FORTUNA:LIGA - preview 11. kola

05.10.2018, 08:39, aktualizováno 07.10.2018, 09:21
Previews
Hned pět zápasů má dnes na programu česká nejvyšší soutěž. Sparta v sobotu padla Olomouci a nabídla šanci svým konkurentům - Slavia hraje doma s Příbramí, Plzeň zase hostí Teplice. Jablonec bude měřit síly se Slováckem, Opava nastoupí proti Bohemians 1905 a Dukla zajíždí do Karviné...
MFK Karviná - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Důležitý zápas o tři body, které mohou hrát klíčovou roli na konci sezony, sehrají jedenáctá Karviná a poslední tým soutěže Dukla Praha. Pražané se v posledních zápasech pod trenérem Skuhravým přeci jenom zvedají a na půdě MFK budou chtít minimálně bodovat.

Karviná se od porážky s Plzní nebývale zvedla a z pěti zápasů dokázala získat hned deset bodů, což jí katapultovalo až na jedenácté místo, jen se dvoubodovou ztrátou na první desítku. Vynikající formu potvrdili svěřenci trenéra Nádvorníka i na Bohemce, kde si připsali cenný bod (0:0). V tomto kole čeká Karvinou poslední tým soutěže Dukla, ovšem získat tři body nebude nic jednoduchého.

"Přáli bychom si to, ale pozor! Kdekdo si řekne, že by to měla být jasná záležitost, ale já si to nemyslím. Dukla je nepříjemný soupeř, má nového trenéra. Kvalita kádru neodpovídá poslednímu místu," nechal se slyšet Roman Nádvorník.

"Víme, jak Dukla hraje a věřím, že toho využijeme. S trenérem Skuhravým jsme se potkali v loňské sezoně ve druhé lize a v srpnu, když ještě vedl Opavu, jsme vyhráli právě nad SFC v Brně. Myslím si, že vím, co bude po hráčích Dukly chtít," dodal kouč MFK.

Dukla se pod novým trenérem Romanem Skuhravým postupně zvedá. Potvrdily to zápasy s Libercem i naposledy Zlínem. Čtyři body za tři zápasy je slušný začátek a Dukla v něm musí vytrvat. V Karviné loňskou sezonu vyhrála a celkově má lepší vzájemnou bilanci. "Do zápasu jdeme s cílem vyrovnat se domácím v agresivitě. Pokud tohle zvládneme a podpoříme silnou kombinací a zdravým sebevědomím, můžeme a chceme uspět. Po těžkém a bezbodovém začátku změnili způsob hry. Momentálně vychází z hlubokého obranného bloku a spoléhají na brejkové a standardní situace. Klíčová je pro hru Karviné forma stoperské dvojice, Budínský, Wágnerova přesnost a síla po zisku míče," řekl o Karviné trenér Dukly Roman Skuhravý.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Panák, Janečka, Moravec - Mertelj, Budínský - Ba Loua, Lingr, Letič - Wágner
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Raspopovič, Ďurica, Chlumecký - Doumbia, Bezpalec, Tetour - Brandner, Djuranovič, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.87 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Opava stoupá vzhůru, v čemž bude chtít pokračovat i po zápase proti Bohemians. Hostům se naopak i kvůli marodce přestalo dařit, přesto chtějí proti Slezanům uspět.

Asi se nečekalo, že se o působení nováčka v nejvyšší soutěži bude tolik mluvit. Opavané si však z velké části mohou za onu pozornost sami. Prvně si o ni řekli, když kvůli chybějícímu zahřívání na domovském svatostánku musí hrát domácí zápasy v azylu, kterým je poměrně daleké Brno. Následně se hodně diskutovalo o konci angažmá trenéra Romana Skuhravého, jenž Slezský FC opustil z rodinných důvodů. Nové vášně pak vzbudilo rozhodnutí prodat většinu klubu dubajské firmě, o čemž se rozhodlo tento týden.

Avšak pokud fanoušci Opavy odhlédnou od všech starostí, musí je výkony a výsledky jejich oblíbeného mužstva z poslední doby těšit. Po pomalém rozjezdu se Slezané začínají zvedat ode dna a po posledních dvou výhrách nad Teplicemi a na Slovácku vystoupali na dvanáctou pozici. Ve zmíněných zápasech navíc udrželi čisté konto, což je slušná vizitka.

I přes úspěchy z posledních dní ujišťuje nový kouč Ivan Kopecký, že jeho svěřenci se nadále soustředí na další střetnutí. "Poslední zápasy se nám povedly. Kluci už ale dobře zvládli i utkání s Jabloncem. Nicméně o žádném uklidnění nemůže být řeč. Na neděli jsme plně koncentrovaní. Chceme uspět. Na tréninku je cítit, že se kluci chtějí rvát. V týmu panuje dobrá atmosféra. Teď je na nás, abychom to přenesli do zápasu," uvedl někdejší lodivod Jihlavy.

V pražském Ďolíčku podobná spokojenost nepanuje. Klokani po zářijové reprezentační pauze nedokázali ani jednou zvítězit a ze tří zápasů vydolovali pouze jeden bod za remízu s Karvinou. Vršovický celek se sice stále drží ve středu tabulky, kde by rád vydržel i po zbytek sezóny, musí ale zabrat, jinak se před něj brzo dostanou týmy tlačící se zespoda, mezi které patří i nedělní soupeř z Opavy.

Bohemku může do dalších bojů posílit postup v poháru, když ve třetím kolem porazili České Budějovice. "Zápas jsme přežili, vyhráli, ale s hrou nejsme spokojeni. Pozitivní ale je, že po dvou měsících naskočil Michal Švec a po svalovém zranění naskočil do hry Hilál. Bylo vidět, že není v tempu, ale pomůže mu to a bude výrazně lépe připraven na Opavu," řekl trenér Klokanů Martin Hašek.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Simerský, Svozil, Hrabina - Jursa, Zavadil, Schaffartzik, Zapalač, Kuzmanović - Kayamba, Puškáč
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Bederka, Schumacher - Reiter, M. Hašek, Záviška, F. Hašek, Yusuf - Mašek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.24 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Rozjetý Jablonec touží vybojovat další tři body proti trápícímu se Slovácku. Domácí půjdou do zápasu posilněni o remízu z Evropské ligy proti Dynamu Kyjev. O motivaci má postaráno především duo bývalých hráčů soupeře Břečka s Trávníkem.

Na severu Čech si sice v létě užívali dovolenou o něco déle, než bylo zdrávo, teď ale na Střelnici dělají všechno pro to, aby pomalé vstávání na začátku sezóny dohnali. Díky vysoké výhře nad Plzní a následným vydřeným třem bodů ze hřiště Teplic se Jablonec posunul na šestou pozici, a pokud v neděli porazí trápící se Slovácko, výrazně se přiblíží pátému Zlínu.

Fanoušky Severočechů hřeje také výkon z posledního zápasu v Evropské lize. Do Jablonce dorazilo silné Dynamo z Kyjeva a po rychlých dvou brankách hostí se zdálo, že Ukrajinci dojdou k snadné výhře. Svěřenci trenéra Petra Rady se ale nevzdali a po zásazích Hovorky a Trávníka uhráli historicky první body ve skupinové fázi mezinárodní soutěže.

Kouč Rada věří, že v neděli budou jeho hráči pokračovat v dobře odváděné práci. "Dohnat dvougólovou ztrátu proti Dynamu Kyjev je povzbuzující záležitost, ale my nemáme důvod ke skepticismu ani v lize, kde jsme teď vyhráli poslední dva zápasy a hráli jsme dobrý fotbal," řekl zkušený harcovník před zápasem.

Na druhé straně barikády se s podobným optimismem nesetkáme. Ostatně k němu není důvod. Slovácko odešlo z posledních pěti ligových zápasů poraženo, kvůli čemuž se propadlo až na čtrnácté místo v tabulce. Celek z Uherského Hradiště je nemohoucí jak v obraně, tak útoku. Méně branek v soutěži nastřílely pouze Olomouc s pražskou Duklou a děravější defenzivu mají jen v Mladé Boleslavi, kde se však hurá fotbal hraje na obou koncích hřiště.

Trenér Michal Kordula si je dobře vědom problému, do jakých se Moravané dostali. "Snažím se mužstvo připravit nejlépe, jak umím. Samozřejmě nesu odpovědnost za výsledky, které teď nemáme. Je to deprimující. Ale já týmu dál věřím. Jsou to pracovití kluci," prohlásil mladý kouč.

Pikantní zápas čeká dva hráče Severočechů. Obránce Tomáš Břečka i záložník Michal Trávník začínali na Slovácku se svojí ligovou kariérou, teď se proti svému mateřskému celku postaví jako soupeři.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Sobol - Hübschman - Kubista, Masopust, Trávník, Jovović - Chramosta
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Divíšek - Janošek, Daníček - Kalabiška, Sadílek, Rezek - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.96 - 8.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (neděle 15:00)
Plzeňská Viktoria bude chtít v domácím prostředí odčinit nezdar z Říma. Pokud porazí Teplice, může se dostat do čela tabulky. Šance na výhru má přitom vysoké, protože hosté se nenacházejí v dobrém rozmaru.

Jako na houpačce jsou výsledky Viktorie z posledních dní. Minulý pátek zvládli Západočeši v tuzemské soutěži prestižní duel s pražskou Spartou a bodově se dotáhli zpět na vedoucí Slavii. Následně cestovala Plzeň k utkání v Lize mistrů do Říma, kde domácím AS nestačila a zpět do Čech se vracela s pětigólovým přídělem. Hattickem se předvedl bosenský útočník Edin Džeko, jenž svou hvězdnou kariéru začínal v dresu nedělního soupeře Viktorie, tedy teplickém.

Je tak jasné, na který z uvedených zápasů bude chtít Plzeň navázat. "Musíme zapomenout na úterní zápas s Římem, který nám ukázal, kde dnešní fotbal je. Budeme se snažit v české lize hrát možná tak dominantně, jak hrál Řím. Uvidíme, jestli to zvládneme," sdělil kouč Západočechů Pavel Vrba.

Domácí se také pokusí vylepšit střeleckou produktivitu. "Kromě zápasu s Mladou Boleslaví jsme vždycky měli výsledek 1:0, což asi domácím fanouškům moc nevoní, protože byli zvyklí v posledních letech na víc gólů v soupeřových sítích. Byl bych maximálně spokojený, kdybychom udrželi stoprocentní bodový zisk a bylo u toho ještě víc gólů," dodal Vrba.

Teplice necestují do Plzně s dobrými vyhlídkami. Viktorii se jim totiž nepodařilo porazit v posledních devíti ligových kláních. Navíc to na severu Čech v poslední době výsledkově skřípe, kvůli čemuž se Skláři propadli na třináctou pozici. Na špatné období doplatil trenér Daniel Šmejkal, po jehož odvolání se stal novým koučem Stanislav Hejkal.

Přes všechny patálie chtějí Teplice překvapit obhájce ligového titulu. "Víme, že sebevědomí není vysoké. Chceme se teď postupně zlepšovat a vyhrávat. I v Plzni se začíná od stavu 0:0. Připravíme se tak, abychom něco přivezli," řekl Hejkalův asistent Pavel Drsek, jenž ke Sklářům přišel po konci v pražské Dukle.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Zeman, Hořava, Kovařík - Krmenčík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek. Král, Shejbal - Kučera, Ljevaković - Žitný, Hora, Krob - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.88 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 18:00)
Pražská Slavia se po pohárovém vystoupení v Petrohradu musí opět koncentrovat na domácí soutěž, ve které hájí vedení. Sešívaní přivítají v Edenu Příbram, která tam nebude mít vůbec co ztratit.

Slavia předvedla na půdě Zenitu Petrohrad výborný výkon, který ke vší smůle nestačil na ani jeden bod. Zenit udeřil v závěru zápasu a nakonec jedinou brankou utkání ovládl, přestože herně byl horším týmem. Pro Slavii je Evropská liga po výhře nad Bordeaux stále otevřená a důležitý bode dvojzápas s FC Kodaň.

V domácí soutěži budou svěřenci Jindřicha Trpišovského odčiňovat porážku s Baníkem, která je sice o první místo nepřipravila, avšak přišli o bodový náskok. Proti Příbrami budou v pozici velkého favorita a jakákoliv ztráta by byla velkým překvapením. "Příbram působí velice zajímavě, hrají takový sympatický vabank fotbal. Buď sahají po bodech nebo je získají, nebo třeba i kvůli tomu ztratí zápas. Jsou velmi aktivní, hodně běhají, napadají, mají nebezpečné protiútoky a snaží se hrát hodně kombinačně. Hrají hodně zajímavý fotbal a jsou hodně pracovití. Takže určitě nepříjemný soupeř," prohlásil o soupeři Jindřich Trpišovský.

Příbram sice bude v pozici outsidera, ale letos už dokázala silné týmy zaskočit, i když to bylo většinou na domácí půdě. Venku ale dokázala obrat o body Spartu, takže Slavia si určitě musí dát pozor. "Jsem rád, že i přes změny v týmu jsme nadále schopni hrát koukatelný fotbal, který baví. Věřím, že jsme toho schopni i na Slavii. Otázkou je, jestli nám to přinese výsledek jako na Spartě, nebo z toho bude prohra jako v Karviné," nechal se slyšet kouč Josef Csaplár.

Dobrou zprávou pro Jindřicha Trpišovského je fakt, že se mu vyprazdňuje marodka. K tomu se navíc blíží i reprezentační přestávka, která pomůže sešívaným zregenerovat. Ještě než se tak stane, musejí zvládnout zápas s Příbramí.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Baluta.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Průcha, Květ - Hlúpik, Mingazov, Antwi - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.08 - 19.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Ostravský Baník se po triumfu nad Slavií představí na půdě Mladé Boleslavi, kde ho v žádném případě nečeká snadné utkání. Mladoboleslavští před týdnem zcela propadli v Příbrami a proti svěřencům Bohumila Páníka se budou chtít vytáhnout. Hosté nastoupí už bez distancovaného Milana Baroše.

Když se oba celky utkaly v květnu naposledy, byla z toho nezáživná remíza 0:0 a diváci doufají, že v letošní sezoně týmy předvedou naplno svůj ofenzivní potenciál. Jak Mladá Boleslav, tak i Baník dávají hodně gólů, domácí Nikolaj komličenko je dokonce s deseti brankami nejlepším střelcem celé soutěže.

"Baník je v euforii a já věřím, že tu euforii přibrzdíme. Každý to vidí, má enormní nasazení a bojovnost a my se musíme přizpůsobit Baníku tím, že budeme víc agresivní," nechal se slyšet pro Bolka TV záložník Petr Mareš. Mladá Boleslav má po minulém týdnu co napravovat. Nejenže padla v MOL Cupu s Chrudimí, ale v lize prohrála vysoko 0:3 s Příbramí. Středočechům patří až deváté místo.

To Baník, ten je v jiné euforii. I v oslabení dokázal porazit Slavii 2:1a na první místo ztrácí jen dva body. Jaký to rozdíl oproti minulým sezonám, ve kterých hosté bojovali o záchranu. "Boleslav je jako den a noc. Spoustu gólů dává, spoustu jich i dostane, má takové divoké výsledky. Je to hodně nevyzpytatelný soupeř. Má tam výborné hráče do útočné fáze, což dokládá právě počet vstřelených gólů. Ale taky dost gólů dostává, takže i my se ji tam budeme snažit něco vstřelit," varoval před soupeřem kouč Bohumil Páník.

Domácím určitě nepomůže zraněný Fabián a nejistý je start Konatého. V sestavě Baníku se neobjeví Stáňa, potrestaný Baroš a otazník se vznáší nad startem Jánoše.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Takács, Mareš - Džafič, Ladra, Přikryl - Komličenko
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Stronati, Šindelář, Fleišman - Fillo, Mešaninov, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.43 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Fotbalisté Sigmy Olomouc se na Andrově stadionu představí proti Spartě a jakkoliv proti nim stojí silný protivník, potřebují bodovat. Hanákům patří po deseti kolech předposlední místo, s pouhými šesti body.

Sigma se dál trápí. Minulý týden prohrála v Liberci 0:3 a nenavázala tak na úspěšné představení proti Dukle. Svěřenci trenéra Václava Jílka si připsali jen dvě výhry a hned osm porážek. V tomto kole je navíc čeká hodně silný soupeř - pražská Sparta.

"Sparta se v poslední době stoprocentně zvedla. Takové to týmové pojetí je tam větší, i zarputilost hráčů, to je naprosto zřetelné. Zvládla výborně utkání v Ostravě, pak doma jednoznačně Liberec a řekl bych, že v Plzni nebyla horším týmem. Je vidět, že Sparta kvalitu získává na svoji stranu a stoprocentně nás tady čeká velmi silný protivník," podotkl trenér Jílek.

Sigma naposledy se Spartou prohrála, na Letné v květnu padla po jediné brance, ale v domácím prostředí dokázala Pražany porazit, opět díky jediné brance. "Pokud se chceme vyrovnat Spartě, tak musíme přidat na intenzitě, agresivitě a nasazení všech hráčů. A myslím si, že to je v našich silách, že jsme schopni přidat a Spartu v sobotním utkání obrat o body," řekl Jílek. 

Před týdnem neuspěla ani Sparta, která výsledkově nezvládla šlágr kola s Viktorií Plzeň. Spartě tak patří až třetí příčka, avšak ztráta na čelo je minimální a činí jeden bod. Svěřenci Zdeňka Ščasného pojedou do Olomouce vyhrát. "Víme, že nás čeká třetí utkání v řadě venku. Po zápase s Plzní bychom rádi v Olomouci bodovali. Výkony Sigmy asi nejsou úplně ideální, chtěli by být v tabulce jinde, ale to nás nesmí ovlivnit. Jejich pozice v tabulce neodpovídá tomu, jak kvalitní mají tým," nechal se slyšet záložník Lukáš Vácha.

Spartě nepomůže potrestaný Nicolae Stanciu, to Olomouc si vymohla, že v Liberci nesprávně vyloučený Šimon Falta nakonec proti Letenským nastoupit smí.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Texl, Plšek - Nešpor
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Radakovič, Kaya, Costa - Chipciu, Sáček, Kanga, Frýdek, Plavšič - Tetteh, Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.37 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Dobře hrající zlínský stroj se v posledních dvou kolech zadrhl a znovu rozjet se pokusí v pátek proti Liberci. Hosté zatím předvádějí spíše průměrné výkony, na východ Moravy ale dorazí posíleni výhrou nad Olomoucí.

Přestože fotbalisté ze zlínské Letné prožívají vynikají start do sezóny, poslední dvě ztráty je jistě mrzí. Nejprve Ševci poprvé v sezóně prohráli na domácím hřišti, kde byl nad jejich síly ostravský Baník. Minulý víkend pak družina trenéra Michala Bílka vycestovala do hlavního města, kde remizovala na půdě Dukly. Útočník hostí Jean-David Beauguel sice vsítil dvě branky, rozhodčí mu však tu druhou neuznali kvůli ofsajdu. Zlín si tak zpět na východ Moravy přivezl bod.

I tak Ševci zůstávají na výborném pátém místě, přičemž čtyři nejlepší mužstva mají stále relativně na dostřel. Obránci Lukáši Bartošákovi, jenž v minulosti hájil barvy pátečního soupeře, již chybí chuť vítězství. "Musíme napravit předchozí zaváhání a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Bude to těžké, ale máme na to, abychom zápas zvládli," prohlásil bek, který si v minulosti zahrál také za reprezentační výběr.

Sám Bartošák ze zkušenosti moc dobře ví, jak nestálé je složení hráčského kádru v Liberci. Zemětřesení proběhlo pod Ještědem také před začátkem právě probíhající sezóny. Kromě nových fotbalistů přišel do Slovanu také nový kouč Zsolt Hornyák. Slovenskému lodivodovi se sice zatím nedaří výsledkově navázat na předchůdce Davida Holoubka, i tak se mu vzhledem k velkým letním proměnám vede celkem slušně.

Liberec pod Hornyákovým vedením doposud odehrál deset ligových střetnutí, z nichž bral ve třech případech výhru, stejný počet zápasu skončil pro Slovan porážkou a zbylá čtyři klání dokázal celek od Nisy zremizovat. Ve formě hraje záložník Petr Ševčík, jenž režíroval poslední výhru Liberce nad Olomoucí. Ve Zlíně si však nepřihraje s triem zraněných i suspendovaných hráčů, kterými jsou Kamso Mara, Karel Knejzlík a Damjan Vuklišević.

Přestože favoritem zápasu budou domácí Ševci, chce si Slovan zpět na sever Čech odvézt tři body. "Zlínu se v této sezóně pod trenérem Michalem Bílkem daří, bude to pro nás určitě těžký soupeř. Chtěli bychom napodobit Baník Ostrava, který tam dokázal vyhrát. Na tento duel se poctivě připravujeme, pracujeme na detailech a nechceme nic podcenit. Rádi bychom potvrdili domácí vítězství proti Olomouci a přidali další body," uvedl Hornyákův asistent Miroslav Holeňák.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Lu. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Jakubov
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite, Ševčík - Aarons, Malinský, Potočný - Sukisa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.41 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1080223:624
2.Viktoria Plzeň1080215:924
3.Sparta Praha1072119:623
4.Baník Ostrava1071216:622
5.Fastav Zlín1062217:820
6.FK Jablonec1051416:1116
7.1. FK Příbram1042417:1814
8.Slovan Liberec1034312:1213
9.FK Mladá Boleslav1041522:2313
10.Bohemians Praha 19051033410:1212
11.MFK Karviná1031614:1910
12.SFC Opava1031611:1810
13.FK Teplice1023512:199
14.1. FC Slovácko1030711:229
15.Sigma Olomouc102089:216
16.Dukla Praha101187:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (593)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele