HET liga - souhrn 10. kola

13.10.2017, 22:08, aktualizováno 15.10.2017, 19:53
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila i Spartu a zaznamenala nový rekord české ligy. Slavia konečně v lize vyhrála na půdě soupeře. Souboj nejhoršího útoku české ligy s nejhorší obranou dopadl ve prospěch toho prvního - domácí Bohemians 1905 ukončili čekání na výhru, když porazili Baník. Zlín otočil utkání s Jihlavou, Liberec doma neměl moc problémů s Duklou, Olomouc se rozešla smírně s Jabloncem...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0:1

15.10.2017 18:00

Góly: 38. Daniel Kolář

Stramaccionim proklamovaná stíhací jízda se nekoná. Sparta klíčový šlágr kola nezvládla a pomalu a jistě může přestat přemýšlet o titulu. Viktoria Plzeň je i po deseti kolech stoprocentní a nad Spartou má už těžko uvěřitelný patnáctibodový náskok. O jedinou branku se postaral Daniel Kolář.

Trenér Andrea Stramaccioni se rozhodl pro základní jedenáctku bez Tomáše Rosického či Ben Chaima a ve středu hřiště tak nastoupili Mavuba s Marečkem, přičemž podhrota hrál David Lafata a útočníka Václav Kadlec. Plzeň oproti tomu nastoupila v obvyklé sestavě i s Petrželou, Kolářem a Krmenčíkem.

A o něco lepší byla Viktorka, která si vytvořila první vážnější šanci zápasu. Petrželův centr propadl, ale Krmenčík ani Kopic jej nedokázali zasáhnout. Na druhé straně boxoval dlouhý nákop Kozáčik a to přímo k nohám Davida Lafaty, ale ten branku vůbec netrefil. V 18. minutě předvedla Sparta velmi pohlednou akci. Šural potáhl balón, přihrál jej Václavu Kadlecovi, který patičkou vyzval ke střele Davida Lafatu, jenž opět netrefil branku. Do třetice pak Lafatu našel centrem Biabiany a hlavička obávaného kanonýra skončila jak jinak, než vedle.

Viktoriani ale působili mnohem jistějším a kompaktnějším dojmem. Po Kopicově centru pálil nebezpečně z otočky Daniel Kolář a Dúbravka musel nadvakrát zasahovat. Ve 36. minutě se sparťané dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku Havla, který ve snaze zabránit centru podklouzl. Penalta se každopádně nepískala a pokud by se tak stalo, byl by to velmi přísný verdikt. Místo penalty musela Sparta spolknout další hořkou pilulku, po načechraném centru Hejdy se dostal k hlavičce Daniel Kolář a Dúbravka plachtil vzduchem marně. Plzeň vedla na Letné 1:0 a pod Stramaccionim se začala pořádně kývat trenérská židle.

O chvíli později byli domácí blízko vyrovnání, Hovorka už překonal Kozáčika, toho ale zachránil Hejda. Ve 41. minutě se Sparta opět dožadovala penalty, tentokrát za postrčení Krmenčíka na Zahustela, sudí domácí prosby ale znovu nevyslyšel a Letenští málem opět inkasovali. V první minutě nastavení mohla Viktorka odskočit na rozdíl dvou branek, před Dúbravkou se totiž ocitl Petržela a pohotovou ranou trefil jen místo, kde stál sparťanský gólman.

Tým trenéra Stramaccioniho měl před sebou klíčový druhý poločas a Viktoriáni si jeho pozice byli moc dobře vědomi a hned z kraje druhé půle chtěli rozhodnout. Kolářův centr na přední tyč zasáhl Krmenčík a skvělý Dúbravka udržel Spartu ve hře.

Na druhé straně se zase uvolnil Kadlec a jeho ránu ještě tečoval mimo Lafata. Přesně v 62. minutě se dostal na hrací plochu i Tomáš Rosický a o pět minut později měl prsty ve velké příležitosti Sparty. Jeho jemný centr našel hlavu Zahustela, který nechal vyniknout Kozáčika. Za chvíli Lafata prodloužil z první přihrávku na Kadlece, ten ještě cpal balón před branku, kde byl dobíhající Ben Chaim pozdě.

A záhy přišel jeden z nejdůležitějších okamžiků zápasu. Václav Kadlec se z dálky opřel do balónu a orazítkoval břevno, načež dobíhající Ben Chaim vstřelil gól. Sparťanskou eufórii však ke zděšení fanoušků přerušil praporek pomezního. Pravdou je, že šlo o velice hraniční situaci a sudí se rozhodli tak, jak rozhodli. A to nebylo všechno, protože za chvíli se sparťané opět dožadovali penalty za hraní rukou. Sparta měla v závěru velký tlak, ale vyrovnat nedokázala a Plzni podlehla.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 0:2

14.10.2017 20:00

Góly: 19. Milan Škoda, 57. Mick van Buren

Slavia poprvé v sezoně zvítězila na půdě soupeře, když nastřílela dvě branky Karviné, aniž by přitom sama inkasovala. Karviná nesehrála zlé utkání, ovšem Slavia prokázala velkou kvalitu a díky brankám útočníků Milana Škody a Micka Van Burena získala důležité tři body.

Neschopnost sešívaných vyhrát na půdě soupeře se před utkáním hodně připomínala a v 10. kole už bylo opravdu na čase. Svěřenci Jaroslava Šilhavého měli od začátku územní převahu, kontrolovali balón a hledali skulinku v karvinské defenzívě.

V brance domácích místo Berkovce figuroval mladý Le Giang a dalekonosnou střelou ho poprvé prověřil Hušbauer. Zakrátko byl brankář Karviné v jednom ohni, když zlikvidoval únik Škody i dorážku Hušbauera. Středopolař Slavie se dostal ještě jednou k dorážce, ale tentokrát balón směřující do branky zastavil Eismann.

V 19. minutě už Slavia vedla. Rohový kop Stocha prošel přes Van Burena až k Milanu Škodovi, který hlavou rozvlnil síť. Sešívaní měli ještě chvíli převahu, ale pak úplně vypadli z tempa a Karviná začala být hodně nebezpečná. Rána Budinského sice skončila hodně mimo, ale ta Šíslera už byla nebezpečnější, byť opět prostor mezi tyčemi netrefila.

Slavia se dala o přestávce do pucu a ve druhém poločase už kontrolovala hru a v 57. minutě zvýšila na 2:0. Eismann s Lischkou předvedli hrůzostrašnou rozehrávku, čehož využil Škoda, okamžitě vyslal Van Burena a ten lehkým obloučkem překonal Le Gianga. Karviná už se zpátky do zápasu vrátit nedokázala a favoritovi podlehla 0:2.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 2:1

14.10.2017 17:00

Góly: 47. Michal Škoda, 89. Tomáš Pilík - 90. Tomáš Zajíc

Roman Pivarník začal na lavičce Zbrojovky tím nejlepším způsobem, tedy vítězstvím. Brno porazilo v moravském derby Slovacko 2:1 a odlepilo se z posledního místa. Derby nabídlo spoustu šancí na obou stranách a na Srbské se hrálo opravdu zajímavé utkání.

V jeho úvodu byla aktivnější Zbrojovka. Kouč Roman Pivarník své svěřence hodně oživil a zejména byl vidět aktivní Lutonský nebo útočník Koné. Po centru Škody to byl právě Koné, kdo na přihrávku těsně nedosáhl. O chvíli později už Koné zakončoval a zasahovat musel Heča.

Velké příležitosti si vypracovalo i Slovácko. Navrátil byl ve stoprocentní šanci, ale koncovku pokazil, když nedůrazně zakončil jen do připraveného Melichárka. Neuspěl ani Juroška, který po centru Sadílka poslal balón těsně vedle tyče. Slovácko musely neproměněné příležitosti mrzet, zvláště když Zbrojovka krátce po změně stran udeřila.

Ve 47. minutě odcentroval na vzdálenější tyč Kratochvíl a Michal Škoda nadvakrát dostal balón za záda brankáře Hečy! Slovácko bylo nejblíže vyrovnání po šanci Jakuba Petra, Melichárek však dobře povyběhl a s pokusem si poradil.

Zbrojovka se rozhodně nezatáhla, chtěla přidat druhý gól, ale Koné pokračoval v zahazování, a tak se domácí dočkali až v samotném závěru. Tři body Zbrojovce výrazně přiblížila 89. minuta, kdy se domácí řítili do rychlého brejku, Tomáš Pilík dokonce obešel Heču a kolem obránců poslal balón do sítě! Slovácko sice ještě zareagovalo, ve třetí minutě nastavení se po centru Navrátila prosadil z voleje Tomáš Zajíc, ovšem víc už hosté nestihli.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 2:1

14.10.2017 17:00

Góly: 74. Dame Diop, 90. Lukáš Železník (pen.) - 13. Dāvis Ikaunieks

Fastav Zlín doma po více než měsíci zase zvítězil, ale s Jihlavou měl velké problémy. Ježci se na zlínské Letné rychle ujali vedení a jednobrankový náskok drželi až do 74. minuty, kdy vyrovnal Dame Diop. Jihlava si nakonec žádný bod nepřipsala, protože v nastavení proměnil pokutový kop Lukáš Železník.

Konečný výsledek je pro Jihlavu velice krutý, hosté totiž sehráli ve Zlíně dobrou partii a minimálně bod si zasloužili. Fotbal ale někdy prostě bývá krutý.

Ježci měli každopádně skvělý začátek a ve 13. minutě se ujali vedení. Davis Ikaunieks dostal balón do běhu, všiml si povyběhnutého Dostála a krásným lobem ho překonal. Zlín kontroloval jen pobídkou Jiráčka na Diopa, ale útočník Fastavu na ni nedosáhl.

Ve 28. minutě si Jihlava vytvořila více než slušný závar a golman Dostál musel zasahovat, přičemž jihlavští se ještě dostali k dorážce a přestřelili branku. Neujala se ani těsná Dvořákova střela.

Hosté mohli i ve druhém poločase odskočit na rozdíl dvou branek, což by bylo pro Zlín hodně nepříjemné. Jenomže proti střele Urblíka se natáhl Dostál a pak už převážně hrozil jen Zlín. Nedorozumění v jihlavské obraně mohl trestat Ekpai, ale domácím to klaplo až v 74. minutě. To poslal do šestnáctky centr Kopečný a Dame Diop ho uklidil do branky a srovnal na 1:1!

O vítězi utkání nakonec rozhodl moment z první minuty nastaveného času. V pokutovém území Jihlavy byl faulován Džafič, načež se shodli hlavní rozhodčí s pomezním a nařídili pokutový kop. Lukáš Železník ho proměnil a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou ve Zlíně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 0:0

14.10.2017 17:00

Góly: -

Sigma Olomouc už není druhá, ale o jednu příčku si pohoršila díky domácí remíze s Jabloncem 0:0 a výhře pražské Slavie na půdě Karviné. Duel se severočechy rozhodně nenudil a absenci gólů alespoň vynahradily parádní zákroky obou brankářů.

Na Andrově stadionu to žádná nuda nebyla, Sigma i Jablonec se povětšinou prezentují ofenzivním fotbalem a nejinak tomu bylo tentokrát. Je až s podivem, že zápas žádnou branku nenabídl.

Šance začaly přicházet zhruba po dvaceti minutách a jako první zahrozil Jablonec. Útočník Doležal se dostal až před Buchtu, který ho skvěle vychytal. Na druhé straně se opřel do balónu Vepřek a tečovanou ránu zpacifikoval Hrubý. Olomouc znovu spoléhala na útočný tandem Falta - Chorý, druhý jmenovaný se pokoušel z otočky zakončit, což mu nevyšlo podle představ.

Také Jablonec hrozil, Jovovič se dobře uvolnil a Buchta ještě lépe zasáhl. Nebezpečný byl i průnik Masopusta, ale hostující hráč byl až v příliš velkém úhlu a balón za Buchtova záda nepropasíroval.

Plejáda zahozených šancí pokračovala i po změně stran. Po hodině hry byl před jabloneckou brankou velký závar. Falta poslal balón do ohně a Plšek mohl prolomit bezgólový stav, nebýt dalšího skvělého zákroku Hrubého. Čtvrthodinu před koncem se zase řítil na Buchtu Tecl, ale ani po této šanci se skóre neměnilo.

Neschopnost obou celků vstřelit gól byla neuvěřitelná. V závěru zmařil Plškovi další tutovky nepřekonatelný Hrubý a ve čtvrté minutě dalším dobrým zákrokem stvrdil famózní výkon a zachránil Jablonci bod.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 2:2

14.10.2017 17:00

Góly: 16. Golgol Mebrahtu, 48. Marek Matějovský - 23. Tomáš Přikryl (vl.), 89. Tomáš Vondrášek

Mladá Boleslav ani tentokrát nevyhrála a doma s Teplicemi bere po remíze 2:2 jen bod. Pro Středočechy je to další ztráta, o to bolestivější, že dvakrát v zápase vedli. Bod Teplicím zařídil v 89. minutě Tomáš Vondrášek.

Bolka se po úvodním oťukávání postupně dostávala do tlaku a poměrně rychle se ujala vedení. V 16. minutě si na Radův přímý kop naskočil Golgol Mebrahtu a hlavou překonal brankáře Diviše. Vedení domácím dlouho nevydrželo, Teplice se také vytasily se standardní situací, konkrétně si zahraný rohový kop tečoval do vlastní sítě Tomáš Přikryl!

Svěřenci Dušana Uhrina mladšího znovu převzali iniciativu a byli aktivnějším týmem. Těsně před koncem prvního poločasu vychytal skvělým zákrokem Mebrahtua golman Diviš, takže na další góly si diváci museli počkat do druhého poločasu.

Ten začal hodně zostra, protože hned po dvou minutách měl na kopačce vedení Teplic Jeřábek. V obrovské šanci však napálil jen Vejmolu a domácí to vzápětí potrestali druhým gólem. Na centr Rady si naběhl Marek Matějovský a špičkou kopačky vrátil vedení na stranu Mladé Boleslavi.

Teplice znovu na nic nečekaly a okamžitě se vrhly do ofenzívy. Vaněček po Fillově nabídce střílel těsně vedle a Krob z volného přímého kopu rovněž netrefil Vejmolovu branku. Mladoboleslavský brankář byl v čím dál větší pernamenci, v 67. minutě předvedl skvělý zákrok po hlavičce Filla.

Zahanbit se nenechal ani Diviš - poté, co obrana Teplic pozapomněla na Mebrahtua, mohl australský fotbalista pojistit výsledek třetí brankou, ale hostující golman svůj celek výrazně podržel a udržel ho ve hře o body. Pojistku odmítl i Magera, který zakončoval těsně vedle, a jak moc musely zahozené šance domácí mrzet, ukázala 89. minuta a další perfektně zahraný rohový kop v podání Teplic. Centr Kučery dopravil do sítě nehlídaný Tomáš Vondrášek, takže Teplice nakonec urvaly v Mladé Boleslavi remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:0

14.10.2017 17:00

Góly: 25. Milan Kerbr (pen.), 48. Martin Graiciar, 76. Milan Kerbr

Zápas pod Ještědem měl jednoho hlavního hrdinu Milana Kerbra. Domácí fotbalista se postaral o všechny tři góly domácích. Liberec si všechny branky pěkně rozložil do 25., 48. a 76.minuty. V tabulce se zároveň posunul na páté místo, zatímco Dukla je desátá.

Zápas toho nabídl opravdu hodně. V prvním poločase měl jasnou převahu domácí Slovan, ale střely Breiteho a Potočného, který byl v šanci hned několikrát, se neujaly. Liberec to nemuselo mrzet, protože ve 25. minutě šel stejně do vedení. Pressler fauloval ve vápně Graiciara, takže sudí pískal pokutový kop. Milan Kerbr ho zvládl, Radu poslal na druhou stranu a Liberec se ujal vedení.

Převaha domácích navíc pokračovala, další Kerbrův pokus vykopával z prázdné branky Kušnír. Dukla toho v prvním poločase moc neukázala a zmohla se jen na dalekonosný pokus Schranze, popřípadě na gól, který kvůli ofsajdu stejně neplatil.

Krátce po změně stran se svěřencům trenéra Trpišovského podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Martin Graiciar si naskočil na Kerbrův centr a hlavou překonal brankáře Radu. Až po druhé inkasované brance začala Dukla něco hrát. V 56. minutě byl velice blízko vyrovnání Jan Holenda, užuž to vypadalo, že bude zakončovat, když se mu vrhl pod nohy skvělým obranným zákrokem Coufal.

O chvíli později to zkusil z dálky Miloševič a krátce na to se Koreš ve vyložené šanci ukopl. Dukla neproměňovala a Liberec trestal. Centr Potočného se dostal až na vzdálenější tyč k Milanu Kerbrovi, který svojí druhou brankou v zápase zvýšil už na 3:0.

Dukla to ani za tohoto stavu nevzdávala, ale v koncovce byla prostě marná a dál zahazovala. Tu největší příležitost poslal Brandner do tyče!

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 2:1

13.10.2017 20:15

Góly: 33. Jevgenij Kabajev, 58. Rudolf Reiter - 20. Milan Baroš

Už aby bylo zavedeno video! Zápas Bohemians 1905 s Baníkem Ostrava nabídl hned dvě uznané neregulérní branky, a to po jedné na každé straně. Důležitější je však konečný výsledek, Klokani dokázali otočit nepříznivý vývoj a zvítězit 2:1, načež rozdíl mezi oběma celky je již šestibodový. Autorem vítězné branky se stal Rudolf Reiter.

Utkání bylo podpořené skvělou atmosférou! Oba celky jsou známé svojí fanouškovskou základnou a v Ďolíčku to bylo hodně slyšet, ale i vidět a cítit. Hned na začátku totiž vzplál nad hrací plochou černý dým a z tribun se ozývala pyrotechnika.

Jako první si zajímavou příležitost vypracovali domácí Klokani. Záložník Mašek si dělal prostor ke střele, ale obrana Baníku mu natolik znepříjemňovala život, že domácí hráč vypálil mimo. O několik minut později bylo před Vaškem znovu živo, zajímavou pobídku obdržel Luts, ovšem v krkolomné pozici vůbec netrefil cíl.

A nakonec přišel trest, i když nutno podotknout, že neregulérní. De Azevedo poslal do vápna centr a Milan Baroš v ofsajdovém postavení vsítil první gól zápasu. Ve 33. minutě však bylo spravedlnosti učiněno za dost, lehký Lutsův oblouček poslal z voleje za Vaškova záda Jevgenij Kabajev a i v případě této krásné branky šlo o ofsajdové postavení! Závěr prvního poločasu patříl spíše domácím fotbalistům, Vaníčkovu nepříjemnou ránu lapil Vašek a Kabajevova tečovaná střela skončila pro změnu vedle.

Klokani zahájili druhý poločas lépe a v 58. minutě dokonali obrat. Obrana Baníku byla nedůsledná, po ztrátě balón se ocitl v šanci Rudolf Reiter, a i když se možná na první pohled jednalo o další ofsajd, vše bylo tentokrát z pohledu regulí v pořádku.

Bohemka vedla 2:1 a na tahu byl Baník. Vyrovnání mohly přinést standardní situace z velice dobrých vzdáleností, jenomže Hrubý trefil balón velmi špatně, takže nepřekonal zeď, a o moc lépe si nevedl ani De Azavedo, který pro změnu branku překopl. Na druhé straně zase Nečas nedosáhl na povedený centr a jednobrankový náskok přetrvával. Baník se marně snažil o vyrovnání, Bohemka se úspěšně bránila a těsný náskok nakonec udržela i během tříminutového nastaveného času.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň10100021:330
2.Slavia Praha1064015:222
3.Sigma Olomouc1063117:721
4.FK Jablonec1045117:817
5.Slovan Liberec1052314:1017
6.Sparta Praha104339:715
7.Fastav Zlín1042411:1114
8.FK Teplice1034314:1513
9.Bohemians Praha 1905103437:813
10.Dukla Praha1032510:1811
11.1. FC Slovácko101548:98
12.MFK Karviná102269:158
13.FK Mladá Boleslav102269:188
14.Baník Ostrava1014514:227
15.Zbrojovka Brno102178:187
16.Vysočina Jihlava102178:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1004)

Přidat komentář
ZB 07

Baník Jsem rád, že v tom nejsme sami. Jinak jak velkou důvěru má Kučera? 7 bodů s tím losem, co mají před sebou, není žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že vás Slovácko rozjebe.

Jinak Kučera se prý odvolávat nebude, ale těžko říct kdy Brabcovi dojdou nervy. Ono těžko říct, kdo místo něj, když Pivarníka jste vyfoukli vy. Ještě bychom přivedli Habance..

Reagovat
ZB 07

Jako co jsem tak viděl, hlavně defenziva je možná ještě horší než u nás (což je fakt umění), těžko říct, jestli by to s novým trenérem bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono pokud nemáš kvalitní obranu, tak to chce změnit styl hry, aby třeba záloha více pomáhala. Nebo sundat Pokorného, který v každém zápase posere jeden gól. Ale když místo něho máš Azackého případně nevyzkoušeného Bredu, tak je to těžké.

Uvidíme,teď doma se Sigmou. Takže očekávám remízu 2:2, pak venku Sparta, s tímhle tam dostaneme bura. Doma Bolka bod, venku Liberec prohra, doma Karviná asi jediný zápas, který můžeme vyhrát. Ale beztak zase bude po poločase 0:2 a budeme to tak tk dohánět.

Jebu na to.

Reagovat
smazaný uživatel

se sigmou pry remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na naše domácí zápasy kreténe.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nezvladas. Remizovali jsme doma s Slavii, Teplicemi, Zlínem a Jabloncem. Proč ne s Sigmou.

Reagovat
icka

Solidne nezvladas ale.

Reagovat
ZB 07

No u nás je ten problém podobnej, akorát na trochu opačný straně hřiště. Záloha sice může obraně/útoku pomáhat, ale když jsou na některých postech druholigový kopyta, tak ani změna taktiky nepomůže. Jsem zvědavej, jak se to bude dál vyvíjet, každopádně pro vyrovnanost v boji o záchranu je to jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si furt říkám, že jsme na tom finančně dobře a když bude nejhůř, tak v zimě někoho přivedeme. Jenže s tím, jaký je Vrťo talent, tak přivedem akorát zase nějakého Šindeláře..

Je škoda, že se v boji o záchranu musí rozhodovat zrovna mezi Ostravou a Brnem. Tím spíš, abychom tam nespadli oba.

Reagovat
ZB 07

No věřím tomu, že to už letos Jihlava neuhraje. Takže to dost možná bude kdo s koho mezi náma (pokud nebudem na sestup už po podzimu). Kde je Hradec Králové, když ho potřebujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl na Karvinou..

Reagovat
smazaný uživatel

poslední věta

Reagovat
didosh

Reagovat
Hokaido

Špatnej rok.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

I s Boleslaví by mohly být 3 body v jejich momentálním rozpoložení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, doma jsme proti nim už několikrát vyhráli.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Hele já bych ho i bral.

Reagovat
taws

tak než Kučery určitě

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom mi přišel Kučera fakt rozumný a po začátečnické nevoli kvůli odhození Petržely jsem ho pak začal mít i celkem rád. Ale tohle fakt nevypadá, že by to měl pod kontrolou.

Reagovat
taws

já nevím..vždyt ani v tom Znojmě to nebyla žádná sláva a navíc nemá žádný zkušensti. Navíc ještě když se mluvilo i o Pánikovi.

Reagovat
Puskas

všemi deseti

Reagovat
Kang & Kodos

On myslim říkal, že po Spartě už nikam trénovat nepůjde. Což by vzhledem k tomu, že po roce ještě pořád nic nemá, asi odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trénovat krále by určitě neodmítl.

Reagovat
Puskas

A ještě by byl Zdeněk.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten by k nam nesel

Reagovat
AjaxFans

Habanec toho víc namele,než dokáže

Reagovat
andrew96

Kein stress.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, ze se Ostrava z te sezony, kdy spadla, poucila, ale ne. Diky postupové euforii ziskala asi jedine podzimni vítězství a na jare bude smolit kazdy bod. Fakt des hra. A Poznara poslete do prdele

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemka zaslouzene, gratuluji

Navrat krale do druhe ligy dostava jasne obrysy, lepsi byt nekym ve 2.lize nez fackovaci panak v 1. Jestli to vedeni ani ted nebude resit tak jsou to kreteni bez ambici. Baros by tam mel nekoho vyplesknout.

Dnes jsem si rikal ze nelze porad vsude prohravat, ale po par minutach po nasem golu jsem poznal ze to otoci, skoda ze jsem si zrusil moznost online sazek, dnes jsem si mohl solidne nahrabat.

Fans stranka kvalitni, nasi i domaci

Reagovat
Firkraag

Přišlo ti, že zaslouženě jo? My jsme moc dobře nehráli, ale vy jste byli strašně splašení - zejména dozadu. Ale v první půli jsme v podstatě jen dali zničehonic gól. Pokud se vám zraní Baroš, tak jste poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda že v druhém poločase jsme hráli strašně špatně a vy jste si to už pohlídali. I když ty primaky mohly být mnohem nebezpečnější.

Reagovat
Puskas

nedostali jsme se do jediné šance, měli jsme jedinou střelu na bránu, neměli žádný pořádný tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale taky proto že Azevedo promachl a dva primaky ze kterých bychom my beztak dostali dva góly kopneme do zdi a nad bránu..

Reagovat
Firkraag

Tak ty dva přímáky bych považoval za hodně velký šance.

Reagovat
Puskas

jasně, mi je o šance vzešlé ze hry, navíc co z šancí, když je nedokážou kluci kopnout... škoda

Reagovat
Firkraag

A tak šance jako šance, Baroš je prostě vypracoval. Zvlast ten prvni primak bych oznacil za tutovku, ale asi by to od vas musel nekdo umet kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na to hráče, třeba takový Azevedo. To , že se mu to nepovedlo je asi shoda náhod, špatného větru od Botiče a poštovní úřednice, která z nedaleké pošty odhodila z okna poštovní obálku tak šikovně, že poslala míč do patřičných míst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

ojoj

Reagovat
taws

No nic chce to prostě přes zimu totálně překopat obranu. Snad se dá brzo dokupy Artom. A musí se stáhnout Helešic aby nemusel Granečný hrát v obraně. Pokornýho poslat hostovat zpátky do Znojma a Šindeláře poslat úplně do piče. Ten jeho příchod doteď nechápu. Proč se jako stoper číslo jedna přitáhl stoper který nijak nevynikal ani v druholigový olomouci. Musí se přivést dva zkušení stopaři jinak to bude špatný.

Reagovat
bobis21

Arťom je na hostování ve Znojmě kde od 3. kola odehrál všechny minuty podle mě vůbec na to hostování chodit neměl, není horší než Pokorný ...

Reagovat
taws

neměl no...bohužel ted bude několik měíců mimo hru Pokorný co předváděl posledních 15 minut, to fakt bylo na přesdržku

Reagovat
bobis21

myslíš mimo Baník nebo je zraněný? Něco mi uniklo?

Reagovat
bobis21

tak to mi opravdu uniklo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bavili sme se o tom pod prewiew, ale to by sis nesmel vsimat jenom spamu o politice

Reagovat
smazaný uživatel

Dochazi na moje slova, ze ty ubojovane remizy budou mit pro nas vice skody nez uzitku. Za tech 14 dni volna se nic nezmenilo, porad dokola ty same chyby... Tohle uz by Kucera nemel ustat, Vrto neVrto, obrana neobrana... minimalne z 1/3 jde tohle za nim, za 4 mesice ten tym nikam neposunul... vlastne jo, na dno tabulky

..A schvalne, jestli nekdo pocital ve druhem polocase nase skluzy, k jakemu dosel cislu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl první ten Ondry Šašinky, kterým fantasticky zachránil míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze od stridajici hraje nekdy kolem 85. minuty? Hmmm V takovem zapase a za takoveho stavu by to melo litat uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

2. liga se už těší na návrat krále.....

Reagovat
smazaný uživatel

banik skoda te jedne vyhry a ctyr remiz, mohli mit 0 bodu. tzn min bodu nez ma bod.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Kde je vůbec ten trojúhelníkovej démon?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Azazelo RD

A proto je "nula bodů" plurál, viď.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, docela bizár, že s touhle sračkou vám boleslav pořád kouká na záda kéž by spadla

Reagovat
papanegra

Hašek do Sparty

Reagovat
spider_8

Jako Haška jsem vždycky považoval za celkem neumětela, který se do Sparty dostal spíš omylem, ale teď s Bohemkou si vede dobře. Přitom kádr tam má úplně o ničem, možná nejhorší z celé ligy.

Reagovat
Miguel19

Nejhorší tým nemá ani náhodou.

Reagovat
spider_8

Českou ligu moc nesleduju, ale kdo tam za něco stojí?

Reagovat
Miguel19

Tak určitě to není nic extra. Ale podle mě má určitě horší kádr právě Baník, Jihlava asi i Slovácko..

Reagovat
spider_8

Baník, který má Baroše, Poznara, Mičolu, Azeveda, Hrubého? Jako obrana dost bída, ale pořád by s tím zbytkem měli předvádět slušný fotbal.

Reagovat
Miguel19

Kromě Baryho nijak extra zajímaví hráči. Zvlášť teda Poznar hele

Jako Bohemka nemá nějaké hvězdy, ale jedou to na týmovost, bojovnost a jsou i docela sehraní. Jediné co jim chybí je pořádný hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný fotbal ať si předvádějí, hlavně když s ním nebudou mít výsledky......

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Mašek, Hašek, Luts, Jirásek a stopeři.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak jsem se chtel mrknout na "futsal" nasi s cabajkami sle v tom rozliseni me to urazi

Reagovat
C-M@ster

To musíš mít asi hodně špatný rozlišení, když jsi ani nepoznal, že to není futsal.

Reagovat
Kepy_FCB

Vis co znamenaj uvozovky?

Reagovat
Miguel19

Zelíčko na konci

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezonou jsem měl jediné přání, v klidu uhrát záchranu. Není mi přáno.

Každopádně se těším, až přijede Sigma a výlet na letnou taky není k zahození.

Reagovat
Hokaido

Vypadá to, že Baník bude mít královskou nemoc.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Oslovujeme voláme "Dno, Baník tě hledá"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten kádr Baníku krom útoku přijde druholigový, takže žádné překvapení.. .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm mel pravdu, ten Pokorny je na stoperu tragedie. Horsi je, ze ho nemame ani kym nahradit.

A Poznar... Jako minuly rok u Urgely sem mu daval cas, rikal si, ze jeho cas prijde. Zrovna dnes na nej ten cas prisel, kdy mel podporit ofenzivu... On je horsi nez Urgela... On musi byt snad psychicky uplne v hajzlu. Tragedie. Ten prestup do Plzne, to byla echt prace jeho agenta.

Azevedo by nemel kopat primaky ci rohy, taky to neumi...

A Peta Vasek me dnes taky moc nenadchl. Na toho chlapa nedam dopustit, ale dnes mi prisel hrozne nejisty.

Co kvituji je vykon nejmladsiho Sasinky. Jako zolik by se mohl do budoucna hodit. Misto Poznara.

Ale jedno jmeno nemohu vynechat. Dnes to byla lahoda ho takto zblízka sledovat.

MILAN BAROS

Frajerovi je snad 35 let a pico ten to tam rube... Bojuje, nabiha si, podrzi mic, fauly na nej jsou. Jen se bojim, aby si neutrhl nejaky sval viz. Polovina druheho polocasu. Pak uz jen kulhal a byl out.

Kuceru nechat jako trenera, nejak dokopat podzim a komplet prebudovat obranu hracskou kvalitou, kde nebude chybet ani sef.

Ten tam zoufale chybi v te obrane. At byl Zapo jaky byl, tak umel tu obranu ridit...

Jediné, co je dobre na sektoru hostu v Dolicku je ta blizkost ke hristi. Jinak tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo neumí kopat primaky? Víš jak padl nás včerejší jediný gól že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Znova jeden ze 1678909378095 ...Super

Ty jsi fakt buď blbý nebo navedený...Kdybych to řekl jen já, tak neřeknu, ale podobný názor tam měla (a nejen v sektoru) včera fakt drtivá většina.

A nejen tyto technické věci, on včera nevymyslel vůbec nic. Na jeho obranu, krom Baryho ho doprovodil zbytek týmu.

Raději dělej rozbory, jak hraje Pazdera a já nevím kdo ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je má kopat? Viděl jsi jak to dopadlo, když ho kopal Hrubý, ty inteligente.. Rohy rozhodně nebyly tak špatné, jako v posledních zápasech. Ale je to Azevedo, tak se nic jiného čekat nedá. Pořád to včera byly asi nejlepší centry které kdo předváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zase hrozně vnucuješ...

Tak jo, no, asi nějakých cca 300 lidí bylo v době kopání Azeveda v nějakém jiném vesmíru a ty jakožto zkušený pozorovatel to viděl všechno nejlépe, třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Co vnucuju? Kdo za poslední dobu kope v Baníku primaky lépe? Vždyť po jeho primacich jsme v poslednich dvou zápasech dali dva góly.

Jo, já vím. Vy v kotli jste to včera museli vidět lépe protože já jsem to měl jen v tv s opakovanými záběry a viděl jsem to jen 2x.

Nikde nepíšu že jeho primaky jsou super. Ale nic lepšího teď nemáme a góly z toho očividně jsou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen na sektoru... Ty vole, nauč se alespoň číst, když už chytáš zase ten svůj amok kvůli blbosti

Anebo možná by ses mohl přihlásit do Baníku, že bys jim dělal pozorovatele a dělal rozbory. Pak bychom mohli Dyjana střelit třeba za 5 milionů éček a to se vyplatí !

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty došly, tak to odvedeme zase jinam? Ze já se s tebou do té diskuse vůbec pouštím..

Reagovat
Puskas

Nehádejte se, včera Vás chtěl Kučera usmířit tím, že nepostavil ani Pazderu, ani Bredu, ale Suse, a vy se přesto hádáte.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

On se vždycky najde nějaký hráč..

Reagovat
Puskas

jo, proto tam dal Pazderu, ale stáhl Azeveda, opět kompromis:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba, mi je to jedno, co si myslíš, své sem k tomu napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, aspoň už mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbory nechám na tobě. Osobě z masa a kostí, která to určitě viděla nejlépe.

Reagovat
Puskas

Obrana fungovala, al vzpomeň si, kolik bodů vychytal Vašek zejména v těch nejdůležitějších zápasech, to teď chybí těch pár procent navíc od něj a je to znát. Bo když už si soupeř šanci nevypracuje, připravíme mu jí sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Péťu nehaním, jak sem psal, je to jeden z mých oblíbenců. Jen mi včera přišel takový nejisty, nebyla to ta zeď jak třeba ještě v létě

Té obraně chybí zoufale člověk, který by navázal na časy Benjiho Vomáčky, mladého Baranka či Zápa. Ti kluci vzadu jsou ticho, nekřičí na sebe (včera díky blízkosti to bylo "slyšet"). Prostě tam tomu chybí vůdce.

Reagovat
Puskas

Já Vaška taky nehaním, jen říkám, že včil chybí to navíc, co v řadě zápasů vychytal. A vůdce obrany chybí určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Včera i ten první gól nevím.jestli se dal chytit, ale Vašek tomu rozhodně nepomohl.

Reagovat
Puskas

to těžko, z otočky relativně zblízka

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby zůstal v bráně a zbytečně nevybihal? Nejsem gólman ale prostě loni taky chytil minimálně 10-15 jistých gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam zustal stat na pulce cesty, a rika se ze to je to nejhorsi co muze golman udelat... Takze mel zustat stat na lajne nebo Lutse zbourat jako Fillo jeho

Reagovat
Puskas

tak určitě čekal, že si to ten hráč předkopne a půjde, tak by ho vykryl, on to trefil z první

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, právě no. Na druhou stranu, nemyslím si, že se Šustrem by to bylo o moc lepší. Ale kdo ví. Brankáře už radši soudit nebudu,zase bych se mýlil a ještě by z toho pak Trevor zase dva roky nespal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tvojeho hejtovani Pavlenky za kazdy odkop v dobe kdy mel nejvic nul v lize tady nespalo vic lidi, vcetne me. To bylo hodne mimo... ale ted uz to je fuk, hlavni je, ze mu vysla repre,zahranici a dari se mu :-) ... a i na tech odkopech nakonec zamakal :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc nul v lize? To si teda nejsem jistý, ale ok. Prostě jsem byl tehdy přesvědčený, že kdyby dostal šanci Šrom pokračovat při té své formě, tak by chytal obdobně dobře.

Jo, já jsem rád a doufám, že by se mohl v repre stát třeba i dlouhodobější jedničkou. I když sympatický mi asi už nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde že, spánek mám dobrý, spíš ty tyhle diskuze hrozně moc řešíš až na osobní rovině

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zato ty se do nich pouštíš útočně a pak se tu před všemi snažíš tvářit, jak to máš v piči. Jasně treve.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanzBP

On je nejistý celý podzim. Nechápu co se s ním stalo, ale na ligu už to prostě není. V zimě se musí kormě obrany pořešit i golman.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v tom mas pravdu. Petu pak nechat treba jako dvojku ci trenera brankaru, aby mohl dejme tomu predavat rady treba tomu mlademu, ktery je vytipovan ve 2.lize.

A mrzi me ten Budinsky, te sme si ho nechali utect do te Sparty.

Reagovat
iamek

. Mi dost pije krev stary Sasinka. On je pomalejsi, nez moje prababicka, ktera ma 85. A kdyz dostane balon, tak mu skace na vsechny svetove strany. Je mi Barose lito. Jedinej fotbalista mezi kopalisty. Jinak Pokorny - Sindelar snad brzo vypadnou. Snad bude jeste o Pokorneho zajem. Nevzit za nej tech 15 mega by byla skoda.

Reagovat
HanzBP

Souhlasím s tebou. U Šašinky mně ještě svitla naděje po přípravě, že se nějakým zázrakem vzpamatoval, ale poslední zápasy mě utvrzují v tom, že na ligu to asi nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim. Soucasny stary Sasinka neni tak hrozny jak pred Popradem.

Ale sme zas u toho uzkeho kadru, koho bys tam chtel? K Barymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Mi přijde, že ten Šasinka uhraje dost balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

navrat krale

no chachari, budete lize chybet...

budicek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Jinak mě překvapil Sus, v té šedi se na té straně občas snažil o nějakou kloudnou kličku. Zklamání pro mě Hrubý, čekal jsem, že bude herně někde jinde. CO se týče Bohemky, tak ta se mi líbí stylem, jak se vede klub. Snad seženou nějakého kloudného útočníka a budou hrát výš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokornemu privazat maslu na krk a uz zitra poslat za 500 000 euro do Italie. Zadarmo drahy a jeste tady budem odmitat 13 mega za frajera co by jinde kopal juniorku? Ti kluci to tam hrajou maji kurevsky stesti, ze je Vrto neschopny a misto stopera privedl nekoho kdo delal na stavbe a Panice, ktery je nejvetsi kopyto ve stredu zalohy od doby Hableho. Pak Kucerovi nezbyte hrat 4-4-2 coz proste nezvladame. Ale k Hlinkovi neni kdo...

Petrzela vrat se kurva Zapotocny sorry za jebani, mel si taky zustat.... Jak by se ted hodil takovej Mensah treba. Drevaci, bez komentare, dlouho jsem po zapase nebyl tak v pici z toho...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a pico "dekovacka" ?? Granecny v prdeli, Baros v prdeli... A ostatni uplne pohodicka klidecek, vsak ja za Banik stejne hrat dlouho nebudu... Pico bojujete za dres Baniku Ostrava vy pojebany kokoti... To neni zadnej Zlin... P + P nemaj ani na Zlin nechapu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ufff... Potreboval jsem to ze sebe dostat. Spartu rozjebem. Banik mistr nic se nedeje!!! Olmik za tri, Sparta za jedem a pak vyhrajem pohar. Cus

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohár se tento rok soustředí Sparta, budete to mít těžké

Reagovat
smazaný uživatel

To jo - ve Znojmě na tom makali celejch dvanáct minut... Zbytek zápasu bránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Meschaninov měl včera operaci křižáku..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete v zimě Ščuka ? Já o to kdo se prodá nerozhoduji, ale hodil by se

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole království za Ščuka. Ale tomu by se beztak do Ostravy nechtělo.

Reagovat
PlackaSKS

taky proč by tam z turecka chodil...

Reagovat
HorajzmAmmann

půlku moravy za Ščuka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Vy co tady furt tipujete výhry a že máme na střed tabulky se konečně proberte. Kvalitní utok a záloha? Dyt i včera dopředu hovno a v obraně banda divizních debilů. V zimě musí přijit obměna kádru a budem doufat že si to sedne a doufám že pod jiným sportovním usekem a trenérem. Už je to holej boj o záchranu, sem říkal že tx remízy jsou k hovnu, radši i doma prohrát ale i vyhrát. Bohužel po těch kecech jai máme peníze a že se čeká jen 1.ligu a hráči se nám pohrnou je výsledek to že k nám chodí hráči co by měli problém i v divizi? Vrťo už pal do piče. Nevím proč ho Brabec nevyhodí a Kučeru jakbysmet

Reagovat
andrew96

Nadává se tu především na obranu (a ne že neprávem), ale na co se po gólu na 2:1 zmohl zbytek? Tam jediný, kdo se snažil, byl Hrubý, který to většinou buď zazdil, nebo zase vrátil na stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole delat rozhovor s Kucerou musi byt fakt zazitek... ten ma naucene 4 zakladni vety a strida a opakuje je podle toho, jestli sme prohrali nebo nahodou dotlacili zapas aspon k remize... Vypada jako dobry chlap a sympatak, pokecal s nama na Bazalech fajne, ale od toho tam neni... a doufam, ze teda po vikendu uz ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera nebo Griga? Možná Svědík? I když ten měl vážně u nás jen to štěstí, že udělal snad 4x výhry s výsledkem 1:0 udělanou v 90. minutě..

Baník pod Kučerou nehraje špatný fotbal, ale s tím materiálem proste v obraně Berlínskou zeď nepostavíš.

Dokopat podzim, držet se a v zimě radikální řez a přivést klidně 3 obránce a pak někoho do zálohy k Hlinkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedika bych teda nechtel vubec, od toho jeho nestastneho konce u nas to s nim jde od 10 k 5. Dalsi slovenske vemeno si v tehle situaci Vrto na triko nevezme... takze nezbyva nez vsadit na starou skolu jako byl Petrzela, treba Koubek nebo nekdo jiny kdo uz ma zkusenostni a neposral by se z toho

Kucera...Spatny fotbal nehral, ale je to cim dal horsi, ty vykony maji sestupnou tendeci... zadny naznak zlepseni. Zakladni stavebni materia do obranyl si vybral sam a prisel na jeho popud(Sindelar) takze ani Kucera neni v tomhle bez viny... Zvlast kdyz si nechal poslat Helesice s Artomem na hostovacky a Zapa par hodin pred zacatkem ligy rovnou odepsal

Jen aby nebylo uz pozde, resit problemy az v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, asi i jo, máš pravdu.. Když nad tím tak uvažuji..

Ale taky by to chtělo už tu valnou hromadu, udělat hloubkovou analýzu celého sportovního úseku, od monitoringu případných nových hráčů přes přestupovou politiku po hrací systém.

A pak ať padají hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj padani hlav ve vedeni by mela byt priorita cisla jedna. Trenera a kadr at resi novi a lepsi lide nez tam jsou ted... bo kdyz je bordel nahore tak to nikdy nemuze fungovat ani dole na hristi

Reagovat
HorajzmAmmann

Vcera jsem cetl rozhovor s Nezmarem. Ohledne toho druheho odstavce nam tohle asi chybi...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem si říkal, když jsem četl jeho vyjádření. Pořád to samé. On si neustále stěžuje na individuální chyby, ale prostě nenechá toho hráče odpočinout. Nevim, proč nevyzkouší Bredu místo Pokorného. Tam by mohl být platny a rozhodně lepší než to, co teď předvádí Pokorný..

Reagovat
Nuno čomes

A co ten útočník co ho skolí na stopera? Ten je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubov? Na to ho sem uplne zapomnel... Je v podstate odepsany, v zime podle me pujde pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky si myslím. To je trošku nepochopení pro mě. Přitom když tu přišel, tak to měl být po dlouhé době ten pravý zabiják..

Reagovat
Nuno čomes

Jo to je on. Útočníků mate asi dost, hlavně ze ho zkoušel cele léto na stoperu a cuchnout mu nedá, když tam je taková bida.

Reagovat
Hurrikane

Když se dívám na hru Baníku, tak si říkám, že mi to připomíná městský přebor. Hra nemá hlavu ani patu, některým hráčům chybí fotbalové IQ. Pokud letos spadneme, tak návrat zase nahoru nebude trvat jenom jeden rok.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vcera to byla tragedie... Pak jeste v Jihlave a v Plzni jinak to prebor rozhodne nebyl...

Reagovat
Puskas

Jediný Bary, místy i Sus ve druhé půlce, jinak bída. Nechce to jen stopery, ale i někoho do středu zálohy, včera bylo zase vidět, jak zoufale potřebujeme někoho na oživení hry. Bída, bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jinak včera Mašek, Hašek, Vašek, ještě že to nekomentoval Vlášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar neměl vůbec v tak relativně vysokým věku přestupovat ze Zlína ....

Mohl si tam furt hrát to svoje a určitě sem tam gól.

Mohl mít soudnost sám hráč. když ne agent

Reagovat
db18
Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Tomáši, chce tě Viktorka Plzeň, mohl by sis zahrát evropský poháry a o titul a slušně by sis i vydělal."

"Ne ne agente, neblázněte. Jsem v relativně vysokém věku a vím, kde mám své limity. Nerad bych to klukům v Plzni kazil. Chci hrát o záchranu se Zlínem."

"Jsem na tebe pyšnej, Tomáši."

Reagovat
Puskas

Tak to nebylo, agent řekl:

"Ale mysli na mne, dostanu procenta z tvé nové smlouvy."

"Tak jo, ale jen kvůli vám."

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

On to asi nejspíš věděl, ale kdo odmítne job v lepší firmě za větší plat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo chce tu práci mít rád?

Reagovat
Blasphemer

Tomu bych věřil, když by byl ten rozdíl v platu tisícovka nebo dvě, ale tady šlo nepochybně o větší částku. Prostě byste to na jeho místě udělali úplně všichni, a kdo tvrdí že ne, tak lže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asi jo. Každopádně, u něj je nejhorší to, že se snaží, bude to hodný kluk, ale prostě nejde mu to. U nás mohl už mít v pohodě 2-3 góly a mohl být za hrdinu.

Takhle se asi o něj v zimě bít nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

To je jasný, hráč za to nemůže. To je jen demence Plzně, že můžou někoho takovýho vzít. Hráče, co odkopal půrok v 1.lize a dal asi 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, nemohla bych hrát s "mužskejma"

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak nad tím přemýšlím, tak na místě Poznara bych to zkusil.

Na místě Viktorky bych ho ale nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

O to nejde podle mě zas tolik.

Lepší firma, lepší plat, ale hlavně větší možnost seberealizace - něco dokázat.

Reagovat
andrew96

No ale teď ať už se nevrací. Stačí, že už se jeden zničený útočník vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanzBP

Myslím, že nemáme na to hrát s dvěma útočníky, když navíc ten druhý je kopyto Šašinka. Naše záloha evidentně nestíhá a obrana pak hoří. Ve středu zálohy chybí větší kvalita a na kraji zřejmě taky, když tam může hrát nekopa Stáňa. Tady se opět ukazuje super práce Vrťa, kdy tam přivedl pouze tragického Panice podle videa z youtube.

Reagovat
Puskas

Kuba určitě není kopyto.

Reagovat
HanzBP

Zatím snad ještě neměl zápas kdy by mě přesvědčil. Občas sice vyhraje souboj zády brance, ale do předu to je tragédie. Včera to bylo až komický, jak se mu ten míč motal mezi nohama a to dokázal nedat proti Zlínu, to se jen tak nevidí.

Reagovat
HorajzmAmmann

A kolik tech zapasu si videl? Sasinka hral vetsinu zapasu hodne slusne. Rozhodne lepe nez Poznar

Reagovat
HanzBP

Na podzim téměř včechny. Zády brance skutečně celkem souboje vyhrával, ale v zakončení zdupal co mohl.

Reagovat
HanzBP

Hostování mu prospělo a zlepšil se, ale stejně bych si tam představoval větší kvalitu.

Reagovat
HorajzmAmmann

a koho? Benzemu?

ofenzive NENÍ problém Baníku. Problém Baníku si popsal naprosto přesně nahoře.

na 4-4-2 chybí lepší defenzivní záložník a stopeři, a na 4-2-3-1 prostě není kdo místo Hlinky, protože Panič horší vysoký málo běhavý Šichor

Reagovat
HorajzmAmmann

není kdo vedle Hlinky (4-2-3-1)

Reagovat
taws

Tak hrozně chybí kreativní hráč. Hrubý to vůbec nezvládá většina jeho přihrávek jde dozadu nebo to posune na nejbližšího hráče vedle. Občas předvede nějakej nákop naslepo dopředu na útočníky ale jinak nic dopředu nevymyslí. Bary se pak musí stahovat až na půlku pro balony, protože tam vepředu nic kloudnýho od nich nedostane.

Reagovat
HorajzmAmmann

1) ofenziva není problém. Problém je defenziva = Pokorný, Šindelář, Hlinka

2) Hrubý hraje možná hovno, ale má prsty tak v 70% golů co Baník dal

3) Baroš se pro ty balony stahuje vždycky, tak prostě hraje

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník dal 14 golů (4.) a bude se jabt do Šašinky, Hrubého

Baník dostal 22 golů (16.) o 4 branky víc než Jihlava (15.) o cca 10 branek než ostatní ze středu tabulky po individuálních chybách stoperů, defenzivy.

Ta chyba je prostě zřejmá a nejdřív musí Baník vyřešit tohle, protože když dostanem každý zápas dva goly, tak s tím vepředu nic neudělá ani Iniesta

Reagovat
taws

Tak o obraně jsem psal nahoře a to že obrana je problém vidí snad každej. Goly sice dáváme, ale to že proti Bohemians máme jednu střelu na branku taky trochu problém je. Hrubý je poslední zápasy totálně marnej a to co on by tam zahrál i Ožvolda nebo Malý. Na to jakou má smlouvu by měly být jeho výkony a hlavně bojovnost úplně jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

trevor - ta naše včerejší debata o těch golech, kdo měl naposledy přes 10 golů za sezonu:

2005/2006 - Varadi 6, Magera 6, Žůrek 5, Papadopulos 5

2006/2007 - Střihavka 16, Rajtoral 8, Varadi 5

2007/2008 - Svěrkoš 16, Magera 9, Zeher 8

2008/2009 - Otepka 6, Mičola 6, Lička 5, Střihavka 5, Zeher 5

2009/2010 - Lička 8, Mičola 7, Varadi 5

2010/2011 - Neves 7, Frejlach 4, Šenkeřík 4, Varadi 4

2011/2012 - Fantiš 5, Kukec 4, Diamant 4

2012/2013 - Baroš 5, Fantiš 5

2013/2014 - Kukec 5, Engelmann 4

2014/2015 - Frydrych 4, Kukec 3

2015/2016 - Hrubý 4, Narh 3, Holzer 3, Kukec 3

2016/2017 - Mičola 7, Sus 6, Hlinka 5

2017/2018 - Baroš 4, Hrubý 3, Azevedo 3

Nejlepší na tom je, že ta letošní sezona už po 1/3 vypadá stejně jako většina sezon. Kučera

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě pro doplnění

2002/2003 - Svěrkoš 14, Lička 7, Lukeš 4

2003/2004 - Heinz 18, Kurva 10, Pospěch 10, Drozd 5, Lička 4

2004/2005 - Kurva 6, Pospěch 6

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva

Reagovat
KingMaster13

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva nešla hned po mistrovské? To už jsem zapomněl.

Reagovat
Rarášek

Sám si kurva .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi došlo že ty kurvy mají stejné iniciály. Matusovic, Matějovský... Jenom Husbauer se tomu nějak vymyká

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Kurva?

Reagovat
Rarášek

MM28

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jo, Matušovič... já přemýšlel, kdy hrál Matějovský v Baníku...

Reagovat
Rarášek

28, ne 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Matušovič aha

Reagovat
uff

Za kurvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blaho, Kukec ! Fakt ze jo.

A Strihavka, tam ses snad upsals, ne? 16 branek?

Nicmene kdyz to nekdo urval nad +5 branek, tak Nando a Licka s Colkem. Vylozene hrotak minimalne s desítkou branek naposled Sverky pred deseti lety ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Střihavka 13 Ale i tak slušný Navíc i ten Neves to má protože dal 4 goly těm žebrákům v předkole že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale plati stale to, co sem vam vcera rikal. Baniku chybi proste utocnik ve stylu Holendy treba. Na Baryho nedam dopustit, je to buh, ale jeden stejne kvalitni utocnik treba o 8 let mladsi nez MB nam hrozne chybi, ke vsi ucte k Sasinkum.

I kdyz nejen on, ale to uz bych se opakoval...

Reagovat
HorajzmAmmann

já souhlasím, ale Kuba Šašinka v pár zápasech potenciál ukázal. Ono v lize takových útočníků moc nenajdeš... a ještě navíc aby šel do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce Strihavky tak sem nedavno nasel jeden skvost z mistni diskuze...

HOST*jiri - fcb10.07.2007 07:00#

Vy jste se 100%ně oslabili. Pustili ste dva stopery a přivedli jenom Bolfa, kterej je zdravotně nakřáplej a dost možná toho moc nenahraje a Tchuře, kterej asi předváděl v Bratislavě katastrofální výkony, páč, když sem četl ty oslavný příspěvky fandů Artmedie, když odešel ...

A Svěkroš? Je možný, že se vzbudí, ale zatím je to manažerský dítě (něco jako u nás Jun) - povedla se mu sezona, hned šel ven a nikde se nechytnul - ani v Reichu ne (což je fakt k zamyšlení). Třeba se u vás chytne, ale moc mu nevěřím.

A Střihavka? Takovejch útočníků moc není - silnej hlavou, silnej v koncovce. Takovej českej Ruud. Toho Svěrkoš asi nenahradí.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/tomas-dosek-posili-brno-33495/#forum

Reagovat
HorajzmAmmann

Matušovič skončil na záchytce, Sparta hráče potrestala pokutou

Fotbalista pražské Sparty Miroslav Matušovič skončil v noci z neděle na pondělí v Havířově na záchytce. V opilosti slovně i fyzicky napadl policisty, kteří byli přivoláni občany kvůli rušení nočního klidu. „Udělal jsem chybu. Omlouvám se za své jednání a jsem připraven nést následky. Takto se profesionální fotbalista nechová," kál se na sparťanské webové stránce Matušovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantom Kukec!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo je Diamant?

Reagovat
smazaný uživatel

DK9

Už víš?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Asi žádný klub nikdy nepřebije trio Zawada Vasenda Kraut. To byla taková tragédie..

Reagovat
Kang & Kodos

Já s láskou vzpomínám na naší stoperskou trojici Hybš-Mareček-Holek v Jihlavě. Na kraji potom Steinhöfer a v útoku ďábelská dvojice Krejčí-Paixao. Fotbalový porno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hybš - Mareček- Holek

Co bych za takovou obranu teď dal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle trio vygumovalo Slavii v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele ta obrana.. Ráj na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na duo Bortel - Kolařík to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo čekal jsem, kdy se to objevi

Reagovat
smazaný uživatel

tragicky klub

Reagovat
raduinho

Baník no.

Reagovat
vrabejka

Slovácko, Zlín

Reagovat
PavlíčeQ

Přijeli jsme si pro bod, odvážíme si bod, takže spokojenost a za týden se pokusit obrat o body Spartu

Reagovat
Pyroman

Spíš my se pokusíme obrat o body vás a totálně selžeme, jako vždycky.

Reagovat
ondrasch77

To zní jako plán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v poháru padne nějaký gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zápasu půjdete jako favorit.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak třeba zítra porazíte Plzeň a to vás nakopne... nebo prohrajete, vyměníte trenéra a to vás taky nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a nebo prohrajeme a nestane se vůbec nic.

Reagovat
ondrasch77

Ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo prohrajeme, "trenéra" nevyhodíme ale přivedeme Vozábala na post nějakýho ředitele sportovního úseku...

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo přijde remíza a nestane se vůbec nic

Reagovat
db18

Ale Rarášek říkal...

Reagovat
Rarášek

Tyhle připosraný žvásty jsou mi proti srsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
FCSL

3:0, 60% držení míče, 18 střel, 9 na bránu

Bosančič

Kerbr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Teď si ale představte tabulku, kdyby Plzeň Spartu fakt porazila.

Sparta by byla šestá a po deseti kolech by ztrácela 15 bodů na první místo. Vlhkej sen všech antisparťanů, ne?

Reagovat
Greny

this is my sen

Reagovat
KingMaster13

Zítra nemůžu prohrát. Ať ten váš zápas dopadne jakkoli tak vždy tam budu mít nějaký pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pořád nesestupujeme a na 11.misto bod ztráta. To je nádhera.

Reagovat
ZB 07

Tento zápas hazardoval s pověstí českýho fotbalu Hra naprosto katastrofální, první poločas bída, ve druhý půli už to docela šlo, ale i tak to byla typická holomajzna. Ani atmosféra nebyla na moravský derby nic moc, od nás dlouho nebylo slyšet nic, až po gólu jsme se trošku rozjeli...od Slovácka jsem taky čekal víc, pořádně hlasití byli snad jenom při pokřiku "Hej Brno, nejste slyšet". Na jejich obranu ale třeba poznamenat, že ze sektoru, kterej je v podstatě mimo stadion, se atmosféra dělá fakt blbě.

Každopádně hlavní je, že nejsme poslední, Pivarník začal parádně. Nutno dodat, že Slovácko bylo snad ještě tragičtější soupeř než Sparta, ale koho to zajímá?

Reagovat
Greny

jako ted nejde o to jaka bude predvedena hra , ale potrebujeme domaci zapasy vyhrat vsechny do konce podzimu , jen bych priste trosku poupravil sestavu

Reagovat
ZB 07

Tak jako aspoň párkrát bychom si přihrát mohli. Ale máš recht, hra je v naší situaci až na druhým místě, hlavní jsou body. Jinak v sestavě mně chyběl Pilík, příště určitě do základu. Kijanskasovy gymnastické kousky bych si taky odpustil, ale dneska jsme po žádné jeho hrubce nedostali gól, takže nadprůměrnej výkon

Reagovat
Greny

jak rikas ja bych vymenil Kijanskase za Gáče a Pilika za jednoho z trojice Juhar/Škoda/Koné

Reagovat
ZB 07

Škoda makal (především druhou půlku), Koné sice není fotbalista, ale když bude sklepávat balóny jak dneska, tak se mu příště někdo možná i nabídne...takže mi to vychází na Juhara

Reagovat
Greny

mě teda prislo z prenosu , ze se Škoda poradne rozbehl akorat pri oslave golu

Reagovat
ZB 07

Však jo, to byl jeho první sprint Ale od tý doby mi přišlo, že se snažil...

Reagovat
ondrasch77

Dal jsem na vás neprohru, přestože jsem počítal, že vyhrajete..., nicméně si myslím (už od letní přípravy), že na to Brno nemá.... Co naplat, že máte Pivarníka, když nemáte pořádné hráče...

Reagovat
ZB 07

Tak kádr je špatnej, ale když se nám chce, tak dokážem hrát hlavně doma v podstatě s kýmkoliv. Já věřím, že se zachráníme, do konce podzimu je třeba ukopat ještě aspoň 7 bodů, v zimě vyházet největší kopyta a dovést aspoň 3 borce do základu. Nic jednoduchého, ale nereálný to není.

Reagovat
ondrasch77

Tak je taková každoroční klasika...

Reagovat
db18

Ashiru odešel jen hostovat?

Reagovat
ZB 07

Jojo...dneska začínal v základu, ale byl první střídanej. Zatím se mu v DS moc nedaří

Reagovat
db18

Tak snad se vrátí.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

A co by v brne jeste delal? Honil antilopy? Pasr co nevi,kdy ma prohrat,kdy udelat kliku a kdy vystrelit...sorry,ale takovych hlupaku tu uz bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mi sem Mesanovice na operaci, protože ruskou ozraloi ruskou kurvu ve Znojmě nikdo nemá rád dík

Reagovat
smazaný uživatel

Btw buďte rádi za Pokece, Mesasanonov je zkurvená ruská kurva, alkohol jeho druhý jméno. Zlatej Šindelář pro vás

Reagovat
HorajzmAmmann

1) poprvé jsi napsal jiného hráče

2) podruhé jsi napsal hráče co vůbec neexistuje

3) meleš hovna

4) jsi kokot

Reagovat
ratusek

Tys to rozšifroval?

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ... a jako Mesasanonov je výbornej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava : Varnsdorf

Reagovat
HorajzmAmmann

Schaffarzik nedal penaltu, ta se opakovala tu najebal metr nad bránu a za dvě minuty dal Varnsdorf na 2:3

Reagovat
Greny

46

Opavští jdou do druhé půle s jednou změnou v sestavě. Marka Radiće nahradí útočník David Puškáč. To mimo jiné znamená, že Slezský FC bude dohrávat zápas na dva klasické obránce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavní rozhodčí Jana Adámková nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut!

aha

Reagovat
Greny

a co je na tom divneho ?

Reagovat
HorajzmAmmann

nic, jen to ted skončí 4:3

Reagovat
Greny

jako dejme tomu standartni nastaveni je 2-3 minuty, 2-3 minuty se nehralo kvuli te penalte (karty, diskuze, opakovani) pak tam vykazovala nekoho z hostujici lavičky to mas dalsi minutu nahoru, plus tam kolem 88 minuty byla nejaka roztrzka hracu.. takze to klidne mohlo 7 minut dat

Reagovat
HorajzmAmmann

jo to jo, ted mi to je jedno když to nakonec nedopadlo. Ale 7 minut bylo ještě kurevsky dost času...

Reagovat
Greny

Juventus ted nedal v 98. minute penaltu

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ted na to koukám

Reagovat
HorajzmAmmann

uff .. Varnsdorf, Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
3M

Ten druhej gól flinty

Reagovat
smazaný uživatel

GieKSs v derby v Bielsko-Biala na 2:1 v 94. minutě. Sice jsou na 15. místě, ale na 5. místo ztráta 3 body

Vyrovnané jak u nás. Jen si vzít od družby příklad

Reagovat
3M

Polská sekce jinde, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo z Brna? Kam tu jít kouknout na Spartu proti Plzni?

Reagovat
Greny

Arena Sport Bar

Reagovat
Greny

ale pockej to se hraje v 18:00 to se podivej zitra kdyztak na jejich webovky ale obavam se ze tam asi moc s fotbalem neuspejes

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je tam jen dnešní program, a když tam dávaj 19.15 Karviná - Slavie tak by mohli i Spartu proti Plzni

Reagovat
Greny

jo ono tam to asi na nejake televizi pojede , ale pocitej s tim ze na vice pojede stopro Kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kometa v televizi neni ne?

Reagovat
Greny

to ne , ale co vím davaji ji tam pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, každopádně díky za tip. Ten podnik mi připomíná starej Hockeybar v Plzni, škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam je tedka?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zmenseny tak na polovinu a je tam crazy bar, hroznej bezpohlavni podnik a pak je tam tipac a jeste nejaky obchudky.

Reagovat
andrew96

Nečepovat tam Starobrno, trávím tam víc času.

Reagovat
Coutinho10

tak konecne to na 5. pokus venku v lize vyšlo a podařilo se vyhrát sice hlavně ke konci 1. poločasu jsme si celkem koledovali, ale poločasová pauza nám pomohla a po potrestání jejich nepresnosti jsme to nastesti pojistili a nenervovali jsme se zase s vedenim 1:0 az do konce

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Ta tabulka vypadá fakt otřesně. Případnou prohru snad Strama ani nemůže přežít.

Reagovat
HorajzmAmmann

1. věta

Reagovat
Kang & Kodos

I Baník se stoletym Barošem, Poznarem, kterej se naposledy trefil někdy během napoleonskejch válek, a Šašinkou, kterej se za čtyři roky trefil v Ostravě 2x, má o pět gólů víc.

Reagovat
PavlíčeQ

Vy ale máte utkání k dobru

Reagovat
Kang & Kodos

ty jdi taky do prdele

Reagovat
HorajzmAmmann

a ted si vem, že Tecl dal skoro stejně golů jako Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

ale na konci měsíce si zastřílíte jak v lize tak v poháru, takže keine stress

Reagovat
Blasphemer

To bude fakt strašný, jestli zejtra nevyhrajem.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase obrana celkem funguje a doma se ty výkony i zlepšujou. Posledně s Teplicema bylo hotovo v 60. minutě, to jsem nezažil tak tři roky. Když teda nepočítám zápasy, kde bylo v 60. minutě jasný, že pojedeme s nulou.

Reagovat
HorajzmAmmann

mi to vychází na jasnou remízu I když pro Spartu by byla možná prohra ten největší posun dopředu = letěl by Strama. Ale Sparta neprohraje.

1:1

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/22424561_718652854986363_188107323311342248_o.jpg?oh=178bb0bfe5f21a7d1c3f9ab1b09977f0&oe=5A794835

Ve středu 11.10.2017 si tréninkovou jednotku s přípravkou U9 FC Baník Ostrava užili hráči A mužstva Tomáš Poznar, Stefan Panić a Oleksandr Azatskyi děkujeme

Proč ty mladý kluky trestáte?

Reagovat
Kang & Kodos

Poznar si dal konečně pár gólů

Reagovat
HorajzmAmmann

zapomínáš na Mol cup proti Valmezu z penalty

Reagovat
Blasphemer

zvíře

Reagovat
HorajzmAmmann

neskutečný - vemte si ho ale zpátky a pošlete nám Bakoše

Bakoš - Baroš

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Tak zase je to může i pozitivně motivovat: "Když se do A týmu mohli dostat i takový kokoti, tak můžu i já".

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

A: Kluci, tady Tomáš loni hrál v Plzni o titul a v pohárech. Zahrál si i proti AS Řím.

B:

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trénink na strusce z vysokých pecí

Reagovat
Greny

Ot : ti Spanele jsou mistri v breceni i v te male kopane

Reagovat
Miguel19

Ale ta 10 je šikovná.

Reagovat
Kang & Kodos

Rozhozený je soupeř Plzně v Evropské lize, rumunské FCSB. Klíčový útočník Denis Alibec při odchodu ze hřiště v pátek prokopl dveře, za což byl majitelem klubu Gigim Becalim vyřazen z A-týmu. Zaplatit bude muset pokutu ve výši 75 tisíc eur.

Reagovat
Greny

Uz jedna Tvrdik nebo Kotalík?

Reagovat
HorajzmAmmann

No pokud Plzeň není debilní, přetáhne ho raději k sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mají dveře ze slonoviny, ne? Takovej balík...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to byly obyč dveře, ale majitel je měl rád

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak otázka kdo je nejlepší stoper/stopeři z těch týmů od já nevim cca 10 místo dolů. + třeba někdo do defenzivy vedle Hlinky, kdo by mohl chtít přestoupit do Ostravy (pokud rupne Brabcovi v bedně a nabídne mu byt, služební auto, 300 000 měsíčně a děvky každý večer)

v Karviný má dost odkopáno Hošek, Šislera bych taky asi bral. Pak se mi docela zamlouvá defenziva Slovácka (Hoffman - Šimko) z Bohemky Šmíd - Švec.

z 2. ligy tam by nám asi nikdo zvlášť nepomohl. Možná třeba Kladrubský by si chtěl zase zahrát 1. ligu. Za Znojmo nehrál v poháru špatně Javůrek, ale to kraj. Štochl má taky něco odkopáno v lize... Protože jestli zase budem hledat někde nějaký ukrajince, srby, slováky, černochy podle youtube tak mě asi jebne

Reagovat
Greny

Krch

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo ten by asi taky šel. I když z tý Bohemky bych bral spíš toho Šmída nebo Švece, ale to je asi nereálný no. Skoro stejně jako všichni ostatní

Když jsme u toho, co Pavlík? Golů dostáváte poměrně dost to je tak špatnej?

Reagovat
Greny

Kdyz hrajes s Kijanskasem tak nemuzes dostavat malo golu

Reagovat
HorajzmAmmann

a Vraštil? Za nás taky nic moc tak mě docela překvapilo, že v Brně hraje stabilně...

Reagovat
Greny

Vrastil hraje kraj

Reagovat
HorajzmAmmann

no ale jak?

Reagovat
Greny

Jako prase

Tak jako sve si tam odkope, ale trosku reznik

Reagovat
Miguel19

Si počkejte až Dušan zase někoho vyhodí

Reagovat
HorajzmAmmann

já čekám až někdo vyhodí Dušana

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí

Reagovat
taws

ja jsem si přál Šmída a Krejčího

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitaji se i hraci na hostovani?(Chalus,Holek..) Jinak kdybych si mel vybrat tak jdu po Jerabkovi z Telplic, ale ten je hodne nerealny

Reagovat
Miguel19

Banděra

Reagovat
Greny

mel z prdele kliku ted

Reagovat
HorajzmAmmann

Koudelka ty vole

Reagovat
Greny

Ted jsem nepochopil proc mu ten Kavka tak blbe nabihal

Reagovat
Greny

Kounovsky na Lafatu

Reagovat
Miguel19

Zelíčko

Reagovat
HorajzmAmmann

Je to tam

Reagovat
HorajzmAmmann

Mařík do Baníku pls

Reagovat
Greny

Chudaci kluci z male kdyz by museli hrat s Poznarem

Reagovat
HorajzmAmmann

sleduje to někdo víc? Je tam třeba nějaký týpek z velkého fotbalu co hrál třeba ČFL někdy nebo tak?

Reagovat
Kang & Kodos

Bíro byl v béčku Sparty a párkrát si kopl ligu v Budějicích.

Reagovat
Greny

Marik hraje CFL, Koudela a Padous MSFL

Reagovat
HorajzmAmmann

Nějakej Mařík hraje za Loko to je on?

Reagovat
Greny

Benátky myslim, a Koudelka snad patril mezi nejlepší strelce v MSFL i kdyz ted dva tri zapasy nehral

Reagovat
Miguel19

No, chtělo by to nějak dostat tento sport na olympiádu. Jsme v tom docela dobří..

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně že v normálním fotbale a hokeji jsme momentálně hrozný, ale ty ostaní podobný sporty jako florbal, hokejbal, malý fotbal, inline hokej v tom jsme většinou na těch velkých akcích do TOP4 ne?

Reagovat
Greny

Ale kdyby to dali na OH, tak dopadneme jak ve Skikrosu

Reagovat
HorajzmAmmann

narážíš na Krause nebo jak?

Reagovat
Greny

Kraus a ten druhej radeji zdrhl zpet pro kanadsky obcanstvi ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Hayer ale ten stejně asi neměl žádnou placku z OH

Reagovat
Greny

Kazdopadne se tesim na OH ... jsem zvedavej kolik dovezeme medaili

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak tam to hodně záleží jak to půjde biatlonu no... podle formy tam můžeme mít 0 nebo 5 placek Jistota je Sáblíková, tak asi pořád nějaký placky sbírat bude jak na 5 km tak na 3 km.

strašná škoda, že není na OH sdruženej dvojice. Dvořák s Portykem poslední sezony pár placek spolu nasbírali a hlavně Porto se zlepšuje jak kráva... Tam by byla nějaká šance na překvapení. Jsem zvědavej co Samková, Ledecká, Erbanová asi bude taky jistota. Uvidíme, těším se taky...

Reagovat
Miguel19

Podle mě něco urveme i s hokejem Sice to nikdo moc nebude pak v historii brát, ale medaile to bude.

Reagovat
HorajzmAmmann

To zrovna přišla blbě ta migrace čechů do NHL. Jich tam ted docela dost odešlo ne?

Reagovat
Miguel19

To jo. Ale furt si myslím, že dokážeme mít stejně silnej tým jako Finsko a Švédsko. Akorát Rusko bude jasný favorit. Aspoň bronz bychom mohli dát..

Reagovat
Greny

Rusko nevyhraje, prijede soubor primadon z KHL v cele s Kovalcukem , na OH bude hrat o medailu asi kdokoli z EHT , Svycari a Kanada

Reagovat
Miguel19

Tak ono stačí, aby si udělali výběr z SKA a CSKA a furt budou mít nejsilnější kádr. Samozřejmě jsou to Rusové, ale podle mě těch primadon v KHL už dávno není tolik. Ilja je jedinej, i když teda po tom vyřazení z kádru jede skvěle. Jim vždy škodí ty příjezdy hvězd z NHL, tak jsme na ně letos zvědavej. Neříkám že vyhrajou, ale největší favoriti budou.

Reagovat
Greny

V tomto pujdu proti vsem ,ale pro me je nejvetsi favorit Kanada

Reagovat
HorajzmAmmann

USA s mladejma z AHL a spol

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak jaký kluziště tam bude? evropský, zámořský? Já jenom kolik zápasů se zase budou naši sehrávat

Jinak kolem koho to bude teda postavený Kovář? Radil? Kolář a spol jo?

Reagovat
Greny

Evropsky by melo byt,

Paradoxne mi prijde ze nebude problem s obranou a brankari tam doufam ze pojede Furch, Francouz a Hrachovina

Utok bude problem tam maji jistej flek asi Kovář , Červenka, Birner, podle vykonu letos i Smolenak a Sekac...

Reagovat
HorajzmAmmann

takže na OH budou prostě mít všichni kádr jako při EHT? No tak poslední EHT nám celkem vyšlo, ne? A USA tam jako fakt pojede s kým? Juniorka, AHL?

Reagovat
Greny

Usa a Kanada kdyz budo chtit ak postavi bez problemu konkurencr shopnej tym. vsak uvidis na EHT jak nas prejedou Kanadani

Reagovat
HorajzmAmmann

Kanada vylepšený tým ze Spengleru

Reagovat
Greny

V prosinci s Kanadou hrajeme na Channel one cupu, bude zajimave srovnani

Reagovat
Miguel19

USA a hlavně Kanada má slušné hráče všude po Evropě. Plus můžou jet hráči z AHL, kteří nemají dvoucestné smlouvy..

Reagovat
Greny

Prej se snazi nejak docilit toho aby za ne na OH mohl hrat Dallman, Dawes a Boyd

Reagovat
Miguel19

To by byla dobrá píčovina, když už reprezentovali Kazachy

Reagovat
HorajzmAmmann

tak třeba ty týmy jako Kazachstán, Lotyšsko atp tam můžou rovnou poslat jeden tým viz

kompletní Astana, Dinamo Riga, Dinamo Minsk, Mannheim, a Petrohrad + Moskva

Reagovat
Greny

A slovaci koho?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Slovan Bratislava?

Reagovat
Greny

Tam nehraje snad ani deset Slovaku

Reagovat
Miguel19

Tam je nejlepší Slovák Hrnka, co hrál loni v Plzni čtvrtou lajnu

Reagovat
Greny

A koukal jsem ze tam hraje Kozak kterej hral v Komete 7. - 8. Beka pod Hadamczikem

Reagovat
HorajzmAmmann

taky ty týmy všechny mají o 40 bodů míň než Petrohrad

Reagovat
Greny

Nejvetsi umelec je ale Hudler, s takovou karierou a na OH se zase nepodiva

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Greny

https://youtu.be/VZhSHgYuSiM on zase tak tupej nebude

Reagovat
HorajzmAmmann

Já ho mám rád, zvlášť teda protože fandím Calgary a jsem rád za každýho čecha tam. Ale je to sympaták celkově. Na druhou stranu nikdy nesmíš dát na dojem z televize nebo médií. Známej je všude hejtovanej že to je bezmozek a a že by měl jít na psychiatrii atp a ve skutečnosti to je úplně největší sympaták a mimo hokej neskutečnej klidas

Reagovat
HorajzmAmmann

DESPRES SIMON - 1. hráč Kanady na ZOH

Reagovat
HorajzmAmmann

GENOWAY COLBY Ty vole bejt Kanadan a hrát hokej na Slovensku

Reagovat
Greny

Michel Miklik - HC Bratislava hral na OH nekdo az ze druhe slovenske ligy?

Reagovat
HorajzmAmmann

to nevim, ale na Říčku jsem chodil nedávno koukat do Havířova a taky se už dostal do repre, tak třeba si zahraje i na OH

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Třeba překecaj ještě Iginlu, když nedostal smlouvu v NHL

Reagovat
HorajzmAmmann

Do Calgary Iginla - Jágr to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

usa nasadí pro jednou starou gardu

Reagovat
HorajzmAmmann

A co Šmíd? Ten se vrátil z NHL a hraje za Liberec

Reagovat
Greny

No zatim nijak nepresvedcil ne?

Reagovat
Miguel19

z extraligy určitě pojede Roth a Krejčík.

Reagovat
Greny

Kdyby to netrenoval ten hnup tak bych rekl ze pojede cela lajna z Komety

Reagovat
Miguel19

Tak já bych taky klidně bral útok Gulaš-Mertl-Kubalík. K tomu i Stacha

Reagovat
Greny

Krejčík, Nemec - Zatovic, Necas, Erat

Reagovat
HorajzmAmmann

a slováci taky budou asi v píči ne? Největší hvězda Tybor

Reagovat
Greny

Ti asi jo... Jinak co jsem zaslechl tak se Jandac rozhodl ze chce povolat Erata na EHT smerem k OH a ten se ho chysta odmitnout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krejčík, toho tam fakt vidět nechci, neskutečně měkkej bek.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky to jsou většinou sporty, kde to na úrovni hraje maximálně nějakejch 8 zemí Kromě florbalu, tam to hrajou čtyři země.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak hraje jich víc že jo, ale jsou v tom marný. Momentálně hraje hokej taky 5 týmů a zbytek jsou všichni špatný, což je ale jejich problém.

Stejně si myslím, že na to jak jsme malá země, můžeme bejt hrdý na atletiku a tenis což je fajn. A pak samozřejmě vyjímky jako Sáblíková atp... už se těším na zimní sezonu

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě vlastně evergreen z posledních let

Reagovat
Miguel19

Letos bude biatlon průser

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukalový se zapalujou lejtka, nebo co, ne?

Reagovat
Greny

A Moravec propil jatra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Miguel19

Nevím přesně, ale čtu vždy jenom nadpisy, jak vůbec netrénuje či co..

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky

Reagovat
Greny

Pockej az ziskame na OH medaili v severske kombinaci to bude prekvapeni sezony

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole ted jsem ti to psal naohře

Reagovat
Greny

Pockej ta tymova soutez dvojic tam fakt neni? Tak neziskame , presne tu medaili v teto discipline jsem myslel

Reagovat
HorajzmAmmann

Vynikajícího výsledku dosáhl talentovaný závodník na Grand Prix i v závodě dvojic s Miroslavem Dvořákem, který ovládli před favorizovanými Němci. „Jen je škoda, že se sprint dvojic nejede i na olympijských hrách,“ zalitoval. „Ve Světovém poháru ho ale pojedeme asi třikrát nebo čtyřikrát, tak snad výsledky přijdou tam. Je to závod, kde můžeme urvat medaili.“

https://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/925183-tetovani-jako-odmena-sdruzenar-portyk-je-na-olympijskou-sezonu-pripraveny-i-pres-oparenou-nohu.html#hp-artcl

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Budu fandit Dorotce.

Reagovat
Miguel19

A my jsme ta nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ty ostatni "sporty" narozdil od florbalu zadnymi sporty nejsou..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protože jsou to mrdka sporty, který nikdo nedělá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Španělsko evidentně malou kopanou hraje a vidíš jak to dopadlo

Reagovat
Greny

Mrdka sporty jsou treba krasobrusleni, sachy a treba i boby kde zalezi proste na tom zda sezenes cash na kvalitni stroj

Reagovat
HorajzmAmmann

F1 Buď máš motor ze sekačky a nebo jezdíš za Mercedes Sednou si tam místo Hamiltona já, tak na těch bodech taky dojedu

Reagovat
Greny

Alonso letos panuje to nechapu jak japoncici nedokazou za dve sezony sestavit motor

Reagovat
HorajzmAmmann

já jim zrovna fandím Ale od příští sezony mají mít jiné motory nebo co... ta Honda je šílená... když dojedou do TOP10 oba je to zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Mclarenu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to upřímnou soustrast, zažívám to samé co ty.

Reagovat
HorajzmAmmann

super A jinak taky fandíš vyloženě stáji a ne jezdcům? Já třeba ALonsa nemusel, ted jak je u nás tak mi prostě nevadí, spíš naopak koukal jsem na nějaký videa na youtube a je docela v pohodě (Button, Alonso na tiskovce atp) Já začínal sledovat F1 na té dvojici Coulthard -

Räikkönen a pak za nás začal jezdit Hamilton a třeba bych jim to i přál, ale nějak to už nejde Každopádně Kimiho bych bral zpátky. Button byl taky sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já začínal už na Hakkinenovi. A fandím stájí ať tam je, kdo tam je. I když nejvíc jsem fandil asi právě Hamiltonovi. I teď mu to preju více než Vettelovi. Každopádně ty skvělé souboje McLaren vs. Ferrari mi chybí..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Isle of Man TT, to je sport pro pořádný chlapy

Reagovat
HorajzmAmmann

já koukám na Šonku, to je taky frajer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To souhlasím, krasobruslení nebo gymnastika, to jsou občas pěkný levárny. Šachy do sportu určitě neřadím, a to je občas i neúspěšně hraju

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kokot

Reagovat
Greny

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

krasobrusleni je jednoznacne nejlepsi minimalne zimni sport.....

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

V bobech jsou taky rozdíly ve strojích? Však to stačí svařit nějaké želízka v garáži a jdeš na to ne..

Reagovat
Greny

To se pletes, tam zalezi hodne na materialu atd.. mame tam ee dvojnasobnyho medailistu z MS , ale na to mel myslim pujcenej bob od Němců

Reagovat
Greny

Z MS junioru

Reagovat
Miguel19

Reagovat
HorajzmAmmann

Ted jsem zrovna narazil na fb na článek:

http://czechteam.info/novinky/v-milionove-kare-i-v-bobu-na-koleckach-cesti-bobiste-se-v-priprave-na-olympiadu-nenudi

Na ty naprosto nejlepší přesto nestačí. Elitní zahraniční reprezentace totiž na vývoji svých strojů spolupracují s renomovanými firmami. „Například Američanům vyvíjely bob společně BMW a NASA, Britům zase vyráběli boby v McLarenu, Italům Ferrari,“ vypočítává Dvořák. „Myslím si ale, že náš nový dvojbob je jeden z těch lepších, co se vůbec dá pořídit.“

Britům McLaren, Italům Ferrari.. proč si naši nezašli do škodovky?

Reagovat
Azazelo RD

Asi jim došlo, že by BMW a Ferrari s Fábií v základu neporazili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

koukal jsi na kokosy?

Reagovat
Miguel19

Omg, jsem si to spletl se saněmi.. Jako já sleduji snad vše, ale tyhle sporty mě teda vůbec nebaví..

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud není OH... pak sleduju skoro všechno Ani nevim proč Ale jako jednou za 4 roky kouknu na Krpálka, Synka, Samkovou a podobně jinak teda vůbec nevim Nebo Velkou pardubickou taky sjedu každej rok pravidelně už desátek rok, ale jinak dostihy jdou úplně mimo

Reagovat
Miguel19

U Pardubický se vždy jenom kouknu kolik se jich vyfláká na Taxisu a pak na cílovou rovinku, kde má Svačina orgasmus..

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Greny

Curling loni na OH jsem na to koukal celkem casto

Reagovat
Greny

Minule na OH*

Reagovat
Miguel19

Ten jsem sledoval na přednáškách

Reagovat
SpartaOvenka

Ta skupina byla skvělá, byli jsme tak o 2 třídy před všema.

Reagovat
Zaschrona

Omlouvám se za OT: Hledáme zájemce do místní NBA fantasy, na poslední chvíli nám vypadl jeden hráč. Ať už vás baví sledovat NBA nebo jenom hrát fantasy, ideální volba se přidat, jde vesměs o ligu nováčků.

Reagovat
stas87

Mas este miesto? Ja by som to skusil...basket ako hru rad vobec nemam, len sa mi na neho dobre podava. A zapasy NBA sa snazim sledovat aj v noci kvoli strelcom.

Reagovat
Zaschrona

Ahoj, omlouvam se, draftovali jsme uz v nedeli vecer, takze mame uzavreno. Ale rad se ti ozvu, pokud budeme potrebovat behem sezony nahradnika za neaktivniho hrace - pak ti to da aspon sanci si to vyzkouset a pripadne se naplno pridat v sezone pristi.

Reagovat
alegre

Tabulka se mi libi. Zejmena tymy zrale na sestup. Snad je Ostrava o pricku nize a je to na 100%!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by si mohla žalostná spartička pomoct bodem

Reagovat
ratusek

Ty moravské a slezské týmy jsou v píči všechny a Zlín vyhraje po ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to je, když ho zapíská rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ale jakmile k nim přijedou pražská S, tak hrají jak Real Madrid

Reagovat
Kang & Kodos

kundy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96
Reagovat
KingMaster13

Tak tenkrát jsme byli strašně na koni, na vlně euforie která skončila až titulem. Spíš jsem to myslel obecně. Pro pražské kluby nikdy nebyla radost hrát na Moravě

Reagovat
andrew96

To je pravda. I s tou euforií. Když už i Hušbauer sprintoval pro gól...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TheAdy

Reagovat
dinss

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
PP

tento zápas kdyby skončil 5:4, tak se nikdo nemohl divit. Slavii tam spadlo všechno..

Reagovat
ratusek

je pravda, že vy ste naší žalostné obraně gol nedali

Reagovat
KingMaster13

Naprostá ostuda Dostanete bůra od Slovácka, který pomalu jinde nedá gol ale my vám nedáme ani jeden Alespoň jsme sejmuli ty vaše poddané

Reagovat
ratusek

jo Slovácko jsou exoti, mimo nás jen 3 goly

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bude sranda až po jarní části zůstanete jediným týmem, který nám gól nedal.

Připomínám, že gól nám dalo i Brno, Slovácko a Bohemka s Jihlavou dokonce dva. Ještě jsem zvědav, jak skončí zápas s Karvinou..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak v Edenu 7:0 a čus

Reagovat
KingMaster13

Ale furt během týhle sezony budeme jediný tým proti kterýmu jste udrželi čisté konto

Reagovat
HorajzmAmmann

neboj, teď hrajeme 2x na Letný

Reagovat
ratusek

Doufám, že nás po třech nechají být a bude jim nám líto

Reagovat
KingMaster13

My moc golů nedáváme. Spíš to vidím na 2:0 a x dalších zahozenejch tutovek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Včera hodně, ale hodně vydřená výhra Zlína a krutá prohra pro Jihlavu. Rosa slovy Lafaty: škoda, že proti Zlínu nehraje častěji.

Reagovat
Blasphemer

Dneska v suchým. Jinak 30 bodů, takže jasná záchrana letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri style, mission completed, zachráněni

Reagovat
ratusek

Tak koho Křéťa jmenuje jako nového trenéra? obávám se, že nikdo normální tam nepůjde, protože ten bordel nepůjde napravit do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda a láska zase zvítězila nad lží a nenávistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsme to věděliiiii, že je Sparta v prdeliiii

Reagovat
Teoretik

Ale Havel se jen svezl...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
El Campeon

to letos na titul už nevypadá

Reagovat
OTASi

boj o poháry

Reagovat
ZB 07

Super výsledek pro nás. Pro Spartu nezasloužený, dneska byli jednoznačně lepší, jsem zvědavej, co bude se Stramou...

Reagovat
ratusek

vy s tím máte společnýho co?

Reagovat
Greny

Habanec je volnej

Reagovat
ratusek

To by snad bylo ještě horší

Reagovat
Mirek na tenisu

Habaněc? Kto takój?

Reagovat
ZB 07

Příští kolo hrajem v Plzni, někdy ztratit musí a po výhře na Spartě by nás mohli/měli podcenit. Navíc jedou do Lugana na EL a vzhledem k rotaci hráčů pod Vrbou by mohli bejt unavený...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože vy něco uhrajete v Plzni? Doma proč ne, ale zrovna u nich..

Reagovat
ZB 07

Tak Bohemka tam taky málem uhrála body....a když už tam nic neuhrajeme, tak tam aspoň snad nedostaneme bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba to teď s novym trenérem bude jiná písnička, ale jestli budete hrát, jako obvykle tuhle sezonu, tak bych se s bohemkou zas tak neporovnával

Reagovat
dinss

Jenže Bohemka je (sorry) momentálně někde jinde než váš kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nemyslím. Týmy na 11-16 místě se neliší téměř v ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nějaký argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si myslíš, že třeba taková bolka je na stejné úrovni jako jihlava/brno/baník?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak na Bolku jsem zapomněl. Ale s její formou je schopný kterýkoliv celek jí porazit.

Jinak ale sedí to, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, sni dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsme mohli doma klidně porazit i ten váš ansambl. Ta liga je prostě až na pár týmů vyrovnaná a v té spodní půlce může téměř každý porazit každého.

Reagovat
smazaný uživatel

No a my jsme málem venku obrali o body Plzeň.

A na chalupě měla děda pověšenou kůži z divočáka, taky se té patroně málem vyhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak co se tak divíš tomu, že na 11-16. místě jsou týmy s podobnou kvalitou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím, sni dál

Reagovat
dinss

Nemyslím ani tak třeba kvalitou jako současnou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo.

Reagovat
dinss

+ krajní beky a křídla jsou na tom asi lip v Bohemce, možná gólmani.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, ale to takhle půjde porovnávat skoro u každého týmu a vždy najdeš skabiny a silné streánky..

Reagovat
dinss

To máš pravdu...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Pivarník tam má nevyřízený účty.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Prezije to Ital nebo poleti?

Reagovat
C-M@ster

Po deseti zápasech ztráta 15 bodů na titul, naopak náskok 8 bodů na záchranu.

Zatím paráda

Ještě by bylo potřeba Brno trochu vejš, Liberec prohodit místo s Jabloncem a tabulka tak klidně může zůstat.

Reagovat
Teoretik

Doufám, že paradoxně nejlepší Italův zápas mu zlomí vaz. Je to prostě málo Andreo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste 60 bodu a da se rict uspesna sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon rozhodčího na zlatou píšťalku, všechno odpískáno správně

Reagovat
C-M@ster

Já jsem zvědavej, jestli v té skrumáži byla na konci ruka, ale rozhodčí to přes 6 borců nemoh vidět.

Ale tipnu si, že byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jí neviděl ani ze zpomalených záběrů teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze jo. Bakos asi.

Reagovat
OTASi

Taky myslím že to neviděl.. s tím ale ať běhaj spíš na svaz, proč dneska nezkusili video..za tohle rozhodčí nemůže

Reagovat
PJ

Vidět nebyla, ale myslim, že jediný, o co se ten míč mohl zastavit, byla právě ruka...

Reagovat
dinss

Prý jí neodhadli ani z TV. Natož pak na hřišti...

Reagovat
PlackaSKS

Občas je to na hřišti naopak vidět daleko líp než v tv. Třeba když boril v derby sundal Kadlece, téměř každý na stadionu to viděl a v tv nebylo jasno ani z opakovacky...

Reagovat
smazaný uživatel

Meli to ve studiu na O2v tuzce asi ze 4 zaberu a nic tam nebylo videt-vsude rozmazany...

Reagovat
OTASi

Reagovat
lampas

Pro Plzeň nepochybně

Reagovat
twerp

1, Bychom si měli přiznat že jsme v prdeli, přestat si hrát na nejlepší klub u nás a s pokorou se pustit do přestavby kádru.

2, Bychom měli vyhodit kompletně vedení a dát tam lidi, kteří tomu rozumí.

3, Bychom si měli určit nějakou dlouhodobou koncepci, najet na ní a držet se jí.

4, Podle této koncepce bychom měli vybrat trenéra.

5, Dát mu čas.

Já osobně bych byl nejraději, kdybychom se spoléhali na mladé, dravé hráče, kteří berou Spartu jako krůček vzhůru a proto mají motivaci na sobě makat. A jestli budou z ČR, Srbska nebo Pobřeží Slonoviny, to je mi jedno.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pakovat by se měl už konečně taky podržtaška Baranek Míra. Ten chlap asi přežije ve Spartě všechny.

Reagovat
Kiwi-21

Neviděl jsem zápas ale pokud ruka nebyla vidět tak se penalta písknout nemůže i kdyby bylo na xxx % jasný že to jinak odehrát nešlo

Reagovat
Gareth Bale 11

To se rozjede diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme pořád v hovnech, ale jsem rád, že jsme nevyrovnali. Nám by to nijak nepomohlo, ale zvedlo by to šance slavie. A teď Stramaccioni out, Ancelotti in. Když Ital, tak ať aspoň něco umí.

Reagovat
Greny

Beres pouze Itala nebo i trenera co ma rad italskou trenerskou skolu

Reagovat
Mates_Matesović

Hele Pulpit je nějakej tvůj známej, že se ho pořád někam snažíš protlačit?

Reagovat
ratusek

Chybí mu jeho tiskovky

Reagovat
Greny

Uz mi chybi v lize, kdyz to nebude u nas v Brne tak su klidne

Reagovat
HorajzmAmmann

Pulpit, Rada ti musí trénovat v lize

Reagovat
ratusek

nebo Marko

Reagovat
HorajzmAmmann

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju zapas kdy by Vrba naordinoval takovou destrukcni taktiku, to vypadalo skoro jak Jugoslavie na ME2000 Ale tak co... ucel sveti prostredky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Kolar

Reagovat
C-M@ster

Má někdo porovnání investic do kádru před sezónou Sparta x Slavia x Plzeň

Jak Šádek před sezónou říkal, že jdou s dřevěnejma mečema proti tankům

Reagovat
atlee

Jeden z tých tankov riadi lempl, ktorý ho ani nedokáže naštartovať, takže to celkom ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně takticky zvládnuto.

Reagovat
chytrejkluk

Jugoslávie tam hrála výborně, hlavně duo Ljubinko Drulovič a Savo Miloševič, teda až na ten zápas s Nizozemskem no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Kolář dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař taky dobrej výkon, snad začne dostávat pomalu víc a víc minut.

Reagovat
El Campeon

tvl to je bída,jak ty týmy si na nás ještě dělaj rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,ale rozhodčí hrůza.Nechutná fraška

Reagovat
OTASi

kde konkrétně bylo spartě ublíženo? třeba tam, jak se mohla proti ní kopat pencle/přímák z hranice šestnáctky, když zahustel přerazil havlovi nos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ublíženo Spartě?Objektivně řečeno.Faul Zahustela určitě.Klidně redka,ale Ben Chaim v ofsajdu určitě nebyl!Zítra zase uslyšíme,že gól měl platit.Na O2 to bylo podle čáry úplně jasné.

Reagovat
OTASi

umíš vůbec pravidla? buď ne, nebo seš slepej...ben chaim byl horní částí těla jednoznačně v ofsajdu

https://ctrlv.cz/shots/2017/10/15/LspB.png

Reagovat
smazaný uživatel

Nohy?

Reagovat
OTASi

takže neznáš pravidla...hraje celý tělo, nohy nejsou podstatný, když má za obráncem hráč tělo..což logicky mívá, když sprintuje, že

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole!Fakt?Já jsem grcka.Znáš to podrobněji?

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
PJ

Ofsajd je, když je tam část těla, kterou hráč může dát gól. Nohy měl možná v lajně s obráncem, ale hlavou byl jednoznačně za nim. Takže těsnej, ale byl.

Reagovat
valloire

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, vždyť ta čára je křivá a ten záběr zkreslující...

Reagovat
PJ

křivá? to jako že proti Spartě už jde i O2?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen že to jsou dementi. Podívej se na to ještě jednou.

Reagovat
PJ

No koukam, ale vidim pořád totéž, Ben Haima v těsnym ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o té čáře. To postavení je zkresleno tím záběrem. Ben Chaim opravdu v offsidu nebyl. Ale je to fuk, už je to pryč-

Reagovat
PJ

Já pořád nechápu, co máš s tou čárou za problém Mně přijde v pořádku... a hlavně mě nenapadá důvod, proč by neměla bejt - snad v O2 nepracujou takový blbci, že by to neuměli, a že by jí měli špatně schválně, to je pravděpodobný ještě míň...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně ti přijde v pořádku? Podívej se na čáru označující pokutové území a pak na tu ofsajdovou.....

A to s tím "snad v O2 nepracujou takový blbci" je buď hodně naivní nebo to nesleduješ.

Reagovat
PJ

Vážně přijde. To, že vzadu jsou k sobě blíž než vpředu je normální optickej klam. Když stojíš na kolejích a koukáš do dálky, taky se ti zdá, že se sbíhaji, a přitom jsou rovnoběžný... A navíc, kdyby ta čára byla fakt špatně a měla bejt nakreslená rovnoběžně s vápnem, pak by Ben Haim byl v tom ofsajdu ještě o chlup víc, než je podle týhle čáry

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
placa

to snad nemyslíš vážně doufám

Reagovat
OTASi

je to troll a já se nachytal

Reagovat
placa

jako buďto je to trapnej troll, nebo totální hlupák no

Reagovat
smazaný uživatel

Tu čáru jsi tam dělal ty nebo O2? Pokud O2, tak konec ty vole...

Reagovat
OTASi

O2

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Asi vzali Hájkovu haksnu a načtrli halabala čáru, skvělé.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Strama

Reagovat
Blasphemer

cry me a Tibera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Rozhodčí za to že měl koule a nepodlehl atmosféře.... kopicova ruka pod tělem se snad nepíská, už se to řešilo po nějakým zápase slavie myslim? Ben Haim v ofsajdu, o tom se snad nemůže ani diskutovat (jasný, těsný se maj už pár sezón pouštět, ale všichni víme jak to je), no a ruku v tom momentu ke konci jsem z opak.záběru neviděl, a pokud ji rozhodčí neviděl taky, jakože z tý kamery zpoza něho to tak vypadalo, tak jí nemohl odpískat.. pro spartu krutý, možná nejlepší hra pod italem, ale brečet na rozhodčího v tomhle případě nemůžou

Reagovat
Mr.Mike

Jo taky se mi zdálo všechno na hraně, že se to mohlo i nemuselo písknout.

Ten ofsajd měl ale mávnout hned.

Remíza by byla stopro zasloužená, boužel když se nedaří, tak se prostě s*re všechno.. Ale sem rád, že to aspoň hráči odmakali, takhle to bejt většinu zápasů tak nejsme tam kde jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Plz cry my a Moldau Reds

Reagovat
10

Strama konečně ukázal aspoň náznak kuliček

Reagovat
smazaný uživatel

? Co udělal

Reagovat
smazaný uživatel

To gro súčasnej Plzne na čele s Vrbom je proste to najlepšie a najkvalitnejšie v Českej lige za posledných 10 rokov minimálne a som rád, že túto sezónu to už aj v staršom veku zase potvrdzujú. Ten Talian je proste trénerský vtip a Rosa je génius, to je neuveriteľny hráč proste, žiť v Prahe, tak každý zápas navštívim Sparty aby som ho videl tých pár minút, aj keby to mal už len odchodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

V derby to odchodit zkusil a to by sis už další lístek koupit nechtěl. Ale dneska to od něj byla nádhera

Reagovat
C-M@ster

OT:

Jako su ještě plnej pozitivních emocí z Plzně... ale toto... Kometa prohrává v 54. minutě 0:3 a ještě stihne vyrovnat na 3:3... což by nebylo nic zvláštního, kdybych neměl na tiketu toto

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75438191516&idb=-1&hash=304f31f0&t=dGlrZXQgMTU1IHphIDVLxI0gPw%3D%3D%0A&popup=1

Reagovat
REPLIKATOR

Co znamená ten první zápas?

Reagovat
C-M@ster

Hodil jsem, že Karviná sestoupí.

Furt se jen plácají, Brno pude nahoru a Baník skončí podle mě taky nad nima.

Reagovat
Coutinho10

se nacekas

Reagovat
El Campeon

tvl to je tiket.ty dáš zápasy na dnešek a Karvinou sestup až za několik měsíců

Reagovat
mayday

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
valek9610

Dejte jím titul

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak teda klobouk dolů před Kolářem a na druhé straně nad Rosickým, nejlepší hráči svých týmů.

Reagovat
Kang & Kodos

Co už no...Dneska se toho moc vyčíst nedá, byli jsme lepší, ale prostě to nevyšlo. Asi málokdo čekal, že dáme Plzni takhle zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, modlete se za Rosovo zdraví. Ten vás neskutečně pozvedl. Doufám, že proti nám bude mít rýmečku a Kadlec naražený prst.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
frank

Reagovat
db18

Rarášek to říkal.

Reagovat
hefy

Danda bůh.

Takticky skvěle zvládnutej zápas. Sparta, ačkoliv držela míč, tak toho vlastně moc neměla. Jsem rád, že hrál Havel, ale takhle ne, to bylo fakt špatný,.. takhle nervózní výkon jsem dlouho neviděl. Křídla bez ničeho, Milan by si mohl zase sednout, aby dostal impuls k bojování.

Hořava se mi na tom CM moc nelíbí, zbytečně předržuje míč a zdá se mi, že neni schopnej prodat svoje schopnosti.

Vrba klasik. Zeman a Bakygol jsou prostě už takovej evergreen, dobře, proč ne, ale at tam toho Bakoše aspoň posílá za utočníka, protože na tom AMF on jednoduše hrát neumí.

Ke Spartě - Ben Chaim je hráč, kterýho bych v týmu nechtěl, ani kdyby hrál zadarmo. Línej alibista, kterej nepopoběhne a všechno jen tahá do středu. Naopak Kadlec je úžasnej fotbalista, toho bych bral do týmu hned. No a Rosa je jinde, v jeho věku, klobouček. Zahustel si po dnešku zaslouží minimun kopání a loket zezadu do hlavy, debílek.. snad se na něm komise vyřádí.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně shrnuto..

Reagovat
Hyrax

Reagovat
hefy

JInak offside asi byl. Ta televizní čára byla děsně křivá, ale přiklánim se k tomu, že spíš byl než nebyl. K těm rukám.. ta první byla jasná, ale moc se nevyznam v tom, kdy se má a kdy nemá pískat. Tu druhou, asi Bakošovo, jsem nevidel, ale protože od toho tak vehementně utíkal, tak bych spíš předpokládal, že byla.

Reagovat
Rarášek

Jako rozklíčovat tu druhou je asi nadlidskej úkol . Ale zas na druhou stranu od čeho jinýho se to tam mohlo odrazit, než od jeho ruky .. + ten úprk.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba měl erekci.

Reagovat
Rarášek

Na vteřinu .

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až budeš starší, budeš rád i za to.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Že?

Reagovat
Mirek na tenisu

V rukách se dneska nevyzná nikdo. Asi ani sudí Obecně se už skoro nepískají. A pak když jo, všichni se diví. Ofside? Podle mě to měl ten trouba pustit. Ben Chaim měl nohy za posledním hráčem, tělo lehce před ním.

Reagovat
C-M@ster

Každý kolo tu někdo Vrbu plísní za střídání, za sestavu, za nenasazení Ivanschitze, za nasazení Kozáčika atd atd... a von po deseti kolech 30 bodů.

Reagovat
delfin

za Krejciho meli 16 zapasovou snuru

Reagovat
smazaný uživatel

ono z deseti zápasů se vyhrává šestnáct dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

tak přejdi do hexadecimální soustavy...

Reagovat
Sosi

Reagovat
hefy

Hele, jasně, nikdo by to líp jak Vrba nevedl. Zaslouží props a všechno, ale... dle mého názoru dělá občas takový miniaturní chybičky, který kdyby prostě nedělal, tak by to mohlo bejt ''ještě lepší'' (ne bodově, ale spíš tak nějak herně/pocitově). Třeba dneska bych jako takovou chybičku právě Bakoše - bud měl jít na hrot a nebo neměl chodit do hry a měl za Dandu jít Čermák.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kilobyte

Čermákova ruka by byla vidět. Vrba prostě vidí do budoucnosti.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Chtěl to udržet a víc věřil, že závěr zvládne zkušenej Bakoš než mladej Čermák... vést 1:0 takovejhle zápas venku... na to je potřeba hlava.

Reagovat
hefy

Ale notak.. dyt Čermákovi neni 16 a hlavně kdo jinej to tam zná tolik jako on. Nehledě na to, že i pozičně by to dávalo větší smysl.

Reagovat
C-M@ster

Je mu 23 a vzhledem k letnímu incidentu, je furt nevycválanej...

Reagovat
hefy

Uplně s tebou nesouhlasim, ale dobrá, jsem schopnej ten argument přijmout.

Reagovat
C-M@ster

No, Vrba má svý koně a těm věří nejenom výkonnostně, ale i psychicky, jak co unesou. Podle mě se tak na to dívá... nevím, jak by to dopadlo s Čermákem, třeba stejně, třeba by vyhráli 2:0, ale zkrátka Vrbovi jeho tahy vychází...

Horší je to v pohárech, ale tam musel často improvizovat v obraně a pak tak dopadalo...

Dneska ten Havel taky nebránil kdovíjak, naštěstí toho Sparta nevyužila.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal Vrba na tvé rady, tak je Plzeň o bod za Spartou.

Reagovat
hefy

Hele, spanhel, můj osácek přišel. Už jsem měl strach, jestli se ti něco nestalo, šmoulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jéžiš, zrovna od tebe bych to teda necekal.

Reagovat
Pyroman

Moc neměla, jo? Zase v klidu, šancí bylo dneska tak na 3 góly. Zápasů, kde jsme nic neměli, už bylo letos dost, takže na tuhle terminologii jsme háklivý.

Reagovat
hefy

Nebylo toho tolik, aby to bylo víc než na remízu. To mi na Spartě přijde jako super výsledek, protože ten kádr prostě našlapenej je a hlavně na Spartě se vždycky hraje těžce. Já bych před zápasem upřímně bral i remízu.

Reagovat
db18

Zeman se aspoň už zvednul, tam se to vyplácí, i když dneska měl po tom nástupu dostávat víc balonů, dokázal by to podržet... jenže všichni stejně radši hráli vzduchem na nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo Sparta v Jabku noo taky nic lehkeho

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Jablonec nepodcení

Reagovat
smazaný uživatel

BERBR JE GENTELMAN

Reagovat
Greny

Bude to finale v male kopane nebo se tam bude Zaruba vykecavat dve hodiny

Reagovat
OTASi

bude se tam vykecávat jednoznačně

Reagovat
Miguel19

20:25

Reagovat
Mirek na tenisu

Tož podívám se. Ale úroveň našich soupeřů byla zatím prachmizerná. Naši kluci jsou o třídu výš nad všemi. Někteří Španělé měli problém s pohybem, o práci s míčem nemluvě. Osobně mi vadí koment Čapouna a Zelenky. Měli by zůstat trochu nad věcí. Vždyť je to turnaj-kabaret.

Reagovat
Greny

Tak u Zelenky to chapu, je to manazer tymu

Reagovat
Mirek na tenisu

Fajn. Tak ať sedí na lavce a netrousí svá moudra. On už Čapoun jich vyseje až až.

Reagovat
Coutinho10

uf bych malem zapomnel

Reagovat
Blasphemer

Kolář má v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kolar proti Sadkovo Plzni nikdy nehral, takze ja verim, ze si vazne po kazdym zapase rekne, ze rozhodci vse posoudili spravne a jde dal.

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelná paráda.

Po tom rozhazování Pražanů jsem ani trochu nevěřil a viděl jsem nás na jasný 3. flek. Vrba je fakt borec.

Reagovat
KingMaster13

Popravdě? S tím jak Sparta většinu zápasů hraje a my venku, tak by jste ligu dost možná vedli i s Pivarníkem

Reagovat
Kang & Kodos

Sice ne o osm, ale vedli. A ještě by měli titul z loňska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
valloire

Chybí ti zkušenost. Prostě nelze přivést 10 hráčů a myslet si, že to urveš. Největší posilu jsme před startem ligy měli my. Vrba.

Reagovat
eder

♫♪♫ Bůůůzerantůůů partááá ♫♪♫

Reagovat
Coutinho10

no skoda....remiza by byla asi ferova, ale neda se nic delat a uz je to zase o 8 bodu, coz zacina bejt celkem frustrujici

Reagovat
C-M@ster

Zas máte 7 bodů na Spartu, což je dost.

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt no....kdo by to pred zacatkem rekl, ze ten rozdil muze bejt tak velkej uz tak zkraje sezony, ale jsou tam jiny tymy, ktery se nesmej taky podcenovat o ty poharovy pricky, takze i ten boj o predkola EL bude dost zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ke kormidlu Hapal nebo Weiss...

Reagovat
Mirek na tenisu

Hapal k nároďáku! Myslím Čekistánu.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dvojnásobek bodů, co má Sparta. Na to, že je teprve říjen, tak docela smutný.

Reagovat
eder

Naopak, je to veselé.

Reagovat
Bosko

Asi takhle: ofsajd byl, ano. Těsný, ale byl. Pomezní ho původně chtěl uznat, možná ani nevěděl, že to byl ofsajd, možná váhal. Každopádně si po chvíli vzpomněl na zlatý pravidlo berbrovských kurviček: když nevíš, tak to mávni pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Video. Prosím. Hned!

Reagovat
Greny

Tak byt video tak kopala Plzen penaltu a Zahustel sel ven

Reagovat
PJ

.. a Sparta by ty penalty kopala možná dvě

Reagovat
Greny

To uz nevis, jedna ruka byla po centru Zahustela, kterej by byl uz ve sprse

Reagovat
PJ

to nevim, tak detailně si to nepamatuju.. třeba by nacentroval někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

A Hejda by už taky na hřišti nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dnešní prohra je mi jedno. Plzni přeju titul víc než Slavii a i kdybychom vyhráli, tak nehrajeme o nic jiného než druhé místo.

Výkon byl velice dobrý, chyběla i trochu štěstí. Začíná to fungovat, v Jablonci vyhrajeme.

Reagovat
Miguel19

Začíná to fungovat Po jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních třech zápasech je ten progres jasně patrný. Bohužel se vyhrál jen jeden.

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že z posledních tří zápasů jsme hráli kromě 2. poločasu na Dukle dobře. Jestli podobnej výkon potvrdí i v Jablonci, tak se dá mluvit o nějakym progresu. Jestli ale zase ztratíme, tak musí jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám štěstí, který Plzeň má no.

Reagovat
Bosko

Jsem celkem rád, že jsme nekoupili toho Štětinu, jak jsem si přál. Ve Spartě je zatím celkem špatnej, zlatej Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas také nic moc, ale zatím asi lepší jak Lüftner

Reagovat
Miguel19

Golasoooooo

Reagovat
HorajzmAmmann

Mistři světa v malém fotbale taky mistři

Reagovat
Greny

Ty housle od Levcika byly genialni

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

I tyto byly dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se názorně ukázalo, že dost hráčů na Spartu nemá...Bojovnost a snaha dnes ok, ale technika, zpracování, zakončení naprostá tragédie, prostě v době, kdy jsme sbírali tituly by se hráči jako Šural, Zahustel atd nevešli ani na tribunu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jak vymíchal toho Havla.. Messi who?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo pěkné, jenže pak to klasicky zesral, takže to bylo k ničemu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak on se hodněkrát dokázal dostat do slušný pozice. A pokaždý to ovdivuhodně zmrdal Dneska vůbec střidal geniální momenty a vyloženě příšerný chvíle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má výborné náběhy, ostatně jako atlet by nebyl špatný, ale jak se dostane do finální fáze, tak je to katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, fakt tomu říkáš vymichat? Nebylo to spíše absolutní nekoordinaci Havla?

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, prostě ho takhle pochcal Zahustel, jehož technický skillz začinaj u běhu rovně a končí u běhu do strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Miguel19

Bíro jak Dominátor.

Reagovat
Greny

2:0

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně se přece jenom našlo něco horšího než plichta. Máme hovno a Stramu po takovym výkonu stejně neodvolaj.

Reagovat
KingMaster13

Odkud víš, že zatím ho ještě Křéťa podrží?

Reagovat
Greny

Prezil horší zapasy

Reagovat
KingMaster13

No to jo ale já myslel, že četl třeba nějaký oficiální vyjádření nebo tak

Reagovat
Kang & Kodos

No, při naší obrácený logice už mu tisknou výpověď, to je fakt

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Civers

Reagovat
Miguel19

Golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mlýny melou. O to sladší bude pád plzně, kterej zákonitě musí nastat. Jen si bohužel ještě pár let budem muset počkat.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkáš se. Za chvíli skončí vaše generace sice celkem průměráků ale psychicky silná, mající dobrou partu a také mající chronicky štěstí. Na přestupovém trhu v čechách nebudete moci konkurovat Spartě ani Slavii. Je jasné, že klub i hráč dají přednost lepší finanční nabídce. A tak na vás zbydou hráči o které nebudou mít pražská S zájem. Např. Havel, kterej hořel i proti Zahustelovi. Takových hráčů budete mít čím dál víc. A zahraničím si nebudete moci pomoct, protože žádnej skauting nemáte. Samozřejmě dalším faktorem bude odchod Vrby za lepším za rok, dva. Zavedení videa vám taky ubere nějáké body. Připískávat vám budou rozhodčí stále ale do nebe volající zářezy zmizí. Samozřejmě odchodem Berbra, kterej to už má za pár vymizí i to připískávání. To vše se samozřejmě zdrží vaší případnou účastí v LM. Ale zajíci se počítají až po honu. Slavia má lepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme.

Reagovat
hefy

Cry me a ňáká řeka

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ale jo, to dává smysl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to sladké.

Reagovat
Coutinho10

naaaadherne ten 2. kousek

Reagovat
ZB 07

Anooo

Reagovat
Greny

Bernardino Valdovino

Reagovat
Kang & Kodos

Fanliga OT: Bude ještě ráno nějaký dodatečný přidělování bodů? Zatím mám poukaz na nákup za dvě kila, ale dneska mi nehrál nikdo.

Reagovat
Miguel19

Těžko říct. Už párkrát s tím měli problémy, že to dopočítávali až druhý den. Ale koukám, že třeba Krmenčíka mám ok, tak už by to mohli mít hotový..

Reagovat
Coutinho10

většinou ty dopočty se týkaj těch posledních (nedělních) zápasů v kole a zřejmě, jak píše Miguel19, tak to vypadá ok a vzhledem k tomu, že si na 11. místě a kupony jsou až do 24. místa, tak bych se nebal bejt 22.-24., tak jo, ale takhle fakt ne

Reagovat
Kang & Kodos

No vida, aspoň nějaký vítězství Jestli zase skončim na tokenech, tak se odhlašuju.

Reagovat
Coutinho10

každopádně škoda, že jsi neurval ten za 500 Kč, kterej ti utekl o bod, ale kdybys měl třeba o 4 body víc, tak bys sice postupil do toho jejich finále, ale pak by to člověk zesral tam a nebylo by z toho nic takze aspon takhle a mně se povedlo dneska uhrat taky kupon do Alzy, ale pouze za kilo, ale i to beru

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/rosters/59e358e016d83100095569c8

Reagovat
Kang & Kodos

je tam. Teď jenom zjistit, na kterej mail jsem se vlastně registroval.

Reagovat
Coutinho10

jo to je dobrej napad

Reagovat
PavlíčeQ

Ti klidně jeden 200 Kč poukaz za kilčo prodám

Reagovat
Miguel19

Beru.

Reagovat
PavlíčeQ

ok, bavíme se teda o poukazu na alzu?

Reagovat
Miguel19

Aha, to ne

Reagovat
Kang & Kodos

Ty zalez do kouta, byl jsi nemilosrdně rozdrcen Aspoň nějaký vítězství nad Jabloncem.

Reagovat
PavlíčeQ

jsem říkal, že tahle fantasy mi prostě nejde

Reagovat
Coutinho10

nevypovídá o kvalitě hráčů....Fanliga byla objektivnější

Reagovat
PavlíčeQ

na starý fanlize bych si Kanga povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

koukám že v malém fotbale se simulace jedou ve velkém

Reagovat
smazaný uživatel

A chtěl bych vidět jak Baník poráží Barcelonu. Musíme věřit.

Reagovat
dondinho

Tak teď už se konečně může Strama soustředit jen na pohár a postoupit přímo do skupiny EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Sudí se dnes opět předvedli, hnus Netvrdím, že jsme měli vyhrát, ale plichta by určitě zasloužená byla. No, Plzeň a sudí, co čekat. A nad tímhle komentářem se snad nemůžou urazit ani fandové Plzně

Reagovat
HorajzmAmmann

Já přál Spartě, ale rozhodčí odpískal všechno tak jak měl tak tu nebreč

Reagovat
OTASi

Reagovat
Beči

Všechno bylo hodně hraniční, to uznávám, ale minimálně jedna ruka se pískat měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebeč...

Reagovat
Beči

Narážka na přezdívku? Velmi zoufalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalý byl tvůj brek na sudí - dneska nic extra nezmrvili. Su ze Znojma, u nás malý děcka bečí. I když uznávám, že tvůj nick mě k tomu inspiroval.

Reagovat
Beči

Označovat někoho jako malé děcko na internetové diskuzi, když nemůžeš tušit, kolik let dotyčnému je, to je trochu hloupé Kdybys pozorně četl i mou reakci, nevyhnutelně bys musel přijít na to, že jsem sám napsal, že všechno bylo hraniční a že to uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi vcelku jedno, kolik ti je, nijak neaspiruju na to, abych to zkoušel hádat. Ale taky jsem tě nikde neoznačil za malé děcko. Takže mi prosím přestaň vykládat, co je a není zoufale, hloupé, takové nebo makové. Tvůj úvodní koment byl ubrečený, za tím si stojím. Shrnul jsem to do jediného slova. Dál už jsem ti nej vysvětloval, proč jsem použil slovo "Nebeč" - jednoduše proto, že u nás se to tak říká často. Tvá reakce se už tak ubrečeně netvářila, přesto jsi si tam vymiňoval penaltu - to jsem neměl potřebu komentovat vůbec, na rozdíl od tvého úvodního komentáře podle mě ta reakce stejně přišla až s křížkem po funuse (to znamená pozdě, u nás se to tak říká...).

Reagovat
Bex5

Dalsi placka ...

Reagovat
HorajzmAmmann

malej fotbal to je náhodou prdel

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Miguel19

Banděra

Reagovat
El Campeon

Jsme Mistři

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten náš golman co to je?

Reagovat
monty25

Bíro na Hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

ACS - 15 bodů na titul, 8 na sestup, ach ty rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
OTASi

Turnaj století

Reagovat
HorajzmAmmann

Pa(z)dera Tak jsme mistři no a coooo

Reagovat
OTASi

Jen mám trochu strach o mistrovo (čapkovo) zdraví

Reagovat
ZB 07

Jsme Mistři Světa!

Reagovat
Coutinho10

wow je to tam Euro nevyslo, tak se napravila chut na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Sadroz Boskovice zřejmě dobrej oddíl

Reagovat
Miguel19

Dpc proč nebyl záběr na Zelíčka po hvizdu jako vždy

Reagovat
Greny

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme majstri svetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
KingMaster13

Mistřiiiiiiiiiiiiiii Alespoň v něčem

Reagovat
Gareth Bale 11

Zaslouženě to celé vyhráli. Mexičani byli konečně pořádný soupeř.

Reagovat
Mirek na tenisu

Někteří Mexičané neuměli ani stopnout balon jiní pupek jak lavor.

Reagovat
Gareth Bale 11

To nic nemění na tom, že to byl první lepší soupeř.

Reagovat
Mirek na tenisu

Z toho co jsem viděl byli nejlepší Maďaři. Ale taky hrozné lamy

Reagovat
Greny

Jako ale Biro pochytal neskutečný sance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

sportovec roku - kolektiv 1. místo doufám. Je mi jedno jaký sport. Mistři světa jsou mistři světa

Reagovat
monty25

Tak hlavně tam asi není žádný jiný kandidát. Snad jenom juniorky v basketu 3x3, ale ty měly na MS stříbro...

Reagovat
Mirek na tenisu

Mistři světa? Lidi neblbněte. Naši hráči byli výborní, ale ta konkurence nebyla ani na úrovni odborářské interligy.

Reagovat
HorajzmAmmann

to ostatní týmy měli zákaz vyhrát nebo co? Běž si fanti tenisu blbe...

Reagovat
Mirek na tenisu

Co to meleš? Nalešti skočky, brzo ti začne sezona. Pokud jsi viděl mezi Mexičany nějakého fotbalistu, tak jedině maskota na střídačce

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ale jejich věc

Reagovat
Mirek na tenisu

No, ty jsi teda hlava.

Reagovat
HorajzmAmmann

prostě jsme mistři. Ostatní týmy měli stejná pravidla a přivezli to nejlepší co mohli ale ty tady zase musíš udělat čuráka ze sebe a začít do všeho jebat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tvůj názor respektuju. Nechám si svůj. Jako úd už tady delší dobu působíš ovšem ty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

di do p.dele tenisáku

Reagovat
Mirek na tenisu

Šášuro

Reagovat
ZB 07

Proč hned hledat něco negativního?

Reagovat
Mirek na tenisu

Naše kluky jsem pochválil. Byli vynikající! Jenom jsem se díval pozorně na soupeře. Byla to opravdu fotbalová bída

Reagovat
ZB 07

Hele všechny týmy tam nasadily amatéry, my jsme přivezli nejsilnější mančaft a zaslouženě jsme zvítězili. Víc bych to neřešil, jsme mistři světa!

Reagovat
Greny

A co kdyz reknu ze jsme byli tak dobri, ze souperi nevedeli co hrat?samozrejme doufam, ze kdyz hodnotis tak jsi videl i vice zapasu nez pouze zapasy ceskeho tymu, vse jelo na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl "výkony" ARG a Brazílie, tak jsem pochopil, že se to nedá brát vážně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak nějak. Ovšem s objektivitou si tady ani nevrzneš

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si zvykl.

Reagovat
HorajzmAmmann

takže objektivně Sáblíková je špatná, protože nemá konkurenci

Aho tak OK

Reagovat
Mirek na tenisu

Pán je znalec i na další sportovní odvětví, jak sleduju

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Třeba Španělé mají profesionální realizační tým. Tzn. že trenér reprezentace a lidi okolo něj to dělají jako full time job, že jezdí po celém španělsku a staví reprezentační mančaft. Ano třeba argentinci vypadali, že si tam vzali mančaft, který vyhrál leda tak hopodskou ligu v Buenos Aires, ale to spíš proto, že tyto náturové týmy zatím vůbec nepochopily o čem malý fotbal je. Že to není o individualitách a technických parádičkách, když je neumíš prodat rychle, přesně a do kombinace do týmové hry. atd. atd.

Ergo tvůj názor je omezený a hloupý.... snad jen z neznalosti prostředí malého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi nekdo tech 36 titulu co ohaneji Spartu, kdyz se to vyhralo za CSFR/CSSR atpod?

Proc se nepocita a nesrovnava tituly od samostatne vzniku CR ?

CSFR/CSSR uz nexistuje prece

Reagovat
smazaný uživatel

ČR od podepsání Lisabonské smlouvy už de facto také neexistuje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Cechia forever

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ČR je oficiálním nástupcem federace (což by asi nebylo až tak podstatné) a hlavně FAČR je nástupcem bývalého federálního svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooooondřeeeej Biiiiiiiiiiiiiroooooooo

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně směšnej demagog

Reagovat
dinss

Reagovat
Spalovač šancí

To skoro vypadá, že o titulu je rozhodnuto už v říjnu. Snad se Plzeň na jaře zase sesype, ale holt budou muset kluci sešívání do konce podzimu všechno vyhrát, což nevím, nevím ...

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: A Šonka možná další mistr světa Dneska je fajn den

Reagovat
lampas

Takový podřadný sporty slušný lidi nezajímají.

Reagovat
HorajzmAmmann

podřadný pro koho? Na Red Bull Air Race chodí lidí jak sraček

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem se na to byl podívat v Budapešti a tam těch lidí bylo fakt přehnaně

Reagovat
HorajzmAmmann

jako chápu že to moc lidí nesleduje třeba u nás, ale mě se to hodně líbí Besenyei byl famozní jsem to začal sledovat u něj. Je to zábavnější než F1 takhle v TV

Reagovat
Elliasson

Ne, bohužel.

Reagovat
monty25

OT: Nemáte tady náhodou někdo čtvrteční Sport a ještě jste ho nevyhodili? Moc prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Mám z toho týdne každý ale čtvrteční jsem musel někde vyhodit.

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Byla tam nějaká fotbalistka, co?

Mám jenom páteční...

Reagovat
monty25

Ne, basketbalistka (Leticia Romero).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to zrovna moc zajímavé nebylo.

Reagovat
monty25

Naopak, to bylo hodně zajímavý. Třeba na hamburgery a ježdění autem má úplně stejný názor jako já...

Abych to vysvětlil: Já jsem ten rozhovor četl v elektronickým vydání, ale to nejde zvětšit, aby se to dalo vytisknout a bylo to zároveň k přečtení. Chtěl bych si to založit do archivu, schovávám si články o USK...

Reagovat
Kang & Kodos

Chceš jí ukazát čtvrteční výtisk, řict jí, že toho spolu máte hodně společnýho a že spolu budete žit šťastně až do smrti?

Reagovat
monty25

Takový naděje si zas nedělám. Ale mám letos na USK permici, tak kdoví...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Na hamburgery a ježdění autem máte stejný názor?

A to jaký?

Hamburgery jsou nezdravý a auta znečišťují ovzduší?

Reagovat
monty25

Padla tam otázka na srovnání českého a amerického životního stylu. Ona právě předtím hrála v USA na univerzitě a říkala, že tam okolo neměli normální restaurace, ale jenom samý fastfoody jako McDonalds. A že jí to teda vůbec nechutnalo, ale někdy bohužel neměla na výběr. A co se týče toho ježdění autem, tak říkala, že v Americe na rozdíl od nás lidi vůbec nechodí a furt jenom jezdí všude autem. Což já taky nesnáším, když si někdo musí dojet autem pomalu i na hajzl...

Reagovat
Azazelo RD

Ono po burgeru se Ti většinou moc chodit nechce a na ten hajzl se prostě nějak dostat musíš.

Reagovat
Mimalu

Ne že bych ji nechtěl věřit, ale zas takový extrém to ani v té Americe není, že by se nedala najít normální restaurace kde se dá najíst. Tomu, že neměla na výběr bych zas tolik nevěřil

S tím ježděním už má větší pravdu, ale že by jsme byli zdravější národ, to se říct nedá

Reagovat
monty25

Myslela asi v okolí té univerzity, že nebyla normální restaurace...

Reagovat
smazaný uživatel

No bóže - já nejezdím autem do ložnice jenom kvůli tomu, že se nevytočím na schodišti...

Reagovat
Hokaido

Tak ježdění autem je v Americe skoro nutnost. Města jsou tam postavená úplně jinak, než u nás, není to jen o tom, že jsou líní jak hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Chození pěšky se tam moc nevede...jedině autem.Ať už kvůli nebezpečným čtvrtím nebo u ženských,když jde pěšky,tak si myslí,že je to šlapka...a zastaví jí cajti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam.

Reagovat
monty25

No, zrovna ty...

Reagovat
smazaný uživatel

a Kolář jak jsem ho neměl rád, tak mu to i přeju za ty hejty, jak ho po tom neúspěchu v repre všichni odepisovali i v lize, přitom v lize (aspoň v Plzni teda) byl vždycky top

Reagovat
smazaný uživatel

Ten agent Muller jak má Twitteru nezvládá..

Reagovat
Kang & Kodos

Právě kvůli takovejm lidem jsem si strašně přál, aby si Strama a ty "cizáci" se všema vytřeli prdel. Jasně, vždycky je to tak trochu Sparta proti všem, ale za to, jak jim všichni od začátku už jenom z principu nakládali, jsem si to přál o to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to chápu. Ale ten Muller je hrozny uplakanek. Po dnešním zápase psát něco ve stylu jestli si někdo ještě myslí že je to správny směr..

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybys musel celý léto shánět Holkovi angažmá a potom ti ještě vykopli Váchu, taky bys byl nerudnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

a přitom stačilo jedno - nacpat Holka do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si ještě vezmi, že jeho největší eso, který mělo mimochodem v Juve nahradit Mandžukiče, se muselo vrátit do Slávie a ještě před tím se totálně ztrapnit v Polsku. Smutný to osud fotbalového agenta. Snad bude mít co jíst a ještě třeba zbyde něco na boty z krokodýla.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, jenže do Slavie aspoň někoho udá (včetně cizáka Burena, fuj!). U nás musí klukům vysvětlovat, že Dukla taky není tak špatná. A co teprve, až budou muset podepsat smlouvu jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo ...máš to tady nachozený na tréninky blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jste jako nepochopili, že ten jeho twitter není pro veřejnost, ale pro úzkej okruh jeho zákazníků/potencionálních zákazníků?

Reagovat
Posledni Kovboj

procitam ty tweety...to je solidni vymastenec ale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Elliasson

Krásná hymna.

Reagovat
mayday

Vypadá to na dvě jasný věci - Sparta asi nejlépe třetí, sestup dva moravský týmy. Asi ti vidím na Jihlavu a jednoho z dvojice Brno Baník, i když i Slovácko asi bude do konce naspodu.

Reagovat
C-M@ster

Karviná se zachrání jak?

Reagovat
mayday

Tam mi nepřijde tak strašná jak Brno nebo Banik. Ta se zachrání relativně v klidu si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

dva krát porazí Ostravu, a to by mělo stačit....

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava není Morava

Reagovat
frankiefcb

Jihlava samozřejmě Morava je

Reagovat
smazaný uživatel

A v jakém vesmíru je kraj Vysočina s Jihlavou na Moravě dej to do Googlu a uvidíš sám že je v Čechách

Reagovat
frankiefcb

a v jakém vesmíru kraj Vysočina není na Moravě a Jihlava? Když se jednalo o hraniční Moravské město. Pouze přidružené obce k Jihlavě leží v Ćechách.

Reagovat
Puskas

To je jeho konspirační teorie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stadion je v Čechách noo.. hranice jsou až dále

Reagovat
smazaný uživatel

Hranicí je řeka, takže stadion je v Moravské části

Reagovat
C-M@ster

Tiki-taka 8.5. 2017

https://youtu.be/5w4I-PDrOlU?t=191

Zajímalo by mě, co říká teď.

Reagovat
monty25

BTW: Byl ve středu na Lize mistryň...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

No, na Letný to vypadalo, že se mu ženskej fotbal taky líbí. Dokonce i svoje dvě dcery tam s sebou vzal, tak možná budoucí fotbalistky...

Reagovat
mayday

Sparta ani ne gól na zápas, to je prostě ubohost s takovým kádrem. Ten trenér je prostě mnohem horší, než jsem si dosud myslel. Namrdat tam posily za x mega, stát u lajny v obleku za milion se zamýšleným výrazem a udělat z 10 kol 15 bodů se ztrátou dalších 15 na titul a vstřelit 9 branek, to tam mohli postavit kdejakýho dědka někde z hospody.

Reagovat
C-M@ster

Já se trochu bojím, že ti dědci z hospody by bodů měli víc. Za takový utracený prachy je umění mít tak málo bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dědek z hospody měl minulou sezonu průměr 1,9 bodu na zápas, Stramccioni má 1,38.

Reagovat
mayday

Reagovat
Manik...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se už musel kouknout na wiki kdo to trénoval Spartu loni, jak to tam pořád točí.

Reagovat
mayday

Je to neuvěřitelný.

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

10 zápasů 9-7 skore. Klup západního střihu pod vedením taktika. Cirkus Letná..

Reagovat
HorajzmAmmann

14:22 je aspoň trochu zábavnější a koukatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se znova kouknul na ten mač Sparta – Viktorka a Sparta hrála pod louhý době dobře. Taky jsem si všimnul, že se měla pískat 2 x penalta pro Plzeň – loket ve vápně na Havla a sestřelení Krmenčíka ve vápně v 62´. Je jasný, že se tyhle situace přejdou a budou se rozebírat jiný situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda 71´ na Krmenčíka .

Reagovat
db18

Výkon odpovídal tomu, že nám dnes šlo o záchranu... Obrana je bídná, tu to chce hrozně zlepšit (Havel se nesmí nechat tak snadno posadit na trávník - jen náznakem pohybu hráče... naštěstí ho v tomhle před gólem ještě trumfnul Mavuba )

Jinak Kolda naprosto fantastický výkon.

Reagovat
dinss

Ofsajd hraniční ale byl a penalta by na každé straně. Když to napíše i Křeťovo Sport...nemáme se o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám na tu tabulku a musím říct, že ty čísla u Plzně jsou impozantní. Takže gratuluju, fakt dobrej výkon. Sice věřím, že to doženeme, ale bude to dost těžký. A pokud ten souboj o titul neukopeme, tak bych to už teď definoval asi takhle: Nejsme špatní, ale Plzeň je nehorázně dobrá.

Reagovat
dinss

1) Zbývá spousta kol 2) Bylo dost zápasu, který jsme ukopali se štěstím...

Reagovat
Manik...

Ono to štěstí je v tom sportu kolikrát nejdůležitější

Reagovat
dinss

To mas pravdu ale určítě není nic jasný.

Reagovat
papanegra

Kvalitní treněr > Kvalitní hráči

Reagovat
Hokaido

Mám hodně rozporuplný pocity. Výkon prostě nebyl špatnej. Naopak bych se nebál říct, že by skvělej a rozhodně náš nejlepší pod Italem. Bohužel to na Plzeň nestačilo, protože jsme měli docela velkou smůlu v zakončení. A doteď nechápu, jak jsme přes Havla nemohli dát nějakej gol. Jeho výkon byl strašidelnej, duo Biabiany-Zahustel na něj bylo do defenzivy prostě moc.

Od nás teda vyčníval jeden hráč - Lafata. Tragickej výkon. Strammu bych klidně podržel, přijde mi, že výkony mají rozhodně mírně vzestupnou tendenci, ale pokud do piče bude pořád stavět Lafatu, kterej na tý pozici AM nedokáže vytvořit žádnou šanci (o roli nějakýho režiséra hry už radši vůbec nemluvím), tak nás nemůže trénovat. Lafi má na svůj věk celkem dobrej pohyb a samozřejmě pořád výběr místa, ale jinak strádá úplně ve všem a nejvíc je to vidět v zakončení, který má momentálně asi někde na úrovni Potočnýho, Přkryla a spol.

Naopak se mi strašně líbil Venca. Výbornej, bojovnej výkon, společně s Kolářem asi nejlepší hráči zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku s tebou souhlasím, az na kritiku Havla. Myslím, ze na tom ma velkej podil i Kopic. Malo hodne málo vypomahal do defenzivy.

Reagovat
ratusek

Jenže když Strama posadí modlu kotle tak ho ti bezmozci snad i zavraždí

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář včera předvedl fakt velký výkon

Reagovat
iamek

Proc nehraje Karavajev? Par tydnu zpet ho chce tym co hraje LM a ted kope za becko?

Reagovat
Greny

protoze je moc ofenzivni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Stramma je jedinej týpek, kterýmu rozumím anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...to je taková anglicko-italština

Reagovat
HorajzmAmmann

mi spíš příjde, že používá hrozně jednoduchou angličtinu (připomíná mi to Kloppa nebou Mourka, u kterých to mám podobně)

vlastně místo toho aby řekl že byl 4 krát faulovaný tak řekne. Jeden faul, druhý daul, třetí fanou, čtvrtý faul

Reagovat
HorajzmAmmann

* faul * faul

Reagovat
HorajzmAmmann

taková morseovka

místo Václav Kadlec dostal kartu hned po prvním kartu řekne:

Václav píp první faul píp karta píp

Reagovat
HorajzmAmmann

do píče už bych to měl začít odesílat až po tom, co si to zkontroluju Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řekl to pěkně, mluvit on umí perfektně a je to sympaťák, škoda, že mu to angažmá nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobře mluvil, proto jsem to zde vyzdvihnul....bohužel to je jediné, co umí dobře kdyby sparta hrála, jak on mluví, tak nemá v lize nikdo šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate nekdo informace, kdo bude dneska v plusku? Doufam, ze Hartman. Celkove mi prijde, ze je z nich nejlepsi. Zatimco Polach ne nejhorší. Uplne bez nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho ne

Reagovat
ZB 07

Nehorší je Zelenka teda. Jinak má tam bejt rozhovor s Pivarníkem a Kučerou...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Jinak Zelenka tam jeste nebyl, ne?

Reagovat
ZB 07

Lukáš Zelenka...ten je tan docela často.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sorry, ja ze Ludek Jj, Zelenka je fakt hrozny

Reagovat
ZB 07

1000.pro Zbrojovku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele