FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola

17.08.2018, 20:31, aktualizováno 20.08.2018, 19:57
Komentáře a souhrny
Ostrava zvládla dohrávku na hřišti Olomouce. Po Slavii, která podlehla Jablonci, premiérově ztratila i Sparta. Letenský celek remizoval 2:2 s Příbramí. Plzeň nejtěsnějším možným rozdílem vyhrála v Karviné. Mladá Boleslav rozstřílela šesti góly Opavu a Zlín pozdním gólem porazil Teplice. Bohemians vezou z Liberce bod za plichtu 1:1. Už v pátek Dukla ani na pátý pokus nedokázala v lize bodovat a hned od začátku soutěže nabírá pořádnou ztrátu...

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1:4

20.08.2018 18:00

Góly: 79. Pavel Dvořák - 3. Martin Fillo, 13. Dame Diop, 60. Dame Diop, 77. Dame Diop

Baník Ostrava pokračuje ve výborném vstupu do sezóně a po čtvrté výhře z pěti zápasů zůstává v závěsu za vedoucí trojicí. Vysoké vítězství v Olomouci režíroval především Diop, který sám vstřelil tři branky. Sigma stálé zůstává na třech bodech ve spodních patrech tabulky.

Hanáky čeká za tři dny prestižní střetnutí v Evropské lize proti španělské Seville, přesto do střetu proti Baníku nastoupila většina opor. Na levý kraj obrany se vrátil kapitán Vepřek, který ve čtvrtek nehrál proti Almaty kvůli červené kartě. Hostům chyběl zraněný lídr Baroš. Jeho místo zastoupil Ondřej Šašinka, jenž rozhodl poslední utkání Chacharů na hřišti Bohemians.

Na první branku se čekalo jen tři minuty. Na konci rychlého útoku Ostravy přihrál Pazdera na volného Filla a někdejší záložník Plzně či Teplic poslal Baník do vedení rychlou střelou zblízka. Sigma málem vyrovnala za osm minut, ale na Hálův centr těsně nedosáhl v ofsajdu stojící Nešpor a Faltu zase vychytal gólman Laštůvka.

Ve 13. minutě našel Fleišman průnikovou přihrávkou ve vápně Holzera, ten předal Diopovi a senegalský fotbalista přízemní střelou k tyči zvýšil vedení hostů. Šokovaná Olomouc se snažila do zápasu vrátit mimo jiné z rohových kopů, po jednom z nich se sám v pokutovém území ocitl Sladký, ale ve slibné pozici netrefil balón. Pravý bek domácích se snažil dál a ve 38. pronikl ze strany do vápna, jeho zpětnou přihrávku ale zastavil Laštůvka.

Třetí branku Slezanů chtěl přidat Holzer, jeho snahu však šest minut před přestávkou utnul svým výběhem brankář Buchta. Ve 41. minutě zkusil své štěstí z dálky Šašinka, ale Buchta tygřím skokem pokus útočníka Ostravy vyrazil.

Druhá půle začala náznaky šancí na obou stranách. Po hodině hry rozehrál Baník rychlou akci, centr z pravé strany sklepl Fillo k Diopovi, jenž do prázdné brány přidal třetí branku hostů. Olomouc se i za velmi nepříznivého stavu nevzdávala, ovšem Nešpor po Faltově příhře pálil vedle tyče.

Představení Chacharů a jmenovitě Diopa pokračovalo třináct minut před koncem. Hrubý na kraji vybojoval míč a přihrál jej před bránu, kde Diop neměl problém zkompletovat hattrick - 0:4. Alespoň o čestný zásah se v 79. minutě postaralo duo střídajících hráčů Sigmy. Zahradníček nacentroval na Dvořáka, jehož hlavička zaplula až do sítě. V závěru ještě Zahradníček prověřil z úhlu Laštvůvku, ale neuspěl. Baník si již v závěru vysokou výhru pohlídal.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:2

19.08.2018 18:00

Góly: 38. Guélor Kanga (pen.), 69. Alexandru Chipciu - 6. Miroslav Slepička, 86. Emmanuel Antwi

Příbram dokázala na hřišti favorita vyválčit jeden bod, když domácím uštědřila lekci z produktivity. Sparta byla jasně lepší, ale ani to, že hrála 50 minut pouze proti deseti, jí k výhře nestačilo. Hrdinou zápasu se stal hostující brankář Švenger.

Letenští si první šanci vypracovali už ve čtvrté minutě. Frýdkova střela byla zablokována a Kangův pokus mířil vysoko nad. O moment později se hosté dostali do protiútoku, jejž Matoušek vyřešil perfektní přihrávkou na Slepičku a ten se nemýlil. Vyrovnat mohl ve 14. minutě Costa, jeho zakončení ale obrana srazila na roh. Sparta se hnala za vyrovnáním. Se Šuralovou hlavičkou si poradil Švenger a Stanciův pokus z přímého kopu skončil těsně nad.

Deset minut před koncem prvního poločasu nejdříve Plavšič pálil do tyče a pak v pokutovém území Fantiš fauloval Stancia. Rozhodčí Franěk nařídil pokotuvý kop, který s přehledem proměnil Kanga - 1:1. Ve 42. minutě byl vyloučen hostující Tregler za faul na unikajícího Tetteha. Sparta mohla početní převahu využít už do poločasu, nicméně Stanciu trefil břevno a proti střele Plavšiče vytáhl úžasný zákrok exsparťanský Švenger.

První příležitost ke skórování si v druhé půli překvapivě vypracovali hosté. Květova rána ovšem Nitu nepřekonala. Ve 49.minutě znovu zazářil proti Chipciuovi i Šuralovi Švenger. Oslabení hosté se snažili hrozit z brejků. Po jednom takovém musel Nita zasahovat po střele Kiliána. Víc ze hry ale měla jednoznačně Sparta. Šural v samostném úniku na brankáře Přibrami ale nevyzrál. V 62. minutě hlavičkoval po centru Stancia mimo tři tyče Tetteh. O pět minut střílel vedle i osamocený Šural.

V 69. minutě se domácí konečně dočkali. Chipciu ve vápně zachoval chladnou hlavu a přesnou ranou k tyči poslal domácí do vedení. To mohl po šedesáti vteřinách navýšit Tetteh, ghanský útočník ovšem trefil pouze boční síť. Sparta si vytvářela příležitosti na přidání rozhodující branky. Kanga mířil nad a proti Šuralovi zasáhl příbramský strážce svatyně.

V 86. minutě přišel pro domácí šok. Nejdříve famózní Švenger zlikvidoval pokus Tetteha a i následnou dorážku Radakoviče. Nový pak odkopl míč až na půlící čáru, kde Frýdek prohrál souboj se střídajícím Antwim, jenž se dostal do samostatného úniku, který chladnokrevně zakončil. Příbram tak i v početním oslabením dokázala vyrovnat. Domácím se v závěru zápasu už skórovat nepodařilo, když pokusy Šurala a Stancia minuly cíl.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 0:1

19.08.2018 15:00

Góly: 6. Michael Krmenčík

Co nesvedla Slavia, to se podařilo obhájcům z Plzně. Viktoriáni zvítězili i v pátém zápase po sobě a znovu jim k tomu stačila jediná branka. Michael Krmenčík se přitom mohl mezi střelce zapsat vícekrát, ale vedle zahozených příležitostí neproměnil i pokutový kop.

A naopak smolnou sérii bez bodu natáhla Karviná, která je společně s Duklou nejhorším týmem soutěže. Úvod utkání nezastihl karvinské zrovna v optimální formě, Plzeň hrozila hned z kraje zápasu a po tečované střele Hrošovského mohla poprvé inkasovat. Karviná stihla odvrátit na rohový kop, ale z něho následně inkasovala. Roh Hrošovského se snesl na hlavu Michaela Krmenčíka, který potvrdil pověst kanonýra a poslal Viktoriány do vedení!

Po čtvrthodině hry mohlo být s Karvinou ještě více zle. Janečka totiž ve vápně fauloval Řezníka a sudí Orel bez váhání odpískal pokutový kop. Jenže jindy spolehlivý Krmenčík tentokrát zklamal, Berkovec skvěle vystihl směr a stal se hrdinou okamžiku. Penaltu chtěla i Karviná, to když Hubník nešťastně upadl na míč, ale reklamace ruky u pana Orla neprošla. Domácí fotbalisté pak přeci jenom přitlačili na pilu, jenže šance měli hosté. Po Petrželově zasekávačce dobře zasáhl Lingr a na druhé straně Tusjak napálil jen Kozáčika, zatímco Budinský nad.

Aktivně se snažil vystupovat Vlastimil Petržela, ve druhém poločase si připsal další dva střelecké pokusy, nicméně skóre se znovu neměnilo. A výsledek platil i po zajímavém sólu Janečka či pokusu Ramíreze. Obrovskou radost z vyrovnání pak domácím překazil zdvižený praporek a tedy odmávaný ofsajd.

V 72.minutě spálila Karviná další obrovskou šanci a Smrž si snad ještě teď zoufá, co dokázal zazdít. Smrž měl před sebou prázdnou branku, ale nedokázal zkrotit balón a nekompromisně zakončit. Viktoriány čekal ještě těžký závěr, ale domácím docházely síly a nakonec si ani v pětiminutovém nastavení nedokázali vynutit vyrovnání. Plzeň znovu vyhrála nejtěsnějším výsledkem a body tentokráte veze z Karviné.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 0:2

18.08.2018 19:00

Góly: 44. Martin Doležal, 77. Tomáš Holeš

Jablonec dokázal po výborném výkonu porazit Sešívané 2:0. Hosty do vedení poslal Doležal a výhru zpečetil Holeš. Domácí se neprosadili, když většinu jejich šancí, včetně penalty, zlikvidoval muž zápasu, Vlastimil Hrubý.

V úvodu utkání si Slavia vypracovala sérii rohových kopů, ze kterých ale nic nevytěžila. Jablonci stačil jeden a hned z toho byla nebezpečná, leč nepřesná hlavička Lischky. Střela hostujícího Kubisty z osmé minuty byla sražena do rukavic Koláře. O moment později běžel od půlky sám na jabloneckou bránu Stoch. Matěj Hanousek ovšem předvedl výborný návrat a šanci zmařil. Zhruba po čtvrthodině hry se do míče z dálky tvrdě opřel Hušbauer, jeho pumelice ale skončila nad.

Jablonec rozhodně nehrál špatně, nicméně jeho akce většinou ztroskotaly na předfinální fázi. A byli to opět domácí, kteří mohli otevřít skóre, jenže Sýkorova skákavá střela skončila těsně vedle pravé tyče. Ve 35. minutě mohl střílet Kubista, jenomže na poslední chvíli se do jeho zakončení položil Ngadeu a srazil míč na rohový kop. Pár momentů před koncem prvního poločasu našel Masopust krásným centrem hlavu Doležela, jenž poslal míč mimo dosah Koláře přímo do šibenice. Do kabin se tak šlo za vedení 1:0 pro Jablonec.

V 52. minutě po centru Baluty střílel do protipohybu brankáře Sýkora, Hrubý však předvedl senzační zákrok a střelu vyrazil. Po šedesáti minutách zápasu nařídil rozhodčí Berka pokutový kop za ruku Trávníka. Míč si vzal Milan Škoda, kterého perfektním způsobem vychytal Hrubý. Ten si poradil i se střelou Baluty po následném rohu. V 75. minutě se řítil do šance nový muž na trávníku, Tecl, jenže ani to, že byl praktický čerstvý, mu ve sprintu proti Hanouskovi nepomohlo, ten podobně jako v prvním poločase Jablonec zachránil.

Neuběhly ani dvě minuty a dopředu se hnal tentokrát Jablonec. Jovovičovi se podařilo uvolnit na levé straně a centrem oslovil Holeše, jenž krásnou hlavičkou překonal Koláře a zvýšil stav už na 2:0 pro hosty. Domácí už po druhé obdržené brance hráli vabank, ale byli to hosté, kteří hrozili z protiútoků. V 81. minutě mohl zápas definitivně rozhodnout Doležal, Kolář se ale zaskvěl a šanci zneškodnil. Chramostův oblouček z dalšího brejku skončil nad. V naprostém závěru se Slavii přeci jen podařilo dvakrát překonat Hrubého, Balutu ovšem zastavilo břevno a proti střele Škody zastoupil Hrubého Masopust.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:1

18.08.2018 17:00

Góly: 52. Elvis Mashike Sukisa - 42. Rudolf Reiter

Zápas mezi Libercem a Bohemians skončil 1:1. Do vedení v prvním poločase šli hosté zásluhou Reitera. Slovan dokázal vyrovnat na začátku druhé půle po brance Sukisy.

Hosté měli od začátku zápasu víc ze hry. Obrana Liberce ale fungovala výborně a hosty do ničeho nepustila. A byl to nakonec Slovan, jenž si připsal první zakončení na bránu. Breite ovšem vysoko přestřelil. To jako by domácí probralo. Pázlerovu nebezpečnou hlavičku zlikvidoval Valeš.

Ve 30. minutě vystřelil z dálky těsně nad domácí Karafiát. Na druhé straně Bartkův zajímavý přízemní centr přeběhli Mašek i Yusuf. Pár minut před koncem poločasu se ke střele po pěkné kombinaci dostal Filip Hašek. Hladký reflexivním zákrokem vyrazil míč ale pouze k Reiterovi, pro něhož nebylo problémem trefit hlavičkou odkrytou branku.

Od začátku druhé půle se Slovan hnal za vyrovnáním. Breiteho střela však skončila mimo tři tyče. Neúspěchem skončilo i zakončení Pázlera. V 52. minutě Karafiát přesnou přihrávkou uvolnil Sukiseho, jenž prostřelil Valeše mezi nohy a vyrovnal tak stav zápasu na 1:1.

Strhnout vedení zpět na stranu Bohemky mohl Yusuf, Hladký však výborným zákrokem míč vyrazil. V 69. minutě opět zahrozili domácí. Centr Oršuly našel přesně Ševčíka, který trefil tyč Valešovy svatyně. Právě Valeš zachránil hosty od inkasování o pár minut později, když z úhlu střílel Breite.

V závěru zápasu byla aktivnější Bohemka, ta dokonce vstřelila branku, jenž byla ovšem chybně neuznána pro ofsajd, o který se v žádném případě nejednalo.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 1:0

18.08.2018 17:00

Góly: 90+4. Alexander Jakubov

Fastav Zlín dal zapomenout na porážku s Plzní a doma udolal jedinou brankou Alexandra Jakubova Teplice. Rozhodující branka padla až ve třetí minutě nastavení, takže severočeský klub už na ní nedokázal zareagovat.

Samotnému utkání by dost možná více slušela remíza, přesněji bezbranková remíza. Žádný ofenzivní koncert se totiž nekonal, šancí nebylo příliš a spíše byl k vidění defenzivní fotbal. Pokud se směrem dopředu něco dělo, bylo to spíše zkraje zápasu. V dobré střelecké pozici nepřekonal hostující hráz Ibrahim Traoré. Stejný hráč si pak o čtyři minuty později připsal další střelecký pokus, ale Grigar nemusel zasahovat. Jedinou výraznější šanci Teplic obstaral v prvním poločase Žitný a jehož rána pořádně protáhla brankáře Dostála.

Po změně stran byl v gólových šancí aktivnější Zlín. Jean Beauguel měl na kopačce hned dvakrát vedoucí gól, ale v prvním případě netrefil zařízení a v 52. minutě trestuhodně zblízka opět minul.

Teplice zazlobily po hodině hry. Nejprve Vondrášek po perfektním pasu Ljevakoviče odmítl překonat dobře zasáhnuvšího Dostála a po něm vyzkoušel nepřesný obstřel Vaněček. Zdálo se, že utkání skončí remízou a když už se oba celky skoro chystaly do šaten, udeřil Alexander Jakubov! Běžela už třetí minuta nastaveného času, když obrana hostí totálně zaspala a Jakubov střelou do prázdné branky rozhodl o třech bodech pro Ševce.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - SFC Opava 6:1

18.08.2018 17:00

Góly: 2. Nikolaj Komličenko, 21. Nikolaj Komličenko, 44. Ladislav Takács, 53. Ladislav Takács, 58. Nikolaj Komličenko (pen.), 67. Tomáš Ladra - 26. Matěj Helebrand

Pořádný výprask schytal nováček soutěže Opava. Slezané v Mladé Boleslavi zkolabovali a od Středočechů si nechali nasázet šest branek! Utkání mělo dvě hlavní hvězdy, autora hattricku Nikolaje Komličenka a dvougólového Ladislava Takácse.

Mladá Boleslav doma potřebovala zabrat a nováček soutěže byl ideální terč, zvláště když s ním měli Boleslavští nevyřízené účty z minulosti. Domácí začali dle předpokladů aktivně a už ve druhé minutě zápasu se mohli radovat ze vstřelené branky. Střelecký účet si otevřel Nikolaj Komličenko, když pohotovou dorážkou dokončil to, co před ním Ladra nedokázal. Opava chtěla co nejrychleji odpovědět, ale domácí se dostali do varu a o dvacet minut později zdvojnásobili svůj náskok. Takács odvedl výbornou práci, když předskočil Schaffartzika a pak naservíroval přesný pas na Komličenka, který to proti brankáři Fendrichovi znovu zvládl.

Opava se nevzdávala a rychle vstřelila kontaktní gól. Po rohovém kopu se v dresu hostí střelecky prosadil Matěj Helebrand a jen o chvíli později mohlo být vyrovnáno, kdyby střelu Kuzmanoviče nevytáhl Šeda. Místo vyrovnání pak přišel trest. Těsně před odchodem do šaten vrátil dvoubrankové vedení na stranu Mladé Boleslavi Ladislav Takács. Fendrich totiž Konatého střelu jenom vyrazil do míst, kde se pohyboval domácí fotbalista.

Mladá Boleslav měla utkání skvěle rozehrané, neváhala a nalomeného soupeře ve druhém poločase brzy dorazila. Nejprve rozřešil po rohovém kopu nastálý závar opět Ladislav Takács a krátce po něm zkompletoval hattrick Nikolaj Kompličenko. Sudí totiž odpískal ve prospěch středočechů pokutový kop, a to kvůli faulu Fendricha na Konatého a Komličenko ho bezpečně proměnil.

V 67. minutě zvyšoval už na hrozivých 6:1 Tomáš Ladra, který zakončil rychlý brejk tažený Komličenkem. Opava byla zralá na ručník a do konce utkání už se nevzpamatovala. Prohrát nakonec mohla ještě mnohem vyšším rozdílem, nebýt několika zákroků brankáře Fendricha.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 1:2

17.08.2018 18:30

Góly: 15. Ivan Schranz (pen.) - 13. Martin Chlumecký (vl.), 90. Martin Chlumecký (vl.)

V zápase mezi Duklou a Slováckem stříleli branky pouze domácí hráči. I tak se ale hostům podařilo zápas vyhrát díky dvěma trefám domácích do vlastní sítě. Obě si připsal nešťastník zápasu Martin Chlumecký.

Do utkání vstoupili lépe Pražané a už ve třetí minutě měli obrovskou šanci po přihrávce Schranze na Bredu, ten se ale o možnost dát gól připravil vlastní nešikovností. Holík už se do zakončení dostal, míč však hlavičkou poslal mimo tři tyče. Na druhé straně se efektně uvolnil Zajíc, jeho štiplavá rána ale mířila pouze do rukavic Rady. Ve 13. minutě Jakub Petr zahrál rohový kop, na který Chlumecký nezareagoval a míč se od něj odrazil za bezmocného Radu.

Vedení ovšem hostům nevydrželo příliš dlouho. Domácí totiž dostali po faulu Slovácka výhodu pokutového kopu, jejž Schranz s přehledem proměnil. Duklu brzké vyrovnání povzbudilo a další ohrožení Slovácké branky si mohl připsat Miloševič, rána mu však vůbec nesedla. Pak se ale hra přiostřila, a i když Slovácko bylo ke konci poločasu aktivnější, tak si žádnou větší příležitost vypracovat nedokázalo.

V 53. minutě se do šance dostal po přihrávce Daníčka hostující Sadílek, jenže jeho střela skončila vedle. Slovácko tahalo ve druhém poločase za delší konec. Zajícovu individuální akci zastavil pěkným zákrokem až Rada. Brankář Dukly se zaskvěl i v 71. minutě, když senzačně vyrazil střelu Hoffmana. Po skrumáži ve vápně nedokázal skórovat ani Janošek, jenž branku přestřelil.

Domácí si svoji první větší šanci ve druhé půli vypracovali až v 84. minutě, nicméně Hanouskova hlavička z těžké pozice se mezi tři tyče nevešla. Když už se zdálo, že utkání dopadne nerozhodně, tak po centru Petra z levé strany chtěl Chlumecký míč odkopnout do bezpečí, místo toho ale skončil opět ve vlastní síti. Domácí i tak mohli bodovat, v naprostém závěru ale Brandner zblízka přestřelil bránu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň55007:115
2.Sparta Praha541011:313
3.Slavia Praha540111:312
4.Baník Ostrava540110:312
5.Fastav Zlín53117:510
6.1. FC Slovácko53028:69
7.1. FK Příbram522111:88
8.FK Jablonec52128:57
9.Bohemians Praha 190552126:77
10.FK Mladá Boleslav520312:126
11.Slovan Liberec51315:56
12.FK Teplice51228:105
13.Sigma Olomouc51046:113
14.SFC Opava50144:141
15.MFK Karviná50054:140
16.Dukla Praha50054:150

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (807)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

1. pro Drska ještě jedno kolo na Dukle

Reagovat
salaminoo

zítra ho odvolají

Reagovat
HorajzmAmmann

nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Fuklu domu smaznem i kdyby si na lavicku privedli Capella.

Reagovat
HorajzmAmmann

asi jo.. ale skore je skore

Reagovat
smazaný uživatel

2 kola

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta ať ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to popletl

Reagovat
ratusek

Dukla

Reagovat
REPLIKATOR

sestup konečně

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Ještě je brzo.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Jacks11

Chlumecký král

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla přímý sestup Ostatní se zachránit v baráži ideálně (Zbrojovka je bez šance... i po výhře proti ČB nevěřím, že mají na ligu, budou akorát dělat ostudu...)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
ZB 07

Ty jsi fanoušek teda

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale raději pár let ve druhé lize, než opakovat to utrpení z před let minulých

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes teda velké štěstí, ale za druhý poločas zasloužené 3 body... Každopádně po 5ti kolech 9 bodů je velká paráda!

Reagovat
doshcz

herní styl Slovácka je hodně dobrej, mít tak hráči větší kvalitu

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten cinan musi byt unesenej

Reagovat
REPLIKATOR

Proč není na fotce Chlumecký

Reagovat
PP

Reagovat
Mirek na tenisu

Chlumecký? Asi nějakej dobrej oddíl jinak doporučuji sledovat malý fotbal Bosna-ČR na ČT sport. Čapoun se Zelenkou.....klauni na cestách.

Reagovat
dinss

Je dobre, že to dávají. Snad kluci přivezou medaile.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak za Manchester United 23 v základu Kovář a na lavičce Fojtíček.

Reagovat
dinss

Ta Dukla je fakt strašná. Jestli nepřivedou Kozla tak asi spadnou... Přitom kádr mají podobný..

Reagovat
Shevchenko

Super Drsku ještě jedno kolo!

Reagovat
Realita

A Janečka z Karviné už zase tahá za kratší konec. V neděli se do toho musí obout

Reagovat
Chlupatá máma

Chlumecký král střelců.

Reagovat
Kepy_FCB

5.kol - 4.vlastenec

Duklo jen tak dále

Reagovat
SpecialOne

jen 3, jeden byl v přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecky na fotku

Reagovat
skat

Chlumecký je špičková kapacita v oboru - u nás se spousta lidí čílila, že ho pouštíme, ale když má někdo takovou smůlu, tak je lepší, když ji rozdává jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nedal hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecký na šéfa

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tedy lituji dát si v jednom zápase dva vlastence je na palici. Doufám že ho podrží a v dalším zápase nastoupí. Jinak Slovácko jen tak dál

Reagovat
Salfovic

Marně vzpomínám, kdy se to někomu povedlo naposled.

Reagovat
aurelio

Bolo ich viac, ale špecialista na vlastné góly Noveski to takto dokázal v 2005 - http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/spieltag/1-bundesliga/2005-06/13/723121/spielanalyse_1-fsv-mainz-05-30_eintracht-frankfurt-32.html Ešte dal aj jeden do správnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel dát hattrick za každou cenu. Do jaký branky vůbec neřešil.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Ten má zatím rekord, ale myslím, že ho možná časem překoná Süle, který na to má taky docela smůlu.

https://www.transfermarkt.de/1-bundesliga/eigentorstatistik/wettbewerb/L1/plus/?saison_id=2017

https://www.weltfussball.de/ewige_torjaeger/bundesliga/eigentore/1/ (už mu chybí jen dva)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prcám Snad se z toho borec vzpamatuje a nedopadne jako Rajtoral

Reagovat
Greny

Treti gol v sezone, meli by ho zkusit na hrotu

Reagovat
db18

Chtěl jsem si udělat srandu, že Chlumecký bude nejlepším střelcem, ale koukám, že tabulku střelců vede Vaněček... to je ještě větší bizár.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Basty

To není možné on musel mít vsazeno už minule s bohemkou tam ten potřebný vlastňák dal a rozhodnul tak teď musel dát dva aby mu to vyšlo

Reagovat
Mates_Matesović

Dukla + Karviná je snad největší duo kryplů za posledních 5 let, i s relativně easy losem prohráli úplně všechno.

Reagovat
Mates_Matesović

No, tu Karvinou teda beru zpět, ale minimálně s Bolkou doma měli body udělat.

Reagovat
Han střelil první

My tři roky zpátky jsme byli taky tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecký, zatím nejlepší střelec Dukly

Reagovat
Puskas

Doufám, že bude hrát proti nám, vždy je třeba mít nějako pojistku, když se nebude dařit...

Reagovat
AjaxFans

DÍKY za něj

Reagovat
Whitemedia

Chlumecký je teď úplně v hajzlu, ten už musí myslet i na provaz..

Reagovat
Kang & Kodos

Chlumecký - Janečka, to budou dostihy!

Reagovat
mickey mouse

Dukla

Reagovat
oli9

Dukla pukla výborně slovácko 9 bodů je skvělých .... tolik bylo po 15, kole minule ?

Reagovat
AjaxFans

Nakonec budeme ještě silnější než minulou sezonu.Danek je pro mne překvapení,moc jsem od něj nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Je super být aspoň jednou na straně těch, kteří se můžou smát těm kriplum dole..

Reagovat
ratusek

snad tam taky nezabředneme

Reagovat
KingMaster13

Po těch letech kdy byli tím kriplem naše 2 týmy je to příjemná změna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

Lepší než palcohoničství co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím kdo je tady lepší palcohonič než ten, kdo tady každé kolo píč*val do Kučery

Reagovat
Kepy_FCB

jojo to mi vyneslo mraky palců tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jinak nevim proč si to tady každé kolo psal

Reagovat
Kepy_FCB

protože jsem s jistotou věděl že mám pravdu, že musí táhnout do hajzlu, což se potvrdilo!

Reagovat
smazaný uživatel

Že na něj ještě reaguješ.

Reagovat
HorajzmAmmann

Můj sen se stává skutečností.

V TOP 4 je Sparta, Slávia i Baník.

Nic lepšího naší ligu už potkat nemůže Teď se jich ještě nějakým haluzem držet a konec ligy může být kurva zajímavý Ne že by to bylo reálné, ale takhle to fakt vypadá hezky...

Reagovat
KingMaster13

Rozhodně jsem rád, že jste se přidali k nám. Rozhodně daleko lepší vidět naše 2 týmy v top 4 než bojovat o udržení Zároveň jsem rád, že i Bohemka zaživá lepší období, Sigma se hezky rozjíždí, už jen to Brno aby ožilo

Reagovat
HorajzmAmmann

když v té první šestce bude místo Slovácka a Příbrami Bohemka se Slovanem tak to pro mě osobně bude úplně nejlepší. Bohemce jsem vždycky přál, přišla mi vždycky dost sympatická i když hrála sračku, což nechápu, ale je to tak No a Liberci nemůžu nepřát, protože tady x let bydlím a tak nějak jsem si na něj zvykl. Občas jsem i zašel na poháry a doma taky dokáží udělat solidní atmosferu. Takže za mě ok. Zbytek (Jablonec, Teplice, Olomouc a Slovácko) at si zahrají skupinu 7-10.

Ale zatím to jsou 4 kola, takže uvidíme jak to bude dál. Za chvilku nás čeká domácí dvojzápas ACS - SKS takže to bude slušná prověrka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole na vás jsem úplně zapomněl.... Hele stejně bych to takhle nechal. Skupinu EL máte za sebou tak to přenechte ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek ti ještě ukáže, jak se postupuje do pohárů se záporným skóre

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno. Poznar nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, takže to pořád může znamenat záporné skóre a poháry samozřejmě

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Do Top 6 ještě Liberec a třeba Bohemka, a ten konec bude parádní.

Reagovat
ondrasch77

si měl mokrej sen, ne?...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlín doma

1. kolo v 92. na 3:2

3. kolo v 90. na 1:1

5. kolo v 94. na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení = postrach hostů Hlavně nesmí chybět příchod Saši Jakubova v 88. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nastavovaly se 3 minuty a gól padl v 94. :D

Reagovat
db18

...stát se tohle Plzni.

Reagovat
remeslnik

Ten gól byl 92.55 a už se ani nerozehrávalo. Tu 94tou minutu tam napsal nějaký matěj !!!

Reagovat
db18

Tak jako u Plzně v Jihlavě nebyla v souladu časomíra ČT a sudího/na stadionu, ale nikoho to nezajímalo.

Reagovat
Nebelung

Podle přímého přenosu končila 93. minuta.

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo to asi v 92:56. Ale to bránění Teplic byla totální komedie, Jakubov tam pár metrů od sebe neměl nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Před tejdnem se několik dní řešil miniofsajd Plzně. Nechci vědět, co by se dělo, kdyby tam mávl Zlínu v 90 minutě to, co dneska mávnul Bohemce

Reagovat
Firkraag

Video musí bejt, tohle je fakt peklo. Navíc to ani nebylo těsný, zkrátka účelový odpískání....

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom debil si může myslet, že každá chyba je záměrná. Rozhodčí jsou lidi a dělají chyby, remcalům bych radil si to vyzkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a když jsme u tý bohemky, loni jste Viktorku porazili a 2 góly byly i přes video uznány, přestože byly neregulerní (ofsajd a faul před brankou). Takže Bohemka má rozhodčí pěkně zmáknutý.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

V poslední vteřině ztratit bod, to je rána. Jak to na začátku vypadalo nadějně, tak teď mají Teplice po pěti zápasech 5 bodů a příště hostí Slavii. Bohužel, bude to tuhý boj o 10. místo, jak jsem očekával před sezonou...

BTW: Viktorka Žižkov je na tom ve 2. lize bodově úplně stejně. Asi mě nečeká úplně veselá sezona..

Reagovat
Euphael

Král do GB za Plasilem

Reagovat
monty25

Uvidíme, zatím byl na testech. Aspoň by za něj byly nějaký prachy, ale pak zase shánět stopera, nebo hrát s Hoškem v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nedopadl jak Pokorný... pokud by ho vzali...

Reagovat
db18

Ve sparťanský juniorce určitě bude někdo nespokojený, koho by Hejkal(?) mohl přetáhnout k vám.

Reagovat
monty25

No a jako náhradu za Vaněčka bych bral Jindráčka z Ústí, když mu to teď tak střílí. Dodnes vzpomínám na jeho gól prdelí v 1. kole sezony 2013/2014.

Reagovat
OranžováKarkulka

to byla velka fotbalova nadhera chudak daval stabilne kazdorocne 2 goly a tehdy si pulku vyplacal v prvnim kole a jeste omylem

Reagovat
Kang & Kodos

Standa už piluje standartky na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

řežba pořadatele v Edenu už v první minutě??? Wtf?

Reagovat
kecipep

Jouda Skoda zase ukazal charakter

Reagovat
OranžováKarkulka

Bod za me dobrej, zapas koukatelnej, na to ze jsme hrali venku tak to vubec marnej vykon nebyl. Yusuf me bavi, produktivni sice taky zvlast neni, coz se dalo cekat, ale oproti Julisovi aspon nejakou herni vlastnosti obcas vynikne, u druhyho jmenovanyho jsem dosud nepochopil co ma za silnou stranku. Pokud se tech 5 zapasu ma nejak vysledkove hodnotit, tak jsme podle me v prijemnym stredu tabulky, coz je realisticky to na co mame, s nasim rozpoctem jsme radi, ze nam tece tepla a ted dokonce i stabilne hravame zabavnej fotbal.

Proskeho vystoupeni nechci moc seriozne rozebirat, abych si nekazil vecer, ale zaprvy je to ponekolikaty co nas prokazatelne okradl a zadruhy je to totalni curak - tudiz doufam, ze se k tomu disciplinarka v cele s GSM postavi celem a naordinuje mu tzv. domingovu kaktusovou stopku. Az to rozchodi, tak se samozrejme bude moct vratit, ale v lepsim pripade mu to umozni srovnat si v hlave myslenky a presunout se do nejaky jiny branze kde ten svuj prebytecnej chromozom uplatni, aniz by nasral vsechny okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že nahraje Tecl na Jablonec by byl účinnej

Reagovat
Kang & Kodos

Fotbal z pravěku > totální fotbal

Reagovat
Andis

Tecl taková rychlost s balonem to se jen tak nevidí Jinak Slávisti dobrý kašpaři, nemají čím nahradit Debilo ani Ngadea ten tam běhá s omotanou hlavou a neví o sobě a stejně tam bude SKS forever tvl a to chtěli do LM a ještě přes Dynamo a Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Že na Jablonec neumíme, respektive že Jablonec umí na nás - to by mi nevadilo. Spíš mě začíná štvát, že už zase máme problém s proměňováním šancí... Pokolikáté už za posledních deset let? Bican se musí solidně obracet...

Reagovat
PlackaSKS

kdo v čr proměňuje šance? to je právě o tý kvalitě, která tady prostě chybí... bohužel. občas vyjde zápas, kdy to skončí 5:0, ale většinou je deset šanci na jeden gol...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Sparta s Plzní dokáží často vytřískat tři body z holomajzny. My můžem obléhat vápno 44 minut v poločase a v tý jedný dostanem gól z náhodnýho brejku. Já sice chápu, že fotbal je o gólech, ale hergot nadat ani pentli? Se trochu bojím, že to zasraný Dynamo se podepsalo víc, než je dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco není jasný?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jako kdyby Plzeň nebo Sparta, přestože v utkání byla jednoznačně lepší, nikdy neprohrála. Velice často. Slavia z holomajzny body bere taky, viz minulej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle.... Ale jo, neplatí to samozřejmě úplně vždycky, jen mám pocit, že my to máme jako můru, občas to na nás sedne a kdybysme hráli proti samotnýmu gólmanovi, tak to stejně nedáme. Navíc dneska jsme hráli hrozně... S Bolkou to sice nebylo nic moc, ale tam aspoň Bolka byla o trošku horší, takže sice utrpěný vítězství, ale celkem v pořádku, jen z toho fotbalu bolely oči. V podstatě jsem chtěl říct, že nám pravidelně chybí taková ta chuť to urvat i z ničeho, Sparta tohle kdysi měla špičkově vyvinutý a Plzeň to teď v sobě má jakžtakž taky (pokud pominu loňský jaro, kde nevím proč čekali, až bude konec ligy).

Reagovat
smazaný uživatel

Já tim chci říct, že i Barcelona nebo Bayern ve všech utkáních nedominuje a přesto vyhraje. Je to celkem logický, rozdíl ve kvalitě hráčů tam prostě je, takže je větší pravděpodohnost, že promění i pološanci. Stejně tak je logický, že hráči co hrají 80 minut proti zaparkovanýmu autobusu to mají se střílením branek komlikovanější (už jenom větším počtem hráčů ve vápně) než hráč, krejej jde z brejku sám na gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já nerozporuju. Jen mám dojem, že oproti Spartě nebo Plzni máme větší problém s vítěznou mentalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je další faktor. Ono to neustálý brečení s tim souvisí. Já osobně jsem rád, že viktoriáni mají zakázanou mediální komunikaci po zápase, protože by z nich padaly stejný sračky jako z hráčů ostatních týmů.

Reagovat
Sosi

Oni maji zakazany rozhovory?

Reagovat
KingMaster13

Dynamo se podepsalo dost ale ne z takový části jako to, že přijel Jablonec který jsme porazili 1x z 20 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám... Já si vždycky u těchhle zápasů vzpomenu na tu situaci po naší LM. Měli jsme prachy, dotáhli jsme pár útočníků, vyšel tady článek "Útočná síla Slavie je impozantní" nebo tak nějak se to jmenovalo - a pak jsme potřebovali deset šancí na gól a když už jsme nějakej dostali, tak to bylo z prdu. Jestli z toho mám nějakej komplex nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco není jasný?

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

tak jak řikám, kvalita

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak my vám ten pohár pustíme i letos teda...

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Druhou pulku Slavie jsem videl tak by oko od 70.minuty.. tam se neco stalo predtim nebo to byl Tvrdik time?

Reagovat
KingMaster13

zkoumal se videorozhodčí asi 3 minuty a tak 3 minuty se ošetřoval Ngadeu a Lischka. Plus ještě za střídání no

Reagovat
Greny

Ajo jsme to meli skoro bez zvuku prave v hospode pentle jasna?

Reagovat
KingMaster13

Pentle naprosto jasná vystoupil proti střele, ruka od těla a trefilo ho to do ní. Pak se ještě přezkoumávala 1 ruka a ta se neprokázala, z toho záběru to fakt nešlo vidět, takže správně posouzené. Ale trvalo to právě.

Reagovat
Greny

Dik dik

Reagovat
smazaný uživatel

Byla akorát Tvrdík penalta... Dvakrát zkoumali ruku na videu a potřetí rozhodčí řekl, že teď na video kašle a tu pecku prostě pískne na pocit...

Reagovat
Banikovec7

Řešilo se, že se loni domluvili na výsledku, tak se letos domluvili zase, aby to vypadalo, že to loni domluvené nebylo.

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda, že Pelta nemá bráchu, to by mohl udělat Tvrdík jenom ctrl-c, ctrl-v

Reagovat
db18

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

10 sekund ... ale

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě jablonec překvapilo mě, jak hráli útočně i po gólu, hodně sympatický výkon...Rada nebrzdil hru, když mohl, tak rychle podával míče ... smekám ....

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, jinak na tu hru s 1 útočníkem brzy ovšem dojede. Doležal sice dnes gol ale jinak je to kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to dost štve ta hra na jednoho útočníka (Hlavně, když to je Doležal). Ale doma proti slabším dává dva. Na Karvinou měl dva. Venku a proti silným hraje na jednoho.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam i Chramosta, jako alternativa...

Reagovat
PavlíčeQ

Velká paráda dnes jsem počítal s tím, že tam prohrajeme a nakonec odvážíme 3 body. První půle byla parádní, ve druhý půli jsme se zbytečně moc zatáhli, ale nakonec jsme to zvládli. Vlasta v bráně opět parádní, to je prostě jednička jak má být a Vladovi to vepředu dneska taky sedlo, dnes ale všichni do jednoho skvělí

A je teda potřeba aktualizovat jednu statistiku - Slavia porazila Jablonec jednou jedinkrát z posledních 19 ligových zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ale já ti to říkal, že si nás podáte. To zase jsou důležitý body, který jsme ztratily

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Nekoukal jsem (ženská Barca hrála zase přátelák ), ale přijde mi, že čím víc jsou slávisti na Twitteru natěšení, tím hůř to pro ně vždycky dopadne...

Reagovat
Greny

OT : goool 2:0 mala kopana finale eura na ct sport

Reagovat
Riviera Kid

dík. Hlava derava.

Reagovat
naheCZ

3:0, to už musíme dát

Reagovat
Mirek na tenisu

Před těmi kluky smekám klobouček Bojovníci jako řemen a ještě k tomu několik výborných fotbalistů. Nic to nemění na tom, že konkurence v tomhle sportu je až na vyjímky slabá. Trpěl jsem ale při komentu fanouška Čapouna a bafíka Zelenky.

Reagovat
Riviera Kid

Odkdy je Plisek na o2??

Reagovat
Losinho

Úplně zaslouženě. Pokorný je parodie na fotbalistu a Stocha bych předběhl i po 6 pivech. Baluta slušnej.

Reagovat
Andis

A Standa Tecl? Hrozně pomalej. Mrdat Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Naopak Standa je výbornej, jen to není hráč pro Slavii nebo Plzeň... V Jablonci exeloval.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Komix

On je dobrej i u nás. Dneska slabší výkon, ale to se poddá

Reagovat
ondrasch77

Snad..., jemu bych to fakt přál, hrozně poctivej kluk...

Reagovat
Losinho

Dneska bych si ho skoro nevšiml, ale jinak si svoje odvede, byť třeba na Mešanoviče v top formě nemá.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Standa je tragickej, měli by nám ho zase poslat do Jablonce vyhrát krále střelců

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

By byl Hloušek vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hlouška nám zpátky prodali, protože krachovali v té době a ty prachy potřebovali.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Tak si to shrňme: mrdat Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Tam melo bejt

Reagovat
Salfovic

Kdo tu vsadil těch 15 litrů na Jablonec ?

Reagovat
pingla

tyvole no joooo

Reagovat
db18

Nebyl to můj tiket, ale zajímalo by mne, jestli to dotyčný vůbec vsadil.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hned jsem si na to vzpomněl po zápase...to se dalo dávat

Reagovat
ondrasch77

Kdybychom dneska dali o dva góly více, vůbec bych se nezlobil (Doli pak i v závěru Chram na to měli), Slavie neukázala vůbec nic. Jediný, z koho jsem měl trochu strach, byl Mino Stoch, ale toho perfektně vymazal Hanousek...

Dneska všichni jablonečtí hráči zaslouží absolutorium, vyzdvihnout zaslouží Hrubý, Hübschmann, Doli, Jovo, Maso, Holeš, Hanousek...

Ze Slavie lze vzpomenout tak maximálně Deliho a Koláře. který Slavii ušetřil od debaklu... Naprosto nechápu, proč JT trval na setrvání Součka, navíc za takovou částku..., na hřišti jsem si ho poprvé všiml, když dostal žlutou za sejmutí našeho hráče... Jaká paralela ve srovnání s naší středovou řadou, kdy Hübschmann měl všechny odražené míče, Tráva rozděloval centry a Kubista neskóroval jen díky obětavosti slavistických beků...

Reagovat
ratusek

Který JT trval na setrvání Součka? Luftjarda akorát chtěl ukázat koule a přitom za Součka už takovou nabídku nedostane

Reagovat
ondrasch77

Údajně byl Souček pro Trpišáka jediný neprodejný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost matoucí, když jsou JT oba :-D

Reagovat
ondrasch77

to mi nějak nedošlo... Tvrdíka bych samozřejmě nazýval Luftjardou

Reagovat
KingMaster13

Ok, ke konci se vrhli všichni do útoku a mohli jste nějaký goly dát. Hrubý vás ale taky dost zachránil, trvat na tom, že jsme předvedli hovno je celkem odvážné, vzhledem k tomu, že druhou půlku jste se přes půlku dostali tak kolem 70. minuty, pak už jste byli opět lepší. Jinak na naše poměry jsme hovno předvedly to je pravda jinak. A vy jste předvedli výbornej výkon, o tom se hádat nebudu. Ještě akorát k tomu Součkovi. Za mě podal výbornej výkon, podržel balon v těžkých situacích po kterých jsme zůstávali v tlaku

Reagovat
ondrasch77

Měli jste prvních cca 7 minut prvního a cca 15 minut druhého poločasu... Musím uznat, že v těchto chvílích jste předvedli tlak, ale je to trochu málo na tým, který chce hrát LM, navíc doma...

A Souček - jak už jsem psal, pro mě neviditelnej... Ani při těch standartkách moc nepomohl (přesto, že je vyšší než Doli)

Reagovat
Spalovač šancí

U defenzivního štítu je to ale plus, že je neviditelný, ne?

Reagovat
ondrasch77

Jak už jsem psal výše... My hráli na dvě DM, jak Hübschmann, tak Kubista vidět byli a to i v ofenzivních činnostech, tak nevím...

Reagovat
Spalovač šancí

Možná byli vidět i dopředu, protože na DM byli dva. Na rozdíl od Součka, který je na to v Trpišově fotbalu sám. Což ovšem neznamená, že by nemohl hrát líp.

Reagovat
Losinho

Souček se mi z těch defenzivnějších hráčů líbil nejvíc, a třeba v Kyjevě byl jasně nejlepší na place. Jinak odpovídalo by třeba 1:2, zase bych nepřeháněl - penalta, dvě tutovky Sýkory.. z toho gól bejt musí

Reagovat
ondrasch77

Jo, se Sýkorou souhlasím, ten hrál taky docela dobře... Pecku měl jít kopat asi Hušbauer, Škodovka na to podle mě nemá mentálně (vypjaté situace)...

Reagovat
KingMaster13

Tak zrovna Škoda jí dal 2x v derby v nastaveném čase, kde se rozhodovalo o naší (ne)prohře. A to zvládl. A Hušbauer ten to taky nekope zrovna na jistotu Popravdě my nemáme v kádru exekutora u kterýho bych si řekl, jo ten to kope na jistotu Doufám, že to umí třeba Olayanka. Když golman vystihne Hušbauerovi stranu tak je velká šance, že to nechytí. On to tam neuklízí zrovna jistě. Furt ale asi lepší než Škoda.

Reagovat
Kang & Kodos

No teď to bude mít Škoda extrémně těžký, když se takhle prokecl. Golman skočí do vzduchu a Milan je v prdeli

Reagovat
Realita

Když golman vystihne Hušbauerovi stranu tak je velká šance, že to nechytí Tak to nějak nechápu....

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Pro ligu dobře. Aspoň Slavia nebude tak suverénní. Ovšem proti Bolce 3 bodová bída a dnes bída bez bodu. Měli by to varování brát v potaz

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal jeden z rychlejších hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Plukovník > Totalní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav - Opava

Utkání to neovlivnilo, ale penalta na Konatého byla vycucaná z prstu. Konaté by za to měl dostat pokutu. Udělat tohle Krmenčík nebo někdo ze Sparty tak je humbuk.

Liberec - Bohemians

Ofsajd Bomehky odpískanej nesprávně a rozhodčí jim vzal výhru.

Slavie – Jablonec

Penalta za ruku přísná. Proti Spartě se takový dvě nedávno nepískali.

Obecně bych pravil pravidla pro penalty. Penatu bych nepískal v případě, že ruka nebo faul ve vápně, nejsou zmařením vyložené brankové příležitosti.

Reagovat
ondrasch77

Pecka pro Jablonci byla jasná (ta která se kopala), ta ktrou chtěli Slavisti chvíli před tím, byla samozřejmě blbost...

Ostatní jsem neviděl...

Reagovat
db18

Reagovat
EAG le grand amour

Takže když bude souboj v malém vápně, kde dojde mimo hru k faulu, tak by následovalo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je do diskuse, provinění to je. Např. nepřímý kop nebo přímák z nejbližší hranice vápna (počítam, že přímák nebo nepřímák z místa činu by byl míň výhodný).

Reagovat
EAG le grand amour

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek jasně ukázal že:

Miňo je z formy, a jak ho předběhl Hanousek...

Obrana funguje jen když je kompletní.

Škoďák nemá na to být útočníkem číslo jedna týmu, který chce drtit ligu a hrát LM.

Baluta dobrý, to půjde.

A teď co s tím? Za Kůdelu Hanousek? Ne opravdu, chce to stopera, protože bez Deliho a Jugase je to špatný.

Alternativa za Součka taky chybí, protože ten nemůže odehrát za sezonu 40 zápasů...

A kdo za Škoďáka? Netuším. By musel majitel uvolnit třeba 20 mio €. A koho za to, když Vydra stál 12 a je horší než Krmenčík.

No a nebo zpátky na zem a uvědomit si, že bude SKS bojovat každý rok s ACS a FCVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Alternativa za Soucka? Co je s Hromadou? Jinak pokud neuhraje 40 zapasu za sezonu tak jeste ze nesel do te Italie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada zraněný.

Myslím 40 zápasů v základu bez pauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

To vim ze je zraneny ale neco blizsiho??? Pokud nedokaze odehrat 40 zapasu za sezonu v zakladu tak at jde hrat druhou ligu kdyz to zvladnou 30 lety dedci v Plzni

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hromada je dobrej, ale skleněnej. Je to na píču. Nabízí se tak otázka, co s takovýmhle hráčem...

Reagovat
Greny

Stopera? Mate jich malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, málo jich není. Ale jak píšu dole: pokud chce SKS hrát o titul tak ok. Pokud chce drtit ligu a hrát LM, tak je to naprosto nedostatečný kádr. A nemá to znít namyšleně, jen regauju na to, co má CITIC za cíle.

Reagovat
bobis21

Vydra horší než Krmenčík to snad nemyslíš vážně

Reagovat
lampas

Asi vychází z toho, že kretén Jarolím Krmenčíka před Vydrou upřednostňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Úplně v klidu.

Reagovat
db18

Reagovat
Trapný diskutér

voltr je eště váš? pokud ano, je to jasná náhrada za škodu, tam není co řešit!

Reagovat
Trapný diskutér

samozřejmě až po stáhnutí z hostování v zimě

Reagovat
Coutinho10

tak po dnesku velky zklamani...uplne se mi vybavil ten jarni zapas a tohle bylo v hodne vecech podobny a kdyz si vemu treba jenom nastavenej cas, tak v 90+ jsme klidne 2 goly mohli dat, takze to jenom dokumentuje, ze dnes to proste neslo, nebylo to souzeny

Reagovat
PavlíčeQ

v 90+ jsme taky klidně mohli 2 dát

Reagovat
Coutinho10

jo celkem jste byli neprijemny pri tech brejkach ale hrali jste dobre, bylo videt, ze ta minula vyhra vas nakopla...bohuzel pro nas

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Jenže mezi 65. a 90. minutou jsme neměli ani náznak šance, a to je hodně smutný když hrajeme doma a prohráváme.

Reagovat
Coutinho10

j nechci tim rict, ze jsme je meli prejet, ale i na zacatku 2.pule krome penalty tam byla taky tutovka centr ze strany a nevim ani, kdo to zakoncoval, ale slo to do protismeru brankare a ten to stejne chytil , takze sance byly, ale kdyz se nepromenej, tak se neda uspet, ale je potreba uznat, ze Jablonec hral dobre...vedel, co chce a sel si pro to

Reagovat
Losinho

Jako za první poločas si Jablonec vedení zasloužil, pak jsme mohli srovnat, ale holt nedáváme góly.. klíčovej moment samozřejmě penalta

Za mě zasloužená prohra

Reagovat
Coutinho10

j jeste k ty penalte...fakt nechapu, proc to ten Skodak nezmeni a nekopne na druhou stranu..uz minule ho Berkovec mel precteny, tam to jeste vyslo, ale dnes uz ne

Reagovat
Losinho

Tak on to kopal jakoby doprostřed.. i když z tribuny to vypadalo docela umístěně ale jako otřesný.. on to z těch kluků nikdo po pravý ruce kopat neumí, Hušbauer se k tomu i přiznal

Reagovat
Coutinho10

ja byl vyjmecne na jihu, takze jsem to videl pres ceky hriste, ale zdalo se mi, ze to bylo presne neco mezi strelou do strany a doprostred ..proste ideal pro brankare..takze stacilo jit na stranu, kam to Skoda kope a mel vyhrano

Reagovat
Greny

Fakt rekl v rozhovoru ze to kopl dobre, ale ze golman skocil i do vzduchu?

Reagovat
Coutinho10

zejtra si to sjedu pres O2, tak ti pak reknu ...zatim jsem ohlasy ani zadny opakovacky nevidel

Reagovat
PlackaSKS

"Samozřejmě to bylo špatně kopnuté, ale já jsem to takhle chtěl. Akorát brankář skočil spíše do výšky a ne k tyči. Zůstal tam rukou uprostřed a chytil to. Moje chyba.“

Reagovat
ondrasch77

to je inteligent Luftjarda by mu měl zakázat mluvit do médií...

Reagovat
Coutinho10

tak jak píše Placka, tak neříkal vyloženě, že by to kopl dobře, ale že to tak chtěl kopnout, ale že golman skočil do výšky ani ne tolik k tyči a prostě ho to trefilo

Reagovat
Greny

Jo dik my vcera hrali malou a v hospode pak nebyl slyset zvuk pres jukebox

Reagovat
Coutinho10

jasný, vpoho, nemáš zač

Reagovat
Snatus

Jak to je tuhle sezonu s videem? Používá se nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen když FCVP, SKS a ACS potřebují.

Reagovat
pepinho2

Plzeň

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Jo, Slavia díky němu přišla o penaltu, ale on by jí Škoda stejně nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě co říká ten trouba Potočný z Liberce, který před týdnem vykřikoval jak opičák po penaltě pro SFC Opava na dnešní neofsajd Bohemky? Proč teď nevystoupí a neřekne jak ro zhodčí udělal hlupáky ze soupeře? Jinak celkově absolutně nechápu jak to ten sudí mohl mávnout a další věc, viděli co je možné fouknout za penaltu v zápasu Boleslav - Opava? To je na doživotí jak pro sudího tak pro Konatého, dokud ti sudí takovéto nesmysly nebudou tvrdě trestat kartama ale ještě navíc za to budou pískat penalty tak se těch simulantů nezbavíme vůbec. To že liga je neregulérní když video není na všech zápasech se jinak vůbec nemusíme bavit.

Reagovat
ondrasch77

za Potočnýho...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia dneska asi nejhorší výkon pod Trp...ve všem nás smázli. Nechápu taky proč hrajem v sobotu, když jsme hráli ve středu. Proč si to kurva neposunem? Člověk pak sleduje, jak je Jablonec všude dřív, sbírá odražený balony atd...

Stoch bez formy - strašný. Nechápu, proč ho nestřídal už v půlce za Tecla.

Zelený se bojí, je nervní - nejde mu to. Taky nechápu, proč tam nedal Bořila dřív. Na co kurva čekal???

Výše hejterům Součka, jeden z mála, co dneska něco hrál...

Dnešní plus - Baluta je dobrej a má na to...

Hušby potřebuje vorazit, nemá to šťávu.

Rudoši a Berbrovina dneska slavěj...bohužel.

Reagovat
ratusek

Hráli ste v úterý a v sobotu s ohledem na to, že ste počítali asi s postupem a 4 dny před zápasem ti nikdo zápas nepřeloží

Reagovat
Losinho

Jo a ještě..

No Zmrhal no party

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Whitemedia

Bílek král, si tu ty experty vodí jak malé fakany..

zlatého bludišťáka ovšem zaslouží Kang & Kodos a jeho: "sice mě to obhajování Bílka sere, ale něco mi říká, že si všechny namaže na chleba."

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to pět let

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.youtube.com/watch?v=dzBt0zMCZaY

Pamatuju si, jak po vyloučení Kisela dohrával s páskou "padám z okna gang" Fenin, což je asi největší ponížení pro Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas 5:38, jak se borec podívá, co má říkat, mě baví nejvíce..

Reagovat
db18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ratusek

Však on je jednoduchej, to už několikrát potvrdil

Reagovat
Losinho

Blbec Hrubý, skáče do vzduchu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Filosof.

Reagovat
ondrasch77

blbec...

Reagovat
Blasphemer

Proč už mu někdo z PR oddělení Slavie nezakázal dávat rozhovory?

Reagovat
Salfovic

PR odělení je maximálně vytíženo kontrolou výtvorů slávistického vedení na sociálních sítích.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ano prosím. A docela mě dostalo skandování fandů Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo? Mistři nebo něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ue ue *tlesk tlesk* ue ue *tlesk tlesk* ue ue *tlesk tlesk*

a tak pořád dokola.

Reagovat
Coutinho10

nevim, jestli se to tu řešilo, ale asi ne, co jsem projížděl diskuzi...v rychlosti jsem si projel včerejší zápasy a celkem mě zaujalo, že Bohemka byla okradena o 2 bod navíc v závěru, kdy byl za tohle odmávanej ofsajd, takže celkem k naštvání https://imgur.com/a/TZM53Lr

Reagovat
db18

Sudí tam bohužel neviděl tu namalovanou lajnu, protože na to nemají technologii...

...oh

Reagovat
Coutinho10

j přitom fakt stál dobře na tý úrovni toho vápna, takže nevim, co víc by měl chtít

Reagovat
Salfovic

Pokud se to nestalo v zápse s Plzní, tak to novináře vůbec nezajímá.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel mas pravdu, ale fer je tam zahrnout i nas a rudy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a tomu se říká manipulace. Lidi si pak myslej, že chyby se dělají jen v utkáních Plzně.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Ale možná bych tě poupravil:

Článek o tom vznikne: https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/342752/bohemians-vzali-gol-ofsajd-nebyl-atentat-a-loupez-psali-hraci-po-remize.html

Problém je, že když by se to týkalo Plzně, začnou to šířit její hejtři (hlavně zhrzení sparťani) a to jak z řad novinářů, tak i fanoušků... A proto se o tom pak všude píše.

Tady se napíše článek, rozklikne ho pár lidí, pokrčí rameny a řekne "hmm smula" a jede se dál.

Reagovat
Kang & Kodos

Ta závorka

Reagovat
dinss

Kdyby gólman skočil jen k zemi, nemůže to chytit, litoval Škoda Opravdu je to takouvej hlupák, že tohle řekne? Kdyby skočil na druhou stranu, nemůže to chytit.

Reagovat
ondrasch77

Tak on svoji hloupost prokazuje opakovaně (viz. video ve fotbale)

Reagovat
Kang & Kodos

zkurvenci

Reagovat
Bex5

Ja bych je taky hnal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste no.

Reagovat
Bex5

Tak jsme prej utrpeli vitezstvi ...

Reagovat
ZB 07

Plzeň

Reagovat
C-M@ster

OT:

ČT 21. srpna v 19:50 odvysílá projev prezidenta k 50. výročí okupace ČSR vojsky varšavské smlouvy.

Projev prezidenta Andreje Kisky.

Reagovat
Neon

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ach jo, to zas bude shitstorm.

Reagovat
PBLead

Tak Zeman říkal, že k tomu nic už říct nechce. Tudíž když nemůžou vysílat projev našeho prezidenta, dává smysl vysílat aspoň projev prezidenta naší bratrské země. Mně je to teda úplně jedno, ale oba tábory se z toho zas poserou. Jedni blahem, druzí vztekem.

Reagovat
C-M@ster

Chce - nechce tohle z funkce prezidenta prostě dělat má.

Přezident tu není na to, aby vetoval ministry nebo dělal rozbroje. Čeká se od něj důstojn vystupování a reprezentace.

Akorát nahrává na smeč těm, co tvrdí, že je jak pes, co nechce dostat od Putina novinama přes čumák.

Reagovat
frankiefcb

On už z té prdeli Rusákům vyloženě žije. Bohužel jeho jednání je poslední dobou na hraně vlastizrady. Smutné no. Nemyslím si, že v 90. letech by byl takový Ruský podržtaška. Snad ti, co volili Zemana jednou pochopí, že je to špatně pro naši republiku stejně jao já, který jsem ho v prvním volebním období volil.

Reagovat
Riviera Kid

V tom prvním období jsem to docela chápal. Taky jsem nad ním uvažoval. Ale ti co ho volili i podruhé, to už je na sebrani svepravnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

S vlastizradou to nemá nic společného. Horší je lézt do prdele EU.

Reagovat
langosh

ale MY jsme EU

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím.

Reagovat
langosh

Jako že nebudeme lézt do prdele sami sobě ale někomu jinému

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám abychom někomu lezli do prdele. A v EU samozřejmě rozhoduje někdo jinej. Ne my.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
frankiefcb

jak můžeme lézt do prdele něčemu čeho jsme součástí a podílíme se na fungování. Na nás už je pouze, jak silnou pozici si v rámci EU vybudujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
frankiefcb

haha hi a žádný argument. Jak typické.

Reagovat
smazaný uživatel

Sory ale jsi naivní, jestli ten svůj příspěvek myslíš vážně.

Reagovat
bobis21

jsi naivní, pokud si myslíš že to tak není

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Říkají to hodní novináři a politici. A ti co říkají něco jiného, tak jsou zlí fašouni.

Reagovat
bobis21

já žádné novináře ani politiky neřeším ... ale ty asi jo, pokud věříš takovým hovadinám

Reagovat
frankiefcb

hodní novináři a politici. nevím, co si pod tím představit. Ale jak jsem níže psal, chce to pouze fakta používat mozek. Chápu, že pro některé je to velmi těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Chce to používat mozek a s tím máš očividně problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Registroval ses tu jen proto, abys tu mlátil prázdnou slámou? Napiš nějaký argument nebo drž hubu..

Reagovat
stas87

Ja viem kto to je. A ver tomu, ze s tymto clovekom nema ziadna diskusia zmysel. Nema argumentov a zacne rozdavat alebo pripadne ta zacne osobne urazat.

Reagovat
frankiefcb

Neboj se naivní nejsem. Akorát se snažím pracovat s fakty a na základě toho si tvořit názory a své skutky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Měl jsem to úplně stejně

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Riviera Kid

Co jste si zvolili, to máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni zvolili celkem dobře, my už dvakrát ne

Reagovat
Liquid

naopak Češi zvolili 2x dobře, a Kiska ani mandát nebude obhajovat bo je za schůzku se Sorosem hodně kritizovaný u nich doma

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kritizovany je akurat tak fico, kalinakom a podobnym v casopriestore stratenym ludskym odpadom, moralnym hnojom a genetickym polotovarom. tito su uz tak mimo reality, maju z koksu tak prefukane gebule, ze uz nevedia rozlisit realitu od fantazmagorii a zaroven niekde na periferii mozgu im sem-tam prebleskne, ze naozaj koncia. tito robia vlny, to oni su za ten marazmus v nasej podkarpatskej dzamahiriji balkansko-orientalneho typu zodpovedni, to oni svojim bezbrehym zlodejstvom, neskryvanou korupciou a obludnou nenazratostou dostali nasi krajinu do sraciek, z ktorych sa ani takmer 30 rokov po revolucii nevieme vyhrabat. a tak ako pred 50. rokmi sme namiesto odboja strcili hlavu do piesku a isli pindat na komunistov na chaty a chalupy, tak aj teraz sa tento pateticky narod zmoze akurat tak na coraz slabnuce protesty v centre capital village, ktore casom vyfucia kedze a) ludia sa nemaju az tak zle, b) pocasie nie je zle a c) ked mas co jest, pit a mas pracu, tak naco pichat do osieho hniezda. a oni zvykli, ze narodu je vsetko jedno pokial ma plne brucho a uz ani neskryvaju, ze nas maju na haku. a zaroven uz su obkukani, vyprahnuti a masters of puppets v pozadi ich onedlho nahradia novymi , peknymi, ziarivymi "manaskami" len aby sa kseft tocil. a tak ako zraneny pes utoci dookola, tak aj oni vybliakuju svoje bludy bez ohladu na to aky to bude mat dopad ci uz v narodnom alebo celosvetovom meradlo. fico neskryva, ze jeho idolom je orban, ved bez ohladu na z 99 percent vyfabulovane a umelo udrziavane slovensko-madarske napatie (drviva vacsina slovakov a madarov nema ziaden problem medzi sebou), si chlapci rozumeju a fico by tak bytostne chcel byt ako on. zial, ruca sa mu slonovinova veza a tak si hlada nepriatela vsade. a kiska, ako jeho protiklad mu jeho najlepsim cielom. ok, nerobme si iluzie o kiskovi, castokrat posobi ako z videoklipu od kraftwerku, ale v tejto vseobecnej mizeri je to siroko daleko najrelevantnejsi politik, ktory ako-tak splna nejake medzinarodne akceptovane standarny kladene na vyzor a posobenie politika. a toto fico nedava. a nedavaju to smeraci. o sns skoda reci, je to banda zebrakov, lsns su pomyleni nacisti, ktorych ked rozseparujes na elementarne jednotky, tak si nevedia ani rit utriet a most-hid to je postupne degenerujuca oportunisticka sebranka, hlavu ktorych bugara drzi za gule sef slovnaftu vilagi a bohvie este ake ine informacie tykajuce sa belu maju (vykup pozemkov na juhu, eurofondy...). a ten zvysok ? opozicia ? volne zdruzenie arogantnych machistickych alfa samcov, ktori by sa nedohodli ani ako prelozit dva zapalky.... takze budme radi za kisku, je to taky werichovsky smiech cez slzy (a vice versa) ale ja si ho dnes pozriet a budem sa aspon na chvilu utesovat, ze je tu niekto kto dokaze slusnych ludi spojit na kratku dobu. na oboch stranach moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Fakt

1:0

Tady je svět ještě v pořádku.

Reagovat
Bex5

Fakt? Mne se to nelibilo ... cist v onlajnech

Reagovat
Blasphemer

Naprosto šílený výkon. Navíc dost možná proti největším tragédům v lize. Slavia se blíží a s tímhle u nich teda nepochodíme.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby neonemocněl Hušbauer Koho místo něho dají?

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi byla plichta 0:0, jestli budeme hrát jako s Jabloncem.

Reagovat
Kang & Kodos

to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

No vám aby se to takhle nelíbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, zase jsme hráli tak 20 minut, potom profesorskej fotbal s minimální snahou dopředu. Ale to už jebohužel klasika.

Reagovat
Blasphemer

Ale Vrba na konci vypadal extrémně vytočený i na jeho poměry. Tak snad bude céres a s Boleslaví tam budou lítat jak fretky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem četl rozhovor s Vrbou, kde říká že hodně točí hráče a nemá ustálenou sestavu. Tak jestli tohle je točení hráčů tak nevim co bude až je točit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle banda co umi vyhravat jen 1:0 nas bude reprezentovat v lize mistru?! Doufam ze tam chytnete Juve a poradnou naloz. Tyhle vysledky nejsou hodny mistra a je to fraska ten vas fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že jim je to u prdele.Důležitý jsou tři body a ty mají!V LM se ukáže.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hrtaje to co potřebuje, neni to moc hezký, ale staříci prostě šetří síly. Na LM nemá žádnej českej tým.

Reagovat
C-M@ster

Ve skupině 6 výher 1:0 a první místo

Reagovat
Lenochod

Reagovat
dinss

To chce kapesníček...

Reagovat
Realita

Tak zrovna Juve že by rozdával nálože :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My letos chceme překonat rekord v počtu zápasů vyhraných poměrem 1:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jste si chtěli vzít příklad z Dynama, tak těm jsme to zmrvili 1:1 a 2:0. Doufám, že vám to zmrvíme líp pro nás.

Reagovat
ratusek

https://www.facebook.com/1830937743592367/photos/a.1856933210992820/2001805969838876/?type=3&theater

jsem ani nevěděl, že jsem se objevil na takto prestižní stránce

Reagovat
Losinho

Jako vážně jedna střela na bránu?

Ale respekt, taková vítězná mentalita se jen tak nevidí. Co bychom za ní my dali. A Krmenčík je slušně rozjetej.

Reagovat
Blasphemer

Tak jsme první no a coooooo

Reagovat
Kang & Kodos

Neskutečný. Nevyhrát tohle, to je fakt umění. Všechno stěstí jsme si evidentně vybrali v Teplicích. Frýdek samozřejmě musel něco zkurvit, nemohl odehrát dva dobrý zápasy po sobě

Reagovat
ratusek

Kromě toho jak to posral u druhýho golu hrál si myslím dost dobře. To DM mu sedí, ale to by nesměl udělat jednu fatální chybu za zápas no

Reagovat
Kang & Kodos

To je ale docela vážnej problém Ale to má třeba Kaya taky. Oba dva nedali Matouškovi ani čuchnout, ale pak vymyslí takovou píčovinu

Reagovat
Logan

Hlavně Radaković, to je neuvěřitelnej smolař.... nedat takovou šanci a zbrejku 1:1

Reagovat
ratusek

On by měl radši pro svoje dobro ze Sparty odejít, jinak ho rituálně zavraždí

Reagovat
dadyny

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, prohrál souboj 1 na 1, to se stát může.. To že to pak nikdo nezabezpečil, to je druhá věc..

Reagovat
ZB 07

Příbraaaaaam já si je snad dám do oblíbených

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

opovaž se

si je pak dáš pryč, až je potkáte v baráži

Reagovat
ZB 07

Klidně jako konečně je tu tým, kterej hraje krásnej fotbal a k tomu Csaplár na lavičce...proti tomu ani Starka a prázdná Litavka nic nezmůže

Reagovat
ratusek

Ajé, další tým po Klokanech, který hraje krásnej fotbal pak hrajou s náma a dostanou za vyučenou. Tak nevím

Reagovat
ZB 07

Ale tak neříkej, že není hezký, když se nějakej outsider nečekaně probojuje do boje o poháry. Vám to taky přeju

Reagovat
ratusek

No je to hezký, ale Příbram prostě ne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že letos mě baví..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jak to mohli uplichtit

sparta

Reagovat
pepinho2

Neporazit tým, který hraje více než poločas o 10. Navíc s hráči jako Skácel, Nitrianský, Slepička, Rezek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek
Reagovat
monty25

A od takových lemplů dostaly Teplice čtyřku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Starý to je rok a půl. Je jasný, že profi fotbalista prošel vývojem...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, že dorostenci Olomouce nejsou lepší?

Reagovat
Kang & Kodos

A Plzeň s tou sračkou zase na prvním místě

Reagovat
Logan

Ne asi

Reagovat
Blasphemer

Jako daleko větší sračka mi přijde hrát poločas proti deseti s borcema a prohrát.

Reagovat
Blasphemer

*s Borcema jako Nitrák nebo Fantiš

Reagovat
Kang & Kodos

Fantiše radši stáhnul Holt jak nám v Teplicích spadlo do brány všechno, tak teď nic. A pak dostaneme z dvou brejků dva góly.

Reagovat
PlackaSKS

takže kdyby sparta prohrála, byla by to větší sračka než co jste předvedli proti karviný? tak jo no

Reagovat
goodbay

Sparta ale neprohrála.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu oni si to dokazou uhrat... Ono je jedno jestli vyhrajes 1:0 nebo 5:0

Reagovat
Kang & Kodos

to jim neupírám, jenom prostě z tý torjice hrajou největší sračku a stejně jim to stačí na 15 bodů. A když si to ukopou bez cizí pomoci, tak jsou první zaslouženě, o to nic

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite nehrajem. Akorat jsou na nas daleko vetsi naroky.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemůžeš aspoň reagovat na někoho, kdo ti to ještě trochu žere?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemas co rict k tematu, tak radsi nereaguj vubec.

Reagovat
Kang & Kodos

Okay. Hrajete sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pravdivy. Ani na Spartu, ani na Slavii nejsou tak vysoke herni naroky, jako na nas. Protoze u vas jsou lide zvykli na sracku a jeste nic nevyhravate. Kdezto my v poslednich letech porad neco vyhravame a k tomu jsme vzdycky hrali dobrej fotbal. Takze ted, kdyz se nehraje moc dobre a "jenom" se vyhrava, tak je to pro lidi malo.

Reagovat
Logan

Hrajete sračku už minimálně 2 roky a že jsou na Vás větší nároky? Vždyť my jsme vyhodili trenéra, kterej vyhrál titul, protož nehrál pěknej fotbal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii jsou podle mě minimálně stejné nároky jako na vás. Tak tady zase nepřeháněj..

Reagovat
Losinho

jedna blbost za druhou, víc to ani nemá cenu rozepisovat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

NEDĚLEJ OSTUDU!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

No jo no... Příbram a Jablonec neporazí doma kde kdo. Na to už musíš mít fakt kvalitu

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár k repre!

Reagovat
meno

Měl jsem dva tikety.

Spartu 1 a Matoušek gól.

Ach jo.

Reagovat
Lof

Příbram Skvělej fotbal.

Reagovat
Greny

Csaplar > Scasny

Reagovat
Kepy_FCB

Pribram po dnesku zase o neco sympatictejsi

Reagovat
Firkraag

Na livesportu se objeví červená tečka u Sparty a gól dá Příbram

Reagovat
Greny

Kdyz Radakovic trefi leziciho brankare a z brejku dostanou gol

Reagovat
Firkraag

Já už to viděl, to si zasloužilo dvě červený tečky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Realita

sparta si zaslouží pořádnou tečku :)

Reagovat
Greny

No mela by to byt dalsi vyhra ve fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to povídej, na obranu Zlína i s brankářem si jen tak někdo nepřijde

Reagovat
Greny

Zas upravili ceny to uz nepujde postavit nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ty úpravy líbí, Zlín zlevnil

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar už jenom za 8,9 Už ho tam mám

Reagovat
Greny

Me zacinaji srat.. mel jsem svy oblibence ted celkove su ve dvacitce po dnesku a toto se mi nehodi

Reagovat
Kang & Kodos

Kipču najednou stojí o pět mega víc. S týmem, se kterým jsem se teď vešel do 100 mega, bych teď odečital 30%. Ani nechci vědět, jak to budu teď skládat

Reagovat
Greny

Taky su uplne v pasti.. kdybych aspon nebyl na tom celkove tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu na co si stěžujete, mě to hodilo na 98 mil. tu samou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta baví

Reagovat
Lenochod

Nechápu jak je to možné, ale po tomto víkendu mi je Plzeň ještě odpornější, než mi kdy byla. Začínám ten titul přát Spartě, protože na jejich fotbal se chvílemi dá i dívat a hlavně za každého stavu se snaží přidat další góly. Doufám že se kluci z Plzně v lize mistrů neskutečně spálí a přenesou si to i do ligy.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín by měl děkovat Plzni za to, že si mohla zahrát EL a vydělat prachy.

Reagovat
Salfovic

O těch 15 milionech za Poznara nemluvě

Reagovat
Coutinho10

Mashike ten svuj gol Bohemce hezky objasnil

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už jede to svoje start-cíl

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ,že se změnil systém ligy a už to nemá takovou váhu

Reagovat
PlackaSKS

body co uhraje před rozdělením na skupiny zůstanou, takže když budou mít náskok 15b, bude jim to rozhodně stačit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

co to kecáš za hovadiny, poprvé 1.je až v 5.kole tak jaký start-cíl

Reagovat
smazaný uživatel

a taky už tam zůstane

Reagovat
Raylan

Co ten druhej gól sparty? Měl platit nebo nemel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty neměl?

Reagovat
Raylan

Na stadionu mi přišlo, ze Tetteh vybihal z offsidu a přišlo mi ze se i dotkl odkopavajiciho hráče, kterej to kopl snad k frydkovi, rozhodčí dokonce zvedl praporek, ale hlavní to asi neviděl a následně jsme dali gól.

Reagovat
havrys99

máš pravdu, donutil si mi to přetočit. Hlavní nejspíš vyhodnotil, že ho tolik neovlivnil a gól byl asi za 15 sekund, takže korektní situace.

Reagovat
Greny

Jako fakt zvedl praporek a pak ho dal dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mávni to a pošlu na svaz, že si rasista..."

Reagovat
smazaný uživatel

*Proč by neměl?

Reagovat
Rarášek

Sparta

Reagovat
PlackaSKS

si zapomněl na změnu nicku, ne?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Rarášek

To už jinak prostě nejde .. Já nevím, jak na to reagovat. To je zoufalej smích.

Reagovat
PlackaSKS

vždyt já se ti ani nedivim.. tohle si už zaslouží málokdo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo bejt prvni uz od 5. kola, to bude zase nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že s tímhle máte v Lm šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

S tim, ze nedostavame goly a vyhravame? Ano, myslim, ze o treti misto hrat muzeme. Ale vsechno bude zalezet na tom, koho nam vylosujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti jakým týmům. Góly nedostáváme ani my a opravdu bych si netroufnul jít do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud vklidu, nikdy se tim nebudes muset trapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj dojdou argumenty, tak to stocim na to, že je momentálně Plzeň před Baníkem. Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, momentalne poslednich 10 let a minimalne dalsich 10..

Reagovat
ratusek

Jo a dneska při zápase s Olomoucí zas piš že sestoupíme. Už to tu dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj protože historie fotbalu se počítá až od okamžiku, kdy jste se z týmu, který nikoho nezajímal stali týmem co hraje zajímavý fotbal. Vzpamatuj se, jestli trolis tak už to ani není zábavné a jestli to myslíš vážně, tak vlastně taky ne.

Reagovat
dinss

Dej si facku... Delas ze sebe nějakýho povýšence z Plzne. Kvůli tomu nás tu pak můžou "hejtit". A navážet se zrovna do Baníku... nedělej ze sebe někoho z Prahy. Pro svoje argumenty nemáš žádný vysvětlení a porazit Karvinou v současným stavu je opravdu malo. Děkujeme, normální fanoušci FCVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, sázka že budeme nejhůře v té prostřední skupině? Nebo už tě přešly řeči, že spadneme?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi nahodou, ze skoncite v prvni skupine?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem určitě nepsal.. Psal jsem, že by to byl fantastický úspěch, ale že spokojenost bude s prostředkem.

Tys tu naopak psal, že sestoupíme, že se stěží zachráníme apod. Tak se poď vsadit, že pod 10.místo nebudeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, ze nejsem srac, tak do toho pujdu. O co?

Reagovat
dinss

O to, že ty sračky co píšeš sem, řekneš před sektorem hostím na zápase proti Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozně hloupej člověk. Fakt jeden z nejhloupejsich na EF a to mi věř, že jsem za těch 11 let už tady viděl kdekoho..

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u tebe bych navrhnul že se půl roku nevyjádřis ani slovem o Baníku ani nijak "nenápadně". Na druhou stranu si řekni co bys chtěl. O prachy se ale už nevsazim. Sázku s Nerim jsem totiž vyhrál a ten pak nenápadně zmizel z ef.

Reagovat
dinss

Ať přijde před kotel hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodis do kotle, nebo normalne na tribunu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ochozy. Tzn ne do kotle ne na hlavní tribunu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud dneska vyhrajeme, pochopím, že se nebudeš chtít vsázet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem srac. Kdyz uz jsme se domlouvali predtim, tak do toho pujdu. Kazdopadne bych mel navrh. Kdyz vyhrajes ty, tak ja prijedu na nejakej vas domaci zapas a pujdem spolu na fotbal a pak na pivo a budu rad, kdyz se prida jeste Cukrous.

A obracene, pokud vyhraju ja, tak prijedes na nas domaci zapas ty. Ale samosebou se nepocita vzajemnej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

2.11. tu mate vyjezd

Reagovat
dinss

A opět bez argumentů. Docela by mi zajímalo, kolik ti je let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandim Viktorce a chodim na EF dyl, nez ty ses na svete, kamarade.

Reagovat
dinss

Datum registrace: 14.5.2012

Reagovat
smazaný uživatel

Datum registrace: 19.11.2007

Reagovat
dinss

Informace o uživateli Nr.Nobody

poslat zprávu přidat do kontaktů

Oblíbené kluby - hlavní

Viktoria Plzeň (CZE)

Oblíbené kluby - vedlejší

Tottenham Hotspur (ENG)

Hamburger SV (GER)

Manchester United (ENG)

Sporting CP (POR)

AS Monaco (FRA)

Paris Saint-Germain (FRA)

Oblíbené reprezentace - hlavní

Československo

Oblíbené reprezentace - vedlejší

Ukrajina

Tipliga

nehraje tipligu

Další informace

Datum registrace: 14.5.2012

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses hroznej tupec. Zkus se trochu zamyslet.

Reagovat
dinss

Zamýšlím se celou dobu nad tvou existencí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nechci nic vnucovat, ale tenhle týpek mě tady vytrolil už v době, kdy na mý registraci ještě neuschnulo PJovo razítko...

Reagovat
smazaný uživatel

A doted si to pamatujes.

To uz je let, co jsi jezdil za Vendy a co jsi nam byl na maturaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - nick "muzajs - blbec týdne", kterej potom smazal Killy v domění, že si někdo ze mě dělá prdel - to se nezapomíná. A maturák jste měli skvělej... Mimochodem - nejezdil, nýbrž jel, byl jsem u ní jen jednou Pak se nějak vztekla a vzhledem k tomu, že byla fronta jinejch, tak jsem to tak nějak odpískal. Ale poskákat by se dala, to jo... :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale pokud se nemylim, tak je porad sama

A promin za nepresnost, uz nejsem nejmladsi, nepamatuju si vsechno

A jak se ti dari? Porad akcni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dědku... MNo - teď jsem poněkud usedlej, učím synátora čutat merunu a věnuju se hodně domovu, teď je to prostě potřeba. A chtěl bych ještě jednoho prcka, zase na tom intenzivně pracuju. Takže nestíhám bryndat jinde. Ale tak ono se to zase vrátí, jednou sednu do auta a zase budu drandit jako dřív.Přijde druhá... tane, ta už je pryč... třetí... ehm.. jedenáctá (odhadem) míza...

Reagovat
smazaný uživatel

On tu dříve chodil jako dolar. Což ale nic na tom nemění.

Reagovat
dinss

Omlouváme se za něj. On na to nemá.

Reagovat
dinss

Ne, nemůžeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Figi

Plzen zase penalta z niceho. Potom jasny faul a mozna i ruka Hubnika a penalta?Vubec. Prece rozhodci nepotopi Plzen. Neustale polehavani a osetrovani skoro po kazdem kontaktu. Kozacik uz od 30 min zdrzoval s rozehravkama. Ze to maji zapotrebi. komedianti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby byl výčet celý a nebyl manipulativní, měl jsi zmínit ještě 2 ruce Karviný ve vápně. Jestli ti přišla první penalta z ničeho, tak ta Karvinská nepenalta byla co? O padání při jakymkoliv kontaktu by měla Karviná pomlčet, nemá si s Plzní co vyčítat. Neodpíkaných faulů (postrčení, chytání za dres apod.) tam bylo nepočítaně.

Reagovat
Greny

... Prazsky S utraci jako prase a pak se podivas na lavku a jeden tym ma na lavce dopredu jen Tecla a druhej Vukadinovice jo a mozna jeste Vatajelu...

Reagovat
PlackaSKS

za a) my máme víc než jednoho hráče do útoku na lavičce a za b) jestli za to trošku nemůžou zranění...

Reagovat
Greny

Tak mozna ten Valenta je zaloznik toho neznam.. ale jestli neni lepsi pak teda dat sanci tomu Auerovi nez mit na lavce 5 defenzivnich hracu, nebo kolil jich tam vcera bylo

Reagovat
PlackaSKS

i bořil může hrát v záloze a v přípravě byl poměrně efektivní. do toho muris, van buren, zmrhal, olayinka zranění. ve spartě minimálně pulkrab s drchalem a kadlecem. takže by podle tebe bylo lepší mít prostě pět útočníků, aby byla jistota, že když se někdo zranění, jsou dva na lavičce? ale kdyby nedejbože byli všichni zdraví, tak čtyři seděli?... tohle prostě neni o útrácení, ale o smůle na zranění. jediný s čim souhlasim je, že auer by měl dostat příležitost, v přípravě vypadal skvěle

Reagovat
podnebný

Sparta opět předvedla proti nováčkovi svou typickou chaotickou hru bez jiskry a nápadu. Jenom necelá třetina přihrávek našla adresáta, ostatní byly dárek pro soupeře. Nějak jsem si nevšiml, že hrála celou druhou půli přesilovku, naopak si myslela, že dva góly stačí na vítězství. Nelze se divit, že se nechala vyřadit nějakou Suboticou. A ztrátu dvou bodů s Příbrami by rozhodně neměl ustát Ščasný pogobně jako před ním Hapal. A drahé kreatury jako Tetteha, Radakoviče, Kayu a další by měli vrátit. To přece nejsou posily pro Spartu!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Drahej Radakovič a Tetteh Stáli míň než Ekpai, kterej bude do konce podzimu rád za trojcifernej počet minut

Reagovat
Greny

No Tetteh asi nejlevnejsi nebyl...

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě to bylo tak nastejno, Bohemka k tomu dostala ještě nějaký hráče.

Reagovat
Greny

Kolik Tetteh bere nevis?

Reagovat
podnebný

Nejde jen o přestupové částky jako spíš o to, jakej berou žold.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, fotbalisti celkově berou slušný peníze, je rok 2018.

Reagovat
PlackaSKS

tohle už je křeč...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak vyčítat dvěma (pravděpodobně) největším sockám ze současnýho základu, kolik berou...

Reagovat
PlackaSKS

"Drahej Radakovič a Tetteh Stáli míň než Ekpai"... tettehr nebyl nejlevnější ... "Podle mě to bylo tak nastejno"... třeba u dolara bych tohle nekomentoval no, od tebe čekám trochu víc

Reagovat
ratusek

A to byl Ekpai příšernej. Ale to bylo řekl bych tím prvním zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa Csaplár si pekne maže posmievačov na chleba

Celkovo priniesol Příbram fajn svieži vietor do tej ligy, snáď v tom budú pokračovať.

Plzeň by už k tým bodom mohla pridať aj nejakú nadstavbu, takýmto futbalom to nebude vychádzať donekonečna...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se mu to podarilo. Za nic nejsem momentalne v lizevic rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to pripomína vlaňajší Olomouc. Len som zvedavý, ako to bude vyzerať po odchode Matouška, prípadne aj Květa, to bude ťažké nahradiť...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
podnebný

Ku.va, Sparto, takhle se o titul nebojuje. Plichta doma s Příbramí a to ješrě zásluhou vymodlené penalty, to je konec. Ščasný ven!

Reagovat
Beči

Reagovat
vrabejka

Vzpoura outsiderů (Zlín, Příbram, Slovácko), skoro všechny týmy chtějí hrát útočně, změna herního systému, fenomenální Matoušek, Plzeň i přes špatnou herní výkonnost dokáže vybojovat vítězství s ukazuje obrovskou vítěznou mentalitu a zkušenost.

Dlouho nebyla liga tak zajímavá jako teď

Reagovat
meno

Zlín není outsider, ale se zbytkem souhlas

Reagovat
Puskas

Navíc Bílek je na trenér, který je na ligu a tento typ týmu ideální.

Reagovat
Kaspar

sberatel klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Ja to že fandis Zlínu i Slovácku

Reagovat
mrtvej ofsajd

and Anwi is nigger of the round!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle:

jsem fanda Plzně hlavně, i Bohemky.

Ale vždycky jsem choval úctu k pražským S.

Držel jim pěsti v evropských pohárech.

Současná "Sparta" ale pro mě prostě není Sparta.

A její "fandové" tady - někteří prostě nemůžou být její opravdoví fanoušci, když jí nejezdí vidět naživo ani v důležitejch mačích a jen tu blejou svoje moudra v době jejich zápasů a nejdou povzbudit svoje borce svejma hlasivkama na staďák (teď teda nemyslím nějaký okolnostma tvrdě omezený).

Já dělal fotbal závodně, jasně, to není podmínka toho, aby byl člověk v obraze o fotbale.

Ale tady na některejch (říkám na některejch, ne všech) je fakt vidět, že v životě pořádně nekopli do balónu.

Já fakt přeju upřímně Spartě, aby se zbavila neumětelů a začala zas dělat něco pro českej fotbal.

Rosa

pan doktor

Reagovat
Rarášek

Co jsem to zase přečetl ..

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Na současnou Spartu už stačí i veterán z MMA

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
goodbay

Neuvěřitelný co nedali, to se na ty brejky nemohli zajistit? To je hrozný jak stačí, aby první trefil špatně míč a druhý ho už stejně nedohoní. Asi jsme si vybrali smůlu, když bylo štěstí s Jabloncem a trochu se Slováckem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek, Csaplar. Konecne i zacinaji byt nektera muzstva vrcholne sympaticka z hlediska treneru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek je sympatický trenér? Já mu neberu jeho kvalitu, ale vždyť stačí aby prohráli a on to absolutně neumí unést.. To samé Hašek.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Csaplár neunese ani vítězství a zprcá všechno kolem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Ubrečenec Jílek

Reagovat
Pride

Jílek

Reagovat
dinss

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem blbě a přesto vedem ligu

špatná ta naše liga asi ...

Snad se zvedne Olmík, Bohemka a Trpi si bude moct v sestavě prosadit v pohodě svou ....

Reagovat
Beči

Loni jste hráli taky blbě a přesto jste ligu vyhráli. Štěstí vám totiž přeje téměř ve všech situacích a rozhodčí byl mnohdy taky na vaší straně víc než bylo zdrávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuj konkrétní sutiuace, dky loni rozhodčí Plzni pomohli Pak si to srovnej kolikrát pomohli Spartě nebo Slavii. A pak hodnoť.

Reagovat
Beči

Jasně, nám pomáhali tolik, až jsme z toho skončili na pátém místě

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že dost. Třeba Liberci proti vám vyloučili dva hráče prakticky za nic.

Reagovat
Spalovač šancí

A jak to spartě přesně pomohlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však uhráli bod, ne? Ne - teď vážně - nemyslím, že by byl jeden tým jednoznačně tlačenej... Občas se připískne tady, občas támhle, ale nějaká systematická jednostranná podpora asi není, nemá ji Slavia, Plzeň ani Sparta.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Plzeň systematickou podporu má, Slavia vloni taky nebyla rozhodně škodná. A u sparty v jejím momentálním rozpoložení (které trvá tak 2-3 roky) je to tak nějak jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je diskutabilní... Sudí jsou lidi, dělají chyby, občas zabere nějaká osobní sympatie, protože oni musí rozhodovat binárně, ale situace binární rozhodně nejsou. Ofenzivnější manšaft si taky vytvoří víc prostoru na připísknutí. Ale že by se jelo vyloženě podle notiček, to se mi moc nezdá.

Reagovat
Spalovač šancí

Samozřejmě to lehké na určení není. Chtělo by to udělat detailní statisticky a poté frekvenci chybovosti. Nicméně o tom, že by nebylo pískání tendenční ve prospěch např. Plzně není sporu. Viz poslední dva zápasy, kdy velmi podobné situace na obou stranách ten stejný rozhodčí posoudil obráceně a vždy ve prospěch Viktorky.

...

Obdobně Slavia. Dokud byla na dně, tak rozhodčí nic. A v posledních 2-3 sezonách enormní nárůst počtu penalt. A nelze to rozhodně vysvětlit jenom tím, že se výkony natolik zlepšily a tedy i počet přiznaných penalt.

...

Jedinou otázkou je, co za těmi "sympatiemi" rozhodčích vlastně stojí.

PS: Ty osobní sympatie rozhodčích mě taky dříve napadly, resp. rozhodčí se od nich odprostit asi úplně nemohou. Ale na druhou stranu, pokud by opravdu dávali průchod emočnímu rozhodování, tak se budou poměrně pravidelně objevovat neskutečné zářezy té TOP3. A to se neděje.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se to Sparta, má to dresy jako Sparta (často), má to spousty příznivců v době jejího zápasu ne v hledišti na stadionu, ale na netu a SPARTA to není.

Co je to ?

PARODIE NA SPARTU.

Reagovat
smazaný uživatel

To Ústí by teda do ligy mohlo, když na tom stadionu vlastně hrála i repre?

Reagovat
Salfovic

Tak když ten stadion nedávno rekonstruovali, mám pocit, že tam je snad i vyhřívání trávníku, takže by asi stačily jen nějaké drobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem jim to i přeju (samozřejmě až z druhého místa)

Reagovat
San Iker

STADION V ÚSTÍ JE HOTOVEJ, UŽ SI TO PROBOHA ZAPAMATUJTE VŠICHNI!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím stadionem v Ústí, nevíš jak to je? Dá se tam hrát první liga?

Reagovat
Losinho

Budou hrát ligu zase v Teplicích? A dostanou vůbec výjimku?

Reagovat
ratusek

By mě zajímalo, kde budou hrát když ve Městě není stadion

Reagovat
Blasphemer

V Ústí nemaj stadion, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají, ale podle mě se tam nedá hrát první liga..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že i jo, neví někdo jak to tam maj?

Reagovat
ratusek

S čím?

Reagovat
Pablos

ale celkově nemají moc peněz né ? však byli rádi, že minulou sezonu se nakonec vyhli sestupu níž k čemuž měli jednu chvíli velmi blízko. Je pro mě docela překvapení, že jsou ted nahoře... jenže je fakt začátek ...a skončí nakonec někde v půlce tabulky nakonec podle mě.

Reagovat
dinss

Prý do toho cpe prachy někdo z Německa. Myslim, že bylo něco na idnesu

Reagovat
Pablos

aha, tak to nevím... dík

Reagovat
ratusek

Bilanci úplatků mají v plusu, takže peníze jsou a letos si vybírají dluhy z minulé sezony, kdy to pouštěli ostatním

Reagovat
exot12

Ako to vizerá s hľadaním trénera v Sparte?

Reagovat
goodbay

Říká se, že minimálně do zimy tomu bude velet Ščasný.

Reagovat
langosh

Jako tady všichni nadávají na Spartu stejně jako dřív, a přitom mi příjde, že tentokrát si to moc nezasložili. Lidí co zápas neviděli, a hodnotí jen podle výsledku je asi dost. Jako výsledkově to dobře nedopadlo, ale jinak jsem viděl obrovský posun. Sparta se dostávala ke střelám i k zajímavým příležitostem, párkrát je navíc zastavil offside v nadějné pozici atp. A to je podle mě celkem podstatná změna oproti minulému roku, kdy sice drželi míč u půlky, ale nebyli schopný něco vymyslet, nějak zajímavě si přihrát atp... Navíc Příbram má formu, a je to i přesto, že přišli z druhé ligy, jeden z nejtěžších soupeřů v lize. Podle mě, jestli takhle budopu hrát, a ještě se zlepší ve finální fázi, tak by neměli mít vůbec problém zůstat v té první skupině vpředu, a o to jde hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je pro Spartu Příbram doma těžký soupeř, do Ostravy si můžete ušetřit cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Sigmy vedená "výborným" Jemelkou

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň v druhý půli hořel hlavně Štěrba, 3. a 4. gól jeho (jiný jsem neviděl).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tam Holzer dělá z Jemelky prdel Tohodle dževáka chtělo Udine?

Reagovat
ratusek

dyť díky Jemelkovi je Radakovič ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
ZB 07

Páníkovy podzimy To by se Baník mohl letos zachránit docela v klidu.

Reagovat
frankiefcb

Pokud se nemýlím, tak nás minulý rok Pánik zachránil na jaře.

Reagovat
ZB 07

Tak pro něj to byl v podstatě podzim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Takže teď je to pro něj jaro

Reagovat
ZB 07

Spíš 2 podzimy za sebou. Takže se modlete, aby potom přišlo jenom jedno jaro

Reagovat
ratusek

Achjo, dejte nám soupeře

Klokany, Příbram i Olomouc sme si namazali na chleba.

Jinak teď vážně, všichni výborný výkon. Fillo perfekt, Jánoš zaslouží absolutorium, Diopa taky musím pochválit za mezihru i za hattrick. Akorát Šašinci jsou marní, na A tým to asi nikdy nebude, u Jakuba vůbec a u Ondry asi na lavičku jo. Utočník musí přijít, nevím proč sme nešli po Golgolovi, bez utočníka budeme v háji. Leda by se Diop rozstřílel.

Mno teď se dost bojím Dukly, tam budem favoriti a sme schopni ztratit.

Reagovat
ratusek

zapomněl sem na stopery. Prochy se asi nedostane do základu jentak, Šindy i Stronati vynikající, vyhrané hlavy, paráda.

Reagovat
Greny

Skoda, ze to spatne odmaval na konci mohl mit Dvorak dva goly

Reagovat
Banger

Diop to zase odflákl

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně tam nemá co dělat

Reagovat
Banger

nemá ani na druhou ligu jemu jsem to přál upřímně nejvíc za ten bezdůvodný hate

Reagovat
JarousFCB

prý bezdůvodný... To jakože se mu teď daří znamená, že předtím nehrál jako největší lempl?

Reagovat
Banger

ne, nehrál

Reagovat
JarousFCB

Jasně... Jen zakončoval jako největší dřevo, u střel koukal na balón a zpracování měl snad horší než já. Hrál piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jílek před zápasem: žádná únava není

Jílek po zápase: byli jsme moc unavení

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si řikal, na co se bude vymlouvat klaun Jílek dneska.

Reagovat
Greny

vzdyt nic takovýho nerekl

Reagovat
Banger

vždyť on únavu odmítl. Kdy to řekl?

Reagovat
bobis21

hned první nebo druhá věta po zápase - řekl že to hrálo rozhodně roli

Reagovat
Erialdur

Ne, neřekl.

Reagovat
bobis21

teď jsem si to pustil znova a možná jsem ho poprvé špatně pochopil

Reagovat
Erialdur

Ok. V pohodě. Ohledně Jílka to několik uživatelů pravidelně šíří úplný nesmysly z rozhovorů, který vůbec neřekl a začínám na to být už alergický. Gratuluju k zaslouženému vítězství.

Reagovat
bobis21

tak já se o něm zmínil snad poprvé - a uznávám že to teda úplně takhle neřekl

Reagovat
Erialdur

Je pravda, že prohry kouše těžce a někdy se nedokáže v tom rozhovoru přetvařovat a udržet si dekorum. Na druhou stranu dělat z něj nějakýho arogantního šmejda a vymýšlet si výroky, který nikdy neřekl (nemyšleno vůči tobě), mi přijde poněkud ujeté.

Reagovat
bobis21

jako sympaťák teda nevypadá, ale jsou jeho rozhovory pořád o dost lepší než Vrbovy ještě bych teda pochválil vyjádření Buchty

Reagovat
smazaný uživatel

Deje se to tu no.

Reagovat
Greny

To mas zaplej jinej fotbal ne ?

Reagovat
Erialdur

Opět totální převracení jeho výroků. Jako vždy. Po zápase řekl zcela jasné, že výmluvu s únavou po zápase v Kazachstánu absolutně nebere, náš výkon byl strašný a Baník zaslouženě zvítězil. Tak nevím, co tu třepeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co jsi poslouchal ty, ale já slyšel že na tom byli fyzicky ve druhé půlce líp než Baník a únava nehrála žádnou roli přes zuby mu to hodnocení ale dvakrát neslo

Reagovat
cubinho

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle debil nedokáže přiznat,že Baník dnes Sigmu přejel.

Reagovat
bobis21

třeba číst diskuzi řekl to jinak, špatně jsem ho poprvé pochopil ...

Reagovat
ondrasch77

absolutně únavu odmítl...

Reagovat
dinss

Už ani mluvenému slovu nerozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v dohránu to zhodnotil dobře a na nic se nevymlpuval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma totálne odpísaná dnes...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník jde skromně ale cílevědomě za kvalitou. Co na tom že mají zatim kliku vše se odrazí kam potřebují. Štěstí přeje připraveným. Dnes mimořádný výkon Holzer a taky Diop. Šlapou ale všichni. Práce Boba Panika nese ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Strčte si to do prdele, vy hnusáci! Teď tu vládneme MY!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Super výkon celku, skvělé kraje, Stronati dnes výborný, Pazdera udělal tři góly a vůbec všichni, co byli pod tlakem, dnes hodně dobří.

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma

Reagovat
Puskas

A dobře za ten inkasovaný gól - poučení do příště, že se nemá podléhat euforii.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Dneska klobouček.Jílka nejspíš mrdne a to je dobře

Reagovat
Komix

Wtf, Diop dá 3 goly a na fotce Fillo?

Reagovat
smazaný uživatel

rasismus

Reagovat
Komix

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Teď střelit Stronatiho do Sevilly a přivést Frydrycha

Reagovat
ratusek

Zrovna když se Zio rozehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banger

Stronati první dva zápasy tragický, ale po kritice se neurazil a naopak to mělo na něj pozitivní efekt. Poslední tři zápasy je výborný. Ve hlavičkových soubojích bezkonkurenční. Procházka to bude mít moc složité.

Reagovat
ratusek

To si Prochy bude říkat proč radši nezůstal u Turka

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho reakcí na rozhodčího a protihráče to bude dobrej psychouš.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný je silné slovo. Ano hraje dobře, ale nedivím se, že se v Austrii neprosadil. Nevidím na něm nic vyjímečného

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma klasika no. To je bohuzel typicka mentalita uspokojeni. Skoda, ze to nikdy zadny provincni klub asi jen vyjma Liberce nedokaze ustalit a etablovat se do vyssich pater na dyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je zvyknout si na jinej styl hry soupeře, teď už týmy ví, že Olomouc je silná na míči, takže často proti nim hrajou z hodně zhuštěný obrany a to je pak těžší dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, ted duvodu bude vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech

Reagovat
smazaný uživatel

*Těch

Reagovat
Kepy_FCB

Plzen je provincni

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
bobis21

ale ta má romana

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna jo, ale Vrba neni.

Reagovat
JarousFCB

To ne... Ten je od nás, takže je světový!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Viktoria - královna českého fotbalu

Reagovat
lampas

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
C-M@ster

A nedošly jim jen zkrátka síly?

V obou zápasech EL, co jsem viděl, odešli v 70. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi ale proste prijde jako blby duvod. Ale je to mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nam se to povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Pres osobnost Vrby. Vzpominam si na to tehda. Myslim, ze proti Besiktasi jsem tehda uz radoval - tohle bude dobre, tohle bude kurva dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda radim vyse Sadka. Protoze on je ten, kdo dokazal zachovat kontinuitu kadru a filozofii. Ale samozrejme, ze Vrba se do toho hodi idealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ty do toho vidis vic. Ja mam na rane hlavne Vrbu, z ktereho citim silnou osobnost.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
anonym

Přes větší prachy než má k dispozici Sigma, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už jo. Ale byli jsme na hraně krachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Baník. Celkem zajímavá TOP4, já jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík se zvedne. Kvalita na první šestku určitě. Hlavně podržet trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle okomentovat. Naprosto parádní výkon, neskutečná produktivita a vzadu strašně velká jistota. Lašty zachytal, před ním hlavně Stronati fantazie, Fleišman a Pazdera, to byl dneska taky parádní výkon, doufám, že Flaška nebude zraněný.. Janoš zase trefa do černého, naprosto parádní výkon. Hrubý se mi moc nelíbil ale tou asistencí na 4.gol se aspon trochu vykoupil. Nalevo výborný Holzer, vpravo neskutečný Fillo - dneska byl opravdu úžasný.. Ondra Šašinka bojovný výkon, nebylo to zlé no a pak Dame. Jsem rád, že jsem ho hned neodepsal a zastával se ho tady.. A on ukázal, že umí hrát naprosto výborně. Chodí do soubojů, dneska i góly dal, no paráda.. 12 bodů po pěti zápasech, tohle je těžba ne nad plán ale kurva nad plán. Jsem nadšený, že po těch létech sraček to vypadá, že bychom fakt letos mohli být v klidu. Vždyť tolik bodů jsme snad neměli ani za loňský podzim. Teď ještě nepodcenit Duklu a bude to výborné...

A kdybych to měl shrnout, je na čase vytáhnout po delší době obrázek.. https://www.imgup.cz/image/LioH

Reagovat
Kang & Kodos

ty ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

to jsi vyplodil v Kreslení?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v Malování..

Reagovat
ondrasch77

o.k., vím, že něco takového existuje

Já tyhle věci dělám ve photoshopu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nemám

Reagovat
ondrasch77

Já vím...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Lastuvka tam mel za stavu 0:1 nadpozemsky zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, ale pískal se pak offside, pokud se nemýlím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Supr!

Jen tak dal! Obrana obetava, Diop obrozen! Hlavne nezpychnout.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

Jak jsem říkal... Ještě budete nasraní se slzami v očích vzpomínat na den, kdy se navrátil Král! jazda na titul!!!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ses probudil.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Jste sice casto sulini banikovci, ale tohle vam tak nejak preju. Banik a Panik, to je super. Atraktivni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník sice útočí na poháry, ale dal jim góla Pavel Dvořák

To je na vyloučení ze soutěže

Reagovat
ratusek

A bude to jedinej jeho gol ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

A kde má být Olomouc, když jim dá hattrick Diop?

Reagovat
Banikovec7

Super výkon od všech, kromě Diopa bych vyzdvihl asi Jánoše a Stronatiho a ve druhém poločase Holzera, ten je tam točil neskutečně. A nejvíc mě na konci potěšil Fillo, když odmítl týpka z televize co ho chtěl vzít na rozhovor, že první půjde na děkovačku.

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně! Smál jsem se jak ten borec z televize jen rozpřáhl ruce a pak to žaloval u postranní lajny kolegovi

Reagovat
Banikovec7

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pochválil celý tým. Přestaňte tým rozdělovat mezi své oblíbence a neoblíbence. Vyhráváme a prohráváme jako tým.

Reagovat
Banikovec7

Já je určitě mezi žádné oblíbence a neoblíbence nerozděluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by někdo nemohl vyzdvihnout nadprůměrné výkony hráčů??

Reagovat
didosh

Jj i Sindy byl super...

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

Dva zápasy venku po sobě vyhrál Baník kdy naposledy? No čekal jsem tak má. 2 body máme 6 bez Baroše a Procházky. Hlavně aby byl ok Fleismann, ten týpek je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo tak nejak jasny uz kdyz se dostali do evropy ze dve souteze nezvladnou a jenom se to potvrdilo, kadr proste neni dostatecne sirokej, neni kvalita na lavicce..hraci jako hala,texl, reichl, polom nemuzou plnohodnotne nahradit cleny zakladni sestavy a nefunguje tak rovnomerny rozlozeni sil s tim ze opory sou vycerpany na ligu po poharovym zapase..

Reagovat
anonym

Taky jsem to dneska čekal, i když menším rozdílem. Jednak je teď Baník na začátku ligy v laufu a my sme po tom ne příliš podařeným startu na tom opačně. A druhak máš asi pravdu se šířkou kádru, borci letěli 7 hodin až ke Kazachům, takže by mě to taky nepřekvapilo, že někde síly chybí a pak motivace teď bude hlavně na Evropu.

A teď to nejdůležitější, jak vlastně hráli?

Reagovat
Hokaido

Fillo je strašnej odpad. Asi mu došly prachy, tak je zase z Baníku tahá osobníma statistikama.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si tady delas ostudu?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

S modrou krví, s holou hlavou,

paktujem se s pravou stranou.

Reagovat
ratusek

At jde k plotně nebo do porna

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Luc-Luc

kdo to je ?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Diopovi to přeju, celou dobu jsem se ho tady zastával a zase jsem měl pravdu. Stejně jako v tom, že Baník bude hrát 5-7 do dvou let od postupu. Sklidil jsem výsměch ... Teď se směju já

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Jj hlavně ta moje sázka s Nerim, kterou srabácky nezvládnul a utekl..

Reagovat
Puskas

třeba je v base

Reagovat
Kepy_FCB

Jak zase? J

Jak zase? Jako s Kucerou?

S Diopem bych pockal, od priste klidne muze byt zase tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Mé prognozy se naplnuji. Baník má čtvrtý nejlepší tým ligy a pokud nic nezeserou, tak si ty poháry letos uhrají. Snad neudělají ostudu jako obvykle.

Reagovat
anonym

Nepřeháníš trochu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Obranu si myslím že určitě. Pazdera, Procházka, Stronati, Šindelář, Fleismann pak se koukáš na Baník pod Panikem pravidelně tak gólů fakt moc nedostávame. Lastuvka má za 20 zápasu 13 inkasovaných gólů a 9x čisté konto. Kdo to má lepší kromě top 3? Bych řekl že i někdo z té trojky na tom bude hůř....

Reagovat
HorajzmAmmann

*pokud

Reagovat
anonym

Ale jo to dává smysl. Nástup máte perfektní, ale prostě bych s prognózy ještě počkal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Samozrejme

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
PP

Baník by se měl přejmenovat na Paník Ostrava..

Reagovat
smazaný uživatel

Najit kdy naposledy Banik vyhral dvakrat po sobe venku dalo docela praci bo se v drtive vetsine pravidelne stridaji zapasy doma/venku.

Sezona 2009/10

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:1

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:1

Reagovat
frankiefcb

a bylo z toho třetí místo a titul nám těsně uniknul.

Reagovat
smazaný uživatel

A i oba zapasy tehdy byly v pondeli

Treti flek by byl bozi, uz sem si v hlave nalosoval skupinu v EL - Lazio,Zenit, Zeljeznicar - to by byli souperi dle meho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

No, abychom po následujících 5 zápasech nesměřovali zase spíše někam do podpalubí..

Ten tým má sílu, ale LIB, SPA, ZLN, SLA, MB je šílený los. V Liberci a Boleslavi nevyhráváme (Liberec naposledy 2009/2010 a Bolka ještě o sezonu dříve). Sparta a Slavia bude doma taky velký oříšek a Zlín má momentálně taky fazonu.. Uff, bude to těžké. Snad teď zvládneme Duklu, abychom do toho šli ještě z lepší pozice, než teď.

Každopádně, tohle jsou neskutečné starosti po loňské sezoně a obecně po těch letech, kdy jsme tolik bodů co teď neměli někdy ani za podzim.

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec si pamatuji. Zlaté dresy a Neves 1. gól v Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bob Páník odvádí perfektní práci

Reagovat
C-M@ster

OT:

Koukáte někdo na ten pietní akt? Dobrej pískot na to prase

Kdybychom dali Polákům Ostravu, tak by nám tu 50 let po okupaci nevládli komunisti a neměli bychom prezidenta, co to schvaluje jako "osvobozování".

Reagovat
C-M@ster

Už je tam eSTéBák

https://i.imgur.com/Nda7oVQ.png

Reagovat
pepinho2

Byla to naprostá tragédie. Ať už ze stran Babiše či demonstrantů.

Reagovat
frankiefcb

Pískat by se na pietní akci nemělo. Na druhou stranu je výsměch, když věnce dává STBák, který se paktuje s komanči, kteří okupaci bagatelizují. P.S: a tím Ostravu dáme Polákům jdi do prdele.

Reagovat
C-M@ster

Sory no... jak jsem tady viděl Cukrouška, hned mě to napadlo... Ostravu mám rád, jen je to fakt trochu jinej svět...

STBák na takové akci je prostě výsměch...

Reagovat
frankiefcb

Moc jednoduchý pohled. Jako jo u nás se volí bohužel komanči, je to tu ragion prošpikovaný komanči a rusofily. Nicméně pořád je tu dost hlavně mladých, co se k tomu staví odmítavě a na odpor. A je zde pořádáno mnoho akcí.

Reagovat
Puskas

Ještě by tam mohl přijít Čech v té své tankistické helmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem chtěl dodat jednu věc, na kterou jsem včera zapomněl. Buchta už několikrát ukázal, že brečet do TV a médií umí velmi dobře. A já ho za to kritizoval. Nutno uznat, za včerejší hodnocení zaslouží klobouček a musím říct, že mě hodně překvapil. Takhle chváli hru soupeře, s tím že se mu moc líbila, to jsem dlouho od nikoho neslyšel..

Reagovat
Puskas

A já bych pochváll Vláška, včera v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, až na pár vymyšlených slov..

Reagovat
smazaný uživatel

"Vinčestrovka, obalovačka"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

Kopice gólů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Šural je strašná žumpa, teď to poslouchám v Dohrano plusu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele