HET Liga - souhrn 19. kola

02.03.2018, 22:09, aktualizováno 04.03.2018, 19:57
Komentáře a souhrny
Sparta opět zaváhala, tentokráte doma neporazila oslabené Brno. Slavia naplnila roli favorita na půdě Mladé Boleslavi, venku uspěl i Jablonec. Potřebí na jaře překvapila Jihlava, která si tentokráte poradila s Teplicemi. Olomouc těsně zdolala Slovácko, tři body z malého pražského derby mají také Bohemians 1905. Utkání Liberce s Karvinou nabídlo čtyři branky a výsledek 2:2...

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 1:1

04.03.2018 18:00

Góly: 61. Ondřej Zahustel - 50. Martin Juhar

Sparta pouze remizovala s Brnem a zůstává na pátém místě. Zbrojovka se naopak posunula vzhůru na 12. místo o skóre před Jihlavu. Hosté se dostali do vedení, které však dlouho neudrželi a nakonec byli rádi za remízu, kterou i přes oslabení ubránili.

Sparťanský trenér Andrea Stramaccioni musel i kvůli karetnímu trestu pro Frýdka změnit složení obrany. Post levého obránce obsadil zkušený Michal Kadlec a mezi něj a Semiha Kayu se postavil Costa. Kouč Zbrojovky Roman Pivarník neměl po vítězství nad Olomoucí důvod k výměně hráčů.

První obrovskou šanci měl po čtvrthodině hry brněnský Acosta, který neohroženě přešel přes půl hřiště. Jeho putování nakonec zastavil až brankář Niță, jenž chytil střelu záložníka hostů. Ve 24. minutě pobídl Kanga ke skórování Václava Kadlece, ten však z úhlu nepřesně upravil mířidla.

Šest minut před pauzou vyslal Stanciu kolmici na Kangu, jenž ještě předložil míč Drchalovi. Na sparťanského útočníka zívala prázdná brána, tu však Drchal trestuhodně minul. Poté Kanga zkusil štěstí sám a jen těsně minul Melichárkovu svatyni.

Pět minut po změně stran se poprvé jedno z mužstev mohlo radovat z branky a bylo to překvapivě Brno. Juhar natáhl před rohem pokutového území ke střele, kterou tečoval zády Zahustel, načež meruna zapadla za záda nešťastného Nițy. Druhý gól mohl slovenský záložník přidat v 59. minutě, tentokrát však ranou po zemi těsně minul. Hned poté se na druhé straně dostal k odraženému míči Stanciu a Melichárek musel jeho pokus vytěsnit.

Následně se již Sparta radovala z branky. Vatajelu přesně našel hlavu Zahustela a ten umístěnou hlavičkou odčinil svůj podíl prvním gólu zápasu. Hned po rozehře se domácí zase dostali k míči a křižná střela Václava Kadlece, který již na hřišti postrádal jmenovce Michala, skončila těsně vedle. Poté prošel přes několik protihráčů Ben Chaim, ale svůj pokus nasměroval do stejných míst jako chvíli před ním Kadlec.

Poté domácím hodně pomohl stoper hostí Kryštůfek, jenž před Kadlecem odpálil míč rukou a po červnené kartě putoval předčasně do sprch. Tlak Sparty sílil a v 74. minutě našel Vatajelu dalekonosným pasem Ben Chaima, jehož v obrovské šanci vychytal Melichárek. Aktivní Vatajelu byl blízko gólu dvě minuty poté, ale jeho přímý kop těsně přeletěl břevno.

Na další Vatajelův centr si v poslední desetiminutovce naskočil Lafata a trefil horní tyč. Jako blesk z čistého nebe se v předposlední minutě řítil na Nițu střídající Bazeljuk. Rumunsko-ruský souboj vyšel lépe pro domácího strážce tří tyčí. Zachránil tak svému týmu zisk alespoň jednoho bodu, který je však vzhledem k předvedenému výkonu a počtu šancí málo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:3

03.03.2018 18:00

Góly: 40. Jaromír Zmrhal, 66. Milan Škoda (pen.), 73. Antonín Křapka (vl.)

Mladá Boleslav ani první zápas pod novým trenérem Webrem nebodovala. Se Slavií hrála první poločas vyrovnaný fotbal, ale ve druhém už dominoval favorit z Prahy, který tak zaslouženě vyhrál.

V 7. minutě se k prvnímu zakončení dostal Valenta, jeho hlavička skončila pouze v rukavicích Koláře. Na druhé straně pálil nepřesně Sobol. V 18. minutě hlavičkoval Přikryl, jeho pokus ale Koláře vyděsit nemohl. Deset minut před koncem prvního poločasu po Zmrhalově přihrávce zakončoval Škoda. Jeho překvapivá technická střela pořádně vyděsila Poláčka a skončila těsně vedle levé tyče. O tři minuty později Konaté pláchl hostující obraně, našel na vápně Valentu, ten však vysoko přestřelil.

Poslední minuty prvního poločasu nabídly spoustu příležitostí. Do dobré šance se dostal Sobol, proti němu ale dobře zasáhl Poláček. Ve 40. minutě se do velké šance dostal Přikryl, ten však ani nadvakrát neuspěl proti výbornému Kolářovi. Vzápětí na druhé straně Škoda se Zmrhalem využili nedůrazu v obraně domácích a druhý jmenovaný dotlačil míč do sítě. V poslední minutě si ještě Poláček poradil s přímým kopem Stocha.

V úvodu druhého poločasu zahrávali hosté standardku z dobré pozice. Valentův pěkný pokus Kolář vyrazil. Po hodině hry Škoda sám před brankářem zamířil do tyče. V 66. minutě Sus ve vápně fauloval Bořila a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Škoda. O pár minut později opět střílel aktivní Škoda, tentokrát Poláček neměl s jeho zakončením žádné problémy. V 73. minutě přidal Milan Škoda třetí branku, když po zaváhání obrany, a i s přispěním teče Křapky překonal bezmocného Poláčka. Ke konci zápasu zahrozil ještě Komličenko. Kolář ovšem předvedl opět výborný zákrok.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná 2:2

03.03.2018 15:00

Góly: 54. Matěj Pulkrab, 83. Matěj Pulkrab - 32. Tomáš Wágner, 56. Tomáš Weber

Karviná v Liberci vybojovala cenný bod, když Slovan byl zejména v prvním poločase aktivnějším týmem. Hosté ovšem domácím uštědřili lekci z produktivity. Pro domácí znamená remíza ztrátu v boji o evropské poháry.

Hned v 9. minutě se po přetaženém Coufalově centru v šanci objevil Pulkrab, Le Giang však včasným vyběhnutím situaci pro hosty zachránil. Následně Bosančič i Breite bránu netrefili. V 26. minutě byl v obrovské šanci Coufal, Le Giang byl znovu výborný a Pulkrabovu dorážku obrana Karviné zblokovala.

Po půlhodině hry přišel pro fanoušky Slovanu šok. Kalabiška krásným obloučkem uvolnil Webera, ten z první našel Wágnera a tomu se podařilo míč dopravit do sítě. Odpovědět zkusil Potočný, jeho střela ze střední vzdálenosti ale nikoho z hostů nevyděsila. Na konci první půle našel ještě Eismann Wágnera, ten však hlavou druhý gól nepřidal.

Domácí se dočkali v 54. minutě. Potočného roh přizvedl Köstl a pro Pulkraba už nebyl problém překonat bezmocného Le Gianga. Karviné se podařilo bleskurychle odpovědět. Za dvě minuty totiž Weber využil nedůrazu liberecké obrany a svým prvním prvoligovým gólem poslal Karvinou zpět do vedení. Po hodině hry hlavičkoval těsně vedle Panák.

Liberec se hnal za vyrovnáním, ale byli to hosté, kteří v 78. minutě mohli přidat další branku. Vyčerpaný Štěpanovský však v obrovské příležitosti minul. O pět minut později Le Giang neudržel míč ve svých rukavicích a Matěj Pulkrab už měl lehkou úlohu a snadno vyrovnal. V závěru ještě mohl otočit Zápas Bartl. Z nadějné standardky ovšem přestřelil.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0

03.03.2018 15:00

Góly: 37. Jakub Řezníček

Sigma Olomouc vybojovala v domácím prostředí další výhru. Slovácko však nebylo horším týmem, nicméně branku nevstřelilo. Zápas tak rozhodl jediným gólem Řezníček.

První zakončení vyprodukovali hosté. Sadílek ovšem vysoko přestřelil. V 16. minutě Sadílek našel ve vápně Zajíce, ten z dobré pozice vystřelil pouze slabě. Sigma zahrozila poprvé Faltou, jeho rána však skončila nad. Podobně neúspěšný byl na druhé straně Navrátil. V 26. minutě se Vepřek probojoval k odraženému míči a tvrdě vypálil, i on ale přestřelil.

O deset minut později rozehrál strašidelně Heča přímo na nohu Řezníčkovi, ten nejdříve udělal brankáři Slovácka kličku a pak pohodlně skóroval do prázdné branky. Byl to jeho první gól od zimního příchodu z Plzně a vůbec první gól Sigmy v jarní části ligy.

Na konci poločasu střílel ještě Janošek pouze do Buchty.

Druhý poločas byl pro diváka poměrně nezajímavý. Slovácko se snažilo vyrovnat a bylo lepším týmem. Šancí si však moc nevytvořilo. Tu největší mělo v 69. minutě, když Navrátil přihrál Zajícovi, kterého výborným zákrokem vychytal Buchta. Ten se však při zákroku zranil a musel ho vystřídat Reichl.

Slovácko se nadále snažilo, nicméně se mu snahu nedařilo přetavit v šance. V nastaveném čase, který byl poměrně krátký na to, jak dlouho byl Buchta ošetřován, mohla Sigma potvrdit vítězství. Plšek přihrál do vyložené šance Houskovi, tomu však rána nevyšla podle jeho představ.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FK Teplice 3:1

03.03.2018 15:00

Góly: 3. Jakub Fulnek, 7. Dāvis Ikaunieks, 43. Dāvis Ikaunieks - 27. Jakub Hora (pen.)

Spanilá jízda Jihlavy za záchranou nemá konce. I ve třetím jarním utkání nenašli borci z Vysočiny přemožitele. Tentokrát se jejich kořistí staly Teplice, které po zimní pauze ještě nezvítězily. Hvězdou zápasu byl domácí útočník Dāvis Ikaunieks.

Domácí fanoušci si zakřičeli "gól" již ve třetí minutě. Ikaunieks vyslal Fulneka, který udělal kličku brankáři Divišovi a poslal Vysočinu do vedení. To navýšil za čtyři minuty nahrávač z první brankové situace. Do šance mu nahrál Zoubele a domácí kanonýr propálil Diviše. Jihlava mohla dokonce vést o tři branky, ale Ikaunieks selhal při pokutovém kopu.

Trest od hostů přišel ve 27. minutě. Hlavní protagonista zápasu Ikaunieks fauloval Krále v pokutovém území. K penaltě se postavil Hora a zavěsil pod břevno. Těsně před pauzou si domácí vzali zpět dvoubrankový náskok. Levin našel vzduchem Ikaunikekse, který po zpracování technickou střelou skóroval v zápase podruhé.

Po změně stran se již mnoho zajímavých akcí neodehrálo. Domácí se soustředili na bránění výsledku a Teplice zase byly bezzubé. Z vítězství 3:1 se tak raduje Jihlava, která má nyní na svém kontě 19 bodů, což je jen o bod méně, kolik měla Vysočina po celém podzimu. To Teplice zůstávají na čtyřiadvaceti bodech a měly by zabrat, pokud nechtějí spadnout ještě níž.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 0:4

03.03.2018 15:00

Góly: 13. Vladimir Jovović, 32. Tomáš Hübschman, 50. Lukáš Masopust, 54. Jan Chramosta

Zlín schytal další debakl a zabředává čím dál hlouběji do záchranářských bojů. Naopak Jablonec pokračuje v úspěšném startu jarní části a vrací se na šesté místo.

Mužstvo z Letné poprvé do zápasu vedl nový trenér Vlastimil Petržela, který hned udělal změny v sestavě. Do ní se dostali Janíček a Železník. Jeho protějšek Petr Rada prožívá se svým mužstvem dobrý start do jarní části sezóny, tudíž neměl důvod měnit základní jedenáctku. Do zápasu tak nastoupili stejní hráči jako před týdnem na Dukle.

Domácí chtěli na nového kouče zapůsobit již od začátku. S Hnaníčkovou hlavičkou po rohu ještě neměl Hrubý výraznější starosti. V 10. minutě se Kopečný s trochou štěstí dostal ke střele z rohu malého vápna, kterou srazil Pernica. Odpověď hostů byla pro Ševce krutá. Hanouskovu přihrávku přebral Jovović, ten si potáhl míč do pokutového území, z něhož propálil Dostála.

Střelec první branky byl při chuti a ve 20. minutě mohl skórovat podruhé. Tentokrát však byl úspěšnější Dostál. O dvanáct minut později se Jovović opět zapsal do statistik. Na levém křídle ho našel Hübschman, potáhl míč k brance, kde nacentroval. Odražený míč si našel znovu Hübschman, který si připsal první branku v zeleném dresu. Frustrovaný Petržela na nic nečekal a ještě před přestávkou dvakrát vystřídal. K překvapení všech si třetí střídání přichystal na začátek druhé půle.

Tyto změny však neměly oživovací efekt. Naopak se znovu mohl radovat Jablonec. V 50. obral Trávník o balón Vukadinoviće, předal jej Masopustovi, který přehodil Dostála a zvýšil vedení svého celku. Čtyřbrankový stav zařídili hosté za další čtyři minuty. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Chramosta bezpečně skóroval.

Poté si hosté víceméně hlídali náskok a dopředu nechali hrát soupeře. V 71. minutě mohl snížit Vukadinović, jehož střelu tečoval Beauguel nad branku. Za dalších deset minut rozehrál Matejov standardní situaci a jeho pas proletěl těsně vedle Hrubého svatyně. Zbytek zápasu se již jen dohrával a po závěrečném hvizdu se radovali hostující hráči.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 2:0

02.03.2018 20:15

Góly: 27. Dominik Mašek (pen.), 86. Benjamin Tetteh

Hráči Bohemians Praha 1905 v 19. kole první ligy doma zvítězili nad Duklou 2:0 a v tabulce se posunuli na šesté místo před Jablonec, který má ale zápas k dobru. Malé pražské derby rozhodl v 27. minutě proměněnou penaltou Dominik Mašek, v závěru pak zisk tří bodů potvrdil Benjamin Tetteh. Bohemians tak oplatili Dukle předchozí tři porážky a doma uhájili třetí čisté konto za sebou. Dukla naopak potvrdila roli nejhoršího týmu na hřištích soupeřů, kde čeká na výhru deset zápasů.

Odehrání zápasu sice bylo den před utkáním nejisté kvůli velkým mrazům, ale hřiště bylo dobře připravené. I tak ale domácí tvrdšímu terénu přizpůsobili taktiku a hráli jednodušší kombinace s častými dlouhými pasy za obranu na rychlého Nečase.

Mladý útočník Bohemians poprvé utekl už ve čtvrté minutě. Jeho pas ještě nezužitkoval Mašek, míč se ale dostal až k Bartkovi, který hlavou překonal brankáře. Na brankové čáře ale od inkasovaného gólu zachránil hosty Kušnír.

Ve 22. minutě utekl Nečas podruhé, tentokrát se dostal sám do zakončení, ale Rada ho vychytal. V 27. minutě už ale domácí slavili. Hašek prostrčil míč na Reitera, kterého fauloval ve vápně Podaný a sudí odpískal penaltu. Tu střelou do protipohybu brankáře proměnil Mašek.

Dukla poprvé vážněji zahrozila až v 37. minutě, kdy centr z pravé strany propadl až na zadní tyč. Jenže dobíhající Podaný už nestihl usměrnit míč do branky.

Jinak ale domácí obrana příliš práce neměla. Dukle se nedařilo v kombinaci něco vymyslet, nevycházely jí ani standardní situace. Nejvíce tak zaujalo, když se Kušnír sportovně přiznal k teči a daroval tak Bohemians rohový kop. Čtvrt hodiny před koncem tak trenér Hynek zkusil na hrot k Holendovi vysunout stopera Ostojiče, ani to ale k tlaku nevedlo.

Naopak přišel brejk domácích, Dostál odcentroval a střídající Tetteh vstřelil svůj první ligový gól v dresu Bohemians a první po 15 měsících. V závěru navíc dostal druhou žlutou kartu Bilovský a Dukla dohrávala v deseti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18152134:647
2.Slavia Praha19115331:838
3.Sigma Olomouc19106324:1136
4.Slovan Liberec19104527:2034
5.Sparta Praha1996425:1433
6.FK Jablonec1986528:2130
7.Bohemians Praha 19051977518:1528
8.FK Teplice1966722:2224
9.MFK Karviná19631023:2721
10.Fastav Zlín1956819:3221
11.Dukla Praha1955919:3320
12.Zbrojovka Brno19541014:2519
13.Vysočina Jihlava19611220:3319
14.FK Mladá Boleslav19521219:3417
15.1. FC Slovácko1937916:2616
16.Baník Ostrava18261022:3412
Zbývající zápasy
03.03. 15:00Baník Ostrava - Viktoria Plzeň

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (477)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Jakto ze dnes nedavaj serial Gomorra

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmím to říkat, ale je to kvůli tajné žádosti slovenské vlády.

Reagovat
Kepy_FCB

NEJLEPŠÍ SESTAVA 95.LETE HISTORIE BANIKU OSTRAVA

#LegendyBaniku

Trener Evžen Hadamczik

Brankář Luděk Mikloško

Obrana

Zdenek Rygel

Rene Bolf

Rostislav Vojáček

Marek Jankulovski

Záloha

Tomas Galasek

František Valošek

Tomáš Pospíchal

Utok

Verner Lička

Miroslav Wiecek

Milan Baroš

Reagovat
mayday

To se asi blbě čte takovýmu Daňkovi.

Reagovat
Kepy_FCB

dal za Banik trmer 3x vic branek nez Baros

Reagovat
mayday

No a Baroš... Jako odchovanec je samozřejmě vyraznej a všechno, ale kolik za ten Baník odehrál vlastně? Dohromady tak 3-4 sezóny?

Reagovat
mayday

Ale tak Baroš ještě jo, ale Jankul?

Reagovat
Kepy_FCB

Mimo tuto sezonu 99/29 ale byl ohrome vyraznej v mladezi

Reagovat
mayday

Tak to jsou tři sezony no... Samozřejmě, vyraznej v mládeži, udělal díru v Evropě... Pak je otázka, jak takový ankety dělají, z hlediska ,,jmen" tam patří určitě. Pak ale teda je otázka, zda Baroš s třema sezonama, nebo ten Daněk, kterej pro Baník odvedl mnohem víc.

Reagovat
Kepy_FCB

Bary tam patri

Reagovat
mayday

Ja neříkám nic, jen tak hypoteticky se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, do takových sestav se dávají fakt hráči, kteří za ten klub něco odehráli - 5 let let třeba a podíleli se třeba zásadně na titulu, jiných klubových úspěších nebo na úspěších v evropských pohárech. Nebo fakt legendy, co nasázely za dlouhé roky nějakých 100 gólů, i když třeba v tom období žádné velké úspěchy klub neslavil. Daněk jednoznačně místo Baroše, který tam bohužel nemá co dělat. Jankul tam taky nepatří... ani do béčka.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba Radek Slončík?

Reagovat
mayday

Taky rozhodně zahrál za Baník rozhodně víc než někteří v té sestavě. Ale nevím, jak ho Banikovci vidí.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski? Galasek? Licka

Reagovat
Kepy_FCB

Licka naprosto opravnene!!!

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

Jankul 11 startu v acku, noo to uz je poradnej faux-pas

Reagovat
iamek

Čtu 110

Reagovat
smazaný uživatel

a misto Baryho teda 100% Sverkos

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zbožňuju Sverkyho, je to můj suverénně nejoblíbenější hráč. Ale proc jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to napsane hned na prvnim radku. Pri vsi ucte k Barymu, Sverky mel o parnim lepsi sezony v dresu FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to prostě bralo i s nadbanikovskym přesahem.

Reagovat
smazaný uživatel

coz je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně je lepší hráč s většími úspěchy Baroš než Svěrkoš. Takhle to bral MS Deník. Až bude někdo chtít po tobě, ať složis sestavu, můžeš to zase udělat jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava neni prezentovana jako obecna ale historie Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikde není psáno, že to je jen za výkony a zápasy v Baníku. Nebo snad Baroš nepatří do top 11 Banikovcu?

Reagovat
ondrasch77

Verner nastřílel za Baník víc jak 100 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis me tady poucovat, ja moc dobre vim co je Licka zac. I kdyby tech golu dal treba milion, tak si nic jineho nez pohrdani nezaslouzi

Reagovat
ondrasch77

Jenže těmi góly toho udělal v té době pro Baník daleko víc než vyváží ty jeho posery potom...

Reagovat
smazaný uživatel

Licka byl skvely jako hrac. Ale po ukonceni kariery se choval v Baniku jako dobytek. Proto nekteri na nej zvraci.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni Mario

Reagovat
Kepy_FCB

Antisestava:

Kucera

Daněk (Bucek) Zawada, Kraut, ty starsi uz nevim

Reagovat
Kepy_FCB

* ne Danek ale Konig kua

Reagovat
smazaný uživatel

Zawada zahrál při debutu v lize dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

A co Řepka?

Reagovat
langosh

Dát tam Hadamczika, kterej je defakto zodpovědnej za to, do jakej sraček se klub dostal

Reagovat
langosh

Sorry omyl, nějak jsem si spletl Evžena a Aloise, teď koukám, že ho máš jako trenéra... Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, nikdo jiný než Evžen tam být nemohl.A kdyby se vyhlašoval majitel, tak to musí být pan Brabec. Vzhledem k tomu, kolik ze svého už do Baníku dal a jak chytře to investuje, ačkoliv se to nemusí zdát tím výběrem hráčů v zimě..

Reagovat
Puskas

Jankulovski? Vždyť tam hrál 8 minut na levém kraji. Pospíchal byl útočník, Valošek též.

Reagovat
mayday

Jankul mě pobavil hodně. Asi to pojali jak jedenáctka nejslavnějších Baníkovců. Ani ten Baroš toho pro ten Baník zas tolik neudělal, aby byl v jedenáctce století.

Reagovat
Puskas

Wiecek, Daněk, Lička, Pospíchal, Valošek, Křižák.

Ale je to těžké, když ti kluci odejdou pryč a hrají podstatnou část kariéry venku. S tím Jankulem to je ale už moc.

Reagovat
j_mrazik

* Matušovič, Heinz

Reagovat
ZB 07

Bohemka do Evropy

Reagovat
ManUnited

Kéž by

Reagovat
mayday

Důvod?

Reagovat
ManUnited

Po Slovanu druhej nejoblíbenější klub u nás, navíc už nehrajou ten soubojovej fotbal jako dřív ale je to celkem pohledný rozhodně je tam uvidim radši než Jabka nebo Bolku

Reagovat
mayday

Souhlasím, že už to není fotbal jako byl třeba za Hoftycha, kdy tam nebyl ,,fotbalista", ale tlupa krumpáčníků. Dnes samozřejmě hraje Bohemka trochu jinej fotbal. Ale na poháry je to přece jen furt trochu málo bych řekl.

Reagovat
ManUnited

Když mohl letos hrát poháry Zlín

Reagovat
mayday

Tak samozřejmě kdo si to vybojuje, ten poháry hraje Jen že u Bohemky zas ten vývoj a to, co předvádí, nevidím úplně na poháry.

Reagovat
ManUnited

Tak je tam pět míst pro poháry..Plzeň, Slavia, Sparta, Liberec by měla bejt klasika a v ideálním případě doplněná o jednoho ze dvojice Bohemka/Sigma v mých očích teda

Reagovat
mayday

Pravda je, že ten pátej stejně na 99 % přes předkola nepřejde a tak je jedno, kdo tam bude hrát. Ale furt při vší úctě, Bohemku nevidím jako někoho, kdo by tam měl vůbec něco uhrát. Ale pokud si to vybojuje, tak samozřejmě proč ne

Reagovat
Bohemak12

Asi s tebou i souhlasim , ale pokud příští rok udržíme kádr , tak proč ne . Všichni nás letos pasovali na sestup . Upřímně jsem nás taky viděl v druhé lize . Protože když postupně přicházeli kluci z druhé ligy atdnebo náhradníci z jiných klubů. Tak jsem si říkal , že to špatně dopadne . Ale Hašek mě prostě přesvědčil , že ty kluky opravdu znal a tomu týmu vtisknul určitou tvář . Po Sigmě jsme asi největší překvapení ligy a myslím , že ty naše výkony nejsou náhoda . Jen škoda , že nemáme nějakého snajpra na hrotu

Reagovat
mayday

Určitě ten posun je tam za poslední roky znatelnej A musím říct, že jako Moravák jsem byl na Bohemce jednou a byl jsem naprosto unešenej.

Reagovat
Bohemak12

Třeba takovej Dostál udělal strašně pokrok . Když přicházel ze Slavie , tak jsem ho měl prostě za strašného nekopu . Ale překvapil mě . Bojuje , běhá a nic nevypustí . Je pravda ,někdy mu to uteče od nohy , nebo se nepovede centr , ale letos už má asi 5 asistencí a to je podle mě slušné . Druhej kraj Slovinec Kocic , krok do neznáma , ale ten kluk si svoje odehraje . Hůlka , ten když přišel na testy , tak jsem myslel , že se fakt zbláznili . Poté první dvě ligová kola , ten kluk byl neohrabanec první kategorie , ale od té doby hraje skoro jak z partesu . Záloha běhavá kraje- náš odchovanec Vaníček nebo Luts, střed Hašek ml . bojovník Jindřišek ,Mašek a potom rychlík Reiter . Když vydrží zdraví Tettehovi , tak to bude nadprůměrný útočník . Výborně chytá Tomáš Fryšták . Další týden Slovácko , doma na nás uměj , ale vsadim čistou dvojku

Reagovat
ManUnited

Gólovej útočník je problém všude..se podívej u nás v Liberci a to jsme dlouhodobě na trochu jiný úrovni než Bohemka

Reagovat
osobnostx

Jo, třeba takový Sparťanský odpad Reiter.. dost mě překvapil. Tam nedostal ani čuchnout...

Reagovat
Kucka

Reagovat
robbik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Frick

1905 diváků

Reagovat
didosh

Ale jinak strašně málo...

Reagovat
langosh

Vzhledem k tomu, že bylo asi mínus deset, pátek večer a hrála tam dukla, na kterou chodí jen rodiny a kamarádi hráčů, a bylo to bedně na český to je celkem očekávaný počet

Reagovat
didosh

I tak je to bída...11.nejlepší liga Evropy..

Reagovat
Shevchenko

Pražské derby

Reagovat
John Obi Mikel

Na Bohemce?

Reagovat
smazaný uživatel

-10 na Bohemce je zlo i kdyby bylo plno.

Reagovat
Frick

https://www.instagram.com/ivona.dadic/?hl=cs

OT - Hlová vicemistryně světa v pětiboji (osekaný halový sedmiboj)

Naše Elza bohužel zemiaková.

Reagovat
Frick

A podobně jako fotbal, je i "královna sportu" příležitostí se rozplývat nad tím, jak jsou repre týmy zápoevropských zemí krásně pestré.

Reagovat
monty25

Moje jediná oblíbená atletka v Birminghamu.

Reagovat
Frick

Fake bloncka, fake Rakušanka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,Rakousko,to je taková republika Čechů,Chorvatů a Slovinců,větší procento Němců je v části Tyrol okupané Itálií

Reagovat
smazaný uživatel

Což je dost velká záhada,proč dali jižní Tyrolsko Itálii a Alsasko-Lotrinsko Francii,když tam téměř žádní Italové respektive Francouzi nejsou

Reagovat
monty25

Ale je tam nejhezčí...

Reagovat
didosh

Jak to že naše kundy dostaly na prdel od Rakušanek?!

Reagovat
Frick

Já jsem s Elzou spokojenej. Taková Bucie in one. Úsměv a figura jak Lucka, podkolenky jak Bethanie

Reagovat
Fernando_Torres

Musím říct, e tahle Bohemka plná mladejch běhavejch kluků se mi dost líbí!

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

hlavne Hasek si mase vsechny na chleba, vcetne me

Reagovat
smazaný uživatel

jj, běhat to umí, ale proti Slavii si v prvním poločase skoro nepřipsali dotek s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hlavne skore 18:15 z 19 zapasu... To je ultra hnus tyhle tymy a zapasy o jednom gole, vyjimecne dvou...

Reagovat
Fernando_Torres

Tak jasný, není to žadnej gólostroj, ale to nic nemění na tom, že ve většině zápasů hrajou oproti ostatním týmům z naší ligy dost koukatelnej fotbal... Z některejch těch kluků můžou vyrůst pro českou ligu nadprůměrný hráč, jen jsem zvědavej, jestli to bude v Bohemce...

Reagovat
ratusek

ono to je dvousečný. Teď se jim v Bohemce daří, ale jakmile přestoupí, tak to bude do týmu s ambicema, ne-li největšíma (Plzeň a S+S) a tam je otázka, zda ten tlak zvládnou, takových talentů a plejerů už v těch slabších týmech hrálo a jak dopadli po přestupu

Reagovat
osobnostx

A vídáš ty utkání pravidelně ? Oni si vypracují dost šancí, jen prostě nemají útočníka, střelce.

Oslavovaná Sigma jich dala jen 23 , Sparta s hráči jaké má 24.....

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu do toho neplet, ta je v riti letos total...

Reagovat
smazaný uživatel

Třetího fleka v pražském žebríčku ale dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak velkotovarnik jiz ma pozemky na novy stadion pro FCB ve slezske casti Ostravy. Tak snad na to nebudem cekat vecnost :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A víš kde?

Reagovat
didosh

Co? My chcem stavět stadion?To info mi nějak uniklo...

Reagovat
ratusek

Jestli by to klaplo tak by byl Brabec nesmrtelný a měli bysme mu postavit sochu

Reagovat
iamek

Na druhou ligu ?

Reagovat
JarousFCB

To by byla paráda <3

Reagovat
smazaný uživatel

A není to pro tréninkové centrum, mládežnickou akademii, nebo něco podobného? Má to být opravdu pro stadion? Jestli jo, tak bych byl rád i kdyby to bylo za 20 let :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pro stadion. Protože ty nájmy v atletickém stánku jsou šílené. Ale samozřejmě nečekej, že to bude hned zítra. Známe však, jak se v Česku staví. Takové metro "D" stavíme již 60 let

Takže...Už by neměl být problém s pozemky. Ale je to ještě cesta na dlouhou trať. Ale tak aspoň něco, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Metro D je přece jen jiný druh stavby, třeba to bude jen jako stadion Hradce

Jestli jsou vyřešené pozemky, tak to je nádhera. Kdyby eventuálně byly prachy na stavbu - jak těžké je pak získat povolení? O tom hlasuje město, rozhodují o tom i lidi (ve Svinově se dost ozývali), nebo se to řeší jen se stavebním úřadem? Plete se mi do toho to město kvůli Svinovu, ale nevím, jestli tam se to neřešilo kvůli tomu, že to měla zaplatit celé Ostrava. Přece jen to není obyčejný rodinný domek s kavkazskou jedlí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen jak v Brne...

Reagovat
db18

Ještě, že Červenka s Grygerou neponechali nic náhodě, vyhodili Pánika co nejdřív a nechali tak Petrželovi jeden zápas k dobru.

Reagovat
Blasphemer

Po třech odehraných jarních kolech největší válec Jablonec a Jihlava. Nemiluj to.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt dik Hečo, zase si nam to dojebal. Snad uz si konecne sedne. O nasi neschopnosti dat gol skoda mluvit..

Reagovat
Euphael

Prohrát jedna nula a plakat kvůli golmanovi? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

prohral nam zapas ty wtf..vsak olomouc nemela zadnou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš, víš kolik jste nám nasypali gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

jo pulku co jsme v sezone dali..

Reagovat
smazaný uživatel

jak to nedali do té prázdné sem myslel,že mě jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dalo se to udržet, repesktive z brejku 4 na 2 chvilku před druhým gólem Liberce se dalo rozhodnout... ale i tak bodík z Liberce je super

Reagovat
ratusek

Svědík

Reagovat
dontcallmeandre

Asi na to Svědíkovi něco je, by mě zajímalo, proč se nikde nechytne delší dobu a odvolají ho, i když mívá výsledky.

Reagovat
ratusek

u nás protože Šafarčík a v Bolce protože DUML

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bolce moc výsledky neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás měl smůlu na chuje ve vedení (odvolali ho protože hrál málo útočný fotbal, ale body sbíral), v Bolce s tím měl podle mě co do činění i Uhrin. Jiné jeho odvolání jsem nesledoval.

Reagovat
SuperBanikovec

Pardubice vytáhl z divize do druhé ligy, u nás hrál krásné 5. místo, pak uhrál dobré výsledky jako trenér U20. Jediný fail v jeho dosavadní kariéře bylo setkání s Uhrinem v Boleslavi a v Minsku. Kromě toho měl za svou kratičkou kariéru výborné výsledky.

Reagovat
monty25

Už ta slepovaná sestava Teplic napovídala, že to nebude jednoduchý. Navíc je Jihlava ve formě, ale dostat v prvních 7 minutách dva góly?

Reagovat
didosh

Nenapadlo by mě že na jaře uslyším že Jihlava je ve formě nebo že má vítěznou šňůru...

Reagovat
3M

Nejsou prachy neni kádr Hynek Dovalil Šmejkal

Reagovat
monty25

Právě si myslím, že Šmejkal s tím moc udělat nemůže, když ten kádr není bůhvíco a ještě mu chybí 4 hráči základu...

Reagovat
3M

Kádr nezmění, ale tu připosranou nakopávanou si může strčit do prdele

Reagovat
Euphael

Pro baník dobře, že se ruší juniorky. Budou naše farma v nižší soutěži

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude fajn, že Opava a Karviná budou moct poslat talentované kluky do druholigového klubu jako Baník... Lepší než Vítkovice.

Reagovat
Figi

Skoda toho brejku. Melo se to vyresit golem a bylo by hotovo. Ale i tak je bod super. Ted to doma odnese Sparta.

Reagovat
Figi

Zachranu uz musime ukopat. Pokud bude opravdu stacit tech 30b tak tech 9 ut urcite udelame. Doma mame jeste vsechny drevaky Banik, Duklu a Slovacko. to je snad jistych 9b , ale verim, ze jich uhrajeme jeste vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v Liberci pěkný fotbal z obou stran. MFK asi nejlepší výkon venku. Vyzdvihnul bych mladého Webera, velmi dobrý vykon. Totéž Wagi, Kalabiska, Štěpanovský, samozřejmě Le Giang, v prvni půli určitě chytil dva góly. Od Ostravy jsme 9 bodů, to je za ty jejich kecy, konkrétně nějakého Trevora nebo jak se jmenuje patřičné zadostiučinění

Reagovat
3M

Toho vyprasenýho trolla neřeš, ten má komplexy sám ze sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Davaj salu mrdko teplicka. Byl jsi zas minulou sobotu zalezly, ze? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na podzim zase s Třincem, Vlašimí...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne. Ja sem s tim smireny. Co tam mas dal?

Reagovat
3M

Jen se vybreč ty prasečí hlavo

Reagovat
3M

A mrdko říkej svojí mamě, ta je zvyklá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A stalker uchyl. Sebranka non plus ultra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu si tu hraje na secteleho intelektuala, kaze nam do svedomi jak se mame chovat a pak opalcuje takovy hnuj. Hezky potopil sam sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipne, ze ubrecenec, co ztraci saly se objevil az po zapase Baniku v Teplicích. Do te doby tahle bezpředmětná, udavcska mrdka byla ticho Kdyz te tak zaujala ma prasečí hlava, proc si ji nepřišel vzdat hold pred tydnem, ty internetový hrdino? :D

Reagovat
3M

Hraješ si tu na inteligenta, brouka pytlíka a pak machruješ ažs davem ale v klidu, vyžraný lidi maj vždy komplex, jsem zvyklej. Tady ti to už nikdo nežere buřte

Reagovat
smazaný uživatel

Cos byl tak ticho, když tam byl před týdnem Baník? Bál ses, co? Tak si pohoň na internetu, konfidente. A hlavně si hlídej šálu !

Reagovat
ondrasch77

Nějak to rozveď, začlo mě to zajímat

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepsi machrovat s davem nez potom udavat lidi na policii

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Euphael

on je vypraseny?

Reagovat
Figi

Banik i se svym velkotovarnikem jde konecne zase ke dnu. At radsi vezme zbytek svych penez a koupi si radsi ostrov nez to cpat do Baniku a jeste nejakeho stadionu. Pristi rok budou delat farmu Karvine a Opave

Reagovat
jiriczeQ

na Slovácku jste nepřelezli přes půlku, ty dřeváku

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů z 11 zápasů Karviná uhraje. Nevím, co by se muselo stát, aby to nezvládli.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oli9

Tak ta záchrana bude ještě težší než se zdálo před sezonou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka a Dukla dolů. Prosím

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Moc krásný na to, aby to byla pravda.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vykopli Uhrina později, tak bych tomu i věřil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Venny

Reagovat
Komix

Baník s Bolkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

máš akorát nějaký český komplex, dolů půjde Brno a Baník protože budou nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám žádný český komplex, akorát chci aby vypadly dva nejnudnější týmy. Jinak Brno nespadne ani náhodou, to už spíš Slovácko a Baník.

Reagovat
Liquid

Brno vstřelilo 13 golů což je suverenně nejméně v lize, proč je podle tebe zábavnější než Dukla?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Proč Dukla ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by Dukla musela všechno prohrát aby měl Blaníček šanci jí dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitěspadne Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Jablonec parádně zahrál v té pohodě, kterou si přinesl z prvních dvou jarních kol. To že to dopadne 0-4 jsem i jako velký optimista opravdu nečekal. Pod novým trenérem jsem čekal náročný zápas a dobrou hru od Zlína, který by při štěstí mohl dopadnout ziskem tří bodů pro nás. Tohle byla paráda. Jen tak dál Jablonec :-)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PP

Tak, výborně Zlín.. je tak dále, šmejdi nevděční..

Reagovat
Venny

Jihlava

Reagovat
Liquid

Reagovat
TrueCommunist

Ten Ikaunieks hraje fakt výborně, v téhle formě to je nejlepší útočník ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

no to sice ne, ale je to určitě hráč pro lepší klub.

Reagovat
TrueCommunist

Tak kdo je tedy lepší? A posty jako Krmenčík beru jako troll.

Reagovat
Kang & Kodos

Krmenčík

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase nejsi na Spartě ani v domácím zápase, srdcaři ???

Byl jsi na ní vůbec někdy ???

Reagovat
db18

Včera Sparta nehrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se omluvil. Přehlíd jsem se.

DNESKA tam určitě byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, voe

já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Poznar

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik útočníků má lepší průměr na jaře?

Reagovat
Blasphemer

Docela dost, hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar má 0.5 gólu na zápas. Tzn ze lepší jsou jen ti co dali aspoň dva góly. Takže Poznar vlastně Top Class.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád i Škoda. Dneska byl taky dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho do Sparty.

Reagovat
Wat

Zase prr jako.

Reagovat
Liquid

Jihlava 9 bodů ve 3 zápasech předpokládám dala poprvé v historii v 1.lize ?

Reagovat
Liquid

díky

Reagovat
Wat

Tam taky teklo do bot. A proti Plzni to byla vůbec nejlepší atmosféra, kterou jsem za těch 5 let v 1ize zažil.

Reagovat
ratusek

Pěkná kurvička

Reagovat
raduinho

Baník sestup. A s ním ideálně Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo až moc krásný. Baník bude stačit.

Reagovat
matZz

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
PBLead

Reagovat
STR

Link na Slávii?

Reagovat
Losinho

No jo, a já to chtěl poslat na záchranu Jihlavy kvůli kurzu až po prohrách se Slavií a Plzní.

Reagovat
Losinho

Přivítání novejch trenérů - 10/10

Reagovat
didosh

Gólman sympatak...

Reagovat
Artaxerxes

Tak aspoň ten brankář je zatim viditelně lepší než na podzim.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

nakonec vysledek jasnej, ale do ty pencle to bylo otevreny kazdopadne je fajn, ze po tom pomalejsim rozjezdu se to povedlo zvladnout znova s cistym kontem a tentokrat i s klidnym zaverem

Reagovat
John Obi Mikel

Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na stíhačku Plzně... Sice to zdaleka ještě nebylo dneska proti Bolce dokonalé, ale máme na to.

Reagovat
John Obi Mikel

Hra byla špatná, ale výsledek je pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl už koukatelný, já jsem byl celkem spokojen. První nic moc, ale naštěstí jsme dali gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Mě se druhá polovina, druhé půle také líbila.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni se odloží zápas a Slávisti mají hned problém s počtama.

Reagovat
Liquid

Tak Baník v příštím kole do rozjetého Jablonce jo ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec - útok na Evropu

Reagovat
Liquid

ty 4 body se dají dát

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Jako kdyby se Rada dostal před Štramáka, bylo by to vtipný... jestli tam teda ještě Štramák bude

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sestoupil banik a boleslav tak by to byl asi dream, vidim to spis na banik slovacko protoze ikdyby ke konci souteze byla bolka porad dole zasahne vyssi moc jako v pripade slavne pribrami nekolik let po sobe.

Reagovat
Blasphemer

Slavie bez brankáře se mi teda líbila mnohem víc než s Kolářem.

Reagovat
KingMaster13

Buď v klidu, pokud bude takhle chytat dál tak je za rok někde v zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to je dobře, když tam má přijít nějaký mlaďoch

Reagovat
Greny

Dnes jsme ztratilu ale vykon super, Bazuka krutej

Reagovat
db18

Bazeljuk fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už to klapne a v pondělí se bude Andrea balit...

Reagovat
ondrasch77

Snad ne, doufám, že počká ještě na nás

Reagovat
Hokaido

Tohle je na okamžitou rezignaci. Absolutní ubohost.

Reagovat
ZB 07

Úžasnej bod. Doufám, že rozhodne o naší záchraně. Že budeme mít z dvojboje Olomouc - Sparta 4 body, jsem fakt nečekal. Organizovanost hry, bojovnost, nasazení, protiútoky, všechno za jedna. Když vezmu v potaz, že jenom Stanciu má větší hodnotu jak celej náš kádr i se stadionem dohromady, tak má tento výsledek velkou váhu.

Reagovat
frankiefcb

Pivarník no. Fantastický trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě to začíná srát, všichni kolem hrají fotbal, jen my...my máme největší zlepšení v tom, že nám odložili zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni... Jen někteří mají štěstí, že mají čas na sehraní díky bodovému náskoku

Reagovat
smazaný uživatel

No u nás se přes pauzu vytratily poslední zbytky fotbalovosti. Hrajeme jako vy s Jabloncem, bohužel vy máte nahraných více bodů.

Reagovat
Greny

Bazuka neskutečně, skoda ze jsme hrali v desiti a to mu dal jeste Dusan kapky

Reagovat
ZB 07

Smad bude proti Bolce v základu, skvělej výkon.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Přeju vám to, jen tak dál

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

protiútoky za 1 jet akci 4 na 2 a netrefit branku, v závěru solo na golmana a hráč to pošle do golmana bojovnost, nasazení ale souhlas

Reagovat
ZB 07

Spíš to řešení protiútoků...abychom šli několikrát sami na gólmana za jedno utkání, to se nám stalo poprvý v sezoně. To, že samotný zakončení za moc nestálo, je druhá věc, ale způsob, jakým jsme se do těch šancí dostali, se mi hodně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeju vám to, ale za výměnu trenéra a přivedení fantastického bazeljuka a Acosty, který dneska vypadal taky dobře..

Reagovat
ZB 07

tihle 2 kluci se nám povedli náramně. Hlavně u Bazelyuka bych se možná s tím hodnocením trošku mírnil, protože zatím těch šancí se předvést moc nedostal, ale základ pro další zápasy má slušnej.

Reagovat
C-M@ster

Ale tak na druhou stranu to je taky umění utratit tolik peněz a hrát takovou bídu... a to Zbrojovka sahala po třech bodech... i v desíti...

https://i.imgur.com/5z662S7.png

Reagovat
Greny

Sahala? Za me dnes bod dobrej pred zapasem po prubehu ztrata

Reagovat
C-M@ster

Sparta tam od vyrovnání měla pár obr-šancí...

Jak před Kadlecem uklízel míč, pak to břevno a pak jak Lafata centroval Kadlecovi před bránu

Já bod beru, čekal jsem, že to Sparta v závěru urve.

Reagovat
Greny

Ale tak hrozny to nebyloje za Rady by. Nas posrali vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jinak Sparta ve formě, za tři zápasy se jí povedlo stáhnout 4 body na vedoucí Viktorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Css, co teprve takový Jablonec nebo Jihlava Aby se začali bát

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že kotel Sparty brzo opět vyhlásí bojkot

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
chytrejkluk

škoda, Brno dneska mělo v pohodě na výhru

Reagovat
Blasphemer

Spartu se zahraničním trenérem a kádrem zahraničních hvězd sestřelí týpek, co přijel před sedmi lety na Letnou podepsat smlouvu Felicií. To nejde vymyslet.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
meno

VYTUNĚNOU Felicií

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Přišel jsem jenom proto, abych tu napsal:

Sparta

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
božský John

Kdyz to pujde timhle tempem i dal, tak za dva tejdny nebude zapasem jara sparta-slavie, ale jihlava-jablonec

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
forma

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

S hráčema za 70 mega to nejde, s hráčema za 100 taky ne. Křéťa se bude muset plácnout přes kapsu víc.

Reagovat
exse

Brno hodně slabé, hlavně ten střed hřiště, kde Kratochvíl s Krejčím nepodrželi balón a zbytečně ztráceli. K tomu 3 zahozené tutovky. Nedivil bych se, kdyby byly namočení v bojích o udržení až do konce ligy.

Reagovat
C-M@ster

Brno venku 1-1-8

Doma je to jinej herní projev, ale ani tady to nebylo až tak hrozný, jak píšeš.

Reagovat
exse

Bylo to myšleno hlavně směrem dopředu. Dozadu to špatný vůbec nebylo, hlavně Polák s Pavlíkem, kteří do dobře čistili a celkově Spartu pouštěli spíše jen do náznaků. než do gólovek.

Reagovat
HorajzmAmmann

a kolik by sis představoval tutovek proti Spartě? Měla jich Sparta víc?

Reagovat
Rarášek

Jakože neměla?

Reagovat
HorajzmAmmann

Já se ptám Já koukal jen asi poslední půl hodinu...

Reagovat
Greny

Acosta a Sedlak sli na brankara sami, takovou jste nemeli

Reagovat
John Obi Mikel

Zase měl šanci Lafata

Reagovat
Blasphemer

Poslední výsledku nasvědčujou spíš o opaku.

Reagovat
soukup

Reagovat
Greny

Slabe v cem byla lepsi orazska sparticka?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to bylo trošku na trevora

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hodně neobjektivní názor Dnešní bod rozhodně nebyl dílem nějakého velkého štěstí, ale v podstatě odpovídal průběhu. A když si vzpomenu na prvních 30 minut Liberce na Spartě, tak nevím z čeho soudíš, že bude Zbrojovka na sestup. V porovnání s Liberce jsme totiž obstáli na Spartě mnohem lépe.

Reagovat
Liquid

Reagovat
7kaka7

Schopnej trenér z toho kádru může vytřískat hodně...takže možná nakonec dobrej výsledek pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Strama už chytnul správný rytmus. V posledních dvou zápasech pokaždé 3 změny v základní sestavě a s přehledem stejný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Netušil jsem, že je tak skvělý trenér, to co s námi provedl je neskutečné Každopádně nechtěl bych být v kůži Baníku ani Bolky, vypadá to, že týmy ze spodku tabulky se docela chytly

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Brno neumí dávat góly, takže je namočený až po uši taky. Ale vypadáme lépe než Zlín nebo Dukla ti mají náskok ale zatím jsou na jaře hrozní.

Reagovat
ondrasch77

Sparta , příští neděli už budem před ní...

Reagovat
Greny

Hodne stesti snad ale Ital neskonci

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že tam vydrží aspoň do 25. kola

Reagovat
Greny

Roku 2022

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radši ať je v EL Olomouc, Jablonec než Sparta, Liberec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Hlavne my tam mame sanci uspet. Az prijede takovej Arsenal nekdy v listopadu, tak v jbc bude klasicky pod nulou, ohlaseno 2376 lidi, v realu 950 a rehtacka. To je vyhodi z konceptu

Reagovat
ZB 07

i když na současnej Arsenal byste stačili i bez řehtačky.

Reagovat
božský John

I s Dolim na hrotu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Ty jsi z dnešního výsledku nadšenej že?

Reagovat
ondrasch77

to jo, dneska jsem na ně koukal, když hráli v Brightonu... Murray s Grossem si je tam vodili jak slepecký psi...

Reagovat
ZB 07

Na mě to působí, jak kdyby se snažili Wengera zbavit...

Reagovat
ondrasch77

I to je možný... Dneska dělal při zápase ksichty, jak když se o něj pokouší mozková příhoda...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ondrasch77

Tak Arsenal by snad přišlo víc lidí...

Reagovat
FCSL

Jablonec v listopadu v pohárech

Reagovat
forma

Reagovat
Chlupatá máma

To je ale hloupej názor...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimečně s tímhle nemohu souhlasit..

Reagovat
ondrasch77

Mám to nějak víc rozvádět?...

Reagovat
HorajzmAmmann

Keine stress???

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč tam jebal na konci Melichárek toho Bazeljuka? Vždyť hrál jak z partesu.

Reagovat
Greny

Mposledni standartka

Reagovat
Blasphemer

Téměř čtvrtinu letošních bodů získalo Brno proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představ, že by se jim podařilo zase vyhrát

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

"Škoda, že se Spartou nehrajeme častěji"

Reagovat
smazaný uživatel

O vysílací práva na zápasy Sparty se nově začala zajímat i LEO TV. "Líbí se nám, že hraje pořád na píču," uvedli...

@NeoNovinar

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pyroman

Důležitý bod v boji o záchranu s přímým konkurentem, paráda. Příští kola proti rozjeté Karviné a totální Slavii asi budou bodově chudá, tak je super, že jsme si příděl na březen zajistili hned takhle ze začátku.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Blasphemer

Proti Karviné to tři body určitě nebudou. Derby bude za plnej, ovšem s Impulsem na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že Sparta je příští rok bez pohárů. Ty jsou marný jak vykastrovanej bejk s kondomem.

Reagovat
Liquid

no já se obávám aby před finále poháru Slavia-Mladá Boleslav nebyla situace, že vítězstvím Slavie spadne EL pro 5.místo v lize, na kterém bude Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ti budou rádi za 6. místo. To by byla hodně z prdele klika, snad se jí nedočkají

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nestranný fotbalový fanoušek je mi až líto, jak se chovají někteří její rádoby fanoušci, kteří svoji negativitou namísto podpory, nijak Spartě nepomáhají.

Sparťanské vedení by si mělo zachovat profesionální fasádu a v rámci dlouhodobé koncepce jednoznačně trenéra nadále podržet. Podlehnout tlaku části fanoušků, bulvárních médií a rádoby expertů by byl velice chybný krok zpět. Stejně většina z nich fotbalu vesměs vůbec nerozumí. Fergusonovi se v Manu také první sezóna nevydařila a jak to nakonec dopadlo. Přebudovat český tým do velkoklubu západního střihu prostě chvíli musí trvat, ani Řím ostatně nebyl postaven za rok. Nicméně vyhodit zahraničního trenéra zrovna nyní, když se téměř aklimatizoval a konečně zjistil jaké nebezpečí představují místní hráči jako Juhar, Zajíc či Poznar by bylo obrovskou chybou. Stramacciony si zcela bez debat zaslouží ještě minimálně jednu sezónu.

Nový zahraniční trenér by stejně potřeboval další čas a český trenér by Spartu nikam neposunul, jak to ostatně můžeme vidět nyní na příkladech Zlína či Boleslavi. Já a opravdoví fotbaloví fanoušci chceme dát nové Spartě příležitost, kterou si tým její historie zaslouží. Trenér Stramacciony může Spartu ještě v mnohém posunout. #NovaSparta #JeSuisStrama

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky napsáno, něco na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Rozhodně by se ostatní bavili dýl

A teď trochu vážněji. Kdybych měl přát Spartě úspěch, tak by je nesměli brzdit taková individua jako Stracatela a Křetínský.

Reagovat
Liquid

Křetinský je ten největší problém, až po té Štramák - koletiv je tak silný jako jeho nejslabší článek a to platí u Sparty měrou dvojnásobnou

Reagovat
C-M@ster

Jak ten díl Ano, šéfe, kde najali toho postiženýho kuchaře, co servíroval syrový maso a když se ho Pohlreich zeptal, co si myslí, že ti lidi z toho jídla mít budou, on mu odpověděl "asi salmonelu"...

A vedení toho podniku říkalo, "to kuchař" "jeho chyba"... přitom jim nedošlo, že to oni dosadili na tohle místo tohoto člověka...

Reagovat
ratusek

Sparta potěší vždy

Reagovat
ratusek

Nezlob se, ale viděl si někdy zápasy sparty v této sezoně? Hra absolutně bez jakéhokoliv smyslu, pokud už něco vypadá že by mohlo fungovat, tak to taháním sestav z klobouku zase pohřbí v dalším zápase. Dále tu někdo udělal soupis toho jak to dopadlo s letníma posilama. Nové posily tradičně první zápas nadějně a pak podprůměr.

Hlavní je že není vůbec žádný systém a to po 3/4 sezony by už snad mohl být

Reagovat
smazaný uživatel

jaky nezlob se, vzdyt je to uplnej debil a mimo, jen mu dej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Naopak si myslím, že čím dřív všichni pochopí, že Strama prostě není dobrej trenér a musí být odvolán, tím líp.

Chápal bych tenhle postoj, kdyby byl Strama úspěšný v předchozích angažmá nebo kdyby třeba byly na hře znát nějaký prvky zlepšení. Ale nejsou. Hra nemá žádnej systém, Hráči nevědí, co, jak a kde hrát, je to chaotický, jednotlivý řady spolu nekomunikují (speciálně obrana a záloha mi přijdou jako dva úplně samostatný celky). Strama neumí dobře odhadnout, kdo by se mu hodil a kde ne, nakupuje doslova jao ve Football Manageru - absolutně beze smyslu. Na papíře to pak vypadá slušně, ale mít hráče, kteří se nehodí do systému, je k ničemu. A on není ani schopnej ty hráče zapracovat. Výsledkem je to, že třeba takovej Mandjeck vypadal, že nemá ani na českou ligu, ale přitom je to nejspíš jeden z top tří defenzivních záložníků v lize.

Celkově jeho chování na přestupovým trhu je skandální. Jestli mu po našem angažmá ještě někdo dá v budoucnu stejný pravomoce, tak bude blázen. A pak je tady samozřejmě ještě spousta jinejch věcí: stavění M. Kadlece, zničení a odchod Karavaeva, širokej a neschopnej realizační tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vím, že to myslí ironicky. Možná jsem to měl napsat jako samostatnej příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

je to z toho cítit, že víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

maospls

Reagovat
smazaný uživatel

Lacinější trolling, ale zase snaha byla no.

7/10

Reagovat
Liquid

ale někeří to zřejmě nepřečetli ale toto je perla konečně zjistil jaké nebezpečí představují místní hráči jako Juhar, Zajíc či Poznar - byť ten Zajíc zrovna nějakou kvalitu má

Reagovat
Hokaido

Poznygol je taky kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Zajíc mezi ně kvalitou nepatří, ale tak trochu i pro mě byl letos velký překvapení. Já vím, že už loni ho tu někdo chválil, ale Slovácko nesleduji a tak nějak jsem čekal, že se prostě párkrát ukop a je to takový ten vesnickej hype, kterej tu občas je, přičemž se rychle zařadí zpátky mezi kanonýry typu Voltr nebo Červenk... Ale on fakt maká a padá mu to tam i ve Slovácku. Mimochodem už teď má v nejvyšší lize více gólů než Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je sice všechno pěkný a možná i smysluplný, ale zapomíná se na jeden zásadní problém a sice že fotbal je komerční sport, ve kterým si málokdo může dovolit dát trenérovi čas a nechat ten tým máchat jinde než na bedně nebo v pohárech..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohu než souhlasit všemi deseti!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kdo dobrovolně staví Michala Kadlece do sestavy si nezaslouží nic jiného než nadávky, lynč a vyhazov.

Arrivederci Stramaccioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stoperska dvojice Kaya, Costa je ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na druhou stranu, Hovorka je trapnej a Štětina zraněnej, takže tam moc alternativy nebylo, ale stavět Kadlece, když tam může hrát x jiných hráčů, to je na přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

+ útok Drchala/Lafata a Kadlec na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo měl na hrotu hrát? Kadlec? A na křídle Plavšič? Já jsem teď 2x Plavšiče viděl, když střídal, ale on je akorát rychlý, nic víc.

Reagovat
John Obi Mikel

Nesouhlasím, Plavšič je ze Sparty asi nejlepší křídlo, jak ukázal zápas s MB

Reagovat
C-M@ster

"Kaya dělá hodně pozičních chyb, slibné vyhlídky měl před pár lety, když hrál ve stoperské dvojici s Tomášem Ujfalušim. Po jeho odchodu ale byl ztracený, potřebuje vedle sebe někoho, kdo jej bude řídit," vysvětlil Bayazit.

Komicky pak naproti tomu působí reakce fanoušků Galatasaray, kteří komentáři bombardují všechny sociálně sítě Sparty. A vypadá to, že se stopera chtějí co nejdříve zbavit. Vychvalují jej totiž takřka do nebes, jako kdyby si přáli, ať už jej hlavně někdo koupí.

"Nejlepší obránce v Turecku, je to nový Chiellini."

"Hraje jako Puyol, skutečně skvělá posila, kupte ho."

"Kaya je silný jako slon, za dva a půl milionu eur je to úžasný přestup."

https://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/fotbalova-liga/turci-jej-chvali-experti-kritizuji-bude-kaya-pro-spartu-platny_437675.html

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně na tom klukovi vidíš, že to v hlavě asi dávno vzdal. Těžko totiž bude působit někdo, kdo má odkopáno přes 40 zápasů v Lize Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

*Těžko takhle

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, kdyby tohle pochopili i na Slavii, tak jsou v tabulce už možná před náma i když co není může být..

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši totiž byl na fotbalistu takový malý zázrak. Je inteligentní. Když se vzadu sejdou jen samí sloni, tak tam budou díry

Reagovat
ernyyyy

Dohráno bude až po cyklistice?

Reagovat
Losinho

Juhar svět se v prdel obrací

Reagovat
Liquid

nebýt zad Zahustela tak se tu Juhár hejtuje za to, že neproměnil brejk 4 na 2

Reagovat
Losinho

Víš jak.. na to se historie ptát nebude

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

Mádl snad poprvé napsal, že má nějaký info k odchodu. Vypadá to nadějně.

Reagovat
HorajzmAmmann

na lavičku Sparty už se nejspíš pomalu přibližuje.

Už v Karviné? V derby? Po něm?

Otázky, samé otázky :-))

Reagovat
HorajzmAmmann

super, ale tu hlavní větu neokopíruju

Tak jsem teď slyšel něco v tom smyslu, že chvíle návratu Zdeňka Ščasného

Reagovat
Losinho

Klasicky po derby

Reagovat
KingMaster13

Po derby

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že tu před měsícem vyšel článek, kde se autor dušoval, že se Sparta poučila a zimní posily jsou mnohem lepší než ty letní.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak oni jsou lepší, ale v tom Stramaccioniho systému by byl dřevěnej i Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co teprve Fonte, Gaitán a Carrasco..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Kanga i Stanciu líbí. Bez ironie. 1) nic nenasvědčuje tomu, že by na to srali, 2) mají dost dobrých momentů. A o Nitovi se snad ani nemusíme bavit. Dneska zachránil Spartu od prohry.

Reagovat
ZB 07

Dohráno <3 tohle mi chybělo.

Reagovat
Greny

Chudak Zahustel fakt ho obdivuju, s hytava to od fans atd... a jeste musi chodit co zapas kdy ztrati na rozhovory... nechapu procpro si nepozvou ty primadonky preplacene

Reagovat
Bakary3

Protoze dalsi Cesi ze zakladu, kteri by ten rozhovor teoreticky mohli poskytnout, jsou ucho Drchal a Kadlecove, oba hloupi a Vasek navic se slabou jazykovou prupravou, ikdyz v materskym jazyce by to dat mozna mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžou udělat rozhovor s cizincem a dát k tomu titulky. To by snad takovej problém nebyl.

Reagovat
Bakary3

na to musíš mít někoho, kdo mu rozumí, je schopnej reagovat na jeho odpovědi a pokjládat otázky, pro naše novináře možná by to problém byl

Reagovat
mayday

Zahustel v Dohránu super grimasy při rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se dlouho tak nezasmál u fotbalu, tyhle sestřihy největších minel a neproměněnejch šancí člověka aspoň pobaví, ne jako když jde zabít odpoledne na stadion a vyhodí pár stovek já nechápu jak jsem z tohohle mohl dřív dát aspoň 4 zápasy za víkend, asi stárnu

Reagovat
ZB 07

HET Liga je životní styl, nikde se nepíšou tak skvělý fotbalový příběhy jak u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen ten název - HET liga, to je prostě ráj pro takový zfetovance level Zajíc zlatý to časy, když tady byli Řepka, Horváth, liga měla normální název, a z Chovancova alibi fotbalu se posral zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je to jednoznačně nejlepší sekce na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tenhle začátek jara a hlavně poslední kolo, kdy padaly góly, přijde dobrý. Mnohá překvapení, úžasná Jihlava, skvělá Karviná, příběh plukovníka, nervy ze Slavie, šílený návrat Vlasty Petržely... Co chcete víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceme víc? No třeba fotbal na kterej se dá dívat a hráče který by se pohybovaly jako fotbalisti a ne jako ožralové z divize. Nevím jestli to vidím jen já, ale tahle liga jako celek mi přijde použitelná max jako videa na silvestr. A to že ligu na jaře vede Jihlava s Karvinou je jen stvrzenka toho v jakým srabu náš fotbal je a že už nemáme kde brát zajímavý hráče.

Reagovat
ZB 07

Sorry, ale to je hroznej blábol. Aktuálně bojujeme v žebříčku UEFA o místo zaručující postup mistra do LM, naše týmy pravidelně postupujou ze základní skupiny EL a aktuálně sem chodí jména znamá po celé Evropě (i když už jsou trošku za zenitem). Ve srabu je momentálně fotbal na Slovensku, kde jsou dle koeficientu na úrovni Vaduzu a na Silvestra by videa z ligy pouštět nemohli, protože tam ligovej fotbal nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

To že sem do pár mužstev nasypaly prachy číňani ještě není záruka dobrýho fotbalu, což už možná pochopili i v samotný číně. A pokud myslíš někoho jako je Janko, Rotaň, Altintop, který tu už nejsou po půl roce a Danny kterej už v základu za chvíli nebude, tak jo, jsou to jen vyhozený prachy a výsledky za to nikde. Ale ono není řeč o týmech který se zasloužily o ten žebříček - všechna čest, ale o zbytku ligy, která je komická a je někde na úrovni Vaduzu, to píšeš správně. Hlavně ale, takovejch 70% procent gólů v tomhle kole padlo po chybách v rozehrávce nebo minelách jednotlivců, vždyť je to k smíchu, co za góly u nás padaj, za tou jsou bitý i hráči na okrese a ti to dělaj zadarmo. A pokud jde u nás o zájem o fotbal, tak mi řekni v čem se návštěvností liší týmy od pátýho místa dolů a třeba to Slovensko, když se u nás hraje hokej můžou se všichni posrat, ale na fotbal každej sere, nenaplníme ani stadiony na zápasy nároďáku. Jediný místa kam se chodí je Slavie a Plzeň doma, Sparta má z letný Etihad Stadium postupem času a zbytek ligy to já pár ožralů, který se z dlouhý chvíle šli kouknout na "fotbal".

Reagovat
sosna

Ten konec, to je "podle sebe soudím tebe" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu ne, je tam překlep (*je)

Reagovat
ZB 07

S první částí se ještě dá souhlasit, ale určitě bych netvrdil, že týmy hrající ve spodní polovině tabulky jsou komické. Už jen fakt, že i ty nejlepší týmy to mají na půdě outsiderů složité, je ukázka toho, že i slabší celky mají kvalitu. A k té návštěvnosti - podle mě je zcela relevantní velikosti země. Jen pro porovnání, na Slovensku byla tuším kolo zpátky průměrná návštěva něco málo přes 1 tisíc, což je v Česku naprosto nepředstavitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohárový koeficient (5 let) je dosti objektivní měřítko toho, jak ty týmy obstojí v mezinárodní konkurenci. Faktem je, že to nahánějí velké kluby jako Plzeň, Sparta, Liberec, teď i Slavia něco přidala, ale když v lize vidíme, že nikdo z nich to neměl nikdy proti těm na nižších příčkách jisté, tak to něco vypovídá i o celkové kvalitě ligy. Je někde na úrovni Švýcarska, Rakouska, Řecka. Mohla by být ještě o chlup lepší, ale zas tak masivní prostředky tu nejsou, fotbal tu není suverénní číslo jedna jako v Řecku, Turecku (ale i v Belgii, Nizozemsku), dělí se o prostředky a popularitu s hokejem. Zas srovnávejme srovnatelné: úroveň top 5 tu nebude nikdy.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle nemá cenu ani nějak rozebírat. Prostě bylo vidět, kterej z těch dvou týmů trénuje člověk, kterej si může říkat trenér. Tohle se nedá omlouvat neznalostí prostředí, složitou komunikací nebo špatnym postavenim planet. Ten člověk dostal půl miliardy na posily, půl roku na otrkaní, a 10 měsíců od chvíle, kdy musel vědět, že k nám půjde, máme výsledek. Hráči za stovky milionů nedokážou dorazit doma Brno hrající o deseti, a gól jim dá borec s vytuněnou felicií. Snad i borci typu Pulpita, Žáka nebo Hřídela by z toho kádru vytáhli víc

Reagovat
stas87

Kiezby Sparta skusila oslovit Nouriho. Ten aspon chape pojem taktika..

Reagovat
Mates_Matesović

Schmidt by taky nemusel být nereálný, toho bych si u nás dokázal představit.

Reagovat
stas87

Roger alebo Martin? Asi skor Martin, ze?

Reagovat
Mates_Matesović

Bral bych oba, ale myslel jsem Martina.

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, ze jim posily doporucuji hraci, tak cekam, ze prijde Dutt (MiKa) nebo Fink (Radoslav Kovac)

Reagovat
smazaný uživatel

Fink by byl dobrej. A navíc by nebyl doporučenej hráčema.

Reagovat
db18

...ale trenérem/vedoucím mužstva, nebo jakou pozici že tam má Kováč.

Reagovat
smazaný uživatel

asistent

Reagovat
smazaný uživatel

Mě v tom dohránu dostal Zajíc "jasná penalta, to rozhodčí uvidí na videu, by se mělo tresta nějak" ...opakovaný záběr ukazuje, že se o penaltu nejednalo

Reagovat
mayday

Prezentoval se jak dement. Nešlo ani tak o to, co říkal, ale jak to říkal. To bylo jak chovanec z nějakýho ústavu...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

AC Sparta Praha

6 min ·

Aktuální situaci A-týmu bude po neuspokojivém vstupu do jarní části sezony řešit sportovní vedení AC Sparta Praha

Klub bude své fanoušky o stanovisku vedení informovat ➡️

Ale ale

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, asistent maséra bude kvůli neuspokojivým výsledkům odvolán. Škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Končíme Strama, jsem schopnej tolerovat ztráty bodu za předpokladu, že budu vidět nějaký systém, snahu o něco, vizi, posun, ale za tu dobu co dostal by projevil trochu trenérství i člověk, který by moc dobrým trenérem nebyl.. Je úplně jedno kdo přijde, horší to prostě nebude a klidně jsem pro dalšího trenéra ze zahraničí a vlastně ani nic jinýho nám nezbývá, s Karvinou to odkoučuje Ščasný a do derby s novým koučem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono si teď celkem už nevím pokolikátý naserete pěkně do huby tím jestli Strama půjde, jelikož teď zúžil kádr a přivedl si další várku hráčů se kterýma už by měl něco vytvořit, a vy jste mu dali důvěru. To už se mohl vyhodit někdy v prosinci a dávno se mohlo tvořit něco novýho, což se teď opět minimálně o půl roku do léta posune. Aneb Cirkus Dejvice Letná pokračuje v plný parádě.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by se mělo tvořit něco novýho? Kádr kvalitní máme. Nebo jako, že každý nový trenér by si přivedl deset nových hráčů? Tos někde viděl takto fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, proč taky, ve Spartě funguje už dlouho všechno tak jak má..nechceš náhodou místo ve vedení? Ono to tak většinou bejvá že si trenér přivede po čase hráče do svýho systému, i když někde jich už v týmu může bejt víc, někde míň..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že si může přivést nějákého hráče ale mluvit o tvoření něčeho nového je směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže další novej trenér bude hrát stejnou sračku jako teď, jako sorry ale nejedeš ty na něčem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Kádr máme velmi kvalitní. Hraje hodně pod své možnosti. Na něčem jedeš spíš ty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já bych ale řekl, že je čas na návrat legendy...

https://g.denik.cz/55/ac/fk-varnsdorf-fastav-zlin-010914-03_denik-630.jpg

Neřekl náhodou, že když bude mít slušný ligový kádr tak to bude válcovat? Tenhle srdcař mi docela chybí...

Reagovat
ratusek

Trénuje Frýdek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Felix Magath je volný... skončil po sezóně 2017 v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Po shlédnutí Dohrána mě napadly dvě věci.. Olomouc se Slovackem byl asi nejkomičtější fotbal v této sezoně. A Zajíc je pěkný kretén a prototyp fotbalisty, který neunáší.. Hlavně že ještě nedávno nadával na Kangu že po souboji padá a brečí..

Reagovat
sosna

Pokud myslíš Hečovu minelu, tak to si asi neviděl únorovou generálku Sigma - Liberec.

Reagovat
cubinho

Byl to odporný fotbal. Sigma byla marná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele