HET liga - preview 22. kola

30.03.2018, 08:45, aktualizováno 01.04.2018, 08:24
Previews
Po podzimu to vypadalo, že o českém mistrovi je už jasno, Plzeň ovšem na jaře pravidelně ztrácí a po včerejší prohře s Mladou Boleslaví může přijít o další část ze svého náskoku. Záležet nyní bude na Slavií, jak si jakožto velký favorit poradí proti trápícímu se Zlínu...
Slavia Praha - Fastav Zlín  (neděle 18:00)
Pražská Slavia se drží na druhé pozici a svoje umístění bude v domácím Edenu hájit proti Zlínu. Pro Sešívané by výhra měla být povinností, neboť Ševci se na jaře trápí a ani změna na trenérském postu nepřinesla posun vpřed.

V jakékoliv jiné sezóně by byli ve Vršovicích s druhým místem vesměs spokojeni. Jinak je tomu však letos. Ambiciózní celek si před sezónou brousil zuby na zisk druhého ligového primátu za sebou, čemuž odpovídalo i mohutné posilování kádru. V průběhu ročníku se však slávistům hodně zápasů nepovedlo, což na téměř bezchybnou Plzeň nemůže stačit. V poslední době navíc na veřejnost pronikají zatím neověřené informace, že Pražané se opět ocitají ve finanční tísni.

Tím se však vůbec nezabývá trenér Jindřich Trpišovský, který se soustředí výhradně na nejbližší duel se Zlínem. "Mají výhodu, že nemají co ztratit. Každý je předem odsuzuje. Zlín má přitom v kádru kvalitní hráče a pro mě je překvapení, že nesbírá body venku," řekl na adresu soupeře bývalý kouč Liberce. Pro Sešívané bylo poslední utkání velmi hektické, neboť v derby proti Spartě museli dotahovat tříbrankové manko, což se jim nakonec podařilo.

Ševci naopak z posledního střetnutí nevydolovali ani bod, protože podlehli vedoucí Plzni. Na jaře se ze zisku tří bodů neradovali ani jednou, přičemž si připsali jedinou remízu. Toto trápení zapříčinilo rychlý sešup ze středu tabulky až do záchranářských bojů. Nový lodivod Vlastimil Petržela však nechce o pádu do nižší soutěže ani slyšet. "Nepřipouštím si sestup, ve fotbale se však může stát všechno," prozradil zkušený trenér.

"V posledním zápase proti Plzni jsem už byl s výkonem spokojen, i když jsme opět doplatili na jednu chybu v obraně. Pokud ale budeme takto pokračovat, tak o nás nemám strach. V kabině teď panuje dobrá atmosféra, tam není vůbec žádný problém. Navíc se mužstvo zvedlo i po kondiční stránce. Pro mě je každý zápas v lize svátkem. O jménu soupeře zase až tak moc nepřemýšlím, jen bych tím zbytečně znervózňoval hráče," dodal Petržela.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Jugas, Deli, Bořil- Souček, Hromada - Stoch, Danny, Sobol - Škoda
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Matejov, Bijimine, Gajić, Bartošák - Ekpai, Hronek, Jiráček, Holzer - Vukadinović, Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.19 - 15.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Brněnská Zbrojovka bude v sobotu od tří hodin hostit Karvinou. Oba týmy spolu v nejvyšší české soutěži hrály zatím pouze třikrát. Dvakrát zápas skončil remízou a jednou se z výhry radovala Karviná.

Brno se aktuálně nachází na sestupové patnácté pozici a s pouhými 14 góly má nejhorší útok v lize. Zbrojovka v posledním zápase podlehla silnému Liberci 2:0. Domácí se pro tento zápas nemůžou spolehnout na služby Gomese a Šurala, kteří jsou oba zranění.

Trenér Roman Pivarník ví, co je potřeba k úspěchu: "Potřebujeme se tlačit do šestnáctky, ale jsme si vědomi toho, že mezi ofenzivou a defenzivou musí být soulad. Musíme dobře bránit i dobře útočit jako mužstvo. V pauze jsme si chystali různé alternativy, zkoušeli to a uvidíme, jak se rozhodneme."

Karviná má zatím slušné jaro, když po dvou výhrách přišly tři remízy s Libercem, Spartou a Olomoucí, takže s týmy bojující o účast v pohárech. Hosté jsou sice na devátém místě, ale náskok právě na Brno činí pouze 4 body. Trenér Josef Mucha má k dispozici kompletní kádr.

"Těžce se jim střílí góly, defenzivu mají velmi slušně zvládnutou. I dopředu to ale není špatné, jsou tam šikovní Acosta, Růsek a Bazeljuk. Ze středu je pak doplňuje Kratochvíl. Náš cíl je jasný, nechceme jako první inkasovat," varuje Mucha.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil - Acosta, Kratochvíl, Krejčí, Lutonský - Škoda - Bazeljuk
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Hošek, Eismann - Janečka, Panák - Štepanovský, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.34 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne přijede do Jablonce pražská Bohemka. Té se v Jablonci z posledních 11 zápasů podařilo vyhrát pouze jedinou.

Jablonec působí zatím na jaře jako dobře promazaný stroj. V poháru dokázal postoupit do semifinále a v lize vyhrál všech pět utkání, když v poslední zápase porazil dosud suverénní Jihlavu. Domácí se tak posunuli už na páté místo v tabulce. Do zápasu proti Bohemians má trenér Rada k dispozicí všechny hráče.

"Bohemka je těžký soupeř. Hrají organizovaně, hráči jsou běhaví a nevypustí žádný metr. Mají šikovné mladé kluky, takže to určitě bude o trpělivosti a nasazení. Hrajeme doma, chceme hrát svoji hru a pokusíme se zvítězit. Každý zápas pro nás teď bude složitější, protože soupeři nás, ať chceme nebo ne, vnímají tak, že jsme ještě neprohráli," ví Petr Rada.

Klokani jsou momentálně na 7. příčce a disponují jednou z nejlepších obran, ale zároveň jedním z nejhorších útoků v lize. Bohemka zatím na jaře venku nezískala ani bod, zatímco doma si už připsala tři výhry. Hosté mohou využit všechny hráče kromě Vaníčka, u kterého je jeho start nejistý.

Trenér Martin Hašek ví, že je v Jablonci rozhodně nečeká nic lehkého: "Aktuálně nás čeká soupeř s nejlepší formou v sezoně, protože vyhrál šest soutěžních zápasů, pět v lize a jeden v poháru. Všechny pozice mají kvalitně obsazené. Pro nás je výzva utnout jejich sérii. Těžko vyjmenovat nějaké přednosti, neboť jsou opravdu ve velké formě. Nejenom, že nedostávají góly, ale jsou schopni udržet míč, vyhrávat souboje, připravovat si šance a proměňovat je. Jsou nebezpeční od obou útočníků i z obou krajů, ze standardních situací. Formu má celé mužstvo."
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Masopust, Hübschman, Trávník, Jovovič - Chramosta, Doležal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Hašek - Reiter, Mašek, Bartek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.56 - 6.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Slovácko se zuby nehty drží nad pásmem sestupu a rozhodně touží po vylepšení svého postavení. Na jaře doma ještě neprohrálo a před vlastními fanoušky si chce vyšlápnout i na Liberec, který naopak touží po pohárové Evropě.

Moravané na jaře nepodávají špatné výkony. Z pěti zápasů si neodvezli žádný bod pouze z Olomouce, přesto drží pouze jednobodový náskok na předposlední Brno. Důvodem jsou ještě lepší výsledky konkurence, zvláště pak Jihlavy a Karviné. Klub z Uherského Hradiště však ještě nemusí házet flintu do žita. Druhá polovina tabulky je tak našlapaná, že Slovácko ztrácí na devátou Karvinou jen tři body.

Na slováckém stadionu se minulý víkend liga nehrála, přesto tam bylo rušno. Dlouhodobě zraněný stoper Rada totiž ukončil smlouvu a stěhoval se do třetiligového Vltavína. Horší zprávou je pak zranění dalšího středního obránce Hofmanna, jenž libereckého útočníka Pulkraba jistojistě bránit nebude.

"Měl by to být z obou stran ofenzivní zápas. Nepředpokládám, že Liberec postaví na naší šestnáctce kamión. Určitě se budou chtít prezentovat jako v Plzni nebo doma s Brnem, čili ofenzivně. Osobně se těším na dobrý fotbal," sdělil trenér domácích Michal Kordula. Jeho protějšek David Holoubek bude postrádat Bosančiće, který proti Zbrojovce viděl čtvrtou žlutou kartu v ročníku a tudíž do zápasu nenastoupí.

Jinak by měl Slovan nastoupit v plné palbě včetně již zmíněného kanonýra Pulkraba, který je nelepším jarním střelcem v celé lize. Po zimní pauze se proti soupeřovým obranám prosadil již šestkrát. Jelikož se k němu přidává i zbytek týmu, mohou Severočeši nadále pomýšlet na Evropskou. Celek zpod Ještědu drží třetí pozici, přičemž vždy s rozdílem jednoho bodu jsou za ním seřazeni Olomouc, Jablonec a Sparta.

"Slovácko se vyznačuje tvrdým bojovným způsobem hry a doma je hodně silné. Plně respektuji sílu soupeře, bude to tam hodně složité. Ale uděláme maximum, abychom vyhráli a přivezli tři body, protože postavení v tabulce nás k tomu předurčuje," řekl Holoubek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Šimko, Břečka, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Petr - Zajíc
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Kačaraba, Kerbr - Oscar, Folprecht, Breite, Mikula, Potočný - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.32 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (sobota 18:00)
Výkony Teplic doma a venku jsou jako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Zatímco Na Stínadlech Skláři v této sezóně ještě neprohráli, venku zvítězili jen jednou. Nyní budou hájit domácí neporazitelnost proti pražské Spartě, která stále marně hledá herní pohodu.

"Už si nemůžeme dovolit žádnou další ztrátu. Celý tým, hráči, realizační tým, trenéři i fanoušci očekávají, že vyhrajeme. Je to jediná možnost," řekl sparťanský záložník Nicolae Stanciu. "Proti Spartě je každý soupeř houževnatý a nepříjemný. Na druhou stranu chceme rozhodně uspět, což znamená zvítězit," pokračoval Hapal.

Fanoušci Letenských jsou plni očekávání, zda nový trenér nasadí do zápasu Lukáše Váchu a Jonathana Biabianyho, kteří se do kádru vrátili z juniorky. Druhý jmenovaný byl u prvního vzájemného duelu v této sezóně, jenž Sparta zvládla. Teplice však letos sbírají body především doma, tudíž tento výsledek nebyl překvapivý.
"Dáme do zápasu vše. Sparta je pro nás velkou motivací, doufám, že jí potrápíme, bude to svátek. Doufám, že přijde hodně lidí a že vyhrajeme," sdělil bývalý Sparťan Jan Rezek.

Teplice na Pražany příliš neumí, naposledy je porazili v roce 2014. Sparta však na vítězství ze severu Čech čeká již čtyři zápasy. Jeden z nejpamátnějších duelů se Na Stínadlech odehrál v roce 2007. Teplice v něm zvítězili 2:1 a slavným je především díky Tomáši Řepkovi, který neunesl závěr zápasu a po červené kartě strčil do televizního kameramana.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Hyčka, Ljevaković, Král, Krob - Soungole, Trubač - Kučera, Hora, Žitný - Vaněček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nița - Zahustel, Hovorka, Štětina, Frýdek - Plavšić, Kulhánek, Kanga, Stanciu - Lafata, Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.56 - 3.22 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 20:15)
Vedoucí Viktoria Plzeň hostí Mladou Boleslav, která překvapivě bojuje o záchranu. Domácí se po pozvolném jarním začátku opět dostávají do pohody. Severočeši se celou sezónou spíše trápí a aktuálně okupují až 12. místo.

Lídr tabulky nezačal jaro bůhvíjak slavně. Remíza v Olomouci ještě neznamenala žádný šok. Tím se stala až následná domácí prohra s Jihlavou. Viktoriání poté neporazili ani Liberec a uspěli až na hřišti trápícího se Zlína. Mezitím se v osmifinále Evropské ligy střetli s portugalským Sportingem. První zápas v Lisabonu dopadl pro český tým neslavně, odveta již však byla jinou písničkou a Portugalci postoupili dál až po prodloužení.

"Už bychom konečně rádi vyhráli také doma a potěšili fanoušky" řekl trenér Pavel Vrba. "Bojujeme o titul a také o to, aby v Plzni byla v příští sezóně Liga mistrů. Chtěl bych, aby přišlo co nejvíce fanoušků, aby nás podpořili a vytvořili úžasnou atmosféru jako na každém zápase," přidal se Michael Krmenčík.

Na domácí čeká anglický týden, neboť ve středu dohrávají zápas ve Vítkovicích proti Baníku Ostrava. Tomu se nepodařilo postoupit do semifinále MOL Cupu, protože o kolo dřív jej vyřadila Boleslav. V tomto zápase se také nechal vyloučit Golgol Mebrahtu, kterému disciplinární komise navíc napařila třízápasovou stopku.

Středočeši se letošním ročníkem české nejvyšší soutěže vyloženě trápí. V období mezi 19. listopadem a 3. březnem si dokonce připsali šest proher za sebou. Tuto nelichotivou sérii sice ukončili vysokým vítězstvím v Brně, následná remíza se Slováckem však na klidu rozhodně nepřidala. Boleslav tak může těšit snad jen účinkování v MOL Cupu. V semifinále je však jejím vyzyvatelem mistrovská Slavia.

"Každé utkání je těžké, ale proti Plzni to bude samozřejmě mimořádně složité. Jsou první v tabulce, hrají velmi dobře, takže se na ně musíme dobře připravit a zvládnout to tam," uvedl mladoboleslavský obránce Antonín Křapka. V podzimním zápase se v Boleslavi radovala Plzeň, která zvítězila 2:0.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kolář, Kovařík - Krmenčík
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Poláček - Pauschek, Klíma, Chaluš, Křapka - Jánoš, Hubínek - Konaté, Valenta, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.13 - 9.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
V pátek v podvečer vyzve pražská Dukla Na Julisce Sigmu Olomouc. Ta na podzim Duklu hladce porazila 3:0. Pražané tak mají Hanákům co oplácet.

Domácím se úvod jara nevydařil, ale po remíze a třech prohrách přišla důležitá výhra v Ostravě. Dukle se tak podařilo posunout na 10. místo v tabulce. Trenér Jaroslav Hynek nemůže počítat s vykartovaným Tetourem a zraněným Bezpalcem. Naopak v plném tréninku je už středopolař Marek Hanousek a dá se očekávat, že v zápasech bude postupně dostávat čím dál víc prostoru.

"Je to (výhra v Ostravě) důležité v tom, že jsme letos vyhráli poprvé. Sebevědomí půjde nahoru, začneme si víc věřit, což je hodně důležité, mohli jsme to vidět například v zápase s Jihlavou. Pozorovali jsme velký rozdíl mezi týmy, kdy Jihlavě se v tu dobu dařilo a nám ne. Doufejme, že to zúročíme tak, že doma porazíme Olomouc a zase se odrazíme dál od záchranářských prací. Samo to ale nepřijde, musíme makat,"věří Marek Hanousek.

Olomouci se na velmi vydařený podzim zatím navázat nepodařilo. Na jaře se trápí hlavně střelecky, když z dosavadních pěti zápasů dala pouhé tři branky. V posledním zápase před reprezentační přestávkou Sigma jenom remizovala s Karvinou a ztratila tak další dva body. Hosté mají k dispozici téměř kompletní kádr. Zraněný zůstává kapitán Michal Vepřek.

"Dukla začátek jara neměla úplně ideální. Ale myslím, že vítězstvím v Ostravě si hodně pomohla. Udělali pár korektur v sestavě, vyšlo ji to. Po zranění se vrátili další hráči, nastupuje už i Hanousek. Takže myslím, že to bude trošku jiná Dukla než v předešlých zápasech. Pro domácí je důležitost zápasu obrovská, ale pro nás stejně tak. Pokud se chceme udržet v kontaktu se špičkou, tak bychom tam potřebovali bodovat a také bychom už konečně zase potřebovali přivézt vítězství z venku," ví trenér Sigmy Václav Jílek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Bezpalec, Miloševič - Brandner, Holík, Bilovský - Schranz, Holenda, Podaný
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Falta - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Hála - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.31 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Vysočina Jihlava  (pátek 20:15)
Páteční večer se ponese ve znamení důležitého souboje mezi Ostravou a Jihlavou. Vysočina dokázala v posledních čtyřech vzájemných zápasech Baník vždy porazit.

Ostrava se ani na jaře po velkém posílení kádru zatím nemůže vzchopit. Osmibodová ztráta na první nesestupovou příčku je i přes zápas k dobru hrozivá. Domácí tak musí za každou cenu utkání s Jihlavou zvládnout. Chybět jim bude náhradní brankář Šustr, který si na tréninku zlomil nohu a otazník visí i nad startem stopera Šindeláře.

"Je to obrovsky houževnatý tým s nebezpečným střelcem Ikaunieksem na hrotu, který dokáže utkání udělat sám. Tím, že se dostává do brankových situací a tím, že je dokáže využít. Musíme si na něj dát velký pozor. Mají ale i tvůrčí hráče uprostřed. Je to vyvážené mužstvo herně i výškově, směrem dozadu výborně týmově brání a potom jsou nebezpeční v rychlém protiútoku," varuje kouč Bohumil Pánik.

Vysočina do jarní části vlétla jako uragán. Dokázala vyhrát čtyřikrát v řade a porazit nejsilnější týmy v lize, Plzeň se Slavií. Poslední zápas se ale Jihlavě nepodařil, a to když prohrála doma s Jabloncem 0:4. Jihlava je tak na 11. místě a o záchranu v nejvyšší soutěži se bude muset ještě tvrdě poprat. Do zápasu nezasáhne zraněný Turyna, nejistý je start Keresteše.

Asistent Michal Šmarda ví, že i když je Baník poslední, tak Jihlavu rozhodně nečeká nic lehkého: "Ostravě se poslední zápas výsledkově nepovedl, ovšem určitý herní posun bylo možné pozorovat v organizaci hry, ve větším zaujetí hráčů, týmovém výkonu a nasazení. Víme, že nás v pátek čeká velmi těžké utkání na půdě soupeře. Můžeme očekávat, že Baník s ohledem na svoji bodovou i tabulkovou situaci půjde za vítězstvím. Na utkání se velice zodpovědně připravujeme. Těšíme se na něj a chceme napravit nepovedený domácí duel s Jabloncem."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Psyché, Procházka, Fleišman - Hlinka, Hrubý - Fillo, Diop, De Azevedo - Baroš
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Fulnek, Urblík, Ljovin, Zoubele - Dvořák, Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.99 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň20163137:851
2.Slavia Praha21126337:1242
3.Slovan Liberec21115531:2238
4.Sigma Olomouc21107426:1537
5.FK Jablonec21106534:2136
6.Sparta Praha2198429:1835
7.Bohemians Praha 19052187620:1631
8.FK Teplice2176824:2527
9.MFK Karviná21651025:2923
10.Dukla Praha21651022:3723
11.Vysočina Jihlava21711323:3822
12.FK Mladá Boleslav21631223:3521
13.Fastav Zlín21561020:3521
14.1. FC Slovácko2148918:2720
15.Zbrojovka Brno21541214:3019
16.Baník Ostrava20261223:3812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1213)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Dnes uz se projevi ze poznamenani antitrenerem Kucerou pomalu odezniva a proto budeme sahat po 3 bodech bohuzel to jeste nevyjde (2:2)

Reagovat
meno

Piš to pořád pod každej článek a jednou to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

pisu to poprve a ppouze pod tento

Reagovat
smazaný uživatel

Trojboj, kdy treneri souperu ukazou, ze jejich srdce bije pro modrobile barvy, zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeste vetsi sranda bude, az ti toto vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

To smrdi sazkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Vyhodnotime to po poslednim zapase. Z tech tri zapasu FCB udela max 4 body. Jaky mas bodovy tip ty?

Kdo prohraje, plati vyherci tuplaky v Radegastovne na namesti pri poslednim zapase s Brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodu minimalne. Kdyz bude min, tak platim

Reagovat
smazaný uživatel

OK, souhlas. Takze bud se dobre zdegustuji na socialku anebo Banik jeste udela miniaturni jiskricku nadeje. Takze zadna prohra, super

Reagovat
smazaný uživatel

nebo bude mít 5 bodů - všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

3/6 ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

7 bodů, jen Petržela je dotčený a neulehčí jim to, tudíž se Zlínem 2:2!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

Jihlava si finančně nikdy nemohla dovolit top ligu ve fotbale a v hokeji zároveň, tak uvidíme na druhý pokus,zda to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude na hradě Miloš tak o ní nemám strach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

baník je hotový, neprohra jihlavy, tip 1:2

Reagovat
eliskafan

Snad poslední hřebíček do rakve.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel/šla jsi na cigárko?

Reagovat
C-M@ster

Tohle nějak nechápu.

Baník - Na jaře 0-1-3

Jihlava - Na jaře 4-1-0

Vzájemn zápasy - Poslední 4 vyhrála Jihlava.

Přesto kurz 1,95 - 3,7 - 3,8 ?

Něco mi uniká? Proč je na Jihlavu tolik?

Reagovat
Kepy_FCB

Navrat krále!

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes fotbal prvni den nebo co

Reagovat
C-M@ster

Zjevně jo.

Dvojka na toto, neprohra Brightonu a Evertonu a budeš v balíku! Kurz krásných 18! Lepší než ty love utopit na kuličce.

Reagovat
ZB 07

A nakonec nevyjde ani jedno

Reagovat
C-M@ster

Pch, samý tutovky.

Jak vidíš Brno? 1:0? 1:1?

Reagovat
ZB 07

2:0, na tiket dám 1. Tyhle zápasy o všechno poslední dobou většinou zvládáme, navíc repre pauza nám snad trochu pomohla...ale bude to boj.

Reagovat
Losinho

mám výhru s čistým kontem

takže 0:3

Reagovat
ratusek

dyt sis stěžoval, že ten zápas se zoufalcema (Senicou) vám moc nepomohl

Reagovat
ZB 07

to je fakt. Zase na druhou stranu už jsme našli vlastní dno, takže horší to snad nebude.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Sázkovky upravují kurzy podle toho, jak lidi sází...

...jen se divím, že ostravští bezdomovci ještě mají za co sázet.

Reagovat
andrew96

Ještě jim zbyl spacák.

Reagovat
Kang & Kodos

Kuřera s Páníkem připravili v Ostravě o střechu nad hlavou víc lidí než Bakala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Kučera i Pánik jsou totiž agenty EF kavárny.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

na Jihlavu byl i přes 5

Reagovat
Fabregas@ole

Ikaunieks

Reagovat
PlackaSKS

konečně jsem přestal baníku věřit, takže nejspíš vyhraje. dukla doma smete olomouc, tak snad zaváhá i sparta a liberec

Reagovat
ratusek

S tou Sigmou pochybuji. Ale kdo ví. Dle mě bude remíza. Dukla tragická a Sigma nic moc

Reagovat
PlackaSKS

tak co se dukly týče, tak tam spíš doufám :) ale doma by s olomoucí mohli něco udělat a sigma je bez formy. spíš jsem zvědavý na vás, upřímně se bojim, že to bude strašnej zápas, ale teoreticky by mohlo padnout dost golů

Reagovat
ratusek

Pokud nemíníme vyhrát tak doufám že prohrajeme at se Svědek zachrání. Remíza je pro oba na hovno.

Reagovat
ratusek

Svědík. Blbý opravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ratusek

Reagovat
stas87

Najdem potom vecer nejaky stream na Ostravu? Ked sa dnes nehra BL tak chcem vidiet aspon nejaky futbal.

Aj si myslim, ze Sigme by dnesna pripadna prehra tolko nevadila. Cakam, ze s koncom ligy sa budu prepadat tabulkou nizsie a nizsie. A Sparta sa musi dostat na poharove priecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik davaji na CT4 sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemá ČT Sport

Reagovat
Banikovec7

Zatim se tu k tomu nikdo nema, takze musim splnit povinnost, dnes barak na jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Poslední vlastník nemovitosti na Ostravsku

Reagovat
KingMaster13

už dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, že vsazi svůj barák?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Radši se nesměju, abych zítra neskončil na ulici.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dokud jsi to sem nenapsal, tak jsem věřil, že to dnes dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi to zajebal.

Reagovat
Banikovec7

Musím to taky zkusit, doteď jsem tady byl pořád za pesimistu, tak zkusím jiný přístup...

Reagovat
REPLIKATOR

Udine hraje až zítra...

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Tak zase nic, no.

Reagovat
didosh

...taky vsázím...jasná jednička...4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už se nehraje o to, jestli Baník půjde do 2. ligy, ale o to, kdo tam půjde s Baníkem...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych dneska vidět Šindeláře s Procházkou a na pravé záloze možná Micolu a Filla uprostřed. Jsem celkem zvědav, jak to Pánik postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Colek asi out. To vis, jeden z poslednich muzu od Vlasty... A agenti potrebuji, aby hrali jejich kone. Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem škoda. Filla bych raději viděl uprostřed s Hrubým.

Reagovat
ratusek

to myslíš? v tom klubu je snad vše v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
ratusek

tvl vše kolem A týmu je naprosto v prdeli doufám, že žádné špatné zákulisí není aspon v mládeži

Reagovat
smazaný uživatel

Je smesne, ze v FCB se právě spoleha na tu generaci U 14,'15... Np co...

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola je zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. A největší sranda je, ze i kdyz toho moc neodehral, tak na tu minutaz je nejproduktivnější plejer Baniku. K tomu pricti bojovnost atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by ještě šanci jako velký srdcař dostat měl

Reagovat
smazaný uživatel

tipy EuroFotbalu

Reagovat
Funkmaster

Oba správně

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla u dukly 1?

Reagovat
Funkmaster

Byla tam 2

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bxla moje chyba pak

Reagovat
Hokaido

Ve Slavii jsou prý pěkně v prdeli. Údajně je to daleko horší, než co zatím prosáklo do médií, a brzo přijdou velký změny.

Reagovat
Kang & Kodos

Nějakej článek k tomu?

Reagovat
Losinho

Rozbor Vlasty Petržely na iSportu ti nestačí?

Reagovat
Kang & Kodos

Toho bělocha?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Infi

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
havrys99

ten princ

Reagovat
Hokaido

Ještě asi ne.

Reagovat
Hokaido

Ale třeba Mádl o tom musí něco vědět a mlčí, kurvička jedna sešívaná.

Reagovat
db18

Kdyby měl nějakou bombu, tak už je to venku, protože jeho ego nesnese reakce Tvrdíka na jeho údajné nepravdy...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Koupí ji zpátky Řebíček?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Chudák Trpišovskej s Nezmarem

Reagovat
KingMaster13

Tak jsou snad zvyklý pracovat za almužnu, ne?

Reagovat
ratusek

A taky jsou zvyklý, že je pravidelně každej rok někdo vykupoval. My vám ty hráče vykoupíme

Reagovat
KingMaster13

Klidně, stejně budeme vejš

Reagovat
Losinho

Trpišák aby si zas hledal druhý zaměstnání

Reagovat
KingMaster13

Může dělat taxikáře

Reagovat
Losinho

ať radši rozjede vlastní merch na kšiltovky

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
db18

Je to kampaň DS na každý ví čí objednávku!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaručený info z facebooku Ale teda taky nevěřím, že by se nic nedělo, jak se snaží vedení CEFC prezentovat. Naše vedení si může s tím Vaším v nekompetentnosti podat ruce (a jít do prdele).

Reagovat
smazaný uživatel

Tos objevil Ameriku. Ja o tom psal asi pred mesicem a az na par vyjimek vysmech. Vsak jak sem nejakemu slavistovi nedavno psal, at si setri, ze Slavie jeho penize bude potrebovat, pac jejich ambice za chvili shori jak ..

Reagovat
Hokaido

To jsem nějak nezaregistoval. Co jsi psal? Nebo co o tom víš? Jako pokud je pravda, co jsem slyšel (což nemusí, může to být výmysl...), tak jsou fakt neskutečně v piči a pokud je nekoupí někdo jako Křetínský, tak je čekají krušnější časy, než před pár lety po Jarolímovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi slyšel? Nějáké velké problémy jim zas nepřeju. To jim přeju jen při zápasech.

Reagovat
ratusek

sejdem se s něma ve 2.lize?

Reagovat
db18

Tak ono by stačilo, aby je CEFC aspoň prodal, pak už v tom Nezmar s Trpíšovským umí chodit, takže by si s tím dokázali poradit - odejde Danny, Deli, Ngadeu, Stoch a do toho třeba Zmrhal se Součkem a budou na tom už relativně dobře (možná i bez toho, aby vlastně někoho museli vyloženě nahrazovat někým novým)

...i když, možná bych viděl problém v tom, že by třeba někdo nechtěl Stocha za to, co by si Slavia možná představovala.

Reagovat
Hokaido

To je právě orázka, jestli CEFC usoudí, zda jí přinese víc peněz nejdřív rozprodat kádr a pak prodat Slavii nebo ji prodat v současným stavu, což by ale nejspíš byl problém díky tomu zastavenýmu stadionu.

Reagovat
ratusek

ten kádr by šel strašně dolu kdyby prodali tebou jmenované a stačilo by to na boj o poháry a semtam postup v předkole, což je pro Slavii málo. to by přestalo bavit i Škodu a hned by chtěl rpyč

Reagovat
KingMaster13

Škoda si vzhledem k věku taky už nemůže moc vyskakovat, nehledě na to, že do své nejlepší formy co měl už se asi nedostane

Reagovat
ratusek

Pokud nebudete mít titul, tak si myslím, že už ho letos neudržíte a bude chtít odejít. Otázka je, kdo ho koupí. Ale nějaký lukrativní ...spor nebo tak se asi najde vždy

Reagovat
KingMaster13

On věřím, že je soudnej. Na nic lepšího už nemá. Popravdě ani tak to u nás s ním nevidím růžově, ještě tak 2 roky a nebude mít už ani na Slávii.

Reagovat
ratusek

já si naopak myslím, že má nosánek nahoře a jelikož vám ted vytrhvává zápas co zápas trn ze zadnice, tak jeho sebevědomí stoupá a bude chtít odejít

Reagovat
KingMaster13

Že by nějak poslední dobou to táhnul jsem si teda nevšiml. Vyrovnal z penalty na Letné ale myslím si, že kdyby to kopnul třeba Stoch, Hušbauer nebo Tecl tak by to gol byl taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by šel? Někam do Emirátů nebo Kataru? Na Kypr do spodku tabulky?

Reagovat
ratusek

Vydělat si prachy, o sportovní hledisko mu nejde. Hlavně pokud má tak 2 sezony na vrcholové urovni, kde by si ještě mohl jít někam vydělat. Proto zůstal i ve Slavii, zavřeli mu hubu penězma, to ví všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky vím. Ale do Číny už ho nevemou. Leda někam do Zálivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Me fakt fascinuje jak tady tenhle jouda si tu vytvoril auru nejakeho insidera buhvikde odevsad se zarucenymi informacemi, a vy mu to zerete pritom kazdy, kdo si (kdyz to prezenu) jednou tydne otevre hospodarky a umi si dat 1+1 dohromady vi uz od toho zatceni, ze borca uz zrejme davno postavili ke zdi, a ty problemy, ktere se nakonec dotykaji i te slavie, jsou zasadni.. nemluve o tech, kdo se v tom svete treba doopravdy pohybuji.. jako ze mu ty rozumy zerou jini banikovci, protoze vi kdo nastoupi dnes na levem beku, ok, whatever, ale ze i lidi z Prahy..

Reagovat
Blasphemer

To je jasný každýmu s mozkem v hlavě už minimálně dva měsíce. Akorát slávisti se to tady snaží pořád zlehčovat a snaží se ujistit sami sebe, že se nic neděje a všechno je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : NHL Scott Foster dnes za Chicago nedostal za 14 minut branku a dva zakroky mel dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

a Pasta dnes hattrick Gordieho Howea

Reagovat
Greny

Pasta neni ucetni

Reagovat
Hokaido

Jako to je fakt neuvěřitelnej příběh. Strašně to žeru.

https://goo.gl/sCDkcg

A NHL už ho přidala do statistik, společně s Langhamerem nejlepší goman v sezoně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek
Reagovat
Orlandiiik

o co go ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Emergency goalie odchytal 14 minut posledni tretiny v zapase NHL, navic zachytal paradne a nedostal gol. Ne jako rezervni golman nekde z farmy, ale normalni amater, v civilu ucetni, kterej tusim s Blackhawks ani nema smlouvu nebo tak.

Ja jsem treba vubec nevedel, ze neco takovyho existuje, ale je to strasne mily.

Reagovat
ratusek

co jsem viděl na youtube, tak měl dost těžký zákroky a poradil si s něma jako mazák

Reagovat
Figi

Co je to za akci? Jako zachytal slusne

Reagovat
Hokaido

Vůbec první, kterej zasáhl do zápasu v moderní NHL (dřív to bylo běžný, týmy prý měly jen jednoho brankáře) byl Jorge Alves za Carolinu proti Bolts, ale bylo to jen 8 vteřin a trenér ho nasadil schválně. Foster je asi opravdu první, kterej musel na led a první, kterej si připsal úspěšnej zákrok.

Btw. každej tým takovýho člověka má na domácím stadionu a je připravenej naskočit za oba kluby. Většinou za to má permici zadarmo a musí bydlet v těsný blízkosti stadionu. What a story.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Liquid

případná dnešní výhra Jihlava by pro ní znamenala téměř jistou záchranu - těch maximálních 5 bodů by v těch 8 kolech dal snad i Baník....takže Jihlava jezděte po prdeli, provokujte černochy i cikány a oni se nechaj vyloučit, protože jsou psychicky rozložení

Reagovat
smazaný uživatel

Páník žádného černocha nepostavil, jenom cikána Baroše.

Reagovat
OtecJaJ10

Ty jsi fakt nemocný

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ratusek

Co se stalo se Sigmou? Ji mačká i trapná Dukla

Reagovat
sosna

Pošleš stream pls?

Reagovat
ratusek

http://sportstream-365.com tady si ten přenos najdi, ten odkaz je šíleně dlouhej

Reagovat
sosna

Dík.

Reagovat
Kaspar

to mas jak se Zlinem prvni sezonu, taky je na podzim nebral nikdo vazne a jare uz to proti nim zavirali

Reagovat
ratusek

tak samozřejmě, ale po tom neskutečném hypu jsem čekal naprosto jinou hru na jaře než co předvádí

Reagovat
Kaspar

tym rozjetej, behem prestavky z toho vypadnou a pak se nechyti uz

Reagovat
Kaspar

OT: na lede Mountfieldu reklama Tv Barandov, ze bych vazne zacali vysilat sport dalsi sezony ?

Reagovat
pepinho2

Mountfield i Barrandov jsou spojeni s Čínou..

Reagovat
ratusek

Holíkův centr

Reagovat
Coutinho10

hezky Dukla

Reagovat
ZB 07

Sigma

Reagovat
ZB 07

Sigma

Reagovat
ratusek

ty vole takovej gol zadarmo to ani v okrese

Reagovat
db18

...ale na Slovácku jo.

Reagovat
ratusek

to něco Heča vymýšlel? nějak si nevybavím co myslíš

Reagovat
Coutinho10

Rada

Reagovat
FCSL

Dukla

Reagovat
db18

Rada klasik...

Reagovat
ratusek

Rada má místo předplacené v té bráně? Těch chyb dělává celkem dost a ještě si nikdo nedovolil ho posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Táta to v Dukle prosadil rozkazem.

Reagovat
db18

Taky vám ten přenos tolik píská?

Reagovat
C-M@ster

Kde koukáš?

Reagovat
db18

tipsport

Reagovat
Coutinho10

nn, ale ted to pro zmenu vypadlo cely

Reagovat
Coutinho10

uz to konecne funguje

Reagovat
djwenca

Může mi někdo vysvětlit, proč na zápase Dukla - Olomouc křičí fanoušci JUDE SLAVIE, JUDE SLAVIE??? nechápu to ani v zápasech, kde hraje Slavia, ale tohle už je vrchol

Reagovat
monty25

Já si toho blbce Řezníčka vyndám z Fanligy a on dá dva góly...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

prej dva góly

Reagovat
monty25

Tři

Reagovat
C-M@ster

Jak to nemá na konci příjmení -Ová, tak se nechytáš

Reagovat
monty25

Jak to myslíš?

Reagovat
C-M@ster

To já jen tak...

Reagovat
ratusek

hattrick

Reagovat
Coutinho10

tak to naštve

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Banikovec7

Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Procházka, Fleišman - Fillo, Hrubý, Hlinka, Jirásek - Poznar, Baroš. Ikaunieks zraněn

Reagovat
ZB 07

Dneska vyhrajete

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Ne fakt doufám, že to dáte...Jihlava nám nesmí utéct moc daleko

Reagovat
Banikovec7

Najednou, ještě ráno jsi nevěřil

Reagovat
ZB 07

Tak to bylo ze srandy...ten Ikaunieks mě přesvědčil.

Reagovat
ratusek

no počkej počkej, vsadil si na to barák? Nebo si ho už vsadil na vás

Reagovat
ZB 07

Vsadil jsem 50 korun a na jednom tiketu mám vás i nás

Reagovat
ratusek

Dnes ve 22:00 ho budeš vyhazovat

Reagovat
HorajzmAmmann

Když nemáš v týmu pořádný křídlo hraj to bez nich

Reagovat
ratusek

Jirásek vážně nalevo? nebo to je 4-3-1-2? To je jedno, každopádně jeslti neporazíme Jihlavu bez Ikauniekse tak jsme marní ještě víc než teď

Reagovat
Banikovec7

Nevím, to jen hádám

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář, Hlinka, Procházka - Pazdera, Hrubý, Fillo, Jirásek, Fleišmann - Poznar, Baroš

Reagovat
ratusek

Takže Fillo pořád nesmyslně na kraji? Aspon že nehraje Diop, ale ten Jirásek to vyváží no

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musite urvat sestava dobra

Reagovat
ZB 07

Kuba

Reagovat
Blasphemer

Poprvý od začátku jara ho nemám ve fantasy. Takže hattrick byla tutovka.

Reagovat
Kang & Kodos

"Dám Radu do brány, Sigma je v hajzlu a Řezníček tuplem"

Reagovat
C-M@ster

Kušnír dobrej přímák

Reagovat
ratusek

Sigma neumí stavět zeď

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

SuperFrankie dělá ve Sportu jo?

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k sestavám Jihlava určitě nevyhraje. I remíza by byla velkým překvapením a fakt důkazem totálního baníkovského zmaru.

Reagovat
Frick

Přenos ČT z Ostravy" #AgainstModernTVBroadcast

Reagovat
ratusek

Doufám, že kotelníci Svědíka párkrát vyvolají

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to do pici na te CT Sport ted? Fifa 2001 live, na nejnizsi detaily?!!

Reagovat
Frick

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Co ten Baroš tam jako strkal do ležícího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro Likvída

Reagovat
Frick
Reagovat
didosh

Reagovat
Miguel19

Poznar

Reagovat
ratusek

loktem do golmana, to je fakt magor kdyby radši dal gol

Reagovat
patas92

8 minut a už se mi chce z toho nemehla brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš jakej je opálenej...

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný držení - Jihlava měla kopat penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten drzenej hrac byl chytrejsi..

Reagovat
ratusek

proč takhle nehráli proti Dukle Jihlava chce bod, přijela si pro něj. otázka času kdy dáme gol, ale sem zvědavej kdo ho dá, Poznar netrefí nic

Reagovat
Kepy_FCB

Odpadnem uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kvalita komentáře, kvalita obrazu i kvalita hry na úrovni Moldávie.

Reagovat
ratusek

no, to podceňuješ Moldavskou ligu

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Baros kdyby se aspon jak ten cikan nechoval

Reagovat
Greny

Jihlava musi haluzove vyhrat

Reagovat
db18

Prý tou otočkou dodal míči razanci...

Reagovat
Kepy_FCB

Gooooooooooooolĺlllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Tos dostat takovej gol ..neprodal nam to tady nekdo?

Reagovat
ratusek

Tak 3 body dobrý, ale jestli to k něčemu bude se dozvíme v dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť zbývá ještě hodina proboha

Reagovat
ratusek

Dle výkonu Jihlavy nechce snad ani ohrozit naší branku

Reagovat
smazaný uživatel

Dost odvážné tvrzení vzhledem k úrovni vaší obrany.

Reagovat
ratusek

no já vím, ale když Jihlava nepřekročí ani půllku, tak nám nemají ani jak dát gol i s naší zoufalou obranou. navíc nehraje Psyché, takže obrana je jištější o malinko

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, snad tam Bary ještě něco přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

a máš to tady no

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš > Krmenčík

Reagovat
dextroza_m

Kde na to čučíte?

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi.

Reagovat
Kepy_FCB

Pta se kde , ne na co!

Reagovat
smazaný uživatel

? Si picus ?

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, že Ostravané už nemají kde bydlet, tak je to ta pravděpodobnější otázka...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

V obyvaku

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkné vidět, že Bary za zenitem, je pořád ještě herně úplně jinde, než zbytek těch kopáčů. Snad do konce sezóny ještě pár gólů dá, je radost se na něj dívat.

Reagovat
pingla

Tyvole, srovnavat dvojku Koller-Baros s dvojici Poznar-Baros, to chce tak trojku v zile.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
chytrejkluk

nesrovnával spíš Kalouda duo Ikaunieks - Dvořák s Kollerem a Barošem v NEJLEPŠÍCH LETECH?

Reagovat
Frony

Reagovat
Hokaido

Trojku nevím, ale mužů potvrdit, ze s dvojkou to nejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek je ale fakt jediný, kdo umí dát něco čemu by se dalo říkat centr...

Reagovat
JarousFCB

přesně toto jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Jihlava vyhravala v Plzni a se Slaviiy kdyz pak hraje zbytem sezony takovou sracku?

Reagovat
ratusek

tak Jablonec porazí každého a dneska Jihlava přijela pro bod, který by ji stačil. Akorát teď ztrácí gol a s tím přístupem se nezmůže na vyrovnání.

Reagovat
Kepy_FCB

Pazdrát Pazdera

Reagovat
FCSL

Vaculík je blondatej Radek Štěpánek

Reagovat
Banikovec7

Jestli nevyhrajem ani dnes, proti takovemu souperi, tak se z te ligy rovnou odhlasme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kepy_FCB

To je kuceruv gol jeste

Reagovat
GuyFox

Ty ho máš hodně zadřenýho.

Reagovat
ZB 07

To je tak strašně zoufalej tým...

Reagovat
Mimalu

pískej konec

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani se tomu nedivím...

Popovič jak se omlouval

Reagovat
djwenca

za co?

Reagovat
Han střelil první

Chce se asi ještě někdy vrátit domů.

Reagovat
Kepy_FCB

V bosenske Zenici je to samej chachar

Reagovat
stas87

Fleisman je naprosty kokot, hovädo a debil. Ako moze tak skuseny hrac taku picovinu?

Reagovat
naheCZ

Jak si ho nikdo vůbec nevšiml

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl v te opakovacce z jineho uhlu nase obrana vypadala jak parta uplnejch debilu

Reagovat
salm0n

Fleišman, jak se hádá po každým faulu Jde vidět, že byl s Frýdkem v jednom týmu

Reagovat
ZB 07

Já to fakt nechápu, i kdyby hrál celej Baník na půl plynu, tak přece nemůžou předvádět takhle šílenej fotbal. V tý hře není nic...

Reagovat
bobis21

tohle už je dávno hlavně o psychice ...

Reagovat
ZB 07

Z týmů o záchranu máte nejzkušenější tým, chápu, že ten tlak je velkej, navíc většina hráčů byla zvyklá hrát spíše o poháry než o záchranu, ale stejně nerozumím tomu, proč třeba nejsou schopní dát pořádnej centr nebo přihrávku na víc jak 5 metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Vždyť hráli rozhodně lépe než Jihlava . Sice jsme měli štěstí ale jinak zasloužená výhra.

Reagovat
ZB 07

Psal jsem to na začátku druhýho poločasu, kdy jste klidně mohli prohrávat. To, že jste zvládli posledních 20 minut je sice hezký, ale jinak to nebyl dobrej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako první poločas? My gól a spálená šance Poznara k tomu nějaké závary. Jihlava úplně hovno. My jsme vypadli ze hry od 45-65 minuty. Jinak to tvé hodnocení absolutně neodpovídá tomu, co se tam dělo.

Reagovat
ZB 07

Vždyť Jihlava byla úplně šílená. Absolutně nechápu, s čím tam přijeli, ale s první ligou jejich výkon neměl nic společnýho. Proto mě překvapilo, že jste si nebyli schopní dát pořádnou přihrávku ani proti tak tragickýmu soupeři.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda viděl něco jiného, ale ok. Každopádně, u nás je to prostě o psychice.. Tam si teď věří snad jen Fillo..

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
djwenca

ale Derby je poslední kola tragický

Reagovat
FCSL
Reagovat
djwenca

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický gól tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

moc peknej

Reagovat
Kepy_FCB

Ruka jasna ale chuj to vem

Reagovat
dinss

Baroš klasicky ubrečenej.

Reagovat
REPLIKATOR

Fuj

Reagovat
aither

To snad ne

Reagovat
salm0n

Penalta ne ? Držení míče pod nohama ... ?

Reagovat
Greny

Neprimy kop

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

To bylo zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Klima

Reagovat
Mimalu

tam byl nějaký faul hráče Jihlavy?

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl samozřejmě, naopak bránění ve hře od Fleišmana...

Reagovat
db18

Nebyl to faul od Laštůvky?

Reagovat
naheCZ

Byl, navíc by mě zajímalo, co písknul

Reagovat
Greny

Penalta mohla byt, nebo neprimy kop za to od Fleismana ale co piskal vi buh

Reagovat
TrueCommunist

to snad neni mozny

Reagovat
REPLIKATOR

Baník štěstí jako prase a ještě jim rozhodčí pomůže

Reagovat
taws

To už ti nestačí brečet jen u zápasů Liberce?

Reagovat
REPLIKATOR

Promiň, jsem nevěděl, že komentovat tento zápas můžou jenom fanoušci Baníku a Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

A zapsal sis chyby na obě strany, nebo zase jen na jednu?

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Han střelil první

Když tak sleduju Filla a Fleišmana, tak je naprosto zřejmé, komu na udržení záleží víc.

Reagovat
Spalovač šancí

Hrubému

Reagovat
smazaný uživatel

Komu? Tipnul bych Fleišmana, ale jen proto že je více vidět díky tomu jak nám nefunguje záloha a obrana je kvůli tomu pod tlakem. Více mě tam sere Diop, Jirásek, Granec, dnes možná i Pazdera a Hrubý.

Reagovat
Banikovec7

Dnes co se týče bojovnosti nemůžem říct proti Fillovi ani slovo.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme říct proti nikomu.. Každý tam nechal všechno..

Reagovat
Kepy_FCB

Goo9oooooooooooolĺllllll

Reagovat
ZB 07

Pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

Nedas dostanes jak vysity

Reagovat
smazaný uživatel

luckeri

Reagovat
db18

To zas bude od Baroše plno keců na rozhodčí...

Reagovat
Coutinho10

no kdyz to udrzej, tak ani moc ne

Reagovat
Spalovač šancí

Hrubý po sezoně do sparty

Reagovat
TrueCommunist

Takových hráčů jako on tam je, zbytecna posila pro juniorku

Reagovat
Kepy_FCB

3tí gol

Reagovat
TrueCommunist

Ten fotbal dokaze byt tak nespravedlivej

Reagovat
Greny

To bylo rukou ne?

Reagovat
bobis21

i kdyby, měl jí u těla a žádný pohyb s ní neudělal ... pokud nebyla ruka ta jihlavská (což ani podle mě nebyla), tak tohle se pískat nemůže

Reagovat
Greny

No s tim pohybem nevin

Reagovat
bobis21

rukou nepohnul ... měl ji pořád ve stejné poloze a otáčel tělem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Han střelil první

Hezky pěkně Konečně mám z Baníku po dlouhé době radost. Ačkoliv to zdaleka není ideální.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlinka To bylo rovnou na červenou.

Reagovat
REPLIKATOR

bez snahy hrát míč

Reagovat
dave30

To bylo za to šlápnutí. Jasné.

Reagovat
REPLIKATOR

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ ty kriple? Nebyl to snad prasackej faul?

Reagovat
db18

Kdyby pod něj neskočil, tak k tomu ani nedojde...

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

chtel se valet po beznem faulu a dojel na to

Reagovat
dave30

To máš asi pravdu, ale to není omluva pro Buchtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, vsak s redkou souhlasim.Spis smula pro Barose

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Bary dostane pořádný trest, takhle hovádsky nastavit lýtko. Vždyť mohlo dojít k vyvrtnutí kotníku došlapujícího hráče!

Reagovat
bobis21

tak já ti skočím v kopačce na nohu (na sval ve kterém měl před minutou křeč) a uvidím jak se ti to bude líbit

Reagovat
smazaný uživatel

ta reakce byla prave na to, jak tam simuloval tu krec

Reagovat
bobis21

a na to jsi přišel jak že to simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

je to baros, je 85. minuta, banik vede.

Reagovat
bobis21

ano, je to 36 letý hráč po tom, co 85 minut jezdí a vzhledem k předchozím zraněním má nejspíš i trochu tréninkový deficit. Být to kdokoliv jiný tak tě ani nenapadne že to není křeč, ale jak je to bary tak prostě musíš nadávat i kdyby vytáhl dítě z hořícího domu

Reagovat
smazaný uživatel

Vadilo by mu že ho nevytáhnul z "nehořícího" domu.

Reagovat
dave30

A za stavu 1:1 tam totéž dělal Popovič. Vždyť to tak dělají téměř všichni fotbalisté. A sere to vždy ty fanoušky, kteří zrovna prohrávají

Reagovat
stas87

To kopyto Pazdera ho evidetne nakopol, tam ani loptu trafit nemohol. A ty ides srovnavat toto s Barosom. Buchta ho fauloval ale nie brutalne.

Reagovat
Han střelil první

Ty jsi flagelant, že ses dobrovolně díval na zápas české ligy a ještě k tomu takový?

Reagovat
stas87

Wow, donutil si ma vyhladat si co znamena slovo flagelant. Nn, kvoli repre pauze sa dnes nehra BL, takze som mal volno a povedal som si, ze skusim pozriet Jihlavu a Ostravu. Nic som od toho necakal a tak ma ani nemalo co sklamat.

Reagovat
dave30

Jasně, ale po pokropení živou vodou tam rázem sprintoval jak gepard (přitom mi přišlo, že bude nutná amputace nohy).

Reagovat
stas87

Ked ta niekto nakopne do holene ci pod koleno, tak prve dve ci tri minuty su najhorsie. A on tie dve minuty lezal na ihrisku a osetrovali ho. Potom ked tu nohu trochu rozhybes, tak bolest polavi. Takze nechapem preco sa mu smejes.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Buchta magor

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nic nebylo přes to lytko to jen sjelo

Reagovat
Han střelil první

Neříkám, že Bary není herec, je, ale tohle snad nemůžeš myslet vážně, ne? Hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
Banikovec7

Ze na takove idioty reagujes.

Reagovat
dave30

Sjel ti někdy někdo kolíkama po lýtku? Tady tyto šlapance bych trestal exemplárně. Pokud hráč není v nějakém nekontrolovaném pohybu tak moc dobře ví, kam dává nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu evidentně zajel kolík i do prdele a líbilo se mu to, jinak tu reakci nechápu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bary konec...

BARY, DĚKUJEM

Reagovat
dextroza_m

Udělal to schválně, už tam do sebe jeli.

Reagovat
Bastaron

Karma

Reagovat
ZB 07

Hm, tohle nevypadá moc dobře...

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohužel, tohle jsme už zažili se Svěrkym ...

Reagovat
ZB 07

Snad to pro něj nebude konečná. I když ho nemám rád, tak mu takovej konec fakt nepřeju.

Reagovat
HorajzmAmmann

No.. podle toho jak se tvářil a pak na lajně že si na to ani nemůže stoupnout.. to už cejtíš když si urveš vazy. Už to má podruhé a ten pocit je hodně zvláštní ...

Reagovat
ZB 07

snad to bude v pohodě

Reagovat
PlackaSKS

sjelo mu to po lýtku, tam snad neni velká šance, že je to víc než pohmožděný

Reagovat
Banikovec7

Podle pohledu a reakci hracu kolem nej mi to tak neprijde.

Reagovat
PlackaSKS

tak je to samozřejmě odhad a chápu, že to může i fakt hodně bolet, ale aby to bylo vážnější zranění, musel být mít podle mě fakt smůlu

Reagovat
Banikovec7

Muselo to i vypadat hnusne, kdyz hraci co k nemu prisli hned volali doktora a to jihlavsti. Ale ted prisel po svych na dekovacku, tak snad to tak hrozne nebude.

Reagovat
PlackaSKS

tak co si budeme nalhávat, baroš i rýmu vydává za pokročilou rakovinu, takže ostatní chápu... doufám, že mu nic neni, ale jeho chování je v poslední době hodně mimo

Reagovat
ratusek

Souhlas

Reagovat
Banikovec7

No to je jasne, ale treba vykloubene koleno nebo zlomenou nohu tezko nafilmujes, takze mi z prvniho pohledu na hrace, treba Filla, drziciho se za hlavu nebo Sindelare, ktery sel zbit Buchtu prislo, ze to bude neco takoveho.

Reagovat
PlackaSKS

třeba rozhodčí to pro následující kola podle mě vidí jinak

Reagovat
smazaný uživatel

odneste to hovno!

Reagovat
djwenca

ty budeš dost velkej primitiv

Reagovat
didosh

Voláš na maminku a tatínka?

Reagovat
ZB 07

Granečný je strašný vemeno

Reagovat
bobis21

přitom poslední rok a půl hrál fakt dobře, ale letos na jaře hraje snad hůř než já (akorát teda běhá pořád rychleji než já )

Reagovat
Han střelil první

On je hodně rychlý, nebojí se soubojů a má docela super centry, ale musí na sobě ještě hodně zapracovat, ale věřím, že bude dobrý.

Reagovat
didosh

Taky věřím že bde jednou skvělý...jen to chce trochu vybrousit...

Reagovat
smazaný uživatel

"docela super centry"? Jako ten z prvního kola v Brně? A dále?

Reagovat
TrueCommunist

No rozhodne to nebylo naschval, Baros tomu taky dost pridal. Tu cervenou nechapu

Reagovat
taws

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
djwenca

to je strašný, jak někteří lidi absolutně neumí být objektivní

Reagovat
dave30

Šlápnutí na někoho je téměř vždy úmyslné (kromě nekontrolovaného pádu a to rozhodně nebyl tento případ).

Reagovat
stas87

Faul jasny a Buchta vobec nemusel skakat cez Barosa. Bolo to unfair a dobre ze dostal redku a ide von. Na druhu stranu...Baros si prejavom pocas zapasu celkom koleduje a Buchta mu to zratal za ostatne zapasy. Dostane minimalne tri zapasy ale Jihlava si to uz ukope aj bez neho.

Reagovat
db18

Reagovat
salm0n

Něco jako zákrok na Jágra... akorát v hokeji se fauly neposuzují podle jména

Reagovat
naheCZ

Diop

Reagovat
Han střelil první

Diop - posila roku

Reagovat
REPLIKATOR

Diop

Reagovat
Firkraag

To je rvačka kriplů, jak má bejt

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo je větší vemeno? Diop nebo Granec?

Reagovat
Han střelil první

Diop. Granec teď skvěle.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KnoxXx

Diop 2.0

Reagovat
db18

Diop

Reagovat
naheCZ

A znova

Reagovat
smazaný uživatel

ten baník to jsou střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Diop co to je za hráče

Reagovat
REPLIKATOR

ten černej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

Diope ty vole

Reagovat
Kepy_FCB

Diop podruhe

Reagovat
smazaný uživatel

Diop

Reagovat
dextroza_m

Toho Diopa jsme platili? Nebo danajský dar?

Reagovat
smazaný uživatel

Černý kůň týmu.

Reagovat
Jakubisko

Spíš černá ovce.

Reagovat
FCSL

Poznar - Diop

Reagovat
ratusek

Oba naprosto marní. Už at vypadnou oba dva po sezoně. Sem zvědavej kde takový vemena budou hrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar nám dneska vyhrál zápas

Reagovat
ZB 07

Vždyť Poznar, i když to není fotbalista, je jeden z mála, kdo to tam vždycky odjezdí...za něj byste měli bejt rádi.

Reagovat
bobis21

podle mě ho bude Baník chtít po sezoně udržet

Reagovat
Kepy_FCB

Nestras

Reagovat
bobis21

tak pokud bude trenér Pánik (což předpokládám že bude i v případě sestupu) tak pro jeho styl hry je takový hráč klíčový. Navíc on ty zápasy fakt hraje naplno, takže ho určitě trenéři podrží (což je vidět na tom, že vlastně pořád hraje přesto že mu to nepadá).

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

To by tam odjezdil i jeden z Šašinků kterým tohle vemeno který ani není naše zabírá místo. Doufán že nikoho nenapadne ho po sezoně koupit když ho nikdo chtít nebude. Ale reálně to hrozí když nás bude trénovat Pánik a udělá si u nás tu svou zlínskou kliku

Reagovat
ZB 07

Šašinku moc neznám, takže nedokážu porovnat, ale do boje o záchranu je Poznar dobrej. Já se mu sice taky směju, když ze tří pokusů dvakrát promáchne, ale bojovností jde celýmu týmu příkladem. Taky byste tam mohli mít nějakýho super technickýho hráče, kterej by jen čekal na půlce a kterej by vám byl úplně k ničemu, když se k němu ani nedostane balón.

Reagovat
smazaný uživatel

On sice hodně bojuje, ale fakt se mu buď brutálně nedaří, nebo na to prostě nemá a ten jeden rok jak táhnul Zlín bylo "jen" štěstí. Za tu snahu bych mu přál úspěch.

Reagovat
ZB 07

Tak zase na druhou stranu, Plzeň si jej nevybrala jen tak pro nic za nic. Pokud dokázal táhnout tým jednu sezonu, může to dokázat i podruhý. Já bych ho stylem hry přirovnal ke Škodovi (Michalovi), kterej je sice taky strašně těžkopádnej, ale když se chytne pár góly, dokáže bejt neskutečně platnej.

Reagovat
ratusek

ono hlavně ikdyby ho vedení koupilo, tak by mě zajímalo, kdo bude dávat goly, protože Baroš asi skončí a bude nám chybět střelec. K čemu nám bude utočník který sice semtam podrží míč a sklepne ho, když dá ani ne 5 golů za sezonu

Reagovat
ZB 07

Tak to taky záleží na stylu hry, kterým se chcete prezentovat. Já jsem to zatím u vás úplně nepoznal, ale pakliže nebudete hrát fotbal jako Barcelona, tak se může hodit. Pokud k němu dokoupíte spolehlivýho střelce, klidně to může fungovat i s Poznarem.

Reagovat
ratusek

Tak to by fungovat mohlo, ale při 4-4-2 nám bude propadat střed, protože není tak silný a v situaci kdy na křídlo musíme stavět Jiráska, si to nedovedu představit. jinak tay nevím, co chceme hrát, ale vyhráli sme, tak je to jedno Ve středu s Plzní asi nic, a pak ve Zlíně musíme vyhrát. no my musíem vyhrát všechno už nakonec to dopadne tak, že 30.kolo si to rozdáme o záchranu přímo, což bych nechtěl vás poslat do 2.ligy

Reagovat
ZB 07

Já hlavně doufám, že to poslední kolo už bude jeden z nás definitivně zachráněnej (nebo nejlíp oba), protože končit ligu přímým záchranářským soubojem kdo s koho by byl náš konec a asi nejbolestivější možnej sestup

Reagovat
Achašveróš

ještě jsem neviděl šašinku to odjezdit a když už tak byl za půl poznara.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ratusek

Diop je fakt retard. On nemá ani na 2.ligu. po sezoně prodat nebo darovat

Reagovat
PlackaSKS

pamatuju jak u nás lidi brečeli, že ho pouštíme

Reagovat
ratusek

To jsou Vrťovy majstrštyky

Reagovat
oli9

hele my hrajem okres a máme hodně hráču zraněných... půjčíte ho ? nám stačí když nás dojde 12 na zápas

Reagovat
ratusek

kdyby bylo po mým tak klidně ale obávám se, že by vám moc nepomohl

Reagovat
oli9

jako rarita určitě a odvedení pozornosti

Reagovat
Banikovec7

A mam dva domy...

Reagovat
Kang & Kodos

Víc jak celá Ostrava a okolí dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

ti hraci jsou po takovém vykonu spokojeni

Reagovat
taws

Hlavně že, když jsem psal že diop bude ještě horší kopyto než poznar, tak se mi všichni odborníci v čele s lichnou vysmáli...

Reagovat
smazaný uživatel

Diop se do toho ještě dostane.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska se dostal do juniorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on v sobě něco má. Verim, že pod Panikem a za jiné situace by mohl být ještě dobrý.. Uvidíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

no doufám, v přípravě hrál (prý, neviděl jsem) celkem slušně

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě byl právě super..

Reagovat
taws

V přípravě hrál stejně příšerně jak teď...třeba proti Žilině to byla totální zoufalost..po každém souboji se válel na zemi..tohle byl úplně nesmyslnej přestup

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Viděl jsem asi 2-3 utkání a hrál dobře.. Proti Žilině to nevyšlo skoro nikomu..

Reagovat
taws

jo, tak to by odpovídalo, že zahrál možná trošku dobře proti Valmezu, Hlučínu a Michalovcím, což jsou soupeři odpovídající jeho kvalitám. Ale jinak to je úplná bída. Vždyt i ve Zlíně byli rádi že se ho zbavují. Nechápu jak tohle mohlo vedení prezentovat jako nějakou posilu. A ještě poslat hostovat Šašinky aby mu uvolnili místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, včera dvakrát ukázal, že do šance se dostane. Jen mu to očividně vůbec nelepí.. Já nevím, ale nebudu odsuzovat hráče po pár zápasech. Podle mě se do toho ještě může dostat, ale nevím, jestli to je hráč pro boje o záchranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslím že odehrál super zápas proti Trnavě nebo kdo to byl. Ale je možné, že se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo, ten cernoch ( jesuisPetrzela) je fakt spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Já v něm vidím to, že se aspoň dostává do šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda nepřesvědčil, nebojuje a navíc se mu nedaří. Poznar bojuje a nedaří se mu. Výsledek: Poznar je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Vůbec, chybí mu snad vše co má křídlo a utočícíc hráč mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo ciganovi?

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal Diop?

Reagovat
djwenca

hrál nějaký Rom?

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš.

Reagovat
Bastaron

Tlustý vypadá jak Tormund

Reagovat
smazaný uživatel

I tak hraje

Reagovat
didosh

Super tři body doma!Odjezděné,,vydřené...takhle nějak se hraje o záchranu ale do ideálu to má daleko...

Reagovat
KingMaster13

Super, tak mají Ostraváci své domy zpět

Reagovat
Kang & Kodos

Banikovec7 je jedinej, komu ještě nějakej zbyl, jinak mají všichni hovno

Reagovat
Banikovec7

Už mám dva, ve středu je tam pošlu oba a pak si otevřu realitku.

Reagovat
Kang & Kodos

To můžeš už teď, stejně ti nemá kdo konkurovat

Reagovat
Banikovec7

To sice jo, ale radši bych to ještě znásobil, když se nám teď tak daří.

Reagovat
FCSL

Jablonec a my výhry a Sparta zase ztráta Ale dneska ve výhru moc nevěřim, vidim to na remízu. Bosančič bude hodně chybět, jestli bude hrát ta sestava z prevka, tak nemůžem vyhrát. Chtělo by, aby Pilař a hlavně Ševčík už byli fit na základ. U Pilaře tomu právě moc nedávám, Ševčík už by snad mohl

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Ševčík, Potočný (Pilař) - Pulkrab

Reagovat
ratusek

opovažte se ztratit tam body

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Nepruď, vyhrajem my, my chceme být taky před Spartou

Reagovat
ZB 07

Dneska u nás pokračuje vzpoura jasných sestupových kandidátů, vzhůru do středu tabulky

Reagovat
db18

A Bolka se Zlínem dolů.

Reagovat
ZB 07

to by šlo. Ona i ta Jihlava s Duklou ještě snad nemají nic jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak takové malé OT: Jestli se dívám dobře, tak proti Plzni půjdeme bez Hrubého, Baroše a Poznara.. Takže nejspíše s útokem Mičola, DIop, Azevedo? No upřímně, tady bych vsazel okamžitě baráky na Plzeň..

Reagovat
db18

To se ale nevyplatí, to případně vyhraješ jen pětinu baráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň je 1.95.. To je hodně luxusní kurz..

Reagovat
db18

fortuna to má jinak rozházený než tipáč, tak jsem myslel, že je kurs 1,29

Reagovat
ratusek

1,95? to musím vsadit.

Reagovat
pepinho2

Tipsport má 1.43, to má vážně Fortuna o tolik vyšší?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teď jsem to kontroloval..

Reagovat
db18

Snad si konečně vzpomenu na heslo u fortuny... za tohle by se to vypaltilo...

Reagovat
Hokaido

Oba píšete o jiným zápase.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu o Baník - Plzeň.

Reagovat
pepinho2

Sorry, moje blbost

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě

Reagovat
Banikovec7

Baros snad bude OK, takze bych to videl ze pujde on s Diopem, Jirasek se vrati do stredu a na kraj nekdo z trojice Micola, Stana, Azevedo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by Bary hrál pátek - středa - neděle.

Reagovat
Banikovec7

Pátek, středa, sobota dokonce..Ale myslím, že pokud to ta noha dovolí, tak nastoupí. Ikdyby třeba jen na 60 minut.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec bych se nebál to proti Plzni postavit takhle:

Lašty - Pazdera, Procházka, ???, Fleišman - Jirásek, Hlinka - Mičola, Fillo, Stáňa - Azevedo

beton a protiútoky. Jak to hrál Svědík z Azevedem na hrotu třeba na Spartě.

Reagovat
HorajzmAmmann

s*

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že není důvod po včerejšku nepostavit Šindeláře. A pochybuju že Pánik, který nejraději hraje na 2 útočníky, to postaví takto. Pořád doufám, že Milan bude a když ne, tak tipuju, že tam určitě bude Diop. Taky si jsem skoro jistý, že v základu bude Granečný, na kterého jsem předtím zapomněl. Takže asi jde akorát o to, kdo bude druhý útočník, když nebude Baroš a nedivil bych se kdyby tam dal Stáňu, vypadá to, že si ho Pánik oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - Liberec 2-0

Reagovat
db18

Nesmyslná soutěž, zrušil bych jí stejně jako se bude rušit juniorská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať hrajou rovnou s dospělýma.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Co hrali? Basket?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Ten černoch (© Petržela) je malej Mavuba?

Reagovat
pepinho2

Myslím, že ne

Reagovat
ratusek

spíš vypadá na malýho Pogbu

Reagovat
HorajzmAmmann

ten čert je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

http://www.eurofotbal.cz/clanky/pojistena-sazka-na-ligu-mistru-30848/?forum=1&nocount=1#forum

Kdyby se chtěl ještě někdo přidat do diskuze o sázení a vyhrát zpět svou nemovitost.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
Euphael

Dneska by byl bod v Brně zlatý, ale moc nevěřím, že se něco přiveze. Snad se pletu.

Reagovat
oli9

Dneska buduou samé vyjebávky v lize ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o vyplnění mého dotazníku, který slouží jako podklad pro mou diplomovou práci.

Děkuji.

https://www.survio.com/survey/d/L6N2V6M4O3A1B2I0C

Reagovat
KingMaster13

Máš to tam, jinak musím říct, že se věnuješ dost zajímavému tématu, které je určitě nezanedbatelné.

Reagovat
db18

Máš to tam, sice už necelý rok nestuduji, ale vzal jsem to teda pravdivě podle páťáku...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufa, Karafiát, Mikula, Kerbr - Breite, Havelka - Oscar, Folprecht, Potočný - Pulkrab

Nguyen, Kacharaba, Knejzlík, Wiesner, Bartl, Ševčík, Wesley

Pilařovi asi zas něco je Sestava slabota, dneska ztratíme

Reagovat
KingMaster13

Mě se to teda nezdá špatný

Reagovat
HorajzmAmmann

opovažte se

Reagovat
ZB 07

Bazuka na lávce, Zikl na hrotu, Škoda v základu...mám obavy, ale dneska fakt musíme!

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Nechápu proč se hraje od 15:00

Reagovat
db18

ještě když je hokej posunutý už na 16:20...

Reagovat
Greny

Právě proto... Ale Zbrojovka toto umí...loni na termín oslav titulu Komety naplánovali zápas s Bolkou

Reagovat
ZB 07

A se Slavií ve 13 Na webu vysvětlovali, proč s tím nemohli nijak pohnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vyběhne proti Liberci v této sestavě: Heča – Juroška, Břečka, Šimko, Divíšek – Janošek, Daníček – Navrátil, Sadílek, Petr – Zajíc.

Daněk; Krejčí, Vasilijev, Machalík, Havlík, Rezek, Kubala.

2-1

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan, Plzeň, Karviná jedem

Reagovat
Banikovec7

Dnes bude Karviné fandit více Baníkovců než jejich fanoušků Minimálně ti dva místní smetáci Figi a Euphael budou mít radost pokud Brno vyhraje a uškodí to Baníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

U Brna je dobrý to, že nám stačí vyhrát vzájemný zápas poslední kolo a získat v ostatních zápasech o 1 bod víc a jsme před nima..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se po delší době podívám na tabulku

Reagovat
Greny

Stream na Brno pls?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pulkraab

Reagovat
smazaný uživatel

OTOČIT! Byla by ostuda prohrát se slabým Libercem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

Pulkrab 5 zápasů v lize na jaře = 7 golů. Jestli tekhle bude pokračovat, tak bude jako Schick a už si za Spartu nekopne

Reagovat
db18

V létě mu nabídnou 15 tisíc a zeptají se ho, jestli mu bude stačit dělat záskok za Lafatu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pepinho2

Bych se i zasmál, kdybych věděl, že se to nemůže stát

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On má v lize na naše poměry neuvěřitelnej poměr gólů na odehrané minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Schick je fotbalista. Pulkrab kopito k pohledání a to skautům neunikne. Má max. na Sparu.

Reagovat
FCSL

Oba jsou úplně jiný no. Schick o parník jinde technikou a rychlostí, Pulkrab je golovější a mnohem bojovnější, silnější v soubojích. Na technice dost pracuje a zlepšuje se

Reagovat
didosh

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

...teď jsem na strašném machru... bo gramatika je můj kůň...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takováhle chyba je na pár facek.

Reagovat
Greny

Se divím že Karviná ještě nemá žádnou žlutou

Reagovat
C-M@ster

Proč jsi vlastně nešel dneska?

Reagovat
Greny

Přijel jsem 14:30 z práce

Reagovat
C-M@ster

A jak vidíš dneska Kometu?

Jízda pokračuje?

Reagovat
db18

Si už děláte prdel s těma gólmanama...

Reagovat
Greny

Hollweg je fakt picus

Reagovat
db18

No... vyprovokoval vás dobře.

Reagovat
Greny

Vždyť to byl jasnější faul

Reagovat
db18

Byl jasný, ale nic zákěřnýho... a nás to dost probralo...

+ vy do toho taky už chodíte tvrdě, takže se nám to může taky vyplatit.

Reagovat
Greny

Snad ano

Reagovat
Blasphemer

Brno kopalo roh? A dokonce ne jeden.

Reagovat
Kang & Kodos

Kvůli rohu Pivarníka vykopli z Plzně, nedivim se, že nechce riskovat

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

3 devadesát devítky na hřišti v dresu jednoho týmu.

Reagovat
Kang & Kodos

Moc hezký. Večer sotva uděláme plichtu v Teplicích a pak už se jenom budem modlit, ať Slavie vyhraje pohár

Reagovat
db18

Plukovník si ty poháry zaslouží.

Reagovat
Kang & Kodos

Sigma půjde na 6. místo

Reagovat
db18

To už si nemyslím, že by se před ně dostala i Bohemka...

Reagovat
db18

no... i když...

Reagovat
Kang & Kodos

Na Bohemce ve 30. kole uděláme plichtu 2:2 a na lepší vzájemný zápasy udržíme 5. místo

Reagovat
Firkraag

Tady pohárová pravidla neplatí, pak by rozhodovalo skóre.

Reagovat
db18

Na góly na hřišti soupeře se dle řádu nehraje

V případě shodného počtu bodů více družstev po odehrání všech soutěžních utkání

příslušné soutěže, jakož i po odehrání části soutěže, má-li pořadí vliv na zařazení družstev

do skupiny nadstavby či jarní části čtyřkolového systému dle § 3 a § 4 přílohy č. 2 tohoto

řádu, rozhoduje o pořadí postupně:

- vyšší počet bodů ze vzájemných utkání;

- brankový rozdíl ze vzájemných utkání;

- vyšší počet vstřelených branek ve vzájemných utkáních;

- vyšší brankový rozdíl ze všech odehraných utkání v soutěži;

- vyšší počet vstřelených branek v soutěži;

kvalifikační utkání (pokud tak stanoví příslušný rozpis soutěže);

los.

Reagovat
Kang & Kodos

A koukal jsi na současnej brankovej rozdíl?

Reagovat
db18

Jenže ten u vás až do konce sezony bude 11, kdežto Bohemka má možnost to dohnat.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemá

Reagovat
db18

S náma to bude plichta a pak mají trojboj s Baníkem, Jihlavou a Zlínem...

Reagovat
Kang & Kodos

Nemá!

Reagovat
Blasphemer

Hašek zachraňuje Spartě sezónu.

Reagovat
db18

Zikl

Reagovat
C-M@ster

To přece není možné toto!

Reagovat
Greny

Břevno tyčka.... Till hraje vyborne

Reagovat
Greny

Zikl*

Reagovat
Firkraag

Proti těmhle zmrdům se nedá hrát

Reagovat
Losinho

Jablonec aspoň nějak hraje, Bohemka je tragická.

Reagovat
oli9

Reagovat
db18

Dá tam Pivarník někdy Ashirua?

Reagovat
ZB 07

Vzhledem k tomu, že našim problémem je zakončení, tak by Ashiru byl docela k ničemu.

Reagovat
Greny

Tady by mě zajímalo jak Pavlík fauluje zadama k brance chce hlavičkovat a brankář do něj zezadu naskočí ani by o něm Pavlík videl

Reagovat
db18

Nebylo to ještě v malém vápně?

Reagovat
Greny

Mě teda přišlo že to bylo tak metr pred

Reagovat
FCSL

Mít tak fit Graiciara Krásně by se s Pulkym vystřídali

Reagovat
OranžováKarkulka

co s nim vlastne je?

Reagovat
pepinho2

je skleněný

Reagovat
FCSL

Martin Graiciar si dnes poranil klíční kost a také jeho čeká několikatýdenní rekonvalescence...

To bylo 1. února, ale nevypadá to, že by se měl ted někdy vracet, takže už si v týhle sezoně nejspíš nekopne

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
C-M@ster

Kartu měl dostat jiný hráč... "pro Brno je to v podstatě jedno"... byť teda se pak komentátor opravil, že by to byla redka pro karvinskýho...

Reagovat
Mirek na tenisu

Plácal tam podobné blbiny jako včera Hrčka s Kaloudou v Ostravě. Na ty tragédy komentátory se dělají konkursy nebo jak je vybírají? Já bych to teda taky zkusil

Reagovat
didosh

Taky si tragéd?

Reagovat
ratusek

Pěkná samice hlásí na Slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že je pěkná?

Reagovat
ratusek
Reagovat
monty25

Jo, je to ona.

Reagovat
ratusek

pěkná, můj šálek. škoda že na tý fotce je s Váchou

Reagovat
monty25

Mně se taky moc líbí. V neděli jsem ji viděl hrát...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

žádná hitparáda...

Reagovat
monty25

To jsi teda docela náročnej...

https://www.instagram.com/cristynka17/

Reagovat
didosh

Neříkám že je škaredá ale není to pro mne žádné wouuuu....Máš tam kolikrát lepší kundičky...

Reagovat
Banikovec7

Slušné výsledky

Reagovat
Liquid

no potřebovali byste ještě takový kolo 3x což víme oba, že se nestane

Reagovat
Liquid

parádní výsledky dnes

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník ještě žije. Chtělo by to ve středu křísnout Spartak ZVIL (Závody V. I. Lenina) Plzeň

Reagovat
didosh

Reagovat
FCSL

Yeeees Ale ten Jablonec už mě fakt sere Tak snad ztratí aspon ta Sparta no

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný odpad Zbrojovka. Oni hrají 5-4-1 doma v útoku s hercem z juniorky a pak se diví že nemají průmer ani gól na zápas. Od dob co sem tam nastupoval v dorostu se hodně změnilo. Je to smutný když trenér ani doma proti průměrné Karviné nechce vyhrát, nechce hrát fotbal. Pak je prázdný stadion, stojí to za hovno.

Co si teď asi řeknou v kabině dobrej výkon nebo jak?

Žádný nasazení, ubohost od Brna

Reagovat
Liquid

jako i hodně Brňáků dnes sázelo na 1 a oni 2 asi nejvíc fotbaloví hráče Pilíka a Bazelyuka nechají až do 70.minuty na lávce

Reagovat
Mirek na tenisu

Toho Rusa jsem viděl poprvé. Docela se mi líbil. Ten kluk ví o čem to na hrotu je.

Reagovat
Liquid

Brno 14 gólů ze 22 zápasů, následující 2 domácí zápasy proti Slavii a Plzni s tím, že víme jak venku hrajou bídně, pak jedou na Slovácko, Duklu a do Teplic kde vyhrává jen Plzeň a Hradec a doma mají silný Jablonec, zdá se právě dnes měli nejsnadnější kolo mimo posledních 2 kol kdy mají doma Jihlavu a jedou na Baník, přesto aby z tohoto výčtu dali 10 bodů se mi jeví jako mise, kterou by nezvládl ani Žozé, naopak Slovácko má doma mimo Brna i Duklu, Zlín a Teplice, což by měli uhrát

Reagovat
Blasphemer

Teď jsem koukal na Trenčín s Žilinou a ten Gong, to je teda něco. Toho bych chtěl vidět příští rok u nás v lize.

Reagovat
OranžováKarkulka

druhou cast podzimu trochu vypad z formy, ale je to hodne zajimavej hrac, zvlast s prihlednutim k veku... obecne na slovensku beha dost sikovnejch kluku, ale casto jsou jejich realny schopnosti hodne zkresleny kvalitou jejich ligy, bohuzel

Reagovat
Blasphemer

Já bych tady klidně napsal, že bych ho chtěl do Plzně, protože takový křídlo tady v lize neseženeme, ale bohužel je to cizinec. Což nás už předem vylučuje.

Reagovat
ratusek

Gong a Ubbink

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je aklimatizovaný na česko-slovenské prostředí. Živuliče taky Vrba bral.

Reagovat
Blasphemer

Živulič uměl obstojně česky. Gong vůbec nevím jak na tom je s jazykem.

Reagovat
Kang & Kodos

Z Trenčína už vyšlo pár kluků, který dneska hrajou za celkem zajímavý kluby. To jenom Slavie musela vybrat zrovna van Kessela

Reagovat
monty25

Jo, třeba tohohle borce mám teď v CSM.

https://www.transfermarkt.com/samuel-kalu/profil/spieler/424051

Reagovat
stas87

Ale tiez uz bolo zopar takych, co sa nepresadili po odchode z TN. Napada ma Malec, Rabiu, Wesley, Jairo, Adi, Bero...je to tak 50 na 50. Ale co je podstatne a dolezite, tak to je snaha klubu hraca predat do cudziny. Najcastejsie do Belgicka alebo Danska. Sparta ci iny cesky klub skratka nezaplati milion a pol euro slovenskemu klubu za hraca. Pretoze ten hrac nema meno, v europe si odkope styri zapasy v predkole a inak hra slabu ligu a nema moznost sa ukazat. Navyse, ked Gong prisiel do TN, tak to zo zaciatku vyzeralo skor na poriadny krok vedla. Ked uz nastupil, tak dobre nehral. Skratka potreboval cas a priestor. Az teraz ukazuje svoj potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina hraje strašně profesorsky.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt někdo sleduje slovenskou ligu ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Po delší době jsem viděl špíl Zbrojovky... Strašný fotbal. Není v lize horší mužstvo. I ten Baník je level výš. To je parta nekopů. Ti, kteří něco s balonem uměli přišli na 10 minut. Ten Rus a starý Pilík. Karviná dneska taky mizerná, ale ona si svoje body ještě uhraje. Tragický sudí Berka. Pískal jak na posunu. Úplně každý dotek hráče. Nakonec spletl ŽK. Místo Šislera měl by druhou a pak redku, ji ukázal Panákovi. Brno mělo hrát 10 minut přesilovku.

Reagovat
djwenca

Pilík je ve 30 starej?

Reagovat
Mirek na tenisu

On je takhle šedivý už asi 10 let. Klame tělem Ale kopat umí. Nechce se mi věřit, že to Sivi nevidí a nechá ho sedět na lavce. Ale třeba je po zranění... ....nebo po pařbě

Reagovat
Liquid

doma se Zlínem přesilovku hrálo a jak to dopadlo

Reagovat
monty25
Reagovat
Pyroman

To ne tyvole, je úplně jasný, že nám tohle ultradřevo dá gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň že nebude hrát Vošahlík, ten by se trefil taky

Reagovat
didosh

pravda

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

A na stoperu David Luiz

Reagovat
monty25

Tak to není žádné překvapení.

Reagovat
Liquid

Hora gól po nahrávce exsparťana Kroba, Ljevakovič žlutá

Reagovat
Mirek na tenisu

Červenka je kozlena

Reagovat
Coutinho10

derby motivace

Reagovat
db18

...tipáč ho nemá vypsanýho, takže dá tutově gól.

Reagovat
FCSL

Sparta pěkná offenzíva, konečně to někoho napadlo. Jsem zvědavej, jak to bude vypadat

Reagovat
Neon

A na lávce Biabiany, Ben Chaim na tribuně. Dost zajímavý

Reagovat
db18

Ristic

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Sestava Kadlec konečně v útoku, Sáček s Kulhánkem v základu, LV69 na tribuně.

Reagovat
kilobyte

Vypadá to dobře. Ale je vtipný jak Sčasný se Zelenkou si v dohránu notovali jak Stanciu by neměl hrát napravo, že se Slavii to bylo jen nouzový řešení.

Reagovat
Blasphemer

Kraje obrany Zahustel-Frýdek.

Reagovat
Kang & Kodos

Pro tebe PAN REPREZENTANT Frýdek No a místo Zahustela tam nikdo jinej neni, když nám ten italskej génius odpálil Karavajeva a nenamáhal se koupit nikoho jinýho, protože musel přijít na hostování levej bek číslo 3 a záložník číslo 7 v jednom

Reagovat
Blasphemer

S Karavajevem to byl majstrštyk, no.

Reagovat
didosh

To s tím Rusem nepochopím...

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek hraje na beku dobře.

Reagovat
Greny

Ot: hokej fakt hovada z plzne

Reagovat
Kang & Kodos

Jděte s tim do prdele. Neni nic ubrečenějšího, než hokejový play off

Reagovat
Banikovec7

Ohledně hokeje tady brečí akorát jeden člověk

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, no...

Nečas dostane do žeber holí, bolí to a zvedne se.

Když to srovnám s tímto... https://m.static.lagardere.cz/frekvence1/edee/clanky/16462/550de40ab55b51e0e5900200-193447-610x791.jpg

Tak nevím, co je ubrečenější

Reagovat
kilobyte

Ty nevidíš ten vražedný pohled Kroba. To by spadl i větší borec než Lafata.

Reagovat
Kang & Kodos

Nejubrečenější je vytahovat penaltu v jara 2015, která se týkala úplně jinýho týmu, a dělat, že jsi nad věcí

Reagovat
kilobyte

Tak z těch plzeňských by bylo dost těžký vybrat jen jednu.

Reagovat
C-M@ster

Jak jinejch týmů?

Jinak hokejový PO je super... ty emoce když se stejným týmem hraješ vícero zápasů za sebou a o všechno jsou jinde...

Reagovat
Kang & Kodos

A ty neustálý ubrečený reakce od trenérů a hráčů na rozhodčí a protihráče, co čtu sand po každym zápase...to má bejt ten sport pro chlapy?

Reagovat
C-M@ster

Tos četl Pešána furt dokola a ten už je venku

Reagovat
Kang & Kodos

Toho nejvíc, no

Reagovat
ratusek

Pešán je naprosto arogantní šašek ještě že už vypadli

Reagovat
C-M@ster

Kouč je super, ale jinak jak říkáš, arogantní a ubrečenej...

S věkem se snad zklidní. S repre by toho dokázal víc jak Jandač.

Reagovat
ratusek

to zase jo, kvality na to má. ale to chování

Reagovat
didosh

přesně! zmrd nesympatický...

Reagovat
didosh

Reagovat
djwenca

štve mě, že Hapal nejspíš odstavil Vatajelu a Mavubu

Reagovat
Kang & Kodos

Rio je dobrej, ale když místo něj hraje mladej odchovanec, nemám s tim problém. A místo Vatajela je tam Plavšič, na kterýho všichni čekali.

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ZB 07

Hokej akorát ubírá fanoušky fotbalu...

Reagovat
C-M@ster

Jakto? V Plzni bude dneska plno na obojím.

Reagovat
pepinho2

Plno jo, ale bude plno fanoušků, nebo diváků?

Reagovat
ratusek

on myslel fans Brnu

Reagovat
C-M@ster

Já vím, ale nebýt Zbrojovka tak bídná, tak tam chodí taky plno a to i na Srbskou...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Viděl jsem i některý lidi, kteří se v průběhu druhý půlky sbalili a šli do hospody na hokej...

Reagovat
C-M@ster

Tak jako Kometa aspoň dává góly.

Dneska ty tyčky, břevna, to byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

kurva Kometa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na SPARTU?Prosím.

Reagovat
C-M@ster

Moh by se do pár minut objevit tady:

http://sportstream-365.com/

Reagovat
ratusek

Vtipný je, že Sparta i s tolika investovanými miliony má tak strašně slabou lavičku náhradníků Možná ten Biabiany, ale tomu to bude u prdele, tak toho nevím jeslti dávat

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Gepardice Jane

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Nemám FB.

Reagovat
C-M@ster

Tě Čuhelka nahlásila a máš ban?

Reagovat
monty25

Ne, nikdy jsem ho neměl.

Reagovat
ZB 07

Ukončete to

Reagovat
exse

Červenka ani běhat neumí.

Reagovat
PlackaSKS

neni sáček poměrně defenzivní? stejně jako kulhánek?

Reagovat
chytrejkluk

nebyla tam ruka Costy?

Reagovat
Banikovec7

Teplice zatím hodně dobře

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě horší, než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Brno si klasicky pro PO koupilo rozhodci?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Nasrááááát

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga takova pumelice

Reagovat
Kang & Kodos

Tlačil jsem to očima do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

alev těch Teplicích je stejně super stadion, hezky se na to v tv dívá... ještě kdyby u nás na fotbal byvalo plno to by byla pecka

Reagovat
Raylan

To je zas dobrá sračka, kdyz už Zahustel náhodně obejde hráče a náhodně dá dobrej míč, tak to sáček napálí na tribunu..

Reagovat
monty25

U toho Diviše teda taky někdy trnu...

Reagovat
PlackaSKS

no...

Reagovat
chytrejkluk

ten Diviš je šílenej

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Neon

Jelita...

Reagovat
monty25

Ljeva 2 zápasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každou sezonu.

Reagovat
monty25

Kdyby se tomu Kadlecovi aspoň rozsvítilo...

Reagovat
PlackaSKS

kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Kulhánek Dobrej sestřel

Reagovat
monty25

Tak dlouho je nechali střílet, až se trefili...

Reagovat
Switchback

stanciuuuuuuuuu

Reagovat
chytrejkluk

tvl

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Stanciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
SpartaOvenka

A hned jsme před nimi i na střely

Reagovat
Pyroman

Kdo včera vyhrál zpátky barák na Baníku, perte to na 1:1 FT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

call me Nostradamus

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Tým o jednom hráči.

Reagovat
oli9

Hele chce někdo heslo na O2 sport na měsíc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
oli9

stránky O2 tv

uzivatelske jmeno: o2tv1451

heslo: 9337799895

Do 30. dubna

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsi to napsal jenom jemu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
oli9

mně je to tak nějak fuk já ty kody všechny rozdal...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeden účet to ale můžou sledovat max 4 ne?

Reagovat
ratusek

já to mám puštěný, tak zkuste další

Reagovat
oli9

mělo by to fungovat 4 lidem nevim jestli podle ip nebo dokud se neodhlásíte

Reagovat
oli9

jo 4 to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, zrovna se díky tomu dívám na Slavia-Zlín

Reagovat
Neon

Proč kope Frýdek roh?

Reagovat
chytrejkluk

karma Frýdku

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že to tu nějakej chytrej kluk napíše.

Reagovat
db18

Taková jeba od Kulhánka Se divím, že Kadlec na to hřiště ještě leze, vždyť pravidelně dostane buď do hlavy a nebo do koulí...

Reagovat
ratusek

třeba se mu rozsvítí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej kazisvět no. Buď ho balón trefí do hlavy nebo do koulí, nebo klasicky balón nedoběhne, a když už ho doběhne, tak ho pro změnu zase netrefí...

Reagovat
C-M@ster

Snad Sparta ve druhém poločase předvede Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tři kousky dát, by to zase po čase chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi to myslel jako?

Reagovat
C-M@ster

Teď tam proběhla ta statistika, nejstihl jsem to vyscreenovat

Reagovat
Neon

Sparta dostala ve druhých poločasech 14 gólů (78% něčeho) - nevim za jakou dobu, jestli na jaře nebo za sezonu - a ztratila tak 14 bodů. Kdyby je měla, tak by byla druhá.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

To by znamenalo 2 body za Plzní

Reagovat
Neon

Tak je to 78% všech gólů, jsem se v tabulce přehlídl a díval se na skore jablek, níž už mi to přišlo směšně nízko v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek v Teplicích Nekonečnej příběh. Snad někoho aspoň vezme na konci přes párky

Reagovat
Snatus

Je to jen hlava, tu on nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kantner hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

dobre zajebal tu posledni sanci

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

MiKáááá. On tam má Rističe, ale stejně tam mrdne Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

MK3

Reagovat
Kang & Kodos

No to jdi do píči

Reagovat
SpartaOvenka

Nečekal bych, že mi bude líto, že musí odstoupit Frýdek

Reagovat
C-M@ster

To je von!

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
chytrejkluk

goooooool

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Ty vole, ten Červenka ho fakt dal.

Reagovat
Blasphemer

Červenka to by lo jasný

Reagovat
ZB 07

Anoooo

Reagovat
ratusek

tradiční druhopoločasová Sparta

Reagovat
Riviera Kid

Ta Sparta hraje furt stejnou sracku. To je hrozný.

Reagovat
Coutinho10

Cervoooouuuuuus

Reagovat
Blasphemer

S Hejdou a s Havlem něco je? Nebo proč jsou na střídačce akorát dva hroťáci a čtyři záložníci?

Reagovat
Blasphemer

A jo, zdravotní problémy.

Reagovat
Spalovač šancí

Totální ofenzíva

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Cervenkaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Ne asi. Tam kdyby byl v útoku Tafat s Jiroušem, tam nám daj góla

Reagovat
PlackaSKS

tafat je kanonýr! co je s mavubou? všichni tady psali jak hraje jedinej obstojně...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice má ten námořník smlouvu do léta 2020, ale už je starý a neperspektivní.

Reagovat
db18

...možná nevím, o co ses snažil, ale horší zakončovatele, než jakým je Červenka, si stejně nenapsal.

Reagovat
chytrejkluk

Hora

Reagovat
FCSL

Bayern - BVB 5:0 po půlce

Reagovat
ZB 07

Neznám nudnější ligu...

Reagovat
db18

Vždyť Schalke ještě může získat titul...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Zrovna letos je to kromě titulu zajímavé všude.

Reagovat
oli9

BVB se uplně rozsypali... nemají střed hřiště vůbec

Reagovat
Riviera Kid

A já tam chtěl dát výhru Bayernu v handicapu. Nakonec jsem dal, že oba týmy dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hora

Reagovat
Neon

Proč střídal Stanciu?

Reagovat
chytrejkluk

protože hrál dobře

Reagovat
Riviera Kid

Nějaký drobný zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika...70.minuta a souper Sparty vypada fyzicky lip

Reagovat
Riviera Kid

Tepláky už několikaty slibný protiútok takhle zmrdat.

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec a jeho centry

Reagovat
Riviera Kid

Spartani jak se vám dívá na kapitany Kadlece se Suralem?

Reagovat
didosh

Proč by jim měl vadit Kadlec?jenom kvůli tomu že je to blb?

Reagovat
monty25

Ty vole, proč má Sparta tak dobrýho brankáře?

Reagovat
chytrejkluk

áá, škoda Vaněček

Reagovat
Kang & Kodos

Ať ještě zkouší tvrdit, že to neni fyzičkou. Zápas co zápas to stejný

Reagovat
ratusek

špageťák vás odrovnal na další půlrok po jeho odchodu

Reagovat
db18

Vždyť se na fyzičku teďka zaměřili...

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý měli uhlopříčky a ve středu kuprák, co ještě chcete...

Reagovat
Mates_Matesović

Půlka týmu asi praktikuje šunkový běh.

Reagovat
db18

Žerou trávu, tak nemají sílu běhat celých 90 minut.

Reagovat
monty25

Co má ten rozhodčí proti Vaněčkovi, že na něj nepíská fauly?

Reagovat
Jackmaker1989

A ako by to asi vyzeralo pre Stanciua a Kangu, ktorí na jar priniesli výraznú kvalitu. Nita je tiež super. Tak 6-7. miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
db18

Asi myslel bez nich.

Reagovat
Jackmaker1989

* samoyrejme oprava, bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Šestá je Sparta teď

Reagovat
ZB 07

Posledních 5 zápasů Sparty <3 Ta stabilita jejich výkonů je neskutečná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
chytrejkluk

vystřídej už toho Horu!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Konzistence

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jakoale krize se prohlubuje.. nicmene cekam na tiskovce alibisticky kecy typub"Sparte se v Teplicich dlouhodobe nedari" ..at jsou Teplice sebevic marny

Reagovat
monty25

Ten Hapal je taky slušnej alibista...

Reagovat
PlackaSKS

hapal je tim známej...

Reagovat
FCSL

Kovařík českej Beckham Karoch

Reagovat
Kaspar

zrovna sem to chtel jit napsat, ale zdalo se mi ze to rika o Zemanovi tak ted nevim

Reagovat
dondinho

Špagetkův duch se bude v šatně vznášet asi ještě pěkně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj oba jsou mu hodne podobni, taky kopou levou, jsou modnima ikonama a vzali si nejhezci babu z republiky..

Reagovat
smazaný uživatel

Beckhamovi ^^

Reagovat
ZB 07

Plzeň prosím v klidu 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíše chtěl, ať ty 3 body uhrají po extra náročném utkání..

Reagovat
ZB 07

Nic takovýho hezky v 60.minutě 3:0 a zbytek zápasu šetřit síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevyšlo ani jedno..

Reagovat
ZB 07

Hlavně pro vás to dopadlo nejhůř, jak mohlo. Bolka už se na 90% zachrání a Plzeň bude u vás muset nutně vyhrát, pokud nechce hazardovat s titulem.

Reagovat
Miguel19

Snad nás potlačí sudí, když v hokeji tlačili hosty.

Reagovat
Greny

to nemyslis vazne ze ne?

Reagovat
Miguel19

Rozhodující gól z vymyšlené přesilovky.

Reagovat
Greny

no ale proc nezminis dalsi fakta jako treba Hollerg nesel ven, kroscek do zeber Necase nepotrestanej , na Malleta od Kindla taky bez trestu, na druhe strane za to Mallet sel)

Reagovat
Greny

Hollweg

Reagovat
Miguel19

To se mi nehodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ale zrovna ten zákrok na Nečase jsem viděl a takových je v PO plná prdel.

Reagovat
db18

Za co šel vlastně Kubalík na 5+ do konce?

Reagovat
Miguel19

Za sekání. Ale já to z rohu neviděl.. Nebo jestli ho píchl do vajíček..

Reagovat
db18

Já právě taky vim jenom, že za sekání, ale v tv jsem si nestihl všimnout, jestli to bylo někam do citlivějších míst, nebo ho pak ještě hokejka trefila do hlavy? A víckrát to pak neopakovali...

Reagovat
Greny

za seknuti mezi nohy

Reagovat
db18

Aha, dík.

Reagovat
didosh

Za píchnutí protihráče...blb...

Reagovat
Miguel19

To je nejhorší přestup za poslední roky. Naprosto k hovnu hráč..

Reagovat
db18

Tu výměnu jsem absolutně nepochopil.

Reagovat
Miguel19

Tvl co to máme za pole..

Reagovat
didosh

Piče pražské...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket?

Reagovat
didosh

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to čekám od Plzně

Reagovat
didosh

mě se teď dařilo..teda na NHL...Měl jsm dneska i Neapol...pokaždé když ji vsadím ztratí...

Reagovat
Kang & Kodos

Sázet na Spartu v Teplicích Nic jinýho si nezasloužíš

Reagovat
didosh

Já vím že se vám tam nedaří...ale vy to máte všude těžké...Normálně všude chodí 3t lidí,hráči se plouží jak lemry ale jak přijede Sparta,stadion se zaplní a každé kopyto(třeba ten Červenka) najednou hraje jak Pelé...

Reagovat
Kang & Kodos

Na to musí bejt hráči zvyklý.

Reagovat
Blasphemer

Kopic 5 gólů a 7 asistencí v lize a podle Bosáka málo produktivní. Ať si udělá alespoň domácí úkoly, dement.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v naší lize extratřída ... dement Bosák je dement

Reagovat
didosh

Tohoto blba jsem měl kdysi z komentátorů nejraději...ale stal se z něj namachrovaný,rádoby vtipný blbeček...

Reagovat
db18

Co pak ten zbytek hráčů, když produktivnější je (asi) jenom Krmelec, který má 12+6?

Reagovat
smazaný uživatel

Ikaunieks je taky produktivnější. Prostě Kopic až někde třetí, Míra je náročnej.

Reagovat
Tigerinho

Taky tvrdil, že Polaček je čtvrtej brankář Bolky v týhle sezoně a že Chaluš teďka byl s U21 proti Chorvatům

Reagovat
Spalovač šancí

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslel jen jaro? Tam ještě nemá vůbec nic ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju, tak mluvil fakt o jaře.

Reagovat
pingla

pumlíč, je to tam

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

vymrdanec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar dolu, Chory na plac.

Reagovat
Blasphemer

Kolář je (opět) nejhorší na hřišti.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

No, tak alespoň nám ho dal reprezentant.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale je to podivný. Na poslední akci chyběl a nemůže tak těžit ze zkušeností z Číny

Reagovat
ZB 07

Úžasný

Reagovat
Coutinho10

Goooaal Bolka

Reagovat
ratusek

ta Plzeň je pořádně v piči, Slavia kdyby nebyli retardi by ten titul mohli mít

Reagovat
HorajzmAmmann

takže ve středu za tři

Reagovat
didosh

samozřejmě

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, Míro... tohle je zápletka..

Reagovat
Miguel19

Bakoš

Reagovat
db18

Ale jo... ještě Chorý za Koldu a bude to fajn.

Reagovat
Greny

skoda ze neni na lavce Hejda

Reagovat
db18

Jako mne je jasný, že další střídání bude Petržela a pak až v 88. přijde Čermák no.

Reagovat
Greny

Krmelec neco s kolenem?

Reagovat
Greny

tak kotnik..

Reagovat
Blasphemer

Takže je v hierarchii oficiálně třetí za Bakošem?

Reagovat
smazaný uživatel

Chory je zranenej, nebo proc kurva po tom, co dal gola a nahravku, ta nedostane cuchnout?

Reagovat
db18

Ale proti Zlínu nic, tak má útrum a v létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontraverze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo už to chápu, sice je to blbě ale je to nóvum, Bosák určuje trendy..

Reagovat
Kang & Kodos

Náročnej program, neuděláš nic

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Každej tejden hrajou, navíc teď byli hráči s reprezentacema...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák, za 5 let, až nebude na ČT bývat žádnej fotbal a on bude žít ze svojí bývalé slávy, vyhledávat si v online ČT archivu všechny pumlíče https://tinyurl.com/y87y3p56

Reagovat
smazaný uživatel

1) Myslím si, že ČT fotbal, který teď má, udrží, protože má teď peníze ušetřené za nezískaná práva na LM.

2) I kdyby, tak se Bosák přesune do jiné TV a určitě si nebude honit v archivu nad pumlíčema

Reagovat
Miguel19

Potřebujeme nejakou novou krev do zálohy. Hořava stagnuje jak svině a Hrošovský stojí furt za piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky je na hristi nejlepsi. Toho dlouho neudrzime. Cermak mel byt ta nova krev, ale zatim nic extra.

Reagovat
db18

Ale nechápu, že nedostane šanci vedle Hrošáka na postu středního záložníka, v přípravě se mi tam už líbil, ale v soutěžním zápase ho tam dá vedle Hořavy, což nefunguje, protože tam chybí Hrošovský.

Snad v létě během přípravy překvapí nějaký junior, který pak bude čekat na šanci, než Patrik odejde za lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavaty? Pripadne Kratochvil? Pral bych jim to..

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Porad bych bral Petraka nebo Sacka..

Reagovat
db18

souhlas se všemi 4 jmény.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jako ještě bych to přál Suchanovi, ale nad ním už pomalu lámu hůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Scrabble Karoch ve studiu zase bude hra se slovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Hrošovský je letos jeden z nejlepších skoro každej zápas.

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Hrošovský stojí furt za piču?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Scrabble Karoch ve studiu zase bude hra se slovy

Reagovat
Miguel19

Dlouhej balon

Reagovat
Greny

to byla tuzka na zaver pestavky

Reagovat
db18

Chorý?

Reagovat
Blasphemer

střídání

Reagovat
Spalovač šancí

Ale sparta support v Teplicích slušnej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hořavo ty zkurvená žebračko

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu televizi a ty vole, co to ta Plzeň doma s marnou Boleslaví zase předvádí? Čekal jsem, že po repre pauze a urvané výhře ve Zlíně se dá konečně do pohody, a oni prohrávají? To už se o ten titul fakt začínám bát a zápas v Ostravě navíc taky nějakou výhodou v současném rozpoložení zrovna nesmrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bud je na nas Boleslav perfektne pripravena, nebo hrajeme nejhorsi zapas v teto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Díky Rusáku.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jsi mi to ukradl

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

to je debil ten rusak

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Chá chá rusák recidivista

Reagovat
Blasphemer

to je retard

Reagovat
db18

Komličenko toho bych proti nám už preventivně nestavěl...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja bych za tohle zlutou nedaval.. a to ani za ten zakrok predtim..

Reagovat
Miguel19

Já za tyhle lokty přímo do držky úplně normálně. To je strašný svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale tohle nebyl loket, tady jen polozil ruku na Hubnika a Hubnik uz spadl...

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole... Loket zezadu do hlavy. Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Susnjar druha zluta a mozna vyrovname

Reagovat
TrueCommunist

Takhle řezat tým, ktery hraje o zachranu

Reagovat
Greny

Polacek

Reagovat
Miguel19

Kovaříkovi se povedly 2 centry ve 2 zápasech a teďka zase do konce sezony od něj nic pořádného neuvidíme. Ale v sestavě bude furt.

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, že za ním čekají Petržela se Zemanem, tak to ani neni nic moc špatného.

Reagovat
Greny

zkusil bych tam ted dat Rakusaka, za tohoto vyvoje utkani by mohl pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne Hrusku, kdyz tam pujde za Kovarika..

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Jestli tohle prohrajou, začnu snad přát titul Slavii.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

ty kravo

to miril na háčko ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík co to kurva? To bych i já trefil líp...

Reagovat
HorajzmAmmann

však mu to skočilo snad na koleno..

Reagovat
Greny

to i beznohej

Reagovat
smazaný uživatel

homerun

Reagovat
smazaný uživatel

My si nedokazeme za 75 minut vytvorit jedinou sanci a to ani kdyz hrajem proti 10

Reagovat
Miguel19

Protože hrajeme v 9

Reagovat
Fakt

On ten titul ještě získá plulovnik

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty piiiiiiiiiiiiiiiiico

Reagovat
Coutinho10

Hahahaha v 10 Hubineeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte do píče. Jdu se radši dívat na golf.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ZB 07

Tragédi

Reagovat
db18

Do piče, kde byl Hájek?

Reagovat
Blasphemer

Ty pičo, proti deseti dostat gól od Hubínka je slušný dno.

Reagovat
Erialdur

Plzeň hraje tužku. Slavie brzy vyschne. On ten titul vyhraje snad plukovník.

Reagovat
db18

Doufam, že na ně vlítne Adolf, když se Vrba asi rozohní jen před novináři.

Reagovat
Kang & Kodos

Sám říkal, že proti tankům má jenom klacek

Reagovat
Erialdur

Ale dnes proti němu stojí veverka a ne tank.

Reagovat
db18

Já mam pocit, že mu ten klacek někdo spálil.

Reagovat
Kang & Kodos

My jsme za půl miliardy koupili tank z vystřihovánek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Najednou ta plichta v Teplicích nevypadá tak blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Chaluš je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Chalus ale super vykon

Reagovat
Tuard.MUTD

Jaro hrajeme sračku.. ale úplnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Polacek

Reagovat
smazaný uživatel

Osel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to je ale zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol do pici!

Reagovat
Greny

to bYl gol

Reagovat
HorajzmAmmann

ohnostroj nebo se mi zbláznil zvuk? PS: To byl gol

Reagovat
Kang & Kodos

Byl tam

Reagovat
ZB 07

Video

Reagovat
taws

Plzeňští hovada

Reagovat
db18

Nová doba!

Reagovat
HorajzmAmmann

VIDEO !!

Reagovat
Blasphemer

jasnej kurva

Reagovat
taws

Pěkně Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

2 litry v prdeli vsazeny live na neprohru plzne a on nam neuzna regulerni gol

Reagovat
exse

Bylo by to sladký kdyby to fakt gól byl a chybně ho neuznal, ale za čárou to nebylo.

Reagovat
naheCZ

Ten míč tam byl, teď by se jim tam to video hodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne taky jednou zarizli ty nuly z Plzne. Skoda, ze kdyz uz o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Že o nic nejde Říkej těm, co bojují s Boleslaví o záchranu

Reagovat
TrueCommunist

Tak oni tam maj tu technologii ne? Ktera da vedet rozhodcimu, kdyz mic prejde pres caru. Jinak to zrejme podle zaberu gol nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

jasnej gol..

Reagovat
TrueCommunist

Mne to teda tak jasny neprislo, plus jedte rozhodci maji mit tu technologii, takze nejspis vsechno spravne posouzeny.

Reagovat
HorajzmAmmann

asi nemají...

Reagovat
PavlíčeQ

Nemají. Žádná taková technologie se v lize nepoužívá. Používá se akorát video na jednom utkání z celýho kola.

Reagovat
rufus

Hele jako gól asi jo, vypadalo to tak docela. Ale záběr, že by to bylo stopro za čárou nebyl, nebo jo?

Reagovat
taws

Ze žádnýho záběru nebyl evidentně vidět míč za čárou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

velká šance to stáhnout na 6 bodů + Baník by v tejdnu mohl taky něco urvat a ještě to může bejt zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Slavia-oficialne-rozsiruje-skautske-oddeleni-15487

Zvažujeme i takové maličkosti, jako zda podává kvalitnější výkony, pokud bydlí na hotelu sám či pokud sedí v autobuse na zadních sedačkách, a to všechno vychází z jejich astrologického rozboru. Podle něj pak realizační tým skládá jídelníček i tréninkový plán," objasňuje detaily analýzy astrolog Jiří Koniáš.

Ach jo..

Reagovat
Erialdur

Reagovat
Posledni Kovboj

oh shit

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Jing a jang.

Reagovat
Kang & Kodos

Základní sestava podle Feng-šuej. Pojď mi

Reagovat
db18

Deník Sport ještě začne psát nepříznivé horoskopy kozorohy a ryby

Reagovat
Kang & Kodos

Loni s Markem Vítem jako sportovním ředitelem to bylo povedenější

Reagovat
Losinho

A co teprve s Františkem Strakou jako trenérem.

Oh wait..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Pyroman

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle je na ocenění Bludný balvan v kategorii týmů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aha ono prvního

Reagovat
db18

a jo

Reagovat
Kepy_FCB

Vy hlupaci dyt je APPRIL

Reagovat
PlackaSKS

chtěl sem říct, že je to letos slabý, ale když vidim ty reakce...

Reagovat
ratusek

blbci, chvíli sem tomu i věřil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle je úplná luftjardovina, že jsem zapomněl, že je prvního dubna

Reagovat
ratusek

jako ani bych se tomu nedivil

Reagovat
Coutinho10

málem jsem to sežral taky

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kang & Kodos

Chudák. Místo možná nejlepších fanoušků v PL skončil v Boleslavi, kde mu jednou bránou vynadaj do čuráků a za druhou má paneláky.

Reagovat
Coutinho10

tj ale aspoň vychytal Plzeň

Reagovat
Kang & Kodos

To je nám platný...

Reagovat
Coutinho10

treba vam pomuze v pristim kole, kdy ma Bolka doma Jablonec

Reagovat
Blasphemer

https://www.borovan.cz/hraci_dne/miliardare-kretinskeho-zacne-pracovat-vlivny-influencer-tomas-tmbk-brinek

Když si za peníze nemůžeš koupit trofeje, tak si kup týpka, co ti je vytvoří ve Photoshopu.

Reagovat
Kang & Kodos

31.3.? To vypadá seriózně

Reagovat
Blasphemer

legit as fuck. Navíc pro Reflex dělá koláže docela často.

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář - Bořil, Jugas, Pokorný, Sýkora - Souček, Kúdela - Mingazov, Hušbauer, Stoch - Škoda

Náhradníci: Kovář, Frydrych, Sobol, Ngadeu, Bucha, Tecl, Necid

kde je Deli Kudela

Reagovat
naheCZ

Kvůli zranění dnes nemůžou nastoupit Simon Deli, Mick van Buren, Jaromír Zmrhal a Muris Mešanovič. Viróza nepustí do utkání Jakuba Hromadu a karetní trest Dannyho.

Deli je zraněný čím dál tím víc Co tam blbne s Kůdelou taky nevím, radši tam měl dát Buchu

Reagovat
Coutinho10

ten Deli zacina bejt podivnej s tema zranenima

a tesim se na Mingyho, co predvede...mohl ny mit chut

Reagovat
KingMaster13

Možná nakonec jeho prodej přijde vhod Ty jeho zranění to se mi přestává líbit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Pokud ho někdo bude chtít ještě, díky těm zraněním...

Reagovat
Kang & Kodos

Ngadeu docela solidně odstavenej. Takovej slávistickej Karavajev

Reagovat
Coutinho10

bohuzel...aspon uspech, ze je na lavce

Reagovat
KingMaster13

Bohužel ale dalo se to čekat, jelikož Souček byl jeho stavební kámen už v Liberci. Ono celkově je tenhle post neštěstí. Na jednu stranu strašně šikovnej odchovanec s konstruktivní rozehrávkou a na druhé straně zloděj balonů, silnej, důraznej a skvělej na standartky Nejraději by si člověk nechal oba ale hrát může jen jeden Jinak Ngadeu asi na prodej no. I tak koupili jsme ho za 800 tisíc eur a teď má hodnotu 3 miliony eur, takže furt na něm krásně vyděláme

Reagovat
Uwe háže buly

Ty 3 mega nedostanete ani náhodou..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/marekjanos/status/980462479984746497?s=19

Asi se zastal "černocha" tak je mimo sestavu

Reagovat
db18

Co tam bylo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Docela zajímavá sestava juniorky Sparty:

Vorel , Hovorka, Vatajelu, Vácha, Juliš, Mustedanagič, Drchal A za Plzeň klasicky Živulič, to fakt mohl jít k nám

Reagovat
db18

Holt ho nezastupuje Nehoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

ví Rajnoch že je Vyhnalovi snad 28?

Reagovat
Blasphemer

Ten černoch nehraje, jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer

Reagovat
HorajzmAmmann

Dej mu žlutou ať se vykartuje na Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

a je tam

Ekpai čus

Reagovat
Banikovec7

Tak ještě Hronek, Matejov, Kopečný a Traore

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsem na to koukal

Reagovat
Banikovec7

2/5

Reagovat
HorajzmAmmann

Úplně vidím jak se nám to vymstí redkou Filla proti Plzni a Baroš s Procházkou budou zranění

Reagovat
Banikovec7

A nebo budem hrát komplet a stejně dostanem 3:0 Navíc máme jen 2 dny na odpočinek

Reagovat
HorajzmAmmann

a dva goly nám dá týpek, který si půl roku nezahrál a nahradil Ekpaie v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale musí hrát Vyhnal, ten je neviditelný. A přes Bača tam musí něco spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Bača to nepůjde, to spíš přes Gajiče. A zrovna z toho, že Ekpai bude mít stopku máte radost, když místo něho bude asi hrát Vukadinovič jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Já myslel spíš Mirzad... A proč vůbec Vukadinovič nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vpravo je Ekpai a na hrotu byl Vyhnal Počítám s tím, že proti Baníku bude jediná změna, že místo vykartovaného Ekpaie bude hrát Vukadinovič od začátku

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslel že je třeba bez formy nebo něco... Zlín nesleduju.

Reagovat
HorajzmAmmann

Matejov, Ekpai out

Jedeeeeem

Reagovat
KingMaster13

čekám nějakou flašku jako pozornost

Reagovat
Banikovec7

Výhra nad Plzní by nestačila?

Reagovat
KingMaster13

A jo To mi teď úplně vypadlo z hlavy, tak dohodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když jednou za čas vsadím

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, jestli Vlastík dneska obere o body Slavii, tak už nechápu vůbec nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

SKS hrajte něco do píči.. však to je snad horší než Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

To je ono, dejte jim

Reagovat
Blasphemer

Čůrák Škoda. Jak to, že se po tý penaltě psychicky nesložil?

Reagovat
KingMaster13

Máš tohle zapotřebí? Silná mentalita

Reagovat
Blasphemer

Slova mentalita a Škoda bych v jedný větě používal velice opatrně.

Ale jako zaslouženě, takovej tlak jako Slavia za těch pár minut jsme včera nepředvedli souvisle za celej zápas. A to bylo proti deseti.

Reagovat
KingMaster13

Tak jako nejchytřejší není co si budeme Nicméně mentalitu bych mu nesnižoval. Snad se ještě zapotíte ale dej na mě. Jestli proti vám začneme zápas stejně jako proti všem ostatním, tak se můžeme jít zahrabat. vy to ubránit umíte

Reagovat
Blasphemer

Po druhým poločase odvolávám.

Reagovat
KingMaster13

Raději vyhrávejte!! Když vyhráváte, tak my taky Prostě někdo nechce abychom vás dohnali holt

Reagovat
KingMaster13

Strašně se mi líbí ten tlak co dokážeme udělat pod Trpišem, to nemá šanci prostě nikdo ustát. Nicméně to, že přijdeme na hřiště a už tečeme je na hovno

Reagovat
PlackaSKS

dneska hlavně chodíme a čumíme... tohle je hrozný. snad bude lepší ten druhej poločas jako obvykle

Reagovat
KingMaster13

Hra se mi líbila do vyrovnání. Bylo vidět, že když chtějí tak ten Zlín umí fakt zamknout, pak už to nebylo nic moc. Hlavně ten nedůraz v našem vápně Bořil čumí na Holzera který mu tam hlavičkuje a málem je z toho gol Děs

Reagovat
PlackaSKS

Přijde mi, že mám vždy dobrý jen jeden poločas.. Bránění des a hrůza a střed hřiště nebyl. Ani souček se mi dnes nelíbí a to má podle mě nejkonzistnejsi vykony

Reagovat
PlackaSKS

A ne jen boril, tu situaci vypustilo tak pět hráčů...

Reagovat
Greny

ot : Ciliak to jsem uz dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo neskutečné

Reagovat
HorajzmAmmann

??

Reagovat
Greny

hokej brankar Komety to co tam predvedl to bylo neskutecny

Reagovat
naheCZ

Snažím se sledovat oboje, zrovna jsem jeho zákrok viděl, fakt paráda

Reagovat
Riviera Kid

Neskutečná forma.

Reagovat
db18

Asi nasposled, když jsme se potkali v play-off... taková klasika, jako onehdá s Trvajem.

Reagovat
FCSL

Zlín se dost zlepšil ale, hlavně kombinačně nevypadaj tak žalostně už

Reagovat
Kaspar

tak prvni gol si muzu pustit, zahozena penalta je placena a vyrovnavaci gol si muzu pustit

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzera nějak nepoznávám

Reagovat
Liquid

po zápase prohlásí: V příštím kole pošleme Baník do 2.ligy

Reagovat
Liquid

Zlín solidní výkon a fotbalovej, když to srovnáte s nezáživnou hrou Brna, tak je jasný komu fanoušci fotbalu budou přát sestup

Reagovat
C-M@ster

Dukle

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Hrozně trapnej jsi. Hrozně ale

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Liquid

vy ve spartě daleko víc

Reagovat
Artaxerxes

Jen mu dej

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha

Reagovat
C-M@ster

Zohorna

Reagovat
C-M@ster

A NEČAS!!!!

Kde je vinohrady gang?

Reagovat
Greny

skoda , ze nema na dospelej hokej . Jandac

Reagovat
C-M@ster

Tak pokud se nezraní, tak ho teď vezme. I Krejčíka snad.

Reagovat
Greny

nevezme , co vim mel by zkusit AHL jeste pokud bude ten jeho tym hrat

Reagovat
C-M@ster

To se ke mně nedostalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Chytila

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Finále Třinec - Kometa se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi mozne

Reagovat
C-M@ster

Vrať se do kavárny, druhá ligo

Reagovat
smazaný uživatel

Druha liga, to je to, z ceho nebyla Kometa spoustu let schopna postoupit, tak si musela ucast v nejvyssi soutezi potupne koupit?

Reagovat
Kaspar

jako vy se znojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Vis vubec jakou formu a vysledky loni ja jare Znojmo melo ?

Reagovat
Kaspar

jo a i tak ste si to radsi pojistili

Reagovat
C-M@ster

Baník si ligu taky párkrát koupil, akorát to nebylo oficiálně. Kometa jede.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

To je tragédie

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
nani92

total futbal

Reagovat
C-M@ster

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

ta Slavia je neuvěřitelně dřevácký tým oni fakt neumí nic jiného než nakopávat míče

Reagovat
HorajzmAmmann

čuráci.. vymrdaný čuráci

Reagovat
Baronne

Přej a bude ti přáno

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Kundy!!! Já vám dám nevracet se, svině líný

Reagovat
smazaný uživatel

Já můžu vsadit na sebevětší tutovku a stejně mě to nevyjde

Reagovat
KingMaster13

Takže za to můžeš ty

Reagovat
martin1

To je ale souboj o titul.

Reagovat
KingMaster13

Už mi to nenápadně začíná připomínat loňský rok

Reagovat
KingMaster13

Jako respekt, že to zkusili i za tuhle cenu. Bod by bejval nic neřešil.

Reagovat
HorajzmAmmann

a to nemůže hledět trošku na Baník?

Reagovat
KingMaster13

První musíme hledět na nás, pak až na vás Zase z Plzně spadnul tlak a mohou si dovolit u vás prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn - teď jsem přišel domů, fotbal jsem neviděl a asi je dobře, že jsem to neviděl... My už ten titul zase nechceme nebo co?

Reagovat
Liquid

byl to bídný výkon, zejména zlínská záloha nás přehrávala

Reagovat
DieFohlenBMG

to co stačilo na Spartu, už logicky na bojující Zlín nemohlo stačit. Škoda, že Škoda nedal tu tutovku, 6 bodů na Plzeň by bylo fajn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele