Česká liga - souhrn 9. kola

30.09.2016, 19:57, aktualizováno 02.10.2016, 21:54
Komentáře a souhrny
Plzeň přehrála Hradec Králové a posouvá se do čela tabulky. Jenom o skóre je za ní Mladá Boleslav, na třetí pozici se po remíze s Jabloncem propadl Zlín. Zběsilý závěr zápasu v Brně vyústil v remízu Zbrojovky se Spartou poměrem 3:3, Liberec si poradil s Teplicemi a tři body utrhla i Slavia...

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 4:1

02.10.2016 20:00

Góly: 31. Lukáš Hejda, 40. Michael Krmenčík, 43. Jakub Chleboun (vl.), 53. Michael Krmenčík - 84. Petr Schwarz

Novým vedoucím týmem se po devátém kole stává Viktoria Plzeň. Západočeši neměli s Hradcem žádné slitování a svého soupeře přejeli jasně 4:1. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, kdy se postupně prosadili Hejda s Krmenčíkem a jednu branku si hosté vstřelili sami. Ve druhém dějství pak přidal ještě jednu branku Krmenčík a alespoň čestný úspěch si připsal Schwarz.

Viktorka začala dle předpokladů aktivněji, ale hosté dlouho drželi krok. Navíc Schwarz mohl překvapit Kozáčika, ten však situaci ustál. Jinak větší šance Plzně teprve přibývaly a ve 31.minutě přišla první branka. Na Petrželův centr si naskočil Hejda a hlavou překonal Ottmara. Hradec se pokoušel vyrovnat zejména prostřednictvím aktivního Schwarze, ten měl dvě zajímavé příležitosti, tu první mu lapil Kozáčik a tu druhou nasměroval vedle. Ve 40.minutě přišel druhý zásah Viktoriánů, Kopic vracel míč na malé vápno a Krmenčík bez problému zvýšil. Obrana Hradce se sesypala a do konce prvního poločasu inkasovala potřetí. Parádní rychlou akci si do vlastní sítě srazil Chleboun.

Do druhého poločasu vstupovali domácí v naprosté pohodě a zanedlouh zvýšili už na hrozivých 4:0. Krmenčík v šestnáctce převzal balón, zbavil se dvou bránících hráčů a zblízka zakončil. Votrokům hrozil debakl a tak se hosté snažili alespoň výsledek zkorigovat. Nepovedlo se to Malinskému, kterého odzbrojili Kozáčik s Hubníkem. Povedlo se to až sedm minut před koncem Schwarzovi, přičemž vše načal Malinský a přesnou přihrávkou posunul Plašil balón na skŕoujícího Schwarze.

Plzeň měla také další šance, ale žádná branka už se neujala. Západočeši porazili Hradec Králové jasně 4:1 a posouvají se o skóre před Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 2:0

02.10.2016 17:00

Góly: 56. Zdeněk Folprecht, 60. Radim Breite

Slovan zvládl důležité utkání s Teplicemi a konečně získal tři body. Domácí zvítězili naprosto zaslouženě, Teplice sice také měly šance, ale nebyly efektivní. Liberecká výhra se zrodila až po změně stran, díky brankám Folprecht a Breite.

Liberec v týdnu nezvládl zápas s PAOKem Soluň a v lize to chtěl odčinit, přesněji řečeno, v lize to potřeboval odčinit, neboť jeho situace v tabulce není příznivá. Pro kouče Jindřicha Trpišovskýho to dost možná mohl být poslední zápas na lavičce Slovanu. O jeho služby má totiž zájem pražská Sparta.

Domácí vstoupili do zápasu lépe. Vůch pálil jen do boční síťe a Sýkora prověřil Grigara. Na druhé straně to zkoušel technicky Fillo, rovněž bez úspěchu. Ve 28.minutě byl zase ve velké šanci Komličenko, jenomže ani on Grigara nepřekonal. Teplický brankář se předvedl i v nastaveném čase, volný přímý kop Karafiáta dokázal skvělým zákrokem vytáhnout na rohový kop.

Liberec se dočkal vedoucí trefy v 56.minutě. Ještě než se tak stalo zahodil další dobrou šanci Vůch ale stejný hráč jen o minutu později sklepl balón pro Folprechta a ten poslal Slovan do vedení! Vzápětí nabuzený Liberec udeřil podruhé, nedorozumnění v teplické obraně využil Radim Breite a v pádu dal na 2:0.

Po hodině hry byl Liberec blízko důležitému vítězství. Teplice už směrem dopředu příliš nehrozily a naopak Slovan nakonec mohl vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Bartlovu povedenou střelu zneškodnil Grigar. Jednu z mála šancí hostů měl čtvrthodinu před koncem Roman Potočný, Dúbravka však nemusel zasahovat, neboť rána šla vedle. Do konce zápasu si oba týmy ještě vytvořily zajímavé příležitosti, ovšem skóre už se nezměnilo.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 3:3

02.10.2016 14:30

Góly: 4. Michal Škoda, 80. Jakub Přichystal, 90+2. Alois Hyčka - 34. Ondřej Mazuch, 42. Bořek Dočkal, 88. Matěj Pulkrab

Hodně divoké utkání zažilo Brno. Zbrojovka hostila na domácí půdě Spartu a po výsledku 3:3 prodloužila svojí domácí neporazitelnost. Naopak Sparta na výsledek proti Interu nenavázala a lize jí ujíždí vlak.

Zbrojovka zažila parádní start do utkání, už po čtyřech minutách totiž vstřelil vedoucí branku Michal Škoda, když se dobře obtočil kolem Kadlece a přízemní střelou překonal Koubka. Vzápětí na to se hnal do stoprocentní šance Řezníček a Spartu zachránilo břevno! Sparta začala ohrožovat branku soupeře až po čtvrthodině, Dočkalův přímý kop vybooval Melichárek a hlavička Mazucha skončila mimo. Hosté se dočkali vyrovnání až ve 34.minutě, kdy se k odvrácenému balónu dostal Mazuch a přesnou střelou k tyči překonal Melichárka!

Následně se hral přelávala ze strany na stranu a tři minuty před odchodem do šaten otočil skóre ve prospěch Sparty Bořek Dočkal! Reprezentační záložník parádně Melichárka přehodil.

Sparťanské vedení nemuselo mít dlouhého trvání. Krátce po změně stran zahrál ve vápně rukou Mazuch a sudí nekompromisně odpískal pokutový kop. Jakub Řezníček však střelu příliš utáhl a branku vůbec netrefil. Na druhé straně to mohl potrestat Karavajev, ale stoprocentní šanci zahodil. Sparta mohla několikrát utkání definitivně rozhodnout, ale jako by snad ani nechtěla. Nevyužité šance Letenských pak deset minut před koncem potrestal Jakub Přichystal, který zpoza vápna zamířil přesně k tyči!

Oba celky chtěly vyhrát a nadále pokračovaly v zahazovaní velkých příležitostí. Velkou šanci nedal i Lafata, ale nakonec to Spartě přeci jenom ještě vyšlo. Michal Kadlec poslal na zadní tyč krásný pas a Matěj Pulkrab v pohodě trefil odkrytou branku. Hosté ale ani tohle vedení neudrželi a z poslední možné šance soupeře si nechali dát gól. Vše zapříčinil rohový kop, který Sparta nebyla schopná odvrátit, a Alois Hyčka uzavřel konečný výsledek na 3:3.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - MFK Karviná 1:0

01.10.2016 20:05

Góly: 77. Muris Mešanović

Dalo se to očekávat. Slavia nakonec Karvinou udolala, ale bylo to velké trápení. V Edenu se hrálo dlouho bez branek až čtvrthodinu před koncem rozjásal domácí publikum Muris Mešanovič. Slavia pod Šilhavým znov vyhrála a opět to bylo s čistým kontem.

Slávističtí fotbalisté si v prvním poločase vypracovali velkou převahou a především zásluhou brankáře Laštůvky se skóre ani jednou neměnilo. Karviná ohrozila branku Slavie jen v počátcích zápasu, ale střela Janečka skončila mimo. Pak už se začal na Karvinou valit jeden útok za druhým. Několikrát měl solidní palebnou pozici Hušbauer, těsně vedle hlavičkoval Frydrych a Barákovu střelu refleivně vyrazil zmiňovaný Laštůvka. Po půlhodině hry odstřelovali domácí karvinskou branku jak jen to šlo, ale Laštůvka byl velice pozorný. Neuspěl ani ve 42.minutě Mingazov a tak se odcházelo do šaten za stavu 0:0.

Převaha Slavie byla výrazná a bylo jasné, že to Karviná nemůže dlouho ustát. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Mingazov znovu Laštůvku nepřekonal! Ofenzíva Sešívaných pak přeci jenom otupěla a až v 74.minutě znovu po delší době vypálil Frydrych.

Karviná nakonec přeci jenom padla. V 77.minutě se sražená Škodova střela odrazila k Mešanovičovi, který se stal podobně jako v derby hrdinou zápasu! Až inkasovaná branka hosty probudila a o vyrovnání se pokoušel Jurčo a Pavlenka, který byl celou dobu bez práce, musel zasahovat. Slavia závěr utkání zdramatizovat nedovolila, hubené vítězství uhájila a navázala na vítězné derby.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 2:2

01.10.2016 17:00

Góly: 83. Haris Harba, 87. Haris Harba - 39. Haris Harba (vl.), 70. Ondřej Mihálik

Zlínští Ševci doslova utekli hrobníkovi z lopaty. Ještě sedm minut před koncem prohrávali o dvě branky a už se zdálo, že je první letošní porážka nemine, když se krátce po sobě prosadili Vukadinovič a Haris Harba. Jablonci tak k vítězství nestačilo ani dvougólové vedení.

Začátek utkání byl z obou stran celkem opatrný, nicméně divákům to nezabránilo, aby viděli šance na obou stranách. Tu první si vypracoval Zlín, jmenovitě Haris Harba, který z mírného úhlu vyslal na Hrubého dělovku a ten musel vyrážet na rohový kop! Na druhé straně se dostal ke střele Mihálik a taktéž Dostál musel vyrážet na rohový kop. Ve 39. minutě se domácí Ševci dostali do nesnází. Jiráčkův centr zasáhl Kouřil hlavou a Haris Harba si nešťastně vstřelil vlastní gól! Ještě do poločasu mohl srovnat Janíček, ale hlavou branku netrefil.

Zlín po prvním poločase prohrával 0:1 a s tímto výsledkem se rozhodně nehodlal smířit. Jenomže své šance zahazoval a zahazoval. Pazderův střílený centr nadělal jablonecké obraně pořádné starosti a za chvíli Diop z jasné pozice hlavičkoval vedle. V 53. minutě vyslal na Hrubého povedenou ránu Matějov, ale stav se nadále neměnil.

Ševci byli ve druhém poločase výrazně lepším týmem, vytvořili si tlak, ale ne a ne to tam spadnout. Kopečného vychytal Hrubý a když už Diop dostal balón do sítě, mával se ofsajd. Zlín své šance zahodil a dvacet minut před koncem přišel druhý trest. Pospíšil přesně našel Mihálika, jenž střelou pod břevno zvýšil vedení hostujícího týmu. Zlín byl velmi blízko první porážce.

Svěřenci trenéra Páníka se však ani za tohoto stavu nevzdávali. Hájkova střela skončila na břevně a za chvíli Vukadin Vukadinovič vrátil Ševce do hry o body. Vukadinovič se dostal k balónu po rohovém kopu a propálil vše, co mu stálo v cestě. A Ševci ještě spěchali. V 87. minutě našel Pazdera hlavu Harise Harby a ten odčinil předchozího vlastence a srovnal na 2:2. Domácí doslova utekli hrobníkovi z lopaty a ve zbytku ještě pomýšleli na tři body. Tlak Zlína byl v nastavení drtivý, ale celkově pátý gól v utkání už nepadl. Za hosty ještě uviděl červenou kartu útočník Doležal.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

01.10.2016 17:00

Góly: 80. Tomáš Ťok

Fotbalisté Příbrami prohráli další utkání a jejich situace na dně tabulky se nemění. V souboji se Slováckem měli šance, ale nakonec to tam padlo hostům. Deset minut před koncem se trefil Tomáš Ťok.

Diváci u Litavky sledovali velmi vyrovnané utkání, ani jeden z týmů neměl navrch a bohužel ani brankáři neměli přiliš mnoho práce. Jedinou šanci prvního poločasu si vytvořila domácí Příbram, Vysoký balón Majtána převzal Brandner, ale v tutovce trefil jen Heču.

Na druhé straně se dokonce Civićovi podařilo vstřelit branku, ale pro předchozí faul Koného nemohla být uznána. Ještě v nastaveném čase prvního poločasu se domácí dožadovali pokutového kopu, ve vlastním vápně zahrál rukou Reinberk, ale sudí nepískal.

Stanislav Levý si do druhého poločasu přichystal jedno střídání. Ze hry stáhl Francise Koného a nahradil jej Tomášem Zajícem. Až v 65. minutě se Slovácko dostalo do velké příležitosti, Tregler chyboval a doslova namazal Civičovi, který však trefil jen Hrušku. V 70. minutě se zase skvěle uvolnil nový muž na hřišti Zajíc, předložil přihrávku Divišovi a ten orazítkoval tyčku! Také Příbram si vypracovala velkou šanci, Trapp však hlavičkoval vedle. Příbram se nadechovala k náporu, Pilík v další dobré šanci nedal a Slovácko vzápětí trestalo. Jaroslav Diviš vedl rychlý protiútok, poslal do šance Tomáše Ťoka a ten poslal deset minut před koncem Slovácko do vedení!

Zdrcení domácí nedokázali na inkasovanou branku jakkoliv reagovat. V nastavení ještě hlavičkoval Brandner, ale Heča bez problému lapil.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 1:0

01.10.2016 15:30

Góly: 84. Stanislav Klobása

Mladá Boleslav zvládla vítězně další utkání a minimálně na pár hodin se posouvá do čela ligy. Dukla nebyla v žádném případě horším týmem, ale od domácích dostala lekci z produktivity. Branka Stanislava Klobásy totiž padla prakticky po jediné šanci, kterou si domácí vytvořili.

Dalo by se říci, že Dukla byla dokonce lepším týmem, jenže síť Divišovy branky ani jednou nerozvlnila. V 6. minutě napřáhl Néstor a jen o kousíček přestřelil. Stejný hráč pak o chvíli později zkoušel zakončení nůžkami, ale balón se znovu mezi tyče nevešel. Úvodní minuty patřily možná trochu překvapivě Dukle, nicméně v 18. minutě museli hosté řešit závar před vlastní brankou a nakonec Miloševič s Radou nebezpečí zažehnali. Ve 38. minutě zase rozehrál standardku Mareš a stoper Da Silva jen tak tak na balón nedosáhl. Více diváci v prvním poločase neviděli. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch, takže bezgólová první půle se dá vyhodnotit jako spravedlivá.

Ani ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Střelecké pokusy Tetoura a Olayinky se neujaly a v 69. minutě zazdil svojí příležitost i Čajič. Blíže k vítězství nakonec byla Dukla, jedenáct minut před koncem předvedl zajímavou individuální akci nově příchozí Dominik Preisler, v dobré pozici však minul branku! Čtvrthodinu před koncem se domácí publikum dočkalo dlouho očekávaného momentu, na trávník totiž vyběhl navrátilec Marek Matějovský.

Utkání pomalu směřovalo k bezbrankovému konci, když jako blesk z čistého nebe udeřili domácí. Mareš vykouzlil přesný centr na trestuhodně neobsazeného Stanislava Klobásu a ten prakticky z jediné šance Boleslavských rozhodl! Pro Duklu to byl velmi krutý okamžik, nicméně i takové chvíle fotbal přináší. Mladá Boleslav si těsné vedení ve zbytku zápasu v pohodě uhájila a minimálně do konečného hvizdu zápasu Zlína se posouvá do čela ligy.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 0:2

30.09.2016 18:00

Góly: 56. Jan Holenda, 76. Dominik Mašek

Bohemians 1905 dokázali vyhrát na půdě Jihlavy 2:0 a potvrdili zlepšenou formu. Jihlava nebyla horším týmem až do okamžiku, kdy poprvé inkasovala, pak pro ní utkání skončilo. Jihlava chtěla konečně prolomit smůlu a vyhrát, ale hostila Bohemians, proti kterým se jim to nikdy nepovedlo.

První šanci Jihlavy měl na svědomí Rabušíc, jenže střílel vedle a na druhé straně platilo totéž o hlavičkujícím Holendovi. O chvíli později se vše ve stejném gardu opakovalo. Nejprve zahodil šance Rabušic a po něm zase Holenda. Krátce na to musel Jan Hanuš zasahovat i po Jiráskově zajímavé ráně a těsně před koncem poločasu zachránil Klokany golman Budinský, jenž si skvěle počíhal na hlavičku Rosy. Třitisíce diváků nakonec branku v prvním poločase nevidělo.

Utkání nakonec bylo o jednom gólu. V 56.minutě našel Luts volného Holendu a ten překonal Hanuše! Inkasovaný gól byl pro Jihlavu velký problém, byť zbývalo ještě dost času. Z psychického hlediska už ale bylo hotovo. Vysočina, která tolik chtěla vyhrát najednou zase prohrávala a už jen pomyšlení na to, že by musela vstřelit dvě branky jí do ofenzívy nehnalo. A tak bylo otázkou, jestli Klokani vstřelí druhý gól. Luts k němu měl velice blízko, ale tutovku zahodil. Povedlo se to až čtvrthodiny před koncem. Zaviška ztratil balón a Dominik Mašek povedenou střelou pečetil výhru Klokanů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň971118:722
2.FK Mladá Boleslav971117:622
3.Fastav Zlín963019:721
4.Sparta Praha944116:1016
5.Slavia Praha843113:815
6.Bohemians Praha 1905941410:1213
7.Dukla Praha932415:1211
8.FK Jablonec924314:1710
9.MFK Karviná831411:1410
10.FC Hradec Králové93159:1410
11.FK Teplice92348:109
12.1. FC Slovácko923411:159
13.Slovan Liberec82246:98
14.Zbrojovka Brno81528:128
15.Vysočina Jihlava90455:144
16.1. FK Příbram91083:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (805)

Přidat komentář
Rarášek

MAŠEK

Reagovat
kalla

Reagovat
monty25

S Bílkem vzhůru do 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek

Reagovat
Chlupatá máma

Nechápu, proč jsme Maška nepodepsali my, když jsme o něj měli zájem už dlouho předtim... Hlavně že máme Karafiáta, Nitrianskýho a Súkkeníka...

Reagovat
monty25

+ Markoviče

Reagovat
Aldeano

Reagovat
osobnostx

tak úspěch začíná od obrany že...

Reagovat
meno

Karafiát je super

Reagovat
TheMally11

možná tak k svátku

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, ze s nim byl rozhovor v Ábíčku asi před deseti rokama Vyhrál tenkrát nějakej Mc Donald cup nebo něco takovýho a basnili tam o něm jako o velký nadeji...

Reagovat
smazaný uživatel

V Gólu o něm taky psali

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Mozem sa opýtat čo je s Filipom Lesniakom?

Reagovat
Chlupatá máma

Hraje za juniorku, kde dává i docela dost gólů. Měl teď i nějaký zdravotní problémy, ale sám nechápu, že mu JT nedá víc prostoru v áčku místo Karafiáta a Súkkeníka.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

dík ja som myslel ze, tých šancí bude trochu viac, no čo uz snád ešte hej, podla mna na to má.

Reagovat
ZB 07

UEFA do Ďolíčku

Reagovat
Manau

BÍLEK VEN

Reagovat
arsavin

Takhle hezkej pohled na tabulku jsem zažil naposledy jako malej kluk . Sice zápas navíc, ale pátý místo v první lize

Reagovat
db18

*2 zápasy navíc...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
osobnostx
Reagovat
Uwe háže buly

proč nešla Bohemka do pohárů?

Reagovat
osobnostx

Nízký koeficient. Šli jen první tři a pohár.

Reagovat
Uwe háže buly

No a Olomouc je teda modře proč? chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

bonus za fair play

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
osobnostx

Myslím že šli z intertota. Přešli v konci přes Udine a Dortmund nebo tak nějak....

Reagovat
arsavin

Přesně tahle se mi vybavila . A to ještě tenkrát hráli většinu sezóny o titul a až na konci to začali dost kazit.

Reagovat
Aldeano

Tohle byl prostě strašný ročník, samozřejmě hlavně ten závěr...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vobdrzeny goly liberce sou picovina ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nejásej, 5 let zpátky jste byli po 9 kolech dokonce 2. a nakonec jste sestoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

BÍLEK

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek ale docela jede bomby, chytil se v lize rychle

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/281840/sparte-nabizeji-i-granta-kretinsky-ale-bude-bojovat-o-trpisovskeho.html

Zprávu o Grantovi mimochodem přinesl i Procházka z Hattricku. Škoda, že ho Sparta nechce (zajímal by mě teda důvod). Fakt by mě zajímalo, jak by si tady poradil... I když takový terno by to asi taky nebylo, když ho musí nabízet agent.

Reagovat
Losinho

asi prachy ne? musí bejt zvyklej na slušnou dardu..

Reagovat
smazaný uživatel

Když má Sparta na Rosickýho a na Kadlece, tak by na Granta taky měla mít prachy. A v takovým Partizanu asi nedostával o moc víc, než by dostával ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl Hugh Grant, tak už tu je.

Reagovat
Losinho

i s Bridget Jonesovou

Reagovat
Znalec

za vkus

Reagovat
arsavin

Co by asi říkal na izraelskýho trenéra kotel?

Reagovat
Uwe háže buly

ssss

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Jestli s tím přišel Procházka, tak je jasné, že by Grant nakonec z jednání ustoupil.

Reagovat
Kang & Kodos

Představ si, že koupíš hráče za 70 mega, a za dva tejdny mu dotáhneš trenéra, se kterym se nedomluví

Reagovat
guzman

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1.) Je to zid

2.) Není mladej a progresivní, přišel by si dělat v klidu svůj job a to je na naše primadony málo

Reagovat
El Campeon

Doufám, že křéťa nebude vůl a dá na pár zápasů šanci Holoubkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj je pořád prioritou Trpišovský. A pokud je Karl chytrej, tak si za něj řekne Holoubka.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole´. Smažte mu to, než si to přečte nějakej píčus z vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mata
Reagovat
Wat

To je prostě ták špatný, vždycky přijde nějaká naděje a pak se to takhle zrakví. Pokud nepřijde další zázračná bodová série jako každou sezónu, začínám se trochu obávat...

Reagovat
ZB 07

Nebojte, jste od nás jen na 3 body, k tomu ještě marný Slovácko a Příbram...já myslím, že ještě máte spoooustu času na to posunout se tabulkou výš...

Reagovat
Agnar

Hlavně jsme tu ještě my. Sice dřeme ale bodově je to uplně v hajzlu, ted LIberec venku pak Zlín a jsme tam kde jsme byli loni s Vavruškou

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek , Luts , Hubínek,

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Spalovač šancí

To bude sprinterka

Reagovat
Aldeano

Už se to zase blíží...

Reagovat
Frick

"Kdyby dala tu poslední ránu, tak by vyhrála"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň, že je Jablonec obral o dva body

Reagovat
C-M@ster

Vám to může být fuk, když si Sparta zítra z Brna odveze dva výprasky.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

já to budu mít těžký komu fandit nejideálnější by bylo 0:0 a na každé straně aspoň 8 zraněných a 2 červené

Reagovat
Didier Drogba

my víme, postižení to mají vždycky těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
dest1l

Reagovat
C-M@ster

Jílek zpičenej.

Reagovat
Aldeano

Ale Viktorka podle ohlasů dnes nehrála dobře, ale stejně...

Reagovat
PavlíčeQ

*Nejhorší je vést 2:0 10 minut před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejhorší je to vedení ztratit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Jardu Starku to letos bude stát asi o několik beden jablek víc, pustit 3 body sráčům ze Slovácka nebylo vůbec chytrý

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda těch Teplic

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

To je vděk toto... Pelta je dotlačí do ligy i z třetího místa a oni nám za to nemůžou nechat 3 body, když je potřebujeme

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Han střelil první

Skvělý ten Zlín

Reagovat
C-M@ster

Jojo. Díval jsem se na to a hrozně bojovnej výkon a měli brát 3 body. Škoda.

Reagovat
Hokaido

Jako Zlín pěkný vyrovnání a tak... Ale už by mohli jít doprdele.

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych jim i přál, ale až budou za Spartou

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Dokonce to nevydrží...

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně. Bylo hrozně vtipný sledovat loni PL sekci, jak to třeba fanoušci Arsenalu přáli Leicesteru, dokud jim nedošlo, že jim sebere titul. Já už jsem radši opatrnej.

Reagovat
Aldeano

Tak tam se čekalo, jak zvládnou nabitý program kolem vánoc, pak se to už bralo celkem vážně, zvlášť vzhledem k formě top týmů. Ale v 1ize se tohle prostě nestává, naopak je celkem časté, že během podzimu někdo vyletí (Teplice, Sigma, Bolka) a už se mluví o titulu/pohárech a nakonec konec soutěže dopadne podle předpokladů.

Mezi týmy je tady ještě větší kvalitativní rozdíl a taky jak víme, tak ty týmy co si to mají uhrát si to většinou už nějak "uhrajou"

Reagovat
Hokaido

Po loňském Leicesteru už prostě nikdy neříkej nikdy

Reagovat
Aldeano

Tak my jsme věřili

Reagovat
Hokaido

No... V tuhle budu už jsem věřil v záchranu, ,to jo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

*chvíli

Reagovat
Hokaido

* nebo spíš dobu jsem měl na mysli

Reagovat
Hyrax

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

jen at dale bodujou

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Škoda Příbram ale jedeme dál, ještě je čas

Reagovat
pawelFCB

Zadna skoda. Naipak doufam,ze se ta serie bez bodu jeste prodlouzi. Takovej tym nema v lize co delat...ackoliv jim zrejme dneska rozhodci uprel za ruku penaltu...kampan.

Reagovat
Znalec

byly by škoda, kdyby hráči jako Januška, Laňka, Šrain, Chaluš, Ayong, Jedlička nebo Pecháček museli hrát v 2. lize

Reagovat
OtecJaJ10

Příbram bez fanoušků by mi v lize vůbec nechyběla Za nima by mohla jít třeba i Jihlava

Reagovat
pawelFCB

Idealne Pribram s Duklou...ale u Dukly je ten sestup v nejbluzsi dobe nerealny a zrejme bude v lize jeste dlouho...maji schopneho majitele i dobrej kadr...ale cose tyce fanousku...tak je to takova dalsi Pribram. Zrejme to odsere Jihlava...

Reagovat
Mimalu

ještě že tak, nebrat 3 body z Příbrami už by bylo dost kritické, zvlášť s ohledem na nadcházející dvouzápas kde bude každý bod zlatý

Reagovat
Znalec

nevyplatilo by se ti taky přeběhnout ke Zlínu jako Vrabejkovi?

Reagovat
Mimalu

nevyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ako hrá Harba a ako je mozne ze dáva goly? dnes zase 3 i ked jeden do vlastnej. V TT to vyzeralo ze by okrem 11tky gol nedal nikdy.

Reagovat
Aldeano

On je kvalitní hráč, problém asi bude v hlavě a Páník to jak vidno s hráči umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Harba je vyborny futbalista ktory u nas iba nedostal priestor. Podla mna je hoobrovska skoda a mali. Me si ho nechat. On sam chcel v Spartaku zostat. Mimochodom myslim ze gol dal iba 1 ten prvy co som videl daval Vukadinovic.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

podla klubovej stránky to Harba ešte tečoval...... viem ze chcel ostat našiel si v TT priatelku. No škoda hej vzhladom na to aká situácia nastala potom. Najväčšia škoda ale je aj tak Poznar! to nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt. Navyse Harba je vyborny chalan charakterovo je az neuveritelne ze to je balkanec. Co sa tyka Poznara to sa ani nemusime bavit a vsetci vieme koho hlupost to bola ze u nas nezostal.

Reagovat
Al Capone

Jinak Ševci pěkné vyrovnání. V první půlce to byl otřesný fotbal, ale v té druhé už Jablonec vůbec nevěděl. S takovou bude záchrana už po podzimu

Reagovat
andrew96

Pořád to chce aspoň 2 výhry, pak budu klidný.

Reagovat
vrabejka

Takhle bojují šampioni!!!

Dnes jsme měli zápas blbec. 2: poločas jasná dominance, kvalita, šance jen jsme měli smůlu naopak Peltovcům tam spadlo všechno. Ale fakt klobouk dolů jak chlapci zabojovali a ten bod ještě vyválčili. I kvůli těmto památným zápasům se vyplatí fandit Zlínu.

Fastav

Reagovat
pawelFCB

A Slovacku se taky vyplatilo fandit?

Reagovat
vrabejka

S Doškem se mi jejich hra líbila. Pak se ale klub vysral na nákup Utočníka a jde to s klubem dole. Sestup jim ale nepřeju.

Reagovat
Whitemedia

Ty si přestal fandit týmu, protože nekoupil útočníka?

Reagovat
Aldeano

Takže tě naštvalo, že nekoupili útočníka a nebo jsi jim fandil jen kvůli Doškovi?

Reagovat
Rarášek

Slovácko byl Došek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

To budee dobrej blb, prestat fandit klubu kvuli utocnika...vetsi blbost jsem snad jeste necetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrůdo.

Reagovat
vrabejka

už se opakuješ si trapný trolle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

Běž se zabít.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

a tohle je zase co

Reagovat
Hokaido

Mobil. Tři palčáky nahoru to měly být.

Reagovat
Whitemedia

Šikmoočko, co poslouchá negry a jejich rep a ještě má retardovaný mobil..

Reagovat
Hokaido

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budes tvrdak, nacek co posloucha negry a jejich rep

Reagovat
Whitemedia

Masopust pls, já poslouchám Eminema

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo, potrate

Reagovat
Whitemedia

ty vůbec nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne ze ty vis, to nam obema bude stacit...

a nezapomen sem dotahnout co nejvic tech moresu z PL sekce.

Reagovat
Znalec

je to kripl, neřeš toho Ká(d)ra

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mas soukmenovce Masopusta ↑

Reagovat
Aldeano

Jako myslíš, že je Jarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit? Vždyť tam se celej zápas řvalo Pelta ven korát, to není fandění Zlínu. By měli jinak největší fanouškovskou základnu v ČR a fandili by jim lidi na 15ti stadionech každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nefnukej furt

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ve špatný sekci

Reagovat
OtecJaJ10

A jeje, pseudo fans už přebíhají..

Reagovat
smazaný uživatel

¨Slavie má zavřenej stadion nebo proč má po vyhranym derby zase prázdnej stadion?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
djwenca

Van Kessel už se nevejde ani na lávku???

Reagovat
pawelFCB

Na Slovensku hvezda ligy, v ceske lize hrac tak pro druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Děkovačka Baníku před stadionem

https://www.youtube.com/watch?v=fmFiL5MM19g

Reagovat
frankiefcb

to je naprostá paráda

Reagovat
Aldeano

Naposledy se takhle před stadionem fandilo na Sigmě ne?

Reagovat
taws

jojo nezapomenutelnej zápas

Reagovat
icemike

A i tak byli hlasitejsi než domácí

Reagovat
pawelFCB

byla to parada

Reagovat
pawelFCB

Nejlepsi komentar v case 2:29 jak vyjde Brabec"Pane Brabec,nevzdavejte to" ...konecne majitel,co se neboji a muze si dovolit jit mezi fanousky snad uz bude na delsi dobu klid.bez zadnyho pruseru...minimalne do zapasu v Opave.

Reagovat
taws

no snad mu to nějaká banda idiotů zas nezkazí nějakým průserem...ale zatím vypadá že ho to baví

Reagovat
OtecJaJ10

Přesně, byla by škoda, kdyby mu sami lidi házeli klacky pod nohy.

Je to sympaťák, stejně jako Petržela

Reagovat
pawelFCB

to bezesporu..sympatak,schopny majitel,kterymu jde o Banik a nikoliv o to,aby sam sebe obohatil,jako sva posledni majitele...snad tim jeho prichodem budou lepsi casy...rekl bych,ze Banik i fans si to po tom,co posledni roky prozivali zaslouzi...Petrzelw je frajer,zkusenej trener...po dlouhy dobe konecne kvalitni kouc

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze bavi. I za tu Opavu. Akorat musel udelat drsny rozhovor, ze je hotovy z toho nabehu. Ale ne, vy jste si rict nedali a nadavali jste.. Pritom Brabec byl v pohode a v zadnym pripade ani neuvazoval, ze by se na Banik vysral.

Ne nadarmo byl i parkrat zaparit s prateli 3. Polocasu CHzB..

Tak priste, prosiiiiim, nez tu budete brecet a nadavat, nejdrive si to zkuste zjistit u lidi, co maji blizko ke klubu, jaka je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore?

Reagovat
smazaný uživatel

já už bych se nedivil ani kdyby se začalo tvrdit že se chodí bít Brabec i s Bedřichem z Novy někam na louku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb kdyz mam maslo na hlave za hystericke vystupy, tak se to budu vtipne zaoznacit jinak. Nekdo vam rekne, jaka je pravda a ne, nevezmu si ponauceni. Ok.

Schvalne, pokud nekoho znas, kdo je znaly pomerama v klubu, zeptej se ho. A treba dost verejny fakt je ten, ze na konci minuleho rocniku, po zapase s Brnem prijel Brabec i se svou rodinou do Parlamentu a tam slavil...A s kym? Bedrich tam rozhodne nebyl.

Takze pro priste, mlceti zlato a nebrecet, hlavne nebrecet !!!

Reagovat
kubys

Se svou rodinou? Tak to se schválně zeptám Venduly, protože to je blbost non plus ultra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej. Jedna z dcer tam měla údajně natáčet zpívání nejen svého táty, který už byl ve společenské ráži na telefon.

Reagovat
smazaný uživatel

"údajně"... A zpíval "Dneska každý Opavak dostane" jak o dušu.

Jinak žádné hysterické výstupy jsme neměli (pokud ano, tak vy při jejich bránění taky), jen nechápeš, že tam hodně lidí chodí fakt na fotbal a zafandit, ne se dívat na dementní pozéry kteří se potřebují předvést a je jim jedno že někomu uškodí. Zkazilo mi to celkový zážitek ze zápasu (jinak by byl pěkný), příště raději 2xProstějov bez idiotů.

U mě s jejich obhajobou nepochodíš, jestli se o tom chceš pobavit s někým na stejné vlně, zkus to na chacharech.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ti brání zafandit si u fotbale? Nikdy sem nezažil, že by někomu zakazoval fandit na zápase FCB. Tyhle výmluvy jsou horší než ty naši "běžci".

A zkazit zážitek? Tak to pak asi sleduj něco jiného..To derby mělo vše, co mělo mít.

Nemusím nic obhajovat, jen jsem napsal, jak se věci mají. A když tu naražíš na chachary...Tak v tomhle případě je to opravdu lepší příklad, kde se můžou fanoušci pobavit, než třeba číst ten nebetyčný ryk u některých na baníčku a nejen tam.

Reagovat
Puskas

Tak to pak asi sleduj něco jiného... Asi chce sledovat fotbal, ne sebestředné promenádování se partyje týpků po hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mi brání zafandit na fotbale? Třeba běžci zavřením stadionu, jinak bych na zápas proti ČB šel (a na nějakou TV vedle stadionu kašlu, nechtěl jsem svou účastí potvrzovat že se vlastně nic nestalo).

"Sleduj si něco jiného"... Tak ať se bežci dají na atletiku jestli chtějí běhat před lidmi. A jestli jim to stačí 1x za rok, tak masopustní průvod je taky řešení, můžou si vzít i masky.

Jo, u chacharu se poslední dobou pobavíš asi jako na FB, s těmi jsem od schvalování toho incidentu skončil. Je tam pět trolů, několik lidi co srovnávají běh v masce a úprk před securitkou s obranou města a nakonec pár co se s nimi bavit dá, ale jen přes soukromé zprávy aby je ostatní obhájci atletiky neposlali fandit Příbrami. Vlastně tam ani není diskuze, jen hádky nebo chvála na běžce 100x jinak a nikdo ti nevysvětlí smysl nebo cíl toho....ale to je pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

A blbost to není, v tom Parlamentu sem byl taky, bylo tam ale narváno, pač tam CHzB vzalo na pohoštění GieKSu s PNG, tak jsme šli jinam a u dveří jsme míjeli Brabce.

A video je, pokud není od jeho dcery, tak natáčel někdo jiný, protože tohle info mám od člověka, od kterého jsem měl jako jeden z prvních náznaky, že Brabec koupí Baník. A mimojiné má ta osoba taktéž velmi blízko k Brabcovi.

Proto taky vím tudíž, že ten rozhovor byl bububu, aby se uklidnili případní další investoři, aby se uklidnilo město. Brabec věděl, že se něco může stát, bylo to derby po několika letech.

To by asi nešel Brabec tak vysmátý mezi ty oblíbené "běžce" po zápase na parkoviště vysmátý od ucha k uchu, kdyby byl tak hrozně naštvaný, ne?

A nespolupracoval by s ultraskou a OSBB na pořádání projekce.

Reagovat
kubys

Já jsem reagoval na tu rodinu, ne na to, jestli tam Brabec byl nebo ne.

Reagovat
pawelFCB

Taky si myslim, ze do tech novinto rekl schvalne tak v emocich,ackoliv to treba uplne vazne nemyslel...on do novin meco rict musel .. a kdyby mel rict pravdu,ze to bylo ok,ze se nic nestalo...tak by to logicky divne vypadalo,kdyby to rekl majitel klubu. On chtel nejak vypadat pred verejnosti a zmirnit nasledky toho pruseru..nebyt toho prohlaseni,tak by ty nasledky mohly byt o dost vetsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to nebude obhajovat a říkat, že se nic nestalo, proto vyšel ten článek, jak je pobouřený a přemýšlel, že by Baníku nechal.

Ale to už je jedno, jede se dál, kdo chce vidět fotbal, tak jel třeba do Pardubic (třeba na hlavní či okolní sektory, kde byli chachaři normálové) a nebrečel na internetu, jak se nemůže dostat na následující domácí utkání s ČB :-)

Reagovat
pawelFCB

To vetsinou breci hlavne ti,co ani nebyli na Prostejov. Media uz to davno neresi...ale to,jak vzdycky nekdo breci pod jakymkoliv prispevkem Baniku na fb mi prijde uz ubohe...hlavne takove ty prispevky,ze nebyt Polaku,tak by se nic nestalo,zrusit druzbu atd...proste inteligenti.. Uz jen kvuli tomu,ze byl celou dobu od nastupu Brabce klid bez pruseru...s Opavou se dal cekat daleko vetsi pruser..nakonec to dopadlo jeste v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze někteří prostě nemají tu možnost. Takže jsou rádi za každý domácí zápas. Ale chapu, tihle pro Baník neobetovali tolik jako ti co byli na hřišti, takže nejsou důležití.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kastování a přístupu k fanouškům podle odjezděných km je pěkná blbost. Respekt si u vlastních zajistí vstřícným chováním, ne povýšeností. Ale to už jsem jinde.

Reagovat
OtecJaJ10

To se jen tak nevidí

Reagovat
andrew96

Reagovat
Spalovač šancí

Ubojovaná výhra lepší než koncert

Reagovat
Rarášek

Boleslav do pohárů.

Reagovat
Spalovač šancí

Jak jinak. Své jedno kolo mají jisté

Reagovat
Aldeano

vrabejka pls...

Reagovat
El Campeon

koefík

Reagovat
Whitemedia

Už by to asi opravdu chtělo, aby šel Zlín tabulkou dolů, alespoň by si nás ten podělaný ef troll přestal všímat..

Reagovat
smazaný uživatel

..a ty sem prestal lezt

Reagovat
Whitemedia

Smůla Maso, to se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to skoda, ale nic s tim nenadelam

...a nejsem Masopust, ale ten aspon nebulel jak ty furt

Reagovat
Whitemedia

Zrovna ty něco piš o bulení, vždyť sám neustále brečíš..

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem zvědavej, jak dlouho tam ještě bude cpát Škodu, protože tohle Mešanovičovi nemůže vydržet dlouho. A jestli ho bude furt posílat z lavičky, tak na to začne srát jako Bednář. Na druhou stranu, Škoda s vysedáváním na lavičce asi taky nebude úplně happy.

Reagovat
El Campeon

Třeba je tam dá příště oba jak naznačoval v rozhovoru.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo úplně nejlepší. 4-4-2 zkoušel už Uhrin a jak dopadl. Tohle je spíš o tom, že Škoda hrát prostě musí

Reagovat
Aldeano

To je od začátku problém. Nevím proč bylo politické rozhodnutí nechat si Škodu, když se ho nejen mohli elegantně zbavit, ale dokonce by na tom vydělal klub i hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Většina z vás pořád zapomíná, že Škoda je neuvěřitelně užitečný nejen při útočných, ale i při obranných standardkách. Navíc se na něho dá nakopnout v nouzi vysoký míč a on ho v 75 % případů vyhraje a udrží. Tyto dva aspekty hry nemá Muris šanci nikdy dohnat.

Navíc kvůli soubojům se Škodou jsou obránci docela domlácení, záloha utahaná, protože se musí z útočných akcí vracet, protože Škoda rozdal míč. Když se to posčítá, tak se Murisovi otvírá větší prostor, pokud jde do hry až v druhé půlce.

Reagovat
Aldeano

Ale za tuhle cenu?

Reagovat
Spalovač šancí

Ono se klidně může stát, že Muris bude hrát od začátku a dá dva fíky, ale Slavia dostane tři, protože zmizí převaha u standardek + soupeř bude více ve hře/v tlaku.

...

Navíc 3. zápas v řadě se v této sestavě uhrál s nulou vzadu s tím, že soupeři byli poměrně výrazně přehráváni v druhé půlce, ve které byly též vstřeleny vítězné góly. To nebude asi úplně náhoda. A pokud systém funguje, není moc důvodů ho měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda měl jít už v zimě, dokud o něj byl zájem. Od tý doby nehraje nic a to letní prodloužení smlouvy a bonus 15M bylo od Tvrdíka finanční znásilnění.

Reagovat
Kang & Kodos

Když to nejsou peníze Jardy...

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda dnes zachránil tu Murisovu zazděnou šanci.

Reagovat
monty25

Ještě to nevypínejte, teď je pořád Můj fotbal.

https://souteze.fotbal.cz/ct-uvede-novy-porad-muj-fotbal/a3949

Reagovat
ZB 07

"První část se bude také věnovat ženskému fotbalu a přípravě U17 na ME, které se v České republice uskuteční příští rok."

Mně bylo jasný, že to nebude jen tak...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Rád uslyším Rosu a ty tam máš ženský fotbal.. pro každého něco

Jinak " jak vypadá zápasový den rozhodčího" tuhle rubriku dávat v české lize...

Reagovat
Kang & Kodos

"Dnes vám ukážeme, jak vypadá předzápasová příprava Marka Pilného"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Nihilister

To určitě tvl ...a Tebe mám v plánu přihlásit do ty mrdky jménem prostřeno ! Za špatné tipy na EL

Reagovat
monty25

Tak to nevím, jak to chceš udělat. Já umím maximálně ohřát párky. Tipy na EL byly špatný, ale nikomu jsem je nevnucoval. Spíš jsem se zeptal na názor ostatních, ale nakonec jsem to dal stejně podle sebe...

Reagovat
Nihilister

Já si dělám srandu , že jo

Reagovat
monty25

Prej Pavlína Šťastná Oni asi neví, čí je to dcera. Jinak hustý byly ty starý záběry, jak ještě ženská repre dědila dresy po dorostencích. V tom vypadaly fakt strašně...

Valášková má dobrý vzor (Alex Morgan). Jinak z toho přípravného turnaje tam byly záběry jenom z Příbrami a ne z Tachova, kde jsem byl na jednom zápase. Španělky do 17 let jsou fakt dobrý, můžete se přesvědčit sami na právě probíhajícím MS v Jordánsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělky do 17 let si určitě každý rád zapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak už sem se trochu zacinal bat, ze toho gola nedame , ale nastesti se povedlo a kdo jinej nez Me-ša-no-vič nanananana ke konci zapasu to byly klasicky nervy jako u LFC odpoledne parkrat to tam nebezpecne prolitlo, ale zvladli sme to a ziskali hodne dulezity 3 body pred repre pauzou to bylo klicovy, jinak by 3 body z derby ztratili svoji hodnotu

Reagovat
.13

Mozem taku otazku na Slavistou? Ako hodnotite prestup Jara Mihalika?

Reagovat
.13

*Slavistov

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalík je dobrej, je škoda že nehraje víc. Osobně bych ho viděl v základu na úkor Mingazova...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Mingazov je totální traged

Reagovat
Losinho

Nevyrovnaný výkony, často se mu daří spíš jako střídajícímu a když další zápas naskočí do základu, tak je to tragédie. Potenciál ale vidět je.

Reagovat
Bosko

Určitě je to jeden z našich fotbalovějších hráčů. Například s Murisem by si mohli dobře sednout

Reagovat
Losinho

vedle sebe na lávku

Reagovat
Bosko

Nevyrovnaný výkony jak píše kolega nahoře. Na druhou stranu já bych ho stavěl víc na úkor Zmrhala, protože ten je špatnej. V posledních dvou zápasech sice Zmrhal zahrál dobře, ale zkušenost říká, že mu to dlouho nevydrží a zase spadne na svůj obvyklej stav, kdy zkazí na co sáhne.

Reagovat
.13

Dakujem vsetkym. Jaro je skvely hracik, len sa musi vyhrat do formy. A ta konkurencia na jeho post je u vas dost velka. Snad sa mu bude darit a vybojuje si svoju poziciu

Reagovat
Losinho

No pokud by zvládal hrát na RW, tak je konkurence v průměrnym Mingazovovi a tragickym Kesselovi. Přes nohu na LW to má horší, přes Zmrhala a Šventa si nekopne.

Reagovat
.13

V Ziline hraval LW. Ale co si pamatam, ked som proti nemu/ s nim hral, tak zahral aj RW. To by mu mohlo tiez sadnut, kedze na lopte je silny a centre mal celkom slusne

Reagovat
Znalec
Reagovat
Spalovač šancí

Dost neproduktivní. S míčem fajn, ale to je všechno. Možná ho přesunout k futsalistům

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Teda, když jsem se díval na sestřihy zápasů z posledního kola EL a už nevím zápas, ve kterém rozhodčí nepískne 2 penalty, přitom má krásný výhled a druhý zákrok vidí i brankový sudí, to je při nejmenším vtipné. Podivné na tom ještě je, že každá byla jasně písknutelná pro jiný tým. Chápu, jsme lidi, můžeme se splést. To, že my vidíme zákrok z jiného úhlu, sudí ho vidět nemusí. Ale v 21. století...že není možnost opakovaných záběrů z videa, co by sudí shlédl, nebo že nad sudím není komise, co by zápas kontumovala a nutila hrát znova, to mi přijde opravdu šitý na míru podplácení a sázkám.

Reagovat
ZB 07
Reagovat
osobnostx

Co se to děje v Brně ? To je zase nástup...

Reagovat
adalbertus
Reagovat
osobnostx

Koubek je playmaker !

Reagovat
db18

Zbrojovka

Ratajová

Reagovat
Kang & Kodos

Jebat nějakej ofsajd, jste líný mrdky, který kdyby chtěli, tak v 90. minutě vedou o dva, tři góly a nemuseli tohle vůbec řešit. Vůbec nevim, co ten druhej poločas měl znamenat, Holoubek je nahecoval na Inter a tim to skončilo

Reagovat
Aldeano

Tak ještě aby stihl za těch pár dní něco jiného. Moc více toho zvládnout nemohl. Je to dlouhodobý problém v systému hry a na to by potřeboval Holoubek trochu více času. Stejně to dnes nebyl takový ten Ščasného alibistický výkon. Pořád bylo u hráčů vidět větší nasazení (například aktivnější Dočkal stejně jako ve čtvrtek). A zapojení Čermáka se Sáčkem do hry a tím nemyslím, že se pošlou na hřiště, ale opravdu se do hry dostanou...

Reagovat
Kang & Kodos

Nebyl, no. Ale střídání byly na přesně za způsub Ščasnýho, to neříkej, že ne.

Reagovat
Aldeano

Tak poseldních 10 minut tam poslal 3 útočníky, které má. Jaká by sis představoval střídání?

Reagovat
Kang & Kodos

Co tředa Köstla za jednoho z těch tragédů v obraně?

Reagovat
Aldeano

A to by jako vyřešilo v průběhu zápasu co? Nezapomínej, že by pořád hrál vedle Holka, Mazucha nebo Kadlece a první ligový zápas nastupovat jako spasitel...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak tam všechny ty tragédy nechat, proč ne Za tohle by Ščasný dostal pojeb.

Reagovat
Aldeano

A co by s tím jako Kostll zmohl?

Reagovat
Kang & Kodos

Já nevim, nehrál by jako čivava po obrně? Potom to, že zase jako prvního ze tří útočníků nasadí tragéda Juliše, i když na něj kouká tři měsíce a musí vidět, že ten kluk je zralej na hostovačku.

Reagovat
Aldeano

A koho místo Juliše? To není FMko aby jsi hodil Kostla do rozehraného zápasu a on ti to odehrál mezi chlapama stejně jako v juniorce nebo dorostu...

Reagovat
Kang & Kodos

Místo Juliše? Pulkraba samozřejmě, a Juliše jako posledního z těch tří, když už.

Já vim, že by to pro Kostla nebylo lehký, ale to, co předvádí naše obrana, je taková tragédie, že by o moc horší bejt nemohl.

Reagovat
frankiefcb

no já si myslím, že máš pravdu, že čím dřívě tu vaši obranu omladíte, tím lpépe pro vás. Bo Holek, Mazuch a Kadlec to je naprostá tragédie.

Reagovat
Aldeano

Vypněte tu Fifu... Tohle je ale přece irelevantní řešit v průběhu ligového zápasu ne? A o tom se nyní bavíme. Nebavíme se obecně, jestli má smysl Holkova fotbalová existence...

Reagovat
frankiefcb

No já FIFU ani manažera nehraju. Nicméě Holek neměl nastoupit vůbec, když máte možnost dát šanci jinému mladému stoperovi.

Reagovat
Aldeano

Jak píšu, irelevantní... Baví me se o střídání, když už v základu bylo to co dnes bylo Na tohle když tak můžeme rozjet nové vlákno

Reagovat
Aldeano

?? Kdo měl střídat místo těch 3? Pulkrab nastoupil. O 4 minuty později než Juliš...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Juliš jedinej nastoupil, když to ještě bylo 2:1. Bůhví, jestli by Pulkrab vůbec přišel, kdyby to tak zůstalo

Reagovat
Aldeano

Otázka je stejná.. Koho jiného by jsi tam poslal místo těch 3 střídajících hráčů? Ne, jestli by si změnil jejich pořadí... Nebo jde ti jen o pořadí?

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť celou dobu píšu, že bych tam fakt radši viděl toho Köstla, než ty tragédy, protože si neumim představit, že by to bylo horší. Ale dobrý, Holoubek ho zná, a z nějakýho důvodu ho tam nedal. O pořadí potom taky, protože kdyby tam šel první Pulkrab nebo Lafata, a zbejvající dva po vyrování, tak bych to bral

Reagovat
Aldeano

Chtěl tam dát 3 ofenzivní hráče, dát tam na posledních 10 minut obránce, zvlášť pokud by stejně padl gól, tak se pičuje ještě víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Svojí roli určitě sehrálo, že se Köstl včera podílel na otáčení zápasu za U19 na Strahově proti Hradci a nemusel být připraven na 100%. Měl jsem možnost zápas zhlédnout a měl tam několik ostrých soubojů, jak to už u 19 bejvá...+ je to teprve týden po vyléčeném zranění. Dle mého byl plán, že si zahraje jen když se někdo z Mazuch/Holek/Kadlec zraní

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, oni vlastně včera hráli. Tak proč ho ale bere na lavičku, když hrál den předtim?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Holoubka se očekává (až bude jednou hlavní trenér A), že mládež s dospělym fotbalem propojí. Půjde to ale těžko, když bude chtít vyhrávat na obou frontách a zápasy u19 a áčka budou ve stejném termínu. Když vezme opory z mlaďochů načuchnout k dospělákum, tak zákonitě bude hra dorostu o něco slabší, což taky nechce. V sobotu to chtěl vyřešit tak, že Köstla nechá sedět a uvidí se, jestli to tým bez něj zvládne. Pokud by se jim dařilo, jsem přesvědčen, že by hrál dneska na Srbský v základu. Bohužel, na hře v prvním poločase byla jeho absence dost znát, a tak musel Holas o pauze Köstla na hřiště poslat a z Brna tak sešlo.

Abych se dostal k odpovědi : Mazuch s Holkem musej cejtit, že maj v týmu mladou dravou konkurenci, který by se měli bát. Už to jako motivace, aby se snažili zápas odjezdit, je myslim pádnej důvod, proč Köstla po D1 povozit. A teď budu opakovat ten druhej důvod, že by tam naskočil při zranění někoho z obrany.

Reagovat
Kang & Kodos

Na lavičce byl už s Interem, to je dost motivující, bych řekl spíš mi jde o to, že tam měl bejt na lávce stoper, kterej za sebou nemá víkendovejch 90 minut, a nebude tam spíš pro okrasu. Bez něj by se to v dorostu jeden zápas neposralo. Nebo mohl jet někdo starší z juniorky, ty o víkendu nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci sparta 3:3 peltaliga opet pojistena.

Reagovat
C-M@ster

karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pelta je Sparťan

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka a

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, titul už 100% nebude, takže doufám, že v zimě se udělá obrovská čistka, ve vedení i v kádru.

A ta děvka s praporkem si do konce podzimu snad nezamává, tohle nevidět, neskutečný.

Reagovat
Aldeano

To jsou zase předčasné soudy...

Jinak s tou "čistkou" nebo prostě s tou radikální sportovní změnou... To tady jako fans Sparty musíme psát tak často, že už to neni vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

Soudy jsou na místě, už teď ztrácíme hodně bodů, v naší lize se nedá takový náskok tak snadno stáhnout. A my ještě s touhle obranou budeme ztrácet.

Reagovat
Aldeano

To už se ukázalo mnohokrát. Tady ztráci všechny týmy a až na pár vyjímek je mistr spíš jednooký mezi slepými... Plzeň se sice zvedla, ale stále nehraje bůhví co a ještě se s ní ani nehrálo, například proti Austrii špatný výkon. Bolka zatím hraje stabilně, nehraje poháry, ale přesto je ještě tolik zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá tady smysl o titulu uvažovat. Ostatně i hráči ho evidentně vyhrát nechtějí ( čest výjimkám ), ztrácet budou všichni, jenže my také. Hrajeme nejhorší fotbal z týmů na špici a 6 bodů na Plzeň je prostě moc. Já se s tím již smířil.

Reagovat
Aldeano

Po 9. kole možná ztráta 6 bodů je moc? Vždyť proti nim 2x hrajeme. A Plzeň ti přijde neporazitelná? Jasně, že výkony Sparty v lize je jedna velká tragédie, ale prostě je alespoň vidět změna přístupu, zkouší se (dostávají prostor) jiní hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom hráli fotbal, tak ta ztráta není moc, my ale hrajeme strašně. A změna příjde nejdřív v zimě, to už můžeme ztrácet těch bodů třeba 10. S touhle obranou to ani jinak nebude.

Reagovat
Aldeano

A myslíš, že se v zimě vyhodí celá obrana protože nemá formu? A proč přijde změna nejdříve v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě se obrana posílí, protože ať nás bude trénovat kdokoliv, tak uvidí, že tohle nemůže nikdy fungovat. A v rozehraném podzimu s takovým kádrem nemůžeš čekat, že něco změní dříve než v pauze. Hráče liga evidentně nebaví, takový V. Kadlec je geniální příklad. Obrana hoří, změny v kádru dělat nelze, Otavu s Kotalíkem teď taky nikdo nevyhodí....

Reagovat
Aldeano

Tak jestli myslíš prostor v přípravě, tak v tom souhlas. Protože se ukazuje, že ta "nesehranost" je dána právě špatnou přípravou. A dřív se s tím krom změny přístupu dá dělat jen těžko. Ale nemyslím si, že je krom Holka, který je špatný 4 roky potřeba někoho vyhazovat. Ti hráči na to mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, zda někdy nějaká změna přístupu příjde, když ve Spartě hraje až moc hráčů, pro které je ten klub maximum a dál se posouvat ani nechtějí.

Reagovat
Aldeano

Jo, tak tohle je velký problém no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda chtěl zpátky do Sparty, kdý ho liga nebaví? Spíš bych to viděl tak, že Kadlec v Midtyllandu musel makat, tak chtěl zpátky a tady makat nemusí a stejně má jistotu základu..

Reagovat
Kang & Kodos

přesně proto. Pak ani nejde do souboje. Hlavně, že z něj všichni byli unešený, když přicházel. Kdyby makal každej zápas, jako proti Interu, tak nemá v lize co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nepočítáte s titulem tak by se Trpiš hodil teď. Do konce sezony by se otrkal a pak by to třeba mělo potenciál do budoucna.

Reagovat
Aldeano

Tohle je ale jen přání, toho aby někdo dostal prostor. Asi tak posledních 10 let. Nikde není psáno, že někdo ten prostor dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

snad přijde co nejdříve

Reagovat
F.Torres

a pak že brečí slávisti na začátku října zahazovat titul

Reagovat
Aldeano

Ano, obecně platí, že slávisti pořád brečí.

Reagovat
F.Torres

což se poslední týdny potvrzuje, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Brečí radostí.

Reagovat
Aldeano

A co podle tebe změní týdny v tak dlouhé historii?

Reagovat
F.Torres

historie, to je jediné, na co se můžete odkazovat

Reagovat
Aldeano

Jako historii vašeho brečení? Nebo jak? Když většina nějakého subjektu brečí 100 let, tak na tom, že pár jednotlivců jiného a jinak hrdého klubu týdny brečí, mění co?

Reagovat
F.Torres

bože

Reagovat
Aldeano

Nevím co na tom nechápeš. Podstata pro to být slávistou je prostě brečet jako majel kluk, čest vyjímkám. Není jich moc, co nebrečí, ale i tady na EF 2-3 soudní slávisti jsou...

Reagovat
F.Torres

jasně. Podstata sparťana je poukazovat na to, že Slávisti brečí (i když nebrečí) a sám brečet a házet to na ostatní

Reagovat
Aldeano

To určitě ne. A dost si prostiřečíš. To ty nemáš nic jiného na práci, než hlídat co kde napsal sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

Má tě v pasti, vzdej to.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
F.Torres

ty jsi jak malý děcko, nebo jak tak vidím kolegu, tak spíš oba

Reagovat
Aldeano

Dostal si nás oba

Reagovat
F.Torres

Laťka nebyla moc vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, měl by sis najít, co to znamená pojem brečení.

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Křetínský ven. Řebíček je teď mezi majiteli bez angažmá

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Ty si ale blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Bičík zpátky do brány, prosím.

Reagovat
Aldeano

Koubek už na Dukle ani proti Bolce nebyl nejjistější, ale ikdyž už toho má na českého hráče odkopáno dost, tak pořád je mladý a zaslouží si podržet v sestavě. Má opravdu potenciál a narozdíl třeba od takového Vaclíka si v té sestavě opravdu zalouží podržet. Spíš teda nechápu pozvánku do repre.

Reagovat
Rarášek

Neříkám, že na delší dobu. Ale do příštího ligový kola klidně může Bičík nastoupit, ať si zase Koubek uvědomí, že ty chyby co dělá se mu můžou vymstít. Zdravá konkurence je super. Do EL pak může v klidu zase Koubek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vrabejka

Brno!

Neskutečně zabojovali jako my včera! Respekt!

SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodi zabojoval vskutku neskutecne

Reagovat
pepinho2

jdi se zabít

Reagovat
vrabejka

to by jste měli jít spíše vy když jste takhle nezvládli koncovku zápasu s Brnem.

Reagovat
pepinho2

no nezvládli jsme to my, ale ani rozhodčí, každopádně zápas dobrej(pro neutrálního diváka), až na ten konec

Reagovat
Coutinho10

joj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

moc vtipny to neni, kdyby to byla normalni nezkorumpovana liga je to 2:3, proto nikdy nesazat na ceskou ligu, vyjma posledniho zapasu lonske sezony, neprohra pribrami ez 20 hadru.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to byla nezkorumpovaná liga, tak má sparta max. šest titulů. Sparta

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spalovač šancí

Nemá sázet, když tomu nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

on tu ženskou podřízne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
Han střelil první

To ty prachy mohl rovnou vyhodit z okna

Reagovat
Manik...

Když někdo vsadí takhle 100 000, tak mu určitě chybět nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

tem rusum co mu pucili aby moh zaplatit pujcku vod cecencu uz ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... nikdy nevíš. Někdy se takhle dává rána buď a nebo.

Reagovat
smazaný uživatel

ou.

Každopádně - Sparta v Brně ostrá dva za 1,6? To nebylo moc promyšlené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

A přitom stačilo udělat jednu věc...

http://generace21.cz/wp-content/uploads/2013/11/4.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by mě zajímalo, proč se naší ztrátě směje fanoušek týmu, který jako jediný dostal gól od Příbrami (dokonce 3) a zároveň s ní prohrál.

Reagovat
monty25

Z čeho jsi usoudil, že se směju Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne?

Reagovat
monty25

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je skvělé období, sparťani úplně v prdeli, furt brečí, rozhodčí už jim nepřipískávají Luxus, díky za to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

konečně vlastní medecínka

Reagovat
mojmira

Reagovat
raduinho

Reagovat
pingla

Reagovat
dondinho

Vůbec celá tahle sezona je a bude skvělá - Baník v pralesní lize

Reagovat
OtecJaJ10

Tak si ji ještě užívej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

chtěl bych vidět do hlav hráčů a vědět proč na to v lize jebou a nemaj motivaci..

Reagovat
Liquid

tak jak jsem psal, že sudí měli pískat osfajd s Interem pří zásahu Kadlece, tak měli pískat ofsajd i teď, aby ještě lajnový počítali kolik metrů je hráč v souboji je nadlidský úkol, prostě teč neteč, maj to mávat při jasném úmyslném poslání míče do ofsajdu na hráče a ne hrát si na nějaké ofsajdové postavení aktivní atd

Reagovat
smazaný uživatel

ta situace byla jiná, tady se zapojil do hry už před dotykem Mazucha tím že hrál brankáře

Reagovat
Liquid

to souhlas, ale Kadlec se zapojoval do hry rovněž furt a v okamžiku teče Mella byl do 1,5m od Mella tudíž byl v souboji a gól tak neměl podle nových pravidel platit zrovna tak

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Mně přišlo, že Kadlecovi Melo ten míč přímo dovezl, tak proč by za neschopnost hráče měl být Kadlec trestaný?

Reagovat
Liquid

protože využil ofsajdové pozice, nejde mi o Kadlece nebo o Hyčku, prostě nerozumím proč zavedli tento nesmysl, kdy Mello nebo teď Mazuch či co jsou stejně tím hráčem v ofsajdu ovlivněný a tečují to proto, že nechtějí aby se k míči dostal, což by hráč v ofsajdu neměl

Reagovat
Kang & Kodos

Myslim, že tam Hyčka stál před Koubkem a bránil mu v pohybu, to byla druhá věc. Jinak nevim, jestli se to bere, že hrál vědomě/nevědomě, každopádně Mazuch tam šel jak píča a taky si nejsem úplně jistej, jestli to měl bejt ofsajd.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Liquid

jak jsem tu psal chce to plichtu, Brnu to nepomůže a Spartě uškodí

Reagovat
dest1l

Hnusná, blbá a škodící... sezmante se, Lucie Ratajová

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2011/845564.jpg?d41d

Reagovat
smazaný uživatel

To si sem dal snad i její nejlepší fotku

Reagovat
dest1l

Po dnešku začínám nacházet mnoho moudrého v muslimském potlačování práv žen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Ty jsi zase pěkný, inteligentní a samaritán, takže je svět v rovnováze

Reagovat
dest1l

Chápu, že musíš bejt odvařenej štěstím, že nás zařízli, takže tvůj komentář přejdu s úsměvem a tvou rádoby vtipnou odpověd nebudu nijak dehonestovat. Jsi šikovný chlapec.

Reagovat
Spalovač šancí

Ano, já jsú tak ščasné.

PS: Když už jsi tak spravedlivý, kritizoval jsi rozhodčího za chyby v neprospěch Slavie minulý týden v derby?

Reagovat
dest1l

Haha ten vtip si vymyslel sám nebo ti pomáhali?

PS: Kritizuji každou chybu rozhodčího i kdyby měla být v náš prospěch a celkově je mi z tohohle systému na blití. VIDEO VIDEO VIDEO, ale vypadá to, že fotbal se mu úzkostlivě brání. Derby sem neviděl a jsem a za to velice rád, ale včera jsem chvíli sledoval jak srandovně vám nějaká podržtaška mávala vymyšlený offsidy. Je to prostě radost, že ve hře, kde jde o tolik peněz, prostě není možné, nějak minimalizovat chyby těch pruhovanejch mamrdů co si můžou vymyslet / udělat prakticky cokoliv a nanejvýš dostanou stopku na dva zápasy. Škoda, že neexistuje nějaká technologie, co by to dokázala odbourat... oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej sparťanskej typ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mojmira

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde docela pěkná. Taková normální holčena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Monty to teď s ženskym fotbalem nebude mít úplně lehký

Reagovat
dest1l

To teda nebude. Očekávám kvalitní hejt!

Reagovat
monty25

Nevím, co je to za logiku. Mužský rozhodčí ještě nikdy nic neposral? Navíc já se zajímám spíš o fotbalistky než o rozhodčí...

Reagovat
Kang & Kodos

Posral, ale jediná ženská je holt viditelnější víc.

Reagovat
monty25

Furt to ale není žádný důvod, proč nesnášet ženský fotbal. Jinak já vím, že některé ženské rozhodčí stojí za hovno. Třeba tahle nádhera teď taky píská na MS do 17 let...

https://twitter.com/monty025/status/665156192868679681

Reagovat
Kang & Kodos

Mně je ženskej fotbal tak nějak jedno. A na rozhodčí si dneska nestěžuju, a už vůbec ne proto, že to je ženská.

Reagovat
monty25

Ok Tak očekávám, že si pár zápasů nezamává. Záleží, jak to vyhodnotí komise rozhodčích...

Reagovat
frankiefcb

zajímavé, že tu není hejt na Urbana jako chlapa, když včera nebyl schopný mávnou aspoň jeden ofsajd dobře.

Reagovat
monty25

Reagovat
Spalovač šancí

Průběžně se mu smáli

Reagovat
Coutinho10

protoze sme vyhrali...kdyby ne, tak ten hate je urcite

Reagovat
Uwe háže buly

Je to důvod.

Reagovat
Uwe háže buly

A kdyby jí nikdo neplatil za pískání ženskýho fotbalu, tak třeba točí porno.

Reagovat
monty25

Reagovat
frankiefcb

on některých logiku nečekej.

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
Manik...

Reagovat
ZB 07

Fantazie!

Takhle šťastnej jsem ze Srbské už dlouho neodcházel...

Jak to celej zápas vypadalo velmi zle, tak tohle byl na český poměry nepopsatelnej závěr zápasu.

Pravda, 80% utkání nestálo za nic, takhle extrémně slabá Sparta tu už taky dlouho nebyla, ale ten konec to vše napravil.

I když nemohu říct, že by se mi náš výkon líbil, v kombinaci s naprosto špatnou atmosférou byl pro mě tento mač celkem zklamáním...a co také nepochopím, je logika lidí, kteří jdou se sparťanskými dresy přímo mezi brněnské fanoušky...a ještě tam je borec s přítelkyní...

Ale jinak jsem měl aspoň trošku pocit, že jsme chvílemi i bojovali, Vávra hru oživil (na to taky nejsem moc zvyklej ) a i když Sparťani většinu utkání odchodili, tak ten finiš byl opravdu úžasný.

I přesto, že to byl zápas neschopnýho Brna s nezájmem hrající Spartou, tak se na to tady v Brně dlouho nezapomene!

Reagovat
KingMaster13

Užijte si to takové zápasy to je fantazie prostě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

takhle extrémně slabá Sparta tu už taky dlouho nebyla

Zrovna v Brně? Vždyť tam jsme skoro pořád úplně k hovnu.

Reagovat
ZB 07

Jste, ale dneska to byl úplnej extrém. Vždyť to, co proti vám dnes nastoupilo, byl mančaft kvalitou srovnatelnej s Příbramí doplněnej mladíky, kteří maj tak o 2 třídy horší schopnosti, než ti, které máte k dispozici vy. Ale prostě, když jsem viděl tu komickou obranu, tak jsem fakt nechtěl věřit, že takoví hráči mohou hrát za Spartu...

Reagovat
Hokaido

No takže klasickej mančaft Brna v posledních letech...

Ale jo, naše obrana je fakt neuvěřitelná.

Reagovat
ZB 07

Ale stejně na vás ten klasickej brněnskej mančaft většinou stačí...

Reagovat
frankiefcb

on je ještě větší guma než se zdá

Reagovat
Kang & Kodos

Ten tady ještě chyběl. Já se jdu normálně zastřelit. Ještě Míša Kadlec by mohl něco napsat a pak to hnad smáznout.

Reagovat
monty25

Svitkovou na něho...

Reagovat
Aldeano

Ještě s Bedničkou ikona Sparty přece

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

To je blb

Reagovat
Spalovač šancí

Byl by z něj úspěšný prezident

Reagovat
Aldeano

Vzhledem k tomu, jak bravurně ovládá twitter snad mluvčí ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Greny

když jsme jeste u toho ofsajdu nezahral tam Spartan rukou?myslim tim Karavajeva

Reagovat
smazaný uživatel

v komentarich dostava dobreho couda btw nemel by za to dostat nejaky trest? k rozhodcimu se vyjadrovat v den zapasu nesmi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

se vyjadřuje k rozhodčí a ne k rozhodčímu

Reagovat
monty25

https://twitter.com/quelhar/status/782608457535021057

BTW: Očekávám, že to Vácha dříve nebo později smaže, takže jsem to vyřešil takhle...

https://twitter.com/monty025/status/782605310846525441

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Koubek

Reagovat
Sosi

co bychom bez tvého twitteru dělali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Ty se moc nesměj, když mě sleduješ.

Reagovat
db18

No právě, stačí to mít jednou na feedu... Teď to čtu tady a ještě v sekci "neuniklo vám něco"

Reagovat
monty25

Moje tweety nikdy neomrzí.

Reagovat
Hokaido

Měl by hlavně dostat pokutu od Sparty samotný, protože nám akorát dělá ostudu. Zrovna on, takovej kiksař, se musí ke všemu vyjadřovat.

Reagovat
Rarášek

správně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

To je jako jeho ofiko twitter?

Bože, on je snad ještě větší idiot, než jsem si dokázal představit. No tak snad dostane pěknou pokutku a půjde v zimě konečně doprdele.

Reagovat
oli9

nemám toho blba rád ale v tomhle má pravdu

Reagovat
raduinho

buznička Lukášek Vácha nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cumel

Ještě větší blbec než jsme doufali

Reagovat
smazaný uživatel

co od něj jiného čekat....na to,aby to smazal je moc blbý

ale v těch komentech mu to dávají pěkně sežrat

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kostomlat

zrušil bych ofsajdy, pravidlo na nic

Reagovat
Spalovač šancí

Tím bys asi zrušil i fotbal

Reagovat
Uwe háže buly

OT: Co to znamená, když je v inzerátu na pronájem bytu, v poznámkách napsáno cena 150 000kč? Za co se tam jako platí?

Reagovat
Manik...

Měsíční nájem

Reagovat
smazaný uživatel

kauce?

Reagovat
Uwe háže buly

No, ale za co jako to může být? Regulovaný nájemný tam neni, cena je stejná jak u ostatních.. rekonstruovaný to fakt taky nebylo.

Reagovat
oli9

Každou noc dámská společnost s pizzou a chlazeným pivem až do postele a 14 denní dovolená na Maledivách

Reagovat
Uwe háže buly

Ta pizza je lákavá.

Reagovat
Hokaido

Jako nechci brečet, ale neodmávat tenhle ofsajd.... Snad se ta blbka v lize už nikdy neobjeví, protože tohle je na roztrhání licence.

Radost mi udělal Pulkrab. Snad konečně bude dostávat minuty místo Juliše, na kterýho začínám být úplně alergickej. Ten kluk snad nemá ani na Příbram.

Reagovat
dest1l

Chce to asi hlavně vytáhnout nějaký juniory na stopera. Horší než duo Holek + Mazuch, kterým zdatně nalevo sekunduje M.Kadlec to snad ani být nemůže. Já tu juniorku nějak extra moc nesleduju, ale vím, že se tady objevovala nějaká jména mladejch pušek, co by si Holoubek mohl stáhnout do Ačka.

Reagovat
pepinho2

Kőstl by v současné době nebyl horší než ti komici

Reagovat
Kang & Kodos

Já ani nemám sílu si stěžovat na rozhodčí. Dostat tři góly v Brně, který zatim dalo pět gólů v sezoně, to je prostě umění. K tomu ještě ten polomozek Vácha... jestli se přes repre pauzu nesebereme, tak budeme mít velkej problém udělat aspoň 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal Vácha ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo už vidím, ale vlastně se vůbec nedivím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vidím, že už i Sparta se dočkala svého Bortela a Cicmana

Reagovat
oli9

To zas nemávla ta tragická ženská ...tenhle ofsajd vždyt to bylo do očí a to Spartě nepřeju ale tohle.... Ta ženská vůbec nezvládá, v pátek když hrála Boleslav v Jablonci jsem měl chvilku zaplou tv a mávala to taky ona ....Bolka mohla jet sama na bránu po skvělé akci a ona mávla ofajd který ani náhodou zase nebyl.... prostě to nezvládá..Proč ty ženské tahají do té ligy.... at si mavají ženské.... ženská prostě nemá takové prostorové myšlení a vidění.... zaregistroval jsem ji 2x a 2x nezvládla hrubě...za mě

Reagovat
dest1l

Ale pozor na tak ostrá slova, je zde zástup vášnivých feministů a progresivních lidí.

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

Další. Kdyby minutu před koncem nevykopával jak čurák, a kopl to co nejdál, tak máme tři body. Ale je super, že hráči můžou svůj špatnej výkon na někoho shodit

Reagovat
monty25

Já zase chápu, že jsou naštvaní, ale kritizovat rozhodčí na základě pohlaví? Jenom bych zopakoval ten svůj tweet...

Reagovat
Kang & Kodos

Oni maj bejt naštvaný jenom na sebe, k tomu rohu, a vůbec k takovýmu závěru vůbec nemělo dojít. A zrovna Koubek dneska chytal jako ponocnej, ten se tak má co ozývat.

Reagovat
monty25

Přijde mi, že Koubek to má poslední dobou dost na háku. Jednu chvíli zazáří a hned vzápětí to totálně posere...

Reagovat
KingMaster13

bože to jsou jelita. Neříkám že předvedla nejlepší výkon ale posílat jí hned k plotně a odsoudit tím všechny ženy. Přitom kámošova přítelkyně rozumí mnohdy fotbalu třeba lépe než já. Hoši, hoši v první řadě ať začnou u sebe

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně tohle jsou chyby, který se prostě stávaj. Kolikrát i horší (Dukla na jaře). Chlapa pošlou kam, do hospody?

Reagovat
monty25

Nebo do garáže.

Reagovat
KingMaster13

Do garáže

Reagovat
monty25

Doufám, že je Monča Čuhelová řádně zkritizuje v Dohránu...

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam, ze me Cuhelka ojede pripinakem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tak další Sparťan, co u mě teď šel hodně dolů...to tam fakt není nikdo sympatickej?

Reagovat
monty25

Láďa Krejčí už odešel...

https://www.youtube.com/watch?v=e0li2O8Ou9w

Reagovat
ZB 07

tomu teď v Itálii moc fandím... a aspoň za něj mám náhradu v Brně...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

A zrovna do Koubka bych to fakt neřekl Něco jinýho je bezcharakterní Vácha ale Koubka jsem měl do téhle doby za jednoho z nejslušnějších a nejsympatičtějších sparťanů

Reagovat
ZB 07

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jsi vystihl má slova..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mojmira

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Pak se nedivte, že si lidi o sparťanech myslí, že jsou blbci.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

„Můj názor je takový, že ženy by měly zůstat u plotny a ne rozhodovat mužský fotbal.“

Tomáš Koubek po zápase. Ti kluci musí mít hrozně inteligentní přítelkyně.

Reagovat
monty25

Když by neměly pískat, tak by podle Koubka asi neměly ani hrát, ne? Asi mu nedochází, že Sparta má taky ženský tým...

Reagovat
božský John

Jj, to ho urcite strasne zajima. Pokavad pulku tymu nevopichal, tak ani nevi, ze naky zensky za spar-tu 'hrajou'

Reagovat
monty25

Tak hlavně, že s nima fotí kalendář...

Reagovat
božský John

boze muj, nadsazka, retarde.

Proste pochybuju, ze takhle v emocich po zapase by ho vubec neco takovyho napadlo, ze cura proti vetru

Reagovat
monty25

Sám jsi retard, řehtačko.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že budou nějaký stopky... A Koubka bych okamžitě vyřadil z repre.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyřadit z repre to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je vlastně v pohodě veřejně dělat z ženských druhořadý bytosti, který patří jen ke sporáku. Lidi s jinýma názorama bych nás ani nenechal ve světě reprezentovat, však je to v podstatě 3/4 národa, ať všichni vidí, co jsme zač.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Měl by dostat za uši od Sparty, doma, od svazu feministek, od Damkový, ale to je tak všechno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cumel

Za uši od svazu feministek??? Jako že ho banda ženských s knírama, co by v zástupu mohli dělat zátěžovou zkoušku Nuselskýho mostu, ojede připínákem a budou mu u toho předčítat Boženu Němcovou? Přeješ mu...

Reagovat
KingMaster13

Nejsme zrovna v pozici, že bychom si mohli dovolit jen tak vyhazovat z repre

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Koubek, to je úplnej základní kámen repre. Hráč na úrovni Pavlenky, Hrušky, Bičíka..

Reagovat
KingMaster13

tak furt je to dvojka po Vaclíkovi a v případě zranění je to asi nejlepší golman co máme, ikdyž Pavlenka mu docela dýchá na záda uznávám

Reagovat
mickey mouse

proč jako?

Reagovat
Manik...

Za tohle? Jako kdyby jsi napsal ze Sparty, tak to (ne)pochopím, ale tohle je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Že se tady o tom s váma bavím, vy byste ho bránili i kdyby po chybě Gebreho řekl, že negři mají hrát basket a nesrat se do fotbalu..

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo ho tady brání, proboha? Je rozdíl říct "je to kretén" a "je to kretén a měli by ho vyhodit z repre". Schválně, jestli uhodneš, který časti se všichni smějou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám na reprezentaci národa asi trošku jiný nároky, než vy, no. Pak se divme, že je prezident Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víš... třeba jsou i lidi, kteří zastávají názor, že předpoklad pro účast v repre není jen to, že hráč umí kopat do balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

predpoklad mozna, ale to je tak vsechno

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo trochu nemístný, kdyby ve fotbale reprezentovali ti, co umí jenom nejlíp kopat do balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co v repre dělá takovej Petržela nebo ještě nedávno Limberský? Imho řídit ožralej a utíkat před policajtama je dvakrát tak horší prohřešek než to, co řekl Koubek... Ale žijeme v hyperkorektní době, takže to bude nakonec horší než to řízení... (tím ale nesnižuju debilitu toho výroku)

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechámu. O Limberském jsem už dávno tvrdil, že v repre nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hosi vy ste fakt jelita, tohle je fotbal a ne balet

Reagovat
smazaný uživatel

kreslo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by nasrat na ruce a nepustit k vodě.

Reagovat
centos

Za tohle bych měl na stole rozvodové papíry :)

Reagovat
frankiefcb

No já nevím, za to by měla Sparta trošku hráče pokutovat. To zavání docela solidním společenským průšvihem.

Reagovat
smazaný uživatel

ženy spartě nefandí nejsou tak blby, jako chlapi.

Reagovat
KingMaster13

Feministky už si brousí zuby Nicméně tohle já říct před přítelkyní tak jsem za pár sekund nezadanej

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas s nima. Nevim pro maj potrebu se furt srat do muzskyho prostredi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Losinho

Reagovat
Manik...

I když souhlasím s tím, že v mužském fotbale by žena za rozhodčí být neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Spalovač šancí

Jako hlavní rozhodčí

Reagovat
pawelFCB

- Toto stve klub flub feministek..

Reagovat
C-M@ster

Já jsem na to dost zvědavej. Mohl by za to dostat několikazápasovou stopku.

Kdyby prohlásil, že černí rozhodčí by měli žrát banány a ne pískat fotbal, určitě by jí dostal a toto je to samé.

Reagovat
db18

Jaký klub, takový hráči.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Takhle, když se ta situace a pravidla hodně ohnou asi existuje vysvětlení, u kterého by se o ofsajd nejednalo Ale samozřejmě je to chyba rozhodčí. Na druhou stranu, komentáře Váchy, který předvedl snad nejvíc excesů v lize A rovněž Koubka, který by si měl spíš sáhnout do svědomí za ten první gól. To je docela úsměvné. S ženských rozhodčí nejsem nikterak nadšený, ale vyhazovat je po jedné chybě je opravdu mimo

Reagovat
ZB 07

Mě udivuje tolik povyku, kvůli blbýmu ofsajdu...zvlášť když si celej druhej poločas ty sparťanský primadonky přihrávaly na půlce a čekaly na konec. Bylo krásně vidět, že když na nás jen trošku přitlačili, tak naši kluci vůbec nevěděli, co maj dělat a jak trefit balón, aby šel pryč, takže kdyby se jim chtělo, tak nám dají bůra jedou domů s pohodovou výhrou..prohráli si to sami...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale to platí i pro vás. Nepochopil jsem, proč jste byli většinou tak zalezlý, když Holek, Kadlec, a druhou půlku i Mazuch by neubránili ani Fořta se Švancarou.

Reagovat
ZB 07

No my na víc nemáme... kdybychom to otevřeli, tak to dopadne fakt hodně špatně...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale píču, skončilo by to 6:6

Reagovat
ZB 07

Hele viděl jsi i naše obránce? Mě fakt bavil ten závar někdy na začátku zápasu (asi tak v 15.minutě), kdy ti borci ani na 5 pokusů nedokázali odkopnout balon...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vtipny no..Dockal tam poslal nepovedenej centr, balon se tam odrazel jak kulicka v pinballu a po asi 20 kontaktech a 5 vterinach se to vratilo zpet ke stojicimu Dockalovi

Reagovat
KingMaster13

škoda že jsem to neviděl

Reagovat
ZB 07
Reagovat
KingMaster13

to snad ne až takhle jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je ono, okres hadra

Reagovat
smazaný uživatel

to zrychleni jako v grotesce a dochcal jak si tam sednul na zadek ala chaplin...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jako je pravda, že dostat od nás v momentálním složení a formě tři branky + neproměněná penalta a břevno. To je hodně k zamyšlení Ale je to divné, co do jmen ta vaše obrana vypadá hodně luxusně, když se do základu nevejde ani Costa...

Reagovat
Kang & Kodos

Costa se v derby zranil, jinak by určitě hrál. A to byl taky nápad, stavět dneska stoperskou dvojici z Brna...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Ještě k Teplicím: Dneska zasloužená prohra, Liberec byl lepší. Od toho zápasu v Příbrami to bodově stojí za hovno a jak vypadala tabulka ze začátku celkem hezky, tak je to čím dál tím horší. Takže jasný úkol je v příštím kole doma porazit Zlín. Když Teplice jako jediné prohrály s Příbramí, tak ať taky jako jediné porazí Zlín...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy !!!

Reagovat
monty25

Třeba se zbavíte vrabejky...

Reagovat
smazaný uživatel

On je u nás ze slovácka jen na hostování do konce roku. Typuju že příští rok přestoupí do nějakého více "tradičního" týmu (Plzeň, Sparta... ).

Reagovat
OtecJaJ10

Příští rok na hostování do Baníku

Reagovat
andrew96

Ty vole jestli by se ta jíza měla zastavit na Stínadlech Ale možná za toho vrabejku by to stálo, no.

Reagovat
KingMaster13

Fakt se už těším na dohráno jestli tam budou záběry z těch rozhovorů

Reagovat
Hokaido

Jinak já bych se na toho Holoubka si zatím vysral a dovedl někoho jinýho. Vůbec né z toho důvodu, že jsme dneska jráli hrozně, ale protože je to fakt sympaťák a asi bude skvělej trenér v budoucnu. A u nás asi dostane jen jednu šanci. Pokud by jí dostal teď a vyhořel, tak bychom ho za chvíli zase vyhazovali a už by se nikdy nevrátil. A to by mě u něj dost mrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejdete do toho Granta. Bych byl opravdu zvědav, co by s tím týmem dokázal udělat.

Reagovat
Kang & Kodos

To by si z nás slávisti dělali prdel, že nás trénuje Žid...

Reagovat
smazaný uživatel

leda velky hovno

Reagovat
Spalovač šancí

Kvůli jazykové bariéře prd

Reagovat
Cumel

A Vašík Kadlec by měl po prdeli, nebo by mu někdo musel překládat...

Reagovat
Greny

celkem dobrá neděle, Zbrojovka bod se Spartou, Kometa drtí Spartu

Reagovat
ZB 07

jen do nich

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

*Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

k nezaplacení

Reagovat
C-M@ster

Tak Kometa je válec. Základní část zvládnou v pohodě a na PO jsem zvědavej teda...

Reagovat
smazaný uživatel

... Kometa

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

proc nemaj brnaci radi kometu?

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je to komunistickej pohrobek, co měl chcípnout tehdá ve Vyškově... navíc nám do budoucna sebral většinu potenciálních diváků, známe naší mládež ta na dva sporty chodit ani za boha nebude... tedy ne u nás

Reagovat
Greny

a já třeba když to jde tak jedu i na Kometu i Zbrojovku , nemám s tím problém, jen proste Kometa má lepší terminy

Reagovat
smazaný uživatel

jako já nemám problém s lidmi co chodí na hokej, ať si chodí klidně i na vodní polo... mě hlavně serou ti, co na ten "slavný" astronomický kroužek chodí jen kvůli tomu, že to je dnes v módě... pak od stejných lidí slýchávám posměšné narážky na Zbrojovku, takže tak

Reagovat
Greny

ajo nevím jak to chodí, já nejsem přímo ze Štatlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

aha dik. ja se teda v ceskym hokeji moc nevorientuju ale mel sem dojem ze kometa je "cista tradicni znacka" uz kvuli ty hymne jak se zpiva - "slava stoleta vzhuru modrobile saly vzhuru brno kometa"...

jinak slavia ma tady v praze podobnej problem s duklou kera nam vodvadi potencionalni divaky.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
exse

Tak Trpiš právě teď v podstatě potvrdil svůj odchod.

Reagovat
Kang & Kodos

Do lágru?

Reagovat
Spalovač šancí

Teď když jsem viděl situaci v TV, tak bych řekl, že naprosto regulérní gól. Mazuch tou malou domů na Koubka vyrušil všechny ofsajdové pozice.

Reagovat
goodbay

To, ale i v pravidlech je ošetřený, že to ofsajd měl být.

Reagovat
Greny

přemýšlím nad tím naším vyrovnávacím golem a nechápu jednu vec - ofsajd tam byl, ale pokud se má mávat ofsajd az v momente kdy se hráč zapojí do hry tak by to mela byt penalta ne? protoze Karavajev tam evidentne zahrál rukou ruka byla jasne od tela ( a tím pádem je postavení Hyčky uplně jedno protoze ten míč se k nemu ani nedostal, nebranil ani Koubkovi v zákroku (protože ta ruka prisla driv nez Koubek mohl nějak zakrocit, k jeho zakroku tudiz nemelo ani dojit) pak je teda otazka zda by jsme ji promenili

Reagovat
Spalovač šancí

Má nohy do X

Reagovat
C-M@ster

Venku by byl bod se Spartou dobrej, doma je to trochu ztráta. Přece jenom pokud chceme do pohárů, tak to vypadá, že o 4. místo se budeme přetahovat právě s něma...

Reagovat
goodbay

Vtipař.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Vlášek začal mutovat

Reagovat
ZB 07

Ale takhle to je už několik let...a na Srbské to bohužel lepší nebude (teda pokud nebudem hrát o titul )

Reagovat
pawelFCB

Tak z hlediska druheho nejvetsiho mesta v republice je tohle bida...kdyz i nektere podstatne mensi mesta maji lepsi kotel... Ale chapu,ta Srbska je fakt strasny stadion...mi stacilo parkrat na vyjezdech... Jsem zvedav,zda se alespon dalsi genetace dozije rekonstrukce Luzanek..

Reagovat
ZB 07

Jako spíš je smutný, že s tímto kotlem furt stačíme na ligovej nadprůměr...

Ale ta Srbská je katastrofa...dneska bylo zaparkovat v okruhu jednoho kilometru poblíž stadionu v podstatě nemožný. A to ani nemluvím o tom, že kdybych o poločasové přestávce chtěl něco koupit v okýnku, tak tam možná stojím ještě teď...výhled za bránou strašnej (proto taky většinou chodím na protilehlou a ne do kotle) a když ještě vezmu v potaz to, že světla jsou postavený před tribunama, takže v rozích stadionu se ani nemusely montovat sedačky...prostě dementní stadion se vším všudy..

Reagovat
Kostomlat

tak my máme v podstatě 2 kotle - jeden za bránou a druhej na protilehlým sezení (staří Zbrojováci co pamatujou časy Boby za Lužánkama).

Když jsme v sezoně 11/12 byli ve druhé lize, tak se kotel za bránou zrušil a přesunul na protilehlý sezení, a atmosféru dokázal udělat mnohem lepší.

Reagovat
Kostomlat

nic to nemění na věci, že početně je to slabota. Ale vzhledem k počtu lidí je fandění kotle ještě docela v pohodě. Je to daný tím, že na Srbské je kotel za bránou snad 50 m od hřiště - z toho fotbalu člověk absolutně nemůže nic mít. A i když do kotle se chodí dělat hlavně support, tak přece jenom není špatný vidět i něco z fotbalu. Takový kotel BVB nebo Bayernu je taky za bránou ale borci mají fotbal jak na dlani

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Já právě vím, že je ještě skupinka "Borci ze štatlu", pak teda ti, co jsou pod vlajkou "Kohoutky" a pak Zbrojováci...ale bylo by fajn, kdyby se všichni, co mají zájem fandit seskupili v jeden "hlavní" kotel a ten výslednej efekt by byl mnohem lepší...

Reagovat
pawelFCB

Tak to nepopiram, ze patrite k nadprumeru...kdyz to porovnam s ostatnimi celky, snad krome Slavie,Bohemky,SlovackaPlzne,Sparty... Ale kdyby se hralo o titul ci pohary, tak by byla plna i ta Srbska...

Reagovat
ZB 07

No Slovácko...koukni na supporters na poslední souhrny kol. Ti ten svůj kotel taky zmenšujou, jak jen to jde a těch lidí tam je mnohem míň než před pár lety...a výjezdově jsou na tom snad ještě hůř než my...se zbytkem souhlas

Reagovat
pawelFCB

Tak ja to myslel jako suhrn poslednich sezon..ale mas pravdu,ze Slovacko uz neni, co byvalo. To mas tak,kdyz sposuta lidi prestane fandit kvuli toho,ze nenahradili odchazejiciho Doska..

Reagovat
ZB 07

že by ztráta vrabejky znamenala pro Slovácko takový úbytek lidí v kotli...

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
ZB 07

třeba teď budou mít stejný trička i ve Zlíně...

Reagovat
andrew96

Ti sedící pod vlajkou "ZBROJOVÁCI"

Reagovat
OtecJaJ10

Mě se líbí ten dětský koutek hned vedle kotle Brna

Reagovat
Kostomlat

slušnej bizár, hlavně v okamžiku, kdy z kotle začalo lítat pyro

Nevím, koho to napadlo, dat dětskej koutek hned vedle kotle. Já bych dal dětskej koutek na hlavní tribunu a vyházel papaláše

Reagovat
smazaný uživatel

coze? jako fakt tam je deckej koutek jo? to smrdi nepruhlednym financovanim vod ikea.

Reagovat
Rarášek

Tohle vypadá mnohem líp než nějáký zakouřený sektory s miliardou světlic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

OT: Ahoj, chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemá zkušenost s reklamací. Mám dvoje stejné kopačky, ale jen jeden záručák a zrovna od těch, co se mi nerozbily. Takže je nějaká pravděpodobnost, že bych mohl reklamovat ty druhé na záruční list od těch prvních? Oboje byly kupovány na jiných obchodech. Díky za radu. :) Nejsem si jist, jestli tam nemají nějaké číslo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reklamace je buržoazní přežitek, pravý dělník si svou obuv sám spraví

Reagovat
smazaný uživatel

pravej delnickej si hlavne nikdy nekoupi nakej vixlajvant za majlant ze zapadu.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

hmm koukam zes ten nickname nechal chvilku ulezet.

Reagovat
Pyroman

Tyvole, Koubek s Váchou to fakt vylepšili. Hlavně Koubek by měl po dnešním výkonu držet hubu a šoupat nohama, ne vypouštět do novin takové kokotiny. Na druhou stranu, je neuvěřitelný, že to ta kráva byla schopná nevidět, doufám, že na ní komise nebude mírná jenom proto, že je to "emancipovaná žena kritizovaná bandou šovinistů".

Reagovat
Kang & Kodos

Já právě spíš chápu toho Koubka, že se po zápase prostě neudržel. I když měl bez debat držet hubu. Ale Váchovi bych ty internety zakázal.

Reagovat
db18

Škoda, že to nebylo na ČT a pozápasový rozhovor nevedla Čuhelka.

Reagovat
spider_8

Za tohle by oba měli dostat těžký flastr. Za takovéhle kecy by se měli dostávat stejně tvrdé tresty jako za rasismus, nevidím důvod proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha To je král

Reagovat
PP

debilů.. Ruku v ruce s Limberským..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mazuch to řekl pěkné. Sympaťák

Reagovat
Hokaido

Sympaťák to je, ale herně bohužel obrovský zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi vůbec nevadí.

Reagovat
PP

proč? Hrajete prakticky od začátku roku bez DMka, x kol seděl a jeho parťáci jsou Holek, Kadlec či Costa.. Za těchto okolností by tam hořel i Maldini..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Né no. V mnoha případech je úplně jedno, kdo stojí vedle něj. On prostě dělá individuální chyby, který by ve Spartě neudělal ani dorostenec...

Reagovat
smazaný uživatel

hate ala marek suchy vol. 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podíl na dvou golech + zaviněná penalta, proč na sebe víc upozorňovat...

Reagovat
db18

Konečně Poznar s Krmelcem a hned byl ten útok o něčem jiném Sice to byl "jen" Hradec, ale i tak...

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
monty25

Dobře ona!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Mada

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

http://tinypic.com/view.php?pic=2ev3ind&s=9#.V_IV8O9kiJA škoda , že toto Bořek včera zapoměl zmínit akce pred druhym golem Sparty

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
pawelFCB

V ceske lize se bohuzel dost casto chybuje...ti rozhodci nejsou zdaleka kvalitni..pak brecet,ze nekdo nekoho "zarizl"... dokud nebude videorozhodci nebo fakt dobri rozhodci,tak se to bude neustale opakovat....

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší je, že v O2 samozřejmě neukázali ani jednou ofsajd lajnu, i když to ofsajd na 99% byl. Hlavně, že maj pravidlovýho experta, kterej 10x za zápas vzývá videorozhodčí. Kašpaři

Reagovat
pawelFCB

To mi pripomina tusim fifu 09..mavl pochybny offsajd a kolikrat neukazali ani zaznam,jestli fakt byl. Kazdopadne mi to pripada,ze CT je teda daleko lepsi,nez nejaka O2..oni maki casto fakt spatny prenosy..a za to chteji prachy...

Reagovat
db18

Ale zase to nezvládla Ratajová.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

brno happy sunday. ale jako vysoko remizovat doma? nevim no. dost na picu si myslim. budou muset na letny vyhrat aby meli lepsi vzajemnej zapas.

Reagovat
Kostomlat

hafo se hraje na vzájemný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, vůbec nechápu, že obrana, ve které je Kadlec, Mazuch nebo Holek dělá větší chyby, než když byl u nás Kapralik nebo Adamík..a

Reagovat
smazaný uživatel

Dle meho by se to dalo postavit na stejnou uroven...ale vzpominat na ne podrobneji nechci

Reagovat
Puskas

zas dali solidní jistotu, že horší kombo už těžko mít budeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Leda by se sesli spolu v jedne sezone

Reagovat
Puskas

Nebo v exhibičním utkání Nejlepší proti Nejhorším.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jiného od nich čekáš? Holek měl být ze Sparty dávno poslán pryč, solidně tam odehrál 1 rok na stoperu, poslední dva roky je ale úplně mimo. Kdyby ho poslali do Příbrami, tak si ho tam nevšimneš. Kadlec šel strašně dolů a Sparta ho vzala pravděpodobně jen proto, že ho chtěl Daniel. Jedinej, kdo má z fotbalovýho hlediska smysl je Mazuch,ten ale dlouho nehrál a je otázka, kdy a zda ve Spartě se do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne holek je taky preucenej DM jako treba bilek u nas jesli se nepletu ne?

Reagovat
Hokaido

Tak vaše obrana je jiná liga, to je snad jasný.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...ta zenska na ty lajne je snad slepa jak patrona...

Reagovat
diskoschlampe

Co jste to s tím Koubkem ve Spartě udělali? Chytá totál bídu, vykopávat zapomněl, dává dementní rozhovory...

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/tomassyrovatka/status/782640240842444800

Je super vidět, že i když by slávisti měli teoreticky bejt spokojený, tak maj ve vedení ubrečenýho mastodonta., kteýmu Sparta nedá spát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Syrovátka často mele hovna, ale tohle schvaluju, je potřeba trochu pošťouchnout objektivního novináře Konečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

ne to vopravdu neni potreba. kdyz uz tak je stirat na tiskovkach jako minule. vtip nadhled a hlavne duvod k vobrane. ani jedno v tom tweetu neni. ten burt si musi uvedomit ze reprezentuje celou Slavii.

Reagovat
taws

to je strašnej ubožák, tenhle uplakánek

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Monty25: http://www.imgup.cz/image/szN to je jasný, ta mě chce

Reagovat
monty25

Congrats

Reagovat
db18

Pěkná kurva, já to pozvání dostal taky...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Otvorů má pro dva dost, já se podělím

Reagovat
db18

Tak pozor, ať nechytneš zuby...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si chudák Monca nečte diskusi na ef. Nejdřív by viděla že má jednoho posedlého fandů (nic proti Monty, já ti fandim) a pak už si ji tady i jiní rozdělují.

Reagovat
monty25

Myslím, že na FB má těch fandů až až...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Gratulace jen do ní

Reagovat
smazaný uživatel

to je z nakyho mega smartphonu ne?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné jak se to Spartě v téhle sezóně všechno sere a ke všemu se teď do nich ještě pustí nasrané feministky, obrovská sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli brankář Koubek po chybě rozhodčí - ženy, řekl, že by se měla vrátit za plotnu tak je to idiot. Mužské rozhodčí taky neposila po každé chybě do hospody.

Reagovat
Puskas

Ty posílá do hajzlu, prostě každého do nějaké místnosti v bytě.

Reagovat
Greny

Co mi je do Koubka prvotní chyba byl uznaný gol Sparty na 2:1 což vlastně poškodilo nás protože jsme museli dotahovat a zápas se mohl vyvíjet uplne jinak

Reagovat
ZB 07

Řekl bych, že nám paradoxně ten inkasovaný gól pomohl. Sparta si pak myslela, že už se to dohraje samo...naopak bejt to v půlce 1:1, tak na nás pak budou tlačit a dobře to nedopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

muzsky rozhodci posilas normalne do pice a do prdele...ta zenska to chytla jeste dost dobre

Reagovat
Kang & Kodos

V rámci rovnopávnosti jí měl poslat do píče. Nebo spíš do prdele, to je úplně na jistotu

Reagovat
r.mrazik

jako jo...ale zas by dostal nalozeno,ze to je zena...proste mel radeji rict,ze to pekne zkurvila

Reagovat
dondinho

Mně na tom vadí že ženský si vymohly že budou pískat fotbal chlapům, tudíž aby se mezi nima a chlapama-rozhodčíma nedělal rozdíl, ale zároveň jim vadí když pak něco schytají - to už zase chtějí být ženy.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zajimavy uvazovani... navopak je dobre ze piskaj zensky uz jen kvuli boji s celulitidou. navic si nemyslim ze si primo vymohly piskat chlapy. spis to byla nabidka. kdyz se podivas na ceskou scenu tak kvalitnich rozhocich je hrozne malo takze se ten stav musi nak doplnit. treba v budoucnu budou piskat i deti. a hlavne kdyz zensky dokazou kolikrat i lip ridit trucky jeraby lode tak nevidim duvod proc by nezvladly sefovat hriste. delej se sebou neco nebo zustanes sam drevorubce.

Reagovat
Kang & Kodos

Zase kecy o plotně jsou přes čáru, to je čistý buranství. Ale jestli rozhodčímu v afektu hráči vynadaj do čuráků, debilů atd., tak by to ženská měla snášet taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych se klidne i vsadil ze ji treba takovej dockal rek - "si delas prdel ty pico?!". a verim ze to nehrotila nebo "by" to nehrotila a vlasne nehroti vubec nic ani ted. to je plac a na tom to vecinou zustava. proc za ni nesel koubek hned po hvizdu a nevynadal ji? to co predvedli s vachou je tezky neunaseni formou diskriminace na verejnosti. #myjsmesparta

Reagovat
Kang & Kodos

Koubek prostě neunesl a dalo by se to uhrát na to, že to bylo v emocích. A že je Vácha dement, to už je delší dobu jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale chapes vo co mi de? proc ji neco podobnyho nerek do voci tesne po hvizdu? co to je kurva za modu kazat do kamer nebo na sitich? thats low.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, asi viděl, že tam na ní plive Dočkal, tak se na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se ženský těžko říká, ty jsi ale čuják.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdyby ji poslal do piče, tak se to bude řešit úplně stejně. Je rozdíl pokud pošleš do piče muže nebo ženu. Ta rovnoprávnost je totiž trochu pochroumaná.

Reagovat
smazaný uživatel

u koubka se tim potvrdilo to co sem si celou dobu myslel. je to muslimskej goalkeepa´.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ma vizi aby fotbal piskali shemales...

Reagovat
KingMaster13

Jinak Koubek za omluvu Je přeci jen vidět že to byl jen úlet ale pro příště snad nejdříve bude myslet a pak mluvit. Jsem ale rád že nějaký ten charakter přeci jen v něm je

Reagovat
monty25

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu tyhle soudy.. proste to dostal do vedeni nalinkovany, co ma rict a je uplne jedno co si mysli

Reagovat
Puskas

Jsou výroky, kterých člověk lituje, tento bych řekl, že do této kategorie patří.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ne. bejt to jeste v dresu liberce tak jo. ta spartanska rakovina v nem bobtna kazdym zapasem vic a vic.

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Tak to už je nám celkem jedno co si myslí, kdyby vyplavali na povrch poje myšlenky tak jsem taky zralej pomalu na psychiatrii Tady je důležitý ale že na veřejnosti je codex slušnosti což on včera svým výrokem přepískl a omluva je v pořádku. Navíc i na tu omluvu ne každý má koule

Reagovat
hefy

Mně to přijde docela upřímný.

Reagovat
Greny

no ono je to tím že ty výroky ve čtvrtek bude řešit disciplinarka a Koubkovia a Váchovi hrozí 50 litru pokuta, zastaveni cinnosti na 2-6 týdnu nebo výkon fotbalově prospěšné činnosti

takže tak

Reagovat
KingMaster13

Proto se Vácha neomluví 50 tisíc pro něj nic není a je zraněnej takže nějaká stopka ho nemusí zajímat

Reagovat
Greny

hlavně já to u Koubka jeste nejak tak chápu, on byl v ten moment na hristi, byl hlavním akterem toho zápasu i souboje, stane se to v poslední minute, jo nervy ti asi ujedou, ale u Váchy kterej to sleduje nekde v televizi a muze si to vse v klidu rozmyslet co napise je to demence a poslal bych ho taky nekam

Reagovat
KingMaster13

Souhlasím, nicméně ale tohle fakt Koubek přehnal ale byl to fakt jen zkrat jinak věřím že je v pohodě. Vácha je naše ostuda, že jsme takového hráče vychovali To, že šel do Sparty dejme tomu to mě ještě tak nesere ale za to jak se chová jako namyšlenej blbec a přitom Spartě víc zápasů posral než zachránil

Reagovat
Puskas

A nebyl to Váchův tiket za těch sto litrů, co tu kdosi ukazoval? To by se pak taky dalo chápat, že mu létly nervy:). Už se viděl v nových drahých legínách a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha? Rozmyslet? Kámo...

Reagovat
db18

navíc se stejně omluvil všem kromě Ratajový...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To už spíš od ženy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

stará ho doma zmydlila, sraba jednoho

Reagovat
Greny

jakože přišel dom a stará mu řekla : Tomáši dneska ten první gol jasna tvoje chyba, před treti brankou jsi to blbe odkopl , tahni k plotne

Reagovat
smazaný uživatel

ze to veris zrovna muslimovi...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre rano.... ., pani rozhodci ma moje velke sympatie, poslu ji flasu sveho vina a puget, i kdyby ruda chatra dostavala takove goly kazdy zapas, nevyrovna to ani za 50let jeji podrazy, korupci a zlodejny

Reagovat
Spalovač šancí

A podrobnější analýzu najdeme na pravdaozrude.cz

Reagovat
dondinho

rád se rochňáš v hnoji a sračkách ?

Reagovat
Stiksxx

Jako hoši Spartanský u toho spekulovaného gólu můžete brečet jak chcete, ale prostě máte smůlu, protože v úplně stejné situaci akorát na druhé straně barikády jste dali takhle první gól Interu a nikdo o tom nespekuloval. Byla tam jasná teč balonu spartanského hráče. Tohle prostě ofsajd není a paní rozhodčí naprosto precizně posoudila situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to byl každopádně, ty dvě situace byli úplně jiné. Doufám že máš dost IQ na to si zjistit fakta, dřív než na mě budeš reagovat a nadávat mi.

Reagovat
Stiksxx

Ano byli jiné. Ale přitom byly vyhodnoceny úplně stejně. Kadlecův gól byl z ofsajdu, který ani nikdo nereklamoval a tento proti Brnu z ofsajdu nebyl.

Jak už jsem psal v souhrnu z EL Kadlec ovlivnil svým pohybem za míčem hru Mela a ofsajd tedy jednoznačný, tak v zápase s Brnem byl sice Hyčka v ofsajdu, ale svou hrou neovlivnil hru Mazucha. A jelikož tečoval Mazuch míč, postavení Hyčky se v tu chvíli anuluje a může hrát v souladu s pravidly.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé. Hyčka se se zapojil do hry v době když hlavičkoval na bránu Polák, tím že evidentně bránil ve hře Koubkovi a tím ho ovlivnil při zákroku.

Za druhé. Mazuch míč sice tečoval ale neúmyslně a při střele na bránu, což znamená, že Hyčka byl v ofsajdu.

Reagovat
Stiksxx

S Koubkem by se dalo ještě souhlasit, když bych zavřel všechny oči. Ale i tak, by se k balonu nedostal. Ale s Mazuchem nemůžu souhlasit.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovičovi někdo bránil? Možná by to chtělo podívat se ještě jednou na obě situace, pak až něco psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Offside by byl, kdyby před tím nehrál Karavaev rukou, takhle měla být pecka a ne gól z offsidu

Reagovat
Kang & Kodos

Ale to už je problém Královce, asistentka prostě přehlídla dvoumetrovej ofsajd. Navíc penalta se dá i zahodit...

Reagovat
Greny

Handanovičovi ne, ale Melo musel hrát míč před Kadlecem, který tím jeho náběhem a pohybem směrem k míči mohl ovlivnit Mela a tím pádem se zapojit do hry viz Jugas v zápase se Spartou tam se mával a Jugas míč nehrál jen bezel smerem k mici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Melo si balón normálně zpracovával, jen ho špatně trefil. Ale jako je jasný, že v tom člověk hovno vyzná, když to každej druhej týden mění.

Reagovat
Greny

tak v tom pripade teda za mě penalta - protože tam prisla jeste predtim a Hyčka tím pádem nemohl bránit Koubkovi v zákroku protoze hra mela byt prerusena v momente kdy hrál Karavajev evidentne rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině tak. Schválně se těším, co vyleze od komise.

Reagovat
Blasphemer

Vácha opet překvapil. Když už si člověk začne myslet, že jeho zmrdství dosáhlo stabilizované úrovně, tak vytáhne z rukávu nějakou pecku.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej sráč už aby se v létě pakoval do hajzlu, stejně je úplně k hovnu..

Reagovat
icemike

neodolal jsem

https://ctrlv.cz/GtGu

Reagovat
monty25

Váchovo vyjádření: https://twitter.com/OndrejNovacek/status/782926106747924480

S tou poslední větou mu dávám za pravdu. Včera jsem se dozvěděl, že nedávno lajkoval příspěvek na FB žen Sparty.

Reagovat
Hokaido

Co to je proboha za modu dávat všechno do obrázků na twitter?

https://www.facebook.com/LukasVachaCze/posts/1269080696477034

Reagovat
monty25

Já FB nemám, takže jsem to viděl až na Twitteru. No a do obrázků se to dává kvůli tomu, že tak dlouhý text by se tam nevešel...

Reagovat
kubys

On je ještě větší debil, než jsem si myslel... "Nevidím slovo omluva".

Reagovat
diskoschlampe

To vymejšleli s Koubkem spolu, ne?

Reagovat
Hokaido

http://www.livesport.cz/zapas/WzPfksP5/#prehled-zapasu

Podle těch jmen to vypadá jako zápas homosexuálních juniorek....

Reagovat
smazaný uživatel

teplý macek holý š. bělohlávek...

Reagovat
Hokaido

Marco Ferrara, Květ, Laňka...

Reagovat
Kang & Kodos

Králíček

Reagovat
smazaný uživatel

to taky no. vsechno takovy prirodni bezelstny mena.

Reagovat
db18

Poučil se z případu Holzera a přestup do Sparty nevyloučil.

Reagovat
pawelFCB

Rekl,ze by tam sam od sebe nechtel..to by mysela prijit od Sparty fakt luxusni nabidka,aby o tom zacalo uvazovat vedeni,ze to prijme....Sparta je urcute posun v kariere,ale zdaleka to neni snem kazdeho hrace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele