Česká liga - preview 9. kola

30.09.2016, 08:41, aktualizováno 02.10.2016, 08:50
Previews
Pražská Sparta zajíždí na půdu Zbrojovky Brno, Liberec si to rozdá s Teplicemi a na závěr neděle přijde na řadu utkání mezi Plzní a Hradcem Králové...
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (neděle 14:30)
Po úspěchu s Interem Milán čeká na sparťanské fotbalisty těžký ligový duel na půdě Zbrojovky Brno. Sparta věří, že je schopná výkon z Evropské ligy přenést i do domácí soutěže, koneckonců bodovat potřebuje jako sůl.

Bodovat potřebuje i Zbrojovka, které se zatím pod Svatoplukem Habancem nedaří. V minulém kole sice dostála svým slibům, že bude hrát ofenzivní fotbal, ale po porážce 2:4 s Duklou na body nedosáhla. Se sedmi body jsou Moravané až dvanáctí a s tím nemůže panovat spokojenost. Zlepšit situaci budou chtít už proti Spartě, což je jako vždy velký svátek. "Málo naplat, Sparta je nejatraktivnější soupeř, až pak následují další týmy. Takový zápas je velká událost," prohlásil natěšeně Svatopluk Habanec.

"Soupeř je pro nás trochu tajemný, i sestava je méně čitelná, také mají nějaká zranění. Osobně si myslím, že nastoupí Tomáš Rosický, právě i kvůli těm absencím. To by byl další tahák pro diváky. My jsme každopádně odhodlaní ten zápas odehrát tak, aby divák odešel s pocitem, že jsme do toho dali všechno. A chceme pochopitelně bodovat, protože na tabulku se nám aktuálně nedívá moc pohodlně," dodal k zápasu Habanec.

Spartě se dosud nedařilo a herní i výsledková krize vyvrcholila odvoláním trenéra Ščasného. A pak přišel zápas Evropské ligy s Interem a jakési zázračné obrození. Sparta byla k nepoznání, odehrála fantastický zápas a slavného soupeře jednoznačně přejela. Na trenérské lavici se přitom objevil pro mnohé neznámý David Holoubek.

"Výhra nad takovým velkoklubem vždycky potěší, teď musíme v našich hlavách převexlovat na Brno," nabádá asistent Stanislav Hejkal. Brno sice zvuku Interu nedosahuje, ale doma se dokáže na Spartu výborně připravit. "Musíme se na to dobře připravit. Vycházet z dobré obrany, tak jak jsme vycházeli včera. Hrát týmově a věřím, že si odvezeme tři body," prohlásil po zápase s Interem obránce Ondřej Mazuch.

Zbrojovka bude nadále bez zkušeného Pavla Zavadila a nepomohou ani Litsingi a Kijanskas. Otazník visí nad startem Štohanzla, k zápasu už by ale mohl být připraven. Základní jedenáctka Sparty může být všelijaká, kouč Habanec hovořil o nasazení Rosického, ale jeho start není jistý. Chybět pak určitě budou zranění Vácha, Costa, Zahustel a Frýdek.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jakub Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Lacko, Polák - Pašek, Škoda, Hyčka - Řezníček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, M. Kadlec - Mareček, Dočkal, Čermák, Josef Šural, Holzer - V. Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (neděle 17:00)
Marodkou decimovaný Slovan Liberec přivítá v domácím prostředí Teplice a potřebuje bodovat. Ligová situace Liberce je na pováženou, klub je jen bod od sestupu a proti Teplicích chce za každou cenu uspět. Hostům zatím patří desáté místo.

Minulé kolo se pro fotbalisty Slovanu Liberec nekonalo, důvodem byla rozsáhlá viróza a až nevídaně zaplněná marodka. Ke čtvrtečnímu zápasu Evropské ligy však hráči Slovanu vyběhli a prožili si zklamání. S řeckým PAOKem Soluň vedli, ale nakonec těsně prohráli 1:2. Teď se musí domácí zmobilizovat na utkání proti Teplicím, neboť jejich situace není růžová.

"Chceme zlepšit naší situaci v tabulce, je to domácí utkání a potřebujeme ho vyhrát, to je jasné. Budeme počítat zraněné, vyčerpané a uvidíme, co s hráči udělal ten čtvrteční zápas. Mám strach, aby se některým po tom výkonu třeba nevrátily teploty. V neděli nás čeká soupeř, který hraje venku dobře a má vysoké hráče, což nám moc nesedí. My jsme ale v situaci, kdy ligu musíme zvládnout. Musíme se vyždímat, pak nás čeká reprezentační přestávka, takže bude dost času na to, abychom se dali dohromady," nechal se slyšet liberecký kouč Jindřich Trpišovský,

Teplice rozhodně nebudou pod Ještědem bez šance, navíc venku se jim poměrně daří. Letos si přivezly už sedm bodů. Na druhou stranu nejsou v úplně optimální formě, tři kola v řadě nedokázaly zvítězit. "Hlavně musíme protrhnout tu sérii tří zápasů bez výhry a odvézt tři body," míní teplický obránce Lüftner, jenž zároveň přiznává, že neví, co od Slovanu přesně očekávat. "Sami nevíme, jak na tom hráči Slovanu budou po těch zdravotních problémech, které měli a možná ještě mají. My ale hlavně musíme koukat sami na sebe."

Takřka jistě se v kádru Slovanu neobjeví Pokorný s Machučou, dále je to pak velká záhada. Kouč Trpišovský bude podobně jako s PAOKem lepit sestavu na poslední chvíli podle toho, kteří hráči budou připraveni. Otazník tedy visí u Bláhy, Kubyškina, Hadaščoka, Ševčíka, Dúbravky, Hladkýho, Bartla, Coufala, Karafiáta a Baroše. Teplice žádné takové starosti neřeší a na stadionu U Nisy se představí v plné síle.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Bartošák - Breite, Folprecht - Bartl, Sýkora, Vůch - Baroš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Hora, Ljevakovič, Kučera, Fillo, Nivaldo - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 20:00)
Deváté kolo ligy bude zakončeno večerním duelem Viktoria Plzeň - Hradec Králové. Domácí budou jasným favoritem, v lize naplno bodovali čtyři zápasy v řadě a formu budou chtít potvrdit i proti Votrokům. Ti nemají na západě Čech vůbec co ztratit, rádi by však napodobili Zlín či Bohemku.

Viktorka se v lize rozehrála k výborným výkonům a už čtyři kola v řadě nenašla přemožitele. Porážku neokusila ani v základních skupinách Evropské ligy, dvakrát totiž remizovala, nejprve s Římem 1:1 a teď naposledy s Austrií Vídeň 0:0. Nyní musí Viktoriáni přepnout na domácí soutěž, kde je čeká houževnatý Hradec.

"Hradec je příjemným překvapením ligy. Zatím si na nováčka vede velmi dobře, ale věřím, že v neděli bude odjíždět s nepořízenou. Nechceme hosty pouštět do zbytečných šancí, ale naopak to musíme být my, kdo bude nebezpečný pro branku soupeře. Další tři body do ligové tabulky by pro nás byly příjemným uzavřením náročného období před reprezentační přestávkou," prohlásil brankář Matúš Kozáčik. Také trenér Roman Pivarník před soupeřem varuje: "Je to mužstvo, které je dobré v brejkových situacích. Chtějí hrát kombinační fotbal a navíc se jim docela povedl vstup do sezony. Bude důležité, abychom my byli v utkání důslední a poctiví a dařilo se nám nutit jim náš styl hry."

Hradec naposledy podlehl vedoucímu Zlínu 0:2, ale se svým učinkováním v nejvyšší soutěží zatím může být spokojen. Votrokům patří průběžné deváté místo a do Plzně rozhodně nepojedou jen na výlet, byť je čeká nejtěžší možný soupeř. "Utkání z nejtěžších, na půdě velkého favorita. Ale nemyslím se, že bychom tam měli jet ustrašeně. Vyhrál tam Zlín, remizovala tam Bohemka, takže ani my tam nepojedeme s poraženeckou náladou. Chceme tam bodovat," prohlásil sebevědomě trenér Bohuslav Pilný.

Oba celky budou v kompletním složení. Samozřejmě dlouhodobě je mimo Václav Pilař, který se do velkého fotbalu podíval právě v dresu Votroků.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Kace, Hrošovský, Zeman - Ďuriš, Poznar
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Polom, Plašil - Trubač, Janoušek - Martan, Pázler, Malinský - Žondra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (sobota 15:30)
Minimálně na hodinu se může posunout do čela ligy Mladá Boleslav. Středočeši od tří hodin hostí Duklu a pokud zvítězí, půjdou před Zlín. Hosté však pod novým trenérem neprohráli a zuby si brousí i na Mladou Boleslav.

Mladá Boleslav se v letošním ročníku chlubí vynikajícími výsledky a ne nadarmo jí patři druhé místo, jen o bod za vedoucím Fastavem Zlín. "Postavení na čele tabulky mimořádně prožívat nebudu, já totiž moc dobře znám, že fotbal jsou nejen postupy nahoru, ale i pády dolů," krotí euforii trenér Leoš Kalvoda. Jeho tým dokázal už šestkrát zvítězit, daří se mu zejména venku, kde nejenže ještě neprohrál, ale získal deset bodů! V tomto ohledu jsou na tom lépe jen Zlín (o skóre) a Viktoria Plzeň, ta je venku zatím stoprocentní.

Bolka v tomto kole přivítá Duklu a půjde o hodně nebezpečného soupeře. Po matných výsledcích z úvodu se totiž pražský celek zvedá a pod trenérem Hynkem ještě neprohrál. Navíc se prezentoval ofenzivním fotbalem. "Vždycky je lepší, že i ten soupeř chce hrát fotbal. Ta hra je otevřenější, není to dobývání, nicméně myslím si, že se nesmíme koukat na to, jak Dukla bude hrát. Musíme předvést svojí hru, svůj systém, který máme zažitý. A když zopakujeme výkony z předchozích zápasů, můžeme uspět, bez ohledu na to, jakým stylem budou hrát," rozpovídal se Lukáš Hůlka. Mladá Boleslav naposledy zvítězila v Jablonci 2:1, když se prosadili Golgol Mebrahtu a Tomáš Přikryl. Právě v ofenzívě (Mebrahtu, Chramosta, Přikryl, Magera) je největší síla domácích.

Dukla sice pod Hynkem neprohrála, ale dvě vítězství si připsala doma a pokud bychom se podívali na bilanci venkovních zápasů, už to tak slavné není. Dukla totiž venku nedokázala zvítězit osmkrát v řadě! Její hráči se však na utkání v Boleslavi těší a dobrou formu chtějí přenést i do venkovních zápasů. "Myslím, že to v sobotu bude dobrý zápas, protože teď jsme na dobré cestě," prohlásil útočník Beauguel. Dobré postavení svého soupeře ohodnotil obránce Michal Bezpalec: "Je to kvalitou hráčů a mají tam v Boleslavi skvělé podmínky. Trenér s nimi dobře pracuje a mají dobrý styl hry."

Trenér Leoš Kalvoda stále nemůže počítat s Markem Matějovským, ale i dalšími zkušenými hráči - Kyselou, Čmovšem, Radou, Jánošem a Fabiánem, u kterého je to ale s otazníkem. Důležité absence řeší i Dukla, kvůli zranění nenastoupí Koreš, Podaný, Šimůnek a Vrzal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Mareš, Kalabiška - Mebrahtu, Chramosta
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Kušnír, Bezpalec, Štetina, Preisler - Néstor, Tetour, Hanousek - Juroška, Beauguel, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Vedoucí Fastav čeká další domácí utkání, na zlínskou Letnou zavítá trápící se Jablonec. Severočeši během týdne změnili majitele, ale zdali se to nějak promítne do zápasu se Zlínem, se teprve ukáže. Domácí Ševci jsou jediným týmem, který v lize ještě neprohrál.

Až nápadně se prozatímní jízda Zlína podobá té, kterou předvedl v minulé sezoně Premier League Leicester City. Právě v narážce na to překřtili fanoušci Zlín na Zlincester. "Přezdívka Zlincester se mi líbí. Je mi to sympatické, ale na druhou stranu máme za sebou odehraných osm kol, je za námi teprve úvod soutěže, takže jsme nohama na zemi. Ale určitě když to čtu a vidím, tak se mi to líbí," krotí euforii domácí Pazdera.

"Je příjemné mít formu, jakou máme. Užíváme si to oproti jaru, kdy jsme si to protrpěli. Teď si to naopak snažíme užívat, ale víme, že za těmi výsledky stojí tvrdá práce. Makáme pořád na sto procent, aby ta forma a výsledky vydržely co nejdéle," dodal Pazdera. Zlín naposledy přehrál v Mladé Boleslavi hrající Hradec Králové 2:0 a ligu stále vede s náskokem jediného bodu. V lize navíc ještě neprohrál, z osmi zápasu šestkrát zvítězil a dvakrát si připsal remízu.

Jablonec se podobnou formou chlubit nemůže, je na tom totiž přesně naopak. Nedaří se a nedaří. "Nevyhráváme, někdy to sbíráme po jednom bodu a to je prostě málo. Je lepší dvakrát prohrát a dvakrát vyhrát než remizovat. Máte pak víc bodů a máte z toho větší radost. Teď potřebujeme nějaké utkání, kde to zlomíme za každou cenu. Věřím, že nějaká šňůra už musí přijít, protože si myslím, že výkon mužstva jde nahoru," nechal se slyšet zklamaný brankář Hrubý. Jablonec se potácí až na jedenáctém místě tabulky, šest kol už nedokázal vyhrát a pod čím dál větším tlakem se ocitá kouč Zdeňko Frťala. Jeho svěřenci v minulém kole prohráli s Boleslaví 1:2.

Severočeši v týdnu prodělali jednu výraznou změnu, role šéfa se namísto Miroslava Pelty stal ředitel loterijní společnosti Tipgames André Leonard Kruf. Sám Pelta však stále drží většinový podíl a zůstává v představenstvu.

Zlínu budou scházet Štípek a Živulić. Na druhé straně je výčet zraněných mnohem, mnohem rozsáhlejší. Bazal, Breda, Beneš, Kubista, Kysela, Pernica a Zrelák, ti všichni jsou zranění. Otazník visí i nad startem útočníka Tecla.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Vukadinovič - Diop, Harba
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, V. Kubista, Kouřil, Hybš - Hübschman - Masopust, Jiráček, Mihálik - Mehanovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Duel dvou trápících se celku uvidí stadion U Litavky. Příbram je se třemi body na posledním místě, ale pokud porazí Slovácko, bodově se mu vyrovná. Zároveň půjde o souboj dvou týmů s nejhorší defenzívou v celé soutěži.

Příbram v domácím zápase s Teplicemi prolomila střelecké prokletí a konečně zvítězila, nicméně další víkend na to nedokázala navázat a po těsné porážce s Bohemians opět spadla na poslední místo tabulky. Svěřenci Petra Rady budou mít možnost odlepit se ode dna v zápase se Slováckem, kterému mají za loňskou sezonu co vracet.

Slovácko zatím pod trenérem Levým nenaplňuje očekávání a v tabulce se krčí až na třináctém místě, na což není celek z Uherského Hradiště příliš zvyklý. Moravané už čtyři zápasy v řadě nedokázali zvítězit. Za tu dobu si připsali pouze jeden bod za remízu s Jihlavou. "V zápase se Zlínem jsme měli dobrou první půli, teď s Jihlavou byla zase kvalitní půle druhá. Je před námi důležité utkání v Příbrami, takže pracujeme na tom, abychom konečně odvedli bojovný a koncentrovaný výkon v obou poločasech," našel příčinu nezdarů Stanislav Levý. Je pravdou, že pokud chce Slovácko proti Příbrami uspět, bude potřebovat předvést výkon v obou poločasech. Domácí rozhodně nedají nic zadarmo, navíc U Litavky si na svého soupeře mimořádně věří.

Slovácko tu ale naposledy dokázalo vyhrát. V loňské sezoně se tu v nastaveném čase prosadil Libor Došek. Právě vytáhlý útočník Slovácku velmi schází.

Pro čtyři žluté karty se na trávník nepodívá Chaluš, chybět budou i Divíšek, Ferrara a Nikolič. Na straně hostí bude absentovat pouze zraněný Biolek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Pecháček, Tregler, Jiránek, Krameš - Pilík, Trapp, Borek, Rezek - Majtán, Mahmutovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (sobota 20:05)
Fotbalisté Slavie se po vyhraném derby představí v Edenu proti Karviné. Domácí budou velkým favoritem, ale nováčka v žádném případě nemohou podcenit. Dokáže Slavia navázat na výhru nad Spartou, nebo ji Karviná obere o body?

Slavia s tím v minulosti měla problémy. Po dobrém výsledku se nedokázala zkoncentrovat a následně s papírovým outsiderem ztratila. Platilo to i v loňské sezoně po vyhraném derby, kdy další kolo hrála s Duklou a jen remizovala. Mimo to nedokázala vyhrát i další dva zápasy. "Musíme se umět připravit nejen na velký zápas, ale i na ten malý. Pořád je soutěžní. I to má pro nás důležitou vypovídací hodnotu," prozradil před pohárovým utkání s Chrudimí kouč Jaroslav Šilhavý. Slavia tento "malý" zápas zvládla, vyhrála 3:1 a o další výhru bude usilovat doma s Karvinou.

"Byli bychom rádi, kdybychom pokračovali na vítězné vlně. Po derby jsme zvládli pohár, v sobotu ukončíme náš anglický týden s Karvinou, pak máme zase dva týdny na to se nadechnout a připravit se na další zápasy. Věřím tomu, že jsme správně naladěni na tu vítěznou notu a že to proti Karviné zvládneme," říká trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Zápas MOL Cupu má zasebou i Karviná. Nováček ePojištění ligy přivítal Prostějov a postup si zajistil až v prodloužení! Matný výkon neomlouvá ani pozměněná jedenáctka. "Netrápili jsme se trošičku, ale hodně. A přestože jsme neměli základní sestavu, tak to jsou hráči, kteří jsou v ligovém kádru a samozřejmě hlavně v první půli jsme měli podat lepší výkon," prohlásil kouč Jozef Weber. Podobný výkon jako proti Prostějovu by na Slavii těžko stačil.

Karviná naposledy k ligovému utkání nenastoupila, duel v Liberci byl pro virózu severočechů odložen. Posledním ligový zápas byl ten proti Plzni, který karvinští prohráli 0:2. Sešívaným nepomůže zraněný Berkovec a Kenia. U trojice fotbalistů je start zatím nejistý, jedná se o Škodu, Deliho a Mingazova. Na druhé straně bude chybět potrestaný Panák, Holík a kvůli dohodě klubů také Voltr.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Mihalík, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Mešanovič (Škoda)
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Janečka, Dreksa, Hošek, Zelený - Mensah, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Dokáže už Vysočina zvítězit nebo si ještě čekání na tři body prodlouží? Svěřenci Michala Bílka přivítají Bohemians, kterým se venku s výjimkou jednoho utkání nedaří.

Vysočina Jihlava je už jediným týmem, který v letošním ročníku ePojištění ligy dosud nevyhrál. Poslední Příbram to nedávno svedla s Teplicemi a právě domácího prostředí budou chtít využít i hráči Jihlavy. "Všichni, tedy hráči i realizační tým, si moc dobře uvědomujeme, že nás čeká velmi důležitý duel. Z hráčů cítíme velké odhodlání a touhu konečně duel dotáhnout ke třem bodům. Pro úspěch v zápasech uděláme všechno," prohlásil asistent trenér Michal Hipp.

Nedá se říci, že by Jihlava hrála špatně, koneckonců herně se jí daří, výsledky to však zatím nepřináší. Naposledy si jihlavští přivezli bod z Uherského Hradiště, se Slováckem totiž remizovali 1:1. Nyní v důležitém utkání přivítají Bohemku a to zrovna není oblíbený soupeř. Jihlava totiž v lize Klokany nikdy neporazila. Jednou zvítězila ve Druhé lize, ale jinak má s Bohemians výrazně horší vzájemnou bilanci.

Soupeře opět hodnotil asistent Hipp: "Klokanům se po letním příchodu nového trenéra a poměrně velké fluktuaci hráčů podařilo stabilizovat sestavu. Tým se opírá o kvalitní organizaci hry a slušný kombinační fotbal. K tomu přidává týmový projev, velmi dobrý pohyb hráčů a tradiční odolnost v soubojích. O tvorbu hry se dělí středoví hráči Hubínek a Jirásek, v ofenzívě jsou nebezpeční Mašek, na křídlech Hašek a Luts a na hrotu zkušený Holenda či Mikuš."

Bohemka to je zatím mužstvo dvou tváří. Doma se jí daří, s výjimkou jednoho utkání, na výbornou, venku je to opět, s výjimkou jediného zápasu, nic moc. Aktuální devátá pozice ale přeci jenom Klokanům vyhovuje a udržet se v první desítce budou chtít i po zápase v Jihlavě. Klokani naposledy zvládli zápas s Příbrami a brankou pět minut před koncem zvítězili 1:0. Domácím bude chybět Šulek a Urblík a u dvojice Kryštůfek, Hronek je start nejistý. Na druhé straně se na trávníku ještě neobjeví Čížek s Linhartem a otazník visí u Šmída.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn - Štěpánek, Zoubele - Vaculík, Dvořák, Ikaunieks - Rabušic
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Šmíd, Krch, Havel - Hašek, Hubínek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín862017:520
2.FK Mladá Boleslav861116:619
3.Viktoria Plzeň861114:619
4.Sparta Praha843113:715
5.Slavia Praha733112:812
6.Dukla Praha832315:1111
7.MFK Karviná731311:1310
8.FC Hradec Králové83148:1010
9.Bohemians Praha 190583148:1210
10.FK Teplice82338:89
11.FK Jablonec823312:159
12.Zbrojovka Brno71425:97
13.1. FC Slovácko813410:156
14.Slovan Liberec71244:95
15.Vysočina Jihlava80445:124
16.1. FK Příbram81073:153

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (822)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele