FORTUNA:LIGA - preview 11. kola

05.10.2018, 08:39, aktualizováno 07.10.2018, 09:21
Previews
Hned pět zápasů má dnes na programu česká nejvyšší soutěž. Sparta v sobotu padla Olomouci a nabídla šanci svým konkurentům - Slavia hraje doma s Příbramí, Plzeň zase hostí Teplice. Jablonec bude měřit síly se Slováckem, Opava nastoupí proti Bohemians 1905 a Dukla zajíždí do Karviné...
MFK Karviná - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Důležitý zápas o tři body, které mohou hrát klíčovou roli na konci sezony, sehrají jedenáctá Karviná a poslední tým soutěže Dukla Praha. Pražané se v posledních zápasech pod trenérem Skuhravým přeci jenom zvedají a na půdě MFK budou chtít minimálně bodovat.

Karviná se od porážky s Plzní nebývale zvedla a z pěti zápasů dokázala získat hned deset bodů, což jí katapultovalo až na jedenácté místo, jen se dvoubodovou ztrátou na první desítku. Vynikající formu potvrdili svěřenci trenéra Nádvorníka i na Bohemce, kde si připsali cenný bod (0:0). V tomto kole čeká Karvinou poslední tým soutěže Dukla, ovšem získat tři body nebude nic jednoduchého.

"Přáli bychom si to, ale pozor! Kdekdo si řekne, že by to měla být jasná záležitost, ale já si to nemyslím. Dukla je nepříjemný soupeř, má nového trenéra. Kvalita kádru neodpovídá poslednímu místu," nechal se slyšet Roman Nádvorník.

"Víme, jak Dukla hraje a věřím, že toho využijeme. S trenérem Skuhravým jsme se potkali v loňské sezoně ve druhé lize a v srpnu, když ještě vedl Opavu, jsme vyhráli právě nad SFC v Brně. Myslím si, že vím, co bude po hráčích Dukly chtít," dodal kouč MFK.

Dukla se pod novým trenérem Romanem Skuhravým postupně zvedá. Potvrdily to zápasy s Libercem i naposledy Zlínem. Čtyři body za tři zápasy je slušný začátek a Dukla v něm musí vytrvat. V Karviné loňskou sezonu vyhrála a celkově má lepší vzájemnou bilanci. "Do zápasu jdeme s cílem vyrovnat se domácím v agresivitě. Pokud tohle zvládneme a podpoříme silnou kombinací a zdravým sebevědomím, můžeme a chceme uspět. Po těžkém a bezbodovém začátku změnili způsob hry. Momentálně vychází z hlubokého obranného bloku a spoléhají na brejkové a standardní situace. Klíčová je pro hru Karviné forma stoperské dvojice, Budínský, Wágnerova přesnost a síla po zisku míče," řekl o Karviné trenér Dukly Roman Skuhravý.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Panák, Janečka, Moravec - Mertelj, Budínský - Ba Loua, Lingr, Letič - Wágner
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Raspopovič, Ďurica, Chlumecký - Doumbia, Bezpalec, Tetour - Brandner, Djuranovič, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.87 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Opava stoupá vzhůru, v čemž bude chtít pokračovat i po zápase proti Bohemians. Hostům se naopak i kvůli marodce přestalo dařit, přesto chtějí proti Slezanům uspět.

Asi se nečekalo, že se o působení nováčka v nejvyšší soutěži bude tolik mluvit. Opavané si však z velké části mohou za onu pozornost sami. Prvně si o ni řekli, když kvůli chybějícímu zahřívání na domovském svatostánku musí hrát domácí zápasy v azylu, kterým je poměrně daleké Brno. Následně se hodně diskutovalo o konci angažmá trenéra Romana Skuhravého, jenž Slezský FC opustil z rodinných důvodů. Nové vášně pak vzbudilo rozhodnutí prodat většinu klubu dubajské firmě, o čemž se rozhodlo tento týden.

Avšak pokud fanoušci Opavy odhlédnou od všech starostí, musí je výkony a výsledky jejich oblíbeného mužstva z poslední doby těšit. Po pomalém rozjezdu se Slezané začínají zvedat ode dna a po posledních dvou výhrách nad Teplicemi a na Slovácku vystoupali na dvanáctou pozici. Ve zmíněných zápasech navíc udrželi čisté konto, což je slušná vizitka.

I přes úspěchy z posledních dní ujišťuje nový kouč Ivan Kopecký, že jeho svěřenci se nadále soustředí na další střetnutí. "Poslední zápasy se nám povedly. Kluci už ale dobře zvládli i utkání s Jabloncem. Nicméně o žádném uklidnění nemůže být řeč. Na neděli jsme plně koncentrovaní. Chceme uspět. Na tréninku je cítit, že se kluci chtějí rvát. V týmu panuje dobrá atmosféra. Teď je na nás, abychom to přenesli do zápasu," uvedl někdejší lodivod Jihlavy.

V pražském Ďolíčku podobná spokojenost nepanuje. Klokani po zářijové reprezentační pauze nedokázali ani jednou zvítězit a ze tří zápasů vydolovali pouze jeden bod za remízu s Karvinou. Vršovický celek se sice stále drží ve středu tabulky, kde by rád vydržel i po zbytek sezóny, musí ale zabrat, jinak se před něj brzo dostanou týmy tlačící se zespoda, mezi které patří i nedělní soupeř z Opavy.

Bohemku může do dalších bojů posílit postup v poháru, když ve třetím kolem porazili České Budějovice. "Zápas jsme přežili, vyhráli, ale s hrou nejsme spokojeni. Pozitivní ale je, že po dvou měsících naskočil Michal Švec a po svalovém zranění naskočil do hry Hilál. Bylo vidět, že není v tempu, ale pomůže mu to a bude výrazně lépe připraven na Opavu," řekl trenér Klokanů Martin Hašek.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Simerský, Svozil, Hrabina - Jursa, Zavadil, Schaffartzik, Zapalač, Kuzmanović - Kayamba, Puškáč
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Bederka, Schumacher - Reiter, M. Hašek, Záviška, F. Hašek, Yusuf - Mašek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.24 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Rozjetý Jablonec touží vybojovat další tři body proti trápícímu se Slovácku. Domácí půjdou do zápasu posilněni o remízu z Evropské ligy proti Dynamu Kyjev. O motivaci má postaráno především duo bývalých hráčů soupeře Břečka s Trávníkem.

Na severu Čech si sice v létě užívali dovolenou o něco déle, než bylo zdrávo, teď ale na Střelnici dělají všechno pro to, aby pomalé vstávání na začátku sezóny dohnali. Díky vysoké výhře nad Plzní a následným vydřeným třem bodů ze hřiště Teplic se Jablonec posunul na šestou pozici, a pokud v neděli porazí trápící se Slovácko, výrazně se přiblíží pátému Zlínu.

Fanoušky Severočechů hřeje také výkon z posledního zápasu v Evropské lize. Do Jablonce dorazilo silné Dynamo z Kyjeva a po rychlých dvou brankách hostí se zdálo, že Ukrajinci dojdou k snadné výhře. Svěřenci trenéra Petra Rady se ale nevzdali a po zásazích Hovorky a Trávníka uhráli historicky první body ve skupinové fázi mezinárodní soutěže.

Kouč Rada věří, že v neděli budou jeho hráči pokračovat v dobře odváděné práci. "Dohnat dvougólovou ztrátu proti Dynamu Kyjev je povzbuzující záležitost, ale my nemáme důvod ke skepticismu ani v lize, kde jsme teď vyhráli poslední dva zápasy a hráli jsme dobrý fotbal," řekl zkušený harcovník před zápasem.

Na druhé straně barikády se s podobným optimismem nesetkáme. Ostatně k němu není důvod. Slovácko odešlo z posledních pěti ligových zápasů poraženo, kvůli čemuž se propadlo až na čtrnácté místo v tabulce. Celek z Uherského Hradiště je nemohoucí jak v obraně, tak útoku. Méně branek v soutěži nastřílely pouze Olomouc s pražskou Duklou a děravější defenzivu mají jen v Mladé Boleslavi, kde se však hurá fotbal hraje na obou koncích hřiště.

Trenér Michal Kordula si je dobře vědom problému, do jakých se Moravané dostali. "Snažím se mužstvo připravit nejlépe, jak umím. Samozřejmě nesu odpovědnost za výsledky, které teď nemáme. Je to deprimující. Ale já týmu dál věřím. Jsou to pracovití kluci," prohlásil mladý kouč.

Pikantní zápas čeká dva hráče Severočechů. Obránce Tomáš Břečka i záložník Michal Trávník začínali na Slovácku se svojí ligovou kariérou, teď se proti svému mateřskému celku postaví jako soupeři.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Sobol - Hübschman - Kubista, Masopust, Trávník, Jovović - Chramosta
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Divíšek - Janošek, Daníček - Kalabiška, Sadílek, Rezek - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.96 - 8.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (neděle 15:00)
Plzeňská Viktoria bude chtít v domácím prostředí odčinit nezdar z Říma. Pokud porazí Teplice, může se dostat do čela tabulky. Šance na výhru má přitom vysoké, protože hosté se nenacházejí v dobrém rozmaru.

Jako na houpačce jsou výsledky Viktorie z posledních dní. Minulý pátek zvládli Západočeši v tuzemské soutěži prestižní duel s pražskou Spartou a bodově se dotáhli zpět na vedoucí Slavii. Následně cestovala Plzeň k utkání v Lize mistrů do Říma, kde domácím AS nestačila a zpět do Čech se vracela s pětigólovým přídělem. Hattickem se předvedl bosenský útočník Edin Džeko, jenž svou hvězdnou kariéru začínal v dresu nedělního soupeře Viktorie, tedy teplickém.

Je tak jasné, na který z uvedených zápasů bude chtít Plzeň navázat. "Musíme zapomenout na úterní zápas s Římem, který nám ukázal, kde dnešní fotbal je. Budeme se snažit v české lize hrát možná tak dominantně, jak hrál Řím. Uvidíme, jestli to zvládneme," sdělil kouč Západočechů Pavel Vrba.

Domácí se také pokusí vylepšit střeleckou produktivitu. "Kromě zápasu s Mladou Boleslaví jsme vždycky měli výsledek 1:0, což asi domácím fanouškům moc nevoní, protože byli zvyklí v posledních letech na víc gólů v soupeřových sítích. Byl bych maximálně spokojený, kdybychom udrželi stoprocentní bodový zisk a bylo u toho ještě víc gólů," dodal Vrba.

Teplice necestují do Plzně s dobrými vyhlídkami. Viktorii se jim totiž nepodařilo porazit v posledních devíti ligových kláních. Navíc to na severu Čech v poslední době výsledkově skřípe, kvůli čemuž se Skláři propadli na třináctou pozici. Na špatné období doplatil trenér Daniel Šmejkal, po jehož odvolání se stal novým koučem Stanislav Hejkal.

Přes všechny patálie chtějí Teplice překvapit obhájce ligového titulu. "Víme, že sebevědomí není vysoké. Chceme se teď postupně zlepšovat a vyhrávat. I v Plzni se začíná od stavu 0:0. Připravíme se tak, abychom něco přivezli," řekl Hejkalův asistent Pavel Drsek, jenž ke Sklářům přišel po konci v pražské Dukle.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Zeman, Hořava, Kovařík - Krmenčík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek. Král, Shejbal - Kučera, Ljevaković - Žitný, Hora, Krob - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.88 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 18:00)
Pražská Slavia se po pohárovém vystoupení v Petrohradu musí opět koncentrovat na domácí soutěž, ve které hájí vedení. Sešívaní přivítají v Edenu Příbram, která tam nebude mít vůbec co ztratit.

Slavia předvedla na půdě Zenitu Petrohrad výborný výkon, který ke vší smůle nestačil na ani jeden bod. Zenit udeřil v závěru zápasu a nakonec jedinou brankou utkání ovládl, přestože herně byl horším týmem. Pro Slavii je Evropská liga po výhře nad Bordeaux stále otevřená a důležitý bode dvojzápas s FC Kodaň.

V domácí soutěži budou svěřenci Jindřicha Trpišovského odčiňovat porážku s Baníkem, která je sice o první místo nepřipravila, avšak přišli o bodový náskok. Proti Příbrami budou v pozici velkého favorita a jakákoliv ztráta by byla velkým překvapením. "Příbram působí velice zajímavě, hrají takový sympatický vabank fotbal. Buď sahají po bodech nebo je získají, nebo třeba i kvůli tomu ztratí zápas. Jsou velmi aktivní, hodně běhají, napadají, mají nebezpečné protiútoky a snaží se hrát hodně kombinačně. Hrají hodně zajímavý fotbal a jsou hodně pracovití. Takže určitě nepříjemný soupeř," prohlásil o soupeři Jindřich Trpišovský.

Příbram sice bude v pozici outsidera, ale letos už dokázala silné týmy zaskočit, i když to bylo většinou na domácí půdě. Venku ale dokázala obrat o body Spartu, takže Slavia si určitě musí dát pozor. "Jsem rád, že i přes změny v týmu jsme nadále schopni hrát koukatelný fotbal, který baví. Věřím, že jsme toho schopni i na Slavii. Otázkou je, jestli nám to přinese výsledek jako na Spartě, nebo z toho bude prohra jako v Karviné," nechal se slyšet kouč Josef Csaplár.

Dobrou zprávou pro Jindřicha Trpišovského je fakt, že se mu vyprazdňuje marodka. K tomu se navíc blíží i reprezentační přestávka, která pomůže sešívaným zregenerovat. Ještě než se tak stane, musejí zvládnout zápas s Příbramí.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Baluta.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Průcha, Květ - Hlúpik, Mingazov, Antwi - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.08 - 19.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Ostravský Baník se po triumfu nad Slavií představí na půdě Mladé Boleslavi, kde ho v žádném případě nečeká snadné utkání. Mladoboleslavští před týdnem zcela propadli v Příbrami a proti svěřencům Bohumila Páníka se budou chtít vytáhnout. Hosté nastoupí už bez distancovaného Milana Baroše.

Když se oba celky utkaly v květnu naposledy, byla z toho nezáživná remíza 0:0 a diváci doufají, že v letošní sezoně týmy předvedou naplno svůj ofenzivní potenciál. Jak Mladá Boleslav, tak i Baník dávají hodně gólů, domácí Nikolaj komličenko je dokonce s deseti brankami nejlepším střelcem celé soutěže.

"Baník je v euforii a já věřím, že tu euforii přibrzdíme. Každý to vidí, má enormní nasazení a bojovnost a my se musíme přizpůsobit Baníku tím, že budeme víc agresivní," nechal se slyšet pro Bolka TV záložník Petr Mareš. Mladá Boleslav má po minulém týdnu co napravovat. Nejenže padla v MOL Cupu s Chrudimí, ale v lize prohrála vysoko 0:3 s Příbramí. Středočechům patří až deváté místo.

To Baník, ten je v jiné euforii. I v oslabení dokázal porazit Slavii 2:1a na první místo ztrácí jen dva body. Jaký to rozdíl oproti minulým sezonám, ve kterých hosté bojovali o záchranu. "Boleslav je jako den a noc. Spoustu gólů dává, spoustu jich i dostane, má takové divoké výsledky. Je to hodně nevyzpytatelný soupeř. Má tam výborné hráče do útočné fáze, což dokládá právě počet vstřelených gólů. Ale taky dost gólů dostává, takže i my se ji tam budeme snažit něco vstřelit," varoval před soupeřem kouč Bohumil Páník.

Domácím určitě nepomůže zraněný Fabián a nejistý je start Konatého. V sestavě Baníku se neobjeví Stáňa, potrestaný Baroš a otazník se vznáší nad startem Jánoše.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Takács, Mareš - Džafič, Ladra, Přikryl - Komličenko
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Stronati, Šindelář, Fleišman - Fillo, Mešaninov, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.43 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Fotbalisté Sigmy Olomouc se na Andrově stadionu představí proti Spartě a jakkoliv proti nim stojí silný protivník, potřebují bodovat. Hanákům patří po deseti kolech předposlední místo, s pouhými šesti body.

Sigma se dál trápí. Minulý týden prohrála v Liberci 0:3 a nenavázala tak na úspěšné představení proti Dukle. Svěřenci trenéra Václava Jílka si připsali jen dvě výhry a hned osm porážek. V tomto kole je navíc čeká hodně silný soupeř - pražská Sparta.

"Sparta se v poslední době stoprocentně zvedla. Takové to týmové pojetí je tam větší, i zarputilost hráčů, to je naprosto zřetelné. Zvládla výborně utkání v Ostravě, pak doma jednoznačně Liberec a řekl bych, že v Plzni nebyla horším týmem. Je vidět, že Sparta kvalitu získává na svoji stranu a stoprocentně nás tady čeká velmi silný protivník," podotkl trenér Jílek.

Sigma naposledy se Spartou prohrála, na Letné v květnu padla po jediné brance, ale v domácím prostředí dokázala Pražany porazit, opět díky jediné brance. "Pokud se chceme vyrovnat Spartě, tak musíme přidat na intenzitě, agresivitě a nasazení všech hráčů. A myslím si, že to je v našich silách, že jsme schopni přidat a Spartu v sobotním utkání obrat o body," řekl Jílek. 

Před týdnem neuspěla ani Sparta, která výsledkově nezvládla šlágr kola s Viktorií Plzeň. Spartě tak patří až třetí příčka, avšak ztráta na čelo je minimální a činí jeden bod. Svěřenci Zdeňka Ščasného pojedou do Olomouce vyhrát. "Víme, že nás čeká třetí utkání v řadě venku. Po zápase s Plzní bychom rádi v Olomouci bodovali. Výkony Sigmy asi nejsou úplně ideální, chtěli by být v tabulce jinde, ale to nás nesmí ovlivnit. Jejich pozice v tabulce neodpovídá tomu, jak kvalitní mají tým," nechal se slyšet záložník Lukáš Vácha.

Spartě nepomůže potrestaný Nicolae Stanciu, to Olomouc si vymohla, že v Liberci nesprávně vyloučený Šimon Falta nakonec proti Letenským nastoupit smí.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Texl, Plšek - Nešpor
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Radakovič, Kaya, Costa - Chipciu, Sáček, Kanga, Frýdek, Plavšič - Tetteh, Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.37 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Dobře hrající zlínský stroj se v posledních dvou kolech zadrhl a znovu rozjet se pokusí v pátek proti Liberci. Hosté zatím předvádějí spíše průměrné výkony, na východ Moravy ale dorazí posíleni výhrou nad Olomoucí.

Přestože fotbalisté ze zlínské Letné prožívají vynikají start do sezóny, poslední dvě ztráty je jistě mrzí. Nejprve Ševci poprvé v sezóně prohráli na domácím hřišti, kde byl nad jejich síly ostravský Baník. Minulý víkend pak družina trenéra Michala Bílka vycestovala do hlavního města, kde remizovala na půdě Dukly. Útočník hostí Jean-David Beauguel sice vsítil dvě branky, rozhodčí mu však tu druhou neuznali kvůli ofsajdu. Zlín si tak zpět na východ Moravy přivezl bod.

I tak Ševci zůstávají na výborném pátém místě, přičemž čtyři nejlepší mužstva mají stále relativně na dostřel. Obránci Lukáši Bartošákovi, jenž v minulosti hájil barvy pátečního soupeře, již chybí chuť vítězství. "Musíme napravit předchozí zaváhání a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Bude to těžké, ale máme na to, abychom zápas zvládli," prohlásil bek, který si v minulosti zahrál také za reprezentační výběr.

Sám Bartošák ze zkušenosti moc dobře ví, jak nestálé je složení hráčského kádru v Liberci. Zemětřesení proběhlo pod Ještědem také před začátkem právě probíhající sezóny. Kromě nových fotbalistů přišel do Slovanu také nový kouč Zsolt Hornyák. Slovenskému lodivodovi se sice zatím nedaří výsledkově navázat na předchůdce Davida Holoubka, i tak se mu vzhledem k velkým letním proměnám vede celkem slušně.

Liberec pod Hornyákovým vedením doposud odehrál deset ligových střetnutí, z nichž bral ve třech případech výhru, stejný počet zápasu skončil pro Slovan porážkou a zbylá čtyři klání dokázal celek od Nisy zremizovat. Ve formě hraje záložník Petr Ševčík, jenž režíroval poslední výhru Liberce nad Olomoucí. Ve Zlíně si však nepřihraje s triem zraněných i suspendovaných hráčů, kterými jsou Kamso Mara, Karel Knejzlík a Damjan Vuklišević.

Přestože favoritem zápasu budou domácí Ševci, chce si Slovan zpět na sever Čech odvézt tři body. "Zlínu se v této sezóně pod trenérem Michalem Bílkem daří, bude to pro nás určitě těžký soupeř. Chtěli bychom napodobit Baník Ostrava, který tam dokázal vyhrát. Na tento duel se poctivě připravujeme, pracujeme na detailech a nechceme nic podcenit. Rádi bychom potvrdili domácí vítězství proti Olomouci a přidali další body," uvedl Hornyákův asistent Miroslav Holeňák.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Lu. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Jakubov
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite, Ševčík - Aarons, Malinský, Potočný - Sukisa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.41 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1080223:624
2.Viktoria Plzeň1080215:924
3.Sparta Praha1072119:623
4.Baník Ostrava1071216:622
5.Fastav Zlín1062217:820
6.FK Jablonec1051416:1116
7.1. FK Příbram1042417:1814
8.Slovan Liberec1034312:1213
9.FK Mladá Boleslav1041522:2313
10.Bohemians Praha 19051033410:1212
11.MFK Karviná1031614:1910
12.SFC Opava1031611:1810
13.FK Teplice1023512:199
14.1. FC Slovácko1030711:229
15.Sigma Olomouc102089:216
16.Dukla Praha101187:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (593)

Přidat komentář
JarousFCB

O5 si jedeme pro tři body zbytečně bych nešaškoval zbytek sezóny a rovnou nám ten titul dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Baník porazil za 10 kol 4 soupeře z pohárů (poslední 2 roky)

Jablonec, Zlín, Olomouc, Slavia

Reagovat
HorajzmAmmann

a za posledních 20 zápasů 12V - 5R - 3P + 11 inkasovaných golů a 11 čistých kont Pánik to prostě hrozně narval a to už není náhoda.

Snad v tom budeme pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

A budes zitra?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S jakými drasy nastoupí Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

* V jakych. Treti sada, cerne.

Reagovat
JarousFCB

Lepší než červené. Jinak mně se nejvíce líbily ty zlatočerné.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ( druhy palec za pul hodiny by bylo moc)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně. A musím říct, že ty černé se mi fakt dost líbí. Kdyby zůstaly jako třetí varianta, vůbec by mi to nevadilo.

Reagovat
frankiefcb

zlatočené super. Černé ujdou, jenom spíše mě to vždycky děsí, když v tom mají hrát v létě na slunku. Se v tom upečou.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty červené jsou hnus. 3. sadu jako černou jsem chtěl vždyck, ať jsou jak horníci

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Jaké? Ty, co byly kdysi - žlutočerné svislé pruhy?

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Puskas

Aha, vzpomínám. Ty mnou zmiňované pamatuji ještě u konce 80. let.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nepamatujeme my.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Puskas

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Černé.

Reagovat
Shevchenko

Zlín 3x za poslední 4 kola v pátek

My si jedeme pro 3 body a 3. místo Zlín s Jabloncem asi výhra, tak by to ty body chtělo.

Reagovat
Pablos

Jabka zahrajou v EL a už se dělá naopak z Liberce jejich předměstí jo ?

Reagovat
spider_8

Fotka jak z pořadu Chcete mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka Takový opilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochlub se tou svojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď dotčen. Já to nemyslel zle. Sranda, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky. Ale bez ovce

Reagovat
PlackaSKS

složit fantu nebylo zrovna jednoduchý

Reagovat
Banikovec7

Ještě mi 6 mega zbylo.

Reagovat
PlackaSKS

hmm... to tam máš celej tým příbrami, ne?

Reagovat
Banikovec7

To úplně ne, ale tak u 8 hráčů si vůbec nejsem jistý, že budou hrát.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Já jsem překopal obranu, abych to pak zavřel a zapomněl přeskládat zbytek. Takto mám kádr za 106. Ale začal jsi slušně.

Reagovat
Banikovec7

Ještě lépe než předminulé kolo, kdy jsem zapomněl dát kapitána.

Reagovat
Blasphemer

Já si ještě počkám až budou sestavy pro dnešní zápas, třeba bude nějaký levný překvapení v základu.

Reagovat
PlackaSKS

to je právě ono, já nějak nemohl vybrat zápas, kde bych viděl jasný favority. my s jabloncem po el, plzen po lm a zbytek mi přijde až moc vyrovnanej... dnešní zápas je pro mě vyloženě remízovej

Reagovat
KingMaster13

Příbram je venku trapná, Teplice jsou taky hrozný takže Plzeň klasicky 1:0 a Olomouc má depku jako kráva, takže Sparta toho taky využije

Reagovat
Kang & Kodos

Pohoda, plzeňáci jsou směšně levný.

Reagovat
PlackaSKS

těm po lm nevěřim... takže bude čistý konto a klasický střelci daj šest golů.

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice doma rozdrtí 1:0.

Reagovat
naheCZ

Plzeňská obrana je trapně levná, Teplice dají nějak 1:0

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Já jedu klasicky na 115M

Reagovat
PlackaSKS

neudělal si náhodou minule rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal. Pokusím se být lepší.

Reagovat
Coutinho10

ze začátku jsem taky bojoval, ale nakonec si myslim, že jsem to dobře nakombinoval, tak uvidíme (celkem za 114.5), tak jsem zvědavej, co si na mě Ondrasch připraví

Reagovat
PlackaSKS

97,7, ale vůbec tomu nevěřim

Reagovat
Coutinho10

já naopak jo ...jel jsem 4 od nás, 4 z Plzně a pak mix Karviná, Jablonec, tak uvidíme

Reagovat
ondrasch77

Zkoušel jsem tě trochu nastudovat, abych věděl, zda se musím dostat do 100

Viděl jsem, že ses toho v minulých kolech nebál, tak jsem to risknul za 115... Oba máme sázku do loterie s Mešanovičem a je docela otázka, zda ti bude hrát Bořil..., spíš očekávám Zeleného...

Docela jsem vsadil na Zlín a teď se divím, že ještě neprohrávaj

Reagovat
Coutinho10

musim se priznat, ze jsem te taky trochu studoval (asi posledni 2-3 kola) a vycetl jsem z toho, ze si do obrany muzu dat 2 nase hrace (coz mas takkly) a jelikoz plzenaci byli levny, tak jsem hodne volil i je....u Borila rozhodlo to, ze cena byla dobra oproti ostatnim a myslim, ze by mel hrat, ale mozny je vse, tak uvidime....Zlin mi zatim hraje suprove do karet Hronek sel dolu v 58 min., Bartosak ted taky prisel o cisty konto a Beauguel kapos by diky hre o 1 hrace min se nemusel uz dostavat tolik do sanci, takze tohle kolo zatim vypada nadejne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Teď jsem koukal, že si to rozdáme i v PL...

Reagovat
Coutinho10

jojo vidim tak mas sanci se pokusit se mi pomstit za nasi ligu, kde to mam lip rozjety na 3 body

Reagovat
PavlíčeQ

Já mám složeno podle představ za 92,9 mega

Reagovat
Banikovec7

Acosta a Ikaunieks budou?

Reagovat
PavlíčeQ

Nejspíš jo, teď o víkendu bude určitě nějaká rotace hráčů.

Reagovat
ondrasch77

Tomu moc nevěřím, Rada zrovna nepatří mezi trenéry, který by úplně rotovali se sestavou...

Nicméně si myslím, že místo TH bude hrát Vojta a vůbec bych se nedivil, kdyby hrál Sobol místo Hanouska a samozřejmě 4-4-2... Takže nakonec změn jak nasranejch

Reagovat
PavlíčeQ

Musí to trochu protočit. Dohráli jsme včera v 11 večer a v neděli odpoledne hrajeme zas. Já to vidim nějak takhle:

Hanuš - Jankovič, Hovorka, Břečka, Sobol - Masopust, Považanec, Kubista, Acosta - Chramosta, Ikaunieks

Reagovat
ondrasch77

Tohle je sestava tak na Pardubice... Těch změn je strašně moc...

Reagovat
PavlíčeQ

Proti komu jinýmu to protočit než proti Slovácku, který prohrálo 5 zápasů v řadě?

Reagovat
ondrasch77

Tak já to beru, ale jak říkám, na Radu je těch změn až příliš...

Reagovat
PavlíčeQ

I přesto věřím, že plukovník pár změn udělá

Reagovat
ondrasch77

Takže ani hovno...

Reagovat
PavlíčeQ

Neříkám nic

Reagovat
PlackaSKS

Zrovna na tebe musím kouknout

Reagovat
PavlíčeQ

Řekl bych, že už si vyhrál - já věřil Zlínu, zatímco ty Liberci a dobře jsi udělal

Reagovat
PlackaSKS

Jeden zápas jaro nedělá a můj kapitán je muris

Reagovat
Blasphemer

99,9 mil. v suchým

Reagovat
KingMaster13

Tohle kolo je právě až moc snadný mi přijde. Plzeň, Slávii i Spartu dokonce vidím i na čistý konto.

Reagovat
PlackaSKS

Zatím se daří. Nguyen, Mikula.. Ševčík nic moc

Reagovat
Coutinho10

to si hodne dobre odhadl...ja se tomu radsi vyhnul

Reagovat
PlackaSKS

Muris kapitán mi nedá spát už dnes

Reagovat
Coutinho10

to mas v pripade, kdyby to PavliceQ zdramatizoval slusnej trumf na zaver

Reagovat
PlackaSKS

Trumf co potřebuje deset šanci na gól, to si užiju

Reagovat
Coutinho10

jojo taky pravda

Reagovat
mario23

Tak s kým se složím na O2? 200Kc pro 3 zařízení, to je 67 korun pro jednoho.

Reagovat
honza.kvapill

Ne pro jedno?

Reagovat
rufus

Nebylo to pro 4 zarizeni?

Reagovat
HorajzmAmmann

stb + 3

Reagovat
HorajzmAmmann

takže když si počítač píchneš přes stb, tak to máš dohromady za 5

Reagovat
smazaný uživatel

*kdyby někdo musel googlit jako já, STB je Set Top Box

Reagovat
rufus

No, predstavil jsem si puvodne pod tou zkratkou neco jinyho a nejak mi to nesedelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudou teď hodně repre pauzy? Jestli to má smysl na tento měsíc.

Reagovat
FCSL

Tak dneska tekhle, Zsolte Do zálohy bych nesahal, proti Sigmě fungovala skvěle, takže čas zkusit obnovit Potočnýho na hrotu, podle mě by to mohlo fungovat Venku to bude těžký, snad aspon bod

Nguyen - Mikula, Karafiát, Kacharaba, Kerbr - Breite - Aarons, Ševčík, Oscar, Malinský - Potočný

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Karafiát, Kacharaba. Kerbr - Breite - Potočný, Ševčík, Oscar, Malinský - Oršula

Oršula Nehraje špatně, ale pořád mu nevěřim. Aspon že nechal Oscarka

Reagovat
Kang & Kodos

to je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdyby teď hrál Baník se Spartou, tak se Bary odvolá a jde do hry?

Reagovat
Banikovec7

Asi jo, tak to bylo tuším i s tím zákazem výjezdu ne? Taky po se to po odvolání odložilo, protože se čekalo, až se sejde komise.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Ale je super, že po celotýdenním breku, jakej je to zářez a jak se pomáhá Spartě (jako kdyby se jednalo o hráče v repre formě), bude Falta ready k zápasu na základě ještě debilnějšího pravidla, než na základě kterýho byl původně distancovanej. Snad nebudou zejtra pro zménu brečet, že neměl čas se připravit a proto hrái hovno.

Reagovat
KingMaster13

A co když vás připraví o body? Jinak věděl jsem, že tam dáš do fanty Kangu tak jsem ti ho vybetonil

Reagovat
Kang & Kodos

1. buzerante

2. Tak ať. Hrát měl tak jako tak, vyhrát musíme stejně. Jenom mi přijde nedůstojnej ten pláč, že to bylo kvůli tomu, že za tejden maj doma Spartu.

Reagovat
KingMaster13

Tohle mi dělá hroznou radost Když trefím co nejvíc hráčů co má soupeř a pak když ho o pár bodíků urvu... nepopsatelný Ještě koukám, že jsem ti vybetonil i Krmenčíka kapitána, Hejdu... jak jsi psal nahoře že jsou levný Plzeňáci tak jsem ho tam prostě narvat musel A ty jsi mi vybetonil Mešanoviče koukám Takže vyhraju o Tetteha kterej se nějak kopštrosky ukopne

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeňská obrana a Muris, to byla povinnost no. Já jsem pak aspoň rád, že když mi kapitán uhraje hovno, tak se nic neděje

Reagovat
KingMaster13

Většinou když jsem protivníkovi pokryl kapitána tak jsem vyhrál Ta sázka na kapitána mi často dělá problémy Uvidíme co tohle kolo

Reagovat
PlackaSKS

Vždyť tohle nikdo normální neříkal...

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky nikoho normálního neurazil

Reagovat
PlackaSKS

To máš pravdu... Jen je zbytečný řešit podobný kecy.. I když je občas teda dost těžký je ignorovat no

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mario23

DVBT má běžet ještě 3/4 roku, ale Česká televize už HD kanály na DVBT vypnula... To jsou neskutečný parchanti...

Reagovat
pepinho2

SD

Reagovat
Han střelil první

V klidu, já to mám hd přes satelit a stejně to vypadá, jak kdyby to někdo přežvýkal.

Reagovat
smetos

CT totiz vysila jen 720p. A streamy na ligu maj nejak zajisteny skrze O2. Na CT se na ligu radsi divam na tabletu. Hokej mam pocit se zatim drzi. Taky behem zapasu fortuna ligy bezi reklama na O2 TV

Reagovat
FCSL

Se poseru tvl. Klasickej venkovní zápas. Kerbr tutovka, břevno a pak dostanem z hovna

Reagovat
Han střelil první

Je to Matějov nebo Matejov?

Reagovat
smazaný uživatel

Matejov. Nechcete ho?

Reagovat
Han střelil první

Asi ne jenom jsem několikrát přistihl Vláška, že říkal Matějov, tak mi to bylo podezřelé.

Reagovat
Spalovač šancí

Píše se tím druhým, čte se tím prvním.

Reagovat
Han střelil první

Tak to nechápu

Reagovat
Spalovač šancí

Je to Slovák

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Han střelil první

OT: Arrows hrají o titul a je to zajímavější než tahle holomajzna.

https://www.youtube.com/watch?v=7o7GHddp8kM

Reagovat
Blasphemer

Holomajzna? Vždyť je naprosto gurmánský zápas.

Reagovat
Blasphemer

A oni to takhle zkazí gólem.

Reagovat
Han střelil první

Mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Podio skvělá volba...teď ještě fík Liberce

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

porazí mě čobol

Reagovat
KingMaster13

Toho jsme chtěli odstřelit do 2. ligy

Reagovat
Coutinho10

mozna ho tam poslu kontumacne , protoze ted jsem si vsiml, ze asi 4x nezmenil sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

stejně mě s tím porazí

Reagovat
Coutinho10

snad ne...ma -30% odpocet...to mozna byly lepsi ty kontumace

Reagovat
Blasphemer

Tak proti mě hraje ZB07, kterej si pro změnu vůbec nenastavil sestavu a hraje s tou z minulého kola... a už teď bude mít náskok, protože tam má dva liberečáky a já dva hráče ze Zlína.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Ještě, že jsem toho Podia vyndal

Reagovat
Puskas

já, ne, jako jednoho z mála jsem ho tam nechal

Reagovat
Coutinho10

musis trochu zabrat, aby na tebe nevysel Cerny Petr kazdopadne kapitan Stronati celkem risk venku, ale je fakt, ze jste nahore, tak treba to zvladnete i tam

Reagovat
Puskas

On tam hrál, bude mít dvojnásobnou motivaci, větřím gól:).

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda

Reagovat
Puskas

Ale Tipliga mi zatím jde:).

Jsem se díval, máš to pěkně natřískané. Vyplácí se ta ztráta 15 %? Mně přijde, že ani ne - když budeš mít třeba 80 bodů, 12 Ti jde pryč, které udělá jeden hráč v útoku. Mít tam dva levnější, jsi na tom stejně, ne?

Reagovat
Coutinho10

no mně přijde, že je celkem rozdíl v tom, jak kvalitní tým složíš do 100 a jak do 115 mil., a myslim si, že těch 15% zase neni tolik.....do těch 100 mil. jsem složil v minulým kole prvně v týto sezoně a dopadlo to tragicky, protože tam musíš brát průměrný hráče, který ti zahrajou jednou za 3-4 kola a záleží, jestli jim to zrovna vyjde nebo ne a to se nestalo, takže kdybych do 100 složil dobrej tým, tak klidně, ale takhle se jednoznačně přiklánim k těm 115 mil....schválně to zkus na další kolo po repre pauzě a věřim tomu, že nahraješ víc bodů a zabojuješ trochu o záchranu já se tam taky motám a to bylo hlavně kvůli tý smůle na začátku, kdy jsem měl 3. nejvyšší skore a stejně byl na dně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Já jsem vyhrál teď asi 5 kol v řadě s 15+. Předtím jsem to skládal do kila a měl jsem po 4 kolech 1 výhru a 3 porážky Sice ty výhry byly hrozné haluže ale i tak. Nelíbí se mi to ale přijde mi, že to přetáhnutí s 15% ztrátou se vyplácí o dost víc.

Reagovat
Puskas

OK, díky oběma, příště to prubnu.

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Puskas

A když tak doufám v rozšíření účastníků.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Greny

Dostál dostal

Reagovat
Blasphemer

Dostál luxusní zákrok.

Reagovat
ondrasch77

Dostál ...

a je po hypu z Bílka...

Reagovat
Blasphemer

Za tohle může Bílek? Jinak jim neskutečně chybí Traoré, bez něj je ta jejich záloha poloviční.

Reagovat
ondrasch77

To přece netvrdím... Proto jsem to hodil do dalšího řádku

Uznávám, že chybí Traore, ale už je třetí ztráta za sebou...

Reagovat
Blasphemer

Jo, jaro jim začalo letos docela brzo. Ale zase minule je o výhru nad Duklou nejspíš okradl rozhodčí a Baník má jednoznačně lepší tým... takže bych z toho zase nedělal hned nějakou tragickou šňůru.

Reagovat
ondrasch77

Za to liberec má horší tým a příště dostanou po píči na Sigmě...

Reagovat
FCSL

Že máme horší tým než Zlín jo? Možná tak v útoku, jinak jsme lepší. Akorát co my jsme zbytečně poztráceli, to oni vyhaluzovali v závěrech atd, ještě půjdem úplně v klidu před ně

Reagovat
KingMaster13

Jsme je zničili

Reagovat
Blasphemer

Tak ten Traoré je opravdu rozdílovej hráč, zvlášť pro klub úrovně Zlína. Docela mě sere, že nešel k nám, když se o tom spekulovalo už loňský léto... a to letošní léto znovu.

Reagovat
KingMaster13

Jako musím ho pochválit, nečekal jsem že nám až takhle pomůže

Reagovat
bobis21

tohle musí brankář mít

Reagovat
REPLIKATOR

Hráč z nejlepší ligy světa

Reagovat
Greny

OT:

76

Žlutou kartu dostává Antonín Růsek (FC Zbrojovka Brno).

76

Žlutou kartu dostává Antonín Buček (1. SC Znojmo FK).

Žlutou kartu dostává Dušan Melichárek (FC Zbrojovka Brno). Oba gólmani pykají za to, když při následné potyčka, která po faulu vzešla, přiběhli uklidňovat situaci.

75

Červenou kartu dostává David Štrombach (1. SC Znojmo FK) a to zcela po zásluze, když skluzem úplně zbytečně počastoval protihráče.

Reagovat
Blasphemer

a druhá redka na sebe nenechala dlouho čekat

Reagovat
Greny

To ještě dostaneme na 1:1

Reagovat
KingMaster13

to by bylo takové "sparťanské"

Reagovat
Greny

A kdo vlastně dostal tu druhou? Na onlajnech o té kartě vůbec zatím nepisou

Reagovat
Blasphemer

Nevim, taky jsem koukal jen na livesport.

Reagovat
KingMaster13

Solidní mariáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz na Baniku pred deseti lety zenske .. "Tonda je tak sladky"... Konecne na stara kolena zmužněl

Reagovat
Blasphemer

Ten Koscelník je hrozná píča. Pokaždý, když vidím Liberec a on hraje, tak udělá nějakou takovou prasárnu.

Reagovat
REPLIKATOR

Nic tak hroznýho to nebylo. Předtím úplně stejný faul od Jiráčka puštěný.

Reagovat
Blasphemer

Jo, ale nemusel to udělat, že jo. Spíš mi jde o to, že má odehráno za sezónu v součtu minut snad ani ne dva zápasy a už má třetí žlutou.

Reagovat
REPLIKATOR

je to blázen

Reagovat
REPLIKATOR

Slovaaaaaaaan

Reagovat
KingMaster13

Paráda.... Trochu opadne Bílkův hype a zároveň do zápasu s náma vydrží v Liberci ten Hornouherák

Reagovat
REPLIKATOR

Doma s váma hrát neumíme, to zas bude...

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ten váš Babica mi přijde, že neumí vůbec připravit tým na těžké soupeře. Třeba na Spartě vám ta obrana dost hořela mi přišlo. No uvidíme. Nikdy to u vás není snadné ale letos cítím šanci

Reagovat
FCSL

Trpiš chodí i na naše domácí zápasy, ten nás bude mít hrozně přečtený. Ale zase budem nehorázně nahecovaný, 3 výhry v řadě, Trpiš soupeř... Snad to bude dobrej zápas

Reagovat
KingMaster13

jo jo snad to bude dobrej zápas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Pff... taktik jede na 7. flek.

Reagovat
Kang & Kodos

To bude prdel, až se seřadí první 4 týmy, a 20 bodů za nima zbytek, jak se budou ptát o tu prostřední skupinu

Reagovat
db18

Jablonec - Příbram tentokrát bude 3:3 ... 4 vlastní góly a dvě penalty.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

27. kolo Slovan : Jablonec taky může vypadat fantasticky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:1

Poslední výhra před 10 lety, poslední gól na jaře 12 , pouze 1 remíza 8 porážek 18:3 - tahle tristní bilance musí dnes skončit!

Olomouc - Sparta Praha 0:2

MFK Karviná - Dukla Praha 3:0

SFC Opava - Bohemians Praha 1905 1:0

Peltonec - 1. FC Slovácko 2:2

Viktoria Plzeň - FK Teplice 4:0

Slavia Praha - 1. FK Příbram 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Super, zatím se ve fante držím na nule.

Reagovat
Puskas

To já mám -1 za Podia...

Reagovat
Kang & Kodos

Progres

Reagovat
Baronne

Někde diskuze k volbám?

Reagovat
Azazelo RD

Zas vyhrajou nějací kokoti.

Reagovat
Posledni Kovboj

tim bych to uzavrel

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bude zlaty. Absence Baryho bude bolet mnohem vic, nez si je spousta lidi ochotna pripustit.

Reagovat
HorajzmAmmann

4-1-0 nějak to urvem

Reagovat
smazaný uživatel

Demagogicka statistika

Reagovat
HorajzmAmmann

důvod? Nehledě na to, že byl Baroš až na ten gol proti Zlínu poslední zápasy úplně mimo. Kluci to bez něj zvládají velmi dobře... to už nebude náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chybel jen ve trech zapasech... Nechapu proc neberes zapas na Bohemce nebo ted s sks. Kdyby sel na hriste s Olomouci 15 min pred koncem tak by se pocitalo nebo ne ? :) A mimo byl kdyz tam ani nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

Neberu zápas na SKS nebo na Bohemce protože tam nemá žádnou zásluhu na výhře. S SKS to bylo odježděné od všech na 150% a nadstavbu přidal Holzer s Fillem, Na Bohemce rozhodla akce bratrů. Baroš je letos jen bonus navíc. Vědělo se, že nebude hrát všechny zápasy a místo toho, aby se místo nich raději někdo přivedl se dala poslední šance Šašinkům...

zatím to zvládají, tak proč jim tu šanci nedat znovu

Reagovat
HorajzmAmmann

prostě to bez Baroše taky funguje...

Reagovat
Banikovec7

Zase nadruhou stranu ty zapasy co jsme vyhrali s nim, tak zaridil vzdy on.

Reagovat
HorajzmAmmann

jasně, ale zatím mají stejnou zásluhu na úspěchu Baníku všichni - obrana, Baroš, Diop, Fillo... všichni v kádru bez rozdílu. Jeden hráč tým nedělá...

Reagovat
FCSL

Bolka - Ostrava 2:1

Sigma - Sparta 1:1

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdy jindy ukončit to trápení v MB než teď. Jejich útok si naše obrana pohlídá a s tou jejich obranou jim tam musí šoupnout něco i Diop

0:2 a čelo tabulky

Reagovat
SuperBanikovec

No, já mám hlavně obavy z té naší obrany, že tam někdo ty 2 tradiční kiksy udělá a Bolka s tolika vstřelenými góly bude trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tolika obdrženýma ale musí i něco dostat.

Reagovat
andrew96

Skóre Boleslavi je něco šíleného.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav baví

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska ať na to ale serou...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám supeře

Reagovat
HorajzmAmmann

Chievo s -1 v tabulce, to jako soupeř moc nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

taky vám přestal fungovat cctest?

Reagovat
mayday

Reagovat
mayday

Už nejede zhruba od středy, v úterý jsem se ještě díval tuším na ligu mistrů. Škoda, asi to už odhalili, že se tam denně přihlašuje několik stovek nicků

Reagovat
Greny

Už sú v kunde i ja

Reagovat
shitcool

bohužel

Reagovat
Han střelil první

Jo, taky už mi to nejde, ale klidně bych se s někým složil, jenom nevím, jestli je to dobrý nápad zrovna tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si to vychutnám jako vyvolený.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

na mobilu uz mi to taky nefacha

Reagovat
mario23

Holt se to vymknulo, mělo to zůstat jen v naší komunitě.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel, ale vzdy se nasel nekdo, kdo to pak z toho clanku pak hodil nekolikrat do jinyho nebo odkazal na ten clanek, kde to vzniklo, takze asi to uplne neslo tomu zabranit...leda, kdyby se o tom uz pak nemluvilo nebo max. pres SZ, ale necpat to vsude porad dokola...velka skoda...hlavne u LM mi vyhovovalo koukat na 2 zapasy soucasne, protoze na notesu mam pouze 1 slot od znamyho, ale vic ne, takze ten ucet byl fajn, kdyz se hralo vic zapasu najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

No v té diskuzi kde jsi psal i ty to bylo někdy 2016, ne? Takže to vydrželo celkem dlouho, zabránit tomu asi šlo. Já jsem se k tomu dostal až někdy před měsícem a půl, možná dvěmi. A od té dískuze kde jsem si toho všimnul já se to šířilo strašně moc, hodně lidí to psalo po různých diskuzích (do té doby v pohodě), na fórech se zakládaly témata s názvem "O2 zdarma" atd. Tak snad si to ti co to psali veřejně uvědomí.

Reagovat
Firkraag

Neuvědomí, to jsou prostě hloupí blbci a ty jsou všude a na internetu obzvlášť, já se to dozvěděl taky nedávno a bohužel mi bylo jasný, že to nastane. Veřejně jsem to nikam nepsal, jen soukromě známejm. Ale holt lidi jsou pitomí, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledal jsem výskyt toho hesla až po tom co to utnuli a celkem jsem se divil, že to vydrželo celkem skryté tak dlouho. Já jsem to měl sice taky jen díky tomu že to někdo napsal znovu, ale od té doby to fakt bylo všude. Kdyby to byly jen odkazy na tu diskuzi, ale psalo se to znova a znova veřejně snad jen kvůli palcům

Reagovat
Coutinho10

jj nak v tom 2016...j predtim se to darilo, ale jestli se to ted dostalo i mimo EF na ruzny fora, tak to byl pruser no a tihle lidi si to pak teda nezaslouzili mit, kdyz to takhle vsude ventilovali, tak snad pro priste, jak pises si to uvedomej, kdyby neco podobnyho treba u jiny tv by se opakovalo, tak budou snad pouceny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště odvést pozornost diskuze jinam, teď ani ten Bary nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak bohuzel. Treba tohle

https://pc.poradna.net/questions/2789916-o2-tv-zdarma

I na ruznych forech fotbalovych klubu si to lidi verejne posilali

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to chtěl zapnout a mám po prdeli... No nic, pojedu porno a uvidím co z toho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tady někde diskuze k volbám?

Reagovat
Kepy_FCB

Zas vyhrajou nějací kokoti

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to začněte třeba u tohodle, ať to není zasraný tady

http://www.eurofotbal.cz/clanky/okresum-se-nelibi-prace-cmfs-64323/

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Tady hlavně není moc o čem diskutovat, když jsou zde uživatelé rozprostření po celé republice. Já si asi nikým tady nepokecám o Studénce a Ostrava mě vůbec nezajímá. To spíše Brno, ale i tam je mi to vesměs u prdele.

Reagovat
Kang & Kodos

Já se pak chci akorát vysmát pražákům, že si po těch čtyřech letech bordelu zvolili zase ANO

Reagovat
Greny

Reagovat
Blasphemer

To by bylo k nejvíc. Ale kdoví jak to dopadne u nás za demarkační linií, i když to zatím nevypadá zle.

Reagovat
PlackaSKS

Koukám, že byste se měli stydět vy....

Reagovat
Blasphemer

Ani ne, ODS skoro stejně hlasů jako ANO. Koalici složí v pohodě.

Reagovat
PlackaSKS

ODS a ANO v praze koailici nesloží. budou tam piráti s tim zbytkem. zásadní ale pro mě je, že ano skončilo až pátý, alespoń část voličů konečně reagovala na toho primitiva co mluví jako čobol z maďarskejch hranic a na poslední šílený čtyři roky v praze... oproti tomu ano v plzni vyhrálo poměrně suverénně. normálně bych se vám smál, ale přijde mi to spíš smutný. i když teda ostrava tomu nasadila korunu

Reagovat
smazaný uživatel

A co je spatnyho na Anu v Plzni, odborníku?

Reagovat
PlackaSKS

na anu je špatný všechno a všude. konkrétně u vás je ale špatný, že tam vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je vidět, že ses akorát ovlivněnej médii a o Plzni a těch lidech nic nevíš.

Reagovat
PlackaSKS

jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, protože nejen, že tu žiju a o politiku se zajímám, tak ty lidi i osobně znám.

Reagovat
PlackaSKS

wow, to teda gratuluju. taky některý lidi znám a proto bych ano (a to ani v plzni) nikdy nevolil. mysli si, že jsem ovlivněn medii (takovej oblíbenej argument) nebo o tom nic nevim. je mi to totiž poměrně jedno. já jsem alespoň rád, že tahle pseudostrana neuspěla v praze, což byl její hlavní cíl. že uspěla v plzni mě mrzí, ale asi nemůžu mít vše. tak snad pro ně dopadnou další volby podstatně hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný jak si člověk v sobě vybuduje nenávist vůči lidem, které ani nezná a pak už je úplně jedno, kdo nebo co pod tou hlavičkou chtějí udělat, stejně je budeš navždy nenávidět.

Reagovat
PlackaSKS

ach jo, o žádný nenávisti nepíšu a rozhodně ve mně ano takhle silný pocity nevzbuzuje a nikdy ani nebude. a mimoto znám lidi z plzenský ano osobně, stejně jako z ods a dalších politických uskupení... ale dál už s timhle nebudu ztrácet čas. evidentně se neshodneme, stane se

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Suverénně? O tu desetinu procenta? Já to čekal horší, tohle je podle mě ještě dobrý výsledek.

Ostravu prodat Polsku, to je město úplně k hovnu, obzvlášť při volbách.

Reagovat
PlackaSKS

o desetinu procenta? tak pak sem se špatně díval, protože sem myslel, že u vás vyhráli tak o 5%

Reagovat
Blasphemer

Ne, mandátů na radnici budou mít stejně jako ODS.

Reagovat
PlackaSKS

no tak to ještě neni tak šílený s ostravou naprostej souhlas, jen bych je dal polsku zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Však logická koalice je Ano s ODS. Spolu mají 26 ze 47.

Reagovat
Blasphemer

Já čekám spíš koalici více stran s ODS, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by byla slušná prasarna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
centos

Snad ne. I když to asi záleží na tom, zda půjdou k volbám ty skupiny obyvatel, které si chtěli na sídlištích koupit gulášem zdarma a kazetami s Gottem.

Reagovat
bobis21

ta generace k volbám docela chodí no ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PlackaSKS

A ono hovno

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem proč Sudénka v hokeji nešla do druhé ligy místo Orlové, když jste vyhráli kraj? Peníze? Škoda, mohli jste hrát s náma. Alespoň by bylo derby. S Jičínem je to už o ničem

Reagovat
Han střelil první

Propadla se nám střecha na stadionu a s opravami se tak dlouho otálelo, až se nakonec licence musela prodat Orlové. Výsledek je, že stadion se stejně opraví a ty prachy to bude stejně stát, ale bude se pořád hrát jenom kraj.

Reagovat
Blasphemer

Zrovna u komunálu to fakt nemá cenu, tam jsou daleko důležitější konkrétní lidi než partaj/ideologie kterou mají reprezentovat.

Reagovat
andrew96

Mně to ani nebaví, jak o hlasy nebojují prezidenti či Petr Cibulka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Koukám volby do senátu na Litoměřicku: a vypadá to že už nebude mít David kde bRath

Reagovat
mayday

Nasrath.

Reagovat
mario23

Má někdo O2 TV ?? Jsem ochoten příspívat za poskytnutí údajů.

Reagovat
Coutinho10

ale jinak si myslim, ze i ta jejich akce 2 kila mesicne za ty O2 programy je fajn a kdybych nemel 1 slot za kilo od znameho, tak bych do toho urcite sel

Reagovat
mario23

Pravděpodobně to takhle udělám no.

Reagovat
Pablos

přesně ty 2 kila už jsou v poho ...do toho po repre pauze jdu ...to mi příjde jako normální cena. Né když jsem to řešil někdy na začátku léta a byl bych někde skoro na pětikilu měsíčně. Vlastně jsem krásně proplul na cctestu tu dobu, než přišli s normální nabídkou

Reagovat
Coutinho10

j jako puvodne jsem chtel taky kupovat O2TV a to uz na jare a jeste, ze se mi podarilo sehnat nekoho, kdo mi prodava 1 slot, protoze kdyby ne, tak bych si ji mozna poridil a ted bych byl nastvanej, ze maj za 2 kila tuhle akci

Reagovat
Pablos

Jenom nevíš náhodou, jestli je to něják časově omezeno ? Nerad bych to něják prokaučoval, když bych teda počkal až po repre pauze

Reagovat
Coutinho10

hele myslim ze ne...jako nezkoumal jsem to, ale rekl bych, ze i pro ne to je velky plus, protoze kupovat si celou tu tv sluzbu se set top boxem atd. se moc lidem nechce, takze asi i z jejich strany je spokojenost

Reagovat
Pablos

no taky si myslím právě. Tak uvidím, ale jak říkám půjdu do toho... 200kila nejsou moc.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za ty dvě kila je to bez set top boxu?

Reagovat
Coutinho10

jj melo by to tak bejt

Reagovat
Greny
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
PBLead

On má fakt helmu Sparty?

Reagovat
Coutinho10

kmenove je jejich hrac a u nas obcas chyta i s jejich maskou no

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, já jsem na to čuměl tři minuty a nic.

Reagovat
PBLead

No já si původně myslel, že se mu smějí, jak se tam roztáhl, ale to brankáři dělaj, tak jsem hledal dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se zaměřil na ten nápis za ním, jak je tam "Pražský" a hledal jsem někde nějaké "kurvy", nebo něco podobného

Reagovat
ZB 07

Ty černý dresy jsou super

Reagovat
Kepy_FCB

V kotli jsem zahlédl: Čalík nikdy nezapomeneme! +

Takže se i hodí...

Reagovat
Kepy_FCB

Alkáč Takáč už bude jen stagnovat

Reagovat
Banikovec7

Bolka zaslouzene, poslednich 15 minut tragedie.

Reagovat
ZB 07

Komlichenko ve fanlize

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Komlichenko slusne jede ...a to jsem se ho bal dneska dat..skoda

Reagovat
PlackaSKS

já mu sundal pásku

Reagovat
Coutinho10

ale aspon ho narozdil od me mas...ja dal prednost Wagnerovi, kterej by taky neco mohl dat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já ho tam dal, nečekal jsem totiž, že to skončí 0:0 a jediná jistota byl gol Komlichenka.

Reagovat
Coutinho10

jo, dobre si udelal

Reagovat
mario23

Komlichenko půjde v zimě do Slavie s takovou formou nebo do Plzně za Krmelce.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Komlichenko půjde ven z ligy. Vidím to na návrat do Ruska.

Reagovat
Banikovec7

Hrozný poločas, dal bych Procházku místo Mešaninova, ten jednak nedá přihrávku dopředu a taky je schopný dostat druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, až na prvních 15 minut úplně mimo hru, nemáme odražené balony, jsme všude pozdě.. Až na drobné závary nemáme nic.. Boleslav zatím zcela zaslouženě.. Jinak u gólu zase Šindelář, který nechá naprosto volného Komlichenka ve vápně odskočit..

Prostě v Boleslavi je to pro nás zakleté asi..

Reagovat
smazaný uživatel

Rusák jede

Reagovat
Kang & Kodos

Já vůbec nevim, proč na tu sestavu ještě koukám

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Ross Geller

Tak to je smutný.

Reagovat
Miguel19

Sparta s 3 Čechy v základu. To je rekord ne?

Reagovat
mayday

Byli tuším i dva.

Reagovat
Pablos

myslím, že to myslí naopak... že to je jako nejvíc v této sezóně asi

Reagovat
mayday

Jo takhle.

Reagovat
Kang & Kodos

ne

Reagovat
Pablos

už hrál Mebrahtu za Spartu krom poháru s tou Polnou vůbec ?

Reagovat
Kang & Kodos

Dokonce má i asistenci! Takže je letos stejně produktivní jako třeba Kopic

Reagovat
Pablos

jo aha... no vida ho kluka

Reagovat
Greny

Hej je vůbec ten Komlicenko hráč Bolky? Pokud je jen na hostování tak jsou v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Maj opci...tak se uvidí

Reagovat
Kepy_FCB

Goooooool

Hlavně udržet

Reagovat
Coutinho10

takova otocka

Reagovat
cubinho

Hohoooooo

Reagovat
FCSL

Strašný haluzáci ta Ostrava

Reagovat
bobis21

jasně, haluzáci už od března

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buď rád za každý bod pod tím vaším Maďarem a neser se do krále, hvízde!

Reagovat
Kepy_FCB

Kriminalnik Takacs

Reagovat
Banikovec7

Baroš by už za to šel do kriminálu

Reagovat
Banikovec7

Baroš by už za to šel do kriminálu

Reagovat
smazaný uživatel

To je hovado ten rozhodčí!!!

Reagovat
Coutinho10

tak ted Matejak asi prekecal Zelinku, aby nevyloucil Takacse

Reagovat
Kang & Kodos

Ale u sebe samotnýho mu to moc nevyšlo

Reagovat
Coutinho10

to ne no...asi mu to secetl

Reagovat
bobis21

Takács teda mnohem víc likvidační zákrok než bary minulý týden, ale není to ani na kartu, protože se nejmenuje Baroš ...

Reagovat
ratusek

Zelinko ty seš pěknej čurák zkurvenej

Reagovat
ratusek

čekám týdenní hon na Zelinku, protože nevyloučil toho zmrda po tom likvidačním zákroku na stojnou nohu. to bylo na červenou hned a ne že mu nedá ani kartu

Reagovat
Banikovec7

tak šílené to zase nebylo, ale žlutá se dala dát určitě.

Reagovat
ratusek

dyt šel na stojnou nohu přímo chodidlem. co chceš víc Baroš ve finále taky nikomu nic neudělal

Reagovat
Banikovec7

No nešel na nohu, odehrál balón a pak do nohy, faul určitě, žlutá měla být, červená určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to zatím jen jednou, ale souhlasím.

Reagovat
dinss

Však to má Baroš za ty kecy primárně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy stopku i č.kartu klidně, ale on ji dostal za ten faul

Reagovat
didosh

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak vidím, že každej zákrok na baníkovce bude od teďka automaticky na červenou

Reagovat
bobis21

viděl jsi to? Tenhle skluz teda na žlutou byl

Reagovat
exse

Jakej skluz proboha? Kopl do balónu.

Reagovat
bobis21

počkej, a to se jako vylučuje? Ono nejde při skluzu trefit balon nebo co? Ta nenávist k baníku už vás fakt nutí vypínat mozek

Reagovat
Banikovec7

Jenže kdy odkopneš balón, tak tě neopravňuje dojet i nohu, nebylo to nic šíleného, ale karta se určitě dala a měla dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš tvrdit, že tohle bylo čisté a nebyl to šlapák jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec zide.

Reagovat
Kepy_FCB

To neudrzime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Berbatov9

OT: Co to je za komunitu pritomnou na chatu u livescore? Prijde mi to jak tlupa 15 letejch sazkaru co tam kontrolujou prubeznej stav svejch pulmetrovejch ticketu za dvacku ktery vsazeli se strachem v ocich aby po nich slecna v okynku nechtela obcanku a kdyz prijde nekdo s nekym pro me naprosto normalnim slusnym dotazem ohledne linku na zapas nebo cehokoliv tak hned strikaj testosteron vsude okolo s tim ze si ma dotycny poridit televizi a nebyt socka a jestli je takovej danny ci jak se to jmenuje nejakej chatbot eurofotbalu na generovani nejake fiktivni aktivity na chatu tak by rozhodne snesl poradnej servispack

Reagovat
PBLead

Jo, tam u livescore je slušná diskusní sebranka.

Reagovat
mayday

To nesleduju, ale občas mrknu na tenisportal, když si vybírám zápasy a tam je to v diskuzi taky slušný kongo... Jak říkáš, buď dečka s tiketama 20 zápasů nebo úplný vylízaný vemena.

Reagovat
andrew96

Takhle zaškatulkovat lze i EF.

Reagovat
Losinho

Baník dobrá otočka

Reagovat
Banikovec7

Matějovský hrozný neunos už od té doby co přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden jediný důvod, proč prostě nejdeme po Komlichenkovi...ten by do naší hry přesně zapadnul...s útokem máme problémy....Krasnodar bude rád, že se ho "zbaví", stejně běhá x let po hostovačkách...

Reagovat
ratusek

Zelinka je prostě ňouma a to je mezinárodní sudí

Reagovat
Kepy_FCB

Nééeeeeeeeeeeeeeéeee

Reagovat
Greny

Tak trošku Sparťanský závěr

Reagovat
Banikovec7

Škoda no, ale asi zasloužené.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

"nechám to na vás pro který tým je to ztrata" po výrovnání v 94. minutě když je boleslav v deseti... tak jo no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No v kontextu celého zápasu je to ztráta pro Boleslav. Baník zahrál asi 10 minut, proměnil vše, co šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav měla první poločas od 20-45 minuty. Pak až na konci když musela tlačit..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohužel, až na prvních 15 minut úplně mimo hru, nemáme odražené balony, jsme všude pozdě.. Až na drobné závary nemáme nic.. Boleslav zatím zcela zaslouženě.. Jinak u gólu zase Šindelář, který nechá naprosto volného Komlichenka ve vápně odskočit..

Prostě v Boleslavi je to pro nás zakleté asi..

Tvůj komentář po první půli... A druhou půli jsem popsal, prvních deset minut jasně pro Baník, pak jste se v podstatě bránili výsledek. Trochu soudnosti, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 70. neměla Bolka víceméně nic, naopak my jsme mohli dát gól např. u Diopa.. Neříkám, že to nebylo vyrovnané utkání, ale že ztratila Boleslav je po průběhu nesmysl..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale jo, asi je bezpředmětný o tom diskutovat, mně jen přišlo, že měla Boleslav zdánlivě víc ze hry, ale Baník zas byl nakonec kousek od vítězství a jak říkáš, ten Diop mohl nakonec rozhodnout.

Co už, jak říká klasik, důležitej je výsledek, na zbytek se můžem vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně vedle, vyhrát mohli oba, remíza zasloužená.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

93 minuta, soupeř v deseti a ostrava vede 2:1... na kontext zápasu kašlu, na konci to byla jasně ztráta pro baník. byť byla remíza herně zasloužená, chybělo jim udržet asi 60s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi bohužel pořád seká

Reagovat
ratusek

Sáček křídlo?

Zdenda je prostě masér

Reagovat
Losinho

CM -> RM -> RB

Reagovat
dinss

Aby z něj neudělali Kadeřábka.

Reagovat
ratusek

Frýdka

Reagovat
smazaný uživatel

Šural

Jak má někdo podávat kvalitní výkony, když na základ stačí tahle příšernost?

Reagovat
didosh

Reagovat
pepinho2

Plavšič zatím parádní výkon. Ščasný

Reagovat
Greny

Proč ten Tetteh padal ? Potom co byl míč jasně v autu

Reagovat
dinss

Ty vole Šural to je hrozná špína. Rozdat umí ale při každém lehčím kontaktu spadne jak domeček z karet.

Reagovat
mayday

Ukazkovej zmrd.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Sigmaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Radakovič opět zaperlil

Reagovat
Greny

Komplikace

Reagovat
Greny

Tady je vidět jak jsou ty zápasy v lize po pohárovém týdnu náročné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
havrys99

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Sparta je bita více jak my v Bolce v prvním poločase.

Reagovat
PBLead

Uff, ještě že je pauza.

Reagovat
Kang & Kodos

Tragédie. Plavšič už je nebezpečnej i pro naší bránu, nechápu že ho někdy kolem 30. minuty už nestáhnul. S nim je to teď 10 na 12. Můžeme bejt rádi za 0:1, na konci už snad jenom čekali na druhej. Sigma podle očekávání nahecovaná jak nikdy. A my jsme to podle očekávání nečekali

Reagovat
Bruny

Plavšič je bohužel už dlouhodobě úplně zbytečnej. Nic nevymyslí, a když už udělá něco pěknýho, tak to pak zadrbe hroznou finální přihrávkou, nebo střelou na rohový praporek.. plus ty jeho věčné pády, které nakonec vždy vyústí v to, že rozhodčí pak nepískají ani skutečný fauly na jeho osobu..

Reagovat
Kang & Kodos

Musí si sednout, aby se dal do kupy. Potenciál má, ale teď je úplně v prdeli a nemá cenu ho tam držet.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ale kdo místo něj? Na křídlo je tam k dispozici jen tragickej Vatajelu a obránce Civič. Na pravou stranu tam není nikdo. A už jen za tohle měl Zdenda dávno letět.

Reagovat
Bruny

Ten Vatajelu loni rozhodně patřil mezi ty lepší. Problém je to jeho bránění, ale dopředu byl často nebezpečný, hlavně ty jeho centry mají fakt kvalitu. Chtělo by to, aby dostal víc prostoru se ukázat, a ne se ho pak zbytečně zbavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ho ze sestavy vytlačil i Plavšič.

Pravděpodobně máš na mysli před minulou sezonu. Ale to je fuk, celkově se tady neprosadil a měl by jít o dům dál. Centry má sice hezky, ale jeho fotbalový myšlení je na bodu mrazu. A ještě k tomu připočti fakt, že se nedokáže prosadit 1 na 1.

Reagovat
Bruny

Jo, to je fakt. Ten čas tak letí, to už bylo předloni ...ale stejně se mi líbil víc jak Plavšič, ten se ukázal snad jen v přátelácích.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, když se na pár tejdnů zranili Šural s Pulkrabem, tak přišel Golgol. Přišel teda ve chvíli, kdy už byli oba zdravý, ale co už

Když se na celej podzim (minimálně) zrakvil ben Chaim, tak přišel...nikdo

Reagovat
Bruny

Já nevím no, ještě než k nám přišel, měl jsem od přátel ze Srbska informace o tom, že vlastně hrál za Zvezdu tak, jak teď u nás...občas pěkný pro oko, ale finální věci většinou zadrbal. Každopádně je pravda, že v pár zápasech byl fakt super, hlavně když se hrálo víc přímočaře a on tam posílal centry... tak snad se probere.

Reagovat
Kepy_FCB

Plavsic si vysloužil svou vlastní vlajku tak nemůže být dlouhodobě úplně zbytečnej přeci...

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšiče nechápu, tomu jsem věřil nejvíce z vašich posil. Tipoval jsem ho na druhého Pilaře (ze sezony před zraněním z těch filmovaných pádů na kolena) a nakonec je to jen běžec, kterého od balonu odfoukne i vítr. To byl lepší Vojta Štěpán co za nás hrával a přišel z druhé ligy.

Reagovat
mario23

Už by se měli ostatní Sparťani probudit. Scasny ven. Celej podzim hrajeme tužku.

Reagovat
Mates_Matesović

Frýdek a Plavšič okamžitě dolů, tohle je tragédie

Reagovat
BaggioRoberto

21:01

Zlaté 3 body z Olomouce!

Otřesný výkon od brankáře až po útočníky, především v prvním poločase.

Reagovat
REPLIKATOR

Ty statistiky na livesportu sedí? Sparta 0 střel za poločas?

Reagovat
Banikovec7

Nějaké měli, ale chytli to obránci a ne Buchta, tak se to asi nepočítá.

Reagovat
Liquid

Sparta vyrovnat a remízou ať to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Šural hraje jak v nějakým Slow Motionu...

Reagovat
REPLIKATOR

Vždycky tak hrál

Reagovat
pepinho2

a proto střídá Teteh Ščasnýho nejde nemilovat

Reagovat
pepinho2

*Tetteh

Reagovat
Greny

On tam dá Pulkrab za Tetteh když zrovna potřebuje GolGol

Reagovat
dinss

Zajímavá čecha.

Reagovat
Greny

Mobil mě to furt debilně opravuje

Reagovat
dinss

Však já vím, že ty nejsi nějaký gramar nazi. To byla sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si prosimte, co "grammar nazi" znamena.

Reagovat
dinss

Ty vůbec nereaguj. Nikdo o to nestojí.

Reagovat
dinss

Na internetu se asi nepohybuješ tak dlouho aby jsi tohle pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo jako obvykle.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

A proč mi to nevysvětlíš? Ty jsi hrozně hloupý člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych ti to vysvetloval? Mas google, tak si to vygoogli.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas strasny, nastup do druheho skvely, zabava na sektoru famozni a...Prislo vyrovnani

Ale i tak se držíme velke ctyrky, tezime nad plan.

Dnesek sem si uzil :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník nic moc no asi zasloužená remíza, i když to trochu bolí, vzhledem k výkonu Sparty a přenocování na čele tabulky...

Olomouc ještě dva

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle bylo likvidační... a ještě se tlemí jako debil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mrdka. Tohle není červená, jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Kanga

Reagovat
HorajzmAmmann

KANGA ČERVENÁ !!!!!!!!! A stopka na 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

15 a medialni masaz !!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

ty vole ty chceš tý Spartě pomoc?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

VIDEO !!!!!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

LYNČ PRO KANGU !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Sural zdrzuje, ked prehravaju v poslednej minute?

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

KRIMINÁLNÍK KANGA

Reagovat
Kang & Kodos

moc okatý

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně stejný zákrok no... a pak se mu ještě vytlemí - doufám, že to někdo potrestá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok ještě horší. Ale na rozdíl od Baroše se nechoval jako píča.

Reagovat
HorajzmAmmann

to souhlas ale každý hrotil i ten zákrok, takže pokud se to nebude hrotit minimálně do středy a nenapíše něco Mádl budu dost zklamaný

Reagovat
Greny

Jen se tlemil jak idiot ...

Taky nedostál rudou pak by jsme viděli jak by se choval, nechoval

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Jak říkám

Reagovat
HorajzmAmmann

já si teď tyhle zákroky budu užívat, to mi věř

Reagovat
Kang & Kodos

Co vám taky zbejvá, když už to nikoho jinýho dávno nezajímá

Reagovat
HorajzmAmmann

Nějakej liquid se ještě určitě najde...

Reagovat
Kang & Kodos

*nikoho, kdo neni kokot nebo troll

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole.. takže sem taky vlastně nemůžu psát jo?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Azazelo RD

Můžeš, ale nikoho to nebude zajímat.

Reagovat
REPLIKATOR

Dnes nádherný den. Sparta, Bayern, Real skvělé výsledky K dokonalosti chyběla jenom prohra United, ale aspoň tam ještě zůstane Mourinho

Reagovat
Luc-Luc

Sigma !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Kanga = Baroš

Reagovat
mario23

Zdenda to má na klobáse a příští zápas zase pojede svoje se stejnou sestavou. To je zmar prostě, už ho pošlete někam do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc to zahřálo u srdíčka.

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigmička

Reagovat
KingMaster13

Chudák Šural

Reagovat
dinss

Olmík i MBéčka si dneska zaslouží .

Reagovat
mario23

Jak je to s tím O2 TV sport pack ?? V podmínkách píšou, že službu lze využít v daný moment pouze na jednom zařízení.

Reagovat
Coutinho10

j to tak asi bude...divil bych se, kdyby to bylo stejně nastavený jako u klasický jejich služby se set top boxem

Reagovat
mario23

Tak pokud seženu 3 lidi, tak 300Kč pro 4 lidi je ještě pohoda.

Reagovat
Coutinho10

no ono to neni právě neni úplně tak, jak se to jeví, protože 300 kč to je, když máš od nich např. internet nebo něco (jinak za 400 u toho nejmenšího M balíčku) a když jsem si na jaře pročítal jejich ceník, tak tam to bylo trošku jinak, protože měsíčně ještě splácíš set top box a ještě nějakej měsíční poplatek tam byl a třešnička byla, že po těch 2 rokách, kdy si povinen tyto poplatky dávat, tak pak to máš ještě dražší (ten základ), protože splácení set top boxu bude kompletní, ale teď to trochu upravili a v tom ceníku je i ta nová akce, ale důležitá věc, že to je taky na 2 roky za ty 2 stovky...jinak bez závazku za 4 kila....tady je víc infa

https://www.o2.cz/file_conver/17778/Ceni_k_O2TV_15092018.pdf

Reagovat
mario23

No já internet od nich mám... Set top box nechci, bohatě mi stačí koukat přes internet, jelikož si to stejně pouštím z PC do televize a kvalita je srovnatelná s ČT SPORT HD, který navíc ted už nechytnu.

Reagovat
Coutinho10

jj taky to tak dělám..vždy přes notes přes HDMI a pohoda

Reagovat
mario23

Tak snad najdu nějaký lidi, který do toho půjdou taky. Protože tohle je fakt za trest koukat někde na tipsportu. Nechápu, že to většině nevadí, při tom by dávali jen cca 70Kč za měsíc a viděli by všechny zápasy LM, EL a český ligy.

Reagovat
Coutinho10

jj taky me to nebavilo..snad nekoho najdes, protoze to je dobra akce

Reagovat
HorajzmAmmann

Já mám od nich TV balíček L + internet a telefon a odchází mí každý měsíc do o2 něco málo přes litr no naštěstí to nemusím platit sám, takže to je ve více lidech ok

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako kdo chce ušetřit a nemusí úplně koukat na naší ligu tak at si to o2 nebere

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nihilister

Mne to jde na mobilu i pc najednou ...

Reagovat
mario23

A zkousel si na více PC najednou?

Reagovat
Nihilister

To ne, ale každý zařízení(pc,tablet,mobil) ¨má jinou IP adresu, takže je jedno jestli to je víc pc nebo mobilů/tabletů.

Reagovat
mario23

Tak to je zvláštní, v podmínkách to mají jinak. Ty máš ten balíček za 200?

Reagovat
Nihilister

Ano, tenhle týden sem to prvně zkusil koupit a zatím to jede krásně, mám od UPC 150MBps internet a když jim nepadá server, tak žádný problém.

Reagovat
Banikovec7

Ja kdyz mel ten Sport pack, tak mi to jelo na 2 PC a mobilu najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

NFL OT:

Pardon fanouškům čutaný za spam. Jen kdyby tu byl někdo, kdo sleduje americkou NFL a neví o tom, na EF je docela živá NFL komunita, ve který se o tom sportu dá dobře pokecat. Rozhodně lépe jak na nfl.cz. Je taky spojena s hraním fantasy na yahoo. Bohužel o sobě ta komunita moc nedává vědět, tak málokdy zavítá někdo nový.

A co je fajn, netrpí to standardníma EF nemocema, takže tam může zavítat i někdo, kdo to sleduje krátce/chce zkusit/sleduje svátečně. Je tam hodně lidí ochotných poradit a vysvětlit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/barnetta-se-pripravuje-s-philadelphii-300154/?forum=1#forum

Reagovat
Posledni Kovboj

link na ten Kanguv zakrok?

Reagovat
C-M@ster

Taky na to furt čekám. Cctest nejede, tak clovek nemuze ani jit na o2 a prehrat si to

Reagovat
HorajzmAmmann

to nepůjde před 22 hodinou ani přehrát jak to bylo hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

Asi az v Dohranu

Reagovat
Salfovic

Těžko, Dohráno má Čapoun pořešený.

Reagovat
FCSL

Tak risk do fanty moc nevyšel Pernica, Kolář a Ilkaunieks lávka

Reagovat
FCSL

A to mám ještě Deliho a Mešanoviče

Reagovat
FCSL

Kolář ani lávka dokonce

Reagovat
Coutinho10

a chytá Hruška

Reagovat
db18

To se vědělo docela dlouho dopředu.

Reagovat
Coutinho10

jo ? aha, tak tahle informace mě nějak minula...škoda a důvod ...čistě rotace nebo zklamal při LM

Reagovat
db18

Zranění/nemoc. Nebyl ani na lavičce.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Hübschman (c), Považanec, Jovovič - Chramosta

To je neuvěřitelný, on neudělal ani jednu změnu

Reagovat
OranžováKarkulka

tyvole

Reagovat
doshcz

tak je před repre pauzou, to ukopou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, rotující Vrba.

Reagovat
Greny

Spíš zranění ne?

Reagovat
Blasphemer

To se Zeman, Kolář a Kozáčik všichni zranili?

Reagovat
Greny

na lavicce nejsou ..

Reagovat
PlackaSKS

to byla jen oslava po AS...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrající Ekpai a sedící Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

čaute, nevíte někdo login k o2.tv pro sledování o2fotbal? bt_ test nebo tak nějak se to jmenovalo, byl jsem na to přihlášený, ale smazali se mi uložená hesla v chromu a už nevím jaké bylo heslo a login. DÍKY MOC

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to nefunguje. Zmenili heslo

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem se zeptat toho, kdo ma O2 Sports Pack. Funguje Vam ten O2 STB bez problemu?

Reagovat
C-M@ster

To se jmenuje O2 STB?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uz ne statni bezpecnost, ale set top box

https://www.o2.cz/osobni/internet-a-tv/set-top-box-pro-o2tv-4k-hdr.html?color=000000&pri_sec=408915#_il=hw-detail-bottom-title-1

Nekde jsem cetl, ze s nim jsou docela problemy. Prej firmware. Tak jestli to uz spravili.

Reagovat
mario23

Tak jako od O2 nemám modem, tak bych nechtěl ani set top box. Mám od nich internet, ale musel jsem si koupit svůj modem, protože ten jejich shit byl hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave. Jejich softy nejsou nic extra. Asi koupim spis z bazaru nejaky stb.

Reagovat
OranžováKarkulka

koukam, ze se nam vratila vetsina zranenejch, Julis nakonec ten meniskus urvanej nema, coz je dobra zprava aspon z toho pohledu, ze nemusi hrat na hrotu Necas jen teda nevim proc sedi Masek na ukor Necase a Vanicek na lavicce me taky prekvapil, kdyz se jeste nedavno belhal po stadionu o berlich

Reagovat
Nuno čomes

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream na Slovacko ?

Reagovat
smazaný uživatel

seru na to

Reagovat
doshcz

to neva když maj oba týmy modrý trenky?

Reagovat
Salfovic

Jedině kdyby byly hnědé.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream Plzeň?

Reagovat
Manau

Nejde tam někde i hokej Třinec-Vítky,? :)

Reagovat
Salfovic

Plzeň a takové skluzy Během 10 minut předvedli víc skluzů než v předchozích 10 zápasech dohromady.

Reagovat
Kaspar

Plzni zacinaj nejak ridnout tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se za půl hodiny hraje hokej.

Reagovat
Andis

To vypadá na penaltu dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusne ted Cermak s Krmelcem

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

gol roku. Tohle si mi líbí více než goly z střel z dálky... Čermák a Krmelec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Takovej kousek za čárou. Bohužel tam nevidím nikoho, kdo by vyrovnal...

Reagovat
Banikovec7

Jak tak sleduju Opavu, tak můžou být rádi, že Kayambu prodali za tolik peněz, než měl někdo možnost ho pořádně vidět v lize...

Reagovat
iamek

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

nejlepší hráč Opavy dneska...

Reagovat
mario23

koukal jsem a taky patřil k tomu lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on nikde nepíše, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň za chvilku Ekpaie úplně zničí tím povinným vyklusáváním a přihrávkama dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byla ruka tak 3x

Reagovat
monty25

Nevím, jak té ruce mohl Kučera zabránit, když nejdřív ho to trefilo v pádu a pak na zemi... Ale aspoň má Diviš dobře postavený tyče.

Reagovat
Salfovic

To je tak, když se na penaltu pošle největší zoufalec na hřišti.

Reagovat
monty25

Kubo, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hubník, to je neskutočný komik V základe ale bude asi do smrti...

Reagovat
REPLIKATOR

Karviná

Reagovat
monty25

Škoda, bod z takovýho zápasu by byl zlatej...

Reagovat
Greny

S Hejkalem půjdete do FNL za náma

Reagovat
monty25

Neřekl bych, že za těsné prohry s Jabloncem a Plzní může Hejkal. V tom kádru prostě není taková kvalita, což bylo i dneska vidět na řešení některých situací. Zatím je tam Hejkal krátce, takže na hodnocení je ještě brzy. Určitě se zlepšila bojovnost a to ostatní snad taky přijde. Spíš teda budou muset přijít posily, aby se ten kádr aspoň trochu zkvalitnil, protože jenom bojovností se 1. liga uhrát nedá...

Reagovat
Greny

Tak ještě odejde Vaněček v zimě nebo n?

Reagovat
monty25

Jo, odejde. Právě za něj musí přijít náhrada, i když nebude snadný sehnat útočníka, co bude aspoň trochu pravidelně dávat góly. S tím mají Teplice už delší dobu problém...

Reagovat
mario23

Csaplár s tím zase trochu zamíchal s tou sestavou, to jsem na ten jeho krásnej pohlednej fotbal zvědavej... Podle mě dostanou rychtu. Každopádně pořád bych ho chtěl do Sparty místo Zdendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezeeek

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZB 07

Krásnej fík

Reagovat
mistr129

DESET

Reagovat
Firkraag

Tývole, takovej ofsajd a rozhodčí nic

Reagovat
smazaný uživatel

to teda vypadalo jak penalta, komentátoři zas mimo

Reagovat
mistr129

Komentátor asi zahulil - Matoušek ještě ve Slavii nedal ligový dres a Rezek měl velkou slávistickou šanci

Reagovat
mistr129

Reagovat
cubinho

Ta Slavia je famózní. Sice Příbram, ale fakt krásný fotbal.

Reagovat
Losinho

Souček

Reagovat
mistr129

Matoušek je hrozný kopyto

Reagovat
cubinho

Reagovat
mistr129

hraje dobře, ale už asi 4x sám před brankářem nedal

Reagovat
cubinho

Slovo kopyto má ale trošku jiný význam,

Reagovat
cubinho

uuuuuu

Reagovat
Banikovec7

To bránění Příbrami je srandovní.

Reagovat
doshcz

gol Stocha dobrá jeba, ale když si vezmeš, že na jeden takovej to pošle 30x na tribunu, tak mě to zas tak nevzrušuje

Reagovat
KingMaster13

Asi tak, proto mám raději Hušbauera. Ten když to vystřelí tak přesně ví kdy a netrefí 15. řadu na tribuně jih.

Reagovat
doshcz

Reagovat
didosh

Jak může mít někdo rád Husbauera....

Reagovat
KingMaster13

A proč bych ho neměl mít rád? Bojuje za Slávii, snaží se, když hrál za Spartu tak nikdy proti Slávii neměl nějaký kydy, vždy se choval normálně a to hlavní opustil kvůli Slávii Spartu To jsou jen samá pozitiva

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Bosko

If you love football, then you love Josef Husbauer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele