9. kolo
01.10.2016 20:05 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - MFK Karviná 1:0

Dalo se to očekávat. Slavia nakonec Karvinou udolala, ale bylo to velké trápení. V Edenu se hrálo dlouho bez branek až čtvrthodinu před koncem rozjásal domácí publikum Muris Mešanovič. Slavia pod Šilhavým znov vyhrála a opět to bylo s čistým kontem.

Slávističtí fotbalisté si v prvním poločase vypracovali velkou převahou a především zásluhou brankáře Laštůvky se skóre ani jednou neměnilo. Karviná ohrozila branku Slavie jen v počátcích zápasu, ale střela Janečka skončila mimo. Pak už se začal na Karvinou valit jeden útok za druhým. Několikrát měl solidní palebnou pozici Hušbauer, těsně vedle hlavičkoval Frydrych a Barákovu střelu refleivně vyrazil zmiňovaný Laštůvka. Po půlhodině hry odstřelovali domácí karvinskou branku jak jen to šlo, ale Laštůvka byl velice pozorný. Neuspěl ani ve 42.minutě Mingazov a tak se odcházelo do šaten za stavu 0:0.

Převaha Slavie byla výrazná a bylo jasné, že to Karviná nemůže dlouho ustát. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Mingazov znovu Laštůvku nepřekonal! Ofenzíva Sešívaných pak přeci jenom otupěla a až v 74.minutě znovu po delší době vypálil Frydrych.

Karviná nakonec přeci jenom padla. V 77.minutě se sražená Škodova střela odrazila k Mešanovičovi, který se stal podobně jako v derby hrdinou zápasu! Až inkasovaná branka hosty probudila a o vyrovnání se pokoušel Jurčo a Pavlenka, který byl celou dobu bez práce, musel zasahovat. Slavia závěr utkání zdramatizovat nedovolila, hubené vítězství uhájila a navázala na vítězné derby.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
cepinzcegamy

deziluzní 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Kuba94

0:1 možná se zajedu podívat

Reagovat
ondrasch77

3:1, teď to Slavii bude celý podzim šlapat než najedou na "Šilhavý style" a na jaře už budou Slávisti kňučet....

Reagovat
smazaný uživatel

8-1

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
milan78

ještě tak 5 minut šislera v pozápasovým rozhovoru a věřil bych, že karviná dnes hrála jako barcelona..., jenže se ji nepodařilo udolat ten slávistický beton...., škoda karviná, příště ten váš ÚTOČNÝ styl určitě bude slavit úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

i slavisti říkali, že očekávali karvinský beton, ale překvapivě hráli fotbal. Takže to zas tak zlé nebylo, jak se nám snažíš namluvit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele