HET liga - preview 19. kola

02.03.2018, 08:32, aktualizováno 04.03.2018, 08:53
Previews
Utkání Sparty se Zbrojovkou Brno uzavře neúplné 19. kolo české nejvyšší soutěže. Pražané v zimě znovu mohutně utráceli, ale na hřišti to zatím není moc vidět. Naopak Zbrojovka kormidlovaná koučem Romanem Pivarníkem dokáže zazlobit. Podaří se jí to i na Letné?
Sparta Praha - Zbrojovka Brno  (neděle 18:00)
V posledním naplánovaném utkání 19. kola HET ligy hostí pražská Sparta brněnskou Zbrojovku. Domácí se chtějí svým příznivcům revanšovat za neslavný výkon na Slovácku. Pro moravské hosty bude jakýkoli bodový zisk úspěchem.

Pražané přes zimu opět mohutně posilovali s vidinou útoku na druhou pozici v tabulce. Již první ostrý test proti Liberci však naznačil, že i tentokrát bude souhra skřípat. Tato prognóza se v plné nahotě ukázala minulou sobotu v Uherském Hradišti, kde byla Sparta nakonec ráda za bod a navázala na špatné výsledky z venkovních zápasů na podzim. V této sezoně uspěli Letenští pouze hned na úvod v Mladé Boleslavi.

"V obou úvodních zápasech jsme měli dobrou první část utkání, ale jak jsem již říkal dříve, nebyli jsme spokojeni s tou druhou částí zápasů. Na tom musíme dál pracovat. V týdnu před zápasem s Brnem jsme udělali kus práce a musíme se prezentovat v mnohem lepším světle," řekl před utkáním trenér Sparty Andrea Stramaccioni.

Do duelu by měli být připraveni zasáhnout Václav Kadlec i David Lafata, o jejichž absenci se během týdne hovořilo. Italský stratég však stále nemůže počítat s Lukášem Štětinou ani Josefem Šuralem. Kvůli kartám bude scházet i Martin Frýdek.

Brno začalo jaro porážkou, na kterou odpovědělo domácím úspěchem proti silné Olomouci. V nabitém spodku tabulky je však důležité sbírat body pravidelně. O jejich uzmutí se pokusí Pivarníkovi hráči i na Letné, i když se nic jiného než výhra domácích nečeká.

"Sparta je v poslední době trochu méně čitelná, dochází ke změnám hráčů a nějaké změny proběhnou i teď. Jisté je, že Sparta je doma silnější než venku, dokáže z domácího prostředí těžit, je aktivnější. My do zápasu jdeme s tím, že chceme být také aktivní, soupeři to maximálně ztížit. Zápas ukáže, na co máme," uvedl trenér Zbrojovky.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Zahustel, Kaya, Hovorka, Vatajelu - Mavuba, Kanga - Kadlec, Stanciu, Ben Chaim - Drchal
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák, Kratochvíl - Krejčí, Acosta, Juhar - Bazeljuk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.76 - 14.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - MFK Karviná  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se odehraje utkání mezi domácím Slovanem a hosty z Karviné. Liberec doma prohrál pouze jeden z posledních 21 zápasů. Karvinou tak rozhodně nečeká nic lehkého.

Slovan je momentálně na čtvrtém místě a bojuje o evropské poháry. Minulé kolo doma porazil Boleslav a určitě před domácími fanoušky chce naplno bodovat i proti Karviné. Mladému trenérovi Holoubkovi budou chybět zraněný Graicar a doléčující se Ševčík s Pilařem. Otazník zatím visí nad startem Hybše.

Nová posila Václav Pilař bohužel pro Liberec zatím nemůže týmu pomoci: "Můj zdravotní stav je rozhodně lepší. Bohužel jsem si na tréninku udělal něco s kotníkem, poranil jsem si tam jeden vaz. Doba léčby, dle lékaře, by se měla pohybovat kolem třech týdnů. Od té doby, co se mi to stalo, je to nějakých 10 dní, takže ještě mi nějaká doba na rekonvalescenci zbývá."

Hosté jsou zatím na jaře stoprocentní, když vyhráli v Boleslavi a porazili doma i Zlín. Svěřenci trenéra Muchy se tak posunuli již na 10. místo. Hosté nemůžou počítat s vykartovaným Šislerem a ani s Voltrem, který je v Karviné na hostování právě z Liberce.

Tomáš Wagner ví, že i přes dvě jarní výhry není záchrana stále jistá: "Tým je chytrý a ví, že to ještě nic neznamená. V následujících těžkých zápasech se ukáže, jak jsme silní. Já týmu věřím. Je tady dost zkušených hráčů na to, abychom si nedovolili říct, že už je to OK. I v poločase se Zlínem jsme si říkali, že stále není nic rozhodnuto, že naopak musíme přidat ještě víc. To je ta cesta, po které musíme jít."
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Liberec: Hladký - Coufal, Karafiát, Kačaraba, Kerbr - Breite, Folprecht - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Hošek, Eismann - Janečka, Panák - Štepanovský, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.97 - 6.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Andrův stadión v sobotu odpoledne navštíví Slovácko. Čekat je bude těžký soupeř, domácí Sigma Olomouc.

Sigma se po překvapivě velmi vydařeném podzimu a dvou jarních kolech nachází na třetím místě. Hanáci ovšem minulé kolo prohráli v Brně a už 304 minut se jim nepodařilo vstřelit branku. Zaváhání z Brna bude chtít tým Václava Jílka určitě odčinit. Olomouc má k dispozici kompletní kádr.

"Jednoznačně nás trápí koncovka. Alespoň takové dílčí uspokojení je v tom, že si šance vytváříme. Ale jsme sterilní, neproduktivní, takže na to jsme se určitě zaměřili. Můžeme se tam chovat daleko lépe, agresivněji, jít za gólem ve větším počtu hráčů. Doufám, že to přeneseme do sobotního utkání," ví Václav Jílek.

Slovácku se podařilo vyhrát v Ostravě a následně remizovat se Spartou, i tak ale jsou až na čtrnáctém místě a mají stejný počet bodů jako patnáctá Jihlava. Trenérovi Michalovi Kordulovi bude chybět Sicharulidze a nejspíše i Šumulikoski. Speciální utkání to bude pro Navrátila a Petra, protože oba dříve oblékali dres Sigmy.

Právě Jakub Petr věří, že jeho tým navzdory postavení v tabulce může v Olomouci uspět: "Olomouci vyšel výborně vstup do soutěže a mužstvo to nastartovalo, byli v euforii a z toho těžili. Teď mají nahrané body, takže můžou hrát relativně v pohodě. V posledních třech zápasech však nevstřelili branku a možná na ně trochu spadla deka, tak bychom toho mohli využít."
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Plšek, Houska, Falta - Řezníček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Břečka, Hofmann, Divíšek - Janošek - Havlík, Daníček, Sadílek, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.85 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Teplice  (sobota 15:00)
Jako zjevení působí Jihlava v úvodu jarní části nejvyšší soutěže. Zisk plného počtu šesti bodů je sám o sobě překvapením. Když však přihlédneme i k faktu, že skalpy Vysočiny byly dva nejlepší týmy podzimu, jedná se o hotový šok. Nyní na její domácí stánek dorazí zatím nemastné a neslané Teplice.

Málokdo čekal, že hvězdami měsíce února se stanou fotbalisté Jihlavy. Spolu s Jabloncem a Karvinou si jako jediní připsali ze dvou zápasů dvě vítězství, a to proti mistrovské Slavii i současnému lídrovi z Plzně. Vysočina rychle pádí ze sestupových vod a vypadá to, že nové koště na trenérském postu, Martin Svědík, mete opravdu velmi dobře.

Asistent trenéra Michal Šmarda si je vědom, že i přes skalp velkoklubů nečeká v sobotu jeho svěřence lehká práce. "Mančaft Teplic je z velké části dlouho pohromadě. Jde o kvalitní fotbalisty, kteří jsou silní na míči a v kombinaci. V úvodních jarních zápasech ukázalo, že dobře pracuje a chce být úspěšné," uvedl Šmarda. Jihlavě bude i v tomto utkání chybět slovenský obránce Keresteš.

Teplice na podzim pokračovaly ve chvályhodných výkonech z minulé sezóny a zimu přečkaly na šestém místě. Po pauze se však družina kouče Šmejkala rozjíždí dost pozvolna. V Jablonci nepředvedla dobrý výkon a místnímu FK podlehla 1:2. Následně si už na domácích Stínadlech připsala bod, ovšem proti poslední Ostravě chtěli Severočeši jistě víc.

Do třetice by již Skláři rádi zvítězili. Kapitán Admir Ljevaković si je vědom potřeby lepšího výkonu, než jakým se prezentoval se spoluhráči v předchozích zápasech. "Všichni víme, že jsme toho dopředu moc nepředvedli. Musíme přidat, zlepšit ofenzivu, jinak neuspějeme."

Hosté budou chtít potvrdit dobrou bilanci, jakou ze zápasů na Vysočině mají. Ze šesti střetnutí jeli z Jihlavy s prázdnou pouze jednou. K dalšímu úspěchu jim nepomůže stále zraněný obránce Vondrášek ani vykartovaný Krob, který je nejvytěžovanějším hráčem týmu.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Levin, Urblík, Fulnek, Dvořák, Zoubele - Ikaunieks
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Hyčka, Čmovš, Král, Hora - Ljevaković, Kučera - Trubač, Rezek, Vošahlík - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.31 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Turbulentní týden prožívají hráči a vedení zlínského fotbalového klubu. Po nepřesvědčivých výkonech na začátku jara přišel o práci trenér Bohumil Páník a na jeho místo přišel svérázný Vlastimil Petržela. Toho čeká ostrá premiéra. Na Letnou totiž zavítá rozjetý Jablonec.

Dva zápasy a dost. Ševci prospali únor, což stálo Páníka trenérské křeslo. Již domácí remíza s Duklou byla zklamáním a čtyřgólový nářez v Karviné se nakonec stal pomyslným hřebíčkem do rakve. Nový lodivod Fastavu Petržela tak má nelehký úkol - vrátit mužstvo zpět do pohody a pokud možno co nejdříve si zajistit záchranu v nejvyšší soutěží.

Kouč se zkušenostmi ze zahraničí si nebral servítky hned v prvním rozhovoru v novém působišti. Mimo jiné řekl, že pláče, když vidí Daniela Holzera na bekovi, protože je to podle něj levý záložník. "Bývám vyšťavený víc než ti hráči. Kdyby hráli na těch 220, co mi naměřil doktor, tak nemůžeme prohrát." dodal na závěr.

Jablonec prožívá zcela jiné pocity než jejich soupeř a na výkony z prvních ligových zápasů po zimní pauze si nemůže stěžovat. Proti Teplicím i Dukle svého soupeře herně přehrál a v obou případech jej zdolal jednobrankovým rozdílem. Svěřenci trenéra Rady se rázem posunuli tabulkou vzhůru na šesté místo, přičemž na pátou Spartu ztrácejí pět bodů.

"Výsledkově jsme rádi, že jsme udělali šest bodů. Jsme rádi za každý bod, ale nechci hodnotit jen je. Myslím si, že jsme ani herně nepropadli. Je pro mě důležité, že hráčům drží zdraví a výkonnost je zatím dobrá. Jsem rád, že se nám podařil start do jarní části. Ale jsou to zatím dvě kola, ještě jich je hodně před námi," sdělil Rada. Toho v minulém kole potěšil David Lischka, jenž vsítil svůj první ligový gól.

Severočeši nejsou na východě Moravy zvyklí na neúspěch. Ve Zlíně naposledy prohráli v roce 2005. Za domácí se proti svému bývalému klubu představí Mehanović, Vukadinović, Jiráček a Hronek.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Hnaníček, Gajić, Matejov - Ekpai, Hronek, Traoré, Jiráček, Holzer - Vyhnal
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Považanec, Jovović - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.19 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 18:00)
V sobotní podvečer do Mladé Boleslavi přijede pražská Slavia. Domácí z posledních 7 zápasů se Slavii vyhráli 6, přesto v sobotu ale nebudou favoritem.

Domácí mají po 18 kolech nejmenší počet bodů ve své historii a posledních 5 zápasů prohráli. Toto byly dostatečné důvody pro odvolání trenéra Uhrina. Jeho místo zaujal Jozef Weber. Ten pro svůj první duel na lavičce Mladé Boleslavi bude postrádat spoustu hráčů. Hrát nemůžou Chaluš, vykartovaný Takács, zranění Rada, Kysela, Fabián, Klobása i Šušnjar. Otázkou zůstává, jak na tom budou Matějovský, Komličenko a Valenta.

"Mladá Boleslav je ambiciózní klub a má velkou perspektivu posunout se v lize výš. Jsou zde ambiciózní a mladí hráči, kteří však svůj potenciál nenaplňují. Především to se pokusíme co nejdříve změnit," ví Weber.

Pražanům se po překvapivé prohře v Jihlavě podařilo zvítězit ve vršovickém derby nad Bohemkou a posunuli se tak na druhé místo v tabulce. Ani Slavia ale nemá zdaleka k dispozici kompletní kádr. Chybět jí budou Mešanovič, Hušbauer, Jugas a pravděpodobně i Deli s Buchtou.

"Tím, že došlo v Boleslavi ke změně trenéra, se hodně věcí mění. Ať už v rozpoložení hráčů, rozestavení, ve standardkách. Je to vždy nějaký impulz. Soupeř je pro nás trošku nečitelnější. Ale pro nás bude podstatné, abychom podali výkon jako z prvního poločasu s Bohemkou doma a ne jako z utkání v Jihlavě. S tím samým jedeme do Boleslavi - hrát aktivně, pokusit se co nejdříve dát branku a dominovat na míči," ví trenér hostů Jindřich Trpišovský.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Pauschek, Klíma, Magera, Křapka - Jánoš - Přikryl, Hubínek, Mareš, Konaté - Mebrahtu
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bořil, Kúdela, Pokorný, Sýkora - Souček, Ngadeu - Stoch, Danny, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.24 - 3.71 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha  (pátek 20:15)
Březnový program HET ligy načne malé pražské derby. To se odehraje ve vršovickém Ďolíčku, kde domácí Bohemians přivítají Duklu.

Klokani se po většinu sezóny pohybují v horní polovině ligové tabulky, což před sezónou málokdo čekal. Velkou zásluhu na tomto postavení má trenér Martin Hašek. Jeho mužstvo se prezentuje především dobrou defenzivní hrou. Brankář Fryšták pustil za svá záda jen 15 branek, což dělá z Bohemky pátý nejlépe bránící tým ligy. Rezervy má naopak v útoku. Impotentnější jsou v soutěži již pouze útočníci brněnské Zbrojovky.

V případě vítězství se mohou domácí posunout zpět na šestou pozici. "Přijede k nám komplexní mužstvo. Jsou naběhaní, umí hrát kombinačně, rychle. Dokáží si ale pomoci i standardními situacemi. Neříkám, že by Dukla pro nás nebyla ničím nebezpečná. Ale nyní nelze jednoznačně identifikovat, v čem jsou nejsilnější," uvedl pro klubový web Hašek.

Na jaře si Klokani doposud připsali po jednom vítězství i porážce. V obou případech začínal na hrotu Jakub Nečas. Je otázkou, jestli na něj vsadí domácí kouč i nyní, nebo se odhodlá ke změně a v základní sestavě nastoupí nejlepší střelec Bohemians Jevgenij Kabajev.

Pro Duklu nezačala druhá půlka ročníku nejlépe. Úvodní remíza ze Zlína sice byla cenným úspěchem, následující domácí prohra s Jabloncem již však přivodila chmury hráčům, realizačnímu týmu i fanouškům. Dejvický celek tak okupuje jedenácté místo v tabulce a i kvůli vzpouře týmů z nižších pater má na sestupové příčky náskok pouhých čtyř bodů.

V Ďolíčku již hosté potřebují bodovat, nejlépe by si na Julisku odvezli všechny tři. "Bude to velmi těžké, tvrdé a soubojové. V Ďolíčku je velmi silná podpora domácího týmu, kulisa bude bouřlivá. Půjdeme do toho soustředěně, musíme odevzdat nejlepší výkon a vrátit se na Julisku se třemi body," řekl obránce Dukly Ivan Ostojić.

Pikantní duel čeká útočníka žlutočervených Jana Holendu, který hájil barvy Bohemians předloni na podzim. Do známého prostředí se vrací i Martin Jiránek, který v Ďolíčku zahajoval svou fotbalovou kariéru.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocić - Jindřišek, Hašek - Reiter, Mašek, Luts - Kabajev
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojić, Jiránek, Podaný - Bílovský, Milošević, Tetour, Koreš - Holík - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.36 - 4.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18152134:647
2.Slavia Praha18105328:835
3.Sigma Olomouc1896323:1133
4.Slovan Liberec18103525:1833
5.Sparta Praha1895424:1332
6.FK Jablonec1876524:2127
7.Bohemians Praha 19051867516:1525
8.FK Teplice1866621:1924
9.Fastav Zlín1856719:2821
10.MFK Karviná18621021:2520
11.Dukla Praha1855819:3120
12.Zbrojovka Brno18531013:2418
13.FK Mladá Boleslav18521119:3117
14.1. FC Slovácko1837816:2516
15.Vysočina Jihlava18511217:3216
16.Baník Ostrava18261022:3412
Zbývající zápasy
03.03. 15:00Baník Ostrava - Viktoria Plzeň (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1055)

Přidat komentář
ZB 07

1. pro výhru Zbrojovky na Letné

Reagovat
ratusek

Kdybyste hrali vsude jako proti Sparte doma tak mate titul ve 20.kole

Reagovat
ZB 07

ale bohužel jenom doma. U nich jsme vyhráli naposledy, když dostal Řepka červenou v první minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Ale pár domácích mačů bylo skutečně legendárních.

Reagovat
smazaný uživatel

..a stejne nas zbylejch 89 minut mleli jak sracky

Reagovat
didosh

To bylo tím balonem do ksichtu Besty?

Reagovat
ZB 07

Jojo legendární moment

Reagovat
didosh

A díky tomu Sparta prohrála titul...

Reagovat
mayday

Tehdy měli snad tři zápasy do konce náskok 6 bodů nebo kolik... Ukázkově promrdaný.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak nějak slávisticky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

to byl skoro jedinej zápas kdy jste byli trochu užiteční, taky za to ostatně Besta dostal angažmá u nás

Reagovat
didosh

Reagovat
Hokaido

To ale asi 10 týmů.

Reagovat
ratusek

Koneckoncu i my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by mě potěšila remízka..

Reagovat
ZB 07

Bod bereme taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jsem zvedav kde se nakonec bude hrat kdyz navic snezi

Reagovat
smazaný uživatel

KS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, bude zítra Baníček hrát nebo ne?

Reagovat
Kepy_FCB

To vi jen Plzen...

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=zNpeBEgTWpk

Poslední vítězná branka Baníku proti Plzni... Ten Zeherinho fakt střílel branky jak z jiného vesmíru

Reagovat
Puskas

Jinak ještě nejde tipovat v Tiplize, takže Tě zatím nemůžu porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, videl sem, ze hrajem. Jelikoz jsem slusne vychován, jiz předem ti gratuluji k vyhre ! :-)

Reagovat
Puskas

Pokud mě tímto nechceš jen uspat, tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, psal mi znamy z nemeckeho Magdeburgu. Sleduje Banik taktez (jednou sem mu pomahal s historii FCB a nasich rivalech pro jejich fan zin...Melo to uspech ) a podpořil nas ohledne zítřka, ze musime vyhrat.

Na to konto jsem mu poděkoval, ale rovnez sem mu napsal, ze to bude tezke, ze Plzen je neco jako u nich Bayern Munich. Dominantní tym.

Jeho odpoved potesila. Doslova:

"Egal. Kämpfen und siegen !!! ".

Takze slovy klasika... Keine stress

Reagovat
ondrasch77

Do kdy má být jasno, jestli se u vás bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Cece, snad kolem 14 hodiny? Ale jisty si nejsem.

Reagovat
ondrasch77

díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolem pate odpoledne by melo byt jasno.

Reagovat
ondrasch77

tak bohužel už je jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje se.

Reagovat
Puskas

Ja.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si paradoxně pamatuju nejvíc na zápas, který jsem sledoval na teletextu. Kouknu 1:0, kouknu 2:0... vždycky když se ho zapnul dal Baník gol.

nakonec 6:0 A to tam hrál Fillo i Procházka. Ale slušný archiv už A ještě tam hrál odchovanec z Harrachova Kousal. Pak přestoupil do Kladna a další sezonu mu narval tuším Střihavka 4 goly a skončilo to 5:1. Ten měl na Baník pak krásný vzpomínky

Reagovat
Aldeano

Jak to vypadá v Harrachově s můstky vlastně? Něco nového? Jestli se o to ještě zajímáš.

Reagovat
Greny

Rozpada se to muzou trenovat jen na 90ce a to omezene

Reagovat
Aldeano

Jj ale to už dlouho, jen jestli to vypadá lépe? Nebo se čeká na příští rok na Janstu stále?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítřejší utkání Baníku s Plzni odloženo na neurcito !

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi to nevadí. Upřímně, proti Plzni máme pramalou šanci se zvednout. A se vším respektem k Jablonci..Tam máme daleko větší možnost odehrát lepší výsledek.

A hlavně je teď dostatek času sehnat trenéra... Kterých ale zas moc na výběr není...

Reagovat
Kepy_FCB

Zase jenom zapas Plzne odlozen jako onehda v Dolicku

Reagovat
Greny

No mohl bych psat Banik si odlozil zapas , aby mel pripadne vetsi sanci na 3 body

Reagovat
HorajzmAmmann

A Baník bude mít konkrétně kdy větší šanci na body? Kdyžtak mi ten seznam termínů dej taky, at vím kdy sledovat Baník a kdy ne...

Reagovat
Greny

Tak treba az tam bude misto Kucery trener?

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník si odložil zápas s Plzní aby ho hrál s novým trenérem a proto nevyhodil trenéra po Teplicích aby hrál Baník ještě se starým trenérem

Logika

Reagovat
Greny

Tak jinak odvolas trenera kdyz nemas nahradu ?kdo by to vzal Vrto?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej dvakrat ty vole

Reagovat
ratusek

to by byl vrchol té komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

To by byla prdel aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas teda choutky...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB

Mohl si to napsat ale sam vis nejlip ze to je kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak Plzeň, která je asi v největší ligové výsledkové krizi

Reagovat
frankiefcb

logické

Reagovat
Blasphemer

Tak do Ostravy se nikomu nechce ani když je hezky. Natož v takovým počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. U nás se hraje hodně špatně každému...

Reagovat
Puskas

oprava: proti každému

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k vaší předváděné hře je to celkem vysvobození. Teď po Sportingu hrajete doma a tam se nejspíš zase chytnete ale kdyby se ztratilo v Ostravě tak už by to na ten tým možná působilo

Reagovat
db18

Tak hlavně se odkládaly i pohárové zápasy v týdnu...

Reagovat
Kostomlat

Tak liga je letos opět neregulérní. Škoda, no.

Reagovat
cetto

OT: F1 2018 - jaké jsou vaše predikce? Předkládám pár svých tipů.

0) Cca polovinu závodů vyhraje nějaký jezdec systémem start-cíl a to vždy jezdec startující z pole position

1) I přes velká očekávání a neděje skončí Ferrari opět "až" druhé a Vettel opět "až" za Hamiltonem.

2) O něco hůře si povede Red Bull, který v konečném účtování skončí na třetím místě, ale jeho ztráta bude větší než v předchozích letech. Jak Ricciardo tak Verstappen skončí bez vítězství.

3) Budeme svědky nejmenšího počtu vítězů za posledních mnoho let - pouze Hamilton, Vettel a Bottas vystoupají na nejvyšší podium.

4) Renault bude pokračovat v progresu, Hulkenberg bude mít víc podií než kluci z Red Bullu, v celkovém hodnocení však tým skončí těsně za nimi.

5) Následovat bude se ztrátou Mclaren a Force India. Oba týmy k tomuto výsledku však dojdou naprosto odlišnou cestou - zatímco Mclaren bude střídat super závody (s podiovými umístěním Fernanda) a závody bez jediného bodu, Force India bude naopak velice konzistentní a v každém závodě bude mít alespon jednoho ze svých jezdců do osmého místa

6) Velký propad zažije Williams, přestože Stroll bude dokazovat rychlost a potenciál, auto na to prostě mít nebude

7) Haas bude kopírovat výkony z lonska

8) Sauber a Torro Rosso budou beznadejně poslední, oba týmy budou mít max 8 bodů. Oba týmy v sezoně vymění jednoho jezdce.

9) Minimálně na pár závodů se vrátí na konci sezony Kubica za chybujícího Sirotkina

10) zažijeme jednu fatální nehodu. Opět se začne velmi diskutovat o bezpečnosti závodů a že by se měla provést nejrůznější opatření

11) závody budou opět nebetyčná nuda a začne se spekulovat o možnosti kompletní změny konstrukce monopostů a jejich radikálním zmenšení

Reagovat
Greny

Je mi to uz jedno, svatozar me odradila a nejvetsi překvapení bude dvojka Mclarenu

Reagovat
smazaný uživatel

12) Bude to hrozná nuda jako poslední roky furt.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

taky se vam posledni dobou spatne nacitaji stranky tady na ef?

Reagovat
Kily

upozorňuje na to víc lidí, poptával jsem se, jestli se něco nezměnilo a ne

Reagovat
Puskas

Mně to třeba nepustilo do Tipligy, ani jsem nedostal upozornění jako vždy minule. Tak jsem nemohl natipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vse v poradku

Reagovat
langosh

Mě jen na telefonu v Chrome. Asi s aktualizací přišla nějaká security hovadina. Ořezávají funkce, tak to pak může blbnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, posune Bohemka Duklu k boji o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel sem dvojku na Plzen proti Baniku a na fortune mi to uz vyjelo zeleny jakoze ten zapas vysel, nevite proc? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumacni vyhra za to, ze nedokazali pripravit travnik na hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lišáku

Reagovat
db18

Pumlíč

Reagovat
pepinho2

Krásně tím odstartoval zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To mi chybělo celou zimní pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

posledni dobou to pouziva zkraje zapasu a dnes jsem to prosvihnul

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes i v druhé půli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasu uběhlo celých OSM vteřin a už lítají pumlíče

Reagovat
ratusek

Ta Dukla je venku marna jako my. budou mit co delat, aby se zachranili

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle moc venku není...

Reagovat
Spalovač šancí

Je to přes řeku, takže venkovní zápas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohemka zatím hodně sympatickej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kusnir kdysi skoro repre bek a dneska jak se na to divam tak je to tezka bida

Reagovat
smazaný uživatel

Věk nezastavíš...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc mám pocit, že má trochu nadváhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadvaha is the new pekac buchet

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč neposeda

Reagovat
smazaný uživatel

Chapal bych kdyby mel Bosak nejakou sazku ze jedniu rekne pumlic, ale aby tim naprosto nahradil slovo mic? To je nejaka jeho osobni pridana hodnota fotbalu? Nebo si mysli ze je to vtipny? Proc mu to CT toleruje, prijde mi jak maly decko..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je stejný jako jeho oblíbený Kušnírrrrrrrr, Juharrrrrrrrr, Hušbauerrrrrrrrr...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sere me uz delsi dobu ale aby si vymyslel slova? Vsadim se ze to omlouva tim ze je to nejaka vseobecna hantyrka mezi fotbalistama.. ale mozna tak u nich v prdelni lhote.. ja sem to jinak v zivote neslysel

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si to do Googlu, je to nějaký nářečí... Já to taky nikdy předtím neslyšel, ale určitě to není Bosákův výmysl. Když jsem to od něj slyšel poprvé, tak jsem myslel, že říká půlmíč

Reagovat
didosh

Nářečí?

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepoužívalo jen nářečně. Já to znám z nějakých starých knížek o fotbalu u nás nebo ze starých knížek pro děti. Dneska se to samozřejmě nepoužívá, ale tipl bych, že snad v šedesátkách, sedmdesátkách ještě ano. Bosák to možná zná z doby, kdy hrál na plácku. A nebylo to nějaké zřídka používané slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Na podobu mlíč navazuje v širokém pásmu na jz. od Prahy pumlíč, který má i několik dalších obměn, zvláště mimo svůj hlavní areál: tak na Lounsku pumr(d)líč, na Ledečsku pulmíč a pumlo, na Příbramsku pumíč, na Benešov[221]sku pulmo, na Doudlebsku pumlík (obdobou k pelhřimovskému mík). Podoba pumlíč byla již v minulém věku laicky vykládána jako přesmyčka z původní hybridní složeniny ball + míč, což při internacionálních vztazích právě u názvů míče není nemožné. Pravděpodobnější je tu však předpoklad, že na jzč. mlíč se kontaminačně připojila rozšiřující slabika pu- souzvučná s počátkem výrazů pucka nebo szč. pudl téhož významu (srov. puška ‚sněhová koule‘). Dnes již ojediněle doložená podoba pulmíč pak mohla vzniknout druhotným příklonem k pojetí půl-míč."

Reagovat
smazaný uživatel

No ale mě kurva nezajima ze se tomu tak rika ve treti tride Benesovskyho okresu.. mne to kurva vubec neprijde ani cool ani zajimavy.. ani stylovy.. prijde mi to neuveritelne infantilni.. jakoby vedel ze uz stoji za hovno a tak se snazil byt zajimavej, vtipnej.. kolik je mu let proboha

Reagovat
pepinho2

o to se snaží celou kariéru, akorát v poslední době je už špatnej i v dalších věcech, tak to víc vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých konkrétně je špatnej?

Reagovat
pepinho2

Celkově příprava na zápasy. Plete se čím dál víc atd. Nebo je to možná tím, že já vím o fotbale víc, než když mi bylo třeba 10 a poslouchal jsem ho, tak mi dochází, že to, co třeba občas říká, není pravda

Reagovat
didosh

Mrdá se do golfu a na fotbal sere...umí maximálně kritizovat fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, nemusíš si to vylívat na mě, já ten výraz taky nemusím, ale už si z toho dělám srandu.

Reagovat
didosh

souhlas...hraje si pořád na něco co není...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, lidi v určitém vyšším věku už zaostávají za dnešním slangem či novými hovorovými výrazy. A třeba ani nevědí, že se už nějaké slovo vůbec nepoužívá. Jako děcka to používali, jejich vrstevníci taky všichni vědí, co je pumlíč, tak je nenapadne, že to někdo může interpretovat jako snahu být zajímavý.

Reagovat
didosh

ok může být...Ale příjde mi že mu celkově narostl nosánek a hraje si na nějakého borce...

Reagovat
smazaný uživatel

Union Žižkov, za nějž hrál, není prdelní lhota.

Reagovat
Mirek na tenisu

Prales!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co mu jako toleruje? Ze používá jiné slovo? No a co ty vole.. Opravdu nechápu, jak někdo může řešit takové kokotiny..

Reagovat
Greny

Bez pumlice by to nebylo ono

Reagovat
didosh

Dřív to byl borec ale to už je hoooodně dlouho,je to pičus...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ted Dukla hodne hooodne spatny.. tam to nefunguje, ti borci se videli dneska poprve to je jasny

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Prej tvrdí, že jsou sehraní. No delší dobu už ta sestava spolu hraje. Tam bude jiný problém: někteří hráči na to asi už nemají: Kušnír, Jiránek... Ostojič a Bilovský mohli hrát tak základ v Myjavě, z čehož neplyne, že na něj mají i v českém celku, který chce hrát klidný střed.

Reagovat
ratusek

Debil se necha vyloucit minutu pred koncem kdyz o nic neslo uz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahodil tu rukavicu a pak ju hned hledal na zemi

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Teatralni instagramovej hulibrk picichvistek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poprvé pod Fergusonem. 3 body jsou jasné. Kajn štrés.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu to..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

No plukovnik se zahanbit nenechá

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Posledni Kovboj

mam pro tebe spatnou zpravu

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě já to čekal. Ale chtěl jsem zjistit, jaký je to pocit psát tu tyhle pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte prosím nějakou dobrou webovou stránku kde se řeší sázení na sport? nějaké fórum nebo podobně.Nemyslím tím ty placené sr´čky a ,,zaručené" tipy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

No dnes Jihlava může potvrdit formu proti venku trapným Teplicím, tak sem zvědavej. Škoda, že se vše hraje od 15 a pak jeden zápas od 18

Reagovat
Kaspar

rekl bych zez tech od 3 bude Zlin jasna volba dneska

Reagovat
ZB 07

Sigma a Zlín jsou snad tutovky

Reagovat
Kaspar

myslel sem to na koukani a ne na vyhru

Reagovat
ZB 07

Ajo

Reagovat
ratusek

já se podívám na Jihlavu

Reagovat
pepinho2

Zlín - Jablonec, což vysílá ČT, je pro mě asi nejméně zajímavý zápas z těch, co se hrají od 3. Navíc na Moravě, takže to bude zase ve 4K UHD

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Dal bych Sigmu se Slováckem teda... takhle rozhodl asi faktor Petržela.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

A nebo faktor Pelta....

Reagovat
smazaný uživatel

s Kalouskem

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor, že Sigmu a Slovácko už dávali...

Reagovat
db18

To je až tak nezajímá... Plzeň dávali 2x a dávali by jí i potřetí, kdyby se to neodložilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco jinýho je Plzeň, Sparta, Slavia a něco jinýho zase Slovácko a Sigma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky sere, ale psal jsem jim a už prý chystají projekt novýho HD přenosáku. Otázka je, kdy to bude realizovaný... Mně to tak teda nepřipadá, ale ještě mi napsali, že ty SD přenosy jsou uměle upscalovaný na 720p. Vtipný je, že se řeší nástup 4K vysílání a ČT přitom není schopná vysílat čistě v HD a používá ještě SD.

Nejlepší ale je, že jak dávali ty pralesní ligy, tak to bylo v krásným HD a potom běžela liga nebo extraliga v hokeji a byl vyblitej obraz, přitom logika velí, že HD by měly být přenosy z prestižnějších lig Ale FAČR asi chtěl, aby ty pralesy byly v HD...

Málokdy se namáhají převézt HD přenosák na Moravu (pamatuju loni na jaře play-off ELH při kolizi s fotbalem, kdy fotbal tuším z Opavy jel v SD a hokej z Brna potom v HD), ale když je potom někdy potřeba HD přenosák na jiné akci, tak klidně ten SD převezou z Moravy až do Prahy nebo Plzně (na podzim v SD tuším zápas Slavia-Mladá Boleslav jak si nechal Agajev dát ten vlastňák a v sezoně 16/17 byl SD i nějaký zápas v Plzni).

Prostě je to na pytel - HD přenosák na Moravu vlastně nikdy, i když hrála Olomouc s Plzní, ale naopak klidně.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Frick

Abych to upřesnil - ČT má celkem 6 velkých vozů (4 HD vozy v Praze, po jednom SD vozu v Brně a Ostravě), které dělají fotbal. Nějaký požadavek na výrobu přenosu v HD od LFA/FAČRu evidetně není, tak se to dělá zpravidla tím, co je po ruce. Věřím, že technici z Brna nebo Ostravy by třeba taky chtěli mít lepší techniku, nicméně určitě jsou rádi, že mohou vyrábět sportovní přenosy a dělají to v rámci možností nejlépe, jak mohou.

Reagovat
Coutinho10

no nevim...možná tabulkově Libe a Olomouc zajímavější, ale herně s touhle volbou souhlasim

Reagovat
ondrasch77

Máš recht ,stálo to za hovno

Reagovat
didosh

Nechápu tu volbu čt místo odlož.zápasu Baníku s Plzní dají do tv Zlín s Jabloncem...Měli tam dát Olomouc která bojuje o poháry a Slovácko ve formě které hraje o sestup...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín má novýho trenéra a hlavně Slovácko i Olomouc už na jaře vysílali, kdežto Zlín s Jabloncem ještě ne. Taky musí odvysílat během jara aspoň jeden zápas každého týmu.

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kacharaba, Kostl, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab

Nguyen, Mikula, Knejzlík, Havelka, Wiesner, Bartl, Wesley

Snad vítezná Trochu se bojim tý stoperský nesehraný dvojice, snad Kostl naváže na výkony z přípravy

Reagovat
monty25

Pěkně slepovaná sestava, Rezek na levým beku...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/969921366320451584

Reagovat
db18

Bych tam dal Vaněčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Heča – Juroška, Hofmann, Divíšek, Divíšek - Janošek, Daníček - Havlík, Sadílek, Petr - Zajíc

to by mohlo dnes jít

Reagovat
smazaný uživatel

Heča – Juroška, Hofmann, Břečka, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Petr - Zajíc

Reagovat
db18

Čím se Hrubý udržel před Hanušem?

Reagovat
smazaný uživatel

On nebyl špatnej ani na podzim. Hanuš dorazil hlavně kvůli tomu, že byl ke konci Hrubý zraněnej a nebyla za něj náhrada. Ale taky jsem nečekal rozdělení 100:0 Asi si zachytá pohár a nebo v létě Hrubý půjde. Těžko říct.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně bych řekl 2 chycenýma penaltama ve dvou posledních zápasech před ligou... Před tím jsem sitaky myslel, že bude chytat Hanuš...

Reagovat
Miguel19

Jihlava do pohárů.

Reagovat
monty25

Tak to bylo rychlý...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pumlíče, dneska vtipná příhrávka

Reagovat
KingMaster13

Teplice ty venkovní zápasy mají těžce v píči Hrají jen doma

Reagovat
db18

Svědík

Reagovat
ZB 07

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Jihlava mě štve, no nic, musíme v Olomouci vyhrát

Reagovat
KingMaster13

Ikaunieks ve fantě

Reagovat
monty25

To bude klepec dneska...

Reagovat
pingla

Že by to byla další sračka?

Reagovat
Miguel19

To už je ten zápas, který bude dělat Jihlavě problémy nebo jak?

Reagovat
didosh

Ty vole Jihlava... Svědík... Ta návštěva v Olomouci...

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Alan_Shearer

Tak kdo sestoupi s kralem? Jihlave se ocividne moc nechce.

Reagovat
Euphael

Boleslav a baník by byli top sestupující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj, zase tak top nejsme. Třeba Sigma hraje hezčí fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Krále mají Teplice. S těmi jejich výkony je možný, že dolu půjdou dva králové

Reagovat
KingMaster13

Vzpoura týmů hrajících o sestup

Reagovat
mayday

Jihlava jede kurevsky. Dukla rupla, Zlín rupne, boj o záchranu se bude týkat hodně týmů a to je dobře.

Reagovat
Miguel19

Wtf Zlín..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hraje velkej prd, už se těším na rozhovor s Petrželou

Reagovat
ZB 07

Jablonec je výbornej Jovovič hraje skvěle...

Reagovat
pingla

To je moc toto

Reagovat
Kaspar

to je takovy teplotni rozdil mezi olomouci a ostravou ze v olomouci se da hrat a v ostrave ne ?

Reagovat
2Forty2

V Ostravě mají parodii na vyhřívání.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný s tou Jihlavou? Před jarem to vypadalo, že jsou jasně sestupující a hraje se o jedno místo a oni tohle

Reagovat
Snatus

Však jedno místo je jasné

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

To fakt nemá logiku. Stejně jako o Bohemce se před začátkem sezony říkalo, že má nejhorší tým a špatnýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Bohemku jsem tam zařadil před sezónou Docela mi to vychází. Asi tam před příští sezónou zařadím Jablonec a bude z toho titul

Reagovat
didosh

Taky jsem říkal že Hašek umí piču a najednou je z něho Pan trenér...

Reagovat
Blasphemer

Trenér dělá hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér a správná taktika je úplný základ. Jednou jsem hrál se spolužákama na střední fotbal (4 nekopové a já proti 5 kluků, co hráli každý víkend vesnickej fotbal). Futsalové rozměry hřiště, branky hokejové. Totální beton, kluci dostali rozkaz, když míč u nohy, tak odkop co nejdál od brány. A neustále jsem dirigoval, kdo koho má držet, aby byl každý pokrytej. K našemu brankáři se míč dostal fyzicky jenom jednou. A jedinej já (taky jen fotbalový teoretik) jsem byl potom schopný něco s tím míčem provést, tak jsem vždy proběhl do protějšího rohu a posílal to naslepo před bránu. Zápas 25 minut cca a výhra 4:0. Nikdo nechápal.

Je to jenom taktika, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ses vychválil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

neuveritelny pribeh

Reagovat
Blasphemer

supr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Doják.

Reagovat
smazaný uživatel

José?

Reagovat
smazaný uživatel

at de Jihlava doprdele

Reagovat
Blasphemer

údajný lucker Svědík

Reagovat
ratusek

Svědík je borec, nevím proč sme ho nevzali. Máme prostě ve vedení amatéry

Reagovat
Blasphemer

On by vás zachránil určitě.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Le Giang!

Reagovat
Blasphemer

Jinak Zlín opravdu pěkný zatím. O poločase bude Vlasta rozdávat bodlem na kolena.

Reagovat
Kang & Kodos

Pěstí, pěstí, kopačku

Reagovat
ratusek

Kurva Teplice by neměly dělat problémy kurva . stejně jim jde o hovno

Reagovat
monty25

Kuba Hora

Reagovat
Kaspar

nepamatuju tym co by pod Radou hral atraktivni fobtal, asi Peta dozral

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!!! Karviná

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, Hubschman

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Wagi to zakončení

Reagovat
pepinho2

Zlín

Reagovat
db18

Hübschman ve svých 386 letech dává první gól - po tom, co sám celou akci rozjel. Aby se Petržela té poločasové pauzy dožil.

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle jaro mi začíná připomínat to loňské. Týmy dole hrají jak o život a ty týmy nahoře ztrácejí jeden za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Rada nakonec nevykopal poháry

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že je vykope a nebude potřebovat k tomu ani Mol cup. Momentálně hraje Jablonec líp jak obě S i než Olomouc s Libercem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hodně mě překvapil, nevěřil jsem mu. Ještě, když jsme v zimě oslabili. Hlavně to zatím není na náhodu, ale ty výhry jsou fakt zasloužené. Se mu snad budu muset omluvit

Reagovat
KingMaster13

Tohle je za poslední dobu asi nejlépe hrající Jablonec co jsem viděl, jestli to Radovi vydrží, tak klobouk dolů. Měl jsem ho za nýmanda ale Jablonec mu sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Se nějak chytlo to 4 3 3. V podstatě mi tak teď hrají všechny 3 nejoblíbenější týmy a na všechny tři se poslední dobou hezky kouká.

Reagovat
KingMaster13

a až na Liverpool je probral trenér kterýmu nikdo nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale tak furt je u JBC i AC brzo na souzení. Pořád může odejít forma a ani jeden nic mít nebude. Ale kéž by. Poslední roky byly utrpení

Reagovat
KingMaster13

To věřím a docela bych vám to přál, ne teda na náš úkor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vysoko asi nemyslíme Ale se kdyžtak dohodneme. Vy nám pohár, my vám ligu

Reagovat
KingMaster13

Já bych teda to raději udělal obráceně, přeci jen ten pohár jsme dlouho nevyhráli a u vás je šance velká, že se do pohárů kvalifikujete i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor pozor, pro pohár jdeme my.

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Tu omluvu by to fakt asi chtělo...

Reagovat
Posledni Kovboj

tolik mu podle me neni

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Hubschman Jemu to musí přát snad každej.

A Jablonec zatím slušnej válec, Zlín je na ručník.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Karviná vede v Liberci tvl týmy co měly sestoupit se zachrání a nevím koho chceme pod sebe dostat

Reagovat
Hokaido

Hlavně můžete být rádi, že vám rozhodčí ten zápas s Karvinou vyhrál, jinak byste byli úplně v prdeli.

Reagovat
ratusek

jestli to skončí vše jak je zatím rozehrané, tak v prdeli sme. Bohužel nejsem takový optimista jako ostatní, ta ztráta začíná být hrozivá. A kecy ostatních že se rozehrajeme a je na vše čas, neberu. hrajeme totální hovno 18 kol a pochybuji že z 12 zápasů tak 8 vyhrajeme

Reagovat
ratusek

Nebo teda 17 zápasů, první kolo bylo užasné v Brně. pak i Slavia jakštakš, ale potom to šlo do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky piča.. Zmin prosím i ty zápasy, kdy nám rozhodčí ublížil.

Reagovat
Blasphemer

Na to se nehraje.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to vím. Proto se na to nevymlouvam. Ale je neskutecne, jak to někdo furt musí zmiňovat jakoby nám nikdo nikdy neuškodil..

Reagovat
Blasphemer

Jo, ono je blbý, že to bylo zrovna s Karvinou se kterou hrajete o sestup a ještě se tu na fóru vzájemně píčujete. Tak to potom holt jen tak nezapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím. Ale čekal bych, že to budou neustále zmiňovat karvinští. Ale ne nějaký Spartan..

Reagovat
Hokaido

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď ještě jeden facepalm. Ať jich není málo..

Reagovat
Hokaido

Fakt tě nechápu, chováš se jak malý dítě. Až budeš chtít probírat chyby rozhodčích v zápasech Baníku, tak si založ svoje vlákno. Reagovat na mě že jsem píča, protože vám rozhodčí někdy ublížil je úplně scestný.

Reagovat
smazaný uživatel

"Reagovat na mě že jsem piča, protože vám rozhodčí někdy ublížil je úplně scestný" To snad nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
PlackaSKS

o sestup hraje jen baník, karviná o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo netvrdí, že jste někde po zářezu neztratili bodík, možná dva, ale tohle byl prostě zápas o 6 bodů s přímým konkurentem, který skončil zcela naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku ligy jsme tech bodů takhle naztráceli více. Ale už me prostě sere neustále zmiňovat že vlastně správně to mělo byt tak a tak když někdo započítá jen ten jeden zápas..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dej si do čela a začni zase diskutovat normálně. Protoze co tady předvádís poslední dobou, to je na potlesk.. Ackoliv jsem o tobě měl dobre mínění..

Reagovat
Hokaido

Není to spíš opačně? Jako sory, ale nic špatnýho jsem v tom příspěvku nenapsal a tím, že mi budeš nadávat do píč, to nezměníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty prostě ten příspěvek píšeš jako bychom jen díky rozhodčímu měli 12 bodů. Což je prostě píčovina, když nevezmes v potaz ostatní zápasy které byly v lize odehrany.. Jo, pomohlo nám to, ale zase jinde nám bylo ublíženo. Tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

tlakomer pro Petrzelu okamzite

Reagovat
svaca

Hübschman uz jsme ho odepisoval, ale zaslouženě

Reagovat
ZB 07

Hubschman hezky to sou zas výsledky...

Reagovat
Martas30

Jihlava do pohárů!

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, jaké týmy teď vedou a že mi vychází tiket, tak je to večer jasné - Slavie v Bolce padne.

RIP Baník.

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu vždy alespoň jeden z těch 5 týmů nahoře vyhrál, tak to prostě dneska vyjde možná jednou na nás

Reagovat
db18

...Sigma.

Reagovat
KingMaster13

do pytle

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Večer je to hrozný dilema. Chci Bolku vidět dole, ale o náskok před Slavií taky přijít nechci. Krásná bezbranková plichta by tomu slušela asi nejvíc.

Reagovat
ondrasch77

při tom kurzu jsem na to dal kilo, ale bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - Slovácko dobrý zápas, oba týmy hrají dost tvrdě

Reagovat
cubinho

Dobře Řezníčku

Reagovat
smazaný uživatel

Hečo, Hečo

Reagovat
ZB 07

Kuba

Reagovat
Miguel19

Řizeček

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Heča vole

Reagovat
Blasphemer

Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme snad, když Jihlava vede

Reagovat
pepinho2

"Holeš, trochu neznámé jméno pro českého fanouška" wtf, Zelenko?

Reagovat
exse

Přesně.

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

vole

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Cucák Hübschman dal svůj první gól v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Práce nohama a odkopy je důvod proč je Heča stále "jen" ve Slovácku

Reagovat
Miguel19

Petržela už to roztáčí.

Reagovat
martin1

2 střídání v 1. poločase - Petržela

Reagovat
Coutinho10

Petržela se stim nesere....43. minuta a 2 střídání

Reagovat
mayday

A hned o poločase třetí střídání. Jen gesto ve stylu neserte mě, teď tady bude vojna. Jinak absolutně netakticky.

Reagovat
db18

OT: Co je na tipsportu "Vegas bonus"?

Reagovat
pepinho2

já se přidám - Co je na tipsportu "bonus"?

Reagovat
Kaspar

rekl byc ze neco jako nety pri sazeni ale nevim jiste

Reagovat
Miguel19

Vložíš 100 Kč, dostaneš bonus 100 Kč. Ale je to sračka.

Reagovat
Miguel19

I když to je vlastně ten vstupní. To asi bude něco jiného..

Reagovat
db18

No, koukám, že tam mám dva litry, tak právě nevím, co s tím, abych z toho něco měl.

Reagovat
Miguel19

No jestli sis tam posílal 2 000 Kč, tak si dostal 2 000 Kč. Ale abys z toho něco měl, musíš to 30x protočit. Což je myslím nereálný tam.. Ale možná je to něco jiného. Já tu Vegas sračku ani neotvírám.

Reagovat
db18

Počkej, takže musim de facto prohrát/vsadit 60 tisíc, abych si ty dva mohl vybrat?

V online casinu, který je beztak zmanipulovaný, jo?

Reagovat
Miguel19

Jo Tak to hoď v ruletě na jedno číslo. Buď budeš mít 72K nebo hovno.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

A jak vsadim ten bonus místo peněz, který mam na tikety?

Reagovat
Miguel19

Co?

Reagovat
db18

No, můžu sázet jen za peníze, který mam normálně na účtě pro sportovní sázky...

Reagovat
db18

Nakonec mi ten bonus úplně zmizel... Na ruletě jsem během prvních sázek vydělal kilo, tak to radši vypínam, nebo to blbě skončí...

Reagovat
Hokaido

Tak ta Vegas sekce je v podstatě online casino. A na ten bonus tam je myslím podmínka 30x protočit. Mě docela naštvalo, že tam Vegas přidali, protože se znám a vím, že tam něco jsem schopnej prohrát. Naštěstí tam jde nastavit limit maximílní limit denní prohry už od koruny.

Reagovat
martin1

Jihlava

Reagovat
monty25

Tak se Ikaunieks ještě nevystřílel. Dneska už mohl mít 4 góly...

Reagovat
Blasphemer

Ikaunieks mohl mít za poločas hattrick.

Reagovat
KingMaster13

mám ho ve fantě, škoda no

Reagovat
Blasphemer

Jojo, já taky. I s Řezníčkem, takže s útokem toto kolo spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli němu byla penalta, ne?

Reagovat
andrew96

Má hattrick Gordieho Howea. Teda spíš Tomáše Řepky.

Reagovat
ZB 07

Ikaunieks je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se jako nenastavuje? Dva góly, fauly, aspoň dvě minuty to chtělo.

Reagovat
Miguel19

Zima.

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava ty vole Vždyť 9 bodů měli udělat za celý jaro!

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo. Udělají je po 3 kolech a pak budou prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad černého Petra nebude mít na konci jara Slovácko

Reagovat
Kaspar

ta bolka by nebyla spatna

Reagovat
ZB 07

a s nima Dukla nejlíp

Reagovat
Kaspar

ale na druhou stranu bych to Webrovi nepral. meli tam nechat kastrola do konce

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
mayday

Dukla + Bolka by byl naprostej sen. Ale myslím, že nespadne ani jeden.

Reagovat
KingMaster13

Karviná si maže 1 střelu na bránu Liberec, Jihlava prodá klíčové hráče a přesto už po 3 jarních kolech má více bodů než na podzim, Slovácko je lepší na hřišti 2. Olomouce a Plzeň poprvé v sezoně prohraje s posledním. No nemiluj tu ligu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Pls, neprohráli jsme s posledním.

Reagovat
KingMaster13

tak v době zápasu byli poslední, ne?

Reagovat
Miguel19

Nebyli.

Reagovat
KingMaster13

aha, sorry s předposledním

Reagovat
martin1

Ne, ale prohrát doma s 15. týmem je taky už dost.

Reagovat
db18

Ne, od toho jste nás zachránili vy.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

alespoň nějakej primát pro nás

Reagovat
Banikovec7

Od toho vás uchránil špatný terén

Reagovat
Blasphemer

My prohráli s jarním půlmistrem, vole.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

https://tv.isport.blesk.cz/video/4723948/olomouc-slovacko-obrovska-hrubka-heci-reznicek-ji-vyuzil-a-poslal-olomouc-do-vedeni-1-0.html

To se prostě nesmí golmanovi v první lize stávat, zvlášt když klub bojuje o holé přežití

Reagovat
ManUnited

Tvl Karviná jednou přelezla půlku a hned je z toho gól

Reagovat
Miguel19

Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta provedl dva taktická střídání ještě těsně před koncem prvního poločasu... Takové věci umí jen on.

Reagovat
db18

"umí" Místo aby ještě vsadil na to, že ty kopyta probere během promluvy o poločase, tak je na efekt stáhne tři minuty před koncem poločasu, kdy už je to stejně jedno... Když už, tak je měl sundat hned po gólu Hübschmana.

Reagovat
smazaný uživatel

A o poločase střídal potřetí... Já to myslel tak, že umí nestandardní věci. Jinak ten, koho by poslal pryč bodlem, byl Mehanovič. Ten si už asi nekopne. Teď dostali třetí gól... Hmmm.

Reagovat
John Obi Mikel

Pamatuji, že to udělal i Strammacioni

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak zmena planu. Sereme na Jihlavu,Karvinou a spol. a budeme muset pod sebe nacpat Duklu a Zlin... Vlasta by mohl byt nas Trojsky kun

Reagovat
martin1

Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, teď se Zlínu někdo zraní a jsou v hajzlu

Reagovat
Blasphemer

O poločase tři střídání v píči.

Reagovat
Coutinho10

Petržela all in

Reagovat
Miguel19

Petržela

Reagovat
KingMaster13

Petržela se s tím nesere

Reagovat
Hokaido

Kostky jsou vrženy.

Reagovat
ondrasch77

Alea iacta est

Reagovat
KingMaster13

Nicméně ten boj o záchranu je dobrý psycho

Reagovat
pepinho2

Někdo se opřel o tlačítko a pustí písničky HET liga

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Zlín si jede svoje

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Střídej Petrželo..

Vukadin už si nekopne..

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Petržela génius

Reagovat
Coutinho10

Vukadin má štěstí, že nejde víckrát střídat

Reagovat
Miguel19

Dostat gól od Masopusta tvl. To je dno.

Reagovat
pepinho2

a co teprve od Hübschmana!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Petrželalův outfit je stejně hroznej jako hra jeho týmu

Reagovat
Banikovec7

Po zápase tipuju něco jako: "Já to hráčům říkal, ale oni mě neposlechli...".

Reagovat
KingMaster13

Ty vole oni uhráli víc bodů v EL než uhrají na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych sel do sprchy v Osvetimi nez jit dneska jako hrac Zlina do satny po zapase

Reagovat
Blasphemer

V Osvětimi bys to měl alespoň relativně rychle za sebou.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Petrželovi za chvíli praskne žilka...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Jablonec byla tutocka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem ten Zelenka jede, že se furt chechtá?

Reagovat
Miguel19

Na Karochovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak, ten se taky pořád hihňá ještě než něco řekne...

Reagovat
Miguel19

Tvl

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

To je ale sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Už Petržela zkusil vystřídat trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Petrželovi bych nesvěřil ani vedení zahrádkářské kolonie. Psychicky nemocný starý člověk s extrémně vysokým egem. V tomhle mrazu střídat ve 46. nic neřeší a je extrémně nebezpečné. Ať si to Červenka s Grygerou vyžerou. Dejte jim bůra! Petržela!

Reagovat
mayday

Naprostej souhlas Přijde mi zcela mimo.

Reagovat
KingMaster13

Dejte jim 7

Reagovat
Kaspar

petrzela ven

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že si Vlasta vzal prášky.

Reagovat
Blasphemer

Páníkovi u toho musela rupnout pojistka, jestli se na to dívá.

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem teda jenom boreček, co ví hovno, ale 0:3 v 50. minutě a bez možnosti střídání mi nepřijde jako dobrej výsledek.

A jako zlatej hřeb gól od Hübschmana.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

vubec tomu nerozumis, nekdo ze Zlina ti to vysvetli

Reagovat
Kang & Kodos

To doufám, protože jsem z toho zmatenej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň třeba trochu padne ta Petrželova aura úžasného trenéra

Reagovat
ZB 07

Tak moc toho za ty dva dny, kdy tým osobně údajně ani netrénoval, stihnout nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji, že přibližně stejně, jako za celý týden v jiných klubech, tedy jeden trenink, a to jeste s novinama pred hlavou

Reagovat
db18

On ho o moc častěji ani trénovat nebude, i když tam zůstane celý jaro.

Reagovat
Mirek na tenisu

Neměl to vůbec brát. Nejprve po haluzi dostal Banik do ligy, pak v klubu pozurážel koho šlo, půl roku našeptával Brabcovi a teď to bude matlat ve Zlíně. Petržela ven!

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že za všechno špatné v baníku můžou "vlci z Karviné" v jeho vedení, jak se tady člověk vždycky dočte

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastík

Reagovat
Greny

Vanecek a Pulkrab gol a jsem spoj spokojen

Reagovat
Miguel19

Plukovník už má na krku akreditační kartu pro MS?

Reagovat
SpartaOvenka

Plukovník si namaže Stramu na chleba, ten možná nedá ani 3 žongly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby plukovník skončil před Spartou, to by fakt byla prdel...

Reagovat
ondrasch77

Taky skončí ... Sparta v neděli uhraje s Brnem bod a v Karviné dostanou klepec, kdežto my Baník rozbijem rozdílem třídy - rázem jsme před nimi...

Reagovat
John Obi Mikel

To jo, ale to se asi nepovede.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pánik do Baníku Ten by 0:4 určitě netekl !

Reagovat
Mirek na tenisu

60. m. trenér Petržela. "Pane rozhodčí střídáme! Vukadinovič jde z pravého křídla na levé!"

Reagovat
KingMaster13

Dnes je tak trolící den, že v tý Boleslavi dneska uděláme taky nějakej průser

Reagovat
Blasphemer

Ano bych se nedivil, kdyby dneska poprvý na jaře nehrála sračku a s přehledem vyhrála.

Reagovat
KingMaster13

Taky bych se tomu nedivil, doufám ale že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Weber!!!

Reagovat
eliskafan

Karviná zatím hodně dobře. utáhnout, povolit, utáhnout

Baníček do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se díval na The Nagano Tapes a když srovnám ty tehdejší záběry a dnešní přenos ČTS nevidím rozdíl 20 let

Reagovat
Banikovec7

Taky mě překvapily ty některé záběry co tam byly

Reagovat
FCSL

2 střely - 2 goly Ted jedem na Slávii a do Plzně, pěkně si to poserem, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

takšancí jsme tam měli více, např. ta zblokovaná střela Budinského, či Wágnerova hlavička (..ale vy taky samozřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by právě okradené o penaltu

Reagovat
Jeňa

Tohle kolo je postavené na hlavu, takže zítra uděláme alespoň bod

Reagovat
Banikovec7

Nikdo s náma do FNL nechce, protože ví že jsme tam dobří

Reagovat
db18

No... Zlín dělá všechno možný, aby vás ještě stihl doprovodit.

Reagovat
KingMaster13

A Bolka taky

Reagovat
db18

...ještě brzdi.

Reagovat
KingMaster13

já vím no, večer můžeme dostat nakládačku. Počítám s tím, když se sejde takovej den jako dnes, že favoriti dostanou přes držku tak se s tím dá jen těžko něco dělat

Reagovat
Banikovec7

Tak Zlín má náskok a navíc je brzo čeká zápas s náma

Reagovat
db18

Jenže Petržela udělá dvě střídání ještě v autobuse a v 15. minutě bude mít svázaný ruce.

Reagovat
Kang & Kodos

Najde nějakou kličku v pravidlech, a bude střídat i plzeňský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coufal je hrozný křikloun

Reagovat
smazaný uživatel

Co v tom Zlíně přes zimu dělají. Teď už působí hodně nedůstojně, hůř než my v první půli podzimu.

Reagovat
KingMaster13

Zelí

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, co je, cojecojecoje

Reagovat
KingMaster13

Vítěz dne: Plzeň, v tenhle den věřím tomu, že by v Ostravě dostalo nakládačku, když vidím ty výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

ještě dnes Bolka vítězství a je to

Reagovat
KingMaster13

Jsem na to připravenej, ještě že v čas zápasu budu v hospodě a nebudu to tady muset číst

Reagovat
dinss

Kromě Olomouce samý zajímavý výsledky.. O záchranu bojuje Boleslav, Jihlava porazila celky na prvních dvou místech, Karviná jede na poháry , Teplice naopak budou asi bojovat o střed tabulky a Baník spadne. Zajímavě se nám ta liga míchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Zlín má věž Beaugela a hraje nízký rohy na první tyč

Reagovat
Posledni Kovboj

to neni taktickej zamer, ten borec to podle me jinak proste neumi

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Tak Petržela prý nemá rád nákopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha to je dojebany zapas..fakt dik Heco, snad uz ho posadi, kdyz mame lepsiho golmana na lavicce..

Reagovat
smazaný uživatel

Wajsner.

Reagovat
GuyFox

ten komentator fakt na ránu, jak to furt opakuje... ať se naučí číst

Reagovat
Stannis Baratheon
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav - Slavia nemůže dopadnout špatně. Buď se Boleslav dostane ještě víc do hajzlu, nebo se budeme moct zejtra přiblížit (nebo i dohnat) Slavii

Reagovat
pepinho2

S dnešními výsledky (a nedělní sestavou) není nepravděpodobné, že nevyhrajeme

Reagovat
Mirek na tenisu

Baryho noví parťáci a druhá liga?! To snad ne! Milan to přece ubrečí.

Reagovat
eliskafan

Snad zítra Brno v suchém triku

Reagovat
ZB 07

ale moc tomu nevěřím, to by bylo až příliš hezký kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

90. minuta. Stanciu vymota celou obranu, predlozi Lafimu a ten v padu (zvyk je zelezna kosile) trefi mic prdeli. 1:0. Drtive vitezstvi. Letna slavi. Strama si placa s Frydkem. Kotalik dostane pridano. Horst siegl dava rozhorov pro TV Barrandov. Zivot je krasny.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Se spíš modlete, aby začali makat

Reagovat
Posledni Kovboj

Divaku ve Zline neco pres dva tisice. Stejne jako Petrzeluv tep aktualne

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Rada se rozhodl potrollit Vlastu.

Reagovat
Kang & Kodos

To víš, Zenit. Tam si vyskakuj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cubinho

Sigma hraje strašné hovno.

Reagovat
2Forty2

Souhlas. To byl katastrofální výkon. Krutá porážka pro Slovácko.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jeej tak to bylo zbytečné

Reagovat
FCSL

Pulky král! Ještě 1

Reagovat
mayday

Kanonýr s třema gólama.

Reagovat
Banikovec7

Jihlava - Teplice ve druhém poločase střely na branku 0:0

Reagovat
Posledni Kovboj

FDF

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kang & Kodos

Pulkrab Doufal jsem, že ho Holoubek probudí

Reagovat
smazaný uživatel

hovado Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Odepisovat trenéra po prvním zápase a dvou trénincích, to dokáže jenom EF crew.

Reagovat
Posledni Kovboj

A odvolat trenera po dvou zapasech na jare zas dokaze jen Zlin crew.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou zápasech? Nebyl tam náhodou několik posledních let?

Reagovat
Posledni Kovboj

Jj, vlastne jo. Ani nevim, jak se mu vedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

a teda tusim jeste Pribram, ale to byl Marko, ten se nepocita.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to byl.

Reagovat
Posledni Kovboj

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

*EF kavárna

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Vaněček

Reagovat
Posledni Kovboj

davat si na tiket Vanecka, to si o to proste rikas

Reagovat
Greny

Jsem to pral ze srandy na nonstopu... sranda nas pak přešla kolem 70.min

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz tam rovnou mas dat treba Divise

Reagovat
Greny

Nebyl vypsanej

Reagovat
exse

Ty vole, vsadit něco takovýho, tak by mě víc nasralo, kdyby to vyšlo, než nevyšlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Málem mu to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach to zakončení Slovácka...

Reagovat
db18

Jiráček: "je to škoda, když už nám vyšel úvod zápasu"

Reagovat
Posledni Kovboj

to rek?

Reagovat
db18

Jo... Jsem se musel kouknout znova, kdy padl první gól, jestli jsem nekoukal na jiný zápas než on hrál.

Reagovat
Posledni Kovboj

urcite je Vlastik za ten raketovej nastup pochvali

Reagovat
andrew96

Jako do gólu to vypadalo dobře, Jablonec dal gól z první akce. Mezitím už mel Zlín dvě šance za sebou.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Coutinho10

nemelo bejt pozapasovy studio ?

Reagovat
PavlíčeQ

Teď

Reagovat
Coutinho10

aha...tak to zkouknu az vecer, protoze tam slo naly karate nebo co tam hodili.....jinak ve fante si me celkem prevezl cekal jsem Jabloneckou invazi a tys sel do Bohemky, ale dopadlo by to stejne, takze jsem byl asi bez sance

Reagovat
PavlíčeQ

Vypadá to na další 3 body no po prvních 2 kolech jsem to chtěl trochu překopat a myslim, že jsem zvolil docela dobře. Akorát jsem chtěl Maška, ale už mi nestačil rozpočet, tak jsem vzal toho Oscara z Liberce

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně, že si tam bral ty mrdky liberecký

Reagovat
TrueCommunist

To co hraje ten Zlín to je vážně odporný. Jeden z týmů, který by si zasloužil sestup. Ideální by, ale byl sestup Brna a Baníku.

Reagovat
Coutinho10

Kolář – Bořil, Kúdela, Pokorný, Sobol – Souček – Stoch, Danny, Hromada, Zmrhal – Škoda

Boril Danny

Reagovat
Coutinho10

Lavička náhradníků: Kovář, Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Frydrych, Necid

Reagovat
Blasphemer

Ten Tecl.

Reagovat
Coutinho10

nechapu proc jsme ho brali, kdyz mu neda sanci ani z lavicky

Reagovat
Blasphemer

Já čekal, že zrovna jeho by mohl Trpišovský docela využít.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem v to celkem doufal...myslim si, ze by pod nim mohl hrat spis to, co mu sedi, ale bohuzel to vypada ze zustava porad jako utocnik c. 3

Reagovat
djwenca

nebyl by lepší Ngadeu než Hromada???

Reagovat
Coutinho10

ja bych ho urcite uprednostnil stejne jako to delal Silhavy, ale bohuzel Trpisak si jede CZ-SK cestou

Reagovat
FCSL

Je Ngadeu dost pohyblivej? JT má rád hodně běhavej střed, u nás o tom furt mluvil. Nemám ho zrovna nasledovanýho, ale často mi přišel dost neobratnej a pomalej, takže i to může bejt důvod

Reagovat
Blasphemer

Hromada je určitě běhavější, ale to je podle mě asi tak jediná věc, ve který je nějak výrazně lepší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Přihrávky, střela z dálky, poziční hra.

Reagovat
Blasphemer

Jo, přihrávky beru. Střelu z dálky zas tak dobrou neměl. Poziční hru měl dobrou, ale ve srovnání s Ngadeu je tak nastejno podle mě.

Každopádně bych ho teď určitě bral víc než současnýho Hořavu.

Reagovat
Kang & Kodos

Rozumí Trpišovskýmu

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

jak pise Blasphemer, tal rychloste asi jo, ale jinak Ngadeu je herne nekde jinde...uz jenom to co dokazal v poslednich mesicich mluvi za vse a prijde mi hodne nefer vuci nemu ho nechat sedet, ale bohuzel kazdej trener ma svuj pohled, takze se s tim nic neda delat....

Reagovat
db18

Hušbauer vykartován, nic jiného mu nezbylo...

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt...tezko uz by odpovidal na jeho nenasazeni

Reagovat
djwenca

Sýkora zraněn?

Reagovat
Coutinho10

jj stejne jako Ruslan

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora asi viróza nebo co, když není ani na lávce.

Reagovat
Coutinho10

je zranenej podle ofiko stranek

Reagovat
Bosko

"Hezky podzimni vecer". Na O2TV zaciname uz od zacatku zostra

Reagovat
Thorrin

Nějaký stream na Slavii?

Reagovat
ratusek

O co že Konate rozhodne

Reagovat
Coutinho10

necha se vyloucit

Reagovat
ratusek

nenapsal sem jak

Reagovat
Coutinho10

mazane

Reagovat
Elliasson

Dá si vlastňáka.

Reagovat
ZB 07

Ať O2 udělá něco s těma ruchovýma mikrofonama, poslouchat ty dementy na tribuně je docela otravný...

Reagovat
djwenca

přesně, to si jen člověk povzdychne, co chodí na fotbal za dementy

Reagovat
Kang & Kodos

Sobol

Reagovat
TrueCommunist

Nemá prosím někdo stream? :)

Reagovat
FCSL

Sobol je pro mě celej Vatajelu. Centry parádní, ale bránění komický

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak když už to máš připravený, tak to nevyhodíš

Reagovat
Coutinho10

to se povedlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Spalovač šancí

Lamák

Reagovat
Komix

tyvole

Reagovat
Kang & Kodos

Hubínek musí bejt hodně rád, že si vytrucoval odchod z Bohemky do MB

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se chtěl ukázat v pohárech a uvažoval, že by se pak vydal na zahraniční angažmá...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Bořil ✓

Reagovat
Miguel19

Totální fotbal furt nikde.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Trpišovský pachá pomalu ale jistě sebevraždu, ještě pár zápasů, kde upřednostní Hromadu na úkor Ngadea/Dannyho a ztratí respekt u fanoušků i hráčů. Možná že toho Hromada víc naběhá, ale k čemu to je, když ztratí snad každý balón, který na něj jde a prohraje snad každý souboj, kterého se účastní... Je ostuda, pokud v klubu s takovým rozpočtem hraje základ takový průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MNN je přece jen jiný typ než Hromada. Místo Hromady ale mohl hrát Souček a MNN místo Součka. Navíc Trpiš teď moc na výběr neměl, co se týče složení středu zálohy.

Reagovat
ratusek

Pěkná kurvička

Reagovat
db18

Zase ta sparťanská, nebo tahle byla doopravdy pěkná?

Reagovat
ratusek

v hledišti nějaká bruneta, sjízdná

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
ratusek

Konate ty si hovado!!!

Reagovat
Coutinho10

Kolar

Reagovat
FCSL

Konaté > Ben Chaim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Ten Kúdela je děsnej

Reagovat
db18

Kúdela a Sobol

Reagovat
Coutinho10

skoda Sobol...to se dalo propalit

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Jaaardaaaaaaa Zmrhy

Reagovat
naheCZ

Zmrhal

Reagovat
ratusek

Zase náhoďák, ale počítá se. Totální fotbal který není, ale přináší body

Reagovat
Coutinho10

jak se leknul ten za branou

Reagovat
ZB 07

Zmrhal

Reagovat
TrueCommunist

Tak to je hrozně nezasloužený

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Liberec revival.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Zmrhal a jeho odpoved na travnik: je to jenom vas pohled

Reagovat
Artaxerxes

To jsou taky otázky v tomdle počasí

Reagovat
Coutinho10

pritom tam Šilhan s Rajnym stojej na tom travniku, takze to snad musej videt

Reagovat
db18

Co říkal?

Reagovat
Coutinho10

Zmrhala se ptal na kvalitu travniku, ze z pohledu Šilhana vypadal poměrně v dobrý stavu a Zmrhalovi řekl, jestli to je jenom jeho pohled nebo to tak skutečně je a Jarda odpovedel: Je to jenom váš pohled, protože to hřiště neni ideální, je to tvrdý a míč skáče, takže to je nepříjemný

Reagovat
John Obi Mikel

hezky to řekl

Reagovat
ZB 07

Hrozně slabej výkon Slavie, snad to aspoň udržej. Bolka je naštěstí slabá, snad jen Konaté je schopnej něco vymyslet.

Reagovat
ratusek

hrajou třetí zápas hovno, ale body jim to nese. Takže si budou muset asi vybrat, bud hezký fotbal anebo body s hrozným fotbalem

Reagovat
ZB 07

Když do toho kádru byli schopný nasypat tolik prachů, tak by snad mohli bodovat i aspoň trochu koukatelným fotbalem.

Reagovat
TrueCommunist

Náhodou Bolka hraje dobře, je tam vidět ta fotbalovost, rozhodně si sestup nezaslouží.

Reagovat
ZB 07

Já tam tý fotbalovosti teda moc neviděl. Plno nepřesností, špatný centry, jenom ten Konaté vypadá, že je schopnej něco vymyslet.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel nic moc...ani me to tolik nebavi obzvlast v Bolce ty zapasy jsou takovy divny, takze aspon ze vedeme

Reagovat
Losinho

V Bolce holt hrajeme vždycky tužku, podobný to je v Jihlavě, Jablonci, Liberci nebo na Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně skoro všude... Ale doma to celkem klape.

Reagovat
Losinho

jo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hromada a Sobol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Artaxerxes

Já moc nechápu, jak si Trpišovský zvládá myslet, že hraje ofenzivní fotbal

Reagovat
Coutinho10

Pokorny

Reagovat
naheCZ

Bořil se opět koleduje o druhou žlutou

Reagovat
Artaxerxes

Tak on to ani jinak neumí

Reagovat
db18

Milan Škoda: "Je škoda, že tyč připravila o gól zrovna mne"

Reagovat
Losinho

Tyče i břevna jsou proti fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl Milane nemyslis vazne

Reagovat
Losinho

píčo to byl zákrok

Reagovat
Coutinho10

krasna kombinace dobre Bora

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Skoodaaa Gooool

Reagovat
naheCZ

Super gól

Reagovat
Coutinho10

Johohoo Milaaaaaaaan

Reagovat
Snatus

Jak zatím hraje Pokorný?

Reagovat
naheCZ

Není to úplně ideální, ale dlouho nehrál ve Francii, nechal bych mu čas na rozehraní.

Reagovat
John Obi Mikel

Špatně

Reagovat
ZB 07

Nakonec to bude debakl Blbý je, že příští kolo jede Bolka k nám

Reagovat
Coutinho10

musite taky dat, kdyz jste dali Sigmu

Reagovat
ZB 07

Trochu se toho bojím, tu sérii proher už někdy přerušit musí...ten zápas u nás bude strašně důležitej.

Reagovat
jiriczeQ

po vás mají doma nás, Slovácko, my tam prohrajeme vždycky

Reagovat
ZB 07

Snad je taky oberete...bohužel los vyšel takhle blbě akorát na příchod Webera, kterej je podle mě zvedne

Reagovat
jiriczeQ

díky :) je to tak, jak říkáš..Weber je sympaťák, ale tomuto klubu bych fakt přál sestup..bohužel jsme teď aspirant č.2 my vy máte nadstandardního trenéra

Reagovat
ZB 07

Webera je škoda no Jinak vy teď doma s Bohemkou nějaký body určitě urvete, venku neporazitelní nejsou, navíc už mají dostatečnej náskok na týmy pod sebou.

Reagovat
Coutinho10

to uz jsem si myslel, ze daj doma Karvinou a nic...vyhrat tam rozdilem tridy neni jenom nama, ale hlavne jejich stavem, takze to muzete taky potrestat

Reagovat
Cumel

Kdybys chtěl mít pravdu...urvat bod na Letné by bylo zlatý a doma 3b s Bolkou, tak bude ten život zas o něco lehčí.

Reagovat
Coutinho10

bylo by to hezky hlavne ten dnesek

Reagovat
Coutinho10

15 minut do konce, tak by mohl zkusit Teclika...a porad nic

Reagovat
naheCZ

A ještě Buchu by tam mohl poslat, už o nic nejde...

Reagovat
Losinho

takže půjde Ngadeu

Reagovat
John Obi Mikel

Oba se dostali

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
naheCZ

Kolář dneska parádní

Reagovat
Coutinho10

Kolar ale super dnes jakej rozdil s Lastuvkou

Reagovat
naheCZ

Souček

Reagovat
KingMaster13

Sice výkon nebyl nejlepší ale přesto paráda, že to takhle dopadlo. Pro tým je teď nejdůležitější pravidelný přísun bodů a upevnění sebevědomí, příští týden nás čeká těžká Olomouc a pak derby takže body super, hra furt nic moc ale už to bylo přeci jen trochu lepší než minulé 2 kola. Snad to půjde dál nahoru

Reagovat
Cumel

Je reálný, kdyby Flinta dneska na Letné nějakým zázračným způsobem, vlivem Universa, Boží pomocí, Archou úmluvy nebo tak vykradla 3body, že by Křéťovy ruplo v kuli a toho italskýho hřebce z lavičky vyrazil? Sparťany bych prosil nebrat to jako nějaký hate, prostě mě jen zajímá životnost toho tvora ze střídačky.

Reagovat
pepinho2

S předpokládanou sestavou bych se tomu, že nějaký body ztratíme, vůbec nedivil ale Křetínskému do hlavy nikdo nevidí, takže těžko soudit.

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to skoncilo 0:4 tak se vsadim ze by skoncil hned po zaverecnym hvizdu, resp. ne skoncil ale byl by odejit.

Reagovat
Cumel

Počkej 0:4 To už spíš věřím, že Pivec vytasí tu Archu i s Indiana Jonesem Měl jsem spíš na mysli výsledek 0:1 nebo 1:2 třeba, jestli by i přesto, že by Spartu vybral tým namočený sestupem vykradl, Taloš přežil...protože snad všude jinde by kouč letěl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tezko rict. Na jednu stranu je samozrejme nasranej, na druhou stranu by musel de facto priznat chybu, a to by Daneckovo ego neslo dost tezko.

Reagovat
Cumel

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě zůstal s tím, že pokud na jaře nenastane zlepšení, tak poletí. Těžko říct, jestli by šel případně už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No zas si jde představit, koho by tam místo něj Křéťa dal: Má v klubu už rezervního trenéra Ščasného. Takže jaksi logisticky by se ten vyhazov v rozehrané jarní části dal zvládnout. Ale podle mě by to s tím Brnem musel být fakt nějaký velký průser.

Reagovat
Kang & Kodos

Prohrát doma s Brnem je kurva průser

Reagovat
smazaný uživatel

To by určitě průser byl.

Reagovat
KingMaster13

Tomáš Řepka by mohl vyprávět

Reagovat
Cumel

Nehodlam “svou” Zbrojovku nejak shazovat, ale momentalne ma Sparta v tymu dost individualit na to, aby tym slozeny prevazne z mladych kluku a odchovancu, jako ma Zbrojovka, porazila. Pripadna vyhra Flinty, tc. bojici o ligovy zivot, musi byt na Letna brana jako katastrofa, proto i ta moje puvodni otazka. Tohle by totiz vsude jinde trener vysvetloval tezko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, jak s Jihlavou hrála Plzeň a Slavia si nemyslím, že by ho vyhodili

Reagovat
HorajzmAmmann

Petržela zase jede bomby

Co na to říkáte?

„Sice jsme začali tak, jak jsme si řekli, ale od toho jsme ustoupili po prvním inkasovaném gólu. Hráli jsme něco úplně jiného. Obrana pracuje úplně špatně. Hráči se nezajišťují. Postaví lajnu a beka nezajišťuje pravý stoper, pravého stopera nezajišťuje levý stoper a levého stopera levý bek. To jsem ještě neviděl. Pak to nemůže ani jinak dopadnout. To se musí změnit. Je tady kopec práce. Nepůjde to odstranit hned.“

Tu větu: ,,To jsem ještě neviděl" u nás řekl první měsíc tak 100x

Reagovat
db18

"Bartošák... jmenuje se Bartošák, ne?" člověk na svym místě.

Reagovat
Sosi

Furt lepsi jak Ulicny

Reagovat
db18

Ten v té době Hušbauera aspoň netrénoval.

Reagovat
Sosi

a ten černej, ten Kvekve

Reagovat
božský John

Tak hlavne ze ten debilek s cepici tak strasne chtel Teclika zpatky. Chudak nedostane ani cuchnout. My sice tedka momentalne jsme jasnej adept titulu, ale zrani se Doli nebo nedejboze i Chram a jsme bez utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, to samé Mešanovič, který Slavii vystřílel titul a následující sezónu se mu odvděčili tím, že ho nechal sedět a do toho všeho se zraní. Ať mohl zahrát jakkoliv přes Škodu se nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

On šel s formou fakt dolů a zraněný byl už během podzimu. Tohle zranění je nový.

Reagovat
John Obi Mikel

Mešanovič se dostal z kraje sezóny v prvních 4 kolech 3x do základní sestavy a vstřelil 0 gólů, poté se zranil.

Než něco napíšeš, najdi si fakta .

Reagovat
ondrasch77

Tak ono bylo hlavně důležitý, aby Standa nedával góly za nás...

Reagovat
smazaný uživatel

No chtěl, když se zranil Mešanovič a bylo jasné, že jaro neodehraje vůbec. Samozřejmě bychom to mohli odehrát i se Škodou, Necidem a MvB, zas úplně nutné Teclíka stahovat nebylo. Jenže Trpiš pomýšlel i na systém 3-5-2, k čemuž je dobré mít 4 útočníky. Před koncem přestupáku se řešilo i možné hostování MvB ve Zlíně jako část náhrady za hostování Ekpaie u nás. Takže s Teclem Trpiš počítá jako s útočníkem č. 3. Necid teď navíc není nic extra.

Reagovat
pepinho2

Dnes neprohra Brna

Reagovat
Greny

Kez by:))

Reagovat
pepinho2

Mám jisté náznaky, kdo by mohl být v sestavě, a bude to k smíchu Takže to vyhrajeme max. díky individuální kvalitě hráčů.

Reagovat
Greny

Vatajelu levej bek??

Reagovat
Cumel

Ze to bude Misa Kadlec?

Reagovat
Greny

Jen to ne ...on je schopnej dat nam zase gola

Reagovat
Cumel

Ja pise pepinho dole, mel by byt na LB, tam by ho ubehal i Zanek

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Greny

A tak pojd s kuzi Na trh a hod sem nastrel

Reagovat
pepinho2

Není to vůbec jistá sestava, takže nechci někoho těšit dopředu ale je pravděpodobné, že na LB bude nejmenovaný hráč se zkušenostmi z Německa a v útoku náš nejpomalejší hráč

Reagovat
ratusek

Lafatááááá

Reagovat
Losinho

To hrál zrovna Frýdek dobře ne?

Reagovat
pepinho2

4 karty

Reagovat
Losinho

takže 2:0 Lafata, Kadlec

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole...tady prestava legrace

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

pojď

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

stoperská dvojice má být Kaya - Costa

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu už neuteču

Reagovat
Blasphemer

Legionář z Německa minule Zbrojovku sestřelil, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Ukrajinec, kterej hrál na jaře za Brno, letos docela jede

Reagovat
pepinho2

Co se v Brně naučíš, v Duisburgu jako když najdeš.

Reagovat
Greny

U nas se chytne kdokoli

Reagovat
Blasphemer

Já myslel, že dával vítěznej, ale aspoň sem to trefil částečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Štramák konečně sází na legendy českého fotbalu: Míšu Kadlece a Lafiho.

Reagovat
db18

5x30+?

Reagovat
ratusek

jo prosím

Reagovat
db18

Juniorka se s @FK_Teplice utká v této sestavě: Valeš – Kadar, Čihák, O. Pek, Havel – Pavlík (C), Živulič – Arzberger, Řezáč, Pihrt – Vilček.

Jen Živulić s Havlem... vzhledem k chybějícímu zápasu jsem čekal, že tam Vrba pošle o něco víc hráčů z lavičky k rozehrání.

Jinak za Bolku nastupuje Matějovský,

Reagovat
Blasphemer

Živulič má už víc startů za juniorku než za Áčko, ne?

Reagovat
db18

Určitě.

Reagovat
Blasphemer

Ze Zlína už nikoho nebrat. Ze tří hráčů se povedl akorát Hájek a i ten vysedává, i když se neprezentoval vůbec špatně, pokud hrál.

Reagovat
db18

No, akorát Hájek stál moc hluboko, oproti ostatním členům obrany, ale ne tolik hluboko, aby to nemusel hasit skluzem na hraně žluté/červené karty...

Ale souhlasím - ono celkově je Hájek asi jediný povedený odchod ze Zlína, i když připočtu hráče, kteří šli jinam než k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus jednoznačně Jugas, jeden ze základních stavebních kamenů Slavie.

Reagovat
db18

*trojských koňů v dresu Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Poznar?

Reagovat
Blasphemer

Poznygól se samozřejmě okamžitě zařadil mezi klubové legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

to máme společný

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť hrajou už brzo se Sportingem. Ještě by se v tom zápase někdo zranil.

Reagovat
Blasphemer

Koukám že hodně z nás má ve fantasy jako kapitána Stanciua. Což je docela slušnej příslib pro zaviněnou penaltu, redku nebo vlastní gól.

Reagovat
KingMaster13

Jsem ho tam dal jen proto abych vybetonoval Kanga, protože mi bylo 100% jasný, že ho tam bude mít

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapomněl nově nastavit, takže tam mám dost plzenáků a baníkovců. Vzhledem ktomu, že je to s montym souboj kriplů, tak mám ještě šanci vyhrát.

Reagovat
KingMaster13

No kdežto mě na Kanga nebude stačit ani super výkon

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli Kanga nedostane červenou a Kadlec aspoň nastoupí, mám hotovo

Reagovat
KingMaster13

Já vím ten souboj jsem prohrál v jiných minisoubojích. Furt doufám, že Štramák nasadí místo Kadlece Lafatu a Kanga jak píšeš dostane v 10. minutě redku. Podělal mi to Liberec kterej dostal 2 goly a tak Kačaraba nulovej přínos, a Falta a spol jsem čekal že budou produktivnější. Nicméně Ikaunieks a Pulkrab byli trefy do černýho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Meanwhile in Slovakia: https://streamable.com/iwx6u

Reagovat
smazaný uživatel

To musela bejt ženská ty krávo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ale zkušeně blinkr doleva na konci v tom protisměru

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky jsem na to koukal

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

No jo, na Slovensku ještě nejsou připravený na ten přechod od tažných zvířat k motorovým vozidlům.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Walter_Sobchak

Smerovky ale museli byť

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

utratit, okamzite

Reagovat
ondrasch77

solidní debil...

Reagovat
Stannis Baratheon

když jedu někde po dálnici kde to neznám, např. v Itálii nebo někde, a zjistím že jsem špatně odbočil, tak to to mám taky chuť udělat, ale nejsem kokot a neprovedu všechno co bych chtěl jako ten pán na videu.

Reagovat
Elliasson

Ty vado, jak to mohli všichni přežít?

Reagovat
pepinho2

Uf, nakonec by Lafata v základní sestavě neměl být

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Ale MK a asi i Costa na stoperu ano

Reagovat
db18

Snad zahrají dobře, nechci čekat další 4 zápasy na to, až zas bude muset Kadlec zaskočit za Frýdka.

Reagovat
pepinho2

a co takhle Kadlec na stoperu a Frýdek na LB, to bys nechtěl?

Reagovat
db18

To by pak nesměl hrát Kaya...

Reagovat
pepinho2

co 352? Kaya, Costa, Kadlec?

Reagovat
db18

To by se tam snad vešel i Lafata s Mavubou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude řezničina

Reagovat
db18

Druhý stoper je Kaya, takže přijdem minimálně o troje Hovorkovy sáně.

Reagovat
SpartaOvenka

Zahustel, Costa, KM, Vata

Reagovat
C-M@ster

Na iDnesu článek s nadpisem "Schumacher: Pomáhat je potřeba, každý uprchlík přece není terorista"

Kvůli hejtu v diskuzích to ale už změnili na "Tak trochu nevšední Schumacher. O cestě z Dormundu do Jihlavy"

Mrkněte na toto video, jestli jste ho náhodou neviděli: https://videacesky.cz/video/soutez-o-ceny-pro-nacisty

80 let a vše stejné...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo podobné i u nás ve 30. letech: lidi nechtěli židovské uprchlíky z Německa, že na naše nezaměstnané peníze nejsou (což byla pravda), že malí živnostníci to maj těžké (což taky byla za krize pravda), že Hitler věděl, proč se jich zbavuje atd. Nicméně jsme tenkrát ty uprchlíky přijímali a dost lidí bylo pro přijetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš jabka s hruškama. Antisemitismus byl v Evropě "odjakživa". Nacisté ho jen chytře podchytili a ještě ho vyostřili. A to, že jsme přijímali urchlíky z Německa - Němce je v pořádku. Kdyby vypukl nějáký konflikt v sousední zemi, nebo i Evropské, tak jsem taky pro jejich přijímání. Samozřejmě organizovaného.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nepletu. Taky se říkalo, že to mohou být agenti hitlerovského Německa, že jsou to nějaké cizí elementy, že nás tu budou vyžírat (pracovat nemohli, politicky organizovat se nesměli, dostávali nějakou malou podporu, někteří pracovali třeba načerno - od umývání schodů po soukromé doučování němčiny). A co je to dneska "sousední"? Ten svět se za těch víc než 80 let dost smrskl. A různé představy, že co Arab to nějaký divoký orientálec, jsou taky celkem dlouhou dobu zažité, už od 19. století.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Nacismus už je mrtvý a nebo je jen na okraji společnosti, uznáván pár radikály. Ale dnes je toto označení používáno mnohými "intelektuály" vůči vlasteneckým postojům a lidem, kteří si ještě uchovali rozum. A pokud někdo označí za nacistu Duku, Zemana nebo i Okamuru, i když to je dement, tak to je neskutečně směšné a trapné. A podle mě to je velmi neuctivé, vůči tomu co se v Evropě dělo ve 40-tých letech minulého století, takže laskavě přestaň přítomnost vztahovat do minulosti, ještě takovéto, když je to úplně mimo.

A vážně nechápu proč se na toto ptali dvacetiletého fotbalisty proboha. On jako fotbalista vyrůstající v akademii Dortmundu má co zajímavého říct ale tahle otázka tam nemá co dělat.

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně, hezky jsi to napsal

Reagovat
C-M@ster

Speciálně pro tebe to napíšu polopaticky:

Důvody, které nácci uváděli pro podporu NSDAP v roce 1938 jsou totožné s komentáři lidí, kteří je uvádějí jako jejich důvod, proč podporují SPD.

Pokud tvrdíš, že není, tak lžeš, ale spíš jsi nepochopil komentář a meleš něco o mrtvým nacismu.

Co se týče přímo Schumachera a proč se na to ptají dvacetiletého fotbalisty, odpověď najdeš přímo v článku, kterým jsem semka měl hodit: https://fotbal.idnes.cz/till-schumacher-fotbal-jihlava-dzq-/fotbal.aspx?c=A180304_103734_fotbal_par

Na konci loňského roku přinesl britský list The Guardian reportáž z Dortmundu o tom, jak zdejší fotbalová nadace nabízí jeden trénink týdně pro uprchlíky ve věku 18 až 20 let. Zdarma také dostanou jídlo i lekci němčiny. Pomoci tak klub chce s integrací utečenců do společnosti.

Tedy jeho vrstevníci, se kterými tam přicházel do styku, a proto ta otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že s nimi přicházel do styku je úplně jedno. Ale chápu - idnes. Prostě to tam museli nacpat.

A k tomu NSDAP. Úplně jasně jsi k nacismu mířil, tak se tady najednou nevykrucuj. 80 let vše stejné rozhodně není. Ti lidé reagují na jiné problémy. Takže srovnání s NSDAP je směšné. Vám "sluníčkářům" by pomohlo, kdybyste se přestali obracet k minulým režimům a problémy dneška na ně nasazovat. A tomu, kdo má jiný názor předhazovat takové zrůdnosti. My žijeme v úplně jiné době, společnosti. Nacismus ani komunismus se nevrátí. Na to je v Evropě až moc velké trauma z toho. Tím neříkám, že nemůže nastat totalita jiného ražení. A přestaňte hledat chybu v těch co volí SPD ale hledejte ji v těch co mají moc. Ti za to mohou. Pokud v Evropě propukne nějáký konflikt či krize, tak za to budou zodpovědní mocní, nikoliv voliči SPD, kteří jen nějak reagují na jejich neschopnost.

Reagovat
C-M@ster

Nepochopil? Nevadí.

Zkusim to napsal co nejelementárněji umím, víc to fakt už nepude:

Způsob, jakým svoje příznivce lovily extremistické strany v roce 38 a jakým je loví teď, je stalé totožný. To, jaké nálady v nich vyvolali tehdy a teď, jak ukázali na „společného nepřítele naší vlasti” je stále stejný...

Je potřeba se poučit z minulých chyb, jinak je člověk bude opakovat. Že bych nějak vinil voliče SPD a Zemana, to odmítám, je na těch chytřejších, aby vymysleli způsob, jak vysvětlit voličům, že SPD, Zeman, KSČM a další plevel není cesta ke světlejším zítřkům. Za to si cením Angelu, že to v Německu drží i přes mohutnou antikampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

vlasteneckým postojům a lidem

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil? Nevadí.

Reagovat
Snatus

Zeman opravdu není vlastenec, stejně tak Okamura. Oba to jsou obchodníci s manipulací.

Reagovat
ratusek

Tvůj pocit nebo k tomu máš fakta?

Reagovat
Snatus

tak třeba koukni na demagog.cz, kolik lží Okamura a Zeman vyplodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptat se ho mohli, nějaké zkušenosti s těmi uprchlíky má. Slušně odpověděl, že svůj názor nikomu nevnucuje. Zato v diskusi se třeba píše: "to ze nas tenhle clovek chce po merkelsku ucit o migrantech sem nečekal." On tam nikoho nepoučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají to co cpát do rozhovoru se sportovcem.

Reagovat
hodoňa

Proč by nemohli?

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

Ot:

Co se týče české účasti, tak ani toto kolo se přiliš nepovedlo. Kateřina Pauláthová (CZE) s Terezou Kmochovou (CZE)

Nechapu tu kritiku Terezy, pro ni je to uspech...

Reagovat
ZB 07

Škoda, že jí to nevyšlo aspoň do třicítky. Na body by to asi nestačilo, protože ztrátu měla velkou, ale byl by to i tak super výsledek.

Reagovat
Greny

Zase 2 vteriny na bod neni takova ztrata, kdyz ma minimalni moznosti trenovat v cizine a jeste navic je to sportovkyne s handicapem

Reagovat
ZB 07

Tak na rovinu si přiznejme, že ta konkurence v dnešním závodě nebyla tak velká jako v ostatních disciplínách, takže to trošku zkresluje, ale i tak je obdivuhodný, že je schopná se měřit s naší špičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nevim o kom je rec, predpokladam nejakej porad holky v kuchyni z tv barrandov?

Reagovat
Greny

Alpske lyzovani..

Reagovat
Greny

A Kmochova je paralympionicka ... proto mi toto prijde dost kriticke kdyz byla jen vterinu za nasi olympionickou

Reagovat
HorajzmAmmann

Kámoška z Harrachova Super holka

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Rarášek

Dneska vyhrajeme 5:1

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Rarášek

Je to domluvený.

Reagovat
pepinho2

To by bylo moc okatý

Reagovat
ZB 07

Což bych bral mnohem radši, než třeba porážku 2:0.

Reagovat
C-M@ster

Já to vidím na 2:0

15' Stanciu, 80' Lafata

V čem je 5:1 lepší? My probudit nepotřebujem, ne?

Reagovat
ZB 07

Já chci, abychom hráli trochu odvážně, už mě nebaví, jak vždycky na půdě favorita zalezlí bráníme i za nepříznivýho stavu. Navíc 13 vstřelených gólů je fakt tristní bilance, tak snad tam nejedeme betonovat, u nich se dá něco uhrát.

Reagovat
C-M@ster

Chtěl bych zažít, aby někdy Zbrojovka v takovýmhle zápase třeba zničehonic Růsek hattrick, výhra 5:0 a čau ahoj...

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, kdyby měl někdo minutku a chuť vyplnit dotazník mé absolvenstké práci na téma "chování fanoušků na českých stadionech", byl bych vděčný, díky

https://www.survio.com/survey/d/B5G4I4I1A8U6M1Q1J

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam.

Reagovat
GuyFox

Reagovat
dondinho

Co s tímhle absolvuješ?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

je těžké co si přát v tomto zápase kde by bylo nejideálnější prohra obou, no nakonec remíza bude tedy taky dobrý výsledek - Spartě výrazně uškodí a v porovnání s vítěznou Jihlavou bude i bod z venku pro Brno malý zisk

Reagovat
db18

NITA - Zahustel, Kaya, COSTA, KADLEC - Kanga, MAVUBA - Ben Chaim, Stanciu, Kadlec - Drchal

Drchal... DRCHAL...

http://www.nooooooooooooooo.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně Sparty Kaya a Kadlec? Brno vyhraje 2-0

Reagovat
Sosi

Míša Kadlec v základu?

Reagovat
cubinho

Kaya-Kadlec-Costa - tak to musím vidět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už ladím televizor,pivo se chladí a řízky smaží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

KKK (z hlediska výslovnosti)

Bojim se že dneska to budeme muset přestřílet....3:2 a Ben Chaim snad premiérový gól

Reagovat
smazaný uživatel

brno dnes body a budou hody

Reagovat
ratusek

Strama prostě baví. doufám, že ho tam ještě sezonu nechají

Reagovat
Civers

Je pravda, že dřív jsem byl nasranej když jsme prohráli a skončili druhý..teďka už je to jen takovej zoufalej smích

Reagovat
Coutinho10

uz i O2 si cpe do studia Švancaru

Reagovat
C-M@ster

Tak v Tiki-Taka už byl a hraje Brno, tak ho tam dají.

Reagovat
Coutinho10

a to mam pocit, ze ma bejt i zejtra v Tiki-Taka, tak snad ho tam nebudou tahat tak casto jako to delala CT

Reagovat
KingMaster13

Já ho mám teda celkem rád, je s ním sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám remízu 4:4 a to ještě přežijem 5 gòlovek Brna.

Reagovat
exse

Oba týmy 99 na hrotu, k tomu za Brno ještě Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem optimista před domácími zápasy. Ne když hrajem venku. Jen jeden zápas venku jsme v téhle sezóně neprohráli. Sparta může dát do obrany koho chce venku se bojíme střílet.

Reagovat
Rarášek

Stream?

Reagovat
Rarášek

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem zkusil za 69 Kč O2tv na jeden den. Ale to asi není odpověď, kterou jsi očekával.

Reagovat
Rarášek

Já mám 02tv právě.. Ale nejsem doma.

Reagovat
GuyFox

tak appka O2 do. mobilu je super :) koukam odevsad

Reagovat
didosh

Já taky i v robote...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v nejhorším to můžeš tady F5 reloadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... líbí se mi, že pan Stramaccioni sází v bojích o poháry na protřelé harcovníky jako Míša Kadlec, Mavuba... Vynikajícím tahem je i zařazení Ben Chaima, který se jednou musí chytnout. Ale toho Drchala nechápu. Lafi je pořád lepší.

Reagovat
PlackaSKS

Na jednu straně kadlec, na druhý juhar... Na to se snad i musím kouknout a doufat v 0:0

Reagovat
db18

Ben Chaim bez karty?

Reagovat
ZB 07

Aaah, to zakončení

Reagovat
Neon

Tvl obrana Měli by jít Nitovi políbit rukavice.

Reagovat
Orlandiiik

ten kadlec jak propadl na naší útočný polovině

Reagovat
smazaný uživatel

Ják radši ani nešel do souboje a jenom stínoval...

Ale to svoje si odehraje, jak sám říká Rarach.

Reagovat
chytrejkluk

Acosta

Reagovat
C-M@ster

Hrajem odvážně, pokud teď dáme góla, je šance uspět a bodovat.

Jinak nechápu, jak může Václav Kadlec být kapitán. Ten při každým rozhovoru působí, že má na krajíčku... navíc neumí jazyk, ne? Tak jak si bere slovo v kabině, co jim říká a hlavně jak...

Reagovat
didosh

On je v Česku,to oni mají mluvit česky...

Reagovat
C-M@ster

ale oni Česky nemluví a nerozumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně neumí jazyk. Prosimtě už se na to vykašlete. Samozřejmě, že ho umí, po několika letech v zahraničí. Vy jste fakt strašně ovlivnitelný novinama.

Reagovat
Jackmaker1989

Pedroooooooooooo

Reagovat
ratusek

on tam dá Lafatu

Reagovat
pepinho2

Kadlec zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Utratit půl miliardy a hrát takovou mrdku, navíc bez žádnýho systému a kompletně odstříhnutých krajních obránců, to by snad nedokázal nikdo. Teda skoro nikdo.

Reagovat
ZB 07

Michal Kadlec bude střídat naše šance na body tímto rapidně klesají...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neboj, nastoupí Hovorka

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

Ok, kdo hraje v dresu Ben Chaima?

Reagovat
naheCZ

No ta levá strana Brna dost hoří...

Reagovat
ZB 07

Dobrej poločas od nás. Prvních 40 minut super, ke konci se Sparta trochu rozehrála, ale na body určitě máme. Hlavně se nesmíme zatáhnout a hrát furt aktivně, dneska to je úplně v klidu hratelný.

Reagovat
naheCZ

Jen ty útočné výpady by chtělo dotáhnout k nějaké nebezpečnější střele. A vyvarovat se těch chyb v rozehrávce...bylo jich celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Kanga nebo Stanciu ten zápas nerozhodnou, klidně nás můžete v pohodě porazit. Přes Kayu a Kadlece se prostě prosadit musíte.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Z té hry Sparty bolí oči. Sice občas nějaký světlý momenty, ale jinak je to křeč. Nehrají jako tým, ale jako 11 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Stramu to prostě jiný nebude. Víceméně jenom čekáme na to, co předvede Kanga se Stanciuem. Další průser je v tom, že hrajeme bez krajních obránců a s Mavuba na DZ, kde je úplně zbytečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat psaní na telefonu...

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

BTW Co dělá proboha Acosta v Brně? Před dvěma lety se spekulovalo, že v létě přestoupí z Bohemky do Plzně, ale pak odešel do zahraničí...

Reagovat
Coutinho10

ve studiu byla zajimava debata, ze ho agenti dotlacili, aby podepsal v Mexiku a pak ho vysvobodil zase Pivarnik no

Reagovat
ratusek

Ty jo Pivarník udělal z Brna nepřiposraný tým venku, navíc na Spartě nebo ta Sparta je tak tragická

Reagovat
Greny

Vypustit Bazuku , min bof si zaslouzime

Reagovat
Coutinho10

nektery ty zpetny prihravky Brna jako dost na riziko , ale jinak to neni tak tragicky

Reagovat
db18

Za co ten Zbrojovák dostal kartu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Myslím za ten faul na Ben Chaima u lajny těsně před koncem.

Reagovat
db18

Tam byl faul? Jak tam přes sebe oba udělali kotrmelec?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Ben Chaim tam dost rozhazoval rukama, tak asi jo

Reagovat
db18

To měl rozhazovat rukama po tom, co vrazil kolíky do hrudníku soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je docela vtipný, jak si Strama snaží zachovat tvář tím, že nasazuje Drchala. Při vší úctě k tomu klukovi, my teď v podstatě zabíjíme dva posty najednou.

Reagovat
db18

Mne se tam Drchal docela líbí... snaží se, unaví aspoň protihráče a Lafata pak jako žolík bude mít lehčí hru...

...mne ale přijde vtipný, jak jeho nasazování připisují vlivu vraždícího Impulse...

Reagovat
ratusek

mít trochu větší instinkt zabijáka, tak minimálně 2x zakončí a ne že se tam do toho zamotal. Ale asi z něj něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Na svůj věk hraje docela slušně no. Ale teď prostě není čas na nějaký experimenty. Navíc v momentě, kdy se kvůli tomu zazdí pravej kraj Kadlecem.

Reagovat
Raylan

Vždyť hraje jako jeden z malá dobre, nabízí se, vyhrává souboje

Reagovat
andrew96

To je sice fajn, ale pokud netrefí prázdnou bránu, tak se těžko hodnotí pozitivně.

Reagovat
dinss

Proč jste vlastně přivedli toho kluka z Krasnodaru? Byl vůbec na lavici?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Je moc mladej

2) prostě proto

3) juniorka mu dá víc

Stačí si vybrat

Reagovat
Elliasson

Ta představa, že zrovna Ristić, by měl hrát za juniorku, mě děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě děsí, že před ním dostal přednost i Míša Kadleců.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na lavici.

Reagovat
didosh

To jste tam mohli mít rovnou Pulkraba...

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíme odvracet vysoký a skákající míče do šestnáctky. Až přijde Lafata bude gól. To není žádný bůh ale tyhle nedůrazy umí využívat.

Reagovat
pingla

juhááááááár

Reagovat
naheCZ

Juhar

Reagovat
Cumel

goooooooooooooo!!!!! TY vole to snad jo"

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ZB 07

Juhaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal wow Juhaaaaaaaaaaar

Reagovat
PavlíčeQ

A já můžu slavit další 3 body, protože nebudeš mít body za čistý konto

Reagovat
Coutinho10

ja uz s tim jsem stejne smirenej, navic nehraje Hovorka, takze jsem naopak rad gratuluju..tez se v pristi sezone

Reagovat
PavlíčeQ

Ve všech jarních kolech jsem udělal nejvíc bodů z celý miniligy, tak snad v tom budu pokračovat i dál

Reagovat
Coutinho10

jj je fakt, že jsem mohl mít taky trochu štěstí na soupeře no zatim jseš takovej trochu černej kůň jara ....jsem zvědavej na los dalšího kola

Reagovat
smazaný uživatel

Juhy!!!!Já věděl, že v něm něco je

Reagovat
ratusek

Strama tohle nevydrží

Reagovat
Liquid

bude výměna Kučera do Sparty a Štramák do Baníku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Juhar

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Greny

Feliciaaaa

Reagovat
Liquid

pěkně Wayne Gretzky

Reagovat
pepinho2

Kurz na to, že Brno dá gol za něco přes 2 zadarmo

Reagovat
ratusek

že já blbec proti vám a proti nám nevsázím, snadný peníze. od příště začnu . ale jakmile to vsadím tak začnete v pohodě vyhrávat

Reagovat
pepinho2

mám ještě neprohru Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Správnej fanoušek

Reagovat
pepinho2

za ty roky už jsem přišel na správnou taktiku, narozdíl od Stramaccioniho

Reagovat
smazaný uživatel

4,40 na to, že dají jako první... Easy money

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

akorát jsem to samozřejmě musel nakombinovat na tiket s Arsenalem

Reagovat
pepinho2

ou

Reagovat
db18

To je ještě horší než ten Vaněček mezi střelci...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni pravda

Reagovat
ZB 07

Furt není nic vyhraný, zatím jsme do 2.půle vstoupili skvěle, tak snad v tom budem pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to hraní Sparty v Neděli má něco do sebe. Každý naštvaný fanoušek z výkonu svého oblíbeného týmu najednou dostane zase dobrou náladu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

A když má uhelné prázdniny?

Reagovat
ratusek

Lafata to vytrhne. Odepisovaný hráč musí Stramovi zachránit prdel, bych se nedivil kdyby se Lafata nepředřel

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar Teď Brno udržet!

Reagovat
twerp

Vyhodí ho konečně?

Reagovat
insane

jako ani v době hřebíkovo 2 angažmá jsem nebyl takhle zoufalej - skutečně si snad i přeju, aby prohrávali tak dlouho, než toho itala vyhoděj. fandil jsem mu dlouho a věřil jsem, že se to otočí, ale takhle špatnýho trenéra (až se skoro v jeho případě stydim tohle slovo použít) jsem snad neviděl. sestavu tahá před zapásem z klobouku snad, o nějaký taktice se vůbec nedá mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu celkem neviditelny, Kanga se sice nabizi, je ale pomaly a temi zasekavackami neustale brzdi utoky sparty...mladik v utoku, to tomu Strama zase dal ...a Brno krasna branka , ikdyz s teci

Reagovat
ZB 07

Notaaak

Reagovat
C-M@ster

To byla šance... ale zahozená, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka jak to vypada herně zatim?

Reagovat
chytrejkluk

tvl, to jsou kopyta

Reagovat
andrew96

Když přihlédnu k výkonu Sparty v druhých poločasech, tak bych se nedivil ještě dvěma brankám Zbrojovky.

Reagovat
KoryVCF

Škoda Juhy, kdyby dal tak je rozhodnuto

Reagovat
ZB 07

Nedáš - dostaneš, klasika

Reagovat
C-M@ster

Kurva

Reagovat
Cumel

Nedas, dostanes

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ratusek

Vatajelu luxusní centr

Reagovat
C-M@ster

Jj, ten mu posadil náramně

Reagovat
Neon

Luxus. A Zahustel tentokrát nehrál prdelí a trefil to do té správné brány

Reagovat
smazaný uživatel

ALle jo, ted zacala sparta hrat konecne

Reagovat
chytrejkluk

spíš Brno přestalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je logicke, kdyz sparta zacala hrat, behat, nabizet se...

Reagovat
chytrejkluk

nemyslím si, Brno zalezlo na svoji polovinu v deseti lidem a bránili remízu...

Reagovat
ZB 07

Bazelyuk rozhodne

Reagovat
ratusek

Brno se ted uplně zesralo

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
andrew96

Dobrý vítr po tom gólu teda.

Reagovat
dinss

Kolik je tam fans z Brna?

Reagovat
ZB 07

Kryštúfek to je na pokutu...

Reagovat
Greny

No kopou se po tlame anic

Reagovat
pepinho2

Nám beztak nepomůže ani tohle, viz Liberec

Reagovat
Greny

Video na picu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Redka ol,, ale kopacky do ksictu jen na jednu stranu za kartu

Reagovat
ZB 07

Tady bych se nevymlouval na rozhodčího, teď evidentně nestíháme.

Reagovat
Greny

Souhlas , ale Sparta bez karty a my4 a cervenou

Reagovat
Banikovec7

Stejně chytře jako Granečný na podzim

Reagovat
ratusek

Prý že by Kijanskas pomohl jinak Kryštůfek to je na přeřazení do juniorky

Reagovat
andrew96

Co to bylo?

Reagovat
pepinho2

Brno nestíhá a prasí

Reagovat
C-M@ster

Tak jsou frustrovaní z ovlivnění zápasu, radši se podívám znova na to...

Já bych šel asi natvrdo do něj na Polákově místě...

Reagovat
ratusek

ten Polák je dobrá piča

Reagovat
C-M@ster

Kadlec "já nedám nic, vole"

Kéžby...

Reagovat
off-olda

Vatajelu má ty centry naprosto famózní.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Neon

Poletí Strama už před derby, nebo až po, až bude týden pauza?

Reagovat
pingla

Ten Rus hraje výborně

Reagovat
naheCZ

Ale ten Bazelyuk se zatím jeví dost dobře

Reagovat
ZB 07

Aaaaaaaaah, škodaa

Reagovat
naheCZ

Škoda Sedlák

Reagovat
ZB 07

Bazuka je fantastickej

Reagovat
naheCZ

Proti Boleslavi už by mohl hrát v základu?

Reagovat
ZB 07

Pokud bude zdravotně na 100% připravenej, tak po dnešku jednoznačně.

Reagovat
naheCZ

Snad bude k dispozici a pomůže k vítězství...hodně důležitej zápas pro Brno.

Reagovat
ratusek

100x lepší než Janko

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře vypadal..

Reagovat
ratusek

Ben Chaim prostě nenahraje

Reagovat
Greny

Honziku kurva....

Reagovat
ratusek

tohle se musí dávat

Reagovat
Greny

V tydnu dostane kapky ode me neboj

Reagovat
mayday

Dostane céres!

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno výborný Bazeljuk

Reagovat
Greny

On je krutej

Reagovat
naheCZ

Škoda, tohle se dalo vyřešit líp

Reagovat
ratusek

Tvl Brno mohlo v pohodě vyhrát Blbci

Reagovat
chytrejkluk

jsou to dřevácí

Reagovat
ratusek

Slyšel sem dobře Italiano bastardo?

Reagovat
andrew96

Plavšić tzv. na Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Kanga vsechno alibisticky vypousti do zadu nebo uz toho ma poslednich 15 minut plny kecky? Jsem to zapl az ke konci a jestli se takhle rve do zadu cely zapas .

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli se snažil hodně dopředu, ale dlouhé přihrávky a Brno to v pohodě sbíralo. Místy na zabití, místy skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá práce Zbrojováci!

Reagovat
Coutinho10

Jooohoooo super Zbrojovka

Reagovat
HorajzmAmmann

Stanciu výraz tzv: Kam sem to kurva vlezl...

Reagovat
Blasphemer

Oni mají poslední vteřiny do konce a rozehrávají nakrátko.

Reagovat
smazaný uživatel

My bychom to zahráli stejně

Reagovat
Blasphemer

Jo no. Nebo by si Hubník přihrával na půlce s Hejdou.

Reagovat
db18

Nedejbože Kopic se Zemanem.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Strama, to je taktik

Reagovat
Riviera Kid

Dobře rozhodčí na závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Italiano Bastardo! Okamžitě odvolat toho Taliána!!!

Reagovat
ratusek

Plavšič s Kangou

Reagovat
aither

Kurva co to bylo za standartku vy zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase tam měla Sparta dobré momenty, jasně ovládala hru. Je vidět, že si to sedá. Doufám, že Křéťa podrží italského odborníka!

Reagovat
smazaný uživatel

1.Katastrofální fotbal,oba týmy.Z Brna výborný výkon Melichárek,Polák,Bazeljuk.Zbytek hrůza.Sparta katastrofa.

2.Nadávání ve stylu Brno,Brno buzerantů plno je ubohé.Na to se příště vyserte.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hele jako myslím, že si na Zbrojovku dost přísný. Vytvořit si kombinací v deseti dvě velké šance v závěru zápasu, poté co celý zápas odmakali na 100%, to je docela hodné pochvaly. Byla tam pouze taková čtvrthodinka po inkasovaném gólu, kdy jsme vypadli z koncentrace a chvíli těžce nestíhali, jinak jsem ale hodně spokojený s našim výkonem, myslím, že se nemáme za co stydět

Reagovat
didosh

Proč je to ubohé?To se musí křičet pořád něco na nějakou písničku?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale Brno buzerantů plno je něco na úrovni 3. třídy na ZŠ.

O nás se často říká, že jsme hlupáci, ale nic tak hloupého by se u nás prostě neskandovalo.. A to teď nechci šít do Sparťanů, spíše se divím, že to očividně skandovalo dost lidí..

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Ale když se křičí v Polsku třeba na Arka...Tak to je ok

Reagovat
didosh

Ti fanoušci Sparty a to jejich Italiano...

Reagovat
KingMaster13

Obrovská gratulace Brnu ale zároveň mi je líto, že nejspíš poletí Štramák Neporazit doma Brno je celkem průser, samozřejmě ve vší úctě k nim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se výmluvu na to, jak hráli ostatní s Jihlavou. Nic drastického bych nečekal

Reagovat
KingMaster13

snad ano

Reagovat
ZB 07

Podle mě po dnešku ještě Štramák nepůjde. A i kdyby jo, tak to novej trenér bude mít s tím rumunsko-balkánsko-českým kádrem docela složitý.

Reagovat
KingMaster13

chci aby vydržel alespoň do derby

Reagovat
ZB 07

Tak byli by šílenci, kdyby ho vyrazili po Karviné. Před derby by s tím týmem novej kouč stejně nic neudělal.

Reagovat
db18

Na jeden zápas by na lavičku usedl Hřebík nebo Franz a Costa s Hovorkou a Frýdkem by celý týden dostávali jen sirové maso.

Reagovat
smazaný uživatel

syrové

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš min. do konce sezony

Reagovat
KingMaster13

Tak to by byl top, ještě i do další sezony nejlépe

Reagovat
db18

Vatajelu jim nějakého trenéra dohodí. Třeba Mirel Radoi nebo Ionut Popa jsou volní.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem rozhodně není, že tam jsou tyto národnosti.

Reagovat
ZB 07

Ne, problémem je to, že ten národnostní mix může být v rozporu s představami novýho trenéra. Pokud by přišel zahraniční kouč, mohlo by to být jednodušší, ale byl by to zas docela risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že nový trenér by byl ze zahraničí, protože já teď v Čechách nevidím trenéra pro Spartu.

Reagovat
ZB 07

ale zase chvíli potrvá, než si to sedne, protože aktuálně v tý hře není vůbec žádnej systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, proto by bylo pro Spartu nejlepší, kdyby nový trenér přišel co nejdřív. Tahle sezona už stejně nejde zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla teprve sranda. To by takovej Juliš skončil na vozíčku.

Reagovat
KingMaster13

12 nových hráčů každý přestupák, chaos a tréninky typu běh do kopce s přivázanou pneumatikou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele