HET liga - preview 6. kola

09.09.2017, 09:00, aktualizováno 10.09.2017, 08:54
Previews
Mladá Boleslav chce konečně uspět proti brněnské Zbrojovce, Jihlava poměří síly s pražskou Duklou a Sparta pro změnu hostí Karvinou...
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
Fotbalisté Mladé Boleslavi potřebovali reprezentační přestávku jako sůl a jestli se trenéru Uhrinovi podařilo zapracovat na psychice týmu, to ukáže až důležité utkání s Brnem. Cíl Mladé Boleslavi je jasný, zvítězit a odlepit se ode dna.

Že bude mít Bolka po pěti kolech jeden bod čekal asi málokdo, ale taková je realita. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího měli o reprezentační přestávce plné ruce práce. Domácí věří, že se jim konečně podaří zvítězit a že všechno špatné se zlomí v jejich prospěch. Jenom připomeňme, že Mladá Boleslav naposledy prohrála se Slavií vysoko 0:4.

Brno si vedlo v začátku sezony podobně a po 4. kole dokonce odvolalo kouče Svatopluka Habance. Nově zastupující trenérské duo Dostálek - Přerost si v premiéře vedlo na výbornou. Zbrojovka totiž nečekaně porazila Spartu 2:0. I když Moravané naposledy vyhráli, vědí, že je v Boleslavi čeká velmi náročné utkání a výsledky domácích prakticky neberou vážně. "Nepřísluší nám hodnotit, proč se jim vstup do sezony nevydařil. Zápasy Boleslavi jsme ale viděli a síla soupeře především směrem dopředu a ve standardních situacích je obrovská. Je to jen otázka času, kdy se ten mančaft chytne. Ještě nevyhráli, je to pro ně klíčový zápas a je tím pádem jasné, že nás čeká hodně těžká zkouška," nechal se slyšet trenér Lukáš Přerost.

Zápas se Spartou týmu nepochybně pomohl. "Nálada v týmu šla po výhře nad Spartou nahoru, ale jsme si vědomi, v jaké jsme situaci. Každý zápas je pro nás důležitý a musíme být nachystaní na 150 procent, abychom jej zvládli. Potřebujeme se dostat do jiné pozice," pokračoval Přerost.

Zbrojovka už dlouho na půdě Boleslavských nevyhrála. Naposledy se to podařilo v roce 2009, kdy nakonec diváci viděli celkem šest branek.

Mladá Boleslav bude postrádat rekonvalescenta Kyselu, ale je to jediná ztráta, kterou Dušan Uhrin mladší řeší. Na druhé straně nemůže pro karetní trest nastoupit Vraštil a Šural s Jablonským jsou zranění. Naopak k dispozici by měla být nová akvizice Martin Juhar.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Agajev - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Matějovský, Jánoš - Přikryl, Chramosta, Mareš - Mebrahtu.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Juhar, Pavlík, Kijanskas, Lutonský - Polák, Sedlák - Přichystal, Pilík, Kratochvíl - Koné.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.16 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Dukla Praha  (neděle 18:00)
Jihlava se s jedním bodem krčí na předposledním místě tabulky a s touto situací by ráda něco udělala. Domácí fotbalisté přivítají Duklu, která se po příšerném začátku rozjela a v tabulce vystoupala na sedmé místo.

Fotbalisté Jihlavy sice nesehráli špatná utkání, jenomže fotbal se hraje na góly a především body a těch mají na Vysočině povážlivě málo. Dosud jediný získali za bezbrankovou plichtu se Slováckem. Ježci však doufají, že konečně nastal čas smůlu prolomit. "Musíme vyhrát. Myslím, že je na čase, abychom to prolomili a hlavně doma. V celé sezoně je důležité, abychom vyhrávali zápasy především doma. I když víme, že proti Dukle to nebude jednoduché. Vždycky je to dobře připravený mančaft, který hodně kombinuje," nechal se slyšet Jakub Fulnek.

Dukla zatím venku nijak neoslňuje, ale v Jihlavě doufá, že se jí povede zvítězit. "Říct v tuto chvíli, kdy je vyrovnaný spodek i střed tabulky, že jdeme uhrát v lize tři body, je hodně opovážlivé, určitě ale chceme v Jihlavě bodovat. Myslím, že poslední tři zápasy jsme zvládli, naše výkonnost jde nahoru a máme se o co opřít, abychom následující utkání zvládli. Nicméně Jihlava ve všech zápasech, ve kterých jsme ji viděli - ať to bylo proti Teplicím, Slavii nebo Slovácku - měla docela dobré pasáže a nebyla daleko od toho, aby nějaké body uhrála," rozpovídal se trenér Jaroslav Hynek.

O tom, že bude Jihlava nebezpečný soupeř, ví i Lukáš Holík: "Mají jeden bod a hrají doma, po reprezentační pauze je to pro ně ideální šance se chytnout. Kvůli tomu budou nebezpeční. Mezi moje oblíbené soupeře Jihlava určitě nepatří."

Vysočině budou scházet zranění Nerad, Hanuš, Rabušic a Kryštůfek. Na druhé straně bude chybět pouze zraněný Hanousek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Tlustý, Krejčí, Keresteš - Vaculík - Fulnek, Zoubele, Ikaunieks, Novotný - Dvořák.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Miloševič, Tetour - Koval, Holenda, Schranz.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.35 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - MFK Karviná  (neděle 18:00)
Fotbalisté pražské Sparty se po reprezentační přestávce vracejí do ligového koloběhu a česká veřejnost i skalní fanoušci očekávají výrazné zlepšení. Času už bylo dost a Sparta potřebuje začít vyhrávat. Svěřence Andrey Stramaccioniho čeká domácí duel s Karvinou.

"Věřím, že po pauze vstoupíme do zápasů úplně jinak, než do těch předchozích," nechal se slyšet Radoslav Kováč. Sparta prožila šílený začátek soutěže, vypadla z pohárů a v lize její ztráta na vedoucí Plzeň narostla na ohromných sedm bodů. Čas zkoušení už skončil, Sparta potřebuje začít sbírat body, v opačném případě si může odškrtnout další nepovedenou sezonu.

Ať už jsou Letenští v jakémkoliv postavení, v zápase s Karvinou budou pořád velkým favoritem. V minulé sezoně doma vyhráli 3:0, v Karviné pak remizovali 1:1.

Hosté také neprožívají ideální začátek sezony. Nasbírali jen čtyři body. "Nemáme jich moc. Trošku jsme si to zkomplikovali tou domácí prohrou s Libercem. Na druhou stranu liga je vyrovnaná a nikde není psáno, že nemůžeme bodovat někde jinde. Pokusíme se o to už na Spartě," prohlásil trenér hostů Jozef Weber.

Zdá se, že Sparta vyprázdnila svojí marodku a to jsou pro Stramaccioniho určitě dobré zprávy. Jediným absentérem by tak měl být turecký stoper Kaya. Také Karviná bude téměř v plné síle, až na potrestaného Šislera.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Vatajelu, Mareček, Hovorka, Costa - Biabiany, Sáček, Mandjeck, Ben Chaim - Lafata, Šural.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka - Štepanovský, Budínský, Panák, Kalabiška - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.04 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Bezpochyby největším šlágrem kola bude střetnutí průběžně třetího celku Slovanu Liberec s vedoucí Viktorií Plzeň. Západočeši pod trenérem Vrbou ještě neztratili ani bod a pod Ještědem chtějí v této sérii pokračovat.

Liberec si během reprezentační přestávky nejenže odpočinul, ale ještě se zajímavě posílil. Z pražské Sparty přišel středopolař Lukáš Vácha, který s týmem ze severu Čech vyhrál ligový titul. "Je to srdeční záležitost, člověk to ze srdce nevymaže. Působil jsem v Liberci rád, nikdy jsem na to nezapomněl. Jsem rád, že přicházím do fungujícího mužstva. Není to celé o mně, ale o Liberci," prohlásil spokojený Lukáš Vácha. Svojí obnovenou premiéru v dresu Liberce začne proti Viktorii Plzeň, která ještě neztratila ani bod. "Všichni včetně mě se na ten zápas těšíme, bude to kvalitní utkání. Doufám, že předvedeme co nejlepší výkon."

Slovan zažívá povedený začátek, za pět kol nasbíral deset bodů a společně se Sigmou Olomouc se dělí o třetí místo. Mimochodem právě Hanáci jsou zatím jediným týmem, který Trpišovského partu dokázal porazit.

Ještě lépe si vede Viktoria Plzeň, která je zatím suverénní. Svěřenci Pavla Vrby zvládli úvodních pět kol bez ztráty kytičky a na čele mají před druhou Slavii už čtyřbodový náskok. V sérii navíc mohou pokračovat, protože zavítají na půdu sice silného, leč oblíbeného soupeře. Viktorka porazila Liberec už pětkrát v řadě. "Je to nepříjemný soupeř, má šikovné hráče. V Liberci je horká půda, ale my tam jednoznačně pojedeme udělat vše pro to, abychom zvítězili," předesílá Diego Živulić.

Liberci bude chybět pouze Grajciar. Plzeň to má v tomto směru komplikovanější, protože mimo hru jsou Baránek, Čermák, Pilař a otazník visí nad brankářem Kozáčikem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Mikula, Folprecht, Potočný, Breite, Voltr - Pukrab
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hubník, Hejda, Limberský - Hrošovský, Živulič - Kopic, D. Kolář, Zeman - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.23 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Potřetí před vlastními diváky se představí Baník Ostrava. V předchozích dvou případech si dvakrát dělil body, a tak bude chtít zvítězit. Proti bude Jablonec, který naopak před reprezentační přestávkou konečně zvítězil.

Ostravský Baník využil přestávky aby zapracoval na své defenzívě, protože ta zatím není vůbec dobrá. Dvanáct inkasovaných branek za pět kol je vůbec nejvíce v celé lize. "Příprava byla hodně zaměřená na to, abychom defenzívu zlepšili. Jsme si vědomi toho, že tam nás tlačí bota. Podrobně jsme si rozebrali i obdržené góly. Zápas ukáže, jak se to povedlo a zda to splnilo účel, i když on ten efekt se ne vždy musí dostavit ihned. Ale udělali jsem maximum, aby to tak bylo," řekl trenér Radim Kučera. Baník za pět kol nasbíral i stejný počet bodů, ale jelikož vyhrál jen v prvním kole, rád by tříbodové vítězství zopakoval a zvláště na domácí půdě. "Uděláme vše pro to, abychom v sobotu před domácími fanoušky na třetí pokus vyhráli," prohlásil ostravský kouč.

A určitě to bude v jejich silách, protože i když Jablonec naposledy zvítězil, přeci jenom to z jeho strany není ono. Jablonec je v tuto chvíli v tabulce dvanáctý a má co zlepšovat. Kouč Zdeněk Klucký však věří, že je jeho tým schopný v Ostravě zvítězit. Za posledních pět let se mu to koneckonců povedlo rovnou čtyřikrát! Oba týmy jsou v plné zbroji, takže mohou nasadit to nejlepší.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Azackij, Šindelář, Sus - Mičola, Hlinka, Hrubý, De Azevedo - Baroš, Poznar.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Trávník, Zelený - Doležal, Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.45 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (sobota 17:00)
Hodně rozpačitý začátek ligy prožívá Fastav Zlín. Klub s účastí v pohárové Evropě získal dosud jen šest bodů a je tak na něm, aby proti Teplicím tristní bilanci vylepšil. A to nebude nic jednoduchého, protože Teplice v této sezoně až na jednu výjimku neprohrávají.

Zlín se od začátku sezony těšil především na los základních skupin Evropské ligy, ale jaksi mailnko pozapomněl, že hraje ještě jinou soutěž - HET ligu. Za pět kol už totiž stihl prohrát třikrát a tak nemůže být kouč Páník v žádném případě spokojen. Velkým problémem se přitom zdá být disciplinovanost. Tři červené karty za pět kol, to je u Ševců nebývalá bilance.

Teplice navazují na loňskou úspěšnou sezonu a i letos jsou zatím jen ztěží k poražení. Své by o tom mohla vyprávět Slavia, která zatím jako jediná dokázala Teplice porazit. Stalo se tak po jediné brance Halila Altintopa z pokutového kopu.

Na druhou stranu venku ještě Skláři nezvítězili a rádi by se pokusili o nápravu v zápase ve Zlíně. "Bereme ho jako každý jiný. Jdeme do něj s tím, že ho chceme zvládnout. Už se na něj moc těšíme, ty pauzy nejsou ideální," nechal se slyšet hostující Jan Krob.

Je pravdou, že Ševci už dlouho na Teplice nevyzráli. Jejich poslední vítězství je staré přes jedenáct let! V minulé sezoně se vždy radovali svěřenci trenéra Šmejkala a to po shodném výsledku 2:0.

Fastav se bude muset obejít bez Podia, Beauguea, Janíčka i Hronka, na druhé straně absentuje pouze Jakub Hora.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Hnaníček, Gajič, Bartošák - Ekpai, Jiráček, Traoré, Mehanovič, Vukadinovič - Železník
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Šušnjar, Král, Krob - Fillo, Ljevakovič, Rezek, Kučera, Trubač - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.31 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Bohemce jakoby začal docházet dech. Jak jinak si vysvětlit fakt, že už tři kola v řadě neskórovala? Tým Martina Haška potřebuje zabrat a kde jinde by se to mohlo povést, než v Ďolíčku proti Slovácku.

Klokani po skvělém začátku zažívají útlum. Střelecky se neprosadili jak proti Zbrojovce, tak i Slavii, ovšem na body to protentokrát stačilo. Horší už to bylo na Dukle, které podlehli 0:2. Šlo už o celkově třetí derby v sezoně, kterého se hráči Bohemians 1905 zúčastnili. To ale není tolik podstatné. Bohemka potřebuje zabrat, protože situace ve druhé polovině tabulky se začíná hodně vyrovnávat, mimochodem stejný počet bodů má i soupeř z Uherského Hradiště. "Slovácko hraje organizovaně, aktivně. Nejsou líní běhat. Nemají ve svém týmu žádné hvězdy. Důležitým článkem je ovšem Šumulikoski, který už běžecky zaostává. Vidět jsou i mladíci Zajíc s Havlíkem," okomentoval soupeře trenér Martin Hašek.

Jestli mají Bohemka a Slovácko něco společného, je to gólová impotence. Slovácko jakoby si s Ostravou vystřílelo náboje a po pětibrankové kanonádě se v následujících dvou zápasech střelecky neprosadilo. A aby toho nebylo málo, také poslední vzájemný zápas s Bohemkou skončil výsledkem 0:0.

Slovácko vyplnilo reprezentační přestávku přípravnými zápasy. Jeden se odehrál v rámci projektu "Kopeme za fotbal" proti TJ Hostim. Svěřenci trenéra Stanislava Levého vyhráli jasně 20:0. Druhý rovněž zvládli, proti slovenské Senici zvítězili 4:1.

Zatímco Slovácko bude kompletní, Klokani nastoupí bez rekonvalescenta Krcha, Lutse a nejspíše i Tetteha.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Švec - Reiter, Hašek ml., Mašek, Bartek - Nečas.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Šumulikoski - Navrátil, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.45 - 4.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (sobota 18:00)
Zajímavé utkání nabídne také Andrův stadion v Olomouci. Domácí Sigma v něm přivítá obhájce titulu Slavii. Půjde o bitvu průběžně druhého celku se třetím. Olomouc doma navíc ještě neprohrála a vyšlápnout si hodlá i na sešívané.

Ale bude to velmi těžké. Slavia je silný tým, který se navíc před reprezentační přestávkou rozstřílel a během pauzy posílil o útočníka Tomáše Necida. Zápas proti Mladé Boleslavi ukázal, že Slavia dokáže střílet góly a demonstrovat svojí velkou sílu.

Slavia každopádně potřebuje vyhrát, ať už proti ní stojí soupeř se skvělou formou či nikoliv. Svěřenci Jaroslava Šilhavého ztrácejí na vedoucí Plzeň už čtyři body a případné zvětšení propasti by už mohlo být citelné. Co se však musí Slavii nechat, to je vynikající defenzíva. Sešívání jsou jediným týmem v lize, který ještě neinkasoval.

V tomto směru Sigma zas o tolik nezaostává. Tři inkasované góly na nováčka soutěže je parádní výkon, zvláště když jen jeden gól znamenal bodovou ztrátu. Tým trenéra Václava Jílka naposledy remizoval na Slovácku 0:0 a v tabulce se dělí o třetí místo se Slovanem Liberec, tedy s týmem, který už dokázali letos porazit.

Velmi zajímavá je také vzájemná bilance obou týmů. Za posledních osm let jí má výrazně lepší Sigma. Za deset let vyhrála Slavia jen čtyřikrát, kdežto Hanáci se radovali osmkrát. Pokud bychom zúžili časové možnosti na pět let, výhru Slavie bychom hledali marně.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Texl, Kalvach - Zahradníček, Houska, Falta - Chorý
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil - Souček - Danny, Hušbauer, Rotaň, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 3.55 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň550011:115
2.Slavia Praha53207:011
3.Slovan Liberec53117:310
 Sigma Olomouc53117:310
5.FK Teplice522110:78
6.Sparta Praha52214:48
7.Dukla Praha52126:97
8.1. FC Slovácko51316:46
9.FK Jablonec51316:56
10.Bohemians Praha 190551313:46
11.Fastav Zlín52033:56
12.Baník Ostrava51228:125
13.MFK Karviná51134:54
14.Zbrojovka Brno51134:84
15.Vysočina Jihlava50142:91
16.FK Mladá Boleslav50142:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (754)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jelikoz si sem Kucera chodi cist moje rady(proti Plzni sem mu tu nadiktoval rozestaveni a 9,5 hracu z 11) tak bych dnes poprosil navrat k 4-4-2. Jablonec neni souper, ktereho bysme se meli bat, tyhle klubu musime doma porazet...

Vasek-Breda,Pokorny,Sindelar,Granecny - Sus,Hruby,Hlinka,Micola - Poznar,Baros

K narozeninam jedine vyhra ! 3:1 (Breda,Breda,Baros z pen. - Tecl)

Reagovat
Puskas

stylové by bylo vyhrát 9:5

Reagovat
didosh

Ač Jablonec vyloženě nesnáším,nemá vůbec špatný tým,bude to těžké... Samozřejmě že věřím ve výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Peta Breda !!

Reagovat
smazaný uživatel

Breda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dá Breda dva góly, máš u mě na jakémkoliv výjezdu celý výjezd gratis.

Reagovat
smazaný uživatel

to bys musel na nejake jezdit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až dá Breda dva góly..

Reagovat
smazaný uživatel

beru te za slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zápasy juniorky neberu.

Reagovat
langosh

Sigma tu Slávii musí dát

Reagovat
didosh

Slávie dneska nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

vyhraje nebo remíza, prohra nebude a Šilhavý bude oslavovat prodloužení série

Reagovat
Kepy_FCB

Peltovo sudi se budou tezko porazet

Dnes ztrati uzbi Plzen

Reagovat
ondrasch77

viděl jsem sice pouze sestřih, ale gólu na 1:2 předcházel Azevedův faul na Zeleného, který nechal rozhodčí bez povšimnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Faulu nefaulu nechal rozhodčí v zápase spoustu. Vzhledem k tomu jak pískal mi tohle nepřišlo jako jasný faul na zapískáni. Ani vaší hráči si pak nestěžovali.

Reagovat
ondrasch77

O.K., jak jsem psal, viděl jsem pouze sestřih...

Reagovat
didosh

Dá se najít stream na Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Plzen 1:3

Banik - Jablonec 1:0

Zlin - Teplice 2:2

Bohemians - Slovacko 0:0

Olomouc - Slavia 0:2

Reagovat
remeslnik

Lib - Plz 1:1

Ban - Jab 2:0

Zlin - Tep 1:1

Boh - Slov 2:1

Olo - Sla 1:1

Reagovat
Kepy_FCB

Mazej na melouch

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Plzeň 0:4

Baník - Jablonec 1:0

Zlín - Teplice 2:2

Bohemians - Slovácko 0:0

Olomouc - Slavia 0:1

Reagovat
Bex5

Liberec - Plzen 0:3

Banik - Jablonec 2:2

Zlin - Teplice 2:0

Bohemians - Slovacko 1:0

Olomouc - Slavia 1:1

Amateri ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lib-Plz 1:1

Ost-Jab 2:2

Zln-Tep 1:2

Boh-Slo 2:1

Olo-SKS 1:2

Reagovat
KingMaster13

Nevíte někdo jak bude ještě dlouho mimo Deli?

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš do Orionu...

Reagovat
FCSL

Nejtěžší možnej soupeř, vždycky nás nějak porazej. 5 posledních zápasů vždycky o gol, naposledy v Plzni z ofsajdu. Vácha prý ještě nebude, Ševčík začal trénovat, takže bych to viděl stejně jako minulej zápas. Vidim to zase na 0:1/1:2. Bod by byl super

Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Mikula - Voltr, Folprecht, Breite, Potočný - Graiciar

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula na DMC ?

Reagovat
FCSL

Poslední 3 zápasy tam hrál no

Reagovat
ondrasch77

Za tohle by jste zasloužili sestup https://twitter.com/MBergman87/status/906204197909094401 , ale co se divit, když klub, který vlastní komunistický ředitel pracovního koncetráku navštíví StBácká svině Bureš, s kterým jsou dobří přátelé...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v Liberci nastoupí Limberský, aby to byl pořádnej Limberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi řekněte, proč Zlín za celé léto nepřivedl nějakého normálního stopera a teď tam musí cpát Hnaníčka a Janíčka

Reagovat
Kang & Kodos

Protože to tam dělají tak skvěle, že radši přitáhli třetího golmana.a dvě křídla

Reagovat
Sosi

asi se zdenda špatně najedl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak když vaří Babica.

Reagovat
ratusek

protože i přesto, že vyhlašovali jak k nim chce půlka ligy, tak nakonec k nim chtěl jen Fillo

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Kang & Kodos

Snad si u toho zlomil nohu

Reagovat
pepinho2

By to svedl na Kalúska a kampaň, protože byl moc mokrý trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

* hlavu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ivanschitz! On žije!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě neposlal Vrbu do p.dele ???

Nechápu

Reagovat
Blasphemer

Ne, Vrbs poslal jeho.

Reagovat
Posledni Kovboj

Paul Vrbs

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Havelka - Mikula, Folprecht, Breite, Ševčík - Potočný

Hladký, Hybš, Kulhánek, Voltr, Malinský, Vácha, Pulkrab

Malinský místo Mikuly by byla lepší, ale OK

Reagovat
pepinho2

Graiciar?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je na hostování z Plzně, tak hrát nemůže.

Jestli není, tak na něj autor zapomněl.

Reagovat
pepinho2

Je tam na přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek je v bohémce taky na přestup a nemůže hrát, protože to má v klazuli.

Reagovat
FCSL

Zranění/nemoc

Reagovat
pepinho2

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt cpete Kerbra do obrany ?

Reagovat
FCSL

Hraje tam slušně, líp než na křídle

Reagovat
Kang & Kodos

To je idiot Má tam sparťany, který se mu zrovna na Plzeň vyhecujou, ale postaví tam z nich jenom Havelku

Reagovat
KingMaster13

To pomalu až vypadá, že vám to Trpišák dělá schválně

Reagovat
FCSL

Však Hybš je s týmem 2 dny, Kulhánek na to nemá a Pulkrab byl zraněnej a pak celou repre pauzu s repre. Navíc zrovna motivace nebude problém

Reagovat
Kang & Kodos

No ježišmarja

Reagovat
db18

Váchu šetří na Bakoše...

Reagovat
Fabregas@ole

Studijní OT:

Mohu poprosit o vyplnění dotazníku k diplomové práci?

https://www.survio.com/survey/d/J6Z9A4O4Y6A7T8P3U

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Jedna ruka s Hlavatým, no. Nic novýho. Hlavatý má narozdíl od Babiše skvělou pověst, ale je to taky pěkná kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přijde mi, že ani hráči z toho bůhvíjak nadšení nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou mucednici

Reagovat
PavlíčeQ

Z vejšky to vypadá, jak kdyby hrál Jablonec podle těch dresů

Reagovat
Coutinho10

hned me to taky napadlo

Reagovat
ondrasch77

, doufám, že těm komančskejm srabům taky nadělíme...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vašek Pazdera Šindelář Pokorný Sus Micola Panic Hrubý Granecny Azevedo Poznar

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš zraněný

Reagovat
Banikovec7

Hlavně že před 2 týdny tvrdili, že jen lehké zranění.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Trávník, Kubista, Zelený - Považanec - Tecl.

Tak uvidíme

Reagovat
Banikovec7

Dobrá nebo špatná?

Reagovat
PavlíčeQ

Dobrá. Největší slabina v sestavě je Zelený a Považanec je s otazníkem, protože ten moc nehraje.

Reagovat
monty25

Urma Trubač a Červenka zdravotní problémy...

https://pbs.twimg.com/media/DJSZQVEX0AA_s4X.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

To vypadalo, jak kdyby chtěl spadnout, ale na poslední chvíli si to rozmyslel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam fík

Reagovat
smazaný uživatel

Krmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Ten levý obránce Liberce

Reagovat
pepinho2

Tak ne, původně to vypadalo, že byl hlouběji

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, tohle musis davat!

Reagovat
smazaný uživatel

S tim jak Liberec brani, tak jim musime dat aspon bura..

Reagovat
FCSL

3-5-2 a Potočný na WB a Kerbr na hrotu JT asi chlastal

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa Petrzelaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická liberecká hra na krev.

Reagovat
Blasphemer

Babiš je zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby ti pár hodin před zápasem řekl, že příští rok tam místo trávníku bude růst už jenom řepka, taky bys neměl myšlenky na fotbal

Reagovat
Sosi

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Liberec

Reagovat
Coutinho10

twl jestli vyhrajou v suchym triku i v Liberci, tak to je obhajoba a zakladni skupina LM v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim to jde na vrub JT, protoze to co vymyslel s tim blokem na pulce, to je neuveritelna kravina..

Reagovat
FCSL

Však my tak hrajem od 1. kola. Problém je to 3-5-2, na Spartu to fungovalo, ale na vás holt ne no

Reagovat
Coutinho10

jako jo...takhle tragicky branit jsem je dlouho nevidel

Reagovat
hefy

Plzeň se tuhle sezonu konečně vrátí tam kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je tuhle sezonu totalne v prdeli. Bez posil, nejspis rezignovali na ambice, se podivej jak pislujou Slavie a Sparta a Plzen nic King Banik skonci pred Plzni!

Reagovat
hefy

Reagovat
hefy

+ starej kádr plnej opilců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tohle ti pochválím.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Já jsem byl jeden z mála který prorokoval, že budete daleko větší oříšek než Sparta. Že ale budeme na vás po 6 kolech ztrácet 6 bodů a mít další kolo derby, to jsem ale fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale zas pěknej signál

Reagovat
smazaný uživatel

A dresy nadherny

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jedny z nejhorších dresů v historii naší ligy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Jedny z nejhezcich dresu, co jsme kdy meli

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je moc okatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula působí poslední minuty vtipně

A ten věčně pochechtávající Karoch taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pumlíč

Reagovat
Shevchenko

Ty dresy jsou neskutečná odpornost.

Reagovat
smazaný uživatel

to je skodaaaaaa

Reagovat
Sosi

Plzeň má 5 min ještě na to, aby neprohráli dnes zápas

Reagovat
Sosi

Dnes půjde na hřiště Vácha, párkrát zajede soupeře jak dobytek největší a hned z Vašona bude bojovník za Liberec

Reagovat
dinss

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej hrac se rodi jednou za sto let

Reagovat
ZB 07

Plzeň

Reagovat
dinss

Krmenec neskutecnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nebude ten prvni zapas v EL..

Ale jinak hraje v neskutecny forme, jednoznacne v soucasnosti nejlepsi utocnik v lize

Reagovat
dinss

Jo, to bude hrát pan Bakoš.

Reagovat
dinss

"Že dvou střel dala dva góly.." ? Zelenko dělas si prdel? A pak řekneš, že máme další šance. Ty ses kus kokota.

Reagovat
Coutinho10

Škodak a Stoch zpátky v základu Altintop taky a Sobol jenom na lavce

https://pbs.twimg.com/media/DJSm1bMXcAAuyzN.jpg:large

Reagovat
Kang & Kodos

Ta tvoje sestava, to jsi skládal střízlivej?

Reagovat
Coutinho10

win-win situace...bud te porazim nebo si vas Karvina namaze na chleba

Reagovat
Kang & Kodos

Stačí, když vyhrajeme 2:1, jeden gól dá Sáček, druhej Janko a můžeš jít do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Janko

Reagovat
Coutinho10

tomu sam neveris

Reagovat
Kang & Kodos

A Tecl kapitán

Reagovat
Coutinho10

aaah to jsem si rikal, ze v poho...nemuze mit stesti porad a jeste venku

Reagovat
monty25

Plzeň vypadá jako Jablonec a Teplice jako Jihlava...

Reagovat
PavlíčeQ

Standa s takovou si ho Slavia za chvilku stáhne

Reagovat
Banikovec7

Bylo videt jestli fakt nebyl ofsajd?

Reagovat
PavlíčeQ

Podle mě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

kral

Reagovat
Sosi

Král je mrtev, ať žije král

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic ma hroznou smulu u nas.. takova nadherna rana

Reagovat
Sosi

půlvolej

Reagovat
Banikovec7

Masakr, fakt dostanem gol z kazde akce.

Reagovat
Puskas

klasika - úvod zápasu

Reagovat
dinss

Kolář si z trpaslíků udělal slalom.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska sere na co sahne..

Reagovat
dinss

Dvakrát mu to tak uskocilo v dobrý příležitosti ale ten druhej gól rozjel on a Kopicovi taky dával do pěkný šance.

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl kanonýr ligy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Ježiš od toho lempla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Ok, už jsem viděl všechno.

Reagovat
Coutinho10

Krmencik

Reagovat
Kang & Kodos

Ricardo Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

A Vácha jde brousit

Reagovat
Teoretik

Vácha s tím číslem na dresu z toho má dobrou prdel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Standa Tecl, a ještě proti Baníku, potěší

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Na cervenou prej

Reagovat
Sosi

Prej na červenou, ty jsi vocas Karochu

Reagovat
ratusek

Jasná rudá

Reagovat
dinss

Jasně princi.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

je to srdcař, co na srdci, to na jazýčku

Reagovat
dinss

Ještě nebyl u míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jo..

Reagovat
Kang & Kodos

Proč v Plzni za tolik let nikdo neřekl Kozáčikovi, aby si nehrál na Neuera, když mu to vůbec nejde?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No na Neuera si hraje ve Slavii Laštůvka, já jen čekám, kdy se nám to vymstí.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten taky, no. A s Borisovem už takhle jeden dostal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však on podržel maximálně s Jihlavou, v Evropě nechytil nic navíc. Já nechápal ani ten hype, když chytal minulej rok v Karviné, mně přijde strašně těžkopádnej a co mě překvapilo, tak i ty jeho zákroky jsou dost nervózní (viz časté boxování míčů). Asi bych neměl pičovat, když máme po 5 ligových zápasech nulu, ale to bude i tím, s kým jsme dosud hráli.

Reagovat
KingMaster13

Pavlenka byl daleko větší jistota. Jako golman je to dobrej ale nějaká fakt super kvalita to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Ale nádhernej fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Potočný

Reagovat
ratusek

Tak s Poznarem a kaufem Paničem je to těžký

Reagovat
Banikovec7

Sus

Reagovat
monty25

Grigare, tohle se chytá...

Reagovat
Sosi

Jak je na tom Pánik s cizíma jazykama?

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to lidi.

Reagovat
Sosi

on nemluví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

ty vole, tak jsem se normálně zeptal, jestli mluví cizíma jazykama, z tvé odpovědi jsem zjistil hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty umíš psát?

Reagovat
Sosi

Reagovat
pepinho2

Byl nějakou dobu v Brazílii, tak bych tipl, že nějaký cizí jazyk umět musí

Reagovat
hefy

Bůh z Hoštic-Heroltic.

Reagovat
C-M@ster

Tam byl ofsajd imho

Reagovat
C-M@ster

Ale nemyslel jsem na Petrželu, ale ještě asi 4 balóny předtím při vzniku akce... a přišlo mi, že to obránci reklamovali... pak na to mrknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky si rikam..

Reagovat
dinss

Takže Petržela bude v dalších pěti zápasech hrát zase hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom byli trochu klidnejs, tak dame Liberci tak 7 golu.. Nechapu tu taktiku s obranou na pulce.. Vzdyt tam chodi jeden nas centr za druhym za obrance a obranci absolutne nestihai..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Šilhavý to staví jako Babica, ale s tím rozdílem, že on na rozdíl od Babici všechny potřebné suroviny má. Jenže stejně zase hodí stopera na pravý kraj obrany, pravého beka na levého beka, jediného útočníka momentálně schopného dát gól zase utopí na kraji zálohy, kde je totálně marný... začínám Spartě závidět toho Fantozziho. Snad si aspoň Laštůvka odpustí minelu a udržíme 0:0, nicméně hrát jako mistr s ambicemi na obhajobu všechny venkovní zápasy připosraně na remízu =

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Andy si může odškrtnout aspoň lavičku

Reagovat
hefy

0-3 s Libercem a Andy zas nic. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicka.. Vic, nez dobry..

Reagovat
hefy

Tak pokud se vrátil po zranění, tak za tohodle stavu by bylo super ho nechat rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu by to bylo dobry? V zakladu nema co delat a v prubehu zapasu potrebujeme spis rychle hrace, nez stare a pomale. Doufam, ze v zime pujde pryc.

Reagovat
hefy

Hele, já vim, že ho nemáš rád, ale v přípravě to byl náš nejlepší hráč. Pomalej rozhodně neni a plus je mladší jak Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ja ho mam rad, je to sympatak. Ale radsi mam Viktorku a proste nechapu, k cemu nam je Do budoucna se s nim pocitat neda, prachy bere nejvetsi z tymu, je pomalej, brani spatne..

Reagovat
hefy

Já jsem třeba přesvědčenej o tom, že s nim v základu bychom minulej rok titul udělali a s nim v základu bychom dalo letos i tu LM. Prostě člověk s takovýma zkušenostma by na ten tým působil jinak než Kolář. A znova - pomalej fakt neni, v přípravě jsem to viděl, jak s Janžou brousili levou stranu a přípomínali dvojici Rajtoral-Petržela kdysi dávno. Pro mě je velký zklamání, že to Vrba odepsal dřív, než vubec zkusil (v ostrym zápase), protože to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Nehral dobre loni, dostali jsme kvuli nemu dva gol, nic navic neprinesl, a fakt nechapu, proc jste tak vystrikani z jeho jmena. Si pustte lonsky zapasy, kdy hral a kdy pak zaslouzene vypadl ze sestavy

A proti Domazlicim patril k lepsim, no.

Reagovat
hefy

Já v jeho hře viděl prvky, který nikdo z ostatních nenabízel. Nebyl vyhranej a pár chyb udělal, ale to se mělo přetrpět a pak by nás táhl. Tim si jsem fakt jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djwenca

jak můžeš vědět, že v základu nemá co dělat, když ho nebyl Vrba od začátku sezóny postavit?

Reagovat
djwenca

* schopnej

Reagovat
smazaný uživatel

A misto koho by mel hrat?

Reagovat
djwenca

klidně místo Koláře

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dinss

Rozhodne může hrat misto Hořky, který prostě akorát zasekává míče a rozehrává do stran. Andy je o parník přímočařejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by mohl.. Ale Horka zaklad nehraje a je o 5 let mladsi a bere 2x mensi plat.. A hrajou s Andym stejne.

Reagovat
dinss

Prý byl zraněný tak snad ho tam dá priste.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Breite

Reagovat
monty25

Šušnjar

Reagovat
Banikovec7

Zapas co zapas, 90% nasich rohu konci brejkem soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

Panic naprostá tragédie.. Ještě že je už dole..

Reagovat
Sosi

"Překvapili jste soupeře taktikou, tou přechodovou fází...?" Co to má být? Plzeň snad hrála něco, co pod Vrbou nehraje?

Reagovat
exse

Ano.

Reagovat
monty25
Reagovat
Banikovec7

https://twitter.com/mbergman87/status/906537589791916032 Skoda, ze to jeste nebylo uplne roztazene.

Reagovat
Coutinho10

ufff...ted jsme si koledovali

Reagovat
smazaný uživatel

5. minuta a Sigma dve golovky

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooooaaaaaaaaal Milllaaaaaaan Škooooooodaaaa

Reagovat
Komix

Jak ho zalehnul

Reagovat
Kang & Kodos

Nuda

Reagovat
ratusek

S Jabloncem

Reagovat
ondrasch77

Buď rád za bod, vy zas budete hrát o padáka, jako posledních x let...

Reagovat
ratusek

Nic jinýho ani nečekám ty chytrolíne

Reagovat
ondrasch77

Pak teda nechápu, proč se chytáš za hlavu...

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

K výhře jsme ale měli v druhém poločase blíž..

Reagovat
oli9

Proc nehraje Danny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Drobné zdravotní problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta motivace, hodil se do konce sezóny marod.

Reagovat
monty25

Vaněček Kousek chyběl...

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

bozi ruka

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
Komix

No jo, Hrubeš Plíseň to má pošéfovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
EAG le grand amour

Tak tohle snad musel vidět ne?

Reagovat
monty25

Návrat krále do zápasu

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Ten komentátor ve Zlíně je fakt moc. "Bob Páník", "velká šance pro Vukiho"...

Reagovat
oli9

Slovácko letos pude

Reagovat
Banikovec7

Skoda toho brevna

Reagovat
ratusek

od Poznara sem to čekal 10 metrů nad ta šance se dala využít o dost lépe, škoda

Reagovat
Banikovec7

Ty bys ho taky kritizoval za vsechno. Mel to tezke, z otocky, podle me to udelal hodne dobre, chybelo par cm.

Reagovat
ratusek

jo mám na Poznara přísnější měřítko když je tu jen na rozehrání a zabírá místo našim.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hola lidi. shanim podzimni bundu. musi bejt latkova jakoze platena nejlip v prirordnich barvach - bezova seda hneda khaki bez kapuce a s vysokym limcem. muze to bejt klidne "pilotka" (nemyslim tim vsak ty kozeny hruzy s berancim rounem) nebo "armadni" styl. nekdo nejakej tip na znacku kamenej obchod klidne i sekac? jo a je tu nekdo kdo ma zkusenosti se znackou brandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic no. uzivejte si kenvela new yorkeru a zary.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať ty zápasy rovnou začínají 2:0. Budeme mít aspoň 90. na otočku

Škoda, dneska se mělo vyhrát . Sasinka základ pls Panic do Havirova, Šindelář na pracák

Reagovat
Banikovec7

Mi teda dnes Sindelar neprisel ze by byl ten horsi ze stoperu. Pokorny 4 z 5 balonu poslal do autu. Ale nevim kdo neuhlidal ten roh no.

Reagovat
smazaný uživatel

snad "mne" ne?

Reagovat
Banikovec7

Ne.

Reagovat
Puskas

Mi je určitě blíže správnému tvaru než mne.

Reagovat
smazaný uživatel

ve silesianskym vesmiru "u (c) rite"...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda urcite ne

Reagovat
Puskas

je to dativ

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on to napsal v dativu.. A " mne" mi v te vete zni rozhodne lepe nez " mi". (stejne jako v te predchozi vete, co jsem ted napsal, mi zni " mi" lepe nez "mne"

Reagovat
Puskas

mne je výraz pro akusativ nebo genitiv, správně má být mně, dal tu kratší "verzi" mi, která na začátku věty být nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to jsem napsal, stejne jako winohrady

Reagovat
Puskas

Jo, ale bez háčku, který tam je tak důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze pisu vse bez hacku a carek, tak mne=mně

Reagovat
Puskas

Rozumím, už rozumím, jenže tady jsem se setkal už s tolika bizarními teoriemi, jak se má správně psát, že jsem si nebyl jist. Hlavně že jsme si to vyjasnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš háček joudo?

Reagovat
smazaný uživatel

v cem je hacek touho?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Tebe je tedy spisovně: Mne teda Šindelář nepřišel.... ? Diakritika je docela důležitá součást naší mateřštiny....

Reagovat
smazaný uživatel

tak pri mluveni diakritika urcite dulezita je. pri psani az tak ne.

Reagovat
dinss

Reagovat
frankiefcb

No prave ty rozehravky Pokorneho k Panicovi se nema smysl vyjadrovat. re

Reagovat
Puskas

co, panicařil?

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář právě ... To je prostě každý zápas u min jednoho gólu bych řekl

Reagovat
ratusek

Paniče s Vrtem přímo do hajzlu

Reagovat
Coutinho10

nee brevno..Milane musis davat

Reagovat
Kang & Kodos

Stoch <-> Zmrhal

Reagovat
ratusek

zase Zmrhal

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavie s Ostravou?

Pohoda tak dneska ještě další bod s SKS zatím

Reagovat
Coutinho10

Necka tak pod

Reagovat
Greny

Boril bez karty.. Reznik loni druha zluta za toto, letos se mnohem vic jak pomaha Slavii, nez Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna dneska teda sudí daleko víc pomohl Olmíku, než nám. Ten gól platit nejspíš neměl, ten faul na Housku od Necida taky nebyl...

Reagovat
Funkmaster

Byl, přišlápnul mu patu, podívej se pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, z prvního pohledu to vypadalo na simulaci, ale je pravda, že nakonec to fakt faul byl. Ale ten gól podle mě fakt platit neměl.

Reagovat
Coutinho10

Ngadeu dobre zakonceny..skoda

Reagovat
Kang & Kodos

Necid

Reagovat
Coutinho10

Necid whaaaat

Reagovat
Greny

Jugas

Reagovat
Coutinho10

Houska simulant

Reagovat
Greny

A Boril s Jugasem mohli mit klidne cervenou

Reagovat
Coutinho10

ja ten odkop zrovna nevidel..jenom slysel, kazdopadne tech karet mi prislo nak moc...ale co uz

Reagovat
Coutinho10

btw. co ze jsi neslozil fantu a daroval 3 body ZB07...že by ho nenapadne tlačíš na titul ?

Reagovat
Greny

Ja je na rychlo na malou kopanou a zazdil sem to

Reagovat
Coutinho10

j škoda...stane se no

Reagovat
Greny

Zetra bude pruser na velke, jeste jsem nedosel domu z te male kopane

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Brňáci držej spolu

Reagovat
Coutinho10

hned mě to ale napadlo, jak sem videl tabulku

Reagovat
PavlíčeQ

Já jsem se s tím sral, složil jsem to asi na 10. pokus, protože mi furt nevycházel budget a pak kouknu a můj soupeř taky nesložil ani nevim kdo to je

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze ted poslední dobou moc nekomentuje (k0udy), ale na EF už je dlouho a občas se ukaze v PL sekci nebo v nějakých článcích k naší lize, takze podle nicku ho znam a i reagoval nedávno na SZ, ale co teď koukam na jeho poslední aktivitu, tak na EF byl naposledy 6.9. dopoledne, každopádně až na tohle kolo zatim vždy složil, takže stejně jako u Grenyho mě to překvapilo a je to škoda, tak snad to je jenom shoda smůly, že se k tomu stejně jako Greny nedostal a příště už složej

Reagovat
Funkmaster

Přesně tak, Jugas nasraně zakopne míč po odpískání a nic, Bořil faul na žlutou a nic.

Reagovat
ratusek

Pomáhá se jim. Nic nového

Reagovat
Coutinho10

kdyby se nam pomahalo, tak se neuznava gol rukou, nedava nam zluty karty jak na bezicim pase apod.

Reagovat
Funkmaster

Jugas a Bořil měli být vyloučení, Hušbauer byl na hraně, fauloval a pořád se hádal s rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Buchta na Vokouna

Reagovat
Kang & Kodos

Jako tohle udělat v 94. minutě...

Reagovat
Greny

Musis to pocukrovat

Reagovat
Coutinho10

Zmrhy aaaaaah

Reagovat
Coutinho10

omg twl 3 venkovni zapasy a vsechno remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma velice dobře

Reagovat
KingMaster13

Plzeň 6 bodů náskok a příští zápas je derby To je v prdeli

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

tedka nevim jestli pochvalit olomouc nebo zjebat schema slavie. dal bych si kozla.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bunda? Už máš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne protoze se mi nechce davat kolem dvou litru za sezoni zalezitost.

Reagovat
Kang & Kodos

Však tady je hnusně od září do dubna/května. Když seš citlivej na zimu, tak to je dlouhá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale na zacatku podzimu a na jare prece nemuzes nosit izolacni carharttku. to je na upeceni. a na nejaky nikeovy sustakovy vetrovky seru.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
ZB 07

Tak snad bude Ríšovo kouzlo pokračovat dál a odvezem si z Bolky alespoň bod.

Reagovat
ratusek

Kdy jindy vydolovat z Bolky 3 body než ted, když jsou na tom ještě hůř než vy? Ale předpokládám, že nebudete tak lítat jako proti Spartě, kdy se to hraje samo

Reagovat
ZB 07

Tohle je zápas, od kterýho absolutně nevím co očekávat Trošku mám obavy ze složení naší sestavy, hlavně zranění Kuby Šurala není nic pozitivního, navíc Bolka se přes repre pauzu asi dala dohromady...ale třeba překvapíme.

Reagovat
Kang & Kodos

Všechny tři pls. Mám svý tipy, kdo by z MB mohl jít do juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Duml

Reagovat
ondrasch77

Spíš bych řekl, že vás Bolka opět posadí na prdel... Nahecovat se doma proti marné Spartě není "kouzlo"...

Reagovat
ZB 07

Myslím si, že pod Habancem bychom měli se Spartou větší problémy. Celej tým byl psychicky dost na dně, což dokázal Dostálek napravit. Ale dneska to bude mnohem těžší, rozhodně nečekám výhru rozdílem třídy...

Reagovat
ondrasch77

Tak s první částí souhlasím... Ale s druhou ne, počítám s výhrou Bolky 3:0

Reagovat
ZB 07

Po tom, co jsem viděl naši sestavu, upřímně taky

Reagovat
ondrasch77

za sebekritiku , nechci, aby jsi si to bral špatně (podle m patříš mezi to málo normálních lidí na EL), ale ten váš tým je na padáka (tvrdím to už od začátku) a ani Dostálek na tom moc nezmění...

Reagovat
ZB 07

Jo, to si taky uvědomuju, přestupový období jsme absolutně nezvládli a pár zranění znamená, že lepíme kádr pomalu staršíma žákama...ale sezona se zachránit furt dá, chce to přivést aspoň dva hráče na hostování, alespoň průměrnýho trenéra a mít i trochu štěstí Nemyslím si, že jsme na tom o moc hůř než Jihlava, Slovácko nebo Karviná...

Reagovat
Kang & Kodos

Copak staršíma žákama, ale trenérem starších žáků!

Reagovat
smazaný uživatel

Když Bolka nevyhraje, jsem, zvědav, co Duml na to ...

co Dufek na to ....

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Koubek si dneska může poprvý stoupnout do brány, Rennes jede do Marseille. Nebylo by od věci, kdyby tam zachytal stejně, jako tenkrát s Libercem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 5:0 a jdeme na 3 místo.

Reagovat
smazaný uživatel

S Karvinou je to s vaším rozpočtem a cenou kádru skoro povinnost.

Ale zase - Karviná má trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Kang & Kodos

Btw. za Zlín včera v základu jenom ČTYŘI Češi Žoldáci! Berou místo našim fotbalistům!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale hovno, dělaj to tam dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

apoň ne za půl miliardy, když už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Špíny vole, tohle bude mít dopad na české talenty a REPREZENTACI!

Reagovat
smazaný uživatel

sebeironie

Reagovat
Achašveróš

Jo naši budou muset hrát líp, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

FCV

Reagovat
smazaný uživatel

Gottwaldov v ČR nechceme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Rosa konečně v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava v preview je vtip že? Vatajelu jako pravý obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je zdravej, tak snad Kara, ne ?

Kara fyzicky

Strama duševně

Reagovat
smazaný uživatel

No, já tam bohužel čekám Zahustela, ale i ten je lepší obránce než Vatajelu, navíc přes nohu.

Reagovat
C-M@ster

OT:

Kámošova analýza k zápasu Bolka - Brno na Tipáči

http://vool.cz/bD1Qe

A moje analýza k volbám, kam se dostanou Piráti, bohužel kurz už klesl z 2,4 na 1,45, takže sice se to ještě vyplatí dát, ale už to není, co bejvalo: http://vool.cz/jp3yU

Jinak oběma analýzám věřím. Bolka se zřejmě po repre pauze zmátoří a kádr má zkrátka dost silnej na to, aby Brno doma porazila.

Reagovat
C-M@ster

Jinak házel jsem to pod článek s Haškem, ale pro pořádek i semka:

Kuba Řezníček byl v ofsajdu před třetím gólem Plzně:

https://gfycat.com/gifs/detail/happysimilardugong

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je aktuální výklad pravidel ?

Nezapojil se, takže ofsajdová pozice jo, ofsajd ne

?

Reagovat
C-M@ster

V tuto chvíli přijde přihrávka na zakroužkovanýho hráče:

https://ctrlv.cz/shots/2017/09/10/VE1T.png

Reagovat
C-M@ster

Mít lepší noťas, tak to i zastavím a hodím tam ofsajd lajnu, ale takhle jsem to prostě nahrál gifcamem a nechtělo se mi s tím srát...

Reagovat
Corabeu

Ta první přihrávka(souboj),jasnej ofsajdík

Reagovat
Sosi

to nic nemění na to, že to měl Liberec potom v klidu ubránit... naprosto nepodstatný offside

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Znojmia podpořila Eurofotbal a vytrolila Slováky

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
negrles

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Můžete mi vysvětlit, proč má Olomouc na stadionu pod výsledkovou tabulí pořád nápis UEFA UNDER 21 CHAMPIONSHIP? Vždyť už jsou to dva roky, to nejsou schopní to od té doby sundat?

Reagovat
Kang & Kodos

To je ještě dobrý. Za chvilku tam budou muset kvůli Zlínu nacpat UEFA EUROPA LEAGUE, a to už jen tek něco nesundá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl čas.

Reagovat
Kaspar

na dnesni bolku s brnem se neskutecne tesim https://www.youtube.com/watch?v=QiReULBjcfs

Reagovat
Kang & Kodos

OT: http://www.livesport.cz/zapas/Cbn7NWs8/#sestavy;1

Jak se mluvilo o tom, že by se mohl Dočkal vrátit, tak nedávno ten jeho tým koupil novýho cizince, tak že by...?

Jo a Teveze posadili v Čině na lavičku

Reagovat
Sosi

fakt to ale nechápu, proč by se měl vracet... jestli si to jen střihl tzv. na Kadlece...? Proč to tam nedokope, když to MUSEL vědět, že to tam bude fotbalově na hovno? a ani ekonomicky mi nedává smysl, proč by ho měli pouštět...

Reagovat
Greny

tak s touto sestavou bude uspech, kdyz nedostaneme trojku

Reagovat
Greny

ta naše sestava to je hruza musi nastoupit i trener mladeze

Reagovat
Coutinho10

na Juhara se hodně těšim

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Hrubeš Dělník fotbalu. V sobotu večer vás zařízne v Olomouci a v neděli odpoledne už dělá delegáta v Boleslavi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

* v základu i Chaluš a naopak reprezentant Aghayev asi po minulým kole dochytal

Reagovat
ZB 07

Jsme asi první tým v lize, kterej poslal do zápasu trenéra žáků...

Reagovat
Coutinho10

to je kterej ?

Reagovat
Coutinho10

další bonbonek tohodle matche

Reagovat
Greny

no co :) nekde vytahne v mladezi mladíka a da mu sanci my vytahneme trenera

Reagovat
ZB 07

A ještě k tomu na lavičce máme kluky, kteří by mu pomalu mohli říkat trenére... Tohle je možný jen u nás.

Reagovat
Coutinho10

kdyz uz, tak uz

Reagovat
KingMaster13

To jméno mi nepřipomínej Ten šmejd by včera nedostal gol ikdyby se hrálo 270 minut

Reagovat
ZB 07

Jedem jste mu dali Ale jinak chytal skvěle, snad na to náš Buchta naváže...

Reagovat
ZB 07

*Jeden

Reagovat
smazaný uživatel

se s tím nesere..narve vše nové rovnou a po zápase řekne,že nebyli sehraní

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Corabeu

OT:Soupeř pro Denisu Procházku na FFN 16:http://www.sherdog.com/fighter/Wilian-Roberto-Alves-72650

Reagovat
Posledni Kovboj

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sezere naskoceny koleno a nazdar

Reagovat
Kang & Kodos

Hubínek nějak vzadu To zažije Dušan Ameriku

Reagovat
ZB 07

Zatím se držíme

Reagovat
ratusek

Ten DUML tu Boleslav uplně zničil

Reagovat
Greny

ten Mingazov je strasnej zmrd

Reagovat
KingMaster13

Dušan Uhrin, rytíř českého fotbalu Zatím úspěšně ničí zlo ničící koeficient

Reagovat
Greny

Fleisman si nabehne hlavou do zad Pilikovi a on piska faul

Reagovat
Greny

Melichárek

Reagovat
Corabeu

link?

Reagovat
Greny

ja koukam na tipacu

Reagovat
Corabeu

Netřeba,už mám.)

Reagovat
Corabeu

že sem to kokot zapínal

Reagovat
Greny

Pilíku ty prase

Reagovat
ratusek

Pilík

Reagovat
ZB 07

Ufff...škodaa

Reagovat
Kang & Kodos

Dušan Přes repre pauzu pět lidí vyrazí, šest přivede, dva přivede a rovnou vyrazí, změní půlku sestavy, a jedinou slušnou šanci měl za 35 minut hlavičkující Matějovský. A teď jim ještě musí zachránit prdel Vejmola, místo kterýho přivedl toho klauna Agajeva

Reagovat
monty25

"Zatím největší příležitost příbramského týmu a v ní Tomáš Pilík..."

Reagovat
Greny

klasika misto toho aby jsme vedli tak prohravame

Reagovat
monty25

Přikryl i Pauschek ve Fantasy o lístky na Sparta - Teplice

Reagovat
Didier Drogba

Konec.

Reagovat
Kang & Kodos

Juhar

Reagovat
KingMaster13

Juhar kvalitně

Reagovat
iamek

Prikryl gol a Pauschek acko. Ti by se sparte ted hodili

Reagovat
iamek

Prikryl gol a Pauschek acko. Ti by se sparte ted hodili

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ten Pauschek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tohle mrzí. Bolka hraje otřesně a my místo toho, abychom proměnili stoprocentní tutovku, dostaneme gól z ničeho. Rozhodně máme aspoň na bod, poslal bych do hry Fortese a jedem

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Rarášek

Mě by spíš zajímalo proč ve vedení Ultras jsou takový lidi, kteří fotbalu nerozumí?

Reagovat
Kang & Kodos

Zkus proti jejich protestu udělat další protest.

Cenim ty klubový ikony, to by byl poslední hřebík do rakve. Při vší účtě k tomu, co pro Spartu udělali jako hráči, to jsou z většiny totální gumy kamarádící se k Markem Vítem, po kterejch po kariéře neštěkl pes. Proč asi?

Nehledě na to, že třeba takovej Horňák ikonou určitě je, a pár let trénuje juniorku. Akorát pro to asi musel udělat trochu víc, než dělat chytrýho v televizi a novinách a čekat, jestli mu nenabídnou flek na Letný, protože on je přece legenda

Reagovat
Rarášek

Podepsáno.

Reagovat
ZB 07

To je strašnej fotbal

Reagovat
Greny

Růsek dva goly

Reagovat
ZB 07

Ještě, že je na hostování no

Reagovat
C-M@ster

Tak Habanec mu moc šancí nedal, asi byl spokojenej, jak to hrajou...

Reagovat
monty25

Matějovský asistence No a Mingazov v nabídce nebyl...

Reagovat
monty25

A další asistence Chramostu mám zase ve Fantasy pro miniligu...

Reagovat
ondrasch77

už jsem to psal výše, kdyby byl Ruslan volnej před uzavírkou, tak ho mám v sestavě...

Reagovat
Greny

Ten Kijanskas mel tahnout s Habancem

Reagovat
ZB 07

To je tak, když 7 obránců musí útočit...

Reagovat
Greny

doufam, ze tam aspon da ty tri mlady z lavky

Reagovat
ZB 07

Snad radši ani ne, dostat hned na začátek bůra je asi moc nepovzbudí...

Reagovat
Greny

tak už nemaji co zkurvit

Reagovat
Kang & Kodos

Jak jsme s timhle mohli prohrát, ty vole...

Reagovat
Greny

tak chybi nam oba krajni obranci plus Prichystal, dnes hraje i trener mladeze

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Corabeu

Reagovat
Rarášek

Jsem si myslel, že je to Kováč.

Reagovat
Sosi

Rajnoch?

Reagovat
Kang & Kodos

Viz Česťa v komentech.

Reagovat
KingMaster13

To byl teda nápad pouštět Mingazova

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Měl táhnout raději Altintop ten mi šíleně pije krev. Mingy když se mu dala šance tak hrál většinou dobře a i minulej rok byl dost užitečný hlavně na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hlavne v derby..

Reagovat
KingMaster13

Tak vyhrál nám zápas v Boleslavi, na Slovácku měl hodně důležitou asistenci, proti Hradci zahrál dobře, Bohemce dal gola. Ono se to nezdá ale udělal dost bodů

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

lepší by to bylo a kdyby to nebyl takhle zvučnej hráč, tak by jsme to určo udělali, ale v tomhle případě si to bohužel nedokážu představit...škoda no...Mingy nám bude na podzim chybět

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kijanskas nejhorší stoper široko daleko.

Reagovat
Liquid

hroznou šíšu dostává Brno, brněnští fanoušci budou muset povstat a prosit Prose aby se vrátil

Reagovat
C-M@ster

Ten by přišel, prodal Růska s Fortesem, koupil auto a zas by odešel.

Reagovat
Liquid

ale aspoň něco by koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický.

Reagovat
FCSL

Rosa Snad si něco neudělá při rozcvičce

Reagovat
Coutinho10

Rosa

Reagovat
C-M@ster

Tak to buď dá 1+1 a Sparta vyhraje o 4, nebo se zraní.

Reagovat
Coutinho10

j tjn jina moznost neni

Reagovat
monty25

Ben Chaim na lavici, když ho mám v obou Fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

A Zahustel vesele straší dál

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aspoň nějaké životní jistoty přetrvávají

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa v základu, běda všem, kdo nám zkříží cestu!

Reagovat
Teoretik

OT: Dokáže někdo rozluštit typ Nike co má Frýdek ve videu? https://www.youtube.com/watch?v=MPnbCosS7wg

Reagovat
Mishko

to budu nejake white roshe one

Reagovat
Teoretik
Reagovat
smazaný uživatel

Takže nás nejlepší stoper je odepsanej, nebo jak to mám chápat? A Zahustel dává Stramovi svojí výplatu, že tam smrdí dál?

Reagovat
Greny

to ma asi za to vyjadreni na repre srazu

Reagovat
Rarášek

Nejlepší stoper je v základu, druhej nejlepší je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh?

Reagovat
Rarášek

Hm, fakt, to jsem přehnal. Nejlepší je zraněnej a druhej nejlepší hraje v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina je zraněnej? Co se mu stalo?

Reagovat
Rarášek

Ten by se měl dát radši na kulturistiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Proč sakra nehraje Plavšič? Je zraněný?

Zahustel Šural na křídle zbytek

Reagovat
pepinho2

Po zranění

Reagovat
Kang & Kodos

Super. Zahustel tam bude strašit dál, Štětina ani na lávce, protože si trochu otevřel hubu, zatimco Frýdek, kterej chtěl rovnou odejít, tam je.

JInak teda vyložený cizinci jsou tady jenom Mandjeck s Biabianym. Babylon jak lusk

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal před pár týdny,že budete překvapení až tam Zahustel bude strašit celý podzim

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Zahustel lepší než Karavajev ???

Předtím jsem myslel, že Kara nehraje, protože odchází.

Teď ???

Reagovat
djwenca

podle logiky Stramaccioniho Zahustel (jako bývalé křídlo) se drží více vzadu (tzn. prý lépe brání) než Karavajev (který hraje obránce odjakživa), ale pro trenéra je moc útočný

Reagovat
smazaný uživatel

No ... taky tam mohl dát eurofotbalem avizovanýho Vatu, čistokrevnej obránce

Reagovat
Greny

podle Itala je vic defenzivnejsi nez Karavajev

Reagovat
Rarášek

Vždyť je .

Reagovat
Greny

a nebo se mu jen nechce litat po lajne

Reagovat
Rarášek

Nebo tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát hůř brání no.

Reagovat
Rarášek

Ale zůstává tam víc, Karavaev neustále obíhá celou lajnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu to je, že tam zůstává, když neumí bránit? Vždyť to postrádá jakoukoliv logiku. To už tam rovnou můžeme strčit nějakýho dorostence, kterej se strachy posere a bude pořád zalezlej.

Reagovat
Rarášek

To já nevím k čemu to je, jen vysvětluju proč je defenzivnější.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

a nebylo by lepsi aby Stramak rekl tomu obranci co po nem chce hrat ?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu luxusni preklad toho reportera

Reagovat
smazaný uživatel

"Kotalik demisi"

Reagovat
db18

Sparta bude na čt?

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

už nic... nedošlo mi, že na ivysilani nemají práva...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel... to mrdám tohle

Reagovat
smazaný uživatel

3 centry, 3x uplne k hovnu

Reagovat
PP

Ten Zahustel je nemehlo, to je hrozné..

Reagovat
Kepy_FCB

KOTALIK REMISI

Reagovat
Kepy_FCB

*

Reagovat
smazaný uživatel

Remise

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
okorec

stream pls ... idealne HD

Reagovat
Raylan

Zahustelovi centry to je lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

*y...

Reagovat
Raylan

Věděl jsem, ze si toho někdo všimne

Reagovat
smazaný uživatel

nic se nedeje ale priste to uz nedelej.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
dinss

Ale, že zrovna on.

Reagovat
Messy<3

To už tam hrál líp nějakej Vidlička, než Zahustel

Reagovat
pepinho2

Kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Co to křičeli?

Reagovat
pepinho2

Kotalík demisi, vedení je banda čuráků, My chceme Spartu

Reagovat
ratusek

už sem se chtěl zeptat kdo je banda čuráků, páč sem tomu nerozuměl. jinak na to zbytek stadionu píská?

Reagovat
mario23

Rvou na Itala, ostatní piskaji.

Reagovat
pepinho2

Kotel je všem pro smích, a tak na něj pískají, když se o něco snaží

Reagovat
Raylan

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Domácí prostředí pro Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta mandjeckova strela ale.jinak hodne sympaticka sestava sparty, takovou snad nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck zatím nehraje vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček a jeho bránění.

Reagovat
ratusek

to byl Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Prvotní souboj prohrál Mareček, ten druhej zase Hovorka.

Reagovat
Raylan

Teď měl Hovorka velký štěstí..

Reagovat
didosh

Rudí nefandi?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, lidi z kotle maj protest.. uz teda i cast lidi kotel na vyjadreni nesouhlasu opousti..

Reagovat
smazaný uživatel

proti čemu konkrétně?

Reagovat
db18

Proti neúspěchu.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

já si toho transparentu nevšimnul

Reagovat
ratusek

ten pocit když nemáš koho dát do střední zálohy, tak tam dáš Dvořáka

Reagovat
monty25

Lopata Dneska mu výjimečně přeju, aby se trefil, protože ho mám jako kapitána ve Fantasy o lístky na Sparta - Teplice...

Reagovat
dinss

Proč je nekoupíš?

Reagovat
monty25

Kdybych je vyhrál, tak bych jel. Jinak ne.

Reagovat
dinss

Srdcař...

Reagovat
monty25

Já na ligu nejezdím, jenom příležitostně (a ne do Teplic, kam to mám 245 km). Navíc budu v Praze letos ještě hodněkrát a na lepších zápasech (nejenom fotbal)...

Reagovat
dinss

A proč fandíš Teplicím? Aby jsi měl o čem diskutovat na EF nebo ..? Fakt tomu nerozumím...

Reagovat
ondrasch77

srdcař...

Reagovat
monty25

A já to o sobě snad někde tvrdím? Nejsem z těch, co by od narození fandili jednomu klubu. Už jsem tady na sebe prozradil, že jako harant jsem fandil Spartě, ale naštěstí jsem z toho vyrostl. Ale Viktorce už fandím 10 let a zažil jsem postupy, sestupy, ČFL, málem i krach a nic z toho mě neodradilo. Akorát na zápasy jezdím jenom příležitostně, ale až se přestěhuju do Prahy, tak budu mít permici. Na Viktorku a na baskeťačky USK.

Reagovat
ondrasch77

Hele, sorry, vždycky jsem tě bral jako "úchyla na ženský kolektivní sport" a jako fanouška Teplic..., ale jestli jim fandíš protože "musíš někomu fandit", tak . Já fandil Jablonci i když hrál v minulosti 2. ligu...

Reagovat
monty25

Tak nemusím, ale chci.

Reagovat
ondrasch77

o.k., jsem vyléčen

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem netušil. Takže Teplicím krom tebe tady fandí už jen 3M? No, to na tom teda nejste dobře..

Reagovat
monty25

Ale já už tady několikrát psal, že nejsem z Teplic ani okolí. A když se dívám na zdejší fanoušky Teplic, tak ještě Agnar, Michael_TP a stepan94 tady píšou...

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/fk-teplice/fanousci/

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nic neříká. Ale tak měl jsem tě taky za většího fandu Teplic. Dle příspěvků, kdy o Žižkově sice píšeš, ale zdaleka ne tolik jako o Teplicích. Ale tak zazlívat ti to nebudu, to je každého věc, proč danému klubu fandí.

Reagovat
monty25

Nepíšu tolik o Viktorce, protože tady není sekce FNL. Ačkoliv vám baníkovcům to minulou sezonu bylo jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě. Takže když by Žižkov byl v lize, tak v zápase s Teplicemi fandíš jasně Žižkovu jo?

Reagovat
monty25

V lize bych fandil oběma a ve vzájemných zápasech asi víc Viktorce. Ale zase by záleželo na situaci. Kdyby třeba Teplice hrály v posledním kole o poháry a Viktorce už o nic nešlo, tak bych chtěl, aby vyhrály Teplice... Zatím to teda ještě nějakou dobu nebudu muset řešit. Ale byl bych rád, kdybych to řešil a měl dva týmy v 1. lize. Přece jenom mě mrzí, že na zápasy Viktorky nemůžu koukat pravidelně (letos jsem viděl zatím 3 ze 7), takže někdy ani nemám co komentovat. Člověk by třeba i měl chuť jet přímo na Viktorku, jenže v neděli 10:15 se do Prahy nedostanu, takže je to trochu složitější. Ale fakt chci jít do Prahy a až tam budu, tak se všechno změní.

Reagovat
smazaný uživatel

odkud vubec si?

Reagovat
monty25

Od Domažlic

Reagovat
smazaný uživatel

no ja te podle decentniho projevu vzdycky tipoval spis na moravu.

Reagovat
Kang & Kodos

Morava = decentní projev?

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim ale kazdyho moravaka co sem zatim potkal tak sou to takovy hodny lidicky s kterejma se dobre chlasta. prijde mi ze my cesi sme takovy drzejsi a vic od rany.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijeď do Ostravy. S námi se dobře chlastá a ještě jsme pěkní zmrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu znam. sice uz si presne napamatuju stodolni ale vim ze sem se rano sbiral na fifejdach a daval lahvace v tescu a pak ryche domu... ostrava neni spatny mesto ale chtelo by to delsi pobyt abych pochopil.

Reagovat
monty25

Vždyť jsem letos psal, že Euro žen do 17 let mám skoro u sebe doma. A ten decentní projev mám jak kdy a jak kde...

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to sem nepostrehl. hele stoji za to nekdy navstivit chodsky slavnosti?

Reagovat
monty25

Já to teda nějak neprožívám, ale myslím si, že aspoň jednou určitě jo.

Reagovat
Raylan

Hovorka je dost mimo.

Reagovat
Greny

Rosa

Reagovat
monty25

Návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zahustel má základ jistý a ČTK články na týden ...

Reagovat
KingMaster13

ty vole fanoušek golasko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to příběh

Reagovat
Posledni Kovboj

Kalous tvrde

Reagovat
KingMaster13

Tak to vypadá, že Sparta dnes bude zase hrát dobře a jak to tak bývá tak o týden později předvedou zase hovno

Reagovat
smazaný uživatel

20.minuta Jihlava vede 1:0 a na střely 10:0???

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, to je nějaká přestřelka..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický dal gól a komentátoři hotoví..

Reagovat
smazaný uživatel

to je šok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlastík je Sparťan,jak poleno a Zelí je v euforii,jak z Vlasty,tak z Rosy

Reagovat
chavi.27

Poslouchat zelenku to je fakt utrpeni

Reagovat
db18

Není nutno...

Reagovat
Nuno čomes

Na letne někdo umřel? Trapné ticho.

Reagovat
Rarášek

Lafatovi se stejský po Váchovi?

Reagovat
Raylan

Obrana hraje teda hodně špatně

Reagovat
Coutinho10

Karvina takovy sance twl

Reagovat
REPLIKATOR

Hovorka

Reagovat
Raylan

To je už je tak 4 chyba..

Reagovat
Greny

Ital jak zase chodi s rukou u obliceje a dela ze přemýšlí

Reagovat
exse

Hezky je Karviná mele, snad tam něco spadne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
Sosi

Tak jak jsem Webera vůbec nemusel jako hráče, tak jako trenér zatím dělá dobrou práci

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že jsi hráče jako Webera vůbec nepostřehl...

Reagovat
db18

Kotalík do plynu

Reagovat
Banikovec7

To fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako být tam někdo jiný než Ramirez, tak je to minimálně 1:1

Reagovat
ratusek

Jako té komedii v hledišti chybí už jen to, aby začal hrát Konate

Reagovat
smazaný uživatel

Zeli je dneska obzvlast v razi

Reagovat
Posledni Kovboj

co rikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zda se to jen mi nebo má Karviná každý druhý pokřik převzaty od jiných týmů? Od nás jsem slyšel asi dva a tedka jeden od Bohemky..

Reagovat
Teoretik

Tohle je nejhorší obrana v historii Sparty. Pan naprosto šíleně chaotický Costa. Hovorka, kdo? Pan chyba. Dále Mareček, který se sotva v době Lavičky dostával na lavičku. Místní zero hate na něj fakt nechápu. Neustále je mimo pozici, když už na ní je, tak stejně je všude pozdě, jediné co má jsou centry, ale ty jsou fakt skvělé, když se kvůli nim stoper vysouvá na pravé křídlo... No a Zahustel snad není ani třeba komentovat, ten měl jeden jediný dobrý zápas v životě.

Reagovat
Sosi

Z výrazu Rosického očekávám problém...

Reagovat
Shevchenko

Po slibném začátku už je vše v zajetých kolejích a Sparta hraje zase totální sračku. Ale počkejte si až si to sedne...

Reagovat
Messy<3

Ať se zeptá Pečeně, proč je Zahustel nejhorší

Reagovat
ZB 07

Karviná hraje dobře, snad to tam padne. Jinak Rosický

Reagovat
r.mrazik

Mareček je totálně mimo...

Reagovat
Greny

V tom pripade Hovorka je minimalne ozralej

Reagovat
r.mrazik

Hovorka měl jednu chybu...Mareček je celý zápas mimo svoji pozici

Hovorka pak hraje 1na1...

Proste trouba pozicne totálně mimo

Šílený stoper

Reagovat
Raylan

Hovorka ze mel jednu chybu? Koukáš na správnejj zápas?

Reagovat
r.mrazik

Jj...jednu velkou chybu

Však se dívej na kompletní bránění

Reagovat
Raylan

Neříkám ze Mareček hraje dobre, ale Hovorka dvakrát nezvládl náběh hráče, dvakrát z toho byla nebezpečná šance, a pak měl i takový menší chyby, dvakrát se nechal lehce obejít a jednou odkopl přímo k hráči Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Kopr je neskutečný primitiv.

Reagovat
smazaný uživatel

co se vyhrotilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, prostě je to idiot, kterému vadí vyhazov Váchy, cizinci a vlastně všechno. Já se jim jen směju. Rosický dal gól a oni dvou David Bičík, na Rosu se vysrali, ubožáci

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jasny.. sou to kreteni

Reagovat
r.mrazik

Vácha sparťanský hrdina?? Ty vole

Reagovat
db18

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Což je jasné každému, kdo jen byť na pár minut poslouchal jeho názory.

Reagovat
FCSL

Rosa vypadal na konci pěkně nasranej. Bud se při tom posledním sprintu zranil, poslední přihrávky pak hrál vyloženě ze stoje, nebo to ted zjebe v šatně za výkon

Reagovat
Greny

Pri tom skluzu jak slavil gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ramirez 18 let Sice ty šance dosral, ale jinak zajímavej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

vic hracu z Jizni Ameriky do HET ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty a ultras pukne hlava..

Reagovat
Posledni Kovboj

takze win-win

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, potřebujeme další efektnost na úkor kvality Hrát dneska Wágner, tak to rozhodně s nulou v zadu nemáte.

Reagovat
dinss

Jak hrál? Odkud vůbec přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem teda rád,že jsem v práci a ne na svým místě..Rosa v základu,dá gól a atmosféra a nálada takovahle

Reagovat
pepinho2

Šural a první dotyk

Reagovat
Messy<3

Biabiany dneska solidní lenochod, pošli tam Plavšiće!

Reagovat
smazaný uživatel

no taak.. kill the game !

Reagovat
smazaný uživatel

ok dobry

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Chudák Rosa tvl Samej dřevák vedle něj. Biabiany taky po těch prvních výkonech dost tragickej, technika 0, jenom rychlost. Hovi

Reagovat
Rarášek

Sasu?

Reagovat
smazaný uživatel

na pána

Reagovat
Greny

Nebyla tam ruka a ofsajd?

Reagovat
monty25

Jasná ruka

Reagovat
KingMaster13

Můj protivník ve fantasy má v sestavě Hovorku, kurva to mu nesmíte uznat

Reagovat
Neon

Nebyl offside, jak zavazel brankáři?

Reagovat
Greny

Reagovat
Riviera Kid

Taky mě to napadlo.

Reagovat
Rarášek

Jonathan dolů už .. Dneska bídnej.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je válec!

Reagovat
Rarášek

Frýdek .. achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí je fakt hroznej trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Venca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ukáže pan maturita..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Mavubou?

Reagovat
Greny

Hubne

Reagovat
smazaný uživatel

rychlá ztráta, to by byla pro Vencu Kadlece příhodná přezdívka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiani mi silně připomíná GvK. Nechápu, proč nehraje Plavšic který je alespoň perspektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

BibabianY kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

*BiabianY

Reagovat
Baronne

Reagovat
pepinho2

Mandjeck dneska skvělej, Dúbravka taky ukazuje, že není špatnej

Reagovat
Kaspar

Vlasek asi jediny kdo porad vychvaluje zahustelovo centry

Reagovat
ratusek

Uzochukwu I. prvně gol a pak se nechá vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nepouzitelny do kombinace, prijde mi fotbalove uplne vylizanej, jakoze mu to vubec nemysli.. pritom ma super nabehy od spoluhracu a moznost dat to vic lidem, ale on vezme balon a jde do tri lidi.. klicku neumi zadnou.. jenom byl proste za mlada hrozne rychlej.. jinak na nem nic nevidim

Reagovat
djwenca

Nagatomo by mohl vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

to byl biabiany v kostce

Reagovat
smazaný uživatel

takovej běžec splašenej Sionko byl proti němu Messi

Reagovat
dinss

Taky jsem si to vybavil. Ještě štěstí, že to je nejlepší posila Sparty.

Reagovat
FCSL

Kadlec jak maká zpátky To nikdy nedělal, takže to strašně bije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, že když byl tehdy na hostovačce ve Spartě, tak byl schopný po devadesáti minutách sprintovat přes půl hřiště aby vypomohl obraně.

Reagovat
Corosian

Kadlec vzdycky behal

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mareček a jak všichni pak pěkně padali

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Venca dohrál

Reagovat
Greny

Venca je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Blbá Jihlava

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Venca polínko

Reagovat
pepinho2

Plavsic opět Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou paliči Plavšič, Kadlec.

Reagovat
PBLead

Plavšič klasika, ten kdyby běhal sám na bránu 10x za zápas, tak ten gól nedá. Jinak Vašek Kadlec tomu nasadil korunu.

Reagovat
Teoretik

Ale u toho Plavšiče bylo naprosto jasný, že nepromění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jenom doufam, ze si Sparta po dnesku nebude myslet ze je na nejakym vzestupu nebo ze se nejak chytli.. Kdyby nehral Rosa (coz se urcite jeste hodnekrat leto stane), tak je to stejny trapeni jako celou letostni sezonu... btw. Plavsic a Kadlec fauloval te spoluhrac ty uchyle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Achašveróš

kadlec

Reagovat
PavlíčeQ

Plavšič a Kadlec to by snad uklidil i Zelíčko

Reagovat
PBLead

Rosa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele