FORTUNA:LIGA - souhrn 11. kola

05.10.2018, 19:56, aktualizováno 07.10.2018, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia rozstřílela Příbram a vrátila se na první místo. Plzeň potvrdila roli favorita a porazila Teplice. Stejně tak Jablonec si podle papírových předpokladů poradil se Slováckem. Olomouc porazila Spartu, která prohrála druhý ligový zápas po sobě. Ostrava neudržela vedení a z Mladé Boleslavi si odvezla jen bod. Zlínský Fastav opět neuspěl, podlehl Liberci...

Slavia Praha - 1. FK Příbram 4:1

07.10.2018 18:00

Góly: 13. Jan Bořil, 32. Alexandru Băluţă, 35. Michal Frydrych, 75. Miroslav Stoch - 15. Jan Rezek

Slavia si spravila chuť po nešťastné porážce v Evropské lize na hřišti Zenitu Petrohrad a po vysoké výhře nad Příbramí uhájila první přičku. Sešívaní položili základy k úspěchu ještě v první půli, kdy se přesně trefili třikrát. Po změně stran potěšil diváky přesný dalekonosný pokus od Stocha.

V utkání se odpočinku dočkal obránce domácích Coufal, jehož na pravé straně nahradil Frydrych. Na lavičce náhradníku zůstal též jejich spoluhráč Traoré, který v záloze uvolnil místo pro Băluțu. Hosté v Edenu vsadili na novou tvář mezi třemi tyčemi, kam se poprvé v ligové sezóně objevil brankář Kočí. Do zálohy po delší době naskočil Kilián a v útoku operoval bývalý reprezentant Rezek.

Po devíti minutách hry si na Zmrhalův centr naskočil Băluță a jen těsně netrefil bránu Příbrami. O čtyři minuty později vrátil Stochův rohový kop do ohně Ngadeu, kde jej v první branku zápasu proměnil Bořil. Slavii ale vedení vydrželo jen dvě minuty. V protiakci hostů se na gólmana Koláře řítil Hlúpik s Rezkem a druhý jmenovaný po přihrávce svého parťáka z mužstva zakončil do prázdné klece.

Ve 20. minutě ukázal Bořil, že je střelecky při chuti, když střelou ke vzdálenější tyči pořádně protáhl Kočího. Za tři minuty se na druhé straně činil také Kolář, jenž musel vyrazit přímý kop ostrostřelce Květa. Ve 27. minutě Nitrianský špatně odkopl balón a do šance se tlačil domácí Matoušek, který však trefil jen boční síť. O pět minut později Hušbauer oblouček vyslal na zteč Băluțu, který tváří v tvář Kočímu nezaváhal a vrátil sešívaným vedení.

Náskok si Slávisté pojistili za další tři minuty. Stoch přenesl hru na pravou stranu, kde v souboji se Zmrhalem padl k zemi Skácel. O faul se však nejednalo a tak se do míče mohl opřít Frydrych, jehož přesný pokus zastavila až síť v hostující svatyni. V nastavení první půle ještě prchali dva domácí hráči sami na Kočího poté, co se Příbrami nepovedl rohový kop, avšak Băluță celou akci zazdil, jelikož přihrávkou trefil dobíhajícího Květa.

Po změně stran se jako první připomněl slávistický Souček, jehož rána těsně přeletěla břevno. Ve 49. minutě upaloval vpřed Matoušek, s jeho střelou ale neměl Kočí větší starosti. Brankář hostí si za čtyři minuty skvěle poradil též s nebezpečným pokusem od Băluțy. V 66. minutě se po Frydrychově centru ocitl ve velké šanci Souček, jenže trestuhodně selhal. O sedm minut později Kočí nepřesně rozehrál, ale svou chybu napravil, když ve vyložené příležitosti vychytal Matouška.

Patnáct minut před koncem převzal Stoch míč na útočné polovině a z dobrých třiceti metrů zkusil šestí. Zatímco ve čtvrtek by v Petrohradu jistě trefil břevno nebo by jej vychytal gólman, v Edenu jeho pokus vymetl šibenici - 4:1. Chvíli poté se zase vytáhl kočí, když zlikvidoval ránu Matouška i následnou dorážku Băluțy. Gólmana Příbrami pak ještě dvakrát pořádně prověřil Stoch, skóre se ale již do závěrečného hvizdu nezměnilo.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dukla Praha 0:2

07.10.2018 15:00

Góly: 64. Ján Ďurica, 90+3. Frederik Bílovský

Léčba pod Romanem Skuhravým skutečně zabírá. Dukla zvládla veledůležité utkání na půdě Karviné, kde získala všechny tři body. Pražané o tom rozhodli po změně stran, kdy se nejprve prosadil Ďurica a po něm v nastavení pečetil výsledek Bilovský.

Dukla předvedla v Karviné výborný výkon a nutno podotknout, že si vítězství plně zasloužila. Svěřenci Romana Skuhravého vykročili za výhrou už v prvním poločase, ve kterém měli několik gólovek. Tu první nepřesnou střelou Bezpalec, ale mnohem větší v 17.minutě Djuranović. Po rohovém kopu Dukly totiž nastal v pokutovém území závar před brankou, který mohl ukončit tečovanou střelou Djuranović, ale skvělý, reflexivní zákrok přitom musel vytasit Berkovec. O chvíli později měla Dukla další velkou příležitost, ale Schranz nedokázal trefit odkrytou branku! Golman Karviné pak do třetice všeho dobrého zakročoval proti střele Brandnera.

Domácí trenér Nádvorník nemohl nechat výkon svých svěřenců bez povšimnutí a do druhého poločasu přichystal změnu a na plac poslal místo Wágnera Ramírez. Alespoň zprvu se zdálo, že změna přinese ovoce, ale Dukla ve své aktivitě nepolevovala a mohla zvýšit, kdyby z malého vápna trefil branku Brandner.

Hostující příznivci se dočkali až po hodině hry, kdy Ján Ďurica výbornou placírkou přes zeď překonal do té doby výtečného Berkovce. Dukla vedla v Karviné 1:0 a vše následně podřídila udržení výsledku.

Šest minut před koncem odmítl zvýšení náskoku Doumbia, když orazítkoval jen tyč a až v nastavení měla Dukla definitivně klid. Už do hodně otevřené obrany zakončil výpad přesnou střelou Frederik Bilovský a dal výsledku konečnou podobu 2:0 pro Duklu.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Bohemians Praha 1905 0:1

07.10.2018 15:00

Góly: 68. Jakub Nečas

Bohemians přerušili sérii nezdarů a po třech utkáních se zase dočkali vítězství. Tři body jim proti Opavě, jež duel dohrávala bez vyloučeného Zapalače, zajistil autor jediné branky klání Nečas. Domácí mohli v závěru vyrovnat, ovšem pokutový kop Kuzmanoviće vyrazil výborným zákrokem brankář hostů Valeš.

Přestože se Slezskému FC před týdnem zadařilo na hřišti Slovácka, dovolil si trenér Kopecký učinit jednu změnu v sestavě, když Puškáče v útoku nahradil Kayamba. Do ofenzivních řad sáhl též kouč Pražanů Hašek, jenž Maška na hrotu nahradil uzdraveným Yusufem.

První důležitý zákrok utkání vytáhl ve čtrnácté minutě hostující Valeš, jenž zasáhl proti tvrdé ráně z produkce Zapalače. Po půlhodině hry zaváhala obrana domácích, když po nepřesvědčivém vyboxování gólmana Šroma odhlavičkoval balón Zavadil jen k Filipu Haškovi, který z voleje těsně přestřelil bránu. Za další dvě minuty se po hlavičce Závišky ocitl ve velké šanci Nečas, který však obloučkem přehodil opavskou svatyni.

Aktivita Klokanů pokračovala v 38. minutě, kdy Reiter na pravé straně vysunul do šance Závišku, jehož přízemní pokus proletěl těsně kolem tyče. Minutu na to se po delší době protáhl Valeš, který zlikvidoval dělovku Kayamby. Čtyři minuty před přestávkou dostal Kuzmanović nabito od Smoly a o fous netrefil zařízení. Zajímavý konec první půle ukonči závar Bohemians v pokutovém území soupeře, ale ani z tohoto mráčku gólově nezapršelo.

Hned dvě minuty po změně stran nestačil Zapalač rychlostně Reiterovi a jelikož po svém zákroku viděl v zápase již druhou žlutou kartu, museli Slezané dohrávat v deseti lidech. Opava však mohla udeřit i v oslabení, když v 53. minutě upaloval Kayamba sám na Valeše, jenže na poslední chvíli si míč předkopl a brankář hostů byl u něj dříve. Poté se předvedli také Klokani, ale žádný z pokusů Filipa Haška a Nečase se neujal.

V 68. minutě vysunul Yusuf Schumachera, do jehož centru z brankové čáry se opřel Nečas a přesným volejem poslal Bohemians do vedení. Výhru Pražanů mohl pět minut před koncem pojistit střídající Juliš, který si však v samostatném úniku předkopl míč podobně jako Kayamba na druhé straně o několik minut předtím.

Bývalého útočníka Sparty mohla neproměněná šance hodně mrzet, jelikož za minutu fauloval Smolu v šestnáctce Klokanů Filip Hašek, tudíž Slezané zahrávali rohový kop. Ten však Kuzmanovićovi chytil Valeš. V nastaveném čase se ještě k nebezpečné hlavičce dostal Jurečka, ale ani on nemířil přesně a nezajistil tak svému týmu alespoň remízu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 2:0

07.10.2018 15:00

Góly: 7. Vladimir Jovović, 38. Lukáš Masopust

Stejně jako proti Dynamu Kyjev vstřelil Jablonec dva góly, ale protože žádný neinkasoval, bere ze souboje se Slováckem všechny tři body. Severočeši o nich rozhodli už v prvním poločase, díky brzké brance Jovoviće a zásahu Masopusta.

Ve čtvrtek sehrál Jablonec náročné utkání s Dynamem Kyjev a jen o pár dní později ho čekalo nevyzpytatelné Slovácko. Severočeši potvrdili roli favorita a se Slováckem si díky dobrému prvnímu poločasu poradili 2:0.

Jablonec vedl už po sedmi minutách, Trávník rozehrál akci na Masopusta, ten centrem našel Jovoviće, který hlavou poslal balón do sítě. Skvělý začátek pro svěřence Petra Rady. Slovácko chtělo co nejrychleji odpovědět, největší šanci měl Navrátil, jehož střela byla zablokována. Ve 28.minutě po další akci Slovácka hlavičkoval Kuchta a golman Hrubý musel vytasit výtečný zákrok. Na druhé straně nepříliš razantně zakončoval Masopust, ale ve 38.minutě už stejný hráč zvyšoval na 2:0. To navíc nebyla jediná špatná událost, která se hostům přihodila. Vzápětí musel být stažen ze hry zraněný Jakub Rezek, kterého nahradil Jan Kalabiška.

Domácí si v průběhu prvního poločasu vytvořili luxusní dvoubrankový náskok, který ve druhém poločase už jen udržovali. V 57.minutě mohl definitivně rozhodnout třetí brankou Jovović, avšak obranný val soupeře nedokázal propálit. Jablonci se nepovedlo vstřelit třetí gól ani tři minuty před koncem, kdy pálil jen doprostřed branky Jan Chramosta. V závěru zase mohlo Slovácko snížit a ještě vykřesat naději, jenomže Kubalova hlavička skončila na tyči! Slovácko v Jablonci padlo a v tabulce zaujímá předposlední místo.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:0

07.10.2018 15:00

Góly: 60. Aleš Čermák

Zdá se, že jinak než o jednu branku Plzeň vítězit neumí. Proti Teplicím sice měla řadu gólových příležitosti, nakonec se však ujala jen akce z 60. minuty, kterou v branku proměnil Čermák. Domácí v zápase dvakrát nastřelili tyč, jednou dokonce z pokutového kopu.

Do brány Viktorie se poprvé v sezóně postavil gólman Hruška. Beze změny nezůstala oproti utkání v Lize mistrů s římských AS ani záložní řada, kde se nově objevili Ekpai s Čermákem. Do změn se pustil také trenér hostů Hejkal. V defenzivní řadě dostal šanci Čmovš, zálohu chtěl oživit Hyčka a branku soupeře mělo ohrožovat především útočné duo Jindráček a Žitný.

A právě jeden z nových mužů v sestavě Teplic Jindráček se dostal po třech minutách hry do prvního zakončení, leč nepřesného. Pomalejší rozjezd Plzně narušil až ve 20. minutě Hrošovský, proti jehož ráně z dálky musel zasáhnout brankář Diviš. Za minutu Čermák vysunul Ekpaie, který ještě prodloužil na Krmenčíka, jehož střela z otočky skončila těsně vedle tyče. Ve 28. minutě si na Hořavův centr naskočil Hubník a tečovaná hlavička nakonec těsně přeletěla břevno.

V aktivitě domácích pokračoval minutu po Hubníkově šanci Limberský, jenž však dalekonosným pokusem trefil pouze reklamní panel vedle Divišovy svatyně. Za dalších osm minut nacentroval Čermák na Řezníka, jehož střela hlavou taktéž letěla mimo tři tyče. Dvě minuty před přestávkou se Řezník přeměnil do role nahrávače a po jeho pobídce se k další hlavičce dostal Krmenčík, jenže dopadl podobně jako jeho spoluhráči předtím.

Viktoria si další šance vypracovávala též v druhém poločase. Sedm minut po změně stran zakončil Ekpai protiútok přízemní střelou jak jinak než vedle. V 60. minutě se však Plzeň přece jen dočkala gólu. Čermák uvolnil Krmenčíka, jenž si ze strany navedl míč do pokutového území, kde patičkou vrátil balón Čermákovi, který se štěstím překonal Diviše. Tři minuty na to byl blízko další brance Řeznik, jenže po centru Hrošovského těsně minul.

V 67. minutě prostrčil míč střídající Petržela na Krmenčíka, jenž si udělal prostor ke střele levou nohou, rána mu však vůbec nesedla. Další šanci domácích zahodil za dalších deset minut Hrošovský, který střílel vedle po akci aktivního Krmenčíka. V 80. minutě se musel činit Diviš, když vykopl pokus dalšího střídajícího hráče Kovaříka. Stejný muž dvě minuty poté našel hlavu Krmenčíka, který však neprolomil svou střeleckou smůlu, jelikož nastřelil tyč.

V 83. minutě zahrál hostující Kučera ve vlastním pokutovém území rukou, jenže následný pokutový kop neproměnil Hořava, když trefil tyč podobně jako Krmenčík před ním. Tři minuty před koncem se po době temna ukázaly též Teplice. Vaněčkovu akci po levé straně zakončil Hora, avšak do té doby příliš nezaměstnaný Hruška si připsal důležitý zákrok a pojistil Plzni zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1:0

06.10.2018 19:00

Góly: 36. Martin Nešpor

Sparta musí po prohře v Plzni skousnout další hořkou pilulku. V Olomouci předvedla špatný výkon a domácím podlehla. Vítěznou a zároveň jedinou branku utkání vstřelil útočník domácích Nešpor.

Hanákům nakonec pomohl záložník Falta, jenž původně neměl hrát kvůli červené kartě z utkání na hřišti Liberce, ligová asociace však uznala, že olomoucký fotbalista byl vyloučen chybně. Další změnou bylo zařazení Nešpora na úkor Texla. Pražané se museli obejít bez potrestaného Stanciua, jehož na pravém kraji záložní řady nahradil Sáček.

Sigma začala zhurta. Již v první minutě musel brankář Sparty Nita likvidovat střelu Housky a po následném rohovém kopu se do nebezpečného zakončení jen těsně nedostal Štěrba. Letenští odpověděli závarem ve čtvrté minutě, kdy obránci domácích zblokovali několik střel soupeře. Ve 28. minutě zatopila před bránou také Olomouc a její tlak nakonec vyústil v ránu Vepřeka, kterou kryl Nita.

Deset minut před přestávkou rozehráli Hanáci přímý kop nakrátko. Dalekonosný pokus nakonec vyprodukoval Houska a jeho střelu tečoval Nešpor tak šikovně, že poslal domácí do vedení. Do poločasu mohla Sigma přidat další branku. Nejprve po Nitově zaváhání pálil Nešpor z malého vápna, avšak jeho pokus vytěsnila obrana Pražanů na roh. V poslední minutě prvního poločasu pak akci Olomouce táhl Houska a nakonec vypálil jen těsně vedle tyče.

Sparťané se na Andrově stadionu trápili. Po hodině hry se přece jen dostali k nebezpečnému zakončení. Jeho autorem byl Kanga, Buchta však míč vyrazil a stejně si olomoucký gólman počínal i za minutu při Frýdkově ráně. V 74. minutě se zase připomněli domácí, když po akci střídajícího Pilaře vychytal zakončujícího Plška Nita. Za další tři minuty se do dobré Kalvachovy střely obětavě položil Kaya.

Hosté mohli v závěru alespoň vyrovnat. Tři minuty před koncem druhého poločasu si na dalekonosný pas naběhl Mebrahtu, ale Buchtu svým obloučkem nepřelstil. V nastavení se Sparta již do žádné gólové šance nedostala a z Moravy odjela s nepořízenou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2:2

06.10.2018 17:00

Góly: 38. Nikolaj Komličenko, 90+4. Petr Mareš - 49. Martin Šindelář, 56. Ondřej Šašinka

Nespokojení jedou ostravští fotbalisté z Mladé Boleslavi. Baník po nepovedeném prvním poločase zabral, a když se po obrátce skóre nechal vyloučit kapitán domácích Matějovský, zdálo se, že tři body poputují na východ republiky. Středočechy však v samém závěru spasil Mareš.

Domácím se stihl uzdravit křídelník Konaté, jenž v sestavě nahradil Diviše. Slezané se v utkání museli obejít bez kapitána Baroše, jenž si odpykává pětizápasový trest za nevhodné chování ze zápasu s pražskou Slavii. V útoku jej nahradil Ondřej Šašinka. Zraněného Jánoše zase ve středu záložní řady zastoupil Mešaninov.

Jako první se ukázal boleslavský Přikryl, jenž v deváté minutě prověřil pozornost brankáře Baníku Laštůvky. Za pět minut již před brankou hostů pořádně hořelo. Komličenka sice vytlačil Laštůvka do úhlu, k odraženému míči se ale dostal Přikryl, jehož slabou dorážku vykopl před brankovou čarou duchapřítomný obránce Šindelář.

Po dvaceti minutách natáhl k dalekonosné střele Mareš, avšak záložník Středočechů trefil pouze banner za ostravskou svatyní. Sedm minut na to dopadl podobně zadák Slezanů Stronati. Ve 38. minutě si Ladra u postranní čáry narazil s Marešem a přihrávkou do vápna našel Komličenka, jenž si odstoupil od obránců a jedenáctým ligovým gólem poslal Středočechy do vedení.

Do té doby nepříliš aktivní Baník se dočkal vyrovnání čtyři minuty po začátku druhé půle. Na Hrubého přímý kop si naskočil Šindelář a přesnou hlavičkou ke vzdálenější tyči nedal šanci boleslavskému gólmanovi. Domácím chtěl náskok vrátit Přikryl, jehož pokus z 55. minuty vyrazil Laštůvka s problémy alespoň na rohový kop. Hned za minutu rozehrál ostravský Hrubý další standardní situaci opět na Šindeláře, jenž tentokrát vrátil míč před bránu, kde Šašinka střelou z otočky dokonal obrat skóre.

Další zásah hostů mohl přidat v 58. minutě střídající Jirásek, který jen těsně minul. Také Středočeši toužili po vyrovnávací brance. Devět minut po Jiráskově příležitosti se Pauschek na pravé straně dostal ke střele, kterou kryl Laštůvka. Za dalších pět minut našel kapitán Boleslavi Matějovský volného Konatého, jenž v dobré pozici pálil nepřesně. Šest minut před koncem si na Takácsův pas za obranu naběhl Džafić, avšak svou střelu nasměroval pouze náruče brankáře Slezanů.

Domácí ve snaze za vyrovnáním přibrzdil v 85. minutě Matějovský, který za zbytečné řeči uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Přesto Středočeši vybojovali remízu. V poslední minutě nastavení času odvrátila obrana Baníku míč pouze k Marešovi, jehož tečovaná střela skončila v síti.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slovan Liberec 0:1

05.10.2018 18:00

Góly: 68. Roman Potočný

Fotbalisté Zlína doma v oslabení padli a Liberec po jediné brance bere z Moravy všechny tři body. O všem důležitém rozhodl až druhý poločas a zcela zásadní vliv mělo na vývoj utkání vyloučení Podia, po kterém o pár minut později rozhodl Roman Potočný.

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Na Ševčíkovu standardní situaci zareagoval hlavičkující Milan Kerbr, ale balón skončil těsně vedle. To byla hned v úvodu nadějná příležitost Slovanu. Zlín měl i velké štěstí, to když po dalším centru, tentokráte Breiteho, zakončoval Oršula a za brankářem Dostálem se otřáslo břevno. Na druhé straně zase Nguyen konečky prstů znemožnil koncovku Železníkovi, ale více první poločas nenabídl.

Vše podstatné z hlediska konečného výsledku nabídla až druhá půle. Hned zkraje Bartošákův nepovedený centr skončil na břevně, takže na brankové konstrukce to bylo 1:1. Bartošák měl nebezpečných centrů více, ale nikdo z domácích na ně nedokázal reagovat.

V 63. minutě měl Zlín obrovskou možnost na vstřelení gólu. Centr Gajiće jen lízl Beauguel a brankář Nguyen musel vytasit reflexivní zákrok. Fastav se pomalu nadechoval k tlaku, jenže v tom přišel faul Podia, druhá žlutá karta a bylo po legraci. Ševci šli do oslabení a veškeré otěže zápasu převzal Liberec. A dlouho to netrvalo a nad Zlínem vedl 1:0. Roman Potočný se odhodlal vypálit a dobře udělal, Dostál jeho střelu měl krýt, jenže zachyboval a střela skončila v síti.

Liberec měl i další šance zápas definitivně rozhodnout. Jeho tlak se výrazně zvýšil po příchodu Rolanda Aaronse. Ten v dobré příležitosti hlavičkoval nad a na druhé straně prověřil Nguyena Bartošák. Závěr zápasu si Severočeši zkušeně rozkouskovali a výhru už nepustili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1190227:727
2.Viktoria Plzeň1190216:927
3.Sparta Praha1172219:723
4.Baník Ostrava1172218:823
5.Fastav Zlín1162317:920
6.FK Jablonec1161418:1119
7.Slovan Liberec1144313:1216
8.Bohemians Praha 19051143411:1215
9.FK Mladá Boleslav1142524:2514
10.1. FK Příbram1142518:2214
11.MFK Karviná1131714:2110
12.SFC Opava1131711:1910
13.FK Teplice1123612:209
14.Sigma Olomouc1130810:219
15.1. FC Slovácko1130811:249
16.Dukla Praha112189:217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (285)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Zlín zjistil, že 5. místo je o hovně

Reagovat
FCSL

Tak ti jsou schopný se propadnout ještě do skupiny o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

ten brankář zlína dneska perlil

Reagovat
paver

Potočný opět na pána. Po hřišti se jen tak plouží, pak jednou plácne do balonu, je z toho gól a dostane cenu pro nejlepšího hráče zápasu

Reagovat
FCSL

Proto bych ho zkusil na hrotu. Herně slabší, ale odjezdí to a hlavně je produktivní

Reagovat
FCSL

Podio Vyloučení nám vyhrálo zápas, ještě když jsme zrovna byli nejvíc v zápase pod tlakem. Pěkný 3b

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Palec chápu, ale ne vykulenej ksicht

Reagovat
djwenca

redakce CHYBA: dnes nestřídal v 60.minutě za Zlín LUKÁŠ Holík, ale LIBOR Holík

Reagovat
PlackaSKS

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit

Reagovat
lampas

Výhra dobrá, ani nepamatuji kdy jsme na Moravě naposled vyhráli. Teď hlavně neblbnout a hlídat si 7-10. místo. Být v TOP 6 nemá vůbec smysl.

Reagovat
ZB 07

OT: Protože to tu je po předehrávce nějaký mrtvý, tak si neodpustím se krátce zmínit o historickém úspěchu, kdy jsme si odvezli 3 body z venkovního hříště

V pěkně vyhecovaným derby jsme si tu výhru vydřeli, moc fotbalový krásy k vidění nebylo, ale hlavní je, že už jsme poskočili na 6.místo a pomalu se přibližujem barážovým pozicím. Nejzajímavější moment zápasu byl určitě ten, když se po tvrdým souboji na polovině hřiště málem porvali oba gólmani, kteří šli uklidňovat situaci Každopádně věřím tomu, že Sokolov porazíme a pokud na to navážem v Hradci, tak se s námi asi bude muset počítat.

Jinak na derby přišlo 1365 diváků, což není nic moc, ale Znojmo docela překvapilo tím, že v sektoru mělo víc pyra než fanoušků a celkově si na rozdíl od nás neuřízli ostudu. My jsme sice zaplnili celej sektor, ale aby každá část Zbrojováků řvala v jeden moment něco jinýho a polovina byla přiožralých, to bychom si propříště mohli odpustit...

Reagovat
$$CaptainKokotko

OT Moje noční můra je, že s váma poserem baráž. Postup vám přeju. U nás mě to sere, pořád dokola (návíc mě nasral ten konec zápasu se Slávií, nezládačka a tolik faulů) No ale snad ligu udržíme, druhá liga je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo vám přeju

Reagovat
Losinho

tu ligu udržíte

Reagovat
mario23

Jihlavu nepočítej, v zimě odejde zbytek a možná i spadne do 3.ligy.

Reagovat
ZB 07

Já tomu furt nevěřím, všude slyším, jak rozprodali kádr a nemají ambice na postup, přitom se pořád drží na čele...

Reagovat
ratusek

Potočný

Zlín takticky do 2.skupiny.

Vítkovice

Jihlava se zbavila i Klímy a Klobásy? Už nejde prodávat ne?

Reagovat
andrew96

Škoda, že si Standa vybral slabší chvilku. Podio naprosto hloupý faul, snad mu dá pan Bílek céres. Ale celkem se bojím složení zálohy v dalším kole, pan trenér chválil po poháru Baliće. Já bych nejradši viděl mladého Holíka s Hronkem a Jiráčkem nebo vysunout Hnaníčka a na stopera Bačo.

Reagovat
ratusek

V poslední minutě proti 10

tak minule sme v 10 vyhráli, ted proti 10 ztratili 2 body, co se dá dělat

Reagovat
KingMaster13

Boleslav nás pomstila

Reagovat
Banikovec7

Vyhrát tento zápas, to by byla hodně velká haluz, takže asi spravedlivá remíza, ale je to škoda, takhle ztratit v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda.. Naprosto zbytečný offside Diopa, pak podklouznutí Procházky.. Škoda, tajně jsem doufal, že tam letos konečně vyhrajeme. Ale tak bod taky není k zahození.. Vzhledem k zápasu nakonec bod asi spravedlivý. Bohužel pro nás už druhý zápas v sezoně, kdy jsme ztratili body v poslední minutě.. No nic, teď dva týdny potrénovat a pak zničit doma Karvinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak před Matějovským měl jít podle mě jasně dolů Takacs. To byla naprosto jasná žlutá.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

špuntama napřed!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrubý se dost rozehrál v Baníku, docela by mi seděl do Plzně, podobnej hráč jim chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je kritizovaný, že není vidět, každopádně si myslím, že jeho rozehrávku, myšlení a pohyb nemá v týmu nikdo.

Je škoda, že se zálohou Holzer, Hrubý, Fillo hrajeme takovou holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ten fotbal umí uhrát ale musí jim zezadu pomáhat Janoš. Ten fakt chybí..

Reagovat
Blasphemer

Mluvilo se o něm v létě, že by mohl přijít. Já jsem tu psal, že by mi vůbec nevadil. Rozhodně by měl pro tým větší přínos než takový Procházka, kterému se povedl zápas se Spartou a teď z toho bude žít minimálně do zimní přestávky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
BaggioRoberto

Tak dneska už stačí na to bejt hvězda trefit Radakoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se nějak extra dobrý nezdá (dnešek jsem kvůli odstřihu od cctestu skoro neviděl), čím tě zaujal?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Viz co výše píše Oliver, líbí se mi jeho komplexnost, navíc má super standardky. A asi jsem trochu ovlivněn i tím jeho přístupem, je mi sympatický, že šel tehdy hrát i tu druhou ligu. Mnozí by si z něho mohli vzít příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím pohybem souhlasím, ale rozehrávka pořád pokulhává, než od nás po sestupu odešel na půlrok do Teplic, tak hrál moc dobře, ale tam si zahrál jen jeden celý zápas, ke konci už nehrál. Pak se na druhou půlku postupové sezony vrátil a nic moc. V té co jsme utíkali hrobníkovi z lopaty už to bylo lepší, hlavně tím že začal dávat góly, ale standartky nás pořád trápily. Pamatuju si jak jsme nebyli schopni kopnout za prvního hráče (ani on, ani Azevedo). Kdybych ho hodnotil já, tak pohyb má pořád super, ale k tomu střídá období: dobré standartky/důraz/góly. Kdyby měl současně alespoň dvě věci z toho, tak by byl na přestup, ale do té doby si myslím že by v lepších klubech seděl.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

na Plzeň a lepší kluby nemá, ale na ty průměrné s trochu vyššími ambicemi ano

Reagovat
smazaný uživatel

Na podhrotu by ho tam meli za boha. My ho neumime vyuzit na 100procent... A vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

To ani v 4-4-2 nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary by to vepredu udrzel... Nicmene, zapasy s poslednima ... Ahoj, opet sem se nemylil. Skoda dvou ztracenych bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu pokud budeme plichtit s posledními a neprohrávat s prvními, máme větší šanci na první polovinu tabulky Prohru na Slovácku rád měním za výhru se Slavií, remízu v Bolce za výhru ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky 6-7 zapasu stop !

Reagovat
Mirek na tenisu

Bolka má tragický kádr. Hráči jako Ladra, Keresteš, Hůlka, Mareš a další mají s bídou druholigovou kvalitu. Konaté už není ani rychlý, nekopou zůstal. Baník dneska ztratil dva body, přitom to měl naservírované jak na recepci. Jeho hráči převyšovali soupeře o třídu, Zelinka Bolce taky moc nepomohl, no spíše naopak. Trochu profesorský přístup se nakonec vymstil. Těším se na derby s Karvinou a mám trochu obavy, aby to hoši nepodcenili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten zápas viděl? Nepřipadá mi, že by Baník převyšoval Bolku o třídu, remíza je spravedlivá, ikdyž mi málem praskla cévka v 94.minutě...A zrovna Ladra hrál dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mirek na tenisu

To je tvůj názor, realita je ale jiná. Boleslav hraje se sbiranikem. Chyby v bránění u obou gólů Baníku, hlavně Hůlka a Chaluš, byly na úrovni 1.A třídy. To se v lize nevidí. Ladra a spol. měli problém přihrát na 10 metrů a udělat kličku. Přikryl sám na vše nestačil, Komličenko na ztracené vartě, Konaté na jednu dobrou osm špatných....Weber s tím kádrem bude mít ještě problémy.

Reagovat
Greny

Kanga jasná červená, stejnej zákrok jak Baroš

Reagovat
HorajzmAmmann

aspoň někdo to napsal Děkuji

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga byl horší, ale kvůli tomu jsem tu přišel - čekat jestli bude od fanoušků ostatních týmů opět hysterie. Ty jsi to napsal normálně, čekám dále

Reagovat
HorajzmAmmann

nic nebude no... klasika...

Reagovat
C-M@ster

Tak já to třeba neviděl...

Jsou volby a hráli United, tak jsem nekoukal, jak hrál Olm, nicméně jsem čekal výhru domácích...

Pošli video, ať můžu bejt hysterickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nekoukal na Spartu?

W T F

Reagovat
C-M@ster

Tak hrála venku a Sigma se s dobrejma hecne... jasná jedna, nebylo proč to sledovat.

Vždycky sleduju volby, ani to United jsem neviděl celý.

Reagovat
PBLead

Reagovat
HorajzmAmmann

co ty United? Já byl na Baníku tak jsem to ani neviděl ... bylo to nakonec zasloužený?

Reagovat
C-M@ster

No v prvním poločase bylo 0:2 a ještě mohli bejt rádi... DDG tam zachytal a možná mohlo bejt toto pentle... nebyl to ani roh https://streamja.com/7EN1

A ve druhým to byl tlak a v podstatě zaslouženej obrat.

Reagovat
HorajzmAmmann

no.. to mohl fouknout Ale ani nevim jestli se z toho radovat nebo ne.. Už mohl být Mourek venku

Reagovat
Greny

Vylitne symbolická v dalším kole po prohře na Chelsea

Reagovat
C-M@ster

Snad ne. Ať prohrajou s někým sympatickým, když už... ale ne s Chelsea

Reagovat
Bex5

Velkej ale ven by jit mel ....

Reagovat
C-M@ster

Ajo, ty jim fandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl odepsanej už před zápasem, nezávisel na výsledku (snad )

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle se ale nemůže přejít s , když to nebyl ani roh. Takovýho rozhodčího bych postavil mimo službu. Ale to nehrozí, to ani neprošetří, radši daj Benitezovi flastr, že věřil rozhodčímu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
bobis21

u nás Arťom v prvním poločase taky udělal úplně stejný zákrok jako bary minulý týden - dostal žlutou a nikdo se nad tím ani nepozastavil ... zajímavé že když to udělal Baroš tak to soupeř údajně málem nepřežil a v ostatních případech je to všem jedno - čím to asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, toho sem se bal, ze ted spousta lidi od nas bude hlidat kazdy souboj... a pak brecet. Serte na to.

Reagovat
bobis21

vždyť mluvím o faulu našeho hráče, ne soupeře. Já od začátku říkám že ten baryho faul byl na žlutou, stejně jako dnešní arťomův. Jen narážím na to pokrytectví lidí, kteří teď strávili týden tvrzením že to Souček málem nepřežil (něco takového dokonce tvrdil trenér slavie ) a najednou ve stejné situaci nemají problém s tím, že je to "jen" za žlutou.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně

Reagovat
Spalovač šancí

Trpišovský to ale netvrdil v souvislosti s Barošovým zákrokem. Vždyť se Trpiš naopak Baroše zastával.

Reagovat
bobis21

"Divím se, že Tomáš Souček vůbec ten zápas přežil, protože na něj byly dva likvidační zákroky" - takže tím neměl na mysli tento zákrok jo? Nebo jak si to tvrzení mám vysvětlit?

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadlo ti z té citace "v podstatě" „...byly tam na něj v podstatě dva likvidační zákroky". A úplně ti vypadlo „Někdy se takový střet prostě stane, zaplaťpánbůh, že to dopadlo dobře, že je Tomáš v pořádku. Ten souboj vyplynul ze hry a jak Milana znám, určitě ho to zpětně mrzí a rád by to vzal zpátky, kdyby to šlo." „Doufám, že velký trest nedostane."

Reagovat
bobis21

Nic z toho co jsi napsal na tom nic nemění. Řekl že se diví že to přežil kvůli těm zákrokům na něj. Kde přesně říká něco jiného?

Reagovat
Greny

Tak ono ale zde nebylo taky o čem... Kanga o něm věděl, šel tam loktem dopředu na úrovni hlavy a v prvním moment to vypadalo že tím loktem jeste pohl k hlavě aby ho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty jsi neodchytl nějakou samičku, že jsi na netu? Dneska Trevor's Motherfuckers v plné sestavě Ty vole, jsem tak unavený, že už jsem v pelechu, ani chlastat jsem už nešel. To asi ten gól v 94., mi to vzalo veškerou energii.

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě mu usne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvo !

Reagovat
HorajzmAmmann

to těm holkám právě nesmíš říkat, že jo..

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, cekam na bus domu tak si davam dojezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

chvilku si to užiju....

Reagovat
smazaný uživatel

Máš bohužel pravdu, teď to vzhledem k tomu co se dělo budu hlídat tak ještě měsíc a půl. A pak už jen se Slavií

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kdyby to Bary zvládl v hlavě a nepičoval, tak je to na 1 zápas, ale s tím jak je vidět že to všude prochází i když to vypadá mnohem hůře, tak to jeho běsnění docela chápu.

OT (vlastně ani ne ): celkem dobrý film:

https://www.csfd.cz/film/311967-hon/prehled/

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý film

Reagovat
PlackaSKS

nebyl stejnej jenom proto, že kanga váží mín, jasná čevená

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, že je AC Prague ostudou ČESKÝHO FOTBALU.

Reagovat
Kang & Kodos

Čuráci. Šural klasicky 90 minut, v 95. při poslední možný akci si to zpracuje rukou. Aspoň že se nechal vyžlutit na příští zápas. Hlavně že Tetteh šel po hodině pryč. O Plavšičovi ani nemluvě. Ten už skoro radši nedělá nic, aby to zase neposral. Jinak tolik nepřesností jsem od nas letos snad ještě nevidšl, na to se nedalo koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta prostě byla k poražení

Reagovat
Kang & Kodos

Čuráci. Šural klasicky 90 minut, v 95. při poslední možný akci si to zpracuje rukou. Aspoň že se nechal vyžlutit na příští zápas. Hlavně že Tetteh šel po hodině pryč. O Plavšičovi ani nemluvě. Ten už skoro radši nedělá nic, aby to zase neposral. Jinak tolik nepřesností jsem od nas letos snad ještě nevidšl, na to se nedalo koukat.

Reagovat
Greny

Nejlepší byl Costa ten se tam dvě minuty válí, pak si v klidu zavazuje kopačku a pak vztekle mává za lajnou že by chtěl zpět do hry

Reagovat
Frank Lampard 8

A ještě jak ho Kanga vyháněl

Reagovat
Liquid

však hrajete celý tento ročník o 3.místo a tam zatím jste, je to posun od 5.místa kde jste skončili loni, navíc fakt nemáte

Reagovat
Bex5

na víc ja se ale dycky Sparty trochu bal, u nich nevis ...

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka za to si ji dam na tyden do oblibenych - vedlejsich.

Reagovat
Berbatov9

Co říct, černá sobota pro vsechny tymy co mam ve fotbalovym svete rad... Pro me neskutecne nesympaticka Sigma, se super precislenima a nastesti hracema kteri bud trefi prvniho braniciho hrace nebo akci proste zadrbou, s klasickym usmudlanym golem proti Sparte. Na druhou stranu velice sympaticky bojujici Sigma, ktera se neposrala kdyz vedla 1:0 a s panem Buchtou kterej proste nemam slov - top . Na radu prichazi Sparta, moje milovana Sparta,, ktere bych odpustil cokoliv na svete jen ne prohru se Sigmou (osobni duvody..)... co rict, vzdycky jsem se vsech hracu ve Sparte zastaval, ze urcite klub na urovni Sparty ma rozhodne lidi na spravnych mistech a vsechna rozhodnuti a vsechny osoby podilejici se na tom vsem tam zkratka jsou protoze je to proste spravne. Vzdy jsem se zastaval toho ze hraje Sural, Plavsic, Tetteh a obhajoval jsem si to tim ze proste ty hrace nevidime v treninku kde urcite skvele pracuji a kvalitativne prevazuji v treninku presne ty kteri jsou vzivani aby nastupovali misto nich. Bohuzel uz opravdu zacinam od tohodle presvedceni upoustet, Plzen proste zkurvenou neporazime ani za hovno, ztraty s mrdkama nas ve finale uz tri roky po sobe stoji titul atd atd atd... Herni vyraz zadnej, od niceho k nicemu, kolem vapna, kvalitni centry davali naposled snad Kusnir s Kaderabkem, prisnejsi meritko snese snad jen Brankar a Semih Kaya, kterej mi prijde ze nasel trosec jistoty ...prosim nabalit mesce plny zlata stribra a drahyho kameni a jet odprosit a poslusne se vsi pokorou preblafbout s obri omluvou za minulost pana Lavicku a financni potencial klubu promenit v prichod Bonyho Wilfrieda, kterej mi momentalne sklidnuje tep prostrednictvim plakatu Sparty z roku 2010 kdy bylo mozny projet sezonou bez prohry a rvat se za Spartu!!!

Reagovat
BaggioRoberto

vzdycky jsem se vsech hracu ve Sparte zastaval, ze urcite klub na urovni Sparty ma rozhodne lidi na spravnych mistech a vsechna rozhodnuti a vsechny osoby podilejici se na tom vsem tam zkratka jsou protoze je to proste spravne. Kde se prodávaj takový růžový brejle? Tobě ani 10 let pod Křetínským nestačilo abys poznal, že je to agent SKS?

Reagovat
dondinho

No to by nejdřív museli odejít Zdendu...úplně.

Reagovat
anonym

Paráda. Tohle bude vlna několika výher v řadě.

Reagovat
pepinho2

Zdeňku, děkujem!

Reagovat
C-M@ster

Je někde video s tím faulujícím Kangem? Neviděl jsem to na iSportu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ma iSport pod palcem, tak proc by to tam davali.

Reagovat
Kang & Kodos

To je tak na píču skloňování, až jsem se lekl, koho jsem včera na fotbálku tak přibrousil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehe, to bys musel na chvilku opustit ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

lzes, fotbal nehrajes

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ty jsi chtěl vlastně video https://youtu.be/JMgVt36pz8I

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsme byli minulý rok? Nevadí, jedeme dále.

Reagovat
Salfovic

Ve Vítkovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Skvělý postřeh.

Reagovat
sosna

Venca Jílek

Reagovat
Liquid

snad vás dotáhne do 2.ligy

Reagovat
sosna

Tři body se Spartou do tvyho vlhkyho snu moc nezapadají co?

Reagovat
Liquid

bohužel ne no, včera jste zahráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tradicne, Boleslav pristi kolo proti Sparte, tak musel byt klicovej hrac Bolky vyloucenej.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby znovu nenastoupil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten by to Spartě stejně pustil, jako tehdy Zápotočný

Reagovat
smazaný uživatel

Frankiefcb je slusna fabrika, za druhy polocas toho vykouril vic nez jedna nejmenovana osoba stojici opodal.

Nicmene, pri neplanovane zastavce v Pcich ukazal ryzi charakter, kdy me nakrmil, napojil a jeste zaplatil cestu zpatky Diky! #charita #chacharisobe

Reagovat
smazaný uživatel

Kupujes si mistenku, abys jel jak "rotšíld" a pak nemas ani na rohlik

#Sockaontour

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole teď zase bude brečet že nemá prachy a nikam nepůjde.

Reagovat
frankiefcb

heh

Reagovat
JarousFCB

Držel si alespoň hubu nebo musí taky k zubaři?

Reagovat
frankiefcb

jj držel. a v hospodě kde jsme byli měl tak nahnáno z borců, že se bál jít na záchod.

Reagovat
frankiefcb

a k těm cigárám, byly to nervy a pak to jde samo.

Reagovat
Rarášek

se musííí

Reagovat
C-M@ster

Ta nadstavbová část se asi bude losovat, co?

Předpokládám, že není určený, že by třeba první hrál doma se druhým, čtvrtým a šestým, druhej se třetím atd...

Pokud to bude i na konci sezóny vyrovnaný obdobně jako teď, bude to sakra zajímavý...

Ta nadstavba bude atraktivní jak sviňa a celkem se na to těším a to i ta ve skupině 7-10... v baráži o poháry se pak půjde vyloženě na krev.

Nicméně škoda té stinné stránky, kdy prostě kdyby liga skončila dneska a třeba Teplice (nebo kdokoliv mimo top 5) vyhrály pohár, tak by sedmej Liberec měl daleko větší šanci na poháry jak šestej Jablonec ztrácející sedm bodů a na konci ligy to zkrátka dost možná dopadne obdobně.

Reagovat
PlackaSKS

Čím výš jsi, tím víc hraješ doma

Reagovat
C-M@ster

To vím.

Ale jestli je nalosovaný s jak umístěným hraješ doma, nebo se může stát, že první bude hrát doma se čtvrtým, pátým a šestým a druhej s prvním, třetím a čtvrtým.

Reagovat
PlackaSKS

mělo by to být daný... ale už si nepamatuju jak přesně. neměl by ale rozhodovat los

Reagovat
PlackaSKS

1. kolo: 3-5, 2-4, 6-1

2. kolo: 4-5, 3-6, 1-2

3. kolo: 5-6, 1-4, 2-3

4. kolo: 5-1, 6-2, 3-4

5. kolo: 2-5, 1-3, 4-6

Reagovat
C-M@ster

DIIIIK

Reagovat
ttopi

Vypadá to dobře. Je taky vidět, že vítěz ZČ bude mít ty těžší zápasy (s 1 2 a 3) všechny doma, což je pro něj jakousi odměnou za to, že táhl těch 30 kol. Stejně je to vlastně i v hokeji, ale tohle bude trochu specifická nadstavba.

Reagovat
PlackaSKS

4. Jak se bude hrát skupina o titul?

Jednokolově. Lépe postavená mužstva po třiceti odehraných zápasech budou mít výhodu domácího prostředí častěji. První, druhé a třetí nastoupí třikrát doma a dvakrát venku.

Dlouho se řešilo, které konkrétní zápasy budou hrát týmy doma. Jestli se určí klíč, nebo rozhodne los. Nakonec je pořadí zápasů určeno dopředu klíčem podle umístění po základní části

Zdroj: https://www.lidovky.cz/sport/fotbal/otazky-a-odpovedi-k-nove-fotbalove-lize-aneb-jak-se-vyznat-ve-zmenach.A170410_195655_ln-sport-fotbal_atv

Reagovat
Coutinho10

ale porad by ten tym z prostredni skupiny musel zvladnout 3 tezky dvojzaposovy duely, takze to taky neni nic jistyho a zrovna treba Jablonec je schopnej potrapit a obrat celo 1 skupiny o titul, takze si to 4.-5. misto je schopnej ubojovat....kdyby melo vsech prvnich 6 tymu jasny pohary, tak uz by to napeti o tyhle mista (3.-6.) treba nebylo az tak dramaticky, kdyz by vsichni dosahli poharu

Reagovat
Luc-Luc

Sparta je hrozna ostuda, tolik penez v tom utopil Kretinsky a porad hrozna ostuda ten tym...

Reagovat
BaggioRoberto

OSTUDA, HANBA, TRAPAS! Líný žoldáci. Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

čaute, nevíte někdo login k o2.tv pro sledování o2fotbal? bt_ test nebo tak nějak se to jmenovalo, byl jsem na to přihlášený, ale smazali se mi uložená hesla v chromu a už nevím jaké bylo heslo a login. DÍKY MOC

Reagovat
smazaný uživatel

cctest

Sport123

Ale už to nefunguje .

Reagovat
Liquid

dobře Dukla, musí se zachránit

Reagovat
monty25

Remíza by vzhledem k průběhu zápasu nebyla moc odpovídající, ale po několika tyčích Plzně měly Teplice velkou šanci na vyrovnání. Škoda, že to Kubovi ani Vondymu nevyšlo... Už to chce začít vyhrávat, protože poslední Dukla se přibližuje a první desítka vzdaluje. Situace začíná být vážná.

Reagovat
db18

Krmelec dneska parádní výkon - až teda na to zakončení. Je fajn, že se poklesem střelecké formy "nešprajcne" a začal makat, aby do zakončení mohli ostatní.

Reagovat
Bex5

Ta jeho klika ... ty kravo

Reagovat
Blasphemer

Dovolil si tam neskutečný věci dneska... ale to zakončení. V tom byl dnes horší už jen Hrošovský, ale to už je takovej jeho trademark.

Pochválil bych Hrušku, sice si skoro nezachytal, ale rozehrávku měl dnes neskutečnou, a že se to zrovna dnes hodilo.

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Hruska lepsi Kozy .... uz to plati. Krmelec fakt borec, ta hlavicka mela jit do brany. Kovarik skoro k hovnu, Horava taky uz fakt - bud dat na AM, nebo ho tam nedavat. I kdyz Cermak taky teda ... gol dal,ale jinak dneska vo nicem. Petrzela hrozne to zvedl.

Reagovat
Blasphemer

Ke konci tam měl Kovařík dobrý centry... ale to je přesně ono, dokud jsme nevedli a Teplice to nemuseli otevřít, tak nebyl skoro vidět.

Petržela klasika... rozhýbal to, ale finální řešení zase skoro všechny špatně.

Reagovat
Blasphemer

I když ten Ekpai mě dnes taky neuchvátil, jednou tam skvěle prodloužil tuším na Krmenčíka a byla z toho slušná šance. Jinak tam nic navíc taky nepředvedl.

Reagovat
ZB 07

Tak jsem se šel kouknout asi naposledy letos na to, jak chutná první liga, ale bohužel zápas Opava - Bohemka zrovna žádnej fotbalovej koncert nebyl. Opava i v desíti trochu lepší, škoda, že tu pencli nedali. Jinak klobouk dolů před Zavošem, i když je věkem dávno ve fotbalovým důchodu, tak na ligový úrovni je furt nesmírně platnej

Reagovat
Blasphemer

Gratulace k výhře ve fantasy. I když ses na to regulérně vysral a nechal nastavenou sestavu z minulého kola i se Stanciem, tak to na mě stačilo.

Reagovat
ZB 07

díky. Poslední kola už mě to začínalo pěkně štvát, protože jsem vždycky zkoumal aktuální formu týmů a hráčů, statistiky na 10 let dozadu a stejně jsem to většinou projel na plný čáře...tak bylo třeba změnit taktiku

Reagovat
ZB 07

...a stejně jsi vyhrál nakonec

Reagovat
Blasphemer

Hele, ještě bych to úplně neoslavoval. Minulý kolo jsem nad vyřazencem po dohrání posledního zápasu vedl ještě asi o dva body a druhý den se tam ještě nějaký připsaly a ostrouhal jsem. Počkal bych, dokud nebude svítit vyhodnoceno.

Ale jestli vyhraju o bod, tak to bude z prdele klika.

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem si uz pak nevsimnul

Reagovat
Blasphemer

Tvůj Holzer měl započtenou jenom jednu asistenci a někdo ode mě, už nevím kdo, dostal žlutou a taky mu jí tam napočetli až druhej den. Ale toho jsem si všiml už do dohrání, takže jsem s výhrou nepočítal.

Reagovat
Losinho

Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

a ta diskuze pod tím je taky slušnej bizár...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to je sebranka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PlackaSKS

já bych se smál, kdybych netrpěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Příbram dobrá kombinace

Reagovat
Euphael

OT: jaky pribeh z bezfrazi je podle vas nejlepsi?

Reagovat
Losinho

Dan Kolář

Reagovat
AjaxFans

silný článek

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Katka Elhotová

Reagovat
Losinho

já věděl že tam bude ženská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

No, co ti na to mám říct. Mohl bych zmínit i chlapy, ale Euphael se ptal na ten jeden nejlepší příběh... Spíš jde o to, že je to moje oblíbená basketbalistka a kapitánka týmu, kterýmu fandím přes 10 let (ona tam je celou dobu) a mám na něj permanentku. Když jsem si přečet, jakým peklem si prošla, tak jsem čuměl jako puk...

Reagovat
Losinho

já to nemyslel blbě, jen mě to pobavilo

Reagovat
monty25

Tak asi není nic novýho, že ženský sport hodně sleduju a USK je pro mě asi něco jako pro tebe Slavia, prostě klub č. 1 napříč všemi sporty.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Antoš se mi vybavi jako prvni

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Sluková, Kereselidze

Reagovat
Pablos

dobrej byl i ten s tím českým obráncem v Anglii ...Tomáš... mmm.. to příjmení si teď nejsem jistej... Egert ?

Reagovat
Lof

Reagovat
Rarášek

Matějovský.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Já si furt řikám, že už tu nemůžu nikomu přijít ani směšnej a ono ejhle.

Reagovat
Hokaido

Ještě doporučuji anglickou verzi The Players Tribune. Konkrétně hokejista John Scott. U toho jsem si pobrecel.

Reagovat
smazaný uživatel

A který prosím? jsou tam dva jeho články a moje angličtina není zas takova abych cetl dlouho ten horší? :)

Reagovat
Hokaido

https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/a-guy-like-me

A pokud vůbec nevíš o co jde, tak pro pochopení kontextu jen tak prolitni třeba tenhle článek:

https://hokej.idnes.cz/kapitan-pro-utkani-hvezd-scott-byl-v-nhl-vymenen-a-je-na-farme-p5n-/nhl.aspx?c=A160116_101328_nhl_tof

A pak jsou samozřejmě videa na YouTube.

Reagovat
Euphael

Nooo...tak jsem si to vyhledal a oni jsou dva Ten z Minnesoty nebo Arizony?

Reagovat
Hokaido

Viz reakce výš.

Reagovat
Posledni Kovboj

tezko rict, spousta clanku je tam uplne dokonalejch. Krome tech, co uz tu padly, se mi strasne libilo: Osicka, Krpalek, Frycer, Kulic, Satoransky, skoro kazdej rozhovor s hokejistou je dobrej...vlastne me tam sralo jen par rozhovoru, a to jeste ne provedenim, ale tim, ze se ukazalo, jakej je dotazovanej vlastne mamrd (Kares, ta surfarka nebo co to bylo)

Reagovat
meno

Ani zdaleka nečtu všechny, ale Kolář, Jankto a bavil mě Kulič. Z nefotbalistů Bauer.

Reagovat
havrys99
Reagovat
smazaný uživatel

Marek Kulic

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Dvořák

Reagovat
Mass

Hušby má další asistenci!

Reagovat
AjaxFans

Kua,tak to vidím tak, že si Danicek dlouho v kabině nezazpívá

Reagovat
Riviera Kid

Kurva ti komentátoři jsou nemocní nebo co? Vždyť do nej ten pribramak vrazil. Jaký faul?

Reagovat
db18

Víš co znamená "postavit strom"?

Reagovat
Riviera Kid

Vím, ale nepřišlo mne to tak.

Reagovat
Mass

Jako fanda Chelsea musí vědět i jak se parkuje autobus

Reagovat
Greny

Jo kdybys viděl letošní Chelsea tak ji nepoznáš... Sarri ji úplně změnil

Reagovat
Posledni Kovboj

zasadit dite, zplodit dum

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle karvina. Uz se tesim na sobotu za dva tydny, aby sme jim ukazali, kdo je pánem.

Reagovat
doNny

Meruňka komando z Karviné vás rozpráší, bacha na to

Reagovat
smazaný uživatel

No, s pomoci piastu, jastrzebie, olomouce, brna, austrie, slovanu a ujpesti

Reagovat
Losinho

Na pohodu. Škoda Teplic.

Reagovat
Greny

OT: http://hokej.cz/tv/hokejka/video/5357

Může za to ten Černoch ze Sparty... To mohl Krupp zůstat v Německu pokud zde chce prasit za rozhodnuteho stavu

Reagovat
Miguel19

Nepřijde mi to nějak hrozný.

Reagovat
db18
Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Nic co by Sparta (a myslím že i tehdy to bylo se Zlínem) nedělala už předtím...

Reagovat
Greny

Jojo když trefili Výbornyho mohli se Spartani posrat, teď v tom prý žádný úmysl nebyl, jenom se shodou okolností sešli na hřišti všichni tři Kanaďani, Černoch a myslím Forman kterými bliklo v palici pro změnu loni

Reagovat
mistr129

doufám že ty dva dostanou flastr

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec vcelku poklidny zapas a 3 body do tabulky Baluta se taky trefil, Matousek mel bohuzel smulu, Stoch nadherne a Boril me podrzel ve fante a pomohl mi porazit Ondrasche...takze z tohodle pohledu super

Reagovat
KingMaster13

A díky našim klukům jsem si namazal na chleba Kanga

Reagovat
PP

jestli dal svoje kluky, tak se není co divit..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

kapitán muris nebyla dobrá volba, ale pavliceqovi 4b se daly překonat poměrně snadno nicméně dneska solidní výkon, pěkný goly.. takovej klidnej, nevyhecovanej zápas, přesně to co jsme ted potřebovali. snad se někdo ještě uzraví přes repre pauzu.. tecl nebo škoda

Reagovat
Coutinho10

j cekal jsem, ze Muris dostane vic casu na hristi nez 10 minut, takze jeste, ze jsem Cecko dal Krmencikovi, protoze jinak by to asi nestacilo aspon ta repre pauza bude klidnejsi a snad se nekdo vrati...vubec ani nevim, jak presne na tom je ten Skoda...tak uvidime

Reagovat
PlackaSKS

škoda už by měl být pomalu zdravý, měl zlomený prst na noze a myslim, že se měl zapojit do tréninku už v pondělí, ale odložili to...

Reagovat
Coutinho10

tak aspon tak

Reagovat
PavlíčeQ

Zlín zklamal, Karviná zklamala a plukovník mě převezl

Reagovat
PlackaSKS

Já pořád čekal kdy ti konečně začnou naskakovat

Reagovat
PlackaSKS

chodíš na TS?

Reagovat
Coutinho10

jj vetsinou jo..dnes jsem tam byl ale jenom 1. polocas a 2. pak na jihu, ale priste uz radsi ne..tam byla zima

Reagovat
PlackaSKS

dávám přednost protilehlý, abych něco viděl a na skákání v kotli sem starej a nudnej

Reagovat
Coutinho10

skakani me taky uplne nebavi ale jinak v kotli je to fajn, ale zrovna dnes nebo predtim s Bohemkou to zadna slava nebyla

Reagovat
PlackaSKS

já vim, že je to blbý, ale chodim tam na fotbal, ne fandit i když je teda jasný, že si zařvu a zapojim se... jen strahov byl pro mě lepší. každej vlastní sektor, hezky klid, klobása a pivko...

Reagovat
KingMaster13

Já to mám podobný Na sever jsem chodil kdysi. Teď už si to chci spíš ten fotbal v klidu užít. Chodím do sektoru 103 nebo 104 na Maddenovku Baví mě koukat na kotel, nechat se tím pohltit, přitom mám výhled na hostující kotel a přede mnou piluje lajnu Jarda Zmrhal. Mám vše co potřebuju. Na sever chodím akorát před utkáním třeba pokecat s kámoši občas

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Já jsem na to od minulýho kola ani nesáhnul, čtyři hráči s nulou a stejně mám 50 bodů (jenom KingMaster a Aither mají víc) a výhru nad Miguelem...

BTW: Už aby bylo zase to kolo, kde se rozdávají ceny asi pro prvních 60 v celkovým pořadí, na to se hecnu (minule poukaz od Alzy)...

Reagovat
Coutinho10

tak to mas slusny stesti jojo..naky ceny by to chtelo...nedavno jsem vyhral kupon od Alzy a minule jsem v LM byl hodne blizko...velka skoda...prijde mi, ze driv tech soutezi bylo vic nebo nebyla takova konkurence, takze jsem vzdy neco vyhral skoro kazdy 2-3 tejdny....ted uz to moc nejde

Reagovat
KingMaster13

Tohle kolo se mi povedlo Já jsem věřil našim klukům tak jsem jich do sestavy dal 5 a zbytek jsem nastavoval tak abych co nejvíc vybetonil Kanga Všiml jsem si, že do sestavy dává furt Kangu a Krmenčíka jako kapitána tak jsem to tam hodil a ještě se mi povedl Hejda a suma sumárum neměl šanci

Reagovat
ondrasch77

Tak já to prokaučoval hlavně na sázce na Zlín Jinak při výběru obránců Slavie mi tam první padnul Frydrych, nakonec jsem tam dal Kúdelu, protože jsem si říkal, že Frydrych hrát spíš asi nebude a u nás jsem váhal mezi Trávou a Masem... Takže gratulace k vítězství Aspoň že jsem si to lehce vynahradil v PL

Reagovat
Coutinho10

j kdyz jsem videl ty Zlinaky u tebe, tak jsem po jejich zapase zacal cejtit velkou sanci, ze by to mohlo vyjit...pokid by to nevyslo, tak bych to bral jako velky prokaucovani, ale moc nechybelo a klidne si vyhrat mohl...jinak ja taky uvazoval o Masoustovi...chtel jsem ho nejdriv dat misto Zmrhala, coz by se vyplatilo, ale nechtel jsem mit v zaloze 2 z vaseho tymu...Stoch taky zlobil a mohl dat aspon 2 kousky, takze to byly nervy v zaveru a v PL nevysla sazka na obranu...skoda

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Královec opět vyšel vstříc Slavii a odpustil Frydrychovi jasnou žlutou za držení Antwiho v 17. min.

Reagovat
HorajzmAmmann

#Prahamuze

Reagovat
ttopi

A kvůli tomu Příbram prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nenapsal. Ale je to taková, na první pohled nenápadná, pomoc. Hráč pod žlutou už bývá

obvykle podvědomě opatrnější , což hlavně u obránce může v některé situaci rozhodnout o obdržení branky. Nebo v případě pozdějšího udělení žluté místo vyloučení hraje dál.

Později hráč hraje i v zápase, kde už by měl správně stát za 4 karty a tím je i v tomto zápase klub neoprávněně zvýhodněn.

Reagovat
ttopi

Neblázni zas. Chápu, jak to myslíš, ale vzhledem k tomu, že Frydrych poté žlutou nedostal, tak se evidentně do žádné složité situace nedostal. Slavia je teď jinde, než Příbram.

Reagovat
Kang & Kodos

vždycky říkám, že fanoušci těch menších klubů jsou daleko ubrečenější než slávisti nebo sparťani. Ale tohle je teda extrém

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč to nazýváš brečením. Já chci jen vidět fotbal, kde se píská rovina, ať hraje kdo chce a vyhraje ten lepší. Pochopím, že rozhodčí něco přehlédne, od toho se zavádí video. Ale když rozhodčí VĚDOMĚ pravidla poruší a jeden tým tak zvýhodní, tak mi to vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pro Spartu video za faul Kangy na konci neexistuje .... žlutá bez podívání a echa od VAR. Mediální žumpa dělá, že nic nevidí, Škvor a spol. si všecky spoďáry prochcali u Baroše, to stálo mnoho sil .... Copak na ten závěr KR ? Tvl, to je žumpa .....

Reagovat
JarousFCB

Nebul jak děcko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele