat
REPLIKATOR

Betonians

Reagovat
smazaný uživatel

jakej trenér, takova hra

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pyroman

Docela pro Haška, na to, že z něj všichni dělali totálního trenérského tragéda a hodně lidí včetně mě tipovalo Bohemku na sestup, si vede hodně slušně. Na druhou stranu, nudnější tým v lize asi není. Že v jejich posledních 5 zápasech padly dohromady tři góly je šílený.

Reagovat
ZB 07

Tak hrají to, na co mají, kéž bychom takhle hráli my...

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík si ho dobře vychoval

Reagovat
smazaný uživatel

Trojuhelnici

Reagovat
ZB 07

Dukla dnes pro mě docela zklamání, výhrou sice potěšili, ale herně to byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím ostravským titulem to letos asi ještě nevyjde

Reagovat
taws

To je slávisticka specialita chvastat se titulem a pak hrát o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - my jsme sice podle všech alibisti, ale každej rok se chvástáme titulem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, nastane abdikace?

Reagovat
REPLIKATOR

Golenda!!!

Reagovat
Hyrax

Johnny

Reagovat
Banikovec7

Videl jsem jen prvni polocas, ale vykon docela slusny, skoda ze nemame aspon prumerne stopery, pak bychom meli bodu mnohem vic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz Stana nebo Sasinka neda z metru tak to je marny. Se stacilo zeptat kam to chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho kam pálil tak se asi zeptal

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

až bude jednou Baník průměrným klubem, tak bude mít průměrné stopery.......

Reagovat
Rarášek

Johny je bůh

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Milej chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Baník podal špatný výkon. Byly tam pasáže, kde byl jednoznačně lepší a De Azevedo to slušně větral, jenže bohužel Poznar byl prostě katastrofální a Šašinka svojí jedinou šancí napálil Radu. Příště budou už mít k dispozici Baroše, takže to bude proti Jihlavě o něčem jiným. Každopádně ta nováčkovská euforie, o které jsem mluvil po dvou kolech, je vážně pryč a Baník si musí sednout na zadek.... Nebylo to špatný, s trochou štěstí mohli dneska urvat body, ostatně Dukla měla taky jen dvě šance, ale obě proměnila, nicméně tohle proti soupeřům pevnějším vzadu stačit nebude. Naopak Dukla tři zápasy domy, tři výhry, tři čistý konta a vůbec bych se nedivil, kdyby nás v dalším domácím utkání obrali o body. Zvedli se po těch prvních dvou kolech fakt solidně.

Reagovat
Banikovec7

Kdovi jestli priste Milan bude, to uz rikaji 3 tydny ze je jen lehce zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera přímo říkal, že by Baroše nasadil už dneska, ale pokud by to udělal, existovala reálná šance, že by se zranil na další měsíc a chyběl v dalších zápasech. Každopádně příští týden bude trénovat na 100% a pro Jihlavu s ním počítá.

Ale je jasný, že tělo je nevyzpytatelné a může se to každým dnem změnit.

Reagovat
Banikovec7

Jeste k tomu krali, myslim ze fanouskovsky lize jasne vladnem, za krale fotbaloveho nas nikdo neprohlasoval (zatim ).

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi rok budete vladnout i ve druhy lize

Reagovat
smazaný uživatel

útočník, T. Poznar, v součtu už1370 minut nevstřelil gol v ligovém utkání...pěkná bilance...Baníkovci, todle kopyto vám byl čert dlužnej...

Reagovat
Miguel19

Však po prvním zápase si tady houfně pomlaskávali, jak je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

jojo pomlaskávali...tak snad už vystřízlivěli...

Reagovat
Banikovec7

Netvrdim ze je vyborny, ale mi se herne libi, krome dneska. Jen by mohl zacit davat goly no.

Reagovat
patas92

Reagovat
HorajzmAmmann

No... Tak goly Poznar moc nedaval ani pred Banikem.

Reagovat
Banikovec7

Ve Zline celkem jo. Doufal jsem, ze by mu to mohlo sedet s Milanem, tak uvidime jak se vrati.

Reagovat
didosh

Spíš doufám že by to mohlo sedět Šašinkovi s Milanem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

To tady psali asi jen dva lidi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste byli zase udělání z Holendy a taky si nějak nepamatuju, že by u vás dával nějak zvlášť góly..

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Ale dával ty důležité.

Reagovat
Miguel19

Dal jich 8 no. Tedy o 8 víc, než kolik jich u vás dá Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš srovnávat snadnost vstřelení gólů za tým co je na čele tabulky a týmu co hraje na spodku? Ok..

Reagovat
patas92

Hráč kvalitou někde na pomezí první a druhé slovenské ligy. Bylo od začátku úplně jasné, že bude stát za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník promluvil.

Reagovat
patas92

Jo sorry, je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Své si uhraje, jen mu chybí góly.

Reagovat
patas92

Takže si své neuhraje. To, co on klidně může hrát Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale tak možná 30 minut.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

což je u útočníka celkem závažný handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Který útočník u nás v posledních letech dával více gólů?

Reagovat
Puskas

Žádného pořádného jsme neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není fakt, který by měl být proti Poznarovi. Za mě tam té práce udělá vepředu prostě hodně..

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Puskas

to nepopírám, proto ho jinak nehaním

Reagovat
patas92

Reagovat
didosh

Reagovat
taws

což, je na utočníka dost podstatný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si u nás už celkem zvykl, že útočníci góly nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

at si jde radsi psat sracky k Barcelone, Safy jr. ...

Reagovat
patas92

Tady máš už monopol na psaní sraček ty

Reagovat
frankiefcb

Ty běž lézt doprdele prosím Tě své zkurvené Barceloně.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty nemáš rád páťu?

Reagovat
PP

přitom Zelínu by se hodil mnohem víc jak Železnik...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
didosh

máš recht...třeba se nějak probudí...ale i tak si myslím že je to kopyto...radši bych aby hrál náš hráč než hráč na hostovačku...

Reagovat
Kepy_FCB

Ty voe Banik fskt neprekvapi

Povinna vyhra v Brne, zapas s jude byl zrejme vysledek podzimu.

Reagovat
HorajzmAmmann

4. minuta s Duklou, 4. minuta s Jabloncem, 6. minuta se Slovackem, 20. minuta s Teplicema

Nekdo by mohl hracum vysvetlit, ze se nemusi zacinat za stavu 1:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak po dnešním zápase jsem trošku pozměnil názory

1) Jestli Breda stál aspon za vyzkoušení na stoperu tak příští zápas prostě musí hrát na stoperu on. Útočit neumí ale to potřebovat nebude. A defenzivně to přes formu Pokorného a Šindeláře bude jistota.

2) Granecny není bek !!!

3) Mesaninov zpátky pls

4) po vápno celkem dobrý, ale jak se má centrovat tak to kromě Suse dneska nikdo netrefoval ... Když to prezenu Dukla 2 centry dva góly Baník 20 centru na prvního hráče Dukly

5)

Reagovat
HorajzmAmmann

5) jestli nerozjebem Jihlavu tak bych řekl že mi ten tip 5-7 na umístění Baníku už nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

menší ot, dotaz na aktivní fandy - jak dokážete sladit babu a fotbal, respektive výjezdy a vztah ? ( směřováno spíš na nás už pár let pracující, ideálně s babou co ji fotbal nebere )

Reagovat
HorajzmAmmann

Odjedeš přijedeš pokud jsi fans Baníku zepta se proč tam pořád jezdíš kdyz se vracíš porad nasrany , ale časem to pochopí a raději se než přijedeš domu koukne jak hrál Baník ať už je připravena ze proste večer nebude nálada a tím to asi konci...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak já mel štěstí, ani jednu sport nebral ale výjezdy tolerovali úplně v klidu... Problém byl ze rodina byla fotbalova (bejvalka Liberec a ted Jablonec) a to je prostě špatný ... Hlavně po zápasech kdy od nich dostaneme na prdel, to mi dávají sežrat

Reagovat
HorajzmAmmann

*tolerovaly

Reagovat
smazaný uživatel

nu mladé začínají výjezdy vadit, tak sháním podklady. Je to těžké, fotbal ji nebere, výjezd zažila a ok, ale o nadšení se mluvit nedá. Holt ty kompromisy - koření vztahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde - to budeš muset normálně vykšeftovat. "Já dneska s chlapama na fotbal a zejtra s tebou na Labutí jezero" Nic jinýho ti asi nezbyde... Ale jestli si ten fotbal neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Marbo.

Reagovat
smazaný uživatel

na Labutí jezero bych ji taky tahal spíš já...

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
pepinho2

Na jaře jsem měl o víkendu derby a Dona Giovanniho

Reagovat
didosh

Homolka jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

To je o toleranci - když si najdeš tolerantní babu tak to jde. Mně ta moje toleruje, že jezdím za babama, tak co by nějaká jiná nemohla tolerovat fotbal. A samozřejmě je potřeba jí to nějak vynahradit.

Reagovat
Puskas

Vzít ji příště taky.

Reagovat
HorajzmAmmann

To ja bych ji musel svazat nalozit do dodavky a vysadit primo v kotli...

Reagovat
smazaný uživatel

baby na výjezdech ( fotbale obecně ) jsou super, někdo to pivo nosit musí.

Reagovat
HorajzmAmmann

A zrovna na Baníku jich je vždycky celkem dost

Reagovat
didosh

Když jsem byl malý zdálo se mi že na Baníku jsou samé šeredné a sprosté krávy... Teď je tam plno mladých kundiček...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný kompromis nedělej...je totiž těžké vymyslet nějaký, který by ženské opravdu vyhovoval, protože po čase jí začne vadit i ten kompromis.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela na hrad, Zapo do obrany

Reagovat
ratusek

To jsou výsledky, kde je FDF

Reagovat
KingMaster13

Hrůza pro oči vidět takovej humus zápas jako byl Karviná vs Olmik

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

No takže doufám, že vy nebudete bláznit, budete hrát se Spartou 0:0, prodloužíte sérii a hlavně budete dodržovat vizi FDF

Reagovat
KingMaster13

Taky doufám

Reagovat
ratusek

Bys bral remízu?

Reagovat
KingMaster13

Taky bych jí bral Nicméně doufám, že Necka nebo někdo jinej jednou zhřeší a o ten gol to bude ale za remízku 0:0 bych byl taky rád Proč se hnát zběsile za Plzní? Však to v klidu můžeme zkusit třeba za rok

Reagovat
KingMaster13

Ok s tím co Sparta předvedla tak bych remízu nebral

Reagovat
FCSL

SLOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

mé předpoklady se naplňují, Liberec do pohárů a Brno sestup

Reagovat
Kepy_FCB

Diky Liberce

Reagovat
Didier Drogba

Sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
ZB 07

Strašná škoda Dneska jsme rozhodně mohli bodovat, hlavně ve 2.půli jsme hráli dobře. Velkej palec nahoru si zaslouží Ríša Dostálek, asi by si měl vyměnit licenci s Habancem, protože 2 střídání hned po poločase jsou přesně o 2 víc, než kolik jich udělat pan stratég za celé svoje působení v Brně. Věřím, že v Karviné vyhrajeme. Nejvíc mě naštvaly ty holohlavý hovada po konci zápasu, napadat vlastní hráče je dno na úrovni Sparty..

Jinak gratulace Kijanskasovi za první gól v dresu Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo nejake napadení na hřišti?

Reagovat
Kang & Kodos

Čuráci s copánkem zase úřadovali.

Reagovat
ZB 07

Hráči si to šli po zápase tradičně vyříkat s fanouškama a několik dementů tam začalo přes plot máchat pěstma, vyhrožovat a vyhazovat z týmu borce, kteří to dneska poctivě odmakali. V něčem je ta Srbská docela výhoda, protože nebejt tý klece, tak to někteří nepěkně schytali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokud nedostal nějaký vás černoch pohlavek, tak se na nás pořád nechytate..

Reagovat
ZB 07

Pohlavek by si u nás zasloužili jiní popravdě...

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jílek > Psotka

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, myslíte, že by se dali ještě sehnat lístky na derby pražských S?

Reagovat
smazaný uživatel

na jaro určitě

Reagovat
db18

Druhá liga pro Pilíka...

Reagovat
C-M@ster

Růsek zas gól (vyhráli 0:1)

Reagovat
Didier Drogba

jen ať se rozstřílí, ve 2. lize bude potřeba střelec

Reagovat
ratusek

Liberec se nezdá, už jsou třetí

Reagovat
meno

4.* ještě není konec kola a my vyhrajem

Reagovat
ratusek

Tak Jihlava asi jasná na sestup, otázka kdo se k ní přidá

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nejlepší střelec ligy

Reagovat
ratusek

čekám ho zpátky u svýho kámoše Šilhavýho a bude hrát na ukor Necida

Reagovat
TheTopFootbaler

Stando... tos nemusel.

Reagovat
PavlíčeQ

Jihlava pravidelně nejslabší tým zajíždějící do Jablonce. Těch gólů mohlo bejt klidně 10, ale i těch 5 je fajn. Do dokonalosti chyběl jen hattrick Standy, hlavně tý rány do břevna škoda, i tak ale Standa nejlepší střelec ligy a to nehrál první dvě kola Jo a Vlado nejkrásnější gól kola

http://tv.isport.blesk.cz/video/3669824/jablonec-jihlava-jovovic-vypalil-neskutecnou-raketu-3-0-pro-jablonec.html

Reagovat
Wat

Jablonec je fakt pekelnej, no. Dneska jsem i přemýšlel o výjezdu, ale takhle jsem aspoň ušetřil nervy. Posledních 5 zápasů na vaší půdě - 0 bodů, skóre 0:17. Aspoň, že tenhle pravidelně na nic zápas přišel na podzim, kterej bývá horší, na jaře nám to snad oplatíte a necháte body v Jiráskově ulici.

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Reagovat
Shevchenko

Brno, Karviná, Slovácko a Jihlava teda velká bída. Aspoň někdo je v té lize horší než my.

Reagovat
dinss

Karviná je na tom minimálně herním projevem daleko před váma.

Reagovat
Shevchenko

Vtipálku

Reagovat
dinss

Podívej se na jejich zápasy a vaše. Troška sebereflexe by neuškodila...

Reagovat
smazaný uživatel

To se spis podivej ty. Ze vcera dali tri goly nic neznamena... Jinak mezi nami a Karvinou zas takovy rozdil neni,zatim

Reagovat
dinss

Karviná hraje mnohem lepší fotbal. Má spoustu šancí a to se o vás moc říct nedá krom těch prvních zápasů po postupu. Nevím jak to včara vypadalo na Julisce ale neberu jen včerejší zápas Karviné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame moc sanci Ok, vis o tom picu

Reagovat
dinss

Oproti Karviné ano a že by jste si u nás měli těch šancí...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Euphael

Reagovat
Figi

Brno, Karvina, Banik, Slovacko a Jihlava bude boj o udrzeni. vzajemne zapasy budou hodne dulezite.

Reagovat
Shevchenko

Už si konečně uznal, že bude Karviná hrát o záchranu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jilek kill the game

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to pustila dle předpokladů. Doufám že pan Špageta bude už na zimu pryč.

Reagovat
Kang & Kodos

Dobrý, tak už ho vyhoď a dej tam normálního trenéra. Slavie dneska zaslouženě.

Reagovat
Riviera Kid

Strama musí vydržet celou sezónu. Nikdy mne Sparta nedělala takovou radost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Do konce rijna pls

Reagovat
Kang & Kodos

Já vim. Vám v Brně nic jinýho nezbejvá. Mně je třeba sestup Brna celkem u prdele.

Reagovat
C-M@ster

Zas tak velkej náskok na Brno nemáte, trenéra máte horšího a fotbal hrajete podobnej, takže bych s tím sestupem moc nepředvídal.

Reagovat
C-M@ster

nepředbíhal*

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Ještě aspoň jedno kolo...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Reagovat
valloire

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

ale jak Plzeň odskočí na víc jak 13 bodů tak ho vyhoděj

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne - doufám, že zůstane min. do vzájemného zápasu...

Reagovat
Mass

Reagovat
HorajzmAmmann

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

najednou....to bylo keců...no víc nechci rýpat

Reagovat
Kang & Kodos

Porejpej se v tom, jak jste zaslouženě vyhráli, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

no mělo být 3-0 zaslouženě...jinak dobrý....ať se daří

Reagovat
ZB 07

Hodně zajímavý derby, celej týden se nebude řešit nic jinýho, protože těch spornejch momentů tam bylo fakt hodně. Každopádně Sparta je slabší, než bych čekal, ten tým je herně někde na úrovni Jablonce, 18:3 na střely je fakt masakr. Ale těm sparťanským "fanouškům" z kotle to patří, ty protáhlý obličeje stály za to...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Obnovit jednání s Guidolinem, urgentně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jílek to kurvil na obě strany - ten jasný gól, dohrání Bořila, ale Slavie byla jasně lepší. Sparťani absolutně mimo, jestli měli dvě střeli, tak to je hodně, to se fat nedá házet na rozhodčího.

Reagovat
Gareth Bale 11

*střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned je ta Neděle lepší

Reagovat
smazaný uživatel

predpovidal jsem ze vydrzi do zimy no mel by ho kreta vypakovat uz ted po vzoru palace s de boerem kazdej dela chyby tak ho dane vypakuj a my ti to odpoustime, nez bude pozde.

Reagovat
Blasphemer

Ice Jílek - Steal The Show

https://youtu.be/04wx-6zOBOw

Reagovat
ZB 07

Jo a Šilhavý si tu namazal všechny na chleba, z EL a derby 6 bodů a ještě pošetřil hráče.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Liquid

pošetřil opory na Zlín

Reagovat
ZB 07

No paradoxně je pro Slavii Zlín aktuálně větší hrozba

Reagovat
Liquid

je to tak, Zlín je jedinej tým z ČR, který Šilhavého ve Slavii porazil a to jsem tam zrovna byl v Edenu naposled

Reagovat
Artaxerxes

Taky jsem byl, to byla marnost

Jsem šel ten tejden na zápas Slávie i Bohemky a obě prohrály se Zlínem

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
db18

Jílek z toho udělal po dlouhé době nejzábavnější derby pro nezaujatého diváka.

Ale pro byť nepřímo zaujatého diváka by byla lepší plichta, no...

Reagovat
smazaný uživatel

SKS SKS SKS sraltička bude mít co dělat, aby si zahrála vůbec EL to se mně bude dnes spáááát ....

Co se můžou plácat sparťané po ramenech, tak že zvládli naplnit svoji kvótu 2 střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra neděle

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Uwe háže buly

kéžby

Reagovat
Greny

Borilovi bylo tolerovano dnes to co Costovi v zapasech proti Plzni

Reagovat
db18

A Váchovi proti všem.

Reagovat
Greny

Tak ten mohl i chytat

Reagovat
Wat

Jinak ta Costova druhá žlutá - jo nebo ne?

Reagovat
Blasphemer

v kontextu zápasu určitě ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Obě byli takový divadlo .. Druhá asi jo, ikdyž strašně přísný.

Reagovat
Wat

*byly

Jinak podle mě má Costa prostě jenom brutální výskok, takže při té hlavičce nekoriguje zbytek těla. A to, že ten před nim neskáče a nechá se zbořit, to je jeho chyba, když k tomu dostane ještě naloženo.

Reagovat
Greny

Za faul asi ne, ale za ty jeho kecy a mavani rukama po kazdym zakroku , co mu odpiska tak jo

Reagovat
meno

Reagovat
C-M@ster

Za mě jasná.

Reagovat
C-M@ster

Nebo na mě to z opakovačky působilo, že tam byl úmysl jít tím kolenem napřed a na rozhodčího asi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčího kolenem rozhodně nešel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ano, to koleno bylo nebezpečný.

Reagovat
cristiano.K.

ten měl dostat tak čtyři žlutý za kecy

Reagovat
DieFohlenBMG

jasně, takhle kolenem napřed může jít do souboje jenom golman ve vapně

Reagovat
Miguel19

Jebat derby. Co je s body ve fantasy

Reagovat
ZB 07

Ty už bys taky mohl někdy prohrát sakra

Reagovat
Blasphemer

OT: hokej. Dneska se kluci, co spí v rudým povlečení, do růžova určitě nevyspí.

Reagovat
Kang & Kodos

Koho zajímá hokej?

Reagovat
Blasphemer

Mě normálně ne, ale dneska se to hodí, víšco.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak jako jo. Přece jenom, zajímat mě hokej, tak můžu mít ze slávistů aspoň prdel.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

To znam, potkat Spartu v playoff je fantazie pro nas

Reagovat
Blasphemer

Smát se Slavii v hokeji je jako smát se slepýmu klukovi na vozejku. Jako zasměješ se, ale za chvíli ti dojde, že je to moc snadnej terč.

Reagovat
Kang & Kodos

A co jako? Nám se taky všichni smějou.

Reagovat
Blasphemer

Vy jste zatím jenom kluk na vozejku. Ale ta slepota se může brzo dostavit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
valloire

mě.....hokej je nejvíc

Reagovat
Miguel19

Gulaš a Mertl...to jsou kurva posily

Reagovat
Wat

Gulaš byl jasnej, že bude supr, ve Švédsku válel.

Reagovat
Miguel19

Tak já to čekal i u Mertla. To jsou na naší ligu top hráči. Nechápu, jak jsme je mohli získat..

Reagovat
db18

+ do toho návrat Kubalíka... ještě nebudu chápat, jestli u nás vydrží celou sezonu...

Reagovat
Miguel19

Jak dlouho tu Kubalda zůstane záleže pouze na Ambri no..

Snad to chvíli potrvá, protože je začátek a 2 útočníci už jsou mimo..

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Radost koukat na to, jak si Gulaš dělá z protihráčů kužely...

Reagovat
Miguel19

Jenom škoda, že takhle tu zase moc dlouho nevydrží

Reagovat
db18

Zase nedává tolik gólů... tak třeba jo.

Reagovat
Greny

Zalezi, co jste jim slibili my mame uz druhou sezonu Erata, Zatovice, Nemce , Krejcika a Vincoura a udrzeli jsme je

Reagovat
Miguel19

Tak v Brně jsou trošku jiné peníze než tady viď..

Ale oba mají dlouhodobé smlouvy, takže když půjdou, tak z toho něco slušného kápne..

Reagovat
Greny

Tak po sezoně to bude zajimavy skonci Erat(pro velkou cast zakladni casti , Čermak, mozna Krejcik , Vincoura si Zabransky pohlida jsou nejak do rodiny, jen me sere to Eliasovo koleno...

Reagovat
Miguel19

Až skončí Čermák, to budu slavit

Ale vy stejně zase přilákáte top hráče. Třeba Jágra, Červenka se možná bude vracet. V KHL to zase někoho přestane bavit a Brno bude první výběr skoro u všech..

Reagovat
Greny

Zas na druhou stranu si za to platime slusny palky.. ale aspon ten klub funguje jak ma no.. letos mel jit Elias na stridavy starty (Trebic Kometa, pristi rok to tak asi bude mit Erat )

Jinal co se říká, tak ma prijit po sezone T.Zohorna (mel prijit uz letos ale neslo ho vykoupit ze smlouvy z ruska ) a ve hre jsou bratri Michalkovi pokud nesezenou nic v NHL )

Reagovat
Miguel19

Hmm. Zohornu bych bral hned.

Reagovat
Greny

U nas bude lajna Zohorna, Zohorna, Zohorna

Reagovat
Miguel19

Tak to chudák Tomáš

Reagovat
C-M@ster

Ten nejmladší je taky dobrej.

A Hynek se rozjíždí až v Play off

Reagovat
Greny

Hynek 52 zapasu na hrane treti , ctvrte pripadne trebic zacne playoff a je tp hrac pro prvni lajnu

A nejmladsi podle me.ma na to byt z nich nejlepsi, nevis co Necas.?

Reagovat
C-M@ster

Daří se mu, mám dojem, že ze 4 zápasů 5 bodů a pozvali ho na kemp.

Na stránce Carolina Hurricanes cz/sk na facebooku jsou aji videa z těch zápasů.

Reagovat
db18

Jágr jedině do Kladna nebo za Stráčou...

Reagovat
Greny

Sparta, Trinec, Kometa

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého zdroje půjde do Caroliny.

Reagovat
valloire

Reagovat
Posledni Kovboj

To se ten borec fakt jmenuje Gulaš? Sledovat hokej, tak budu jeste vyzranejsi, nez jsem...

Reagovat
Greny

Jo ten hraje za Plzen a za Kometu Gulaši, ten drti Erbovou

Reagovat
db18

Ještě je škoda, že k nám nikdy nepřišel Pivko.

Reagovat
Miguel19

Ani ne

Reagovat
db18

Jen kvůli jménu... přijde mi to jako nevyužitá příležitost... jinak herně ani charakterově mi nic neříká... (jen to, že to není takový kokot jak Čajánek a jeho zlínská školka)...

Reagovat
andrew96

Stejně super, že vám ten Čajdův věčně nasraný ksicht pořád pije krev. Joo, kde ty písky jsou...

Reagovat
db18

*věčně ubrečený

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Do dneška jsem měl trpělivost, ale tohle teda ne, sundat dresy do piči

Reagovat
smazaný uživatel

vypakovat toho neschopnyho saska a vsem hracum co privedl ukoncit smlouvy pro neplneni povinnosti takhle se nehraje nejenom za spartu ale vsude jinde by je uz davno vypakovali a jeste dali pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen jim, ale takřka všem.

Reagovat
Greny

Nejvic makal Kadlec a Frydek a pak klasicky Costa meli odejit radeji nez hrat s nekteryma spoluhracama

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle trio sice makalo, ale ve výsledku je to jedno, protože jejich technika je nulová.

Reagovat
Artaxerxes

Frydek hral tužku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/stoch-prestoupil-z-fenerbahce-do-slavie-upsal-se-ji-na-dva-roky-371159/?forum=1#forum

Zajímavé pročíst si tuhle diskusi. Přitom Stoch si zatím dává Biabianyho, Ben Haima, Mandjecka, Mavubu, Altintopa, Rotaňe a vlastně skoro všechny do kapsy jak nic..

Reagovat
smazaný uživatel

stoch je nejlepsi kridlo v lize, biabiany nejdrazsi a nejhorsi takovy mensi ale trefny porovnani

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejrychlejsi hrac planety

Reagovat
smazaný uživatel

vojta stepan byl nejrychlejsi hrac v lize a kopnout do balonu neumel

Reagovat
HorajzmAmmann

Za nas se rval dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jojo zato biabiany ani nebojuje

Reagovat
HorajzmAmmann

Dopredu super ale sympaticky ze neni linej pomoct v defenzive... Libi se mi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něj byla jen otázka hlavy jinak takový křídlo po fotbalové stránce nebylo od dob Poborského

Reagovat
smazaný uživatel

v lize samozřejmě

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

gg wp

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je marná ani si neškrtli... Slávie zaslouženě

Reagovat
San Iker

Jakejkoli jinej trenér ve Spartě by tohle neustál - posily na hovno, hra na totální hovno, 10 bodů ztráta po 7 kolech, prohraný derby, konec v prvním předkole (0 vstřelených gólů) atd. atd. Tak teď uvidíme, jestli ego dovolí Kreténskému přiznat si chybu s angažováním toho diletanta a nebo bude zkáza pokračovat...

Reagovat
Miguel19

Křetinský by si měl spíš přiznat, že největší chyba je on..

Reagovat
HorajzmAmmann

A kdo to bude bez Kretinskyho platit?

Reagovat
Miguel19

Třeba to Křetinský musí platit, protože je idiot. Kdyby tam byl někdo, kdo tomu rozumí, tak by nemusel platit nic..

Ale tohle je fakt průser. Já sám sem ještě před pár koly (po Slovácku asi) furt věřil Spartě na titul. Ale oni jsou totálně mimo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

Stramy vydrz aspon do zapasu s Banikem

Reagovat
HorajzmAmmann

2:2

Reagovat
Kang & Kodos

No co, holt jsme ještě furt nespadli na dno. Ta přestavba bude pořádně bolet. A bez jinýho vedení, trenéra a bez hráčů, který házej klubu klacky pod nohy, to nepůjde.

Reagovat
Rarášek

Zaslepená důvěra už není důvěra. Tohle se musí urychleně řešit, jsem pro zůstat u trenéra z ciziny, Guidolin opět na scénu prosím, nebo klidně jiný jméno, ale Strama už toho kazí moc a moc. Chápu, že by to byla "potupa", ale skloňme hlavy, a uznejme chybu, a zažehnejme větší neštěstí.

Reagovat
Rarášek

+ Ještě nesmím zapomenout pochválit Dúbravku, to je konečně vidět pokrok, rozchytal se a už v něm je cítit ta jistota, jakou bych si představoval u brankáře Sparty.

Reagovat
Greny

de Boer je volnej

Reagovat
KingMaster13

Dick Advocaat

Reagovat
REPLIKATOR

dicka už tam mají

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Teoretik

Kdy už pochopíte, že zahraniční trenér nemá šanci v Česku uspět? Navíc takový, kteří se s týmy plácají někde u dna.

Reagovat
ratusek

a proč by neměl? máme specifické prostředí?

Reagovat
Teoretik

Ano, možná se to za 20 let změní. Ale pak někdo ty změny bude muset nastartoval, nevím proč by to měla být Sparta, když se tím krokem úplně zakope.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to jde v Bulharsku, Polsku, Rumunsku nebo Švýcarsku, proč by to nemělo jít u nás? To je jako tvrdit, že zahraniční hráči se nemají šanci prosadit, protože tu máme "specifický" prostředí. Kvalita se prosadí vždycky a všude...

Reagovat
ratusek

jo tenhle mýtus o našem specifickém prostředí

Reagovat
Teoretik

Víš jaká je kvalita angličtiny v Rumunsku? Každý druhý ji ovládá, opravdu. Tady? Maximálně každý pátý. A ano, kvalita se prosadí, ale zatím se sem tahají nemehla, což nevím proč by měl nějaký Guidolin být opakem.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Filipow

Jen škoda, že jsem ještě nepoznal rumuna, co by uměl anglicky a to jsem jich už tak 10-15 potkal.

Reagovat
Teoretik

Tak v Česku, tady to bude samý dělník.

Reagovat
Filipow

Všechny jsem potkal v Anglii.

Reagovat
Uwe háže buly

samozřejmě ty údaje sou nadsazený, ale podle mě na tom sou líp, jak my.

Reagovat
Filipow

Já jsem právě poslední dva roky jel na blind do Anglie jen tak na léto, protože ještě studuji SŠ a prostě jsem vždy dojel, hned v prvním týdnu si obešel nejbližší car wash s tím, že tam od zítřka klidně budu makat, na obou car wash jsem byl já, kámoš a zbytek rumuni a s něma se nedalo bavit, snažili jsme se ale vážně se to nedalo, když tam byl třeba iránec, kurd či tak, tak s nimi jsem normálně pokecal.

Samozřejmě, že to byla spodní vrstva, protože já jsem na těch car wash vydržel vždycky max týden a šel jsem do normálnější práce, zatímco pro ně to byl strop, ale aj tak.

Reagovat
Uwe háže buly

Já mam zkušenost s řidičema, plus taky s lidma co cestujou za prací no plus sem v Rumunsku týden byl. Záleží odkaď jsou, jesli jsou to lidi z vesnice, co nemaj ani splachovací hajzly nebo lidi z větších měst.. ty z větších měst jsou na tom podle mě líp.

Reagovat
Filipow

Jako tak to věřím, jinak kde všude jsi v Rumunsku byl? Přemýšlím, že příští měsíc bych se tam jel podívat na 4-5 dnů.

Jaký jsou tam +- ceny? Chci ve stylu doletět do Cluje, vydat se postupně do Bukuřešti a odletět zpět..

Ale je to zatím jen spekulace, za 10 dní valím na Ukrajinu, v listopadu do Řecka, takže teď docela dost vymýšlím.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to jde, jen v Česku zatím nikdo nenašel tu odvahu, aby tu možnost prosadil. Blbý je, že když se k tomu odhodlala Slavia s Pastoorem, nebylo to nic moc,spíš rozpaky. Když to teď zkouší Sparta, tak je to ještě horší a ten projekt zahraničního trenéra dokonale zahrabává. Což nejspíš povede k tomu, že se do toho zase dlouho nikdo nepustí a furt dokola se tady budou točit DUMLové a podobní. Což je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Liquid

zatím si vedl snad nejlíp Morales v Příbrami když nepočítám Slováčiska, pamatuju i důchodce z Německa na Spartě a ten se tehdá zřejmě podepsal pro titul pokud to zrovna nebylo v tom ročníku 95-96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt nejvic zaslepenej jsi tu ty.

Reagovat
10

[ACS]eRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou. Rarasek je suverenne nejzaslepenejsi.

Reagovat
10

Po těch diskusích s ním, kdy jsem tady psal, co Spartu pod tím analfabetem čeká, to snad víc nejde...ty si byl u toho

Reagovat
Rarášek

Já a zaslepenej, tak tohle je výhra fakt.

Reagovat
db18

Ten to jenom hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je dement, a to je jina kategorie

Reagovat
Rarášek

A jak tohle souvisí s mým příspěvkem? To je zase nějáká geniální spojitost, která mi uniká?

Reagovat
Kepy_FCB

Hiddink revival

Reagovat
Blasphemer

Dušan Galis

Reagovat
monty25
Reagovat
Blasphemer

FDF guru

Reagovat
Liquid

Guidolin by byla dobrá volba, to jsem říkal hned, ten kvalitu má i respekt, než nějakej neznámej tragéd, kterého hnali sviňským krokem z Řecka

Reagovat
.13

Ševelu vyhodili z Trencina. Este ma napada Gula, ale Zilina sa ho asi nebude chciet vzdat.

Reagovat
Greny

Zitra v dohrano plus bude beztak Zelenka ze?

Reagovat
db18

Ten už se nechce opakovat... spíš čekám Siegla...

Reagovat
valloire

Spartááááááá Tak jak? Kde je ten válec? Zase jsem měl pravdu. Italskej Csaplár na to nemá.

Reagovat
Komix

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

hrebicek do jejich rakve

Reagovat
Spalovač šancí

Srdcová záležitost

A to ještě předtím musel skandovat "sparta, zajebená je"

Reagovat
Liquid

mám někde najít to co říkal kdysi před Salavou v TV

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

To je fuk, Pepíka nejde nemít rád .

Reagovat
rufus

Řval s nima i zajebanou Spartu..

Reagovat
smazaný uživatel

žoldák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má jenom o jeden vstřelený gól víc než Jihlava a Brno

Reagovat
Kepy_FCB

Srbsko finale eurobasket ct sport online

Reagovat
Greny

Ja jdu koukat jak Sociedad vyskoli Real

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

(ale posranej jsem před zápasem trochu byl)

Reagovat
Greny

Probehne v tydnu rotace?preci jen bude mit Sparta tento tyden narocnej a ten los co ted maji neni nejlehci

Reagovat
C-M@ster

Že by je Růsek vyřadil hattrickem?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

A nejvíc se asi cenní tak proti Příbrami.

Reagovat
monty25
Reagovat
dinss

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Spalovač šancí

Loni vyhrála s týmy, které sestoupili. Takže letos to čeká Bolku a jsem zvědavý, kdo si vytáhne druhého černého petra

Reagovat
Liquid

Ty vedlejší týmy tam máš jen tak, nebo Zariu sleduješ? Já, že výhledově až pojedu do Moldávie navštívení jejich ligy i v Balti zvažuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak ty chorea Batman a ty hradcany uz po nekolikaty

Fakt skoda materialu , pripravy i prilezitosti...

Reagovat
Liquid

ale zas lepší než vytrhávat sedačky a demolovat vlaky

Reagovat
taws

přesne no, mohli jste si to na vítkovickým stadionu odpustit

Reagovat
Coutinho10

wow luxus derby trochu jsem se bal po tom nasem neuznanym golu, ze to dopadne stejne jako v Olomouci, ale nastesti nas to nepolozilo ba naopak nakoplo zaver super + dekovacka od Husbyho to byla uz jenom tresnicka na dortu, kdyz to vsechno museli rudosi sledovat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

A vám ten hušbauer opravdu nevadí, nebo jste ho přijali jen ze zlomyslnosti ke Spartě?

Reagovat
Mirek na tenisu

Hušbauer je výborný fotbalista ale také neskutečný křivák. Na druhé straně je podobný záškvara Frýdek.

Reagovat
meno

Ne, protože Hušbauer má na salámu jestli hraje za Spartu, nás nebo třeba Horní-Dolní, svůj standard si oddělá vždycky a navíc poslední rok a půl přidává každej zápas neskutečnej nadstandard

Reagovat
dinss

Takže vám je jedno, že není ''srdcař''? Hlavně, že hraje dobře?

Reagovat
Spalovač šancí

On už pomalu srdcař bude

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dvě věci, který vedou k dobrýmu výkonu (samozřejmě ten hráč musí umět hrát, bez toho to nejde). Buď do toho jdou srdcem a nadšením, nebo profesionální zodpovědností. Hušbauer je spíš ten druhej případ. Ve Spartě se nechytil, asi tam cejtil moc marnosti a to se pak ten profesionální přístup těžko vyvolává. Hušby nikdy nebude legenda, ale pro Slavii je určitě přínos, takže nad nějakou rudou minulostí (která navíc taky nebyla srdíčková) se dá mávnout rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale divím se, že ho necháváte předeřvávat kotli. Myslel jsem, že to dělají ti největší srdcaři nebo alespoň kapitáni.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Coutinho10

tohle byla věc okamžiku...nic plánovanýho, ale z toho závěru to jinak dopadnout nemohlo

Reagovat
KingMaster13

u nás vždy předeřvává MOTM a to bez ohledu na jeho minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Mass

S Bolkou tam byl Buren

Reagovat
Coutinho10

no uprimne u me to trvalo celkem dlouho...hodne lidi ho vzalo mnohem rychlejc...u me asi ten zasadni moment je az tenhle + v tech poslednich zapasech a hlavne jare krom dobrejch pasu i celkem bojuje a to je zaklad vseho...dnesek proste super, protoze ten zaver nemohl dopadnout lip nez takhle

Reagovat
Spalovač šancí

Proti němu se fakt nemůže říct křivé slovo. Když si vzpomenu, jak na něj sparťani nadávali, že je to lemra líná na krok. A momentálně je to ve Slavii největší dříč a bojovník (společně s Bořilem)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno
Reagovat
cristiano.K.

vadí,minulou sezonu jsem mu dával sežrat ještě každou přihrávku. Tuhle sezonu už si mě získal. Tak jako hráli u vás Vácha nebo Dočkal, tak my zas máme Hušbyho no....

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, napsal jsem to nepřesně - ta otázka byla spíše ke spojitosti s tím že měl tu čest si vzít megafon

U nás Dočkal nebyl, to byl právě Hušbauer.

Reagovat
Coutinho10

a taky samozřejmě trochu poškádlit rudý

Reagovat
KingMaster13

Byl to jeden z mála hráčů, které jsem Spartě záviděl a tak mi jeho přestup vůbec nevadil. Jako chviličku si mě taky získával ale když jsem viděl tu jeho bojovnost a jak se za nás rve, tak se rychle stal mým oblíbencem

Reagovat
Pyroman

Totální zoufalství, víc sešívky v Edenu potrápila i Jihlava. Nebylo tam nic, žádný tlak, žádné šance, jen čekání na to, až dá Slavie gól. Rozhodčí sice tragický, ale na to vůbec nemá cenu brečet, i kdyby Bořil tu redku dostal, gól bychom stejně nedali, protože kurva nebylo z čeho. Stramaccioni ven.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl Slovinsko najednou vede o 11 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne musi vyhrat. Sympatictejsi tym na turnaji nebyl.

Reagovat
KnoxXx

(Lotyssko na podobnej urovni)

Reagovat
Elliasson

Přál jsem to Srbsku, jejich reprezentaci mám rád. Ale zas Slovinci jsou taky sympatičtí a vyhráli po zásluze. Ta série 9 výher byla úžasná (včetně zápasů s Francií a Španělskem).

Reagovat
Liquid

Dámy a pánové viděli jste Rosického ??? Já 2x když si hrál na Alberta Tombu a zastavil se až o síť - chválihodné, že to dokáže se svýma kolínkama a podruhé když za pískotu tribun střídal.

Reagovat
djwenca

je smutné, že si musíš své osobní problémy kompenzovat nadáváním na Rosického, jehož úspěchům v životě se asi nikdy nevyrovnáš .....

Reagovat
Liquid

smutné, je že na hráče na kterého Sparta tak dlouho čekala, kdy skoro rok v jejím dresu absentoval svede v derby kam ho experti zařadí jako nejvýraznější tvář 3 !!! souboje a téměř se nepotká s míčem, jak i říkal Horst Siegr, Hušbauer byl všude oproti němu v prognózách strhán a dnes v klíčovém souboji ho jednoznačně zastínil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a hráče zápasu měl dostat Stoch jednoznačně, 0+2, vlastně 0+3

Reagovat
Mirek na tenisu

Zápas jsem viděl jen na streamu, ale i z toho malého obrazu jsem viděl nejlepšího hráče špílu: Miňo Stoch. Co ten kluk dneska oběhal, vymyslel a zařídil. Neskutečné! Sešívky vyhrály zaslouženě, nicméně měly hrát půl hoďky o 10 lidech: Bořil jasná druhá ŽK a redka. Plus neuznaný gól Škody...Jílek a ten bluma na lajně u hlavní tribuny by si měli na delší čas odpočinout.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Bořil vůbec neměl dostat tu první žlutou. Před tím byl opakovaný dvojitý faul na Škodu, který Jílek nechal úplně nesmyslně být. A protože následně Bořilovi tu žlutou dát musel, nemohl mu dát další ...

Reagovat
r.mrazik

Coze??

Reagovat
Spalovač šancí

Před tím sparťanským brejkem, který utnul velmi pěkným zákrokem večera Bořil, Mareček nejprve v souboji strčil Škodu a pak ho ještě majznul rukou nebo loktem. Jílek to viděl a nepochopitelně to pustil a pak toho musel litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Eh - nemáš pravdu...

Reagovat
matZz

to si děláš prdel, ne? ten první zákrok byl taková prasárna, že bych se možná zamyslel i nad červenou a potom tam měl asi tak 4 další zákroky na kartu.

Reagovat
Spalovač šancí

Ten Bořilův faul byl skoro na červenou. Jenže prostě předtím byla chybně puštěna situace ve prospěch sparty, z které ten faul vyplynul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla takejto logiky by nikdy neprislo ani k neuznanemu golu, lebo predtym mal byt Boril vyluceny a teda by bol uplne iny priebeh zapasu.

Boril mal byt jednoznacne vyluceny. Mal za cely zapas asi 3-4 zakroky na zltu kartu, pricom hlavne ten prvy proti Kadlecovi bola riadna prasarna.

Reagovat
Spalovač šancí

Vyloučený měl být. Jenže když to Jílek podělal před tím jeho prvním faulem, tak si to prostě nelajznul mu tu druhou žlutou dát. Nota bene, když potom udělali ještě jednu botu s tím golem.

PS: V derby se odpouští červená i za horší zákroky než tza en Bořilův

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Gareth Bale 11

hrál neskutečně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Stoch byl dneska na úrovni evropské extratřídy. On to takhle umí, ale musí chtít. A Slovač má ještě Hamšíka, Maka, Škriniara, Lobotku, Rusnáka.....mám pokračovat? Kde jsou čeští talenti? Proč nebyl Schick v nominaci na kvaldu s GER a NIR? Jak to, že progresivní trenér Hapal není u české repre ale trénuje 21 Slovenska? Proč tam straší Lebkoun Jarolím? Otázek je spousta.

Reagovat
PlackaSKS

protože byl schick zraněný...

Reagovat
Liquid

Stoch ale již není v repre

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Greny

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

taková kolovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Slušnej dojeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tím Jankem, už je definitivně odepsanej?

Reagovat
Spalovač šancí

Derby naprosto ultimátní fyzický zápas. Pozitivem je, že i přes posazení Frydrycha a nenasazení Součka, Slavia spartu z hlediska fyzičky totálně převálcovala. A pak se musela projevit větší sehranost a existence systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia dnes podľa mňa hrala v ideálnej zostave, tak by mal ten základ vyzerať, možno aj na úkor Dannyho. Celkovo to majú poskladané veľmi dobre, kľudne by som vyhodil Altintopa, ten chýbať nebude a aj bez neho má káder výbornú kvalitu aj šírku. V lige podľa mňa časom môžu dotiahnúť Viktorku a môže to byť mimoriadne zaujímavý súboj o titul. Stoch je výborný, keď sa nenechá ovplyvňovať blbosťami okolo neho a na ligu to môže byť kľúčová postava, keď mu zase raz neprepne v hlave.

Sparta dnes tiež celkom solídna zostava, ale oni podľa mňa budú trpieť dovtedy, kým sa nezbavia toho talianského ultratragéda na lavičke, s normálnym trénerom by ten káder musel valcovať väčšinu ligy a aj so Sláviou či Plzňou by museli hrať minimálne vyrovnane. Som zvedavý, koľko ešte bude Kreťovi trvať, kým mu dopne, že s preplateným antitrénerom bude na vedúce pozície pozerať maximálne z bezpečného stredu tabuľky...

Reagovat
Spalovač šancí

Místo Rotaně někdo jiný. Možná právě Danny, nebo Hromada.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dost velké nabourání systému hry - vlastně přechod ze 4-1-4-1 na 4-4-1-1. Danny je lepší než MvB, takže ideální sestava je zatím Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Danny, Hušbauer, Rotaň, Stoch - Škoda (Necid). Hromada jistě Rotaně nahradit do budoucna může, ale 1) teprve se rozehrává po zranění, 2) tu kvalitu ještě nemá. Uvidíme na jaře.

Reagovat
SIRBRANIKE

Rotan s Borilem ma vytacali cely zapas.

Reagovat
PlackaSKS

rozhodčí šílenej, nicméně tak nějak na obě strany. jdu si pustit záznam, ale v druhym poločase to byl poměrně dominantní výkon. alespon z toho co jsem viděl... takže paráda a opět vládci prahy

Reagovat
PlackaSKS

jinak parádní výkon jugase, stocha, hušbyho nebo sobola. škoda, že mick byl marnej a michael mizerně rozehrával.

Reagovat
Artaxerxes

Jugas fakt zajímavě na křídlo místo toho van Burena běhal

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak sparta by se měla urychleně zbavit Štramáka. Dnešní sestava nebyla na jeho poměry úplně špatná, ale vůbec neměl promyšlená střídání. A už vůbec neexistuje v jeho podání systém. Jeho jedinou taktikou je spoléhání se na individuální kvalitu ofenzivní čtyřky (Biabiany, Haim, Rosa, Kadlec/Šural), ale už není žádná nástavba. Jenže co stačí na Karvinou, je žalostně málo proti dobře organizovanému týmu.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel by dostat Strama trest za to vyjadrovani se k rozhodcim v den zapasu? Plati to u nas vubec jeste?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes jsem byl v kotli ( doma/venku) naposledy, protože abych sledoval, jak parta negramotů skoro zabila fanouška stejného člověka (zapadl mu jazyk) jenom kvůli jinému postoji vůči trenérovi + zbila dalších pár lidí a ještě se slovy, že tohle udělaj všem...na to nemám nervy, ať si ti čůraci fandí v hloučku pár desítek hlav.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
cristiano.K.

to jako si fanoušci představovali prohrát,aby ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

ten postoj byl jaky, jako ze je strama k nicemu? nebo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neřval italiano bastardo, ten byl na seznamu potenciálních obětí. Řekl bych, že dneškem skončilo s kotlem dost lidí. Takže kdyby se někdo divil, proč je tak směšně malej, není to výsledky, ale tímhle.

Reagovat
meno

To je dost přepíčený.

Reagovat
PlackaSKS

to se tam stalo kdy? jsou tam kamery, měli by je najít a normálně zavřít, to jsou čůráci a ne lidi

Reagovat
Kepy_FCB

Tak se cela Letna zvednete a vyzente je. Nebo mate strach ze dopadnete jak persane u Teplych bran?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak si to jako představuješ?

Reagovat
Artaxerxes

Jakože vyhrajou?

Reagovat
Kepy_FCB

Ale az na nekolikaty pokus, s obrovskymi ztratami a po neci zrade...

Reagovat
Greny

Kdyby mel Kreta koule tak ten kotel zavre a neproda tam ani listek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak půjdou na protilehlou a pak to bude teprve "show"....Jen ať si zůstanou sami v kotli, nikdo normální tam po dnešku nevleze.

Reagovat
PlackaSKS

kdyby měl koule, tak tam prostě nepustí jen tyhle kokoty.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
MadMrJacky

My seděli hned vedle vašeho kotle a nechápal jsem celý zápas. Že 90 minut nedokážou skandovat nic jinýho než jude slavie bych ještě nějak bral, přece jen se nějaké tradice držet musí . Ale omezenci se prostě omezili jen na italiano bastardo, Kotalík demisi a jude slavie.

Na konci šlo vidět, že sami hráči tam nechtějí jít a proč by vlastně taky měli? Ten zápas odedřeli na max a vysloužili si jen další pískot.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandilo se na začátku celkem slušně, ale po prvním italiano bastardo a následné rvačce to šlo do háje, lidi neměli náladu fandit a pak bylo slyšet jen tohle. Nesouhlasím, že to hráči odřeli, ale to je jiné téma. Faktem je, že dneškem se kotel pohřbil.

Reagovat
Greny

Minimalne cesti hraci to odjezdili plus Costa, krajni zaloznici zklamani, Mandjeck .. u nej vubec nevim co k nemu rict

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Mareček mě sral od začátku do konce, Frýdek je sice bojovník, ale je to strašný dřevák...Jinak máme tu nejhorší kombinaci, dřevěné české hráče a líné cizince...Pecka. Nevím, jak se z toho dostat, dnešní zápas mohl být zlom, místo toho jsme padli na dno a to jak na hřišti, tak v hledišti.

Reagovat
Greny

Jeste otazka nevis co planuje Ital na Znojmo? Vypusti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, všeobecně se očekávají v sestavě náhradníci. Juliš, Bičík, Mavuba, Vatajelu atd...

Reagovat
ratusek

Mandjeck v soubojích výborný, vybojuje balony ale co z toho když topak rozehraje na prvního soupeře

Reagovat
Spalovač šancí

Netvrdím, že se mohli přetrhnout všichni, ale všichni Češi jo a zahraniční vlastně taky jo. V zásadě jediná lemra byl Haim. Biabiany trpěl tím, že měl nulovou podporu od Zahustela. A zbytek trpěl neexistencí herního systému ...

Reagovat
smazaný uživatel

*stejného klubu

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Spartansky lopaty. Takhle to bylo vzdy a vzdycky bude.

Reagovat
rufus

Taky, do kotle už nikdy nejdu.

To radši budu sledovat derby a zápas v Plzni v TV. Ať si tam ti píčusové spolu třeba honí péra, jsou to svině.

Říkám to pořád, že jsou kreténi a nedá se do kotle, ani doma ani venku. Včera došla trpělivost. Zbít fanouška stejného klubu je neskutečný. A navíc za to, že fandil "Sparta".

Snad radši začnu chodit někam na Žižkov, tohle je největší dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi na tom je,že změna je naprosto nereálná a prakticky neuskutečnitelná..

Reagovat
rufus

Bohužel. Mě ani nenapadlo, že by se něco změnit mohlo. Nejhorší je, že kvůli bandě primitivních idiotů musí ustupovat ostatní normální fanoušci.

Jen kvůli nim teď začnu vynechávat výjezdy.

Reagovat
KingMaster13

Tak nemusíš, jen si nekupuj lístky do hostujícího sektoru. Stejně na většině stadionů není problém sehnat lístek.

Reagovat
rufus

No, ono jak kde to jde.. A pak je taky otázka co budu mít z výjezdu, kdybych tam třeba měl celý zápas jen prosedět..

Reagovat
KingMaster13

Právě že užiješ si fotbal, dáš si v klidu pivko s klobáskou a můžeš v klidu nasávat atmosféru. Občas není na škodu si dát takhle relax. Když hraje Slávie někde daleko na Moravě nebo když hraje v sobotu a v neděli mám volno tak se jedu podívat do Teplic a tam si to vždy v klídku vychutnávám na protilehlý, kdežto v Edenu chodím většinou na Sever

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl včerejšek největší zklamání, co jsem na tribunách kdy zažil, a fakt, že lidi píšou do ZC, že chtějí vyměnit permice z kotle jinam je do nebe volající.

Reagovat
rufus

Super, jen ať vyměňují. Ať se z našeho kotle stane trapný smetiště tupých hlav.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim to ZC umožní, vážně si neumím představit, že by tam po včerejšku šel ještě někdo se zdravím rozumem. A obávám se, že pokud se lidi jen přemístí dolu, budou mít problém

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravým

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je problém,že se dolu už část včera aktivní elity přemístila,protože mají spor s aktivni elitou,co je nahoře,takže ani dole klid nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi prosím přiblížit, kdo s kým má problém? Klidně do SZ, docela by mě to zajímalo.

Reagovat
mayday

Ten co tam řve s megafonem, ten taky podněcuje tyhle extremistický nálady?

Reagovat
smazaný uživatel

Našeho současného speakera jsem do včerejška považoval za toho nejlepšího v posledních letech, ale vzhledem k tomu, že včerejší násilí podporoval, tak je to u mě stejná žumpa.

Reagovat
mayday

Já jsem ho právě viděl v Brně, byl jsem v sektoru vedle hostujících vlajkonošů a když stál na plotu, tak jsem zahlídl, jak řve na někoho ze Sparťanů (fanoušků) cosi o čurákovi... To bych se na to mohl vysrat, jezdit s takovým hnojem na zápasy a ještě si dávat majzla, aby ti někdo z tvých spolufans rozbil tlamu. To je prostě přímo strašný, takový hovada musí žít strašný životy.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, zda to byl ten stejný, ale to je výsledku jedno. Miloval jsem na výjezdech chodit do kotle, pořádně si zafandit, toleroval jsem některé pro mě nepochopitelné pokřiky, ale včerejšek je pro mě definitivní konec. Takže odteď budu venku buď chodit vedle kotle a když to nepůjde, budu doma koukat v TV, jinak to bohužel nejde.

Reagovat
mayday

V Brně měl černej klobouček, pak před derby byl na idnesu článek o pochodu Sparťanů a tam byl opět v kloboučku v první řadě, tak nevím, kdo měl megafon v derby. Ale Souhlasím s tebou, s takovým dementama to nemá cenu, co jsou schopni napadnout i vlastní lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je,že ať bude speaker kdokoliv,tak musí jít na ruku 88 elitě,jinak se o tomu nedostane.. když jsme hráli s Bohemkou a šlo se do půl tela,kousek o stupínku byl kluk,co se svliknout nechtěl,tak k němu seskočil a to triko mu komplet roztrhnul,po chvíli mu pak donesl nový triko..takže dokáže vytvořit atmosféru,nicméně dokáže i udělat gesto,aby se zalíbil,který pak ovšem 'zehli' tím,že mu dá nový...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasný, ostatně včera u něj dotyčný agresor stál a diktoval, kdy se ma řvát italiano bastardo. Nevíš, co byl zač ten práskač, který ukázal na toho, kdo má dostat přes držku? Toho potkat, tak ho seřežu jak psa, špínu bonzackou. Včerejší události budou mít drtivý dopad na fungování kotle a mrzí mě to kvůli lidem, kteří ho chtějí pozvednout a teď je jejich práce doslova v hajzlu.

Reagovat
rufus

Ten bonzák, co to bylo? to byla fakt šílenost.

Horší zážitek sem v kotli snad nezažil, naprostá katastrofa. Jenže už nějakou dobu to u nás mělo klesající tendenci, takže tímhle se to celý pohřbilo. A dobře jim tak, mají do chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by mě zajímalo, kdo to byl. Ultras a hools se ohání - smrtí konfidentům a pak jak se jim práskání hodí, serou si dobře do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl víc dole,takže nevím..a to byl člen elity nebo normal?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zhruba uprostřed, první mela byla kousek ode mě, práskače jsem neviděl, i když se tam z nějakého důvodu pohyboval a usmíval jeden člen myslím Kutnohorska, jejich členy zas tolik neznám, tak nechci kecat... takže jestli to byl on...těžko říct. Jen taková zajímavost, na pochodu a možná i v sektoru byl Václav Dudl, předpokládám, že on italiano bastardo neřval, zajímala by mě situace, co by se stalo, kdyby ho za to elita seřezela...Hráče, odchovance a srdcaře, co chodí ve volném čase do kotle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,byl i v sektoru,přesně to jsem si říkal taky,jednu chvíli jsem myslel,že fakt inkasuje,ale byl mu jenom podobnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice se něco chystá? Já jen, abych se kdyžtak připravil....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem naštěstí v práci,ale po prohranym derby a po tom co se tam dělo žádnej čajovej dýchánek nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

přejeli jsme je jak vlak Bartošovou, vaše bída naše radost

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Nikdy bych nevěřil, že uvidím v české lize herně naprosto vygumovaného Rosu. Až mi ho bylo líto. Štramák ven, Šilhavý borec

Reagovat
Liquid

ale zase ve studiu prý byl podle Svěcenýho i z toho mála někde jinde přitom minimálně 3 příhry poslal do autu, patřil opravdu mezi ty největší flopy

Reagovat
Greny

Ono dnes to nebylo tezky ho vygumovat, ve stredu stacilo hlidat prave Rosickyho, Mandjecka a Frydka mohli nechat klidne volny a soustredit se na pokrytito kraju a Kadlece

Reagovat
Spalovač šancí

Sice to stačí, ale nikdo to nezvládnul ... až do dneška

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

Jinak musím uznat, jak jsem Stocha do Slavie šíleně nechtěl, tak mi zavírá hubu výkony.

Reagovat
Liquid

dobře a rychle se aklimatizoval, je pravda, že pro Slováky je to snazší u nás než třeba v Turecku

Reagovat
PlackaSKS

přesně to jsem řikal při odchodu ze stadionu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ja cekal, ze bude dobrej dopredu, ale spis me prekvapil svym nasazenim a ze to neni zadny chrt.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Rarášek

Dneska byl naprosto skvělej, jak už jsem psal, takhle jsem si něják představoval výkony Ben Chaima ..

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Slovinsko dnes prozije sve Nagano

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo v derby celkem faulu? Nemuzu to nikde najit a docela by me to cislo zajimalo.

Reagovat
smazaný uživatel

kolem 40 ( )

Reagovat
Miguel19

17:20

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Liquid

hodnocení hráčů:

Slavia: nejlepší Stoch (0+3) hovoří jasně, sice nějaký kličky i příhry nevyjdou, ale panečku jak rozehrál tu standartku, to udělat Rosa tak tu Sparťani 3 týdny nic jinýho nepíšou

Ngadeu až na 1 situaci famózní, Škoda taky svůj nejlepší výkon za poslední zápasy když hrál, potěšil i Laštůvka byť neměl skoro co chytat, tak i rohy řešil dobře, kam se hrabe Čech, Hušbauer lepší střed, Delli super a zlepšuje se i Jugas co mě zezačátku moc nepřesvědčil

kdo zklamal tak Bořil, opravdu měl být vyloučen, čekal sem víc i od Sobola a hlavně Van Burena, globálně ale místo Rotana je největší slabina současné Slavie, snad se přes zimu někdo lepší přivede abych mohl během jara prohlásit, že největší slabina Slavie je twitter slavistickýho šéfa

----------------------

Sparta:

Dúbravka nejlepší, pak asi paradoxně 2 nerozehraní Kadlecové, né že by toho V.Kadlec moc předvedl, ale aspoň vybojoval několik faulů, u M.Kadlece jsem čekal, že ho Buren bude větrat, nestalo se

nejvíce zklamal Rosický, Ben Haim a Frýdek

u Frýdka mě to překvapuje, před zraněním byl fakt dobrej, ale dnes toho víc proležel a navíc co jsem si předtím u něho nevšiml, tak strašně přihrával a kolikrát skákal i bez dotyku

Costa ze začátku dobrý, ale při jasných faulech se začal vztekat a chovat se zase víc jako opice než jako ligový hráč, pamatuju derby kdy dohrál jen díky velké benevolenci sudího, dnes celkem po zásluze dostal červenou, tu první žlutou už měl mít dávno, tentokrát mu to sečítal a v tom výskoku byl hodně bezohlednej a rukama i kolenem šel hodně proti hráči, naopak nemusel dávat žlutou Ngadeovi a Mandjackovi

víc by měla Sparta dávat šanci Šuralovi, Karavajevovi a Štetinovi a třeba změnit rozestavení a zkusit třeba 3-5-2 s hroty V.Kadlecem a Lafatou, na ty 3 stopery se můžou použít i právě jindy krajoví Costa a M.Kadlec takže by neměl být problém

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace! Větší hovno tu nikdo dlouho nenapsal, a to máš konkurenci v Nobodym více než slušnou.

Reagovat
Liquid

$ tu fotbalu rozumí jako málokdo, pokud si to měřil siderickým informačním kyvadlem, tak víš, že mu vyjde 84,58 % situací co tu komentuje

Reagovat
Artaxerxes

Ngadeu dneska zrovna nebyl tak skvělej jak bejvá normálně.

Reagovat
PlackaSKS

s tim se tak nějak nedá souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než prohra mě nasralo dnešní dění v kotli,tohle už překročilo všechny meze...

Reagovat
PlackaSKS

vážně to bylo tak hrozný?

Reagovat
smazaný uživatel

To si neumíš ani představit.

Reagovat
PlackaSKS

jako já jsem četl co si psal, ale pořád doufám, že to bylo trošku přehnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak jsem to napsal ještě mírně, nevím, zda to byla Falanga nebo kdo, ale fakta hovoří jasně: jeden v bezvědomí, další roztrhnuté tričko, u dalších pár facek (v handicapu ) a výhružky, že takhle dostane každej, kdo s nimi nesouhlasí.

Reagovat
PlackaSKS

já vim, že kreténi jsou všude, ale aby kvůli něčemu takovýmu napadli vlastní fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

No já se tu kotle celkem často zastával, ale dnešek je pro mě definitivní konec, vidět tohle bylo k zblití a z těch výrazů vystrašených lidí, kteří se bojí vlastních fanoušků měl člověk pomalu slzy v očích. Myslím si, že pro Wua je to ještě horší, protože má permici do kotle...

Reagovat
PlackaSKS

na letný se nedá projít jinam? upřímně bych tam prostě nechodil. na stadion se chodim koukat na fotbal, zafandit, možná zanadávat, ale aby čekal jestli dostanu, protože mam jinej názor? to mi za to vážně nestojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá, kotel je tam v kleci, má speciální vstup a stadion v té části není průchozí. A souhlasím, na fotbal chodím, abych kouknul na fotbal, zafandil si atd, bohužel tohle jsou důvody, proč zatímco vy máte super domácí kotel, tak ten náš je k smíchu.

Reagovat
PlackaSKS

u nás jsou taky idioti (jako prostě všude), naštěstí to řídí ti celkem rozumní a většinou je tam vše v klidu... ale to co píšete prostě neni normální

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti jsou všude, jenže zatímco u vás a jinde tě lidi nezmlátí za to, že máš nejen jiné názory na dění v klubu, ale i např jiný politický názor, u nás musíš držet hubu a krok jinak tě čeká nakládačka.

Reagovat
PlackaSKS

sem zvědavej co budou řikat když si to sedne a začnete mít výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že si to nesedne....

Reagovat
PlackaSKS

tak jako v to sice doufám ale věřim, že časem ano. ti hráči jsou kvalitní a pokud to ital zkrotí, tak to bude nejspíš i fungovat...

Reagovat
smazaný uživatel

No, máme naprosto děsivou obranu, nulovou organizaci hry a taky bych řekl, že Strama absolutně neumí připravit hráče na soupeře. Což vlastně slyšíš v rozhovorech typu: soustředíme se na sebe, soupeř nás nezajímá...Takže kvalitu hráči sice mít mohou, ale ve výsledku je nám to k ničemu.

Reagovat
PlackaSKS

upřímně řečeno jsem nevěřil, že by to bylo možný, ale začínám pomalu souhlasit s tim, že ital tomu prostě nerozumí... což je teda šílená představa, že by se dostal tak daleko ale máš pravdu, organizace hry je nulová a pokud nehraje rosa, tak ti hráči moc nevědí co hrát, co vůbec dělat. ben chaim se nechá snadno znechutit a biabiany potřebuje míč do sprintu jinak vypadá jako já po ránu... moc nechápu, že nehraje plavšič, kterej vypadal velmi dobře a pokud se nepletu, tak už je zdravý. frýdek, šural, lafata... nevim no. asi ho fakt chtějí odstřelit. a třeba mavuba vypadá jako náš altintop, jen tmavší... ale pořád je tam prostě spousta dobrých hráčů a podle mě to časem fungovat bude. štětina konečně zahrál dobrej zápas a najednou sedí, karavaev očividně nikam nejde a stejně nehraje, civič taky bůh ví kde... janko odstřelenej hodně brzy... ale nikdo přece nečekal, že si to sedne za dva měsíce.. podle mě by sestava civič, hovorka, štětina, karavaev-ben chaim, mareček, rosa, plavšič, biabiany-šural fungovala fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič je bohužel zas zraněný, jinak já věřím, že se hra zvedne, až se najde optimální složení obrany, ze které bude cítit jistota. Mareček, Zahustel ven, Karavajev, Štětina in a třeba to půjde. Očividně byla ale blbost nakupovat hráče s tím, že jsme žádné nepustili pryč, protože aby se na lavičku nevešlo tolik hráčů, co by jinde hrálo základ, to moc na pohodě v týmu taky nepřidá.

Reagovat
PlackaSKS

tam sem začal pochybovat, že ital je mentálně zdravý. nakoupit asi 11 hráčů s tim, že půlka je zraněná a půlka se koupila pozdě, tím pádem nemít šanci se připravit na předkolo s CZ a pak prohlásit, že je jich moc, někdo musí odejít a pro jistotu mezitím ještě jednoho koupit... to je prostě šílený. nicméně fandim Slavii, doufám, že budete hrát mizerně... ale je mi líto vašich normálních fanoušků co ani nemůžou do kotle. to je prostě šíleně přes čáru a protože vy nemůžete, tak vedení by s tim mělo něco dělat. vzhledem k tomu, že pár lidí co tam pracují znám, tak nechápu, že se to neřeší víc...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tam je to asi kombinace strachu a známostí, takže se nic řešit nebude, bohužel. Já bych si strašně přál, aby nám při rekonstrukci stadionu sundali ty ploty a zvětšili kotel...a i tak by tam nikdo novej nechodil, možná pak by teprve někomu došlo, že je chyba jinde.

Reagovat
PlackaSKS

co sem slyšel, tak ploty se určitě sundavat nebudou a to právě kvůli tomu co se děje v poslední době... já vim, že fanoušci jsou pro klub důležití, ale myslet si, že přinést rakev na stadion, protože nejsou výsledky nebo urážet vlastní hráče a útočit na spolufanoušky je normální, to nechápu. navíc oni ten klub nevlastní, můžou fandit, můžou pomahat klubu, který jim za to vyjde vstříc, ale nesnášim když se fanoušci chovají jako by ten klub byl jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebudou, ale je to celkem škoda, protože by možná pochopili, že do kotle se nechodí z jiných důvodů než jsou právě ploty a kamery. A souhlasím, nespokojenost se mimochodem dá vyjádřit mnoha způsoby, třeba i bojkotem, ale všeobecně nesnáším, když si někdo myslí, že jeho názor je ten jediný správný.

Reagovat
PlackaSKS

už sem dokoukal záznam, poupravil si názor a spoustu věcí a půjdu spát doufám, že budete hrát pořád stejně hrozně, ale taky doufám, že tihle dementi vám tam přestanou lézt. hodně štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky s přáním ohledně fans, ale proti Teplicím očekávám pořádný průser.

Reagovat
Elliasson

Já si myslím, že si tohle sednout právě musí a že to pak bude válec ze sparťanské strany. Přeci jen. Tým s takovými hráči jako Lafata, Biabiany, Ben Chaim, Kayá, Karavajev bude dle mě jinde než zbytek ligy. Jestli to bude na boj o titul, nevím, ale možné to je. Bojím se toho.

Reagovat
KingMaster13

Vás normálních fanoušků Sparty je mi až líto Takovej kotel a vypatlance si nezaslouží žádnej klub. Jako u nás na Severu se jich taky několik najde ale aby jsme se tam napadali za jiné názory Viděl jsem, že tam kotelníci tahají i děti a vše v pohodě. Vždy jsem neměl rád Spartu a fanoušci to byl jeden z důvodů, s prominutím tak vypatlanej kotel jako vy tu nemá nikdo. O to víc si vás normálů ze Sparty vážím

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, mě jen pak štve, jak se všude na sociálních sítí lidi vysmívají počtům v našem domácím kotli, ale málokdo zná pravé důvody, proč to tak je. (Argument s ploty je přinejmenším úsměvný) Dnešek byl ale opravdu tak děsivý, že mě až mrazilo, tohle jsem se snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bych snad ani nechtěl vidět, co by se dělo, kdybyste spadli do těch sraček, ve kterých jsme byli ještě nedávno my.

Reagovat
smazaný uživatel

Horši než tohle to být nemůže (myslím po fanouškovské stránce)...vyhrožování smrti za jiný názor, nevím, co by to muselo překonat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele je jedno jestli napadnou vlastni fanousky nebo ty druhy. Kdyby mezi tema na druhy strane byli kamaradi, mrazilo by te stejne. Spartani byli vzdy agresivni hovada, takze je taky trochu aktualni ptat se sam sebe, proc fandim Sparte. Jeden cas jsem chodil na Letnou, mel jsem to blizko, ale nikdy jsem nemel pocit nejake sounalezitosti. V tom spartanstvi jsem vzdy nejak citil takovou podivnou agresivitu zalozenou na netoleranci k rasam, intelektu... Proste koncentrace zla.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že v rámci ligy jsme měli vždy nejradikálnější fanoušky. A jsou chvíle, kdy je to i výhoda. Ale já jinak Spartě nezačal fandit kvůli fans, ale kvůli tomu, že když mě táta vzal jako malého kluka na fotbal, tak mi ten tým přirostl k srdci...Bohužel, mi teď jako klub ustupujeme od všeho, co nás dřív zdobilo. To znamená síla, bojovnost, hrdost, jednotnost...To, co se teď děje v klubu je chyba nejen klubu, ale i fanoušků, každopádně já nepřestanu fandit týmu jen proto, že máme v kotli tupce, prostě jen do kotle chodit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Falanga opět přikryla svojí vlajkou ostatní... Už tohle je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se jich bojej, což i chápu, oni jsou schopni všeho...Jim bys řekl, ať sundají vlajku a dostal bys takovou masáž, že bys byl rád, že se dostaneš zdravej na další zápas...viz loňská sezóna v Bolce.

Reagovat
dinss

Pokud si nesjedná pořádek vedení kotle a Falanga si dělá co chce...Pak je to těžký. Nemáte jinou možnost než se na to vysrat a udělat si vlastní kotel někde jinde. O Falanze jsem toho taky slyšel dost.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to v kotli tak složité, že se to nedá ani vysvětlit...Takže ti k tomu dodám tohle: Nikdo nikoho srovnávat nebude, ultras Sparta jako celek ani jako jednotlivci doteď nevydali žádné vyjádření, čili je to, co se včera stalo, pro ně něco, co podporují. Speaker včera div ne bonzoval, kdo měl dostat přes držku a když se volala záchranka, tak se neobtěžoval do megafonu zakřičet dolu na security, kteří neslyšeli, co se volá, aby je popohnal....takže ten u mě taky skončil a jediný výsledek toho všeho je, že lidi houfně vyjadřují nesouhlas s tím, že v kotli skončili či dokonce mění permice za jiný sektor...Takhle jsme dopadli... doma se jich bude scházet 100-200 max a venku taky většina půjde vedle, což uvidíš hned na Dukle...

Reagovat
dinss

To je humus. Jestli je i speaker ''s nima'', tak jste řádně v píči. Jasně, občas tam asi někdo zaslouží pár facek (třeba u nás by si to ten člověk zasloužil za zapálení chorea bengálem) ale zato, že nesouhlasí s ostatními? Vypadněte a založte si vlastní kotel. Určitě se vás najde takových víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, zda je s nimi nebo se jich bojí, každopádně fakta hovoří jasně...Všichni budou brát současné "vůdce" kotle jako ty, kteří se podepsali pod největší pád daného sektoru a jestli jim to nevadí, to už je jejich problém...Já stál vždy na straně fans, to se ví, ale včera bych klidně dotyčným rozdal obvinění za pokus o vraždu ( kopání do bezvědomí a následný křik: nikoho nevolejte, nechte ho chcípnout ) prostě pokus o vraždu je.

Reagovat
dinss

To jsou kokoti...

Jak jsem říkal, vypadněte a běžte fandit jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám odjakživa permici na protilehlou, po včerejšku jsem jen skončil v kotli i venku...Pokud se někde udělá fandící skupina na protilehlé, klidně se přidám.

Reagovat
dinss

Měli by jste to zkusit...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole az takhle? tak to uz je silna kava.. dřív se mlatilo "jenom" za jiny politicky názor, ted uz se to tam seka ještě za vetsi kokotiny koukam.. rikal sem si když sem prestal do kotle chodit, ze uz to snad horsi bejt nemůže a koukam, ze muze.. je mi z toho spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím do kotle dlouho, některý věci respektuju, ale tohle bylo hodně přes hranu,aby te někdo skoro prizabil za to,že místo Italiano bastardo řve Sparta(!!!!) je úlet.. horší je,že je to pro nás věc naprosto neřešitelna a v dohledny době to jiný nebude..

Reagovat
PlackaSKS

úlet je ještě hodně slušný. musíte se na ně vysrat a třeba je to přestane bavit až jich bude deset a pochopí, že nikoho nezajímají...

Reagovat
Liquid

řvát " Sparta je úlet" ve sparťanským kotli

Reagovat
dinss

Kdo přesně mluvil od vás se Stramaccionim? I někdo z Falangy? Protože jestli jo, tak nechápu proč ho furt jedou.

Reagovat
Spalovač šancí

zas na druhou stranu byli ti dementi po zásluze potrestáni ...

Reagovat
C-M@ster

Jak?

Reagovat
Spalovač šancí

prohrou a Pepíkovou děkovačkou

Reagovat
Kepy_FCB

Porazkou na hristi a kritikou tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rakovan

Reagovat
Hokaido

Je mi z toho do breku.

Reagovat
Miguel19

Jestli chceš brečet, tak breč. My budeme brečet s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ital mi porad nekoho pripominal. Ted uz to vim. Je to Mr. Bean.

Reagovat
Hokaido

A jak dokázal Hušbauer dokázal dohrát bez žlutý, to je taky zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale takhle teda zrovna brečet nemusíš...

Reagovat
Hokaido

Jebu na to. Gratuluji, zasloužená výhra, jdu spát.

Reagovat
PlackaSKS

jako to máš asi pravdu, ale ta jedna žlutá by asi nepomohla, aby rosa dal přesnou přihrávku nebo ben chaim popoběhl i s míčem... měli jste asi jednu střelu na bránu (dvě když budu počítat, že kadlec reálně v offsidu nebyl), takže to je trošku mimo... navíc ben chaim nebo frýdek taky měli dostat za simulování. stejně jako jugas, bořil, škoda a další za zákroky mimo hru.

Reagovat
Spalovač šancí

Prostě v derby jsou jiná měřítka, smiřte se s tím. Pamatuji, jak Řepka sejmul zazadu Pekharta skluzem na koleno bez jakékoliv šance hrát míč. Nejenže nedostal červenou, ale ani nedostal žlutou. A ještě seřval rozhodčího, že vůbec faul písknul.

...

Obdobně benevolentně posouzených zákroků se v každém derby najde několik. Jinak by z toho byla totální bramboračka

Reagovat
Liquid

jj někde u rohu vápna to bylo ten Řepka, legendární tak jak jeho výstup v Teplicích

Reagovat
PlackaSKS

stejně sundal vlčka v první minutě...

Reagovat
Rarášek

Řepka mohl .

Reagovat
clinger

Reagovat
Losinho

Kyselu takhle sundal taky

Reagovat
Coutinho10

tohle a podobný případy jsou pořád o level dál než ty, za který si stěžujou v dnešní době

Reagovat
Tigerinho

nebyl to Tecl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas som nevidel. Pisem to tu od zaciatku. Uz sa najde niekto co by potvrdil Stoch>Danny?

Reagovat
Greny

no to lze tezko posoudit kdyz je odehranych nejakych 7 kol z toho ani jeden neodehral plnou palbu zapasu

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
smazaný uživatel

to je talent od boha

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Co je to za kauzu s tim drahym máslem? Nekupuju ho, a nějak mi to celý uteklo, takže nevim.

Reagovat
El Campeon

prostě zdražilo máslo,co je na tom

Reagovat
Kang & Kodos

No to, že je z toho bůhví proč hlavní téma. Tak jsem čekal, že za tim je nějaký spiknutí iluminátů nebo diktát z Bruselu, když se o tom tolik píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ortella si udělala máslový zábal, tak to zdražilo..

Reagovat
Kang & Kodos

Dík, tomu jsem ochotnej věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Píče, Ornella.

Reagovat
Blasphemer

Pornella

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono za tím spiknutí tak nějak i je. Kvůli EU se u nás ve velkém snižovaly stavy dobytka aby se mlíko dováželo, bůh ví odkud. A teď nám tu prodávají máslo které dva roky mrzlo kdesi v Belgii. Je to, stejně jako všechno ostatní, na hovno. Drahé máslo => drahé pečivo => "hlad".

Samozřejmě to ber s nadsázkou, ale...

Reagovat
El Campeon

tvl,ale docela sem v krámu čuměl,když sem to dneska viděl na vlastní oči,tu cifru 69.90kč

Reagovat
dondinho

Co si mažeš na chleba - hořčici?

Reagovat
db18

Máslo... ale platí máma.

Reagovat
Kang & Kodos

Platí a maže

Reagovat
Kang & Kodos

Většinou to, čemu se říká margarín.

Všichni, kdo kupujete jenom pravý máslo, nejlíp v bio kvalitě a chcete se mi pochlubit, tak běžte do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomazánkové máslo neasy!

Reagovat
Kang & Kodos

Zasraná EU!!!

Reagovat
andrew96

Jedině pravé české máslo, žádné margaríny západního střihu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si na chleba nic nemazu.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Greny

Hej , nejim chleba... takze nemazu.. kdyby jste videli jak to chodi v pekarnach tak se zeserete hned a neresite maslo... pecivo jim jen rohliky ale jt stejny no

Reagovat
stas87

Ja som v pekarni robil dva roky, takze viem o tom dost. Ale pis, zaujima ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v dohránu plus bude rozhovor s jedním účastníkem té včerejší "bitky" v našem v kotli. Další komentáře jsou kdyžtak u posledního příspěvku Ultras Sparta na FB.

Reagovat
ZB 07

super, že se to bude řešit. To se kouknu večer...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

taky mrknu

Reagovat
nani92

da sa nejako CT sport sledovať na SVK cez net?

Reagovat
smazaný uživatel

ivysilani.cz u vás nefunguje?

Reagovat
nani92

nein

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to bohužel nevím, zkusil jsem projet net a vše mě odkazuje na ivysilani....

Reagovat
db18

Oficiálně... asi jen přes internetové vysílání tvého poskytovatele (digi tv nebo tak...)

Reagovat
dinss

Největší komediant je stejně Strašák.

Reagovat
db18

*Krasoň

Reagovat
dinss

Strašák jim to teď vede ne? Přijde ti normální aby byl speaker ''mediální hvězda''?

Reagovat
Greny

A proc ne?

Reagovat
dinss

To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
Greny

A kde je podle Tebe problem?

Reagovat
dinss

Už jen to, že se někdo zapojený do vedení kotle-ultras se projevuje takto na veřejnosti-v médiích.

Reagovat
Greny

Funguje jim to? Ano

Nikdo nebrání ostatnim klubum aby to tak meli take, zadne pravidla neporusuji, nic nebrani nikomu aby to tak meli ostatni kluby a jejich kotel

Reagovat
KingMaster13

Nám je u prdele co dělá mimo stadion, je to přirozený vůdce, který ten kotel umí strhnout. Tam kde je TS dnes vděčíme hlavně jemu. Navíc i dle toho co píše tak mi přijde celkem rozumnej.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
db18

Jo, vede to, ale pořád mi přijde normálnější než ten Krasoň...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašák je šašek, "celebritka" co se nasere všude jen aby byl vidět a celkově mi jeho vyjadřování přijde směšné, ale jednu věc mu musím nechat....TS pod ním šlape daleko lépe než pod Krasoněm, to je prostě fakt.

Reagovat
dinss

Nevím proč lidé poslouchají takového šaška... Nechápu čím se od něj nechají strhnout ale už jenom z toho důvodu, jak se vyjadřuje a kam se sere... Musí jim to být přece blbý ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak je jasny, ze fanouskum jinych tymu nebude sympaticky, respektive jeho nazory nebo vystupovani, ale to je normalni. To, co popisuje gulbis, je prave ten duvod, proc ho slavisti respektujou, protoze to zkratka neni vylizanec.

Reagovat
smazaný uživatel

chuloši ho podle mě nemusí a co se týče zbytku, přiznejme si na rovinu, že většině TS je tak nějak fuk, že je celebrita, oni v něm vidí fanouškovského idola, jestli je to dobře nebo ne, to je jejich věc, aspoň jim kotel funguje a neperou se tam mezi sebou jak my.

Reagovat
dinss

To je fakt...

Reagovat
KingMaster13

Líp bych to nevystihl

Reagovat
Coutinho10

byl na zacatku ty dlouhy cesty a ikdyz zezlo pak predal dal, tak rikal, ze kdyz bude nejhur, tak rad pomuze a kdyz je Krason out, tak to splnil a pro vsechny to je takovej navrat do drivejsi doby, kdy to jeste tahnul a treba se tolik nedarilo...tak ted je fajn, ze si muzeme vsichni uzit spolecne i ty lepsi casy

Reagovat
Elliasson

Prostě umí strhnout tribunu a nabudit. Co je ti k tomu nepochopitelného?

Reagovat
dinss

A pak si o tom jde poklábosit na NOVU ne?

Reagovat
Elliasson

To zas nevím, tolik ho nesleduji.

Reagovat
Kang & Kodos

Podle statistik z 2. poločasu jsem rád, že jsem to po 15 minutách vypnul. Akorát bych se zase zbytečně rozčiloval. Fakt neskutečný košťata

Reagovat
hefy

Neuvěřitelnej výkon. Vrba je bůh, že s takovou mrdkou ještě neztratil bod a zároveň by měl dostat kalacha na hlavu za ta střídání.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý Perfektní uroveň na vysokym potenciálu s lidma

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Ještě tři výhry a jsme zachráněný už v desátým kole.

Reagovat
vrabejka

Zlín škodaa :/

Ve 2.poločase jsme hráli skvěle a sahali proti Plzni po bodu. Posledních 20 minut hrála trapný beton. Škoda, že Vuky nedal 1000% šanci.

Každopádně se tým sehrává a má potenciál minimálně na TOP 6.

Reagovat
FCSL

Už jste v TOP 10

Reagovat
db18

Hrajem sračku, ale snad to bez prohry vydržíme aspoň do 11. kola...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

je ledovej, jako že brrrrrrrr

Reagovat
Kang & Kodos

Traplord Škrrrromach

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Srrrk Srrrk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiphop ovládl českou politiku..

Reagovat
smazaný uživatel

to neeee

Reagovat
Coutinho10

ta reportaz Plzne: Hajek i Vrba...hraje se jeste 23 kol...ted to nic neznamena

Reagovat
Greny

Ale o tom to je.. pak prijde Ital a mame vetsi vyzvy nez derby? Ptam se jake?

Reagovat
Coutinho10

Mol Cup

Reagovat
Greny

Taliani pohary vypousti

Reagovat
Coutinho10

no bude zabava

Reagovat
Puskas

Reagovat
Greny

Panik

Reagovat
db18

v kolik hodin má na řadu přijít to video acs?

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky co nejpozději.

Reagovat
db18

Tak na to seru, protože se mi rozhodl internet, že bude stávkovat...

Reagovat
Greny

Nevim, ale Panik prvni trener historii u nas rekl ze hracise nemaji byt proc unaveni

Reagovat
dinss

Doufám, že tohle je poslední Bakošovo sezona v Plzni. Akorát zaclání mladším hráčům, prospěšný už taky není a jeho nasazování na podhrot je strašný protěžování na úkor Andyho.

Reagovat
Coutinho10

hezky Madl kdyby Vachovi nesehnali hostovani v Liberci, tak by hral v derby stejne jako Frydek a V.Kadlec, ktery meli odejit

Reagovat
dinss

Ono by to tak fakt dopadlo protože Vácha není o nic horší než Mandjeck či Mavuba a alespoň by to odjezdil.

Reagovat
Coutinho10

jj bylo by to celkem vtipny no

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v Hodoníně zasedala Odvolací komise FAČRu a zrušila odvolání Baníku Ostrava jako nedůvodné. Z toho vyplývá, že platí původní trest, tedy zákaz výjezdu. Chachaři mají zákaz výjezdu do Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

My dostaneme zákaz na "výjezd" na Duklu.

Reagovat
Greny

Meli by vam zavritto podminene stadion

Reagovat
smazaný uživatel

stadion? a to jako proč?

Reagovat
Greny

My meli podnimecne zavrenej stadion za sarvatku, kde se nikomu nic vazneho nestalo, a to byl prvni pruser pruser po x letech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šarvátka se udála u vás ne? Kdybychom přerušili domácí zápas, tak ok, takhle dostanem to co Baník....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to být zapsané delegátem v zápisu, aby to mohla DK řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne, ale nechci lhát, navíc byl zápas přerušen, takže to v zápise asi bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Se odvolate a zatrhnou vam az Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že se odvolávat nebudeme nebo v to doufám...Beztak by šlo na Dukle do kotle 50 lidí a zbytek vedle...

Reagovat
db18

...takže jako obvykle půjdou všichni na hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pro nás byla katastrofa, neboť by lidi, se kterými nechce mít nikdo nic společného, šli mezi normály a byla by další mela.

Reagovat
Ferguson6

Tako ako trest pre vás uzavrú štadión Dukle

Reagovat
Puskas

čekal jsem to až na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten týpek, co dával rozhovor ČT je v háji....Už si zjistili jeho identitu

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze si vyresil na PCR nakou osobní ochranu ne ? jestli ne, tak je to blazen..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale vypadá to, že ho prásknul nějaký "kamarád"...No nezávidím mu vůbec, všichni víme, čeho jsou naši hools schopni.

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus, ceho sou lidi kvůli uplnej picovinam schopny

Reagovat
rufus

Víš určitě, že to vědí?

Reagovat
rufus

No do píči. To jsou fakt zmrdi.

Chudák kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten, co ho prásknul...Podle všeho nějakej známej nebo "kamarád", parádně se lidi poslední dobou vybarvují.

Reagovat
rufus

To už je fakt vrchol všeho. Teď aby se člověk bál chodit na Spartu, podporovat svůj klub.

Reagovat
Snatus

Jako by se měl těhle šašků někdo bát.

Reagovat
rufus

Falangy a nebo našich dalších chuligánů?

Reagovat
smazaný uživatel

Falangy se bojí všichni a naprosto adekvátně bohužel.

Reagovat
Snatus

Pohání je jenom strach, pokud se jich nebudete bát, jsou bezradní. Stejně to je skupina dělníků, kteří si vylévají svoji frustraci na fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty si to predstavujes jak Hurvínek valku..

Reagovat
Snatus

A jak jinak si mám hejno pitomců představit?

Reagovat
Snatus
Reagovat
rufus

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene to prej PCR resi.. takze snad ma nakou tu ochranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ma, dvoje sprcky dostal uz...

Reagovat
smazaný uživatel

inu skvely moderator, tak skvely for..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stojíme za naším Kotlem Všichni jste jistě zaznamenali nedělní incident. Ten člověk by měl být naštěstí v pořádku. Otázka je, proč někdo kdo nabádá k jednotě Sparty narušuje jednotné skandování většiny fanoušků v sektoru, čímž se záměrně snaží vyprovokovat konflikt? V sektorech nejvěrnějších fanoušků Sparty nikdy demokracie nebyla, proto jsme taky byli dlouhá léta nejlepší v Česku. Nikomu se vlastní názor nebere, ale nabádání k revoltě a nejednotě je hodně nešťastný postup.

STOJÍM ZA KOTLEM!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň máme jasno....

Reagovat
smazaný uživatel

vetsiny? a dlouha leta sme byli nejlepsi jo? aha..

Reagovat
rufus

Reagovat
Puskas

škoda že to tak humorně neřešili v neděli...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
r.mrazik

kreténi

Reagovat
Posledni Kovboj

I kdyz najdes sebevetsiho debila s iq 50, vzdycky bude presvedcenej, ze kona spravne. Fascinujici zrudy tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jit hned na druhy den do TV, to taky neni zrovna nejchytrejsi napad. S necim takovym musel pocitat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mě na tom sere hlavně fakt, že ho musel prásknout evidentně nějakej známej....stejně jako se v kotli práskalo, kdo má dostat přes držku...Si stěžujou, že tady borec práská do televize, ale sami jsou to konfidenti.

Reagovat
frankiefcb

osobně mám k tv odpor, takže sám bych se nevyjadřoval a už vůbec ne, když by mi hrozilo to, co mu. Ok jsem v tomto srab a mám pud sebezáchovy.

Reagovat
dinss

Chodit s tím do TV není nejlepší nápad...

Reagovat
Puskas

přinejmenším v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný člověk se s fízlama a m*dkama od novin nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

ani s Kozohorským nebo Kalousem?

Reagovat
dinss

Všude, prostě chápu, že je někdo nasranej, co se tam děje ale rozkřikovat to po TV...? Ať si to vyřídí mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když dotyčného jen sere současný stav tak se to rozhodl řešit "mediální" cestou. A pokud vím, tak nebonzoval, nemluvil o konkrétních jménech, jen popsal stav toho, co se dělo.

Reagovat
Puskas

Reagovat
dinss

Jen mi tohle nepřijde jako ideální forma jak něco řešit... Stejně s tím nikdo nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká je podle tebe ideální forma?

Reagovat
Puskas

on ale nic neřešil, prostě jen dal rozhovor, řešení je na policii

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, kolik vam je let proboha? Vy asi nechodite dlouho na fotbal co? Je normalni ze obcas nekdo dostane do drzky. Vzdycky to tak bylo. A to bonzovani do tv a fizlum, no to at se na me nikdo nezlobi to je hnus... A je pro info, urcite nebyl nikdo napadenej protoze rval Sparta, to je totalni ulet, ale proto ze mel kecy a jaksi si neuvedomil, ze nebyl na Letny za plotem. Kdyz uz chci machrovat, tak musim pocitat s nasledkama. Delate jak kdyby se stalo kdo vi co. Asi fakt moc dlouho na fotbal nechodite, nebo nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Na výjezdy jezdím dlouho, absolutně podporuji, když někdo dostane výchovnou facku za to, že je zlitej, za to, hulí, za to že hází pivo přes lidi atd...Co ale nehodlám sledovat je fakt, že chuligáni jdou v přesile přizabít fanouška stejného klubu a to jen díky negativnímu postoji k jejich pokřikům. Nehodlám sledovat, jak se po sektoru rozmísti jak gestapo a každého nepohodlného jdou zfackovat. Asi patříš k ultras nebo staré škole, nevím, ale tohle bylo extrémně za hranou. Když už teda, tak má přiletět facka a konec, ne nekončící dokopování na zemi, dokud frajer nezavře oči....

Pro mě každopádně kotel skončil. Já na fotbal chodím, abych se odreagoval, zafandil si, miluju vůni pyra, zvuk bubnů a pořádné hecování od speakera, ale na tohle nemám nervy. Ne řešit posranou politiku, ne řvát na trenéra bastardo, ne posílat lidi do plynu a neposlouchat výhružky, že takhle seřežou každého. Pokud to někomu vyhovuje, budiž, já zažil hodně věcí, ale čeho je moc, toho je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej mi ze tam nekdo nekoho dokopaval, vzdyt to bylo primo pod kamerama. Incident sem nevidel, ale ze to bylo tak jak pises, tomu proste neverim, co by z toho kdo mel...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod lhát, kotle jsem se do začátku letošní sezóny zastával, ale frajer dostal takovou nálož, že prostě skončil v bezvědomí se zapadlým jazykem. A že tam frajer z Falangy běhal jak smyslů zbavenej, že tohle udělaj všem, tak na to prostě nemám žaludek...Jak jsem psal, něco jiného je výchovná facka, ale tohle bylo teda silný kafe a ne nadarmo chtějí lidi z kotle pryč....

Reagovat
Puskas

Skončí to tak, že odejdou, a ta Falanga nabyde znovu dojem, že oni jsou ti praví sparťani, kteří chodí pořád a kteří kotel vyčistili od špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať, je to jejich boj. Jen pak nechci číst výmluvy, že se do kotle nechodí kvůli plotům.

Reagovat
rufus

Neviděl si. Tak neříkej, že to co se stalo v neděli je normální.

Přesáhlo to naprosto všechny meze. To co udělali je největší špína, co jsem kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti tomu ze nekdo huli? koukam stejna demence jako u sefu kotle

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším marihuanu....

Reagovat
smazaný uživatel

co ti udelala?

Reagovat
Puskas

nechtěla mu vyrůst

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, že nechutně smrdí a většinu lidí jen otravuje, tak je v tom i něco osobního a to tady vážně nebudu řešit....

Reagovat
rufus

Když už jsme u toho, tak mě teda víc vadí kouř z cigarety než z trávy..

Reagovat
Puskas

oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Na cigarety jsem si už tak nějak zvykl, i když já sám o sobě nikdy neměl jediný cigáro ani špeka, mám k tomu vyloženě odpor a hnusí se mi to...A když si pak někdo zapálí trávu před tebou, ty ho poprosíš, ať to týpne a on ti ještě schválně foukne do obličeje, tak za to prostě výchovnou facku podporuju, i když se to tady nemusí někomu líbit.

Reagovat
rufus

Nekouřím cigarety, ani nehulím trávu. A co je mi po tom, jestli člověk vedle mě jo.

Jasně že vím proč se u nás fackují lidi, co hulí. A nelíbí se mi to. Osobně nějak nerozlišuju trávu od cigaret. A o to víc, když náckům tráva vadí, tak ji naopak kvůli nim podporuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ja cigara nekourim a sem strasne rad ze se konecne da v hospodach dejchat

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale zijes v Praze, takze se tomu nemas sanci uplne vyhnout, to proste nejde.. navic je rok 2017 a ne 90tky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Bonzování taky nesnáším, ale zrovna tady dotyčný nejmenuje nikoho, ani skupinu, ani jednotlivce, jen popsal situaci...Dávat pak na sociální sítě jeho profil, to je hnus snad ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je normalni ze obcas nekdo dostane do drzky.

Opravdu ti to přijde normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevim kolik ti je, ale ja se na Sparte zacal v kotli objevovat nekdy kolem roku 2002 a to, ze nekdo obcas dostane do drzky je bohuzel opravdu realita, jak pises.. taky sem jednou dostal, ale ze zacatku mi to tolik nevadilo.. to ze se ultras Sparta profilujou jako ortodoxni pravice jsem dlouho prehlizel, ale proste pak nastal moment kdy to uz proste neslo dal.. tak sem odesel, protoze sem uz to nesnes ale bral sem to..proste sem si jako decko vybral spatnej klub a menit t kvuli tem kokotum nehodlam, ale to ze nekoho prizabijou kvuli tomu, ze podporuje zahranicni strategii je moc no.. zazil sem huceni na cernochy, hazeni bananu, neslaveni golu cernejch, ale takovy dno jako tohle to jeste nebylo .. souhlasil sem i s exemplarnim vykopanim hrobu, ale kdyz to melo duvod. ten tam ted nevidim.. jinak pyro atd samozrejme schvaluju. klidne i na hristi.. sam sem i vbehnul nekolokrat na hriste,neco nrkam hodil nebo nrkde neco urval,sice mentalita fanatika, ale pro kotel neprijatelnej politockej nazor a pres to ptostr nrjede vlak

Reagovat
HorajzmAmmann

To dopadne jak v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslim, ze nehrozi.. doby, kdy sem to resil sou davno pryc, ted uz se na to koukam s nadhledem a svuj souboj s vetrnymi mlyny sem vzdal davno

Reagovat
dinss

Je pravda, že se z toho možná stala už moc velká aféra ale pokud je pravda, to co říká gulbis, který je teda alespoň podle toho co píše ( a proč by taky lhal, že?), je členem kotle, jezdí ven a není to žádná mrdka co nemá rád pyro, tak mi to taky nepřijde moc normální...Chápu, že někdy je prostě potřeba rozdat pár výchovných a udělat si respect ale proč někoho dojebávat na zemi? Sám nevím co je k tomu vedlo a docela by mi to zajímalo, protože vždy je potřeba znát názor druhé strany.

Reagovat
Posledni Kovboj

ahoj, jenom jsem ti chtel rict, ze jsi vymrdanej kreten pa :-*

Reagovat
Banikovec7

❗️Do Jihlavy se jede! Disciplinární komise vyhověla žádosti Baníku o podmínečné upuštění trestu pro fanoušky. Více info za chvíli na webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On někdo pochyboval o něčem jiném?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

bude to na Spartu

Reagovat
dinss

Sparta se pozabíjí mezi sebou. Jezdit do ulic ani nemusíte.

Reagovat
db18

S jihlavskou security bych čekal, že už na Bohemku.

Reagovat
db18

Trevor vám to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a to nemusim ani číst

Reagovat
Posledni Kovboj

mg

Reagovat
smazaný uživatel

náhled do S kotle vždy potěší a pobaví

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší je, že nezažili ani 1% z toho co Baník za tenistu a Šafarčíka nebo SKS a už se perou mezi sebou

Reagovat
Puskas

Tak si zase nedovedu představit člověka, co by na Bazalech chvalořečil Šafarčíka, takového by nezbili, ale poslali do Opavy.

Reagovat
HorajzmAmmann

v tonhle byl Baník za jedno (i když nejdřív se mi zdá taky ne) a kvůli pár věcem jsme měli taky rozdělený fans a nedokážu si představit že by na mě někdy skočilo pár týpků od Gieksy

Reagovat
smazaný uživatel

X krat sme meli rozdelene fanousky. Za GKS, kdyz se do nich jebalo za nejake ty srandy na Bazalech proti Sparte, za Hrobare...Nech to byt, kazdy ma sve problemy, nastesti se to neresilo takto verejne a medialne

Reagovat
HorajzmAmmann

To ale nebylo az tak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Spartě tam byli někteří vylozene curaci, co měli dostat přes drzku. Ale až na nějaké hecovacky tam podle mě nebylo nic.. Rozhodně ne takové napadení..

Reagovat
smazaný uživatel

A ze jich bylo. A nas se rvalo, ze jsme skudci a bojkotari, kdyz sme poukazovali na to, jak je klub systematicky nicen.

Nicmene, tuhle situaci, ktera nastala u Sparty bychbych nechalnechal na nich a neresil to...

Reagovat
smazaný uživatel

mně ten bojkot bavil, na P1 jsme byli najednou v roli tvrdého jádra

( ty forky jako "celý kotel odpovídá" jsou debilní, ale při vzpomínce se směju ještě dneska )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

(Stropnicky_for_prezident) (18.9.2017 8:42) reagovat

Tak co tam leze??? Je to jako kdyby šel na teploušský gang bang a pak si stěžoval že akce jako fajn, ale bylo tam moc penisů a moc se šukalo do prdele. Jo a kdyby mu nestříkali tolik na ksich tak by to taky bylo fajn..... Debilní zvrácená mentalita dnešní doby.... Neumí příjmat věci takové jaké jsou ale neustále se musí pro ostatní měnit svět protože ON to tak chce... Sobeckost, arogance a debilita vládne dnešnímu myšlení... Jebat tyhle kurvy!! Na fotbal choreo, pyro, bitky, sprosté slova a tvrdý chlast!!!

a ten koment

Reagovat
Puskas

jako ministru obrany by mu to mělo imponovat

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Spalovač šancí

Fakt nechápu, co se mu zrovna na tomto nelíbilo? Chápu dělobuchy, to je docela svinstvo, ale toto?

Reagovat
smazaný uživatel

U dělobuchů mu vadil kouř, ne ty rány

Reagovat
HorajzmAmmann

http://www.sigmafotbal.cz/aktuality/2017-19-09-z-redakcni-posty

Ovšem tohle je asi nejvíc co jsem kdy četl

Reagovat
smazaný uživatel

4. dýmovnice.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší ale o parník 3.

Reagovat
smazaný uživatel

"Proč?"

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se tím inspirovali nejen v Olomouci.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
sosna

Tady si někdo vyrazil po 100 letech na Slávii a koupil si lístek do S aniž by tušil že je tam kotlík.

Mírovi za zveřejnění pro pobavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
dinss

To si děláš prdel... Chudáci rodiny s dětmi nevidí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele