FORTUNA:LIGA - preview 5. kola

17.08.2018, 08:43, aktualizováno 20.08.2018, 08:33
Previews
Olomouc v Evropské lize vyřadila Kairat a těší se na zápasy proti Seville, v domácí nejvyšší soutěži to ovšem Sigmě nejde a nic snadného na ní nečeká ani nyní. Na Hanou přijede Baník Ostrava, který má možnost dotáhnout se na třetí Slavii...
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Pondělní podvečer nabídne souboj mezi Olomoucí a Ostravou. Sigmě se proti Baníku v domácích zápasech daří, když prohrála pouze jediný z posledních devíti.

Olomouc nezažívá tak povedený vstup do ligy jako loni, když prohrála například na hřišti Slovácka 3:1. Na druhou stranu ale dokázala uspět v Evropské lize a po vyřazení Almaty se může těšit na dvojzápas proti věhlasné Seville. Domácí nemůžou pro zápas proti Baníku počítat se zraněným Václavem Pilařem.

Trenér Václav Jílek si je vědom síly Baníku: "Určitě mají kvalitu, když mají ze čtyř zápasů devět bodů. Jsou v těsném závěsu za vedoucí trojkou. Na druhou stranu si nemyslím, že by byl Baník v zápasech nějak výrazně dominantní. Zápasy jim vyšly, jsou efektivní, produktivní a vzadu jsou schopni uhrát nulu. To je to, co dělá fotbal fotbalem a výsledky, věci, které rozhodují, jsou v šestnáctkách a tam teď Baník hraje velmi dobře."

Baník je momentálně na pátém místě v tabulce a po výhře doma s Příbramí dokázal vyhrát i na hřišti Bohemians. Baník má zatím letos neúspěšný pouze jeden zápas, a to když se stejně jako Sigma vrátil ze Slovácka s prázdnou. Trenér Bohumil Páník se nemůže spolehnout na služby Bredy a Stáni. Otazník zatím visí nad startem ikony ostravského klubu, Milanem Barošem.

Exolomoucký stoper Martin Šindělář se na zápas těší: "Vždycky říkám, že se těším na každý zápas, ale tenhle je samozřejmě speciální tím, že jsem v Olomouci dlouho byl, s těmi kluky jsem hrával, takže je všechny znám. A i když teď žiju se ženou v Ostravě, v Olomouci jsem pořád doma a rádi se tam vracíme."
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta - Nešpor
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.32 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Karviná ještě nezískala ani bod, zatímco Viktoria naopak neztratila. Jejich vzájemný souboj se odehraje v Karviné na Městském stadionu a favorit je na první pohled zcela jasný. Ve prospěch Viktoriánů hraje i stoprocentní vzájemná bilance čtyř výher.

Západočeši tedy mohou v Karviné jen ztratit. Nic jiného, než vítězství se totiž od nich neočekává. Nicméně Pavel Vrba před soupeřem varuje. "Karviná má sice nula bodů, ale také má za sebou strašně těžký los - nejtěžší vůbec ze všech týmů. Hráli třikrát venku, navíc s top mančafty, které hrají o poháry. S Mladou Boleslaví doma prohráli dost nešťastně a ten jejich herní projev určitě neodpovídá tomu, že jsou na nule," nechal se slyšet kouč Viktorie.

Karviná před týdnem sehrála vyrovnané utkání s Mladou Boleslaví, ale na body opět nedosáhla. Po čtyřech kolech tak na body stále čeká. V tomto ohledu je pak na tom stejně jako Dukla Praha, která ale prohrála i páté jarní utkání. "Budeme chtít herně navázat na domácí zápas s Boleslaví. Víme, že doma jsme silnější. Samozřejmě musíme hodně zlepšit defenzivní činnost celého týmu a pokusíme se Plzeň překvapit," řekl záložník Lukáš Budinský.

Plzeň v minulém kole narazila na Fastav Zlín a vyhrála po jediné brance Michaela Krmenčíka 1:0. Šlo už o třetí výsledek 1:0 za sebou. Viktoriáni si sice nijak přesvědčivě nevedou, na druhou stranu jsou po čtyřech kolech stejně jako Slavia a Sparta stoprocentní a to je hlavní. "S dvanácti body jsme samozřejmě spokojení, ale i my k sobě musíme být kritičtí. Určité pasáže utkání a některé zápasy nebyly rozhodně tak ideální, jak se to jeví bodově," dodal Vrba.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Janečka, Šisler, Tusjak - Mertelj - Moravec, Budínský, Panák, Letič - Wágner.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Zeman - Krmenčík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.17 - 4.25 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (neděle 18:00)
Sparta Praha vyzve v neděli odpoledne na svém hřišti nováčka z Příbrami. Ten má proti Letenským otřesnou bilanci, když prohrál již osmkrát v řadě.

Pražané, po vypadnutí z Evropské ligy, se soustředí už jen na domácí soutěže. V lize se jim zatím daří parádně. Společně se Slavii a Plzní jsou posledními týmy, jež ještě neztratily ani bod. V posledním zápase se Spartě podařilo uštědřit Teplicím debakl 4:0. Do zápasu proti Příbrami nenastoupí Drchal, Kadlec, Pulkrab, Zahustel a Ben Chaim.

"Příbram může být nebezpečná svou individuální kvalitou, víme, že si musíme dávat pozor na Matouška, který je ve formě. I ostatní hráči tam ale mají svou kvalitu. Nesmíme nic podcenit a hlavně je potřeba hrát stejně, jako v Teplicích. Pak budeme vyhrávat," je přesvědčený stoper Radakovič.

Příbram může být se svým vstupem do soutěže velice spokojena. Před začátkem pátého kola se nacházela na pátém místě, a to je pro nováčka více jak dobré. Středočeši se prezentují pěkným útočným fotbalem, což potvrdili v minulém kole proti Dukle, které nasázeli čtyři branky. Trenéra Csaplára jistě těší i to, že má k dispozici kompletní kádr.

"Vstup do ligy se celkem povedl, těší mě, že hrajeme dobrý fotbal. Teď nás ale čeká jiný typ utkání. Bude to nádherné, všichni se na to těšíme, atmosféra, diváci. Pořád je to Sparta. Hráče na takový zápas není třeba motivovat. Budeme tam chtít opět hrát náš fotbal, já to ani jinak hrát neumím," ví trenér Josef Csaplár.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Kaya, Radakovič, Costa - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič - Šural, Tetteh
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Kilián, Květ - Hlúpik, Matoušek, Rezek - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.90 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Sobotní odpoledne nabídne souboj dvou týmů ze středu tabulky. Slovan Liberec přivítá na svém hřišti pražskou Bohemku. Té se v lize ještě nikdy nepodařilo U Nisy vyhrát.

Liberec je momentálně na devátém místě v tabulce. Po výhře nad Karvinou a prohře v Plzni si připsal dvě remízy. Nejdříve s Teplicemi a pak také v Opavě. Slovan ale jistě míří výše a doma bude určitě chtít vyhrát. Proti Klokanům nemůže však spoléhat na služby Knejzlíka a otazník zatím visí nad startem Milana Kerbra.

"Nehrajeme špatně, máme dobrého trenéra a dobrý tým. V kabině není jediný problém. Liberci se jako každý rok povedlo mužstvo dobře doplnit. Přišli sice hráči z druhé ligy, ale hodně šikovní. Zatím nám trochu chybí finální fáze, abychom dokázali dostat balon do brány, ale snad to bude dobré. Doufám, že se zvedneme, budeme válet jako vloni na podzim a zabojujeme o přední příčky," věří Matěj Hybš, jenž se vrací po dlouhém zranění.

Bohemians se nachází o jedno místo před Slovanem. Hosté nedokázali v posledním kole potvrdit výhru proti Dukle a prohráli s rozjetým Baníkem 1:0. Také Klokani nemají příliš širokou marodku. Chybět bude Martin Hašek ml. a nejspíše i Jindříšek. Disciplinární trest vypršel brankářské jedničce, Tomášovi Fryštákovi, jenž se pravděpodobně vrátí zpět do brány. Trenér Hašek hovořil před zápasem o kvalitách Slovanu: "Je to dlouhodobě pracovité mužstvo. Řadí se mezi nejúspěšnější pětici týmů v tuzemské nejvyšší soutěži. Opakovaně v kádru ovšem probíhá řada hráčských změn, s nimiž se ambice opakovaně naplňují obtížně. Ačkoliv vkročili do sezóny s novým trenérem a dalšími hráči, tak se jejich herní styl výrazně nezměnil. Mezi jejich přednosti patří pohyblivost. Svým neustálým pohybem dostávají soupeře pod tlak, narušují mu rozehrávku. Vyhledávají osobní souboje, neboť jsou v nich silní. Mezi slabší stránky bych naopak zařadil to, že mají nově utvořené mužstvo. Potřebují čas k tomu, aby se dali dohromady."
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Breite, Mara - Pešek, Ševčík, Potočný - Pázler
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Bederka, Krch, Bartek - Reiter, F. Hašek, Švec, Vaníček - Mašek, Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.92 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (sobota 17:00)
Hráči Fastavu Zlín přivítají na svém stadionu Teplice a oba celky budou chtít napravit zaváhání z minulého kola. Zatímco Ševci těsně podlehli Plzni, Teplice dostaly od Sparty čtyřbrankový příděl. Po čtyřech kolech si zatím vedou lépe domácí fotbalisté, kterým patří klíčová šestá příčka.

Zlín totiž dokázal ze čtyř kol vyválčit sedm bodů a vlastně poprvé ztratil všechny body až v minulém kole na půdě mistrovské Plzně. Nechybělo přitom mnoho a svěřenci trenéra Michala Bílka mohli přivézt body i ze západu Čech. Proti byl však Michael Krmenčík, který v 77.minutě utkání jedinou brankou rozhodl.

Zapomenout na těsnou porážku se Ševci pokusí v souboji s Teplicemi, které se vzpamatovávají z těžkého debaklu. "Vysoká porážka je může rozhodně poznamenat, ale taky nemusí. Naopak je může i více semknout. Soupeř může bojovat o to víc. My se musíme na těžké utkání dobře připravit a bojovat na hřišti jako doteď. Teplice určitě mají v sestavě výborné hráče. Útočník Vaněček dává hodně gólů, ale jsou tam i další velice kvalitní hráči, které nesmíme podcenit," rozhovořil se pro klubové stránky Adnan Džafić.

Teplice za čtyři kola zvítězily jen jednou a to doma s Duklou 5:2. Z venčí pak severočeský klub bral dvakrát bod po remíze 1:1 s Příbrami, respektive 2:2 s Libercem. Utkání minulého kola pak Sklářů vůbec nevyšlo. "Sparta nám dala čtyři góly. Doma by se to nemělo stávat. Byl to takový zápas blbec. Herně to bylo půl na půl. Oni ukázali jak jsou produktivní a trefili všechno co mohli. Dostali jsme lekci a my se z toho musíme oklepat a napravit to v dalším zápase," prohlásil Jan Krob, který s klubem podepsal novou smlouvu.

Teplice zrovna nepatří mezi oblíbené zlínské soupeře. Severočeský celek prohrál s Fastavem za deset let jen jednou jedinkrát a to shodou okolností v minulé sezoně na zlínské Letné.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajič - Podio - Matejov, Traoré, Hronek, Bartošák - Beauguel, Poznar.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Kučera, Ljevakovič - Hyčka, Hora, Žitný - Vaněček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.68 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - SFC Opava  (sobota 17:00)
Pouze jedno vítězství má na svém kontě Mladá Boleslav a její další ligový soupeř je na tom dokonce ještě hůře. Slezský nováček po návratu do nejvyšší soutěže zatím nezvítězil, což bude chtít ve středu Čech změnit.

Dosud jedinou výhru získala Mladá Boleslav na půdě Karviné a v minulém kole hostila vedoucí Slavii. Herně nebyl boleslavský celek horším týmem, ale Slavii nakonec podlehl po jediné brance Milana Škody. Od Mladé Boleslavi je to zatím velké zklamání. Loňská sezona domácím nevyšla podle představ a zatím se ani tato nevyvíjí tak, jak by si její příznivci přáli. Trenér Jozef Weber i hráči ale doufají, že proti Opavě se vše otočí k lepšímu, nováčka soutěže však v žádném případě nehodlají podcenit. "Ve druhé lize byli nadstandardní. Určitě budou chtít vyhrát, protože ještě nevyhráli, ale to my budeme chtít také. Chceme uklidnit fanoušky a ukázat, že na to máme. Uděláme všechno proto, abychom vyhráli," prohlásil pro Bolku TV Jan Král.

Opava má s Mladou Boleslaví možná překvapivě lepší vzájemnou bilanci a ještě nikdy s ní neprohrála. V dubnu loňského roku se oba celky utkaly v MOL Cupu a Opava tehdy zvítězila 2:0 "Víte, jak se to říká, každá série jednou končí. Ale teď vážně. Opavu jsem vedl proti Boleslavi v poháru. Pokud zopakujeme výkon z posledního vzájemného zápasu, budu spokojen," svěřil se trenér Slezského FC Opava Roman Skuhravý. Opavě bude v tomto zápase chybět Jan Žídek a také Joel Kayamba.

Slezský celek po svém návratu mezi českou elitu zatím na první výhru čeká marně. Minulý týden si sice připsal premiérový bod za domácí remízu s Libercem, ale jen dva týmy ze současné ligy jsou na tom hůře. Jedná se o bez bodovou Duklu a Karvinou.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Kamenár - Pauschek, Chaluš, Král, Keresteš - Hůlka, Takács - Přikryl, Ladra, Konaté - Komličenko.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Simerský, Svozil, Helebrand - Janetzký, Schaffartzik, Zavadil, Kuzmanovič, Zapalač - Juřena, Puškáč.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.77 - 4.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 19:00)
Zápas pátého kola mezi Slavii Praha a Jabloncem se uskuteční v sobotu od 19:00. Domácím se proti Jablonci dlouhodobě nedaří. Vyhrát nad ním v lize nedokázali už 10 zápasů v řadě.

Slavia je v lize zatím stoprocentní a se skóre 11:1 aktuálně vede tabulku. Bohužel pro ni už ale nebojuje o Ligu mistrů, když v úterý podlehla Kyjevu 2:0. Trenér Jindřich Trpišovský má na marodce poměrně hodně svých hráčů. Proti Jablonci nemůže počítat s Hromadou, Olayinkou, Mešanovičem, Jugasem, Van Burenem, Alvirem a nejistý je zatím start Deliho.

Trpišovský si je také dobře vědom kvalit soupeře: "Viděl jsem všechny zápasy Jablonce. Neměl dobrý vstup výsledkově, ale herně to bylo velice dobré. Je to pořád ten stejný Jablonec jako v minulé sezoně, možná jsou ještě silnější. Bude to asi podobný zápas jako ty minulé. Doufám, že se nám podaří prolomit hranici 15 tisíc fanoušků, že vyhrajeme a přijdeme na jiné myšlenky po úterku."

Jablonec do bojů na evropské scéně prozatím nevstoupil. V lize ovšem zůstal za očekáváním, po čtyřech zápasech je až na jedenáctém v místě. Zlepšení se dostavilo v posledním zápase, když dokázal porazit Karvinou vysoko 4:1. Oproti domácím mají hosté výhodu kompletního kádru bez zraněných hráčů.

"Samozřejmě, že jsou teď asi otřesení z té porážky, který byla dle mého zbytečná, protože Slavia měla na to, aby postoupila. V obou zápasech podala kvalitní výkon. Nedivím se, že se cítí ukřivdění, protože ty momenty byly přinejmenším hodně sporné. Ale oni se teď budou soustředit už na ligové zápasy a budou se snažit udělat co nejvíce bodů, protože mají stejně jako my zajištěný přímý postup do Evropské ligy," ví lodivod hostů, Petr Rada.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Zelený - Souček - Stoch, Hušbauer, Sýkora, Baluta - Škoda
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Jovovič - Doležal, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.58 - 6.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (pátek 18:30)
Trápící se Dukla zůstává na dně ligové tabulky bez bodu. Další šanci na první zisk má v páteční předehrávce pátého kola proti Slovácku. Moravanům se zatím daří pouze na domácím hřišti, z venkovních ale odjeli vždy bez bodu.

Pražané zatím statečně zápasí s Karvinou o pozici nejhoršího mužstva ligy. Se Slezany jsou totiž jediným celkem, který během čtyř duelů nebodoval. Po nezdarech v utkáních s Plzní, Teplicemi a Bohemians se Dukla snažila vylepšit své postavení minulý víkend na hřišti Příbrami. Hosté u Litavky začali nadějně, ovšem své příležitosti nevyužili. Domácí nováček soutěže si naopak na šance počkal až po změně stran, kdy jejich útoky řídil především talentovaný Matoušek. Příbram nakonec soupeři nasázela čtyři branky a Pražané se tak zpět do hlavního města vraceli s prázdnou.

Dukla už je po bodech velmi hladová, podle trenéra Pavla Drska ale jeho celek nemůže v pátek počítat s tím, že se se Slováckem snadno vypořádá. "Čeká nás silný kombinační tým, který je výborně složený ze zkušených hráčů střední i mladší generace a dobře jim to funguje. My budeme stoprocentně chtít být kvalitní na míči, dobře bránit - daleko líp než v Příbrami - a samozřejmě budeme chtít zápas vyhrát," prozradil bývalý ligový obránce.

Slovácko se nachází v komfortnějších místech než jeho páteční soutěž. Moravané zatím spoléhají především na domácí půdu, kde ve dvou kláních vydolovali plný počet šesti bodů. Nejprve ze stadionu Miroslava Valenty odjel s porážkou ostravský Baník, který alespoň o bod za remízu přišel až v nastaveném čase druhého poločasu. Před týdnem dorazila do Uherského Hradiště olomoucká Sigma. Také Hanáci se domů vraceli s nepořízenou, výhru domácích 3:1 pak zařídil především dvoubrankový stoper Hofmann.

Z venkovních zápasů se ale Slovácko doposud vracelo s prázdnou. Body nezískalo na Bohemce ani na Spartě. Obránce Jan Juroška věří, že po skalpu Sigmy se Moravanům podaří tuto nepříznivou bilanci prolomit. "Hráli jsme doma a předtím jsme přijeli s prázdnou ze Sparty, takže jsme rádi, že jsme utkání se silnou Olomoucí zvládli. Nyní to chce přivést body i ze hřiště soupeře," prohlásil Juroška, který na východ Moravy přišel právě z Dukly.

Venku se sice Slovácku nedaří, ovšem proti celku z Julisky se mu pravidelně daří. Moravané podlehli Dukle naposledy v listopadu 2013. Celkově se Pražané ve čtrnácti vzájemných duelů radovali z vítězství jen dvakrát. K prodloužení úspěšné série ovšem hostům nepomůže zraněný útočník Jan Kuchta.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Bezpalec, Podaný - Bílovský, Hanousek, Tetor - Holík, Schranz, Brandner
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Kadlec - Navrátil, Sadílek, Daníček, Havlík, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.28 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha440011:112
2.Sparta Praha44009:112
3.Viktoria Plzeň44006:112
4.Baník Ostrava43016:29
5.1. FK Příbram42119:67
6.Fastav Zlín42116:57
7.1. FC Slovácko42026:56
8.Bohemians Praha 190542025:66
9.Slovan Liberec41214:45
10.FK Teplice41218:95
11.FK Jablonec41126:54
12.Sigma Olomouc41035:73
13.FK Mladá Boleslav41036:113
14.SFC Opava40133:81
15.MFK Karviná40044:130
16.Dukla Praha40043:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1321)

Přidat komentář
Blasphemer

Už by to taky chtělo nějakou jasnou výhru, za kterou si půjdeme už od první minuty. Jestli se to nepovede s Karvinou, tsk už fakt nevím, co bychom chtěli.

0:4

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Jsem zvědavý, jestli si to už hráči v hlavách srovnali a budou připraveni na Generála. Pevně věřím, že Trpiš to drží pevně ve svých opratích a vzhledem k tomu, že hrajeme doma, tak to bude za 3 body, nicméně to bude těžký, jelikož Jablko bude nažhavný vzhledem k tomu, že se jim zatím moc nedaří.

Do základu chci Tecla, nicméně platnější asi bude Škoďák.

Reagovat
Losinho

Jablonec se teď uklidnil výhrou, takže teď můžou v klidu rupnout a pak doma zase za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo prvni zavaha? mozna Slavie s Jabloncem by mohla.. po Dynamu asi budou frustrovany a koncentrace na ligu nebude asi nic extra

Reagovat
langosh

Ale Peltonec nic moc, myslím, že max remíza. Škoda, že Baník a Příbram až za měsíc, ty si alepsoň přinesli formu z jara.

Reagovat
Blasphemer

Nebo to může mít přesně opačnej efekt, že jo.

Reagovat
Kang & Kodos

Abysme to nebyli my s Příbrami. Co si pamatuju, tak si vždycky sparťani stěžovali, že k nim jezdí všichni betonovat a nechtěj hrát fotbal (sice si na to za poslední desítky let mohli zvyknout, ale co už). To u Příbrami nehrozí a úplně pak vidim Ščasnýho tiskovku, jak je to překvapilo, že nepřijeli bránit a že na to nejsou zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, aby Costa zajel do Matouska a je po problemech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejako tak podobne ako "zajel" opavský Svozil do Pulkraba?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně někam na holeň, ať ty kosti pořádně praskaj.

Reagovat
ratusek

aby nesimuloval jako Zavadil

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Příbram venku hraje hovno viz jejich zápas na Baníku, takže čekám, že přijedou zesraný a odvezou si těžkou porážku 1:0

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Shevchenko

Pojďme Slovácko aspoň bodík.

Reagovat
langosh

Dukla POME , jinak se rovnou můžete přihlásit do bruhý ligy

Reagovat
Greny

Jakej je napad zkusit obranu do fantasy ze Slovacka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale zkouším.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, ak už Dukla neskóruje doma proti Slovácku, tak potom proti komu? Ja to v defenzíve idem skúsiť s brankárom Šedom (6,6 - ostatné dva zápasy nastupoval v základe) a obrancom Králom (6 mil.) z Boleslavy, ktorých pomiešam s obrancami Sparty Chipciuom a Kayom. Som si vedomý, že obrana Boleslavy nie je žiadna sláva, proti Opave doma by si však mohli udržať čisté konto. Koho ale zo Slovácka do tímu zaraďujem určite je po zranení v útoku opäť zarezávajúci Zajíc za solídnych 6,5 mega.

Reagovat
Blasphemer

Budu to muset asi tak udělat. Je to jediná možnost, jak poskládat tým do 100 mega. Nebo teda ještě obrana Příbrami, ale ti alespoň gól dostanou určitě.

Reagovat
Blasphemer

Pázler za 12 mega, to se úplně posrali nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dej Poznara, je o trošku levnější

Reagovat
kecipep

Dej ji tam celou, s Kadlecem to bude vzadu nula a třeba Hofi nebo Krejčí dají opět ze standardky nějakou hlavu. Kadlec býval taky dobrý hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý nápad

Reagovat
cubinho

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:1

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:0

Fastav Zlín - FK Teplice 2:1

FK Mladá Boleslav - SFC Opava 2:1

Slavia Praha - FK Jablonec 3:1

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 1:2

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:0

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 2:1

Reagovat
Shevchenko

Takže vyhrajou všichni favoriti? Ty jsi teda tipér.

Reagovat
F.Torres

nevím jestli je dukla favorit...

Reagovat
Shevchenko

No... je. Stačí se podívat na kurzy.

Reagovat
F.Torres

tak kurzy nejsou vše, tabulka říká něco jiného, navíc Dukla je větší adept na sestup jak Slovácko.

Od roku 2014 hrála Dukla se Slováckem 9 zápasů a ani jednou Dukla nevyhrála.

Slovácko dokonce z 5 venkovních zápasů 2 krát vyhrálo.

Reagovat
Shevchenko

Tak na to ti můžu napsat, že právě proto musí Dukla vyhrát, podle čehož jsou nastavené i ty kurzy. Ale jinak doufám, že Slovácko neprohraje.

Reagovat
F.Torres

tak na to mi můžeš napsat vlastně úplně cokoliv, ale to nemění nic na tom, že prostě Dukla favorit není, ta plichta vypadá ovšem dost reálně

Reagovat
Shevchenko

Cože? Takže všechny sázkovky favorizují Duklu, ale ty říkáš že Dukla prostě favorit není? Neříkám, že do toho zápasů jdou jako jasný favorit, ale minimálně mírný favorit (tj. neprohra) určitě jsou.

Reagovat
F.Torres

lepší forma, lepší postavení v tabulce, lepší historické vzájemné zápasy, skóre 3:13... říkej si co chceš, ale čísla hovoří jasně.

Samozřejmě, že Dukla může vyhrát, ale favorit prostě nejsou

Reagovat
Shevchenko

Hmm, ty bys mohl dělat z fleku bookmakera Nebo ještě lépe, pořádně ty sázkovky podoj, evidentně máš víc informací než oni.

Reagovat
Shevchenko

Jakoby v naší lize neplatilo pravidlo, že když se utkají podobně kvalitní týmy, tak většinou vyhraje ten, který to zrovna hodně potřebuje, hlavně když hraje doma.

Reagovat
F.Torres

jop, zrovna slovácko je celek, který si může dovolit po 4!! odehraných kolech pouštět zápasy.

Toto se děje v závěru ligy, rozhodně ne na začátku, ale celkem mě udivuje, že takovou blbost napíše matador, který ligu sleduje.

Jinak co se týče kurzu, tak rozhodně je lepší to dát za 3,16 na Slovácko než na Duklu za 2,39

Reagovat
Shevchenko

Však já nepíšu nic o tom, že to budou pouštět Jen že tu výhru Dukla potřebuje mnohem více než Slovácko, které má solidních 6 bodů a body z venku se od nich moc nečekají.

Reagovat
EAG le grand amour

Takže na základě toho, že Dukla potřebuje vyhrát víc než Slovácko je favoritem?

Reagovat
Shevchenko

Především na základě kurzu

Reagovat
EAG le grand amour

Ve výsledku ten pojem je hodně relativní. Dle sázkovek je favorit Dukla, ale dle aktuálního rozpoložení a dalších faktorů, které vypsal Torres, je to Slovácko.

Reagovat
Shevchenko

Tak v nejhorším rozpoložení byl asi Chlumecký

Reagovat
F.Torres

Reagovat
EAG le grand amour

To se moc nevidí

Reagovat
Ferguson6

1

2

x

x

x

2

1

1

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
cubinho

Dík za názor

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mu nerozumím, tak mi prosím vysvětli, co jsi tím chtěl jako říct. To nějaká tvoje analýza něčím podložená nebo věštíš z křišťálové koule nebo jak?

Reagovat
cubinho

Děláš si srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Slovácko 1:2

Liberec - Bohemians 0:0

Zlín - Teplice 2:0

Boleslav - Opava 1:1

Slavia - Jablonec 1:3

Karviná - Plzeň 0:1 z vymyšlené penalty po ofsajdu

Sparta - Příbram 5:0 (poločas 2:0, abychom Csaplára navnadili)

Olomouc - Ostrava 1:0

Reagovat
Azazelo RD

OT: Domnívám se, že se včera stala velkolepá událost, jelikož Minsk se Zenitem konečně překonal ostudu Slovanu s Bukureští. I když ...

Reagovat
Puskas

Má to vysoce komediální nádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Puskas

Proč? Vyhrát 4:0 doma a pak dostat 1:8 venku, to je tak bizarní, že se člověk musí fakt pousmát a ptát se, jestli za tím něco není. Každopádně si dokážu představit, že být fanouškem Minsku, tak jsem zejména po euforii po 1. zápase teď docela dost zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zenit je mlel v podstatě od první minuty a těch šancí měl tolik, že to mohlo být ještě víc. První utkání bylo odchozený, proto to dopadlo jak to dopadlo. A v prodloužení je logicky fyzicky přejeli.

Reagovat
Puskas

Je to ale zajímavé, tak se sesypat.

Reagovat
ratusek

Hlavně hráli proti 10

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ne. Když se vezme v potaz ten papírový rozdíl v kvalitě obou týmů.

Reagovat
Azazelo RD

V náš neprospěch ještě hraje, že jsme to měli uhrát doma druhý zápas. Ale zas 8:1.

Reagovat
Greny

Sigma docela tezkej program vcera v Kazachstanu v pondeli Banik a ve ctvrtek Sevilla...

Reagovat
Puskas

Není problém, ligu vypustí a budou se soustředit na pohár.

Jestli chtějí hrát poháry, tak takhle vůbec nesmějí přemýšlet a vymlouvat se na to případně.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Mají ještě štěstí, že hrajou se Sevillou doma.. Tak jim odpadne cestování aspoň.

Reagovat
PavlíčeQ

a po Seville Jablonec a následně odveta ve Španělsku

Reagovat
sosna

Žádný čekání tyden na další zápas, parada. Sice to asi brzo skončí, ale za rok znova!

Reagovat
smazaný uživatel

Plánuješ že vyhrajete uefu nebo domácí pohár?

Reagovat
skat

Sakryš už to chce tříbodový zápas jako sůl. Bohemku musíme dát! Přání je ale otcem myšlenky a vzhledem k naší "produktivitě" čekám podobný zápas jako na jaře - souboj běžců a spoustu faulů s výsledkem 0:0..... bohužel

Reagovat
GuyFox

Reagovat
monty25

Sparťani, můžete jít na LM proti Ajaxu!

Nevěříte? Veřte.

https://twitter.com/ACSparta_Zeny/status/1030427537929842688

Reagovat
Kepy_FCB

Olomouc - BANIK OSTRAVA 1:1

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 2:0

Fastav Zlín - FK Teplice 1:1

FK Mladá Boleslav - SFC Opava 2:0

Slavia Praha - FK Peltonec 2:0

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 0:2

Sparta Praha - Příbram 3:1

Reagovat
Mirek na tenisu

Peltonec? FK Řehtačky...

Reagovat
FCSL

Do tý fanty se nedá vejít prostě Dal bych tam levný křídlo od nás, ale tref to, když bude hrát jeden z trojice Pešek/Malinský/Oscar

Reagovat
skat

říkám si, nedávej tam pořád ty naše, a lup - mam tam Peška, Pázlera, Mikulu a pár dalších

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tam a ještě zůstalo pár mega

Reagovat
Kang & Kodos

Must have je Chipciu za 6 a hlavně Šural v záloze (!) Na necelých 10

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš Šural červená a Chipciu vlastní jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo tam nedá Čipčia tak to je na zrušení účtu ve fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce mám všechny že Zlína

Reagovat
andrew96

Mám je tam. Takže bude řádit Slepička.

Reagovat
Snatus

Bezpalec byl vždy křídlo, ne? Co to je za novinku stavět ho na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějaká nehoda v dětství

Reagovat
Tigerinho

Co vim, tak hraje stopera nebo defenzivního záložníka...

Reagovat
Snatus

Já ho měl zafixovaného jako křídlo. Díky

Reagovat
pepinho2

Reagovat
OranžováKarkulka

jojo

Reagovat
Kaspar

Brno vs Budejky.... Kalous vs Si myslim ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lidi se tam nevejdou na ty tribuny, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lidi se tam nevejdou na ty tribuny, ne?

Reagovat
Miguel19

Tvl jsem si nezvolil kapitána, tak je moje sezónní fanta v kundě..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než kapitán v mínusu

Reagovat
Coutinho10

to si to nemohl zapomenout o tyden driv ?

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL Už je tam banán!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta???? A kde ty vole?? Další zářez na moravský tým

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v hájí..

Reagovat
Coutinho10

Shranz fantaaa

Reagovat
smazaný uživatel

hipster fanta dostala zásah

Reagovat
Coutinho10

dnes uz musim za 3 body, takze bud ted nebo nikdy ale 2/4 cisty konto v haji

Reagovat
smazaný uživatel

dát obranu z Dukly je ještě větší šílenost než to mít jen ze Slovácka..a 4/4 v hájí

Reagovat
Coutinho10

dal jsem 2 levny, abych se lip vesel do rozpoctu..dnes verim, ze to Dukla prolomi

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne si myslim, ze si sel do vetsiho risku

Reagovat
PavlíčeQ

Když koukám na stránky, tak mi to tam ukazuje u tebe pomlčku, jako kdyby si nesložil

Reagovat
PavlíčeQ

Už vše v pořádku

Reagovat
Coutinho10

j trochu jsem se lekl vim, ze podobnej problem resil i monty, ale nakonec vse v poho

Reagovat
Kang & Kodos

Mně se líbí, že sice všechno prohrál, ale má víc bodů než já se svojí 100% bilancí.

Reagovat
Coutinho10

to je ta nejvetsi frustrace no jenom vedouci Miguel19 a 2.2Forty2 maj vic bodu nez ja a stejne posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Jede svojí vlastní soutěž...nejvíc fantasy bodů v lize,ale v duelech 0

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

vosdní dýmka no.. tu jsem pálil taky teda a to jsem nekuřák

Reagovat
ratusek

jo ale proč to Kaloč dává veřejně

Reagovat
HorajzmAmmann

proč by nemohl? Nesjíždí lajnu, ne? zakázaný to taky není a pokud ráno přišel na trénink tak v tom problém nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou ČT vysílat páteční zápasy? Proč teda dává druhou ligu? Opravdu idioti tam

Reagovat
Shevchenko

Budou zase dávat v pondělí Baník

Reagovat
ratusek

jojo, protože jsme pro ně nejatraktivnější z těch čtvrtých voleb no O2 si pokrytecky jede Spartu, Slavii a Plzeň

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš logicky než pokrytecky. Ale další dvě kola hrajeme v pátek

Reagovat
ratusek

no jestli chtěli přiblížit ligu širšímu publiku ale stejně dávají jen ty atraktivní 3 týmy, tak je něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

nechteji.. proc by to taky delali? je to soukroma tv, jde jim o cisla

Reagovat
ratusek

Tak jasně, ale vzhledem k jejich zoufalé nabídce v srpnu si myslím, že jim to moc nefunguej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Achjo.. Tohle jsem přesně čekal. To už nevypadá na body.

Reagovat
Coutinho10

Havlik sel dolu zatim mi to proti Blasphemerovi hraje do karet

Reagovat
PavlíčeQ

Mně proti Miguelovi taky.

Reagovat
Coutinho10

to ti zavidim no skoda, ze nezapomnel o tejden driv

Reagovat
Blasphemer

No já nevím, tobě hrálo pět hráčů a máš míň bodů než já, a to mi hráli jen tři.

Reagovat
Coutinho10

jo, trosku se to otocilo ale i tak si celkem verim, ale je fakt, ze vasich hrac tam moc nemam + Krmencika mas jako kapose, takze tam mas vyhodu, ale jinak ti ostatni moji hraci cejtim, ze by ty tvoje mohli prejet

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooool

Reagovat
ratusek

Výborně Slovácko, Duklu poslat do 2.ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Chlumecký ty vole

Reagovat
Losinho

Chlumecký

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecký je nejlepší hráč Slovácka, vyhrál zápas krasnyma dvema gólama

Reagovat
Coutinho10

Dukla no jeste, ze jsem si tam nedal toho Chlumeckyho...to bych to mohl rovnou zabalit

Reagovat
JessePinkman

Nevadí Dynamo.. V tom zapráskaným Brně se to dalo tak trochu i čekat. Teď je hlavní porazit doma Ústí.

Reagovat
SpecialOne

Slovácko na tiket, komu patří poděkování je jasné Je zřejmé, že dokud Drska nevymění, tak se nezvednou, Paukner by to měl udělat co nejdřív, včera bylo pozdě.

Reagovat
REPLIKATOR

Chlumecký V Jižní Americe by byl na odstřel.

Reagovat
SpecialOne

ale no no

Reagovat
Jacks11

doslova

Reagovat
ratusek

Zkurvená Bosna

Reagovat
ratusek

Tak zase dobrý

Reagovat
Neon

Kdy hrajou semifinále?

Reagovat
Firkraag

Martin "Carragher" Chlumecký

Reagovat
vfb

Magera

Reagovat
Kepy_FCB

ČT sport sobota 18.8.

12.00 Cesta do hlubin fotbalové duše ST

- dokument je sondou do nitra

hráčů, trenérů, rozhodčích,

funkcionářů i fanoušků (1975)

Mohlo by být zajímavé....

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to zkouknul. Mladý Cipro je tam hodně roztomilý

Věci kolem fotbalu i ve fotbale zůstaly stejné. U některých bohužel.

Reagovat
ratusek

By mě zajímalo, dle čeho Fortuna vybírá přenosy na net z 2.ligy, hraje se derby Pardubice-Chrudim a oni dávají na netu Prostějov-Hradec

Reagovat
ratusek

Nakonec je stream Sokolov-Jihlava

Reagovat
KingMaster13

Pojď mi, prosím

Reagovat
Coutinho10

aspoň pokrok...tak snad příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prý nakonec v PES

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím zda jsi to četl, ale ve FIFA 19 bude FCVP, SKS, Jabka a ACS. Možná i Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad už za rok + stále chybí chorvatská repre

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale takhle práva nefungují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zahrát českou ligu už letos?

Napadá mě jedině nahradit čtyřmi českými kluby jiné kluby v Rakousku. Protože cpát je do Německa nemá smysl...

Reagovat
Coutinho10

urcite bude zase nejakej patch.nebo aspon doufam

Reagovat
Venny

Letos už nic nikdo nedělal ne? Je s tím hrozný práce když to EA dělá moderům furt těžší

Reagovat
Coutinho10

uplne dukladne jsem po tom u posledni fify nepatral, takze asi nebyl, ale snad nekdo neco udela nebo zkusit ty nase tymy nahazet do naky jiny podobny ligy, aby slo hrat pohary

Reagovat
KingMaster13

Ta Dukla je strašná Momentálně bohužel zaslouženej sestup. Ten tým není ničím zajímavý a padák dolů by jim mohl pomoci stejně jako Baníku či Příbrami nebo Olomouci. Já si jejich sestup nepřeju ale bohužel se obávám, že i ta Karviná začne brzo získávat alespoň někde body. Ta Dukla je marnost nad marnost

Reagovat
ZB 07

Hlavně teď koukám, že jedou na Baník a pak hned na Spartu. To je klidně možný, že po 7 kolech budou furt na nule.

Reagovat
KingMaster13

No to jo no. Jediná záchrana je pro ně, že pod sebe dostanou Karvinou a nějak to uplácají v baráži

Reagovat
Kang & Kodos

To není možný, to je v podstatě tutovka

Reagovat
ZB 07

Aby Drska nevyhodili po prohře s Baníkem a u vás pak následně s novým koučem nevyhráli

Reagovat
db18

S Hapalem.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, můžeme bejt jakkoli v hajzlu, ale domácí zápasy máme pořád nejlepší v lize. A ta jejich obrana je prostě čistá katastrofa.

Reagovat
ZB 07

Asi jo...ale představa to je hezká

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo zkušenosti s Uberem?

1) Nemusím se bát propojit účet na Uberu s kartou, případně pomůže když si nastavím na kartě nějaký limit (třeba 1500) pro výběr?

2) Jakým způsobem probíhá platba? V aplikaci na mobilu jen potvrdím a prachy se odečtou, nebo mi přijde potvrzovací SMS s kódem, který tam pak zadám?

Reagovat
smazaný uživatel

Já Uber používal jen v USA a prostě se mi to po potvrzení vybraného auta rovnou strhlo. A pohoda, nemůžu říct nic špatného. Na 99,9 % k žádnému zneužití nedojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky za info. Já to plánuju použít v Chorvatsku, snad se to povede. Ostrý test proběhne až tam.

Reagovat
rufus

Placení přes kartu za Uber úplně v pohodě. Platím tak v Praze, používal jsem to i v Chorvatsku, nikdy jsem neměl jediný problém.

Peníze se ti strhnou až po jízdě, v momentě kdy řidič zadá v jeho aplikaci, že jste na místě. Jen to odklikneš v aplikaci, potvrdíš a odečtě se to - naprosto jednoduchý proces. Máš tam možnost dát i 10, 20 a 30% dýško navíc když budeš chtít.. Přímo v aplikaci vidíš kolik to stálo a mě ještě přijde vždycky i potvrzovací e-mail o jízdě s cenou. A stejně jako v Praze, i v Chorvatsku to vychází levně. Na cestu, kterou nám běžný taxikáři nabízeli nejlevnějí za 50 kun, jsme Uberem platili kolem dvaceti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, dekuju

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já jezdím taxify o víkendech jako vedlejšák a myslim, že tohle je podobný. Ničeho se neboj, maj to ošéfovaný, nikdo tě nemůže a nedovolí si te okrást......

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak pisou ostatni, uplne v klidu. Nevim, jak v Chorvatsku, ale v CR i ve svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Docela se mi teď líbí ta marketingová kampaň na Jablonec, abychom dali 15k návštěvnost. Škoda, že ty vzlyky Tvrdíka a spol na twitteru zastiňují tyhle pozitivní věci

Reagovat
Coutinho10

hodne dobra kampan...uz se tesim

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na Opavu sis vsadit nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodiče tě neučili, že krást se nemá?

Reagovat
db18

Napsal bych "vypůjčeno z twitteru", ale pak jsem si všiml, že to je z toho odkazu poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomněl mi to kamarád, kterému vyskočila vzpomínka na fb. Smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

doufám, že vyhraješ

Reagovat
db18

Není to moje. Ale vsazeno taky mám.

Reagovat
ondrasch77

já tež, ale v kombajnu, aby to pak moc nebolelo až se Škodovka ukopne...

Reagovat
db18

Mám tam ale ještě výhru Zlína a pak Karviná - Plzeň +2,5

Reagovat
db18

1/3 v suchym triku

Reagovat
db18

2/3

Reagovat
db18

...jestli to někdo fakt vsadil, tak mu dost závidim.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se chtěl na to kouknout na vašem webu, ale víc mě zaujala čínská jazyková verze. Nic ve zlém, jen mě to zaujalo

Reagovat
Kang & Kodos

fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak by to bylo, kdyby vítěz F:NL nemohl kvůli stadionu postoupit? To by se to pak posunulo a do baráže šel 4., nebo by se jeden tým z F:L automaticky zachránil?

Reagovat
Counter

Ústí takový český druholigový Leicester. Loni na sestup, pak zázračné zmrtvýchvstání a záchrana v suchém triku, letos zatím jízda za titulem start-cíl. Má někdo ponětí, co se tam stalo?

Reagovat
Kepy_FCB

Stejně nemaj stadion na 1.ligu

Reagovat
KingMaster13

Dost to zázemí zlepšili a myslím si, že možná už i mají. Jen asi kapacitově to ještě není ok ale liga by se tam hrát jinak dala

Reagovat
smazaný uživatel

Případně by dali prvních pár kol do Teplic

Reagovat
Salfovic

Vždyť ho nedávno rekonstruovali.

Reagovat
San Iker

Stadión už je nějakejch 5 let udělanej

Reagovat
Shevchenko

Bože nepiš už nic

Reagovat
Kang & Kodos

Co se stalo na jaře, to si asi představit dokážu

Reagovat
ratusek

On se ten fotbal sám neudělá

Reagovat
KingMaster13

Klub kterej má rozpočet na sezonu 6 milionů asi nebude zrovna uplácet Loni měli velké štěstí proti Vlašimi, kde to na poslední chvíli otočili a pak proti snad Žižkovu a ty 2 výhry je hrozně nakopli. Byla tam asi i typická česká výpomoc, kde Hradec kterej o nic nehrál tak jim to pustil ale jinak všechny kolem sebe porazili. A v posledním zápase o všechno Vítkovice doslova přejeli a nepustili je přes půlku. Teď jen pokračují na té vlně. Nemyslím si, že budou hrát o postup, viděl bych to na prostředek tabulky, protože jedou fakt jen vyloženě na vlně euforie, která je chytla. O sestup už ale hrát nebudou si myslím

Reagovat
Kang & Kodos

Kapříci se do rozpočtu nepočítaj

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

na tohle se prachy našly i u nás za Šafarčíka

Reagovat
Counter

To jsem si zprvu říkal taky, ale poslední kola hráli s Frýdkem a Vítkovicemi, tzn. přímými soupeři o záchranu. A Ústí vyhrálo i oba tyhle zápasy o všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, tak tam mají druhou sezonu nějakého geniálního analytika, který jim vyhodnocuje přes různé statistiky, měření a další věci vše co hráči dělají při tréninku, zápase. Nejdřív tomu údajně moc nevěřili, ale když fakt šlo do tuhého, tak od té doby jedou jen podle něj. Plánuje kompletní program hráčům i na volno a tak. Aktivity, jídlo, odpočinek. Prostě to co mají všude v Premier League atd. Akorát tady u nás je to výjimka a proto tak efektivní. Ten člověk pracoval pro ČEZ a tuším Raiffeisen bank. Podle linkedin je to Jakub Ticha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A to se zahrabává v Ústí, jo?

Reagovat
Salfovic

Ústí vítěz LM 2021

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.info-usti.cz/fk-usti/index.html Tak minimálně existuje a něco v UNL dělá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PhilipS

Reagovat
KingMaster13

Teď se ukáže... Jedou do Budějovic a pak mají Brno myslím

Reagovat
Kaspar

Maly fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůr

Reagovat
Azazelo RD

Anglie má tragickýho golmana i v malym.

Reagovat
smazaný uživatel

debilní sport

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
FCSL

Dneska už by to chtělo vážně zase vyhrát Pak navíc máme ve 4 kolech 3 venkovní zápasy, z toho Příbram a Sparta. Hrozně mi chybí Kerbr, jeho zkušenost a hlavně podpora offenzívy nám schází. Hybš už se sice vrací, ale na základ to ještě nebude. Mikula se mi nalevo nelíbí, to už bych tam zase radši dal Maru, aspon by se otevřelo místo pro Oscara Ale to by spíš stejně dostal přednost druhej z dvojice Pešek/Malinský nebo Nešický

Hladký - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Mara - Breite - Pešek/Malinský, Ševčík, Oscar, Potočný - Pázler

Reagovat
smazaný uživatel

to nadšení z Elvise opadlo rychle teda

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=5wO7aQRzUDQ

U Zsolta určitě no Pochybuju, že ted bude začínat v základu. Já bych ho nezatracoval, do domácích zápasů se bude hodit, ale Pázler je zatim určitě přínosnější no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem viděl no. "Hráči jsou profesionálové a já tiež" a pak ho začne na tiskovce jebat takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to zaslouží? Nechápu co proti tomu máte

Reagovat
FCSL

Třeba mu to pomůže, Elvis je těžkej karakter no

Reagovat
smazaný uživatel

Má dobrou tiskovku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na remízu Bohemka absolutně nechápu.

Reagovat
FCSL

Od začátku jara maj venkovní bilanci 1-2-6, u nás 3 prohry v řadě, ale 1,61 na nás je dobrej vtip no Remíza dost pradevděpodobná

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

vedel sem, ze ma v hlave vymleto a tim s tim Konatem to jenom podtrhnul

Reagovat
db18

Gólman musí mít vymleto.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mas asi pravdu po pravde sem docet k tomu Konatemu a uz sem ztratil motivaci to cist dal

Reagovat
PavlíčeQ

Schumacher dnes redka v 5. minutě, v týdnu čekám přestup do nějakýho klubu v 1. lize

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Do Dukly

Reagovat
ondrasch77

K nám..., Rada se nechal slyšet, že chce alternaci k Hanouskovi...

Skutečný zájem však jeví Bohemka a Dukla...

Reagovat
db18

Jenže Bohemka ho nebude chtít zaplatit.

Reagovat
FCSL

Hladký - Mikula, Karafiát, Vukliševič, Mara - Breite - Malinský, Pešek, Ševčík, Potočný - Pázler

Nguyen, Kacharaba, Koscelník, Oršula, Nešický, Oscar, Mashike

Kacharaba ve fantě Na Vukliševiče jsem zvědavej, jinak klasika no

Reagovat
FCSL

Helal základ Ten nám dá fíka

Reagovat
db18

Mara levý bek?

Reagovat
FCSL

Kerbr, Hybš a Knejzlík zraněný no

Reagovat
OranžováKarkulka

Yusuf a Vodháněl v základu, tak jsem zvědavej, změnu to po Baníku určitě chtělo

Reagovat
Kang & Kodos

OT: https://pbs.twimg.com/media/DkzgnAmXoAACa8A.jpg

Vyvěšovat 21. srpna na protest proti Zemanovi něco, co bude zdálky (a mně s mým zrakem i zblízka) rudou vlajku, to ti musí hodně jebat, abys něco takovýho vymyslel.

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

demence na pochodu

Reagovat
ratusek

Taky jsem si říkal, že to je něco na podporu komančů. Prostě debilita lidí, co tohle vymýšlí no

Reagovat
Azazelo RD

Někdo musí komunistickou vládu přivítat.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si to výročí můžeme připomenout po svém a ne pořád skákat Zemanovi na jeho "marketingové" drzosti. Prostě ho ignorovat - jako každého trolla.

Reagovat
C-M@ster

Hlavně mi řekněte, kolik z vás má doma červený trenky...

A určitě si je nepudu kupovat kvůli tomuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Tak co sledovat? Asi Liberec. Dneska už musí vyhrát a Klokani jsou venku zoufalí. A taky sjem zvědavej na Yusufa

Reagovat
db18

Prý že Král má zdravotní problémy a proto chybí v sestavě Teplic.

Reagovat
Losinho

to je jako občasný Sýkorovo "virózy"

Reagovat
db18

Když má virózu tak je na zkoušce v zahraničním klubu?

Reagovat
Losinho

Aha

Má za sebou.. těžkou noc

Reagovat
smazaný uživatel

A kam přestupuje?

Reagovat
db18

Bordeaux

Reagovat
ratusek

Počkej to jako fakt?

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Ale je vtipný, že Sobíšek to info má, ale komentátor mele něco o zdravotním problému.

Reagovat
Kang & Kodos

A řekli to trenérovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a to ještě v pondělí byl v Tiki-Taka

Reagovat
pepinho2

Asi se nachladil po cestě z Francie

Reagovat
Banikovec7

Opava hrozně špatná, mají štěstí, že je tam i Dukla a Karviná, tak to třeba pak doženou, až budou moct hrát doma. Jinak Komličenko Už se ani nedivím, že Golgola pustili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šafarčík dobře pohořel s Lacem

Reagovat
Banikovec7

I ten první gól jim daroval Radič. Trenér může být dobrý jak chce, ale když ti hráči jsou prostě individuálně špatní a dělají takové věci, tak s tím moc nezmůže.

Reagovat
HorajzmAmmann

ted ale hrajou fakt dobře

Reagovat
Banikovec7

Jo, jen co jsem to dopsal, tak je začali hrozně točit

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič Ale hrozně se mi líbí ten Puškáč

Reagovat
HorajzmAmmann

Puškáč to je kopyto

Reagovat
Banikovec7

Když se nám tu tak daří ty odhady. Baník určitě nevyhraje titul.

Reagovat
Kang & Kodos

Hladký je hroznej cedník Vemte si Bičíka

Reagovat
mayday

Je. Strasnej gólman.

Reagovat
ratusek

Hornyak sice ví, co chce hrát. Ale od pondělí už to bude jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Helal zatím špatnej. Ta fyzička tam hodně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sračka, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo já o 2 minuty později

Reagovat
C-M@ster

S větší odezvou jak já!

Asi seš důvěryhodnější zdroj, nebo mě má tolik lidí bloklého

Reagovat
HorajzmAmmann

a to bych řekl, že jako pejsek od trevora mě tady bude každý ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

*Kurburt!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Hlavně to je čitelný.

Reagovat
C-M@ster

Ale to moje má zas víc textu!

A když nasadíš brýle, tak to taky přečteš

Reagovat
db18

tl;dr

Reagovat
FCSL

Tak tohle je tzv. Holoubkova krize Nejdřív s pěkným fotbalem uhrajem méně bodů než si herně zasloužíme, pak přestanem dávat goly, začnem dostávat ze všeho gol, herně křeč...

Nakonec to bude fakt boj o záchranu. Totálně chybí kreativita. Potočný je jen do střely, Malinský s Peškem do běhu, Ševčík posere na co sáhne a Pázler se nedotknul míče. Oscar a Mashike do hry

Reagovat
ratusek

Hornyak v pondělí bez práce

Reagovat
Miguel19

Koho debílek Hornyak zjebe tentokrát?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
exse

Ti čoboláci by mohli být nejlepší na světě a stejně by se toho komplexu vůči nám nezbavili.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

cobolaci klasika

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak kdo půjde jako první?

1) Drsek

2)Hornyak

3) Skuhravý

4)Nádvorník

Reagovat
exse

Hapal.

Reagovat
db18

Skuhravý podle mne půjde jedině, že by ho chtěl získat jiný klub.

Reagovat
C-M@ster

Skuhravý určitě ne.

Reagovat
Pride

Skuhravý Za co by ho jako vyhodili? Vždyť jemu tam budou zobat z ruky i kdyby měl po půlce sezóny 5 bodů.

Reagovat
HorajzmAmmann

viz db18

Reagovat
frankiefcb

4) Můj tip na začátku sezony byl Nádvorník, ale už mi to pokazil Hapal.

Reagovat
Uwe háže buly

Drsek s Nadvornikem půjdou za týden oba.

Reagovat
ondrasch77

https://twitter.com/FKJablonec/status/1030846578465095680

Zas jen na Doliho, přesto, že budeme chtít hrát na brejky...

Ale jinak je dobrý, že na lavici máme dva Ikauniekse

Reagovat
HorajzmAmmann

tak třeba jste koupili toho bráchu , kterýho chtěl Baník

Reagovat
ratusek

taky sem si říkal

Reagovat
ondrasch77

19 je Chramosta, nevím co tam admin blbnul

Reagovat
exse

Ty vole 2 Ikaunieksové a ani jeden v základu.

Reagovat
KingMaster13

Super, tak nám trochu vzrostli šance na vítězství

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Breite

Reagovat
smazaný uživatel

Elvis

Reagovat
FCSL

ELVIS!!

Reagovat
ratusek

Opava solidně v piči.

Reagovat
Firkraag

Proske zasranej zjebanej zmrd...........

Reagovat
OranžováKarkulka

co se stalo? na chvilku jsem odbeh... skoda ted ty sance Yusufa

Reagovat
OranžováKarkulka

tyvole, to je curak

Reagovat
FCSL

Však o něj zakop

Reagovat
OranžováKarkulka

?

Reagovat
FCSL

Reiter o Maru, to nebylo na penaltu

Reagovat
OranžováKarkulka

jo, ja myslel neco jinyho

Reagovat
Firkraag

To si teda myslim, ze byla. Ale taky jsem myslel neco jinyho. Kazdopadne čurák to je strašnej.

Reagovat
ratusek

penalta v žádném případě

ale čurák to je

Reagovat
OranžováKarkulka

no uz nam nepisknul o dost horsi veci na jare doma s Jihlavou Buchta odvezl ve vapne Tetteha na sanich asi 3 metry a tenhle picus neomylne ukazal odkop od brany

Reagovat
Firkraag

jo, no to bylo děsný....

Reagovat
Banikovec7

Penalta ani náhodou, ale Komličenko ve fantasy.

Reagovat
monty25

Taky (škoda, že ne jako kapitán)... Jenom těch pět Liberečáků mi asi moc bodů neudělá.

Reagovat
Banikovec7

A okradli nás o asistenci u třetího gólu

Reagovat
KingMaster13

Jinak dnes to bude kurva těžký Očekávám typickou Radovinu, nekoukatelnej, hnusnej fotbal, Jablonec navíc jen na 1 útočníka. Dnes je mi to fakt jedno jakým způsobem ale urvat to. Klidně ať vyhrajeme 1 střelou na branku, to je mi fakt jedno, klidně ať betoníme ale urvat to. Proti Plzni i Teplicím se nám bude hrát lépe než na Plukovníka. Chce to tu hroznou bilanci prolomit, alespoň proboha doma Venku mi je jedno jestli rupneme ale alespoň doma!!

Reagovat
ratusek

Takže Dukla, Opava nebo Karviná. jeden z těch 3 přímej sestup

Reagovat
mayday

Je sice ještě brzo, ale narýsovaný je to po pěti kolech solidně.

Reagovat
FCSL

Stejně ještě rupnem, herně to příšerný

Reagovat
KingMaster13

5 střel na bránu a 5 golů, Bolce tam padlo všechno Chudák Opava

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju Wilfrieda jak nemel fyzicku, ale tyto sance by mohl Yusuf promenovat.

Reagovat
FCSL

Oršula před Oscarem, ach jo

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
SuperBanikovec

Jsou nějaké novinky ohledně toho opavského azylu? Budou ten trávník v Opavě dělat? Je nějak ticho okolo toho...

Reagovat
Banikovec7

Tuším, že na začátku října by měli začít hrát doma.

Reagovat
SuperBanikovec

To mělo být při původním plánu ne? Od té frašky s tím prvním výběrovým řízením to úplně utichlo a nevím jestli vůbec našli někoho při druhém pokusu.

Reagovat
Banikovec7

Právě, že teď nedávno jsem to někde četl, že s Bohemkou 6.10 už by měli hrát v Opavě.

Reagovat
ratusek

PHILIPP SPORTOVNÍ TRÁVNÍKY a.s. dle webu na zakázky Opavy. Asi to stihnou včas,ale doufám, že s tím budou problémy a jelikož jsme v ČR, tak to nestihnou a když, tak s vadama

nejdřív v půlce října to bude hotovo, ale o tom silně pochybuju

Reagovat
SuperBanikovec

Ok, dík za info oběma

Reagovat
ZB 07

Opava příští kolo 700 diváků...

Reagovat
FCSL

6 To je ten chválenej Skuhravýho naivní styl no

Reagovat
monty25

Ještěže v Boleslavi není Džeky...

Reagovat
Pride

Džeky loví gaučíky

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí jak to Opava hraje zazadu hezky zabezpečeně a na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože, ať už tam dá Hronka, ta koncová řešení jsou strašná

Reagovat
HorajzmAmmann

gaučíci jsou dneska rádi, že jsou gaučíci

Reagovat
Neon

Bolka zatím s přehledem zvládá boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jim to vydrželo do baráže

Reagovat
smazaný uživatel

Opava tak dlouho se snazili o postup do prvni ligy, az si nestihli vyresit stadion a nez ho dokoncej, tak zas budou v druhy lize

Reagovat
lampas

Bohužel to má stejný průběh, jako když u nás byl Slovák. Hra dobrá, tým projevující nadprůměrnou ligovou kvalitu, ale výsledky (hlavně výhry) nejsou

Reagovat
Banikovec7

Pomezní v Liberci

Reagovat
ratusek

Haškovi prdne cévka

Reagovat
Kang & Kodos

Liberec teda slušná tlačenka

Reagovat
Firkraag

čuráci čuráci zasrany liberecky korupcnicky zmrdi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Karl začal investovat správným směrem

Reagovat
monty25

Ty vole, v poslední vteřině ztratit bod...

Reagovat
db18

A spasit můj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Víš na koho sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek

Reagovat
db18

Ufff Jakubov

Reagovat
ratusek

Saša Jakubov a Zlín je postrachem posledních minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Nechci vidět tu nadstavbovou část, některý týmy budou neporazitelný.

Reagovat
Pride

Bílkovi to strašně přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák

Reagovat
Pride

Docela rozdíl oproti zelenině ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten sice bavil všechny, ale Bílek je ten rozdíl k lepšímu

Reagovat
Pride

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Já ho mám taky celkem rád ale k repre se nehodil

Reagovat
db18

Mne akorát naštvalo, že mu byla prodloužena smlouva už před eurem... (když se od nás ještě čekalo něco víc, než být ve skupině do počtu).

Reagovat
KingMaster13

Mě celkově štvalo jak se v repre prezentoval. Měl jsem pocit, že být tam někdo schopnější tak se dál hrát i hezkej fotbal a ne ten beton co hrál Kvaldu na MS posral a EURO byla jedna velká haluz, i ta kvalda na něj. Postup nám vybojoval nafilmovanou penaltou Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tu bylo posměváčků a komentů "jasný sestupující", když přišel a najednou mu to všichni přejeme

Reagovat
Kang & Kodos

Kang & Kodos

31.05.2018 16:57

Sice mě to obhajování Bílka sere, ale něco mi říká, že si všechny namaže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Já mu třeba fandil i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Však to zase opadne..

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
ZB 07

Zlín ti získali v nastavení víc bodů jak my za celý jaro.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To protože jste neměli Míšu Bílka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii bude návštěva tak 10k, ne?

Reagovat
Bosko

Ze zkušenosti: tohle vypadá tak na 12

Reagovat
smazaný uživatel

to ti pride malo nebo hodne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jejich spamování a zároveň šanci nakoupit přednostně lístky na Plzeň bych čekal trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi se nechaji strasne ovlivnit predeslym zapasem.. 10k je podle me v pohode.. dneska u nas cekam vic lidi, po tom koncertu v Teplicich a konecne snad pozitivni atmosferu po celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Po 2 zápasech v řadě kde obrali nás, tak obrali i soupeře 3 zápasy, 3 chyby sudích u golů Tak hlavně že máme video

Reagovat
Bosko

Dobrá práce kameramana, že ty hňupy, co slezli z tribuny a mlátili pořadatele, zabral pěkně detailně.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Bosko

Ne, jelikož ty spartani byli kvůli tomu krytí za blbce, tak tam tihle frajeři šli naprosto nekrytí

Reagovat
db18

Od kdy mezi sebe ACS berou arabáče?

Reagovat
Kang & Kodos

Šural vyjednává přestup do PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se nechali natočit, jak z tý tribuny rychle a nenápadně mizí

Reagovat
db18

Hanousek

Se ale divím, že Stoch už dávno nestřílel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím čemu se tak blbě tlemíš. Tohle skvěle zvládnul Hanousek, Stochovi bych ni nevyčítal

Reagovat
Firkraag

vůbec netušil, co se děje, měl mnohem dříve nahrávat dalším dvoum slávistům. Podle mě hloupá chyba, přesprintovat hráče bez balonu nejde (pokud nejsi Ronaldo/Messi apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Že to Hanousek skvěle zvládnul ještě neznamená, že to Stoch totálně nezajebal.

Reagovat
OranžováKarkulka

Bod za me dobrej, zapas koukatelnej, na to ze jsme hrali venku tak to vubec marnej vykon nebyl. Yusuf me bavi, produktivni sice taky zvlast neni, coz se dalo cekat, ale oproti Julisovi aspon nejakou herni vlastnosti obcas vynikne, u druhyho jmenovanyho jsem dosud nepochopil co ma za silnou stranku. Pokud se tech 5 zapasu ma nejak vysledkove hodnotit, tak jsme podle me v prijemnym stredu tabulky, coz je realisticky to na co mame, s nasim rozpoctem jsme radi, ze nam tece tepla a ted dokonce i stabilne hravame zabavnej fotbal.

Proskeho vystoupeni nechci moc seriozne rozebirat, abych si nekazil vecer, ale zaprvy je to ponekolikaty co nas prokazatelne okradl a zadruhy je to totalni curak - tudiz doufam, ze se k tomu disciplinarka v cele s GSM postavi celem a naordinuje mu tzv. domingovu kaktusovou stopku. Az to rozchodi, tak se samozrejme bude moct vratit, ale v lepsim pripade mu to umozni srovnat si v hlave myslenky a presunout se do nejaky jiny branze kde ten svuj prebytecnej chromozom uplatni, aniz by nasral vsechny okolo.

Reagovat
OranžováKarkulka

tyvole, pod souhrn to melo jit

Reagovat
Firkraag

Juliš narozdíl od Júsufa umí napadat... Jusuf mě dnes fakt nasral, kolikrát nenahrál do dobré pozice a to zakončení bylo strašný. Ještě k Julišovi, podle mě bude dobrej, má smysl pro kombinaci a fakt maká, jen zatím působí trochu jako poleno, ale oba budou časem snad dost platní. Ale řešení našich útočných akcí je obecně bída, dnes to nešlo Maškovi.

Reagovat
OranžováKarkulka

s Maskem souhlas, to jsem nejak zapomnel zminit, ten byl bohuzel dnes mimo.

k Julisovi - mam ho rad, preju mu to, ale zatim mu to nejde a nemuzeme cekat do zari jestli se do toho dostane, naproti tomu Yusuf me proste bavi, ma dost divnej pohyb obecne (ocekavatelne) a obranci casto nevi co s tim, ma i dobrou nahravku... jsem rad, ze ho mame, takovy hraci se hodi. Chapu cim te sere ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Skleněnej Deli

Reagovat
Kang & Kodos

Toho měli prodat, dokud to šlo

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Takhle zůstane holt u nás. Na druhou stranu, když nastoupí tak je fantastickej a takhle ho nebude nikdo chtít, takže tu zůstane dlouho Beztak kdybychom ho prodali, tak zchramstnete půlku, takže to ani nemá cenu za těch pár drobných

Reagovat
Kang & Kodos

Právě proto. Zmrdi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčů, který měli prodat dokud to šlo, je ve Slavii víc - viz Zmrhal.

Reagovat
Bosko

Klasika. Hráčů do obrany asi máme dost, i když ne v takový kvalitě. Horší bude, když se zraní někdo do ofenzivy. Nechápu, že nekoupili ještě aspoň jednoho hráče do zálohy, ta lavička je dneska k smíchu

Reagovat
ondrasch77

Pokorný do hry.... tak to by jsme mohli vyhrát

Reagovat
Bosko

Stoch a jeho centry

Reagovat
smazaný uživatel

S přesností centrů maj u vás v posledních zápasech problém úplně všichni

Reagovat
db18

Ty centry

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauer

Reagovat
Komix

Baluta

Reagovat
db18

Lionel Dolli

Reagovat
Kang & Kodos

Stochovi by neuškodilo pár zápasů na lavičce. Poslední zápasy je fakt mimo

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Pičku ti jebem!

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Komix

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
sosna

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
hefy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

My ten Jablonec v lize nikdy neporazíme Do píči fakt už

Reagovat
ratusek

klíd, teprve první poločas a ikdyby, tak oni vám to vrátí v poháru kdeyž to spolu máte takhle nastavený

Reagovat
KingMaster13

Pohár bych jim naopak klidně letos nechal Letos by to chtělo spíš ligu.

Reagovat
Andis

Jabka do toho udušte ty namachrovaný a ubrečený číňany štrůdlem z jablek

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten čůrák co tu vyhazoval Radu po prvních dvou kolech

Reagovat
Komix

Dneska slabota. Tradiční tahouni Stoch, Škoda, Hušbauer zralí na ručník. Asi už jsou utavený, no... Líbí se mi akorát Baluta se Sýkorou. Strašná škoda Deliho... Na druhej poločas Teclík in!

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý

Reagovat
db18

Reagovat
OranžováKarkulka

uzasnej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Psychopat Hovorka...Ještě že jsme ho pustili.

Reagovat
db18

Reagovat
OranžováKarkulka

hroznej vocas, podobny hrubky predvadi fakt co zapas

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Konečný by nesouhlasil.

Reagovat
Bosko

Ta byla přísná, ty krávo, ta byla přísná

Reagovat
db18

Šel aktivně po míči, takže jasná.

Reagovat
Bosko

Nevím no, rozhodčí si jí obhájí, ale mě přišlo, že zas tak moc od těla jí neměl. Akorát měl smůlu, že centr slávistů byl zas a znova na hovno a tak trefil prvního bránícího hráče.

Reagovat
ondrasch77

Jasná...

Reagovat
mistr129

Trávník

Reagovat
Komix

Šel proti, no. A mimo tělo.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná.

Reagovat
KingMaster13

Jasná

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Skleepy

Jasná

Reagovat
ondrasch77

Jasná

Reagovat
Kang & Kodos

to je kokot

Reagovat
Bosko

Škoda korunuje svůj příšerný výkon. Co na hřišti ještě dělá?

Reagovat
ondrasch77

Co na hřišti ještě dělá? vždyť už měl bejt dávno v Číně...

Reagovat
mistr129

Neříkám že to musel pískat, ale šel do toho dost debilně

Reagovat
Komix

Tyvole

Reagovat
Kang & Kodos

TO JE BŮH!

Reagovat
db18

Hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojoj

Reagovat
OranžováKarkulka

Hruby ten vykon uz by korunoval jedine navrat rct-toulona a pribeh o tom, jak Vlastovi v dorostu daval goly, procez to dotahl az do vyberu moravy, vy nuly

Reagovat
KingMaster13

Klasika no, v zápasech proti Jablonci je vždy golman hrdinou

Reagovat
ondrasch77

Tak ten váš toho vyčapal taky docela dost...

Reagovat
KingMaster13

Jo to se nehádám ale nepamatuju si, kdy třeba váš golman proti nám udělal třeba hrubici. Vždy vám zachytá na 120%

Reagovat
ondrasch77

Nebylo něco takového, když jste vyhráli titul? Jak se Šilhavka prsil tou dlouhodobou neporazitelností? Co jsme u vás na hřišti vedli 0:1 a pak někdy kolem 90. minuty jste srovnali...

Reagovat
KingMaster13

To nebyla ale chyba golmana, ne? Naopak co si pamatuju, tak i proti Mešanovičovi dobře vyběhl, ten to se štěstím propálil. Jako na jednu stranu jsem rád, že se zvedáte ale zase na náš úkor

Reagovat
ondrasch77

Já si to právě moc nepamatuju, proto jsem se ptal...

Co se zvedání týče, tak bych řekl, že jedeme furt náš jarní standart, akorát jsme měli smůlu v proměňování šancí (i díky nasazení hráčů) a laxnosti v závěru. 1. zápas - Baník nic, dáme si vlastence, 2. zápas - po prvním půli máme po šancích Masa vést 3:0, zas nic, 3 . zápas - Zlín venku jasně přehráváme, necháme si dát góla v 92. minutě...

Reagovat
KingMaster13

Jako jo ale třeba na Baníku to byl vysloveně promarněnej zápas, kde my přišlo, že jste nechtěli vůbec vyhrát a přijeli si jen pro remízu

Reagovat
ondrasch77

na Baníku se strašně kouskovala hra... Baníkovci tušili, že na nás nemaj, tak hráli "svůj" fotbal a docela se jim dařilo nám narušovat rozehru... Navíc šmejdovi Barošovi nepískali fauly atd... Možná z toho pak byli kluci frustrovaní a nedokázali se dostat víc do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

KDYŽ JABLONEC ...

Reagovat
db18

To jsou kopyta, když jim tolik šancí zmaří Hanousek...

Reagovat
OranžováKarkulka

zas takovej zoufalec ten kluk ale fakt neni

Reagovat
KingMaster13

Hanousek je náhodou dobrej, nevím co tu z něj všichni dělají. Tuhle sezonu zatím hraje skvěle.

Reagovat
ondrasch77

Hanousek byl už loni luxus..., a Holeše bude chtít podle mě po podzimu půlka bundesligy...

Reagovat
Komix

Tyvole, ten Hanousek je strašná formule...

Reagovat
db18

Holeeeš

Reagovat
db18

Ale Jovovic parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdáááár

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Komix

Reagovat
forma

<3

Reagovat
Bosko

Já nevím, ty vole Nevím, proč vždycky proti Jablonci hrajeme jak ponocný. Až mám trochu podezření, že je zatím nějaká dohoda čápa s milijardou...Doufám, že ta současná dohoda zní: my vám pustíme zápas, vy náme prodáte Jovoviče

Reagovat
KingMaster13

To raději Trávníka

Reagovat
Bosko

nebo ten no

Reagovat
ondrasch77

a každýho za 100 míčů

Reagovat
Bosko

Právě že za tolik by to bylo v případě, že bysme dneska vyhráli my

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas mi prostě připomíná ten ticket :D https://pbs.twimg.com/media/Dk30W1UWsAYY2gQ.jpg:large

Reagovat
Corosian

Hapal > Trpišovský, neni o čem

Reagovat
Corosian

On uz tam asi byl Zdenda co? tak nic

Reagovat
Fakt

Hapal v letošní sezóně Fortuna:ligy bez ztráty bodu

Reagovat
KingMaster13

Nasadil laťku dost vysoko... 100% bilance, to asi nepůjde překonat

Reagovat
Kang & Kodos

7???

Reagovat
KingMaster13

Videorozhodčí, dlouhé ošetřování... furt si myslím, že to odpovídá více než tradiční 4 minuty ze kterých se ještě odehraje tak minuta a půl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

My dostali 7 minut proti Subotici, když tam tak pět minut exhibovali čuráci s dresem přes hlavu

Reagovat
KingMaster13

Měli vám dát víc no ale i tak si myslím, že dnes to odpovídá

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Tech 7 je fakt

Reagovat
ratusek

O tom LuftJarda nic psát nebude

Reagovat
Blasphemer

Vzpomínka na Teplice.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fakt

Zítra to bude přesně 5 let.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Hyrax

Reagovat
martin1

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavek Boura approves

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Corosian
Reagovat
ondrasch77

v Anglii normal, v CZ docela nečekané..., asi rozhodčí doufal, že Slavie aspoň sníží...

Reagovat
Fakt
Reagovat
smazaný uživatel

ta Slavia je tak marná od 65.minuty si nevytvořili doma ani jednu posranou šanci

Reagovat
mistr129

Vidím až druhou půlku, ale Pokorný mi přijde dobrej. Kromě něj akorát Baluta

Reagovat
ondrasch77

za Pokyho...

Reagovat
Blasphemer

Kokot musí dát břevno, když ho mám ve fantasy.

Reagovat
Coutinho10

tak to ještě že tak...ani jsem nevěděl, že to byl zrovna on

jinak Komlichenko mi dal zajímavej náskok, tak to jsem na dnešek zvědavej, ale pořád to můžeš vklidu otočit, pokud se vám zadaří v Karviný, tak uvidíme

Reagovat
Blasphemer

No, aby to nakonec nebyla v Karviný další hubená výhra.

Reagovat
Coutinho10

trochu doufám, že byste se mohli přidat taky do party, když jsme nevyhráli ani my

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta i Plzeň prohra a my výhra v Olomouci..

Reagovat
Coutinho10

mozna Olomouc posetri nejaky hrace na ctvrtek, takze sanci mate

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to reálně na bod..Uvidíme, jestli bude Bary.

Reagovat
ondrasch77

Jestli bude xindl Bary tak bod, jestli bez xindla, tak Sigma tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

Prr, tady někdo vyhrál na Slavii a už chce vznášet soudy.

Reagovat
ondrasch77

Ale no tak... Já měl Baryho rád, když byl v LPoolu nebo Gala, co hraje za vás, tak hraje jak zmrd, věnuje se více faulům, rozhodčím (vy ho za to milujete, my ostatní nesnášíme, rozhodčí mu to tolerují)... A on vám ty body díky "protrekci" dělá, on je fakt Baník...

V našem společném zápase měl být v půli venku (a klidně i Hovorka) a zápas bychom vyhráli....

Reagovat
smazaný uživatel

On měl dostat hlavně žlutou, pak by se zklidnil. Ale že měl být venku, to jsou silné slova..

Nevím, já osobně si pořád stojím za tím, že jsou v lize zákeřnější hráči.

Reagovat
ondrasch77

Za to chycení Hovorky pod krkem, pak ho ze země nakopl - nesportovní chování, červená...

Zkrátka vzor pro mládež, jak má být Navíc sprosté pořvávání na rozhodčí, měl by se věnovat více hře, v zahraničí by mu to nikdo netrpěl...

Větší dobytci v lize určitě jsou, to nepopírám...

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou? Ale no tak.

Reagovat
havrys99

gooooooooooooooooool

Reagovat
KingMaster13

Co k tomu napsat? Jen, že jsem přesně tohle čekal. Možná jen jsem čekal více, že to bude jen o gol či hnusná ubetoněná hra z obou stran ale opravdu jsem čekal, že se nám rozklepou kolena a předvedeme zase tohle hovno Stoch doufám na lavičku, ten mě poslední měsíc tak pije krev. A Škody je mi líto, to se bohužel stane, je pravda, že pentle kope do 2 míst a brankáři ho mají přečteného. Měl by to kopat někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je nase

Reagovat
ondrasch77

A to jako čí?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Asi naše jako fanoušků

Reagovat
ondrasch77

Jakejch fanoušků? Já osobně, kromě fotbalu fandím Thaiboxu, NHL nebo Rallye Dakar

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhůru na první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

V závěru zápasu jste ukázal sportovní gesto, když jste míč mimo plochu u postranní čáry zastavil a podal hráči Slavie, aby mohl rozehrát. Nechtěl jste zdržovat, jak bývá v takových situacích zvykem?

RADA: "Když vedete, je situace pochopitelně jednodušší. "

Já bych řekl, že tady celkem ulítl...právě, když vedu, zdržuji...když prohrávám, tak hru ženu dopředu...to je prohlášení podobné od Csaplára, že vést 1-0 v poločase je horší jak 0:0

Nicméně tak či tak se mi líbilo, že nezdržovali hru, ale chtěli pořád hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mindgames. Seš si tak jistej výhrou že ani zdržovat nemusíš. Soupeře to rozhodí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

1:0 je v pohodě, ale vedení 2:0 v poločase je taktická sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Je fascinující, kolik lidí tomu věří

Reagovat
Pony Slaystation

"Plzeň si svou bilanci bude chtít udržet po utkání s Karviné, která stále čeká na první bod, Sparta je favoritem duelu s dosavadním překvapením z Karviné..." Nejakej anglickej tyden? Karvina da klidne dva mače v jednom dni

Reagovat
M0rb1D4S

V naší momentální situaci by bylo daleko lepší oba dva zápasy kontumovat. Aspoň by nebyl až takový trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka bojuje o korunu krále střelců a ty bys mu to takhle zazdil

Reagovat
Skalda29

Tak to dneska dva jak Chlumecký

Reagovat
forma

KDYŽ JABLONEC !! NASTUPUJE !! KDYŽ JABLONEC NASTUPUJÉÉÉÉÉ !!!!!!!!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

11:46 Čikoš nemohl sundat snubní prsten

Bizarní důvod mělo zpoždění výkopu pátečního zápasu maďarské fotbalové ligy mezi Debrecínem a MTK Budapešť. Slovenský obránce domácího týmu Erik Čikoš totiž nemohl sundat snubní prsten a s ním na hřiště podle pravidel nastoupit nesměl. Na televizních záběrech bylo vidět, jak třicetiletý Čikoš s prstenem bojuje. Stáhnout z prsteníčku se mu ho snažili i členové realizačního týmu, nikdo ale neuspěl. Po sedmiminutovém marném čekání vyřešil trenér Debrecínu situaci tak, že Čikoše v základní sestavě nahradil Erikem Kusnyírem. Utkání skončilo remízou 3:3 poté, co Debrecín v závěru stáhl dvoubrankové manko.

Slovensko+Maďarsko...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ted jsem to tady chtěl dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Sosi

Kušnír hraje v Maďarsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravýho asi nedostali licenci. PES style.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

klasický Máslo... to je když máš fotra Maďara a matku Slovenu

Reagovat
Puskas

Hned jsem si vzpomněl na dětství a Pierrea Richarda, když nemohl vytáhnout prst z kanálu - 00:48

https://www.youtube.com/watch?v=kTFtvhlvLKY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hořava, Hrošovský - Petržela, Krmenčík, Zeman

za Čermáka za Petržel

Reagovat
Bex5

Souhlas ... Ekpai misto Petrzely. Kdyz to nepujde, Cermus misto Prochyho/ Horky.

Reagovat
havrys99

Dneska už tam prostě Ekpai musí jít ale vidím to klasicky dlouho 0:0 a půjde tam druhý hrot

Reagovat
Salfovic

To tam půjde spíš Kovařík.

Reagovat
Bex5

Na hrot ... a fofr Chory na pravy kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, napsat tohle rozestaveni

Reagovat
havrys99

Já spíš nevěděl, kdo ze střeďáků bude ten rádoby nahoře

Reagovat
Bex5

Ty woe,nech ho ... aspon to sem napsal. Lepsi nez, kdyby z toho udelal 4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, 7 let nebo kolik uz v kuse nehrajeme jinak, nez 4-2-3-1, tak ak to muze nekdo napsat blbe?

Reagovat
havrys99

a kolikrát hrál Hořava AM? možná tak 5 utkání pod Pivarníkem

Ale spíš bych chtěl mít tvoje starosti.

Reagovat
Bex5

Horava hral AM hlavne pod Koubkem (muj oblibenec po Vrbovi) ... takze dneska si zas vzpomene na dedka Miru

Reagovat
Blasphemer

Odehrál fakt víc než pět utkání na tomhle postu.

Reagovat
havrys99

tak třináct, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak 40x?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Andis

Kdyby náhodou Karviná nečekaně vzdorovala a nebylo možné ji dorazit, dorazí ji rozhodčí ze z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, tos ani nemusel psát.

Reagovat
Bex5

Uz zase ty

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape to jak nás včera dorazil rozhodčí to je i tlačení plzně nic

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák je tak špatnej, že Vrba musel vytáhnout Hořavu na desítku.

Reagovat
Blasphemer

Hořava na desítce ale nebyl nikdy vůbec špatnej. Už jsem tady párkrát psal, že bych ho tam zase rád viděl, tak uvidíme, jak se předvede.

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna proti Karviný by mohl něco ukázat i Čermák. Spíš mi jde o to, že tohle je na Vrbu dost revoluční tah.

Reagovat
Blasphemer

Hořava líp podrží míč a umí střílet góly, což by se mohlo proti Karviné, která bude předpokládám bránit vápno v desíti, hodit. Čermák tam může později přinést větší kreativitu, když se nepodaří dát gól.

Reagovat
ratusek

Vrba je fakt klasik. Pak bude při LM fakt už muset rotovat a pak budou všichni překvapení z toho, že Ekpai aspol nejsou rozehraní

Reagovat
Sosi

Reagovat
Salfovic

Muset rotovat ? Tak to Vrbu neznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Ta sestava Karvniný. Jestli s tímhle nevyhrajeme alespoň o tři góly, tak fakt nevím.

Reagovat
Kang & Kodos

Panák na stoperu???

Reagovat
havrys99

Bruggy

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec

Reagovat
Greny

Kazdej roh chodi Krmelec na predni tyc.. uz druhej rok a oni ho nechaji tak volneho

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
Salfovic

U ruky, kterou se hráč podpírá, by se už pískat neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se muze jeste u tyhle penalty rozcilovat?

Reagovat
havrys99

nesmysl

Reagovat
ratusek

co to je zta penaltu

Reagovat
salm0n

Krmenčík fair play

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl už mi fakt sere, jak jim písknou každou hovadinu....

Reagovat
Kang & Kodos

Vážně má ten zkurvysyn zapotřebí písknout v takovym jasnym zápase tohle?

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Greny

Hruzostrasne kopnuta. Mel jit Horava

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, delate si tady prdel? Za co jinyho by se uz mela penalta kopat, kdyz ne za to, ze ho zkopne jako posledniho pred golmanem a ani se nedotkne balonu?

Reagovat
Andis

Ty vole děláš si prdel, si očividně neobjektivní plzeňský huli brk a budeš tu ostatním vnucovat, že to byla jasná penalta? Ještě že jí to dřevo Krmenčík nedal, aspoň občas nějaká spravedlnost funguje. Takže prosím necpi tu plzeňský sračky ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry kamo, ikdyz se tu muzete snazit navodit dojem, ze nemela byt, tak vam to nikdo nezere. Penalta byla uplne jasna, netrefil balon, trefil Reznika a znemoznil mu zakoncit. Jasnejsi penalta snad byt nemuze.

Reagovat
Andis

Tak určitě no úplně ho skopnul jak na karate

Reagovat
Banikovec7

Netrefil balon. Takže ten balon odletěl doleva jen tak sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon odletel doleva od tela Reznika.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, teď už to chápu.

Reagovat
Salfovic

Penalta z kategorie: ,,ty krávo, ta byla přísná”

Reagovat
Andis

A zkurvená Plíseň zase chtěla pojistku z vymyšlené penalty, ještě že Krmenčík je stejný kopyto jak ten Škoda Plíseň = mor českého fotbalu

Reagovat
Coutinho10

Berky

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne rozhodci dostali jasny pokyn....Vymyslete penaltu pro Slavii, pro Plzen a uvidime jak vecer Sparta. Pekne ty rozhodci tlaci prvni trojku

Reagovat
RuneSKS

Ja ti nevim. Ten zapas jsem videl na stadionu i vecer zaznam a prislo mi, ze rozhodci piskal dobre. Jablonec nas jasne prejel, nic vic jsem tam nevidel. Co se ti nezdalo?

Reagovat
smazaný uživatel

100% penalta

Reagovat
cubinho

Bez videa na stadioně

Reagovat
havrys99

tohle je jasná penalta

Reagovat
Salfovic

Podobná simulace

Reagovat
havrys99

až ten zadní pohled byl průkaznej, co?

Reagovat
salm0n

A teď nic Komedie

Reagovat
cubinho

To je v prdeli

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to jo.

Reagovat
Andis

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle kopyto Hubník ten rozhodčí je azřezává jak včera nás v přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Ani teď, ani předtím to neměla být penalta... vždyť teď ten Karvinskej padal ještě dávno před kontaktem.

Reagovat
salm0n

teď to bylo vidět

Reagovat
Salfovic

Přesně

Reagovat
Blasphemer

Tady už měla půlka dementů jasno ještě než pustili opakovačku. Na druhý straně by to podle nich penalta samozřejmě nebyla.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
martin1

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že Plzni ji pískli ale Karviné ne, takže tenhle zápas můžeme zařadit do velké skupiny zápasů kdy Plzni rozhodčí pomohli.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

V žádným případě penalta od Hubníka

Reagovat
C-M@ster

Řežou tu Karvinou, nebo to tak vypadá jen z onlajnů?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nerezou boze.

Reagovat
C-M@ster

Před lidma mi tak říkat nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Sila zvyku..

Reagovat
SpecialOne

Tady člověk o objektivitu moc nezavadí

Reagovat
ondrasch77

tak zkus Idnes, tam je to o parník lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Karvinští fanoušci

Reagovat
martin1

Jak může někdo, kdo říká, že 1. penalta neměla být, říct, že ta 2. být měla. Objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Krmencik nezboural toho obrance, tak je to gol.

Reagovat
matteo17

Ani jedna pecka být neměla

Ale zvláštní, že u Plzně jí prostě písknou...

Reagovat
Kang & Kodos

Síla zvyku. Ale dneska to je jedno. Karviná s tou obranou bude ráda, když zase nedostanou čtyřku.

Reagovat
Salfovic

Ty vole Hubníku, ty se do žádnejch větších akcích nepouštěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Ubong proste nedostane sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Letič tuhle sezónu ještě snad neudělal nic dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Letič tuhle sezónu ještě snad neudělal nic dobře

Reagovat
Greny

Nevite zda jde nejak vypnout komentar na tipacu? U hokeje to driv slo

Ti curaci se nedaji poslouchat..

Reagovat
Skalda29

Tys měl na tipáči komenář? Dřív jsem ho tam měl též, letos mi jedou jen mikrofony ze stadionu. A dnes mi první poločas nejel vůbec zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Na streamech jsem si všiml, že někde je komentář jen v pravém zvukovém kanále. Takže stačí jet jen levý, kde jsou jen zvuky ze stadionu. Já si sundavám pravé sluchátko z ucha.

Reagovat
Skalda29

Aha , teď u sparty zkusím jen přehodit bedýnky, neboť mi jedna nejede. Děkuji za objasnění

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

ten zaver Karviny velka skoda, ale treba bude 2. pol jeste zajimavy

Reagovat
cubinho

Matušovič překvapil, dobře mluvil

Reagovat
Blasphemer

Hrošovský opět nejlepší na hřišti dnes

Reagovat
Salfovic

Škoda pro něj, že má střelu jak žáček.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Panák hraje stopera? To je bizár

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem zvědavý, kam se Vojtěch Smrž zasune... jedna z možností je vytáhnout Panáka... "

Reagovat
cubinho

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
havrys99

Janečka

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka

Reagovat
Sosi

ten Vrba prostě nevidí, že tým potřebuje okysličit někým dravým...

Reagovat
cubinho

Janečka má srdce

Reagovat
havrys99

konečně Ekpai

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Jasnej, Janečka to měl dávat o trochu dřív. Ale Plzeň je fakt strašná

Reagovat
jurys

Ekpai

Reagovat
Riviera Kid

Ta Plzeň hraje řádnou sracku. To zas bude Vrba příjemný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten druhej ukňouranej komentátor na O2 je kdo?

Reagovat
Coutinho10

Smrz

Reagovat
pepinho2

Smrž

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
ratusek

Ta Plzeň je totálně mimo, s tímhle nemůže dát titul. Leda že to Slavia bude srát jako včera

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ratusek

vy ste ten třetí v řadě

Reagovat
Blasphemer

Tak Smrž si zase rok nezahraje.

Reagovat
Salfovic

Plzeň udělá hvězdu i ze stopera Panáka.

On hrál Hořava

Reagovat
Sosi

To je taková sračka ta Plzeň, se na ni nedá koukat... Celej letošek...

Reagovat
Salfovic

Předpokládám, že to myslíš kalendářně.

Reagovat
Sosi

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
ACSMan

To je jeden z dvojcat?

Reagovat
Tigerinho

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadl

Reagovat
ratusek

Nevím zda byl Ekpai nervozní, ale jak mu odskakovaly snad všechny míče

Fanoušci Karviné při neproměněné penaltě jim nakoenc sudí neuškodil a oni skandují něco o penězích

Reagovat
M0rb1D4S

Co to meleš? Kdo skandoval něco o penězích?

Reagovat
ratusek

Ty trpíš nedoslýchavostí?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bože, ty dvě jelita v O2, to je duo sebeutvrzujících se idiotů

Reagovat
Sosi

Vrba koučuje Viktorku tzv. na Pivarníka

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba v ČR vyhral co mohl tak začal vytvářet rekordy. Nejlepsí podzim mistra, nejhorsi jaro mistra, nejvic vysledku 1:0 v řadě,....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě O2 dostalo. 1 Kč první měsíc, pak 199/měsíc. Konec vzdoru, jsem jejich

Reagovat
Kaspar

si pod slavii prvnim zapase s kyjevem najdi login na o2, jeden typek tam dal, jedu na to porad

Reagovat
ratusek

Hlavně to sem piš tvl

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá napsat i do soukromé zpravy

Reagovat
cubinho

Ta automatická platba se dá zrušit naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem neodolal. To už je víceméně zadarmo.

Reagovat
fabec1222

proč platit, když je to zadarmo?

Reagovat
Euphael

A kde?

Reagovat
Uwe háže buly

Já u nich mám 4 telefony, dva internety a k tomu je televize dokonce zdarma plus půl roku sleva na internet.

Reagovat
Neon

Očekávám do 45. minuty 0:0 a pak dva příbramské vlastňáky v nastavení před pauzou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne

Reagovat
cubinho

Matoušek!

Reagovat
cubinho

Ted by mohlo video zrušit příbramský gól a dát Spartě penaltu

Reagovat
Greny

Slepicka navrat krale na Letnou

Reagovat
ratusek

MMA fighter dá gol na Spartě. naše liga je prostě kouzelná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej fofrník ten Matoušek.

Reagovat
PlackaSKS

šurala tam nejdřív drží, on se z toho skvěle dostane a když je před nima a může jít sám z úhlu na bránu, tak skočí do dálky a ještě se hádá... ach jo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

easy..necháme Csaplárovce jít na 2:0 do půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten Matoušek vypadá fakt dobře, toto už nebude náhoda

Reagovat
Han střelil první

Proč do toho Kayi po tom gólu tak vletěl?

Reagovat
doshcz

se nemohl vyhnout už

Reagovat
Han střelil první

A tak ho ještě odstrčí? Podle mě je to hlavně debil.

Reagovat
ratusek

Vzpomínka na klec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Původně ho chtěl chytit do kravaty a fláknout s ním o zem.

Reagovat
pepinho2

Nechat si dát gól od magora Slepičky

Reagovat
doshcz

Petrželovi by to pískl :D Matoušek snad po delší době rozdílovej mladej hráč v lize

Reagovat
Kang & Kodos

Uroš si může hrát na sympaťáka jak chce, ale když ho předběhne 36letá lopata z klece...

Reagovat
Blasphemer

Slepička za 6 mega bargain ve fantasy

Reagovat
Coutinho10

a to jsem to mel tak nadejne rozehrany..ted i cisty konto v haji

Reagovat
Blasphemer

ještě Šural červená pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to bys chtel uz moc uz asi ani jeho gol by me nezachranil ..ted si dvojnasobne jeste vic odskocil, takze dalsi propadak

Reagovat
PavlíčeQ

Jestli prohraješ i 5. duel v řadě

Reagovat
Coutinho10

no jako vsechno jde proti me a i to, ze Sural nekopal penaltu pokud se nepletu, tak je tam kopal, ale ted nic

a ted koukam jeste na rozlosovani a pristi kolo mam zase 2Forty2...to je kampan

Reagovat
smazaný uživatel

uklidňuje mě,že i po tomto kole na tom budu furt lépe

Reagovat
Coutinho10

to bohuzel vsichni

Reagovat
PlackaSKS

hmm, co je lepší, aby to dal slepička nebo radakovič...

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič prosím ne

Reagovat
PBLead

Co tam dělali stopeři nechápu. Jinak Slepičkovi bych dal žlutou, že tam nesportovně napálil do Kayi. Jinak penalta předtím nebyla, Šural tomu dost přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nam si ani neskrtli. Kralovska obrana

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fakt

To se líbí uživateli 1. FC Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Karty nechal v šatně, čůrák

Reagovat
ACSMan

Co to vůbec řekl ten komentátor na začátku zápasu? "Tady vidíme kapitána sparty Josefa Šurala a vedle něj kapitán Příbrami Rudolf Skácel, shodou okolností oba velice důležití hráči pro svůj tým" co to jako je tyvole vždyť to jsou kapitáni.

A teď zas že slepička byl v offsidu ale ještě na vlastní půlce takže se to nepíská

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, to bylo dobrý. Samozřejmě ofsajd byl, ale byl na vlastní půlce, takže se nepíská

Reagovat
ratusek

Zdenda je nasranej

Reagovat
Neon

Mu praskne cévka

Reagovat
Salfovic

Ščasný už chytá nerva

Reagovat
PBLead

Stejně nechápu, proč si to dělá třeba teď Kanga složité a prostě nepřihraje brankáři. Snažit si vymodlit faul před naším vápnem, mi přijde dost o hubu.

Reagovat
mayday

On furt drží balón, aby za každou cenu ukázal, že on je fotbalista. Místo aby udělal jednoduchou věc a dal si to s někým.

Reagovat
ratusek

Počítám, že ze Švengera udělají dnes golmana

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy se dočkáme "bojute za Spartu"?

Reagovat
doshcz

kokot Franěk nechá Stancia dát triceti metrovej sprint a pak piskne faul :D

Reagovat
Han střelil první

Napsal bych, že Šural se chová jak debil, ale my máme Baroše, takže bych si jenom naběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

No co se divíš? Buď trochu soudný, Baroš se na hřišti chová hrozně a vůbec se mi nelíbí, že právě on je vzorem pro mladé Baníkovce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je nejaky ten patek horko, ale toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je důležité i rozdělit jeho chování během 90 minut a jeho chování kdekoliv jinde.. Jasně pro děti do 6-7 let by to možná ideální nebylo, ale ta jeho touha vyhrát by měla být pouštěna každému žákovi, dorostenci, juniorovi.

Reagovat
Han střelil první

Neměla, protože ta touha snadno a rychle přechází v nesportovní chování.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to tak horké, jak se o tom často píše.. Opravdových prasáren on na krku moc nemá. A můžeš mě klidně opravit..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Han střelil první

Kurva, blbý telefon. Nemluvím tady o prasárnách, ale o chování na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě si nemyslím, že by to bylo tak hrozné.. On prostě na 90 minut vypne a jde si za výhrou. To samé dělá třeba CR7.

Reagovat
Kang & Kodos

Prostě klasickej hráč, kterýho ve vlastním týmu milujou a jinde nenávidí. Takovejch je a bylo i u nás v lize tři prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Jako pro mě je podobný případ Šural. Akorát ten je teda na dělo někdy i po zápase. Ale na hřišti si jde prostě za tím..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
exse

Nitrianský furt stejnej komik.

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho hrozný, my hrajeme jak ve Fifě. Přihrávka do strany, centr a zakončení. Zkus balónu, přihrávka do strany a centr do vápna.

Reagovat
Riviera Kid

Stanciu taky pěkně zapadl do průměru.

Reagovat
Ross Geller

Před pár lety ležel můj otec v Praze v nemocnici na pokoji s Martinem Abrahámem, který v tu dobu hrál v A týmu Příbrami. A říkal mu, že kluci v Příbrami vůbec nejsou parta, že tam jsou různé partičky a vůbec spolu nedrží, že si tam vzájemně nadávají a tak. Ale vypadá to, že od té doby se to v Příbrami asi změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Jack je v pohodě?

Reagovat
Ross Geller

Jaký Jack?

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Riviera Kid

Mbappe je olympijsky sprinter. Nové komentatorske dno.

Reagovat
Han střelil první

Taky mě to docela zarazilo.

Reagovat
ratusek

Komedianti na O2, hlavně, že se smáli ČT. Přitom to dělají stejně blbě s několikanásobně vyšším rozpočtem

Reagovat
exse

Nebyla.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

Plavšič nedá

Reagovat
Riviera Kid

Jasná

Reagovat
Salfovic

Ty vole taková simulace

Reagovat
doshcz

no málem ji měl

Reagovat
Ross Geller

Gol Kanga

Reagovat
Han střelil první

Ne, že bych si to jindy nepřál, ale když to kope Kanga, tak si přeji ještě víc, ať to Sparta nepromění. Škoda...

Reagovat
pepinho2

Podle mě penalta spíš nebyla.

Reagovat
Firkraag

Tohle bych teda nechtěl posuzovat ani podle videa...

Reagovat
ratusek

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Neon

Švenger: "Kdybych neskočil jen k zemi, mohl jsem to chytit."

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penaltu měly všechny 3 první týmy

Reagovat
Han střelil první

Tetteh

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Mám vsazeno, že dá Plavšić fík a ten vocas Kanga mu to veme z ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh kurva prodejte ho

Reagovat
Blasphemer

Kang & Kodos 19.08.2018 16:59#

zkurvenci

[reagovat]

Reagovat
Kang & Kodos

to nebylo na rozhodčí, to bylo na tu nekonečnou 1:0 sérii.

Reagovat
Blasphemer

ok

Reagovat
ratusek

Tregler? To sjem čekal že to byl Nitrianský spíš, takhle debilně ho zastavit. naprosto zbytečně. protože Tetteh je zmatkář a nedal by to

Reagovat
PBLead

jojo, já se právě modlil za faul, protože Tetteh je fakt v zakončení špatnej.

Reagovat
ratusek

Tetteh bude muset hodně zefektivnit, protože zatím to na Spartu není. Ale on snad dozraje a Sparta ho pak prodá za velkej balík.

Reagovat
PBLead

Tak on má takový neohrabaný pohyb. Není to tak, že si nerozuměl s míčem, když má klid si to srovnat, tak je vidět, že s míčem umí. Problémem je to udělat za běhu. Pak mi taky přijde, že občas hraje moc s hlavou dolů, takže ty jeho střely jsou spíš takové výstřely naslepo, podobně i přihrávky. Zatím je vidět, že Šural proti němu je o dost vyspělejší hráč.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale potenciál má, o tom žádná.

Reagovat
PBLead

jo, to jo. Jen moc nechápu, jak mohl vystřelit takhle z Bohemky do Sparty, když má problém dávat šance.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně to s ohledem na naše přestupy dává smysl Ale když se s nim bude pracovat, tak to bude zvíře. Má rychlost, s balonem umí, teď ještě zapracovat na zakončení.

Reagovat
Han střelil první

On je silný, umí podržet balón, udělat prostor, ale přijde mi, že je všude o krok dříve, podbíhá ty šance a logicky z toho pak plyne špatné zakončení. Na druhou stranu i ve výhodných pozicích mu to moc nejde. Na tom se ale těžko pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná, čau

Reagovat
Neon

Blbec, kdyby ho nefauloval, tak to Tetteh stejně nedá

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl ten Tregler, dřevák Tetteh by to stejně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Nico je fakt blázen v tomhle.

Reagovat
Neon

To jeprostě hovadina, co on tam kope (Si vždycky u takových top sportovců vzpomenu na O. Moravce, jak komentoval Fourcada: "To je prostě hovadina, co on jede. Hlavně na těch rovinkách. Nechápu, co tam dělal. On je jinde," )

Reagovat
smazaný uživatel

Nová Csaplárova past, červená a penalta v prvním poločase

Reagovat
Adalberto.Littleoak

OT: Mě tak napadlo, hraje tu někdo Dotu? Dát dohromady Eurofotbal tým

Reagovat
Han střelil první

Já to nehraju, ale jestli chceš, tak bych ti mohl zařídit hru s Mambosem, pokud ho znáš.

Reagovat
PlackaSKS

jaký máš mmr?

Reagovat
doshcz

mám přes 2000 hodin, ale už tak dva roky moc nehraju..teď alespoň sleduju TI8

Reagovat
PlackaSKS

za dva roky se toho hrozně moc změnilo

Reagovat
Ondiis

tip na vítěze tee eye?

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/nqiBp95k/#prehled-zapasu

Od domácí výhry nad Spartou 7 proher v řadě

Reagovat
ratusek

ten postup byl polibek smrti, oni ještě sestoupí

Reagovat
KingMaster13

Partizan po 4 kolech skore 2:1 This is my sen

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, to by měla Příbram lepší, kdyby tam hráli Zápotočný s Jiránkem.

Reagovat
Neon

Ten Plavšič taky ten gól nedá.

Reagovat
PBLead

Švenger > Vaclík Ale jo, teď to proti Plavšičovi vychytal moc pěkně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty komentátoři, to je dobrá tragédie. Hubu nezavřou ani na chvíli, kvičí jak malý holky a často melou úplný nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě z toho jde hlava kolem

Reagovat
pepinho2

To je na O2 klasika.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však já to už několikrát psal. Ať se jdou vykecávat do rádia.

Reagovat
cubinho

Bolí mě z nich už hlava. 2 zápasy za sebou jsou fakt moc

Reagovat
Han střelil první

Co to kurva má ten Švenger na rukách?

Reagovat
smazaný uživatel

rukavice

Reagovat
Greny

Troufnu si tvrdit ze kdyby vytahli z U17 - U19 nejakyho utocnika asi je jedno koho a dali mu minutaz jako ma Tetteh, tak by ten mladej tech golu dal vic ... On je drevak tj hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřekl, že je dřevák. Práci s míčem i tělem má hodně dobrou. Ale je to janek, který potřebuje zklidnit. Snad mu to nebude trvat pět let.

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram hraje pěknej fotbal a Csaplár tam udělal kus poctivý práce, ale zároveň nemaj jakejkoli plán B. A hrát takhle proti tý top trojce je hrozně naivní. Navíc některý hráči prostě na ligu nemaj, třeba Nitrianský je dneska intergalakticky špatnej. Podle mě na tom nejsou jako Opava díky tomu, že: 1) hrajou doma, 2) dostávaj prachy, 3) mají rozdílovýho hráče. Matouška sice má hlavně Frýdek pěkně pod kontrolou, ale stačila mu jedna akce a má další bod.

Reagovat
Liquid

penalta ani náhodou, Stanciu skočil úplně sám bez kontaktu a sudí debil se na to jde ještě podívat, zajímalo by mě jak by to zhodnotil, když to všichni v kameře viděli, Sparta se zase tlačí

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ten Kyjev, co?

Reagovat
smazaný uživatel

VAR v domácích podmínkách v současné době nemá možnost využít pomocných ofsajdových čar během procesu kontrol herních situací, protože aktuální software takovou možnost pro VAR nenabízí. Stejnětak fauly nemáme možnost dostatečně posoudit, protože záběry jsou rozmazané a software neumožňuje je zaostřit...

Reagovat
Skleepy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Švenger loool

Reagovat
Han střelil první

Tam Švenger musí jít, i kdyby měla Šuralovi hlava uletět.

Reagovat
exse

Ten hype kolem Matouška uplně zastínil Květa, kterej je podle mě možná ještě zajímavější. Divím se, že ho taky nikdo rovnou nepodepsal.

Reagovat
havrys99

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ross Geller

Lidi od rána mě šíleně bolí břicho v oblasti pupku, bolest vystřeluje až do zad. Měl jsem i malý průjem (pouze 2x na záchodě, sral jsem vodu). Myslíte, že jde o nějakou střevní chřipku anebo to je něco vážnějšího? Nějaký prasklý vřed, zánět slinivky či tak? Přemýšlím, jestli jít na pohotovost, ale zase potřebuji zítra do práce, tak nechci, aby si mě v nemocnici nechali. Ale zase ta bolest břicha je celý den fakt šílená.

Reagovat
Neon

Táhni k doktorovi, pitomče.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna slepak, kazdopadne padej do nemocnice, zejtra muze bejt pozde

Reagovat
smazaný uživatel

jo a zavolej si rychlou, jinak zhebnes na chodbe v cekarne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Ross Geller

Rychlou zase nechci volat. Ale koukám, že pohotovost měli dnes jenom do 18h, takže ani memůžu jít. Jsem myslel, že pohootovst je nonstop, ale asi ne, když na sránkách nemocnice mají ordinační hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

vezmou te jinam no, ale uz pal

Reagovat
Blasphemer

Ani to nemusí vyjít. Vlastní zkušenost.

Reagovat
Neon

Zrovna nedavno jsem slyšel historku, že v nějaké nemocnici čekal borec s bolestma na urgentním, tam byli všichni dost vlažní a nevšímali si ho, tak volal známému co s tím. Ten mu řekl, ať vyjde před nemocnici a zavolá si rychlou. Tak to udělal a když se dovolal na 155, tak mu řekli, ať jde zpátky, že tam zavolají a že už si ho vezmou. Šel dovnitř, tam už primář nastoupenej skoro s bičem a doktoři lítali jak fretky.

Reagovat
ratusek

to se v našem zdravotnictví ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

njn, kdyz si dneska lidi chodej na pohotovosti s kazdou blbosti, pak se ceka, ale tohle je naprd no

Reagovat
Neon

Řešili jsme to nedavno, protože kamoše píchl sršeň a hodinu potom zjistil, že má teda asi alergii, se osypal, trochu hůř se mu dýchalo a tak se v 11 večer jelo do Zlína, tam nejprve vlezla výprava, co ho vezla, na urgentní, ale na urologii. Naštěstí ho teda nevycévkovali, ale poslali ho na jiný příjem na druhou stranu areálu či kamsi a tam už mu dali kapačku. Ale být to vážnější, tak asi skape před nemocnicí.

Reagovat
Blasphemer

Já minule čekal na pohotovosti čtyři hodiny, takže si to umím představit.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
havrys99

co na to Rachel?

Reagovat
C-M@ster

Tak pokud máš velkou bolest od rána, tak bys měl zajít za doktorem...

Ne z důvodu, že by to mohlo být něco vážného, což si nemyslím, ale aby ti to zklidnili...

Reagovat
PBLead

A zkoušel jsi už psát na mimibazar? Přece jen tam holky znaj odpověď na všechno. Ale abys neřekl, že jsem svině, tak jestli tě to šíleně bolí, tak běž na pohotovost.

Reagovat
Ross Geller

Jak jsem psal výše, pohotovost byla jen do 18h jsem teď zjistil. Tak musím vydržet do rána, buď to přejde anebo ráno půjdu k doktorovi.

Reagovat
Posledni Kovboj

AIDS

Reagovat
ondrasch77

Ser na to, do zítra přejde

Reagovat
Ross Geller

Tak jsem zůstal doma a zlepšilo se to. V práci jsem to vydržel. Ještě břicho trochu pobolívá, žeru celý den jen suché housky, ale je to lepší než včera.

Reagovat
ondrasch77

správnej chlap něco vydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem dorazil. Objektivně, byla ta penalta spravne?

Reagovat
pepinho2

Já si myslím, že ne a to fandím Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně je každá penalta pro Spartu správně.

Reagovat
Ross Geller

Gól

Reagovat
pepinho2

Kipčuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta kipčo

Reagovat
smazaný uživatel

"Srdcaři" ACS opět komenty z pohodlí domova ...

Reagovat
Neon

Tetteh is new Láďa Offside Krejčí.

Reagovat
Raylan

Gól nemel platit ne? Tetteh vyběhl z offsidu a pod jeho tlakem obránce odkopl přímo na nohu spartanovi a následně padl gól

Reagovat
Neon

Tvl kupte konečně pravého beka, ať může Chipciu hrát křídlo.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

2 Češi a 9 cizinců v sestavě ...

Světový ?

Trapný

Reagovat
Posledni Kovboj

1 malej buzerant u pocitace a 11 hracu Sparty

Smutny ?

Normalni

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme teda u těch bukvic, tak něco vypovídá už to, kdo tu tráví kolik času.

A u toho pod tebou si nejsem jist, zda je jeden nebo dva.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Plavšič je celkem k ničemu. Mít tam Sparta lepší křídlo, tak hraje ještě lépe

Reagovat
doshcz

Sáčka sem snad rok neviděl :D

Reagovat
smazaný uživatel

Občas si zahraje posledních 15 minut cca.

Reagovat
langosh

Teda konečně vypadá docela dobře i ta hra Sparty. Snad asi po třech letech z toho nebolí oči

Reagovat
Neon

Jestli to nebude tím, že je Příbram v 10 Ale i minulé zápasy to vypadalo docela dobře, jen to chce trochu víc variací a nápaditosti do hry, ne jak někdo psal výše, že hrajou jak ve FIFA - do křídla, centr, pokus o zakončení - v nekonečné smyčce.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
Posledni Kovboj

a je tam

Reagovat
doshcz

to sou kokoti

Reagovat
chytrejkluk

Antwi

Reagovat
monty25

Antwi

Reagovat
Neon

Kolik dní, než o něj Sparta projeví zájem?

Reagovat
ondrasch77

týden...

Reagovat
smazaný uživatel

ANTWI SOLÍ

Reagovat
Coutinho10

Woooow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Antwi>Tetteh

Reagovat
ratusek

Frýdek zkušeně na půlce Radakovič nezklamal, mohl potvrdit výhru a ono hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho makčupikču nesundal zezadu před vápnem?

Reagovat
exse

Ok, po těch Teplicích je už zase svět zpět v rovnováze.

Reagovat
Skalda29

Doufám že bude hate na Frýdka když ztratil míč uprostřed hřiště

Reagovat
Andis

Jj Frýdek je pohroma pro Spartu

Reagovat
ratusek

á hučení na Antwiho, pokutička bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Pepik Csaplár si nás maže na chleba, kam člověk ještě může spadnout

Reagovat
ratusek

Tady ten alibismus sudích nesnáším. Golmani zdržují od prvního výkopu a dohrajou bez karty

Reagovat
ratusek

v 93.minutě mu ji dá, to je piča ten Franěk fakt

Reagovat
doshcz

se to mohlo v klidu dohrát jenže Zdenda jim chtěl dát bůra, tak máme bod

Reagovat
Coutinho10

Faantaazie 5. prohra ve fante mi vadi uz min

Reagovat
PlackaSKS

naprosto chápu co myslíš ještě antwi, konečně se investice do něj vyplatila

Reagovat
Coutinho10

o to je to sladsi, ze oba goly padly zasluhou nasich hracu

Reagovat
PlackaSKS

pravda, matoušek už je podepsanej... aspon měl o motivaci postaráno

Reagovat
Kang & Kodos

No upřímně, v tý 6. minutě pro něj zápas prakticky skončil.

Reagovat
PlackaSKS

to bych úplně netvrdil... souhlasim, že nic moc nepředvedl, na druhou stranu celkem solidně zařídil první gol pro slepičku...SLEPIČKU

Reagovat
Kang & Kodos

No, to bylo v 6. minutě

Reagovat
PlackaSKS

já vim.. a řikám, nic moc nepřevedl, s vymazáním nesouhlasim, protože tam solidně nabíhal a zavánělo to. ale i jako vymazanej zvládl za šest minut asistenci, lepší?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, však jsem psal, že z jediný akce udělal bod, což je dobrý. Ale že ho vymazali zrovna Frýdek s Kayou, kde jsem čekal velký problémy, to mě příjemně překvapilo. Kdyby tohle Matoušek předvedl v derby na jaře, určitě by vám to bylo málo.

Reagovat
PlackaSKS

frýdek mě na konci taky mile překvapil... a dost pochybuju, že by matoušek hrál základ ve Slavii v následujících dvou letech, to by musel jít hodně nahoru.

Reagovat
Kang & Kodos

Sestoupit do 2. ligy, kterou si sám založíš, to je dost potupný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jediný pozitivum je, že liga je o pár kol delší, takže šance na záchranu se zvětšuje, ale jestli budu dostávat v losu pořád ty lidi, co hrajou o přední příčky (příští kolo hraju znova s leaderem 2Forty2), tak pak už nevim

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
Blasphemer

Aby si to ještě pak nějak neošéfoval.

Reagovat
Coutinho10

tak mozny je vsechno, ale asi ne, byl bych fer, kdyby na ti doslo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

No, byla to slušná rvačka kriplů.

Reagovat
KingMaster13

Pff, já s Plackou jsme předvedli skutečnou válku kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

v tomhle kole sem neměl dát kapitána, abych nebyl za úplnýho kokota

Reagovat
Coutinho10

to bys dopadl jako Miguel

Reagovat
PlackaSKS

17b je podle mě horší.. ale byl to slávistickej souboj jak má bejt

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
KingMaster13

Pořádná sračka jak bič Nicméně hodně důležité a ubojované body pro mě. Furt lepší mít 1 z nejhorších skore a mít těch třeba 6 bodů než být jako Coutinho. Mít 3. nejlepší skore a mít hovno

Reagovat
Coutinho10

to je nejvic frustrujici no jediny pozitivum vidim v boji o zachranu, ze pri rovnosti bodu bych konkurenta asi nechal pod sebou prave diky skore

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

no, byly tam i horsi vysledky, ale to uz ted je jedno no nezbejva mi nic jinyho nez pristi kolo sesadit leadera a vratit mu tu tesnou porazku ze 2. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nevyšla koncovka. Prostě nemáme střelce. Pokud si ty góly rozdělí víc hráčů, pak OK. Ale dneska nám Švenger chytil málem i penaltu. Příbram 2 skvělé brejky Proč tohle nemůžeme umět i my?

Reagovat
PlackaSKS

protože v v český lize nebudete hrát do otevřený obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže i když ten brejk máme, tak se necháme předběhnout, dáme to do strany a počkáme si... Navíc si myslím, že brejk je jedna ze zkákladních herních variant. A rychlých hráčů máme dost. Nechápu to.

Reagovat
PlackaSKS

tak velkou roli podle mě hraje to, že dlouhodobě nemáte jednoho trenéra, kterej by ty jednoznačně nadprůmerný hráče naučil hrát jeden systém. naučil je kam mají běhat a kam má co chodit a aby to tam dávali i když je vzbudíš o půlnoci. Další je podle mě velká rotace hráčů a poslední je ted podle mě stav toho týmu po vyřezení z předkola el, vyhrožováním fanoušků, asi i vztahama mezi hráči, ale to bude hodně daný i výsledkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jste Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ono. Tetteh má velkej potenciál ale momentálně je k ničemu. Šural má na dva povedený zápasy čtyři nepovedený. Hrozně rád bych uvítal nejakýho bijce jako je Krmenčík nebo Kweueke. No nic, za týden ztratíme i na Bohemce a máme po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Radaković je evidentně dítě štěstiny...

Reagovat
Melda

Štětiny?

Reagovat
dondinho

Pitomějším způsobem ten 1.flek snad ani nešlo odevzdat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru s nadhledem. Rozhodně to byl smolný zápas. Nic odchozeného. S fotbalem jsem spokojený. Ostatně i ty brejky soupeře byly na zatleskámí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska po Jablonci druhá poradna zkouška toho, jak jsme na tom a zatím asi nejtěžší. Jakýkoliv bod bych bral za úspěch.

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Kéž by aspon bod a vidět týden po sobě kyselej xicht Haška a Jílka. K nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já dneska čekám, že Olomouc bude jasně lepší, bude nás tlačit, my nebudeme mít nic jiného než standardky a pak po jejich hloupé chybě se dostaneme zadarmo k gólu.. Pokud uslyším jiné vyjádření, tak budu mile překvapen..

Reagovat
Losinho

budou myšlenkama jinde, za sebou mají Kazachy a před sebou Sevillu.. jedete si pro výhru

Reagovat
Losinho

Jo už to chápu, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

V poho.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska za barák na ostravu. Easy money.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?

Reagovat
Luc-Luc

2.28 peknej kurz

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

rozumné

Reagovat
forma

Reagovat
FUnk

Reagovat
ratusek

Když pořádně nešukala tak at se nediví že má lepší,zábavu

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma ma problemy ve vzduchu, takze pokud nebude ready Kralovska Legenda tak bych tam spis soupnul starsiho Sasinku. I kdyz je zas otazka jestli by vydrzel vic jak pul hodiny...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pico ja jsem prijel z Liberce do Ostravy teprve vcera a rekl bych ze problem se vzduchem mas spis nekdo jiny nez Olomouc

Reagovat
Banikovec7

Ve Studence hori, vlaky zastavene Aby to nebylo jako loni na Sparte.

Reagovat
Puskas

Šisler odchází z Karviné...

Reagovat
Euphael

bude hrat nizsi soutez v Nemecku

Reagovat
Kachna92

Tak Ondra Šašinka místo Baryho, jsem zvědav

Reagovat
Puskas

není to kachna?

Reagovat
Kachna92

Výjimečně ne

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Golgol?

Reagovat
Greny

Nebude horší nez Tetteh, alskadr jste chteli mit uzsi ne? Mozna rekce na Kadlecovo zraneni, nebo ze by sel Sural pryc?

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, já to asi vidim moc jednoduše, když chci Zizua na lávce, aby se aspoň zkusil v útoku. Každý kolo mohl dostat 20 minut, v Teplicích klidně poločas. Místo toho máme měsíc na lávce tři defenzivně laděný záložníky. Pak ho v sobotu pustíme hostovat, v neděli zjistíme, že Kadlec bude ještě chybět, tak v pondělí přijde novej útočník. 28letej borec, kterýho vyhodili z Boleslavi.

Reagovat
PlackaSKS

ale nevyhodili ho kvůli výkonům, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě to tak

Reagovat
PlackaSKS

taky pravda

Reagovat
Puskas

Se těším, až bude někdy Vlášek v pohárech řvát: "Góóóóóóól!!! Golgol,Golgol,Golgol."

Reagovat
Kang & Kodos

Pohárů už se u nás asi nedočká

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On myslel MOL Cup

Reagovat
smazaný uživatel

MOL Cup komentuje Kalous

Reagovat
pepinho2

A to máme ještě v dorostu Bláhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle řve hlasatel na stadionu v Příbrami, když dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Znouzectnost. Nechápu, proč si ho Boleslav nenechala.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se koukat někde na Olomouc on-line? Nemám přístup k TV. Díky

Reagovat
dextroza_m

čt4 kamo

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, první zápas z Ostravy byl na ČT v HD, aby nalákali lidi a už je to zase ve starých kolejích - nádherně vyblité SDčko.

Reagovat
ratusek

SD

Reagovat
smazaný uživatel

Každej nemá doma krystalku jako ty, aby mu SD připadalo tak super.

Reagovat
smazaný uživatel

oni sdčko hd nemůžou mejt kvůli O2 ptal jsems e jich na to odepsali mi,že nějakou smlouvu mají , že ani nemohou mít HD

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná hovadina. Když se hraje v Čechách, tak je to normálně v HD. Jenom zápasy z Moravy jsou v SD. A nauč se psát.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a ten pravopis mě můžeš naučit ty potom co tě naučím něco jínýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ne pravopis, ale psát bez překlepů a srozumitelně.

A není to tak. Na Moravě nejsou k dispozici ty nový přenosáky, co mají v Praze. Až budou mít další nový přenosáky, tak budou vysílat v HD všude. Taky jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na O2 tam to jelo na sigmě úplně v pohodě ten zápas s bolkou v 720p supr kvalita není to o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool! Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen vyndam Filla ze sestavy ale akce moc pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Na ventilek

Reagovat
KingMaster13

Fillo Tomu jsem to hodně přál

Reagovat
Puskas

i Diopovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok...kopice gólů

Reagovat
pepinho2

Diop Zrušte Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

ten cernoch to tak ale nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopice gólů

Reagovat
ratusek

Tak i Diop dá gol, to už je vrchol ponížení. Ale Flaška výborně, Holzer taky a Diop taky.

Olomouc už se těším na kyselej xicht Jílka, že svítilo moc sluníčko.

Reagovat
Kang & Kodos

Kopice gólů Chceme ligu na ČT!

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Riviera Kid

V jaký souvislosti to jako říkal??

Reagovat
smazaný uživatel

že Diop těch gólů moc nedává

Reagovat
Kang & Kodos

"Diop nedává zrovna kopice gólů"

Reagovat
Riviera Kid

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Aťˇ se režisér prenosu na ČT vyprdne na ty opakovačky nepodstatných akci, rozbíjí tim divákovi zážitek ze zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je dávno rozbitej nekvalitou obrazu.

Reagovat
dinss

Tohle se dalo čekat... Sigma na tohle prostě není navyknutá.

Reagovat
Coutinho10

a Banik uz na tom je bodove stejne jako my

Reagovat
ratusek

a to sme měli těžší soupeře

Reagovat
Coutinho10

j a hlavne jste dokazali doma porazit Jablonec

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
KingMaster13

Já je tipoval vysoko ale zatím vysoce převyšují má očekávání

Reagovat
Coutinho10

jo jako jedou slusne , navazujou na jaro a trochu pripominaj lonskou Olomouc...otazka, jestli jim to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

přijde Pánikovo zlínské jaro a bodový polštář se bude hodit

Reagovat
Coutinho10

taky moznost

Reagovat
ratusek

my ho po podzimu vyrazíme a bereme Svědíka

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od sigmy máme peníze kdyby přišla ta evropa to by bylo bomba to by hned hráči chodily teďkom by chodily protože ví, že by dostali hafo peněz

Reagovat
Coutinho10

celkem bych vas tam rad videl to by mozna Baros i pokracoval ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

si myslím,že stopro

Reagovat
Greny

Kdo by to rekl ze bude mit nejspis Banik stejne bodu jako vy po 5.kold a Sparta o bod vic

Reagovat
KingMaster13

A to jsme ztratili jen v jednom utkání

Reagovat
Coutinho10

j prave...trochu takovej cernej kun ligy

Reagovat
Greny

Banik nebo Sparta?

Reagovat
Coutinho10

Banik, ale vlastne i Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

slávka se zvedne tam to bude spíše o tom jak plzni budou pomáhat sudí zatím je drží

Reagovat
Greny

Porad dokola sudi... ale nerekl bych ze tuto a minulou sezonu jim nejak moc pomahaji

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna to vidím naopak ano minulá sezona ten podzim si to uhrála sama přes jaro pár zápasů podržely teďkom jim to tam furt dávají zajímavě na 1:0

Reagovat
Coutinho10

no jsem zvedav, jak se nam bude darit v zapasech mezi EL...posledne nam to delalo problemy a mozna i to zapricinilo i ted ztratu s Jabloncem, predtim v Bolce jsme meli stesti

Reagovat
Andis

Sigma je v prdeli no stačí jeden dvojzápas v předkole a i když jim vyšel a nejspíše do toho soustředili všechny síly ...tak v lize pletou nožičkama

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme doma všude! Baník pyčo! Fanoušci nejlepší u nás

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Na blbečka Jílka v pozápasovým rozhovoru se moc těším

Reagovat
Kang & Kodos

V O2 mají na stadionech věci, kterýma měří rychlost hráčů, naběhaný kilometry, mapu pohybu.

V ČT mají na stadionu SD přenosák, Vláška a Pepíka "solárko" Němce.

Reagovat
exse

No jo, ale pokud k tomu započteš komentátory O2, tak ti z toho stejně vyjde lepší ČT.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně to přijde +- nastejno. Na O2 je komentátorů hodně, protože vysílaj všechno. Takže tam jsou i tragédi, ale kdyby se vybrali 3 nejlepší z O2, tak by z toho vyšli líp než ty tři zbývající na ČT

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bereš ty komentátory co komentují jako by ty streamované zápasy a ne ty hlavní tak ti nejsou od O2

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu čím to točí ty dva černé pruhy na okrajích to jak kdyby promítali zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu, proč si tam LFA a O2 nedalo podmínku, že ČT musí vysílat v HD. V roce 2018 je tohle fakt zoufalost. A jak tak koukám, tak se zase vysrali na tu ligovou grafiku...

Reagovat
Luc-Luc

tvl kolik chcete dostat od Sevilly vy nuzaci, kdyz s tema tragedama ze slezska uz je to 0:2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvoji nelogiky by potom Baník dal almatum bura

Reagovat
smazaný uživatel

však dal, a Seville 2:0 s Barošem, 1:0 bez.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

král je zpátky konečně

Reagovat
exse

Ale pořád je šance, že do té Francie půjde.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Veprek je brutalne spatnej hrac.

Reagovat
ondrasch77

nejslabší článek...

Reagovat
Riviera Kid

Banikovci když nedělají bordel, tak jsou jednoznačně nejlepší fanoušci.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
patas92

"obalovačkou"

Reagovat
Mirek na tenisu

S Baníkem hrajou i praporky je fakt že se všechno odrazí k nim ale zase je pravda že kluci tomu jdou naproti. Banik zatím famózní. Jánoš a Holzer

Reagovat
ratusek

Proti takovejm tragédům to nesmíme dnes ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jsme to prodělali proti slovácku, navíc jak říká pán Rada vést 2:0 o poločase to je sebevražda

Reagovat
Greny

Rada?

Reagovat
ondrasch77

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma sice hezky kombinuje, ale finální fáze stojí za starou belu. Naopak my zatím na jedničku. Zformovaní a do ničeho je nepouštíme, po zisku balónu hned do rychlého kontru. Zatím fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, opravdu neskutečné, s jakou kamerou je ČT schopna natáčet. Nevím jak vy, ale s tou poslední nabídkou od O2 každý rozumný člověk naloží tak, že ji přijme. Už jen kvůli kvalitě obrazu..

Reagovat
ratusek

v životě ne O2

Zlatý SD

Reagovat
Kang & Kodos

Rozumný člověk ví, jaká je O2 verbež

Reagovat
Greny

Ne dik na ligu a i ten hokej - uz aby zacal kurva mi postaci tipsport... a CT

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá byla ta predzapasova grafika rozestavení, ty obličeje vypadaly jak po cenzuře

Reagovat
Puskas

Zatím super výsledek i výkon, v 2. půlce se konečně povede brejk Holzerovi.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sigma potřebuje pořádnýho útočníka, Nešpor je spíš takovej žolík - kopyto na poslední minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím skvělé. Jsem zvědav, jestli na nás Sigma naletí v druhém poločase. Podle mě kondičně bychom na tom měli být lépe, ale uvidíme.. .

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, tak to vypadá, že budeme muset Páníka po podzimu vyhodit, jelikož se naplňuje klasicky scénář ze Zlína

Reagovat
Puskas

U nás už ten scénář na jaře přepsal:).

Reagovat
dextroza_m

No byl to jeho první půlrok, tak nevím

Reagovat
mayday

Tak Baník po letech neskutečných sraček v boji o titul, i když jen po pěti kolech Ale přeju jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsi jeden z mála cizáků, co nám to přeje.

Reagovat
mayday

Já jsem rád, když se Moravákům a Slezanům daří. Baník jsem vždy bral pro Brno jako rivala a chtěl bych samozřejmě, aby bylo Brno výše. Ale když je situace jaká je a Brno je v hajzlu, nevidím důvod Baníku nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych přál raději Brnu než cechackum

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Veprek je hrozne kopyto, nefutbalovy absolutne. Sa cudujem Jilkovi, preco ho nevykopol. Banik hra tak, ako by mancaft mal hrat vonku, ked mu chyba futbalovost a kvalita na kombinacnu hru. Dozadu su vyborni, cize mozu hrat vylozene len na brejky a zatial s nimi nalozili vzdy vyborne. Nerozumiem hracom Sigmy, preco dokola posielaju vysoke centre, ked na nich nikto nevyskoci a stoperi Ostravy maju vsetky hlavicky plus odrazene lopty posbieraju taktiez hostia. Banik som videl len na Bohemke a teraz a im staci fakt len branit na vlastnej polke a vytrestat supera z brejkov. V Prahe aj dnes su lepsi tim a ak uz to dotiahnu k vyhre dnes, tak zasluzene beru sest bodov.

Reagovat
pepinho2

Pánik is the new Svědík.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Opakovačka, taková Winchestrovka

Reagovat
smazaný uživatel

Brutus, Vlastík jede. On by se uživil i na Ezo.tv s Vlastíkem Plamínkem po jeho boku.

Reagovat
Greny

Za chvili tam vlitne Dvorak a zacnou se dít věci

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

"To byla taková opakovačka, Winchestrovka"

Vlastimil Vlášek, v reakci na střelu Šašinky.

Reagovat
patas92

Krása

Reagovat
ratusek

Diop 2 goly. to je zoufalost od Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Panikuv Banik bavi a hezky se na to diva

Reagovat
Riviera Kid

Diop

Olomouc

Reagovat
ratusek

Dejte nám soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma jak loni Zlin..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Diopovi to přeju Za ty kecy od zdejších fanoušků.

Reagovat
PlackaSKS

černoch a dva goly... za tejden je diop ve spartě

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Navíc tuhle národnost tam ještě nemají.

Reagovat
Komix

Sparta na lovu pokémonů

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Tetteh, Diop?

Reagovat
ratusek

Slavia tam vyhrála, Plzeň taky, tak i my no. Co se dá dělat

Reagovat
taws

Tak teď už dohrát bez gólů..mám naloženo na výhru a zároveň méně než 3,5

Reagovat
patas92

Konečně Fillo rezignoval na týmový úspěch a honí statistiky (a prachy)

Reagovat
Shevchenko

tvl dejte nám soupeře.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to pripomina mistrovsky Leicester 4-4-2, vsichni poctive a obetave dozadu a v rychlem tempu primo nahoru a i ve vice lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Aby se Jílek Sevilly vůbec dočkal

Reagovat
ratusek

Nejhorší je, že sme schopni prohrát s Duklou

Reagovat
KingMaster13

Dukla má tragickou obranu, tu roztrhá i Diop

Reagovat
ratusek

To jo ale víš jaký jsou tyhle zápasy, 2 zápasy od kterých se nic nečeká vyhrajeme a pak rupnem se zoufalcema na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bojím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak se zdá, že ty letní přestupy se Baníku dost povedly, Holzer a Jánoš jsou parádní.

Reagovat
ratusek

Jánoš je naprosto famozní, pro nás posila jako blázen

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

oproti Hlinkovi je to obrovský rozdíl že?

Reagovat
Han střelil první

Obrovský rozdíl asi ne, protože Hlinka hrál hodně solidně, ale je to posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka byl na jaře fantastický, ale občas nestíhal kondičně.

Reagovat
ratusek

Hlinka byl taky výborný, ale Jánoš je ještě lepší a to čumím. To se nám tu samozřejmě většina lidí smála, že kapitán Boleslavi je lempl

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

I stronati jistota, dneska zatím bezchybný

Reagovat
Shevchenko

Sigma doma 3 zápasy skóre 0:10

Reagovat
Shevchenko

Vlastně 0:7, jak sem tam viděl to 0:4 v Boleslavi, tak jsem to tam hned započítal

Reagovat
Greny

Zapocital a jeste spatne

Reagovat
Shevchenko

Já jsem myslel, že místo toho 0:1 s Plzní to bylo těch 0:4

Reagovat
cubinho

To by bylo 0:11

Reagovat
ratusek

ááá, mohli sme je zesměšnit uplně

Reagovat
Coutinho10

to byl prunik

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastíku, Baník hraje v bílém

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman další top výkon, snad bude v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá moc dobře

Reagovat
ratusek

Diop hattrick. Zrušte Sigmu. Zoufalci

Reagovat
dextroza_m

Sigma by dnes nedala gol, kdyby jsme hráli v 7mi.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
inferno08

Nebo ve 4řech!

Reagovat
Greny

Se smejes ale mate stesti ze Dvorak sel az z lavky a pozde celjemna plac

Reagovat
Funkmaster

Jílek prohru unesl jako chlap, zato ty jsi taková mrdka, že neuneseš ani vítězství gratulace, Baník vyhrál zaslouženě!

Reagovat
ratusek

Jaký to je tam dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mu z te hloubky neco rozumel?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Funkmaster

jako 150 cm vysoká buzna máš s hloubkou určitě dost zkušeností

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze sis z Jilka nevzal priklad, Gregore.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chleba Dame???

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vepřek ty vole, už se ho zbavte.

Reagovat
FCSL

U Sigmy to až tak není o EL. Bylo jasný, že minulou sezonu nezopakujou. Měli kliku na zranění, celej kádr ve formě, asi 10 výher o gol + Řezníček hrozně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

DameGol a nebo 3

Reagovat
ratusek

Kurva co je, gol od Dvořáka. To je na rozpuštění obrany

Reagovat
KingMaster13

Byli jste moc nahoře

Reagovat
havrys99

Paveeeeel

Reagovat
mayday

Baník slušnej lauf. Vepřek je slabej jak čaj.

Reagovat
Frank Lampard 8

Dioptrické hattrick, Dvořák první start první gól - co se to děje?

Reagovat
Frank Lampard 8

*Diop hattrick, debilní autokorekt

Reagovat
KingMaster13

Diop za 1 zápas stejně golů jako Tetteh za celou sezonu

Reagovat
ratusek

Doufám, že že přestupové období končí brzo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Diop hattrick, Dvořák gól. Co se to děje?

Reagovat
Kang & Kodos

Diop hattrick. Kdo neviděl, neuvěří. Kdo viděl, může v klidu umřít

Reagovat
ratusek

Tebe to přejde až o něj vyjádříte zájem a pak ho i koupíte

Reagovat
KingMaster13

Teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
salami

Šural dostane rudou a stop na 2 zápasy a někym tu mezeru budete muset zalepit

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Diop hattrick a Dvořák gol v jednom zápase. Myslím si, že víc už člověk nezažije

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Salfovic

Chodí štěstí dokola, někdy sedne i na Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se omluvit Diopovi, po minulém kole jsem ho tady sepsul a teď si mě těžce namazal na chleba. Dnešní zápas mu sednul. Kéž by se gólově chytil po zbytek sezony.

Reagovat
ratusek

Tohle od Diopa čekám, taky se omlouvám. Snad to ale předvede i proti lepším soupeřům, Sigma není soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si nás hejtry namazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop v suchým letos aspoň 20 gólů

Reagovat
ondrasch77

Kdysi dal za nás hattrick Budějkám stoper Richard Hrotek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako reseni hernich situaci v mezihre maji oba sasinkove tragicke

Reagovat
ratusek

Jakub je marnej uplně, z Ondry snad ještě něco bude, ale na A tým to není no. To je varování

Stejně ten utočník musí přijít, snad ještě přijde, ale čekal jsem GolGola

Reagovat
goodbay

Baník titul

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
ratusek

Texl ani žlutou, ten rozhodčí je fakt piča

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem: Pořád se tu pravidelně nadávalo na Diopa. Jenže Páník věděl, že je to užitečný a pracovitý hráč a že se do toho dostane a i ty góly přijdou. No Baroš to holt není a nikdy nebude, šance zahazoval (jasně, jinak je liga plná zabijáckých kanonýrů, co dávaj 9 gólů z 10 šancí), ale dobrá posila to pro Baník byla.

Reagovat
dextroza_m

Na jedné straně Fillo na druhé Holzer Němec jede bomby

Reagovat
cubinho

Jeden vpravo, druhý vlevo

Reagovat
inferno08

Cos nepochopil?

Reagovat
mayday

Nechápu, ten Vepřek... Nejdřív dá nesmyslnou, o dva metry nepřesnou nahrávku mezi hráče, pak hned dojede protihráče při přebírání a směje se jak kokot... Jak může takový vemeno dělat kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Němce skóre 10:3 a to znamená plus 6

Reagovat
Shevchenko

Mluvil o tabulce pravdy.

Reagovat
Luc-Luc

Sevilla a pak Jablonec, to bude skore tak 0:10

Reagovat
Azazelo RD

Buchta - nejspokojenější domácí divák.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Holzer perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

1-4...wtf?

MY CHCEME BANÍK!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Dame to dobře kombinuje

3 body we are happy

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavia o gol pred Banikem. Sparta o bod pred obema. Sice o 6 let pozdejc, ale asi uz teda konec sveta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele