Anglická Premier League souhrn - 2. kolo

23.08.2008, 18:05, aktualizováno 25.08.2008, 22:59
Komentáře a souhrny
Manchester United druhé zaváhání nedopustil. V pondělní dohrávce vyhrál nejtěsnějším rozdílem na hřišti Portsmouthu. Oba týmy se utkaly na začátku sezóny o Community Shield, tehdy byli po penaltách také lepší Rudí ďáblové. V ligové tabulce jsou nyní Pompeys bez jediného bodu poslední.

West Bromwich Albion - Everton FC 1:2

23.08.2008 16:00

Góly: 89. Roman Bednář (pen.) - 65. Leon Osman, 76. Yakubu Aiyegbeni

Jen z pohledu českého fanouška se hrálo na Hawthorns pozornosti hodné utkání. Roman Bednář totiž zaznamenal proti Evertonu svou první branku v Premier League, ta už ovšem příliš jeho WBA nepomohla.

Nuda, nuda, nuda. Na druhou stranu pozitivním poznatkem pro trenéry obou mužstev určitě je značná efektivita v zakončení. Padly totiž tři góly a ani jedna šance nezůstala nevyužita. První pořádná však přišla až v 63. minutě, když se do zakončení hlavou dostal hostující Rodwell. Pro strkání ovšem jeho nekompromisní hlavička nemohla být uznána.

A tak si Toffees spravili chuť za další dvě minuty. Arteta zprava našel ve středu nepříliš střeženého Osmana, ten se dotkl balonu jen dvakrát, aby poté překonal prudkou střelou Scotta Carsona. Baggies tato branka nijak zvlášť nenakopla, a tak Everton do rozložené obrany domácích udeřil ještě jednou a definitivně. Yakubu si pohrál s rozespalou defenzivou West Bromwiche a pak přesnou střelou rozhodl zápas.

Jak už bylo uvedeno výše, český legionář ve službách domácího celku Roman Bednář už jen zmírnil porážku WBA, když v 89. minutě z penalty po ruce Nevilla nedal Howardovi šanci. Přitom mohl klidně vyrovnat, neboť tři minuty předtím trestuhodně ze vzdálenosti necelých 10 metrů minul branku Evertonu. West Bromwich tak ostrý start návrat do Premier League zatím nezvládá, i když prohrává jen těsně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Middlesbrough FC 2:1

23.08.2008 16:00

Góly: 86. Emanuel Pogatetz (vl.), 90. Steven Gerrard - 70. Mido

Kde by byl Liverpool bez svého kapitána? Stevie "Wonder" Gerrard celý zápas s Boro dřel a nakonec také loď coby správný generál opouštěl jako poslední – v 94. minutě rozhodl o tom, že se bude muset Middlesbrough na Anfield Road spokojit jen s radostí z předvedené hry. Bodové ohodnocení žádné.

Do zápasu vstoupili poněkud aktivněji hosté, jenže hned po dvou minutách hry zakončil rychlý kontr Liverpoolu obratným počínáním Torres, když včasně sklepl do druhé vlny Kuytovi, ten si však z hranice velkého vápna na Turnbulla nepřišel. Tato zajímavá možnost Reds do příštích minut dosti povzbudila. Spoluhráče se snažil přesnými přihrávkami krmit především dispečer Gerrard, ale i Xabi, který například v osmé minutě nebezpečně hledal Torrese. Španělský forvard ovšem gólu nedocílil, maximálně mu balon ustřelil pár vlasů. To Boro se sice směrem vpřed dostávalo jen sporadicky, zato když ve 13. minutě sklepával Alves míč na Taylora, který následně pálil krásně pod břevno, divákům na Anfield Road pořádně zatrnulo. Reina ale konečky prstů vytáhl míč na roh.

Na hřišti se nehrálo zrovna v rukavičkách. Během úvodní půl hodiny hry na trávníku nějakou tu dobu leželi Xabi Alonso a Dossena, sami Liverpoolští ale taky soupeře nešetřili. Arbeloa viděl žlutou kartu. Ve 35. minutě se Downing zleva uvolnil doprostřed hřiště a slabší pravačkou zacílil dosti mimo. Tato možnost Boro narušila spíše uspávací pasáž duelu. Na druhé straně po čtyřech minutách odvedl perfektní práci agilní Keane, vnikl do pokutového území hostí a na hranici malého vápna našel Torrese, jenž ovšem zamířil jen do před sebou stojícího stopera v modrém. Do konce poločasu už ani tradičně velmi běhavý a skvěle myslící Gerrard nic nevymyslel, branku tak během úvodních 45 minut přihlížející na Anfield Road neviděli.

Reds to v úvodu sezony nejde, hlavně střílení branek, tam je tlačí bota. Nejinak tomu bylo i v sobotním odpoledni. Tentokrát téměř šance scházely, bylo jich skutečně pramálo a Boro trestalo. Po pomalém rozjezdu do druhého dějství se jako první probudil Egypťan Mido a co nevidět šokoval nejen The Kop, ale celý Anfield. Po hodině hry, konkrétně v 62. minutě, se ještě představil v roli nahrávače, když ke skórování vyzval parťáka z útoku, Turka Tuncaye. Ten se pro míč sice přes bránícího obránce Live dostal, jenže vzápětí zacílil přímo do dobře postaveného Reiny. To Mido měl dnes daleko přesnější mušku. Alespoň v 70. minutě to tak platilo. Po převzetí přihrávky od Aliadiera ve vzdálenosti 25 metrů od branky totiž napřáhl neomylně a po levé ruce brankáře Reiny otevřel skóre. Liverpool v příštích minutách ne a ne ohrozit Turnbullovu svatyni. Fotbalisté Reds vypadali dosti zaskočeně, ale vyrovnání se přesto dočkali. Pět minut před koncem s notnou dávkou štěstí vyrovnal stoper Carragher, když jeho dalekonosný pokus ještě tečoval omylem Pogatetz a Turnbull byl bez šance.

Strhující závěr měl nakonec jinak dost nudný duel. Liverpool se nehodlal smířit jen s bodem za plichtu a hnal se dopředu. Právě vůle vstřelit vítěznou branku klidně až v poslední minutě se Reds vyplácela velmi často již loni a povedlo se i nyní. Ve třetí minutě nastavení ještě Gerrardův pokus z přímého kopu parádně vychytal Turnbull, o minutu později však ze stejně obsazeného souboje vyšel jako vítěz liverpoolský záložník. Při kontrolování balonu možná hrál rukou, to však neubírá nic na kráse jeho následné střele z hranice šestnáctky, která Liverpoolu nakonec vyhrála tento přetěžký duel.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Bolton Wanderers 1:0

23.08.2008 16:00

Góly: 71. Michael Owen

Newcastle s Boltonem St. James téměř unudily, díváci se nakonec alespoň jedné branky dočkali. A k radosti domácích fandů ji dal právě Newcastle, přestože Wanderers byli o něco lepším týmem.

Toons sázeli zejména na protiútoky, přičemž tuze bránili. To se úplně nevyplatilo, neboť za celý zápas registrujeme hned dvě stoprocentní šance hostí z Boltonu. Ta premiérová byla také první v celém utkání a, světe div se, přišla až šest minut před koncem poločasu. Tehdy Muamba donutil Givena zabránit po své levé ruce jasnému gólu.

Poté, po začátku druhého poločasu, dokonce měl Nolan možnost skórovat ze značky pokutového kopu po ruce Taylora. Záložník Wanderers zkoušel překonat zkušeného Ira tentokrát zprava, ale ani takto na Givena nevyzrál. A tak mohl v 77. minutě Michael Owen rozhodnout o výhře svého mužstva, když hlavičkoval na pravé straně pokutového území po centru N’Zogbii skrze Jaaskelainena.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 3:2

23.08.2008 16:00

Góly: 30. Liam Lawrence (pen.), 80. Ricardo Fuller, 90. Mamady Sidibé - 63. John Carew, 84. Martin Laursen

Značně zlepšený výkon předvedli nováčci ze Stoke a pro vítězství udělali jen o trochu více než jejich favorizovaný soupeř. Naopak hráči Aston Villy nedokázali navázat na skvělý útočný fotbal z prvního kola a bod by byl pro ně po průběhu zápasu rozhodně dostačující.

Přes očekávání byli od prvních minut hráči Stoke více než vyrovnaným soupeřem, a tak se první vážnější šance diváci dočkali až v 29. minutě. Po nepřehledné situaci u malého vápna hostů Laursen nestihl uhnout s nohou, o kterou zavadil Delon a rozhodčí rozjásal domácí fanoušky rukou směřující na značku pro pokutový kop. K penaltě se postavil Liam Lawrence a Friedela, který vystihl směr, překonal tvrdou přízemní střelou přesně k levé tyči. Aston Villa tak byla po zásluze potrestána za překvapivě bezzubý útok a nedůraznou zálohu, kvůli které často přicházeli hostující hráči zbytečně o míč.

A to nemuselo být vše. Ve 38. minutě jakoby Friedel zapomněl na své zkušenosti, zbytečně vyběhl mimo pokutové území, špatně si zpracoval míč na prsa a přenechal ho tak Fullerovi. Ten se však nemohl zbavit dotírajícího Laursena a po několika neosvobozujících kličkách vystřelil nad. První probuzení pro Sorensena přišlo až pět minut před koncem poločasu, když se tísněný Carew pokusil vystřelit z hranice vápna ke vzdálenější pravé tyči. Domácí brankář se proti střele mířící pár decimetrů vedle jeho branky alespoň protáhl.

Poslední slovo před přestávkou si ale Fuller nenechal vzít. Po jednom z mnoha Delopových centrů do vápna Villy vyskočil na malém vápně nejvýše a jen centimetry dělily jeho hlavičku od úspěšnosti. První poločas rozhodně nenabral kvalit anglické nejvyšší ligy, což dokumentovala i jediná střela mezi tři tyče, kterou navíc vyslal Lawrence z penalty.

Po změně stran se již hrálo podle předpokladů, nicméně hráči Villans snad zapomínali, že Sorensen již není jejich spoluhráčem a prakticky každý možný nebezpečný kop mu směřovali přímo do rukavic. Stoke hráli v obraně bezchybně až do 63. minuty. To Carew našel na vápně stojícího Ashleyho Younga, který nikým neatakován čekal několik vteřin, než ucítil za zády norského útočníka, patičkou ho lehce uvolnil a birminghamský kanonýr ke vzdálenější tyči zamířil přesně. Nabuzená Aston Villa mohla za další čtyři minuty vést, když Youngův centr minul o pár centimetrů Barry, jehož střela by mířila do odkryté části branky.

Jenže deset minut před koncem si právě Barry řekl o odchod z týmu, když nikým neatakován přihrál na polovině hřiště soupeři a následný rychlý kontr zakončil Fuller, který přesprintoval Laursena a z těžkého úhlu propálil střelou po zemi Friedela. Uběhly dvě minuty a Laursen, cítící vinu za oba góly, dorazil přímý kop Ashleyho Younga, když měl na malém vápně před sebou prázdnou branku.

V 90. minutě se dostal k hlavičce ze dvou metrů Olofinjana, byl však zády k bráně a míč dopadl na horní síť. Podobně si za dvě minuty vedl Creswell, který si zpracoval míč a střelou z otočky ze sedmi metrů minul branku o metr. Do třetice všeho dobrého pro Stoke přišlo v poslední, čtvrté minutě nastavení. Delap po několikáté rozehrál aut až na malé vápno, kde si nejvýše naskočil střídající Sidibe a i přes nedůraznou hlavičku ke vzdálenější tyči přispal první historické vítězství pro svůj tým v Premier League.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Hull City 1:1

23.08.2008 16:00

Góly: 38. Jason Roberts - 40. Richard García

Hull City nadále těží z prvoligové euforie. Ani teď neprohrál, když na branku Blackburnu bleskově odpověděl Garcia, aby pro svůj tým zachránil alespoň bod za remízu.

Jestli si někdo myslel, že Rovers, povzbuzeni výhrou v minulém kole nad Evertonem, zašlapou nováčka z Hullu na své půdě do země, hluboce se mýlil. Hned zpočátku utkání málem zamáčkl domácím oči do důlků Geovanni, když v páté minutě tvrdou ranou pořádně vystrašil Paula Robinsona. V příštích minutách ale přeci jen převzali taktovku pevně do svých rukou domácí. Ve 13. minutě ještě slabě střílel Reid, po chvíli nepochodil ani Pedersen s povedeným halfvolejem. Ovšem ve 38. minutě už to Rovers vyšlo.

Těsně před poločasovou pauzou se ujal Blackburn vedení. Stalo se tak poté, co si pro dlouhý míč od Ooijera za obranu soupeře zaběhl Roberts, počkal si na první pohyb Myhilla a chladnokrevně ho prostřelil. Jenže radost byla předčasná. Během dvou minut se totiž domácí dočkali odpovědi na svůj úder. Faganův centr z hloubi pole usměrnil na zadní tyči do sítě Garcia a bylo hotovo.

Druhý poločas se sice neobešel bez zajímavých gólových příležitostí, ale samotné branky se už nedostavily. Důvod je zřejmý: oba celky se nikam nijak zvlášť nehnaly. Za zmínku stojí snad jen vcelku povedený pokus Santa Cruze z otočky nad branku, který se datuje do 77. minuty, či dvojšance Hullu v nastavení druhé půle. To nejprve Barmby našel ve vápně nehlídaného Folana, jehož vychytal bravurně Robinson, pak nepochodil ani Ricketts. Po zásluze se tak oba soupeři o body podělili.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 1:2

23.08.2008 16:00

Góly: 73. Jermaine Jenas - 55. Kieran Richardson, 83. Djibril Cissé

Strhující hra byla k vidění na White Hart Lane. Diváci nejprve přihlíželi krásné trefě Sunderlandu, pak obdivuhodnému mletí soupeře v podání Tottenhamu, logickému vyústění v podobě vyrovnání a nakonec pohádkové třešničce na dortu – trefě Cissého při jeho debutu v dresu Sunderlandu.

Juande Ramos, španělský lodivod Tottenhamu, trochu nečekaně nezařadil hvězdného útočníka Berbatova na lavičku náhradníků, natož do základní sestavy. Takový tah odůvodnil tím, že bulharská modla Spurs nebyla na souboj se Sunderlandem dostatečně soustředěná. Na druhé straně se zase Londýňanům postavil Steed Malbranque, ještě loni tahoun právě Kohoutů.

Kohouti neponechali hned zpočátku nic náhodě a zhurta se na soupeře vrhli. V prvních pěti minutách však ani akce Lennona ani centr Zokory nenašly u jiných hráčů Tottenhamu svou návaznost. Fotbalisté Sunderlandu se v úvodu utkání omezili víceméně jen na nakopávání míčů směrem vpřed. Sotva uplynulo deset minut, Modrič z dálky konečně zkusil štěstí. Zatím se ale jednalo jen o velmi nepřesný pokus. Tottenham tak nadále spoléhal spíše na rychlá křídla Bentleyho s Lennonem, která podnikala jeden nebezpečný výpad za druhým. Kupříkladu v 19. minutě Lennon zprava nádherně za pomoci Zokory pronikl k brankové čáře, před Bentem ale zasáhl na poslední chvíli soupeřův obránce.

Uběhlo 25 minut od úvodního hvizdu sudího a v pokutovém území Tottenhamu šel k zemi Diouf. Ač se penalty domáhal, seč mu síly stačily, nakonec se pískal jen roh ve prospěch Black Cats, z něhož nebezpečná šance nevzešla. Za minutu se na druhé straně o "desítku" pokoušel i Bale. Rozhodčí už ovšem ze sebe nehodlal dál dělat kašpárka a nekompromisně odměnil Balovu hereckou etudu žlutou kartou. A tak se hráči opět zaměřili hlavně na hru na nohou a ne na zemi a bylo to ku prospěchu věci. Malbranque ve 39. minutě z hranice šestnáctky protáhl střelou přesně do tyče Gomese, jenž by dost možná i v případě přesnější střely zvládl balon vytěsnit na roh. Následně po Malbranquově bojovném výkonu mohl pálit Diouf vysoko nad. To bylo v podání hráčů Sunderlandu a Tottenhamu v první půli vše.

Stejně jako úvod prvního poločasu i začátek toho druhého opanovali Spurs. Ve 48. minutě ještě musel King odhlavičkovávat po rohu Sunderlandu, pak však na druhé straně ze stejné standardní situace vytěžil Bale, zcela nehlídaný, hlavičku těsně nad branku. V příštích minutách ale na hřišti dominovali hosté a také zanedlouho do rozhárané obrany Spurs udeřili. Nejdříve hlavičkoval v 52. minutě Collins nepřesně. Za chvíli poté Dioufovu křižnou přihrávku usměrnil Murphy sice do protipohybu Gomese, ten však pohotově ještě na pár vteřin pohromě zabránil. Na pár vteřin proto, že hned po 60 sekundách – v minutě pětapadesáté - se míč od Kinga odrazil k Richardsonovi do souboje s Jenasem na hranici šestnáctky. Ten bývalé křídlo ManU jen taktak vyhrálo, aby následně parádně slabší pravou nohou vystřelilo na vzdálenější tyč, kam Gomes nemohl doskočit.

Zápas nabíral na obrátkách a dopředu se logicky tlačil především Tottenham. V 61. minutě příznivcům Black Cats přeběhl mráz po zádech hned několikrát, když Bentleyho centr z přímého kopu propadl až k pozornému Gordonovi, ten ho však vyrazil jen před sebe do skrumáže, kde se málem včas zorientoval Woodgate. Naštěstí pro hosty ani on, ani Bale skórovat nedokázali. Branku nevstřelil ani Bent na konci 63. minuty, když šel ze strany sám na soupeřova brankáře. Z takřka nulového úhlu si ovšem na Gordona nepřišel. Skotský brankář levou nohou vyrazil míč na roh. A když nepochodil ani Geovanni s technickou ranou ze stejné pozice, ze které pálil před pár minutami Bent, nad White Hart Lane se začínaly snášet černé mraky. Fandové Spurs však nadále neztráceli naději. A Jenas taky ne. Poté, co ho hlavičkou na zteč vysunul Bent, si však lobovaným pokusem též hlavou na vyběhnuvšího Gordona nepřišel. Respektive přišel, ale nezacílil přesně z důvodu skvělé poziční hry skotského brankáře. O pár okamžiků později Bentley z hranice velkého vápna zamířil přesně pod břevno, Gordon ale nadále udržel čistý štít. Děkovat za něj může konečkům svých prstů, které v tuto chvíli bezchybně úřadovaly.

Ne navěky. Spurs se dočkali v 73. minutě, kdy nejprve Modriče v dobré šanci Gordon ještě vychytal, pak ale neměl nárok zasáhnout i proti dorážce Jenase. Průběh utkání se v příštích minutách zklidnil a Spurs jako by ukolébala jen vyhlídka na remízový konečný stav. To se nakonec domácím hrubě vymstilo. Parádní centr Murphyho z levé strany totiž parádně proměnil ve vedoucí branku Djibril Cissé, teprve nedávno získaný Sunderlandem na hostování z Marseille. Velký díl viny na tomto gólu nese brankář Gomes, který nejprve na vysoký míč vyběhl, pak si to ale rozmyslel a už bylo pozdě. Zároveň ale také dva stopeři, mezi něž si vysoký Cissé snadno naskočil a do protipohybu brankáře suverénně udeřil.

Tottenham už tentokrát neměl dost sil a času na odpověď, a tak Djibril Cissé zaznamenal na White Hart Lane další veledůležitou branku. Dříve jí docílil již v dresu Liverpoolu, když v prvním kole ročníku 2004/05 v Londýně otevíral skóre. Teď však znamenala vítězství jeho mužstva, kdežto před čtyřmi lety takto dopomohl Reds jen k remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 1:0

23.08.2008 18:30

Góly: 21. Brede Hangeland

První porážku "členského" klubu nedotknutelné Big Four obstaral Fulham, když na svém hřišti v rámci londýnského derby zaslouženě přehrál Arsenal. Jedinou branku utkání zaznamenal ještě v první půli stoper Hangeland za asistence Bullarda.

Dost opatrně vstoupily do tohoto utkání obě strany. Především Arsenal byl až nečekaně hodně zaskočený, a i proto mohl Gera v 7. minutě nastartovat Zamoru, jenž však v nadějné pozici pálil velmi nepřesně. Naopak bezmocnost Gunners dokonale ilustruje Walcottova nepřesná přihrávka pod sebe, jež utnula snahu Arsenalu zaskočit v té chvíli rozhozenou obranu Fulhamu.

Hosté naznačili alespoň zčásti svůj potenciál ve 12. minutě, když Van Persie středem hřiště poslal na zteč Adebayora, tomu se balon zastavil o patu, on ho však ještě získal pod kontrolu a střílel jen těsně mimo. Na druhé straně na začátku 15. minuty Zamora hlavou vybojoval střeleckou pozici pro Murphyho, jenž však ze vzduchu bez přípravy pálil dost nepřesně. Příštích pár minut se odehrávalo ve znamení neustálých ztrát balonu ve středu pole, až v 19. minutě Sagna na zadní tyči našel za pomoci menší teče Nasriho, ten do bravurní palebné pozice sklepl Van Persiemu, holandský forvard však trestuhodně minul.

A potrestání na sebe nenechalo dlouho čekat. Katastrofální bránění standardek opět zradilo Arsenal. Hangeland si pro centr z rohu došel naprosto s klidem a ve skluzu, který parádně načasoval, nedal Almuniovi z čtyř metrů žádnou šanci. Stalo se tak 21. minutě. Za dvě minuty málem Kanonýři odpověděli, ovšem Adebayor, jenž o hlavu převýšil všechny bránící soupeře, po centru Sagny zacílil jen do tyče.

Čím dál tím nervóznější Arsenal pak v příštích minutách nedokázal převzít taktovku utkání a dělal jednu chybu za druhou. Když už se tak stalo, zvládli Gunners alespoň zabránit tomu, aby pokusy Cottagers doplachtily až k Almuniovi. Arsenal spoléhal jen na protiútoky, na něž se navíc vydával jen sporadicky. Jeden takový neproměnil po přihrávce Adebayora Walcott, když z hranice šestnáctky pálil nad. To byl ale jen takový výkřik do tmy, jinak působil přechod Arsenalu do útoku dosti křečovitě, jako by spolu hráči hráli prvně. Naopak Fulham sice nijak neurčoval tempo hry, ale houževnatou hrou trápil leckdy obranu rivala. Kanonýrům, a zejména pak Van Persiemu, nepřidalo na sebedůvěře rozhodně ani to, že holandský útočník ke konci první půle pálil z nadějné pozice z přímého kopu vysoko nad a na oplátku si za takový "výkon" vysloužil posměšný jásot a tleskot fandů Fulhamu. Napravit toto zaváhání mohl až v druhém poločase.

Na začátku druhého dějství neměli hráči Arsenalu nějak dramaticky častěji míč na svých kopačkách a jen místy ho zvládli delší dobu nepůjčit soupeři. Střílet už navíc zapomněli úplně, ani Fulham však Almuniu nijak během úvodních deseti minut neotestoval. Po jedné z povedených a v klidu vedených akcí zvládl opět poměrně nebezpečně centrovat Sagna. Stalo se tak v 59. minutě, nikdo z hráčů v červeném však na balon nedosáhl. Na druhé straně za další minutu utekl Seol a Zamora se dostal na hraně malého vápna před bránícího hráče a zakončil trestuhodně nad břevno. Menší nepozornosti obrany Fulhamu pak opět na opačném konci hrací plochy využil Adebayor k velmi nepřesné střele ze střední vzdálenosti. Domácí i nadále dirigovali hru, Kanonýři nemají sílu, o čemž vypovídá i pohodlná kombinace snad pěti borců v bílých dresech, na jejímž konci stál Davies se svou střelou příliš vysoko. Ale i fotbalisté Cottagers nemají v sobě zabudované dynamo, a proto mohl jednu z nepozorností obrany využít Van Persie, když dostal nepatrnou skulinkou míč do středu pole zhruba 20 metrů od branky, aby následně střílel jen těsně vedle bližší tyče. Vzápětí tentýž hráč z přímého kopu otřel svou střelu o zeď, a tudíž neuspěl.

Až v posledních deseti minutách si konečně Arsenal zjednal na hřišti pořádek a hru kontroloval. Ale výsledkem byla v 84. minutě akorát střela Nasriho do protihráče ze strany velkého vápna a Adebayorova střela doprostřed brány. Naopak v jednu chvíli se na branku hostů dokonce řítilo trio fotbalistů v bílém proti samotinkému Songovi. Dempsey však nepochopitelně přečíslení zbrzdil, málem se ukličkoval k smrti a pak se poroučel k zemi. Celé nastavení druhé půle strávili hráči Arsenalu výhradně na polovině soupeře, šance na gól už si ovšem nevytvořili, a tak poněkud nečekaně odcházejí z londýnského derby poraženi.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Chelsea FC 0:1

24.08.2008 14:30

Góly: 4. Deco

Také dnes svěřenci manažera Scolariho ukázali, že na Wigan umějí. Vedení 1:0, do kterého se dostali už ve 4. minutě zásluhou Deca, udrželi až do konce a připsali si na konto další tři body.

Chelsea nastoupila, podobně jako před týdnem, v rozestavení 4-5-1 a ani tentokráte nemusela na gól moc dlouho čekat. Konkrétně do 4. minuty. To se dopustil faulu zhruba 22 metrů před brankou Pollitta Lee Cattermole a portugalský záložník Deco Wigan potrestal. Jeho krásná střela z přímého kopu skončila až v síti. Zkušený záložník tak zaznamenal i ve druhém zápase v novém působišti přesný zásah.

Domácí fotbalisté po inkasovaném gólu přidali a na nějakou dobu dokázali dostat Chelsea pod tlak. Velmi nebezpečně vypadala šance už v 7. minutě, kdy zaměstnal Čecha nepříjemnou střelou Amr Zaki. Český brankář ve službách Blues se v první půli nenudil. Wigan byl Chelsea vyrovnaným soupeřem. Ve 26. minutě předvedl nádhernou akci. Přihrávku za obranu dostihl Palacios, patičkou jej poslal za sebe přímo na Zakiho, který ihned pálil. Připravený Čech ale jeho ránu vyrazil.

Šanci na pojištění vedení měl Nicolas Anelka. Po Decově přímém kopu však hlavičkoval nad břevno. V 41. minutě se jediný hostující útočník dostal do další slibné šance. V pokutovém území byl však sražen k zemi a vehementně se dožadoval penalty, rozhodčí Wiley ovšem zákrok posoudil jako dovolený.

Do druhého poločasu už nenastoupil na straně Latics Jason Koumas, kterého nahradil Daniel De Ridder. Ovšem ani tato změna Wiganu moc nepomohla. Předváděná hra diváky ve druhé půli atraktivitou nadvakrát nebavila. Především pak chyběly skutečné gólové šance, a to na obou stranách.

Až v 66. minutě se pokusil brankáře Pollitta ohrozit z velké vzdálenosti Michael Essien, jenže moc dobře si nevedl. S jeho nevýraznou střelou si domácí gólman poradil. O tři minuty později se dostával do zakončení v pokutovém území Frank Lampard a až obětavý zákrok Cattermolea odvrátil pro domácí nebezpečí. Těsně před koncem normální hrací doby se předvedl opět Petr Čech. Ten musel tentokrát zasáhnout proti nepříjemné střele, kterou vyrazil na roh. Z něho Wigan nic nevytěžil, a proto i tentokrát odchází ze zápasu bez bodu.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 3:0

24.08.2008 17:00

Góly: 65. Daniel Sturridge, 70. Elano, 76. Elano

Ve druhém nedělním zápase slaví tři body Manchester City. Ten si poradil v poměru 3:0 s West Hamem United, když jednu branku zaznamenal Daniel Sturridge a dvě Brazilec Elano.

Mark Hughes opět řešil problém s obsazením útočné řady. V minulém utkání na půdě Aston Villy do zápasu poslal Cheda Evanse, nyní se rozhodl pro Daniela Sturridgeho a této volby určitě nelitoval, jelikož jeho tým byl v ofenzívě mnohem aktivnější, než před týdnem.

Už ve 12. minutě bylo před hostující bránou hodně horko. Po rohovém kopu Petrova se nejprve snažil prosadit Ireland, bezvýsledně, a následně také Ben Haim, jehož střelu Davenport se štěstí zblokoval. O deset minut později se naopak vyznamenal při přímém kopu Petrova gólman Robert Green. Citizens byli v prvním poločase aktivnější.

Dobré příležitosti ke skórování měli Ireland i Sturridge, ale ani jeden se nedokázal prosadit. V 37. minutě přišel důležitý moment celého zápasu. Vůbec první červenou kartu letošní sezóny viděl hostující Noble. Manchester se snažil ještě v první půli početní výhody využit, nedokázal to však a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se už Citizens prosadili. West Ham toho v tomto zápase skutečně moc nepředvedl, a tak muselo přijít potrestání. V 58. minutě se sice ještě Elano neprosadil, o sedm minut později už ovšem míč do sítě střelou pod břevno dostal Daniel Sturridge. Hammers mohli vzápětí vyrovnat, ale opět zklamali v koncovce.

Uběhlo pět minut od prvního gólu a domácí fotbalisté mohli jásat podruhé. Ireland sklepl míč v pokutovém území na Elana a ten se v zakončení nemýlil. Gólman Green neměl šanci. Stejní hráči se zanedlouho postarali o třetí branku v bráně londýnského klubu a rozhodli tak tento duel.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Manchester United 0:1

25.08.2008 21:00

Góly: 32. Darren Fletcher

Pompeys na své půdě nevyzráli na favorizovaný Manchester United a prodloužili tak neblahou sérii bez vstřelené branky již na 516 minut. V této sezoně vycházejí v Portsmouthu navíc bodově naprázdno, naopak na řece Irwell doufají po tomto úspěchu v trvalý návrat na vítěznou vlnu.

Před utkáním mnohé překvapila přítomnost jednoho fotbalisty v základní sestavě Portsmouthu. Díky absenci Kranjčara dostal příležitost předvést se od začátku Armand Traoré, nová posila z Arsenalu, přičemž nastoupil nalevo v záloze. V útoku vedle Defoea postavil Harry Redknapp, lodivod Pompeys, vytáhlého Petera Crouche.

Portsmouth dal hned zpočátku několika jistými kombinacemi slovutnějšímu soupeři najevo, kdo je na Fratton Parku doma, a šlo se na věc. Už v první minutě testoval tvrdost balonu Diop střelou zpoza šestnáctky, o pár decimetrů však minul vzdálenější tyč. Na druhé straně se zase nemusel James hnout proti ráně Rooneyho z nebezpečné vzdálenosti po pasu Browna.

V příštích několika minutách už se hra podstatně zklidnila a hrozil především Manchester občasnými centry do pokutového území, jednou se zajímavým obloučkem pokoušel vyzvat ke skórování Andersona Rooney. Ani to Red Devils nevyšlo. Pořádnou střelu předvedl až v 19. minutě Paul Scholes, když z dálky poslal svou pověstnou dělovou ránu přímo do rukavic Jamese.

Ke konci 25. minuty pak měl další gólovou příležitost na svědomí Evra, jenže útočil na svou branku. Crouch nadělal svým neuhlazeným pohybem pořádný rozruch mezi dvěma obránci ManU a Evra pak v tísni zblízka zakončoval do ležícího Sara, od nějž šel míč do zámezí. Třetina zápasu byla málem za námi, když se Manchester na delší dobu zabydlel na polovině soupeře. Z postupného obléhání velkého vápna Portsmouthu ovšem nevytěžil nic jiného než pas na Evru do ofsajdu.

Jenže za dvě minuty to vyšlo takřka po stejné trase, na konci stál důrazný Fletcher na malém vápně a následný sled nešťastných zásahů hráčů v modrém dresu nemohl gólové radosti hostům zabránit. Branka podle oficiálního zápisu padá nakonec na vrub záložníka Red Devils.

Náskok měl tak Manchester v kapse a neměl potřebu se těsně před poločasovou pauzou někam nějak zvlášť hnát. Portsmouth se jen stěží dostával k balonu, a když, nebylo třeba v řadách Rudých Ďáblů panikařit. Jen roh ze 40. minuty vyvolal trochu vzruchu ve vápně Manchesteru, jenže hlavičku Campbella nakonec nikdo v modrém do sítě nedokázal usměrnit. To bylo ze strany Pompeys v první půli vše, co udělali pro vyrovnání.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji domácí, hnáni touhou po srovnání skóre, ale Davis pálil po sklepnutí Crouche mimo. Hosté zase odpověděli bleskovým útokem, Evrův křižný pas však neměl šanci Tevez usměrnit do sítě, a to hlavně díky obětavému skluzu Distina. O pár chvilek později, ve 49. minutě, se branky docílit povedlo Argentincově parťákovi z útoku Rooneymu, jenže jemu zkazil radost pro změnu zdvižený praporek pomezního. Zda po právu je těžké posoudit, byla to hraniční situace.

Portsmouth se nadále ne a ne usadit před brankou soupeře, Manchesteru až moc často vycházely brejky. Například ke konci 58. minuty utekl Rooney a nahrál na prsa Andersonovi, jeho střela ale měla spíše legrační parametry, než strach budící. Na druhé straně po delší době vylekal Van der Sara povedenou ranou z velké dálky Thomas, jenž nahradil na hrací ploše Traorého. Avšak červení byli nadále aktivnějším celkem. Anderson z hloubi své poloviny vysprintoval až do situace 2 na 1 s Rooneym, ale ke konci mu nezbyly síly na pořádnou přihrávku spoluhráči.

Další nadějnou akci, tentokráte Evry, zase zmařil jeden z pozorně bránících obránců Pompeys, když vložil nohu do Francouzovy přihrávky na malé vápno. Na Fletcherově dělovce ze zajímavé pozice si zase smlsl blokující protihráč, aby z následného rohu hlavičkoval nadějně, ovšem těsně mimo, Vidič. Portsmouth stále spoléhal hlavně na jedovky, letící směrem k Sarovi z převeliké dálky. Jednu takovou měl na svědomí v 72. minutě Diop. Na druhé straně se neostýchal vypálit ze střední vzdálenosti Tevez. Vedl si ale o mnoho hůře, když ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Za dvě minuty měl možnost vystřelit z podobné vzdálenosti ještě jednou, jen byl pro tuto chvíli balon v klidu. Svůj přímý kop ale promarnil, James přečetl jeho úmysl nachytat ho na vzdálenější tyči. Na opačném konci hrací plochy si vedl Diarra ve stejné pozici ještě hůře, když napálil jen dlouze stavěnou zeď. Alespoň už ale dokázali Pompeys překročit svůj stín a vyvinout na slovutného soka jakýs takýs tlak. Zkušenost Manchesteru ho však dokázala brzy rozprášit, a tak letos Pompeys vyšli opět střelecky i bodově naprázdno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC22005:06
2.Liverpool FC22003:16
3.Blackburn Rovers21104:34
4.Hull City21103:24
5.Manchester United21102:14
Newcastle United21102:14
7.Aston Villa21016:53
8.Manchester City21015:43
9.Bolton Wanderers21013:23
10.Everton FC21014:43
11.Middlesbrough FC21013:33
12.Fulham FC21012:23
Sunderland AFC21012:23
14.Arsenal FC21011:13
15.Stoke City21014:53
16.West Ham United21012:43
17.Tottenham Hotspur20022:40
18.West Bromwich Albion20021:30
Wigan Athletic20021:30
20.Portsmouth FC20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (394)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jdou na poháry?

Reagovat
herbage

Tottenham to s útokem na Big4 koukám myslí smrtelně vážně.

Reagovat
Oxbow

Klasicky to nakoply na startu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsem u Poolu očekával Prohrává a v poslední vteřině haluzácky vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole bude definitívne najnenávidenejším týmom (samozrejme ale že až po chelsea, tak je neotrasitelná ) tým od rieky Mersey. Nakonci si spočítajme, kto všetko mal potrebu si kopnúť do lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse super...Bednar taktez...smesny LIverpoool!!:D

Reagovat
Devil

Liverpool me trosku posral naladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Pool je ale v čele napriek všetkému

Reagovat
M0rb1D4S

No a to ještě ale nehrála Chelsea, ale ta aspoň hraje teďkom pěkný fotbal ale to co praktikuje Liverpool to je ještě více než antifotbal a pokud vím tak se mělo nastavovat 3 minuty a po 3.5 minutach už Middlesbrough odkopli míč za půlku ale rozhodčí nechal pokračovat hru, čili ten gól ani neměl padnout. Rozhodčí to nechal a popravil tak Boro..... ten Loserpool nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si se asi nedival prtoze v 90 min.kdyz uz rpozhodci rek ze se nastavujou 3 min. tak se tam zacl valet O´neil a hraci LFC si stezovali a on ukazoval na hodiky ze toma stoply tak drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš po jednom zápase říct že chelsea ted hraje pekny fotbal??

Reagovat
smazaný uživatel

no říct se to dá ale o manchesteru ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je tak nemam rad...

Reagovat
herbage

kohopa?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Však ona jim ta haluz jednou dojde...

Reagovat
herbage

To jsme dva.

Reagovat
smazaný uživatel

To nas bude vic, ale snad se jim to behem sezony vrati.

Reagovat
herbage

I kdyby ne, tak je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

tři

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich mám rád, ale už by mohli prestať s tým neustálym nakopávaním

Reagovat
bakasa

slepice ...the Yids forever in our shadow

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mal zaciatky sezon spatne, ale body moc nezbieral, tak snad im to vydrzi a neskor potvrdia i svoju jarnu formu.

Kazdopadne opat som ziadne extra tempo slavnej Premier League nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není náš problém....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jen jednou zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč...?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze si usetris cas i pracu, ktoru mozes vyuzit na tvoje problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si ji radši neušetříš ty a neupustíš od těch trapných provokací?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze uz dlhodobo( minimalne 2 roky v premier jeden zapas na kolo) sledujem, ze po futbalovych forach sa siri kopu klamstiev.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se cítíš jako ten osvícený, kdo nás má všechny vyvést z těch bludů..?

Reagovat
smazaný uživatel

Rad by som mal na tom i svoj podiel, to je jasne. Ale ked sa k realite dopatrate i bezo mna, tak budem spokojny tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano říkejme tomu osvícenský pohled na fotbal fanouška PD. To už je tak neskutečně ohrané, až to začíná být nudné....Ale pokud vás to stále baví a něco vám to dává....

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj, to som nepochopil. Ty so mnou nesuhlasis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na Pool nekoukal takže konkrétně o tom zápase se nebavím, ale všeobecně rozhodně nesouhlasím.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma v tom pripade caka este hodne prace. Buduci tyzden som tu zase. Ale ako sledujem ten Arsenal, tak mozno uz dnes. Tam je to tiez hodne "vysoke" tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, když v Anglii už nehrají Britové, ale cizinci, tak se tomu nejde ani divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, o kvalitu je zaujem.

Reagovat
fantomas

Je to ospalé, ale obecně patří Arsenal z mého pohledu k nejběhavějším týmum PL. Taky nelze porovnávat dle jednoho kola nebo dokonce ted v případě Arsenalu dle jednoho zápasu. Krom toho možná to bude trochu alibistické, ale Wenger v týdnu trénoval jen s Denilsonem a Almuniou a zbytek plnil náročný program reprezentací, takže i to mohlo zapříčinit tu dnešní znatelnou unavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja tu nehovorim o jednom zapase. Premier League pravidelne sledujem viac ako dva roky a vysoke tempo je skor vynimkou ako pravidlom.

Reagovat
fantomas

To ti fakt nevěřim, že ji sleduješ, to se na mě nezlob.

Reagovat
smazaný uživatel

Verit mi nemusis, o to sa ta neziadam.

Reagovat
fantomas

No tak koukej. Když to vezmu kolem a kolem, tak je asi dle tebe Premier League jen tuctová soutěž, když se tam jen nakopává, neni tam prakticky nasazení, schází taktická připravenost a kdo ví co ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi, čo sa hádaš s tými "technikmi" z pd a nesleduješ radšej svoje ovečky :)

Reagovat
fantomas

No dá se na to snad koukat? Ne, koukám, ale jen protože píšu report...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale slovo tuctova nepouzil.

Reagovat
fantomas

Tak použij jiné...jak by si teda PL vystihl, resp. kde je její síla? A nechci slyšet peníze a medializace, chci na hřištich.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi silna prva 4ka , lepsie povedane dve v poslednych rokoch vykonnostne stalice( United a CHelsea, i ked pri druhom menovanom slovo stalica nerad pouzivam) a k tomu Arsenal a hlavne Liverpool so schopnostou nacasovat si formu na v europskych poharoch dolezitu jar.

Reagovat
fantomas

To jest vše?

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosferu a podobne spominat nebudem. To uz nie je ani tak u urovni futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebav se s ním, je má zas ty deprese a musí prudit...

Reagovat
fantomas

Nasazení u Boro i Live bylo samozřejmě taky značné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mame asi hodne odlisne naroky.

Reagovat
fantomas

Řiká fanoušek uploužené PD.

Reagovat
smazaný uživatel

V La Lige je vyssie tempo. TO je snad jasne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tady aby to bylo jasné a byla to pravda, to musí říct někdo z redakce, víš? Jinak to pravda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono staci sa obcas zamysliet nad tym, preco su hraci, ktori sa v medzihre presadili v La Lige, tak dobri v kombinacii, v hre na jeden dotyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to neříkej, já se nedívám jenom na Pl, jak někteří zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nejsem vůbec odborník.

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

myslim si,ze vsetci to uz beru ako samozrejmost,ze premier league je lepsia ako primera,ale rebricky a zaujem hovoria pravy opak

Reagovat
fantomas

Ted se ale nikdo nebaví o tom, co je lepší.

Reagovat
Devil

Rek bych,ze ty se od ostatnich lisis ve vice vecech!

Reagovat
smazaný uživatel

A to mam radost. Tumu medialnemu sumu podlieha az privelke mnozstvo ludi.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľ ale zahral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com ma iny nazor..

Reagovat
smazaný uživatel

to mna ale nezaujíma, ja mám svoj názor a nejaký goal nie je merítkom kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem..Aj ja si myslim, ze hral dobre...Nechapem preco mu davaju stale priemerne znamky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak NUFC má tři body děckááá! Neviděl někdo zápas? Jak probíhal? Já to nikde nenašel, tak jsem se musel spokojit s odpornou hrou Poolu Teda řeknu Vám, Boro si minimálně bod zasloužilo, ale Gerrard se opět ukázal jako správný kapitán! Toho by chtěl v týmu snad každý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vás nechápem ludia, hrá lfc hnusný futbal? Vypnem primu, nakopnem sopcast a mám na výber od výmyslu sveta. Ale niee, dve hodky si necháte kaziť oči a potom tu idete vyplakávať. Boro si bod zaslúžilo, o tom potom, tak ale čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak jsi přišel k vyplakávání, ale budiž. Vysvětlení je takové, že na špatnou kvalitu přenosu na netu jsem ochotný skousnout, pokud hraje tým, který mě zajímá. V opačném případě raději zapnu kvalitní obraz v televizi.A jak jsem už psal, NUFC na netu nebyl, nebo jsem ho zaboha nemohl najít. V tomot můžu plakat jen nad neschopností primy vybrat kvalitní zápas, v tento čas se podle mého hrály minimálně 2 atraktivnější zápasy, ale je to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna výber primy prekvapil tiež ale z pochopitelných dovodov neprotestujem . Už už som bol pripravený štartovať sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takbulka vypadá zatím opravdu skvěle doufám, že je to nějak nabudí a budou tahle pokracovat, ale malem jsem z toho měl infarkt jinak dneska se mi líbil výkon snad jenom Skrtel, Carry a Steveho......

Reagovat
Oxbow

Mam radost ze se trefil Bednar

Reagovat
Oxbow

Skoda prohry teda ale aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham chceme do big four

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda....docela trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Taky me z toho Leverpoolu dosla rec!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry...Newcastle vyborne, len tak dalej! Spurs, smola, ale aspon to pomoze k tomu, ze Ramos do konca roka odide(bude vyhodeny) ako som povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers 23.08.2008 10:21

,, Prostě myslím,že Boro půjde do vedení a Pool pak otočí,ale je to jen můj názor...´´

Sakra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Talkere, nedávaj nám tu múdra, ked si do tipovačky nadrbal remizy lfc a spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Middlesbrough...Sanli měl dát gól a bylo by hotovo. Jinak Liverpool předvedl tipický nekoukatelný hnus.

Bednář, Owen

Tottenham

Reagovat
Devil

Jj,jak se Sanli uvolnil-nadhera,ale rek bych,ze se toho az trochu lekl,ze se mu to povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanli si tam pekne zatančil s Carragherom

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední rána kapitána rozhodla. Super Steve

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to takhle bude pokračovat,tak liverpool vyhraje titul... Haluzácký otočení je jejich specialita...

Reagovat
-PeCa_08-

no jo no..nezasloužené, ale hlavně výhra, začátky nikdy nešli..to vlastně nevíš xD..v dalšíh kolech "snad" přijde zlepšení..Aliadier mohl rozhodnout, ale nedal, tak jsme potrestali haluzacky carragher a pote steve ..jinak totteham blackburn fenkju za lístek aston villa taky dmnc..

Reagovat
smazaný uživatel

O Rovers mi něco povídej...

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

A pěkně Stoke, 3 body sem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

chudakci kohuti prehrali ešte aj s mačkami...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak článek k zápasu Pool - Boro mi přijde docela více subjektivní než objektivní, to se to pak docela divně čte ...

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, že redaktor musí mít svůj subjektivní názor, aby mohl napsat článek. Je to napsáno trefně

Reagovat
R22

omyl, redaktor má být objektivní

Reagovat
fantomas

Co konkrétně se vám nezdá?

Reagovat
R22

ne, mě nic nevadí, já ho jen opravoval

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, redaktor má být nestanný ...

Reagovat
fantomas

Prosim o konkretizaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš je zase rejpali co umí akorát kritizovat.Ale nadruhou stranu mají svůj názor a nenapíšou :Blbý článek.... ....

Reagovat
fantomas

No ne, já je chci řešit...podle mě sem nikomu nestranil a rozhodně nemám rád ani Boro ani Liverpool.

Reagovat
Tomanatura

Jojo už asi po 3. mi dotyčný neodepsal

Reagovat
Tomanatura

No jistě, ale z subjektivního názoru se stává objektivní. Přece by jsi měl mít na něco svůj názor, aby jsi to mohl hodnotit ne?

Reagovat
R22

ty se nedokážeš na věcy povznést a dívat se na ně objektivně ? posoudit je "z obou stran" ?

Reagovat
Tomanatura

Subjektivní názor je názor tobě vlastní, čili není jen o zaujatosti k jednomu týmu. To zase nedokážeš ty. Nejdřív se podívej do slovníku cizých slov a potom se semnou hádej

Reagovat
Tomanatura

Upsss... cizích...

Reagovat
R22

nemusíš mi poučovat co je subjektivní a objektivní názor, já to vim, asi si mě nepochopil, nevadí...

Reagovat
Tomanatura

Když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland Hull a Stoke taky potěšili

Reagovat
madridcan

jeden tiket hoffenheim,celtic a liverpool 3 a viac,druhy tiket newcastle a stoke 3 a viac,ale dakujem gerardovi

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si posbíral?

Reagovat
madridcan

oba boli iba za 200 takze dokopy 1364 sk

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Liverpool, hra byla sice hrozná ale body jsou. Nechápu co tam Rafa furt blbne s tím Benayounem, tak tragický výkon sem už dlouho neviděl

Reagovat
-PeCa_08-

jn, taky nechápu proč ho tam staví, zabírá místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-PeCa_08-

nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

to ja, zase jo

Reagovat
fantomas

V přípravě byl totiž nejlepší hráč Live spolu s Voroninem.

Reagovat
jtbs

Zo Šktreľa sa nám stáva jeden z najlepších stredných obráncov!

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanaj...!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

neprehanam. Ved bol schopny minulu sezonu vytlacit Carraghera na kraj obrany. Nehovorim ze je lepsi, ale Rafa si dovolil svojho najlepsieho SO presunut na post, kt. mu nie je uplne idealny

Reagovat
smazaný uživatel

Od svojho prichodu do Liverpoolu hra ozaj dobre. Po Torresovi a Gerrardovi suhrnne mozno najlepsi hrac Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Jo hlavně jak se chce dohadovat s rozhodčími.. Nedivil bych se kdyby na to jednou v příštích kolech tvrde doplatil :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal uz taky prohrava...chjooo ...no aby este prohral zitra ManU a Chelsea vyhrala...a bude to supeeer

Reagovat
-Kopy-

Hezky Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Při Poolu jsme se s kámošema zasmáli,ale nechápu co se dějě se Spurs...ale jsou to teprve jen dva zápasy...Gratuluju Djibrilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Šéééééééééééééva do Milána .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Co to??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl, že tam opět ožije

Reagovat
M0rb1D4S

Jj taky jsem si to přečetl na chelseafc.com

Reagovat
Tomanatura

Neke...

Reagovat
fantomas

Nj taky to ted čtu na eurosportu.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle momenty dělaj z Gerrarda opravdovou legendu Liverpoolu.

Reagovat
Devil

Arsenal zatim dobry,aby to nebylo jak ten Liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

co to hraje zatim Arsenal, wtf? tohle je nejhorsi zapas co jsme meli za posledni rok.

Reagovat
Devil

Ty jsi nevidel vyrazeni od MU v FA Cupu?

Reagovat
fantomas

Tak to ne.

Reagovat
fantomas

Výstavní gól Garcii a Gerrarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda spurs nefandim ale cekal sem od nich vice 2 zapasy 2 prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky. Maj vyborny tym a prohrat se Sunderlandem a Boro

Reagovat
smazaný uživatel

Han-LFC jde vidět ,že jsi ty zápasy Spurs neviděl. Boro většinou doma neprohrává a dnešní zápás byl velká škoda. Lennon pořád ty centry neumí . Black cats mají výborný tým. Už s litrpůlem tu ukázali Já jsem zatím ledově klidný !

Reagovat
smazaný uživatel

já mám spurs rád ale to co zatím hrajou mě hodně štve a to prý že chtej útočit na big4

Jinak Hull hrajou mastne upe super jsem fakt nečekal

Sleduje nekdo arsenal na galaxii sport to je hrůza s Fulhamem prohrávat 1:0!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju to, hrajou spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard dal pěknej gól ale vůbec si liverpool nezasloužil vyhrát a taky sem jim to nepřál škoda ale čekal sem od nich lepší herní projev jak v prvním tak druhém utkání DOufám že se nevejdou ani do první čtyřky To bude ale zase škoda pro Gerrarda a Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Radci se podivej, jak hraje tvuj Arsenal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si sa vygrcal na monitor, dúfam, že Ti je lepšie. Daj si nejaké utišujúce prostriedky a prehlti že vedieme tabuľku (Aj ked len do zajtra)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zatial

Reagovat
smazaný uživatel

si delas kozi se cuc na galaxii sport co tam predvadej proti fulhamu za hruzu

Reagovat
smazaný uživatel

Však on to myslel s ironií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé se nemusí dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Fulhamem by se darit melo .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to jedno ...jen jsem konstatoval,že prostě každý zápas vyjít nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba jeste vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Mám podané 1X takže to musí vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

no ty se teda nebojíš zariskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
Shevchenko

Předběhl si mě.

Reagovat
Shevchenko

Tottenham Liverpool

Reagovat
Devil

Fulham

Reagovat
herbage

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bida, zase se ukazalo, ze Gallas tu skolku proste sam neuhlida...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo k našmu výkonu?bieda nutne treba krídla...ale tri body sú doma vďaka scoursers boys...neviem či si Boro bod zaslúžilo(nejak zazračna hra to tiež nebola), skôr by som povedal, že mi sme si nezaslúžili tri body...vracia sa nám proste smola ktorú sme mali v niektorých zápas minulej sezóny

karamlky neprekvapili zato Stokepekne, Newcastle vyzerá byť na spravnej ceste, mrzia má Spurs, niečo je tam zlé, po odchode Keana tam chýba osobnosť, niekto kto by tam velil...prial by som im LM, ale nie na úkor LFC ako niektorí tu...na druhú stranu SUnderland má teraz moc kvalitný team, uvidíme ako si daľej But povedie po navráte do PL

u Arsenalu to bude podobný problem ako Spurs

Reagovat
Liquid

Tottenham si teď s Arsenalem nemusí nic vyčítat, jsou to jednoznačně 2 největší zklamání Premier League v úvodních 2 kolách. Kolikrát sem slyšel kritiku na styl Chelsea, ale takto jako hrál dnes Arsenal sem Chelsea hrát NIKDY neviděl. Odchozený zápas, nepřesné nahrávky, a Fulham je velmi překvapivě jasně přehrál a to zejména v záloze.

Reagovat
fantomas

Tak trochu jsem cítil, že to nebude nic dobrého, když Wenger před zápasem jakoby předem omlouval své hráče s tím, že mu podstatně udělala čáru přes rozpočet reprezentační pauza. Ale já se ptám, kdy se, pane Wengere, vědělo o datech přátelských zápasů? Losovalo se to snad jen tak buhviproč, že si to někdo ráno vymyslel, když neměl co dělat na záchodě? Kdepak...to jen tak na uvod pro zamyšlení a ted k samotnému zápasu.

Byla to bída, unavené a jednim slovem zlo. Omlouvat hráče nebudu, neni proč, ale přeci jen ta reprezentační pauza jim asi dost ubrala síly. Na tom má ale samozřejmě značný díl viny právě trener, kterému jsem již výše vyčinil. Ted postupně naše kolektivní problémy dnes, ze kterých je třeba se poučit.

1) Kompaktně tým příliš nepusobil a po tomto zápase se opět jako po několika z lonské sezony nemužu zbavit dojmu, že když to nejde, stává se z našeho sympaticky týmového mančaftu soubor individualistu. Ted to bylo do oči bijící, vidte pane Clichy, Walcott, ale i Nasri a Van Persie.

2) Naivita a alibismus při kombinacích. Vždycky slunko nesvítí, to je jasné a jsem si toho vědom, ale to, co někteří dnes předváděli (musim říct, že dřív to dost dělal Eboue a ted se tomu vyvaroval, za to pochvala ), bylo strašné. Šup, šup, dnes mi to nejde, radši dám balon pryč. Je to sice dobré podávat rychle balon, ale když je to i za cenu ztráty balonu? Neni to zrovna ideální.

3)Ve třetím bodě musim pochválit naší defenzivu. Přece jen je to jediné, co lze trochu vyzdvihnout, nebot sme Fulhamu tolik nedovolili. Oproti připravě tam pozoruju určitý krok vpřed. A to právě ani ne tak individuálně, ale zlepšila se kompaktnost v te obranné hře, to se mi líbí.

4)Neschopnost zatlačit soupeře, tj. podržet v určitých chvilich balon. To maj na svědomí hráči jako Clichy a jemu podobní (viz níže).

Ted jednotlivě ve zkratce:

Almunia - Zákrok snad neměl, na gol neměl nárok...vyběhnutí by byl asi risk, hráč v takové situaci snad musí být před hráčem, na druhou stranu co pak s balonem v té rychlosti že? Dozadu se kope špatně. Takže asi v takové blízkosti být brankář mohl, ale druhá věc je ta, jak mohl vubec míč do těhlech míst propadnout. Prostě naše standardky už dlouhou dobu naše achillova pata.

Eboue - Dnešní výkon se mi celkem líbil. Občas zadrbal, to je fakt a toho se asi nezbaví, ale občas jeho zdánlivě bezhlavé výpady měly hlavu a patu. Dvakrát nám takle zařídil dvě nadějné standardky (bohužel RvP je dnes kopal, tak jak kopal), což by se mohlo hodit. Navíc opravdu dával víc než kdy jindy a v obraně víceméně spolehlivý. Jako defenzivní záložník je použitelný, neni potřeba ho kupovat zřejmě.

Clichy - Přihrávky po lajně na jedničku načasované, toho sem si ale všiml jako jediného pozitiva. To jančení, co bylo dřív a minimalizoval ho loni, se dnes opět dostavilo ve velkém množství. Od krajních beků je občas třeba zklidnit hru a to on prostě nedokáže. Občas mi přijde jako by při to mnepřemýšlel, jindy vystřihne ukázkový kros či kolmici. Nevyzpytatelný hráč, dnes bohužel spíše jen v negativním slova smyslu.

Stopeři - Pracovali dobře dozadu, vpřed vymyslel ale něco jen Song, rozehrávku je potřeba zlepšit.

Walcott - Jedním slovem hruza. Pro mě dnes nejhorší hráč na hřišti. Jak už sem psal výše...soloval víc než je zdrávo a Sagnovi spíš překážel. Už aby se vrátil Rosa, sorry Theo. Na druhou stranu každý den to slunko přeci nesvítí, takže odepisovat tě nehodlám. Dnes ale opravdu "fotbal šmejd".

Sagna - Líbil se mi rozhodně víc jak Clichy. Vymýšlel nápadité kolmice a když to nešlo obrátil klidně dozadu, to je mohutný rozdíl oproti Clichymu. Navíc centry má taky o sto procent lepší a dnes z nich byly dvě šance, ani třetí centr nebyl ani náhodou k zahození. Chválím, snažil se.

Denilson - Pracoval spíš dozadu. Měl mít přitom teoreticky nejvíc sil. V praxi se raději vpřed příliš nehnal a ve středovém kruhu jen dispečíroval. Oraginoval hru ale celkem umně a dobře tak otevíral prostor pro rychlíka Eboueho. Pokud měl ale být tim tvořivým na místo Cesca, absolutně vyhořel.

Nasri - Je tam videt chut hrát, ale zároven taky je znát absence hráču se kterými by si nahrál. Co si budem povídat, s Clichym si nenarazí, na druhou stranu občas si dobře vyměnil sehrávky s Denilsonem. Každopádně tento nedostatek týmovějších hráču jako je Cesc a Rosa s velkym smyslem pro kombinaci vedla k poměrně častému zadrbávání. Přesto bravo alespon za tu chut a bojovnost.

Van Persie - Neměl den, bylo to znát. Střelecký prach si vystřílel tím golem za repre a ted mu to pálilo všelijak, jen ne do brány. Každopádně výběr místa excelentní a ta střelecká pohoda snad taky přijde. A taky platí - víc dávat.

Adebayor - Skvěle vycítil, že Van Persie nemá den a chodil si namísto něj (RvP to má dost ve zvyku) do hloubi pole často pro balony, které pak s pokorou rozdával. To se mi líbilo. Jeden pas na Thea byl pěkný a i další. V zakončení se ale moc často neocital, prostě si vyměnili místa s RvP a nedá se říct, že by to nefungovalo. Jen to proměnovaní Robina...

Omlouvám se za trochu zmatku v uspořádání hráču, ale snad ste pochopili, co sem tím hodnocením chtěl zhruba říci. Každopádně neni proč věšet hlavu. Je to druhé kolo teprv a výhra-prohra neni nejhorší. Nedostatky jsou, ale i par pozitiv by se našlo. Rozhodně lepší si tyto zaváhání vybrat na začátku, než na konci jako loni, nebo ne? Vzpomente na lonsky ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne napisane ..Len,nechce sa mi to čitat cele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle sezonu to vidim fakt blede.Zaloha bude nase nejvetsi slabina.

Nasri plus fabregas sami zalohu neutahnou a s rosickym se neda po celou dobu pocitat.

Nedej boze aby se zranil Fabregas.

Reagovat
fantomas

Já to zas tak hrozně nevidim. Dal bych jim čas.

Reagovat
afc

kolko?rok,dva?

Reagovat
fantomas

Tento rok to bude ještě daleko lepší, to ti garantuju.

Reagovat
afc

3miesto?

Reagovat
fantomas

Ano, muj tip žije dál.

Reagovat
afc

snad neveris v titul..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

minulej rok jsem veril, kdyz nikdo neveril. tenhle rok neverim a dnesni zapas to podrhl.

me ovsem jako fanouskovi egoisticky zalezi na tom, aby Arsenal hral alespon pohledne. dneska to bylo utrpeni.

fantomas, ty ale preferujes vysledky pred pohlednosti, pokud si dobre pamatuju?

ja zase rikam, klidne zadny titul, ale at je alespon na co se divat.

Reagovat
fantomas

Ne, já preferuju výsledky a pohlednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool letos skončí před Arsenalem. Fandim Tomáši Rosickému, ale Arsenal je letos nejslabši z velké čtyřky.

Reagovat
fantomas

Když to poznáš už po dvou kolech, tak to klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

A do tohodle se taky nechci michat, ale ty jsi v rozboru pred sezonou, kdyz jeste ani jeden zapas nebyl odehranej, vedel ze Tottenham bude ctvrtej, Live patej a Arsenal treti. Musis trosku krotit svoji naklonnost ke Gunners

Reagovat
fantomas

Ano, před sezonou, protože v přípravě byl Arsenal silný, nebo ne? Spurs taky, Live matný...tak jsem to takto poskládal. Ale dělal jsem ty tipy jen tak proto, že je to jakoby klišé, které mají fanoušci rádi, sám za sebe tipy rád nemám a prognozu bych nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, fanousci maji prognozy a tipy radi a radi svoje tipy davaji najevo, cim by se pak zivily sazkove kancelare:)) Tys soudil konecne umisteni podle pratelskych utkani(ano, Emirates Cup ma svoji vahu ale stale to neni ostry start sezony), on k tomu pouzil dve ostra utkani...ja souhlasim s tim ze ani pulka sezony ti nerekne kdo bude vitez, ale nemel bys shazovat jeho nazor I kdyz jeho nazor byl nemily vuci Arsenalu.)

Reagovat
fantomas

Jde o to, že neni rozhodnuto a on o tom mluví jako o hotové věci, kdežto moje vyjádření bylo pouhým tipem a to předsezonnim, čili automaticky nepodloženým, ale jak řikám, záležet jen na mně, neexistoval by.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to říkal už před sezonou že se bude Tottenham plácat zase ve středu tabulky,ty nákupy co udělal to nejsou až nějaké mega hvězdy co by měli hru tottenhemu vyvézt z průměru.

Reagovat
fantomas

O to ale přeci nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

A o co tu ide?

Reagovat
One-Real

Nevíte někdo co je s Brucem? od začátku ligy jsem ho tu neviděl, čím to může být?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde tak ve středu, až se opře do Sparty, do Slavie, a až bude zapomenuto na Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi tím, že je na dovolené ;)

Reagovat
fantomas

Jo to je fakt, někde v Anglii řikal co?

Reagovat
smazaný uživatel

V Řecku

Reagovat
smazaný uživatel

To se divím, jsem myslel, že si jde popovídat s Berbatovem, jak to vlastně se svoji budoucností myslí...

Reagovat
fantomas

No jo...

Reagovat
Devil

Je to tim,ze jsi ho prehlidl.Po minulem kole tu byl.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro arsenal bylo tam až moc nepřesností.... ten gól byl docela šťastnej, jinak to spíš bylo na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si zasloužil prohru.

Reagovat
fantomas

Spíš si nezasloužil výhru, to je trefnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch tří zápasů, co jsem dnes viděl, byl nejhorší, nebo respektivě, z těch výkonů co jsem dnes viděl byl Arsenalovskej výkon nestrašnější

Reagovat
fantomas

To ano, ale jen smerem kupředu. Dozadu to bylo celkem v pohodě, takže ta remíza 0:0 by asi byla ideální. Ale to je samozřejmě jen kdyby.

Reagovat
afc

to bol najhorsi vykon za posledny rok.Fulhamu stacilo len bojovat a behat.Smutne,ze to dnes stacilo na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je ,,zasloužil prohru" že byli bezzubí v kombinaci vepředu tak jo, ale jinak ten gol šťastnej byl.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na vandertoma(překlik)

Reagovat
fantomas

To ne...z naší strany chyba při hlídání, zonove obraně a komunikaci...z Hangelandovy strany ideální náběh a skvělé zbavení se svého stražce a ze strany Bullarda nepříjemný nízký centr, ten se vždy brání huř jak ten vysoký.

Reagovat
smazaný uživatel

štastnej je špatný slovo, za to se omlouvám, spíš mi přišlo, že spadnul z nebe nebo tak

Reagovat
fantomas

Tak tomuto pocitu se při golu ze standardky neubráníš, to je celkem pochopitelné. Jenže do nebe volající je to, že už dlouhou dobu naše standardky jsou bráněny katastrofálně a já nevidim nějaký progres, nic se nezlepšilo. A přitom nás to už tolikrát srazilo. Ted si z fleku vybavim jen gol Alexe v osmifinále LM, ale našlo by se toho mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chce to jenom doufat třeba zejtra zaváhá i Chelsea a United...Ale je to začátek sezony tak to tolik nevadí....Kdy maj bejt ok Cesc s Rosou?

Reagovat
fantomas

Cesc by měl podle všeho stihnout už odvetu s Twente a Rosa až koncem září.

Reagovat
afc

so standartkami mame problemy uz niekolko rokov.A Wenger nie je schopny s tym nic urobit.Za zapas kopeme desiatky rohov a nevytrvorime si ani nejaku sancu,nieto este,aby sme dali gol a superovi staci jedna,dve standartky

Reagovat
fantomas

Mně šlo ale spíš o to bránění nich...s utočnými to tak hrozné zase neni teda bych řekl. Najde několik tymu, co s tim maj daleko větší problemy.

Reagovat
afc

viem ako si to myslel.Viem,ze s branenim rohov mame problemy a zrejme aj vzdy budeme mat.Inkasujeme po nich zbytocne lacne goly.Aj dnes sa ten zapas mohol vyvijat uplne inak.

Reagovat
fantomas

No jen že si hovořil hlavně o utočných standardkách.

Reagovat
smazaný uživatel

a arsenal me prekvapil prijeme :)

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro bruce

Reagovat
fantomas

Chtěl jsem to dát tobě, škoda, předběhl jsi mě no.

Reagovat
smazaný uživatel

On si to zaslouzi vic...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, musíme stát při něm, dyž se jeho týmu nedaří....

Reagovat
fantomas

Gunner za Slípky...Slípka za Gunners.

Reagovat
plechi

Fuuuulhaaam

Reagovat
matZz

Barry naprosto neprofesionální!! doufám že od vedení dostane tučnou pokutu!!

Reagovat
Radin

Je až směšné kolik lidí najednou nemá rádo Spurs.A bruce z vás udělal blbce a vy jste z toho na prášky :-).Hrajem dobře,ale jako tradičně slabej začátek

Reagovat
fantomas

Hrajete dobře viceméně až když vám o něco jde. Alespon dneska tomu tak do puntiku bylo. Navic to spokojeni se s remizovym stavem bylo trestuhodné a taky následně po zásluze ztrestáno.

Reagovat
Radin

Mě štve ten stav útočníků v týmu :-(

Reagovat
fantomas

Neni to tak hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobre... Videl si zapas?

Reagovat
fantomas

Pokud videl fotbal v jejich podání po golu Richardsona, tak pak se nedivim.

Reagovat
Radin

popravdě sem to jen četl,protože nemám tu možnost to vidět :-(

Reagovat
Radin

Minulej rok sem měl satelit a dokážu si živě představit,aji z čtení buď live nebo pak shrnutí,jak to vypadá...

Reagovat
fantomas

No je fakt, že první pule byla víceméně ospalá a ze strany Spurs nebyla ideální. Po obdrženém golu je fakt zmáčkli jak citron a vymáčkli gol...do té doby měli takových šest dobrých šancí, ale vesměs jen v té dvacetiminutovce. Snad jen jednu dobrou možnost v první puli - fakt golovku. Jenže po vyrovnání hráli pasivně, jako by se s tim vysledkem spokojili, no a po zásluze je Cissé ztrestal.

Reagovat
Radin

díky za info,PSG a Spurs jsou prostě pořád stejní:-(

Reagovat
smazaný uživatel

Moc děuju Stevenovi Gerrardovi. Nebýt jeho tak máme jenom jeden bodik, ale on makal ž do konce a počkal si na svůj moment. Neuvěřitelnej obrat, to bylo krásný, ale musíme se zlepšit, protože proti soupeři jako Chelsea a United by se to asi nepovedlo. Až přijede z Pakingu Mascherano, tak se kvalita v záloze zvedne a budem lepší a lepší.

Reagovat
fantomas

Hurá...vy se zvednete a já konečně budu ten čínskej bůh srandy.

Reagovat
Deywid

...Fantomas si trefný ako vždy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak se na to MyP2P.eu dělá to s tim MediaPlayer, dycky se mi to nějak podělá..?

Reagovat
fantomas

Mně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu to nějak na náhodu přes ten sopcast, někdy se mi to rozběhne někdy ne....Ale když dám MediaPlayer tak to tam tak divně lítá

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to v IE.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v poslednej dobe pozerám cez MediaPlayer skoro stále, áno tá grafika je slabšia ale ten sopcast, v poslednej dobe mi niak nejde....

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se to dělá nebo mě to nějak nefunguje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já mohu docela poděkovat Ramosovi, že nechal odejít dva zkušený hráče, kteří teď chybí. Škoda, že Levy chce jít cestou alá Arsenal, takže se pak nemůžu ani divit, že to takhle dopadá...Dvě kola 0 bodů. Z toho jeden hodně špatný výkon, druhý o něco lepší, jenže nulová produktivita...Doufám, že něco už Ramos vymyslí. Minulý rok ještě těžil z práce Jola...Zatím selhává. Snad ten tlak ustojí a Spurs se zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad odide, nema tam co robit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš, že tam nemá co dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Som proti Ramosovi, ocakaval som od Levyho lepsieho managera ako je Ramos...Osobne ho nemam rad. Od cias Andertona, Gascoigna alebo Linekera som fandil Spurs, fandim Spurs, ale od minuleho roku, co dosiel Ramos ich nemusim, tem manager mi proste vadi, bude tam pomaly a isto preferovat hispanskych hracov a la Dos Santos...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem očekával někoho jiného. Bohužel Hughes odmítl a přišel Ramos. Naštěstí to nahoře jisté Levy a sporotvní manažer Comolli, takže si Ramos nemůže kupovat koho chce....A to je fakt štěstí, protože nákupy Gilberta, dos Santose a Modriče se mi zdají dost vedle. Aspoň prozatím...Uvidíme, jak to půjde dál. Nicméně, zatím Ramos zklamal a nic nezměnil...Vlastně změnil, rozestavení, které totálně nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nakupy, co si napisal, su fakt divne...a to s tebou suhlasim asi prvy krat... Pockajme do konca roka, Ramosa vyhodia...aspon dufam...

Reagovat
smazaný uživatel

To nebývá moc často, aby někdo se mnou souhlasil ........zas kdyby odešel Ramos, tak může přijít ještě někdo horší...a zas by nový trenér nakupoval nové hráče a bylo by to pořád dokola. Chce to už koncepční práci...Na druhou stranu, kdyby Ramos do zimy odešel, tak by ta budoucnost mohla být světlejší...Ale to budoucnost, která nejde odhadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

*ale to je....

Reagovat
smazaný uživatel

www.spurs.xf.cz/view.php?nazevclanku=spurs-20082009-?-muj-

pohled&cisloclanku=2008080013

"Při pohledu na náši sestavu vidíme, že Tottenham má konečně kádr, který je plně srovnatelný s kádry Big Four"

Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jen svůj názor a pohled a docela s ním souhlasím...Jen se tým musí sehrát, zvyknout si na nové rozestavení a to není jen tak. Že přišli drahé posily neznamená, že budou výsledky. Zvlášť, když přišli jižané, kteří se zatím nedokážou chytnou do rytmu hry...Navíc odešel Keane, duše týmu a zkušený Malbranque...Pod Španělem to nebude letos moc dobrá sezóna......A pokud sis přečetl ten článěk celý, tak tam je taky napsáno, že nejreálnější umístění je 5. pozice ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si, co chcete, on ten Liverpool titul urve

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tuto sezonu vidim v riadnej p..i Odisiel Flamini,odisiel Hleb.. Rosicky je zraneny...Kym sa znova vsetci doladia, tak to sa uz bude dohravat 31ve kolo..A na koniec aj tak odide polovica kadra pre peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle jako Liverpool to otocil Manchster nebo Chelsea tak tady rikate jak soun dobry ze makali az dokonce a kdyz to otci LFC tak rikate jaky sou sraci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle jako Liverpool to otocil Manchster nebo Chelsea tak tady rikate jak soun dobry ze makali az dokonce a kdyz to otci LFC tak rikate jaky sou sraci

Reagovat
Deywid

Ver mi, že kebyže to takto otočí Chelsea, tak by tu všetci nadávali ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to ovšem nestávalo každý týden a nestříleli goly jen haluzácky v 80minutě +...

Reagovat
smazaný uživatel

Od fandy cfc to sedí Už sa nestrapňuj, jeden zápas pod scolarim nič nerieši, a my si tu ešte veľmi dobre pamätáme ako ste vyhrali tie dva tituly

Reagovat
smazaný uživatel

maximalné Carrov bol haluzacký, tak či tak tam predtým bola ruka..Torresov a Stevov určo nie

Reagovat
R22

Talkers by hrál fotbal nejradši jen na 80 minut, co se stane potom, to je jen haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Na chelsea by sa pindalo, ale daj si namiesto toho arsenal, a máš 100% pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull Já jsem jim věřil hned od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Chav$ki zas antifotbal. Wigan si zasloužil minimálně bod. Když vidím tu zálohu Lampard, Deků a Ballack, tak se mi zavírají oči nudou.

Reagovat
fantomas

Asi se ti uplně zavřeli...antifotbal si představuju uplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Od takových hvězd bych nečekal defenzivní hru, která ani neměl smysl, když si Wigan se svými od dost horšími hráči dostávali do slibních šancí. Anelka byl v útoku zcela sám. Záloha jen koukala ve středu hřiště. Prostě lenochodi včetně Essiena, od kterého bych to zrovna nečekal...Jestli tohle byl pěkný fotbal, tak pak fakt nevím...Fotbal to byl hrozný, skoro jako šachy.

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

To jsem neřekl, že hráli pěkný fotbal.

Reagovat
Devil

Skoda,na zacatku gol a potom celkem prd ze strany Chelsea.Wigan si zaslouzil vyrovnat.

Peta Cech-

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem klidnější. Po minulým kole jsem se začal vát, že bude hrát Chelsea fotbal. Dneska už to byla ta stará "dobrá" Chelsea ...

Každopádně je vidět, jak je Chelseazávislá na Decovi - co nevymyslí, to prostě není. Dneska se mu až na gól moc nedařilo a šlo to hned vidět na celé hře. Jinak jsem si všiml, že (ač je tam pár dní i s cestou) tam dělá kápa. Na hřišti organizuje, kdo kam má běžet, kdo kterej prostor vykrývat. Scolari si ho přivedl, dal mu nejvyšší pravomoce a tým to asi respektuje.

Deco

Reagovat
fantomas

To tvoje porsazování "tvého" Deca už je hodně trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trapné, proboha? Každýmu musí být jasné, že si jeho výkonů budu více všímat, že ...?

Každopádně se podívej na ten zápas a pak mi přijď něco vyvrátit

Reagovat
fantomas

Rozhodně Chelsea neni závislá jen na jeho hře. Dnes to akorát nešlo Lampardovi, tot vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ste viděli první i druhé kolo tak rozhodně nelze tvrdit, že by byla Chelsea na Decovi závislá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě ale napadly stejné myšlenky co se týče hezké hry Chelsea

Uvidíme jak budou hrát dále.

Reagovat
fantomas

Však jo, já tvrdím totéž jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim. Napsal jsem to pod tvůj komentář (= pod celou diskusi), protože jsem to psal vám oboum.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je na něm závislá. Uvidíme, jak to bude pokračovat, ale zatím je tam Deco s tý zálohy vcelku z přehledem nejlepší

Reagovat
fantomas

Máš ty "s" a "z" jaksi prohozené.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco je jeden z mála hráčů Chelsea, na které se dá dívat s otevřenou pusou.

Reagovat
smazaný uživatel

a nakonec si musím trochu zaplakat nad rozlitým mlékem. Může mi někdo říct, proč Deco u nás nekopal standartky ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je kopal Ronaldinho, který z nich dával góly

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vtip dobrý, ale můžu ti říct, že jsem poslední dvě sezony viděl asi všechny zápasy Barci a Ronaldinho zahrával standartky pravidelně na úplný h.vno ...

PS: Že se mu jedna z deseti povede je sice pěkný, ale když ostatní napálí do zdi či vysoko nad, tak je to opravdu na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem teď koukal a v sezoně 06/07 dal Ronaldinho z přímýho kopu 6 gólů, což si myslím, že je i při množství pokusů hodně dobrý, navíc nás tím několikrát zachránil, tudíž v té sezoně bylo dle mě logické, že se ostatní (Deco, Xavi) k tomu zahrávání moc nedostali. Deco a Xavi dali po jednom gólu.

V sezoně 07/08 dal Ronnie gól 3 z přímýho, ač toho moc neodehrál, což je dle mě opět slušný počet. Ostatní (Xavi, Deco, Henry, Messi) nic, ač se k tomu všichni několikrát postavili.

Je jasné, že i Deco je kopat umí, ale ....

Jinak si pamatuju, že když dal předloni z přímýho gól Xavi, tak říkal, že je jedno, kdo je kope, protože je umí v Barce kopat každý (vždyť Rafa a Motta z nich dali gól)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho kope přímé kopy skvěle. Je snad jasné, že ne vše se povede. Ale moc lepších exekutorů není.

Reagovat
smazaný uživatel

když to porovnáš s Pirlem, který poslední rok, dva posílá míče z přímých kopů tradičně na tribuny..., mohli jste být s Dinhem vcelku spokojený.

Reagovat
Norman Whiteside

Po dvou odehraných kolech si nemyslim že je správný prohlašovat že je chelsea na decovi závislá.

Reagovat
fantomas

Přesně tak, ale tak on je z Barcy, tak to musiš chapat.

Reagovat
Norman Whiteside

Tak to už tomu rozumim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hold uz aby byl zpet drogba ten anelka to je poleno

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ...sice poleni neni ale moc se mu nedari ale v priprave to drtil tak nevim kde to vazne ted

Reagovat
smazaný uživatel

líbil se mi bosingwa jeho koloběžky vepředu sice někdy nebyly úspěšný, ale jinak odehrál dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle složení zálohy nejvíce doplácí Ballack, ten je úplně zmatený.

Reagovat
fantomas

Jooo Laštůvka je na lavičce.

Jinak Petrovův přímák zahrán excelentně.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea nice

Reagovat
Norman Whiteside

Jseš si jistej že si koukal dneska na chelsea???

Reagovat
smazaný uživatel

frajer si asi přečet výsledek

Reagovat
fantomas

Anebo tam má ten vytlemenej smajlík schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, to byly ty predpovedi pred sezonou, ze Tottenham nahradi v Big4 Liverpool Smal sem se tomu predtim a smeju se tomu i ted

Reagovat
fantomas

Přesně tak, po dvou kolech už jsou absolutně ze hry venku. Liverpool totiž hraje famozně, i když mu štěstí vubec nepřeje, Spurs uplně naopak. Podle mě taky Tottenham sestoupí a Live bude mít titul.

Reagovat
smazaný uživatel

To soudíš dle vou zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

*dvou

Reagovat
fantomas

Aha, takže jsi to nepochopil. Obával jsem se toho, ale to slovíčko "ironie" do závorky jsem psát nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil, ale nebyl jsi to náhodou ty, kdo nahoře napsal podobnou reakci jako já na jeden komentář?

Reagovat
fantomas

Pokud jsem se dobře díval, tak jsem na tebe nereagoval v této diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Né na mě, na někoho jiného (ksindl) "Když to poznáš už po dvou kolech, tak to klobouk dolů."...a teď napíšeš stejnou blbost jako on a divíš se mé reakci, ač si reagoval stejně, proto jsem to napsal a proto tam ten smajlík.

Reagovat
fantomas

Asi si to nepochopil. Tamto byla ironie, to "klobouk dolu"...jak asi muže už ted, když se všechny týmy rozehrávají, poznat, že je Arsenal nejslabší. Něco jiného by bylo, kdyby to i on myslel ironicky, to mi ale nepřišlo. A ted toto bylo založeno na stejném principu. Stát se muže cokoliv - zkrátka a dobře: "nesuď den před večerem" nebo "neříkej hop, dokud nepřeskočíš"

Reagovat
smazaný uživatel

Situace stejná, tvé reakce rozdílné...divný (dál to neřeším)

Reagovat
fantomas

Právě že stejné, ty tatare. Nerozumíš psanému textu, tot jádro pudla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatare? Tím jsi porušil pravidlo číslo 1, jsem myslel, že by redaktoři měli jít příkladem. No ale ty jsi ještě děcko, co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tatar neni nadávka.

Reagovat
Norman Whiteside

souhlas. už je to všechno rozhodnutý. Liverpool jde do trháku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja tu vubec nepsal nic o titulu:) Jen soudim situaci jaka je prave ted a ted je takova ze Tottenham je ze hry uplne venku(ze by problemy s Berbou?) a Arsenal taky neni zrovna famozni(ze by velka marodka?).) Liverpool mi svoji hrou taky zrovna radost nedela...ale co, druhej je

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nejsi ta bába z cirkusu, která má kolem sebe karty, nějaké koule a různé čarovné předměty...Já je, abych pořád naivně nevěřil, že po dvou kolech není rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

*jen

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Fantomasi, je tu nějaká možnost, abych si mohl nick poupravit pouze na "Aaron"?

Reagovat
fantomas

To musiš za PJem, ale jde to stoprocentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny, tady pokud clovek prizna komu fandi, tak nemuze nic napsat, aniz by ho nesjeli fandove tech ostatnich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že tyhle děcké prognózy nikoho nezajímají...Najdi si na kalendáři, kdy končí sezóna. Není to srpnu, podívej se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Az budu delat predpoved na konec sezony, napisu ti to trochu obsahlejs Ted jen rikam, jak se ma situace v tabulce...Tottenham 0, Arsenal 3 a Liverpool 6...nerekl sem nic o tom ze Liverpool bude mit titul a ze Spurs sestoupi Kazdopadne si stojim za tim ze Tottenham nevyradi Live z Big4...muj nazor, ten mi nevyvratis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to bych si taky nevsadil, když mají Spurs momentálně velké problémy, ale nikdy nevíš...Minulý rok se takhle mluvilo o ManU, že už nemohou získat titul. Ale po špatném začátku vyhráli nějakých 10 zápasů za sebou a už se mohli koukat jen za sebe. A pokud bude hrát Liverpool pořád takový fotbal a spoléhat se na štěstí, tak se najde nějaký adept, který je vyšoupne z BIG4...já být tebou, tak teď mlčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu mluvis o spatnem zacatku a happy endu. Ale stejne tak jak se mohl nastartovat ManUtd a jak se muze jeste nastartovat Tottenham nebo Arsenal, tak i Live se muze zase rozehrat a prestat se spolehat na stesti. To jsou prognozy ktery sem tu vubec resit nechtel, jen sem rek jak se situace ma ted... a jak se to bude vyvijet nikdo nevi, jen muzeme mit kazdej svuj nazor....demokracie se tomu myslim rika

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, Petrov, Ireland, Elano, Green Sears, Richards Noble West Ham

Reagovat
fantomas

Nobleho sem fakt nepochopil. Nejprv ta ruka, co to bylo? Uklouzne a snad chce faul. No a ten druhej zákrok byl prostě hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první bylo taktické zastavení možné protiakce, druhé byla spíš blbá smůla, byl u balonu později. Noble není zrovna hráč, který by nějak ostatní řezal, kor svého spoluhráče z U21. Zasloužená druhá žlutá, ale že by to byl hnus, to bych neřekl.

Reagovat
fantomas

Nohou se dá ucuknout, i když to jde stěží. Vím, že to třeba nechtěl udělat schválně, ale chybělo málo, aby měl váš hráč s kotníkem velké nepříjemnosti. Stačilo aby nenadskočil a bylo by hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fotbal, kuželky to nejsou...spíš je mi opravdu líto Micaha, ve mně zatrnulo...snad bude v poho. Ale jinak k výkonu...Citizens jsem nepoznával, když to porovnám s mačem s Midtylandem...výtečně zahrála obě křídla Petrov a Ireland, Sturridge s Kompany taky skvělý výkon

Reagovat
fantomas

Jojo, bylo to něco zcela jiného. Já zase viděl utkání s HSV v přípravě, to bylo o dva stupně výše, minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

To utkání jsem neviděl, ale se Celticem taky hráli dobře. Tak sand se to teď zvedne, nejsem moc zvyklý na to, že Citizens hrají lepší fotbal než soupeř...ale po těch více než deseti letech fandění trošku příjemná změna...naposledy takto pěkně hráli s Kinkladzem v záloze

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jsem pomalu přál Wiganu,aby vyrovnal... Hroznej výkon... Každá druhá přihrávka po zemi nepřesná,ty vzduchem sbírali obránci...

Stěží hledám pozitivum,snad jen výkon Čecha a jeho náběhy na centry do 16tky působily jistěji... Anelka i Kalou ztraceni a když už dostali míč,tak na paty nebo si pro něj museli přijít do hlouby hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

docela podle mě ušel bosingwa, běhal snad nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Deeeeecoooo, Deeeeecooooo, Deeeecooooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář je dobrý!Deco se prosedil,dobrý přestup!Eláno je talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Než Elana tak bych vyzdvihl práci Irelanda a Petrova, to díky nim padly branky, konkrétně Elanovi je vypracoval Ireland, Elano jen zakončoval...

Reagovat
fantomas

To Ireland má sedmičku co? Jestli ano, tak na dva goly nahrál. Petrov hrál sportovně, uvolněně a ta tyčka taky famozni.

Reagovat
Deywid

Chelsea dneska podpriemerný výkon, podobne ako včera Liverpool a Arsenal..uvidíme čo zajtra United, ale fandiť budem Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa MU... Naprosta parada z pohledu vysledku:)))) s 5ti obrancema, 3 strednima zaloznikama a dvema podhrotama jsme porazili Portsmouth na jeho pude. Navic bych mohl dodat Teveze ktery tyden netrenvoal, Andersona ktery prijel z Ciny den pred zapasem a unavu po repre... To me fakt prekvapilo, trosku jsem tusil remizu.

Jinak ale vazne Pompeys nebudou tak tragicti, jak se zdalo kvuli Chelsea. Je to dalsi z tymu ktery nas kazdy rok dost potrapi, Chelsea zase urcite nebude mit jasny body s Villou a Liverpool s kazdym souperem pred zapasem s Big Four, protoze to Rafa povinne podceni:)))...

ale skvela hra Rooneyho, ten uz v utocny fazi dela absolutne vse...

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez hrál fantasticky, jak si tam všechny diktoval... no paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na Carlose je radost pohledět, ale je škoda že pořád hraje spíš v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je tam dost znat, ze letos uz tu pripravu nevynechal:))))

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jsem z toho tymu nadseny... jestli tohle ukopeme s takovou sestavou, tak to chci videt, az se nam to vrati a pripadne pokud prijde Berbatov nebo se zakomponuji do zakladu Manucho s Campbellem.

Reagovat
fantomas

Ale Johnson si ho u rohovýho praporku jednou tak pokoupal, že se mi zdál Rooney fakt i docela mokrej.

Reagovat
Norman Whiteside

Jo housle tam dostal pěkný. Ale opravdu celý zápas dřel paráda

Reagovat
fantomas

To nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si rikam, ze by za to mel mit nejaky bonus na Fantasy Football za tenhle moment... je mi zatim platny asi jako lavicka......

Reagovat
fantomas

Si to vymejšlel sakra dlouho, ten forek. Já vim, že sem poslední, nooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, napsal jsem to hned po tom, co me poprvy vcera napadlo se tam podivat

Reagovat
Tomanatura

A hlavně se mi líbí, že SAF nám zapracovává do týmu hráče jako Possebon. Podle mě má velký potenciál. Rooney se již ani vyzdvihovat nemusí, jelikož má neocenitelný přínos pro hru. Škoda, že mu neuznali jeho regulerní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna zapracovani Brazilianu do klubu mi radost nedela I kdyz Possebon je vynikajici, ma uzasny prehled, hraje durazne, nepada a kazdy souboj hraje az do konce. On, Rafael/Simspon, Evans a Campbell se musi probojovat do acka... pravidelne

Reagovat
Tomanatura

Právě. Líbí se mi jeho přehled ve hře, Na jeho věk je hodně vyzrálí. Simpson by mohl začít dostávat nějaké(pro něj důkežité) minuty a spolu s Fraizerem budou v budoucnu vynikající. Jinak co je s Nanim? Na oficiálních stránkách jsem se nějak nedočetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpominas si lonske Man Utd-WHU??... krom krasnych golu Teveze, Ashtona tam byl jeden incident v nemz sehral Nani hlavni roli, kterou si vyslouzil pochvalu vsech pritomnych a dlouho se rikalo, jak je vyzraly a inteligentni

Reagovat
Tomanatura

Jéééžiš A já jsem si furt říkal, co to může znamenat BANNED

Reagovat
smazaný uživatel

... no vidis, jeste ti vypiluju anglictinu jinak ale timto zapasem to skoncilo.

Reagovat
Tomanatura

Jsem rád, teď jsem zvědavý, jak nám to Alex postaví... A taky jsem zvědavý, kam nám postaví Darrena po Ronaldově uzdravení...

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch napravo, Ronaldo na lávku

Reagovat
vodka

no, doufám že to takto dopadne :)

Reagovat
fantomas

A titul pujde na Stamford Bridge...

Reagovat
smazaný uživatel

No, s Robinhem urcite

Reagovat
fantomas

To je týpek náhodou. Ten kluk aspon ví, co chce, na rozdíl od Cristianka.

Reagovat
Tomanatura

Ale tak Christy taky věděl, že chce být v Realu jestli Robinho nepřestoupí, tak taky bude vědět. že chce byt v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je castu dost. Bylo by dost dobre porazit v patek Rusaky (davaji to na Sport1) a tak mit dva pohary jeste o prazdninach, to by bylo fakt prijemny:))... a diky tomu se tusim neucastnime pristiho kola, pokud nehrajeme v pondeli, ale myslim, ze ne. Takze bude to Rusko, pak pratelaky... to se nam to uzdravi a bude to jen lepsi a lepsi.

a Darren si dost vyrazne rekl o to, aby byl prvni nahradnik na pravem kridle...

Reagovat
smazaný uživatel

teda pratelaky, repre, ale to je stejne jedno...

Reagovat
Tomanatura

Jistě. Zenit dáme i s Dannym... Dnešním zápasem ale chlapci dokázali, že se dokážou vyrovnat i s velkou marodkou. Darren je dříč(ostatně jako celý MU), který má jen smůlu, že je u nás fenomenální Ronaldo. Toto je pro něj obrovská možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Darren se ukázal jako dobré křídlo,což je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher pekne 2 zapasy a 2goly

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne Chelsea, niet o com

Reagovat
smazaný uživatel

A co s ni zase?

Reagovat
Devil

Manchester super,jen skoda,ze Rooneyho go nebyl uznan.O ofsajd se v zadnym pripade nejednalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele