2. kolo
23.08.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Rovers zaváhali doma s nováčkem z Hullu

Hull City nadále těží z prvoligové euforie. Ani teď neprohrál, když na branku Blackburnu bleskově odpověděl Garcia, aby pro svůj tým zachránil alespoň bod za remízu.

Jestli si někdo myslel, že Rovers, povzbuzeni výhrou v minulém kole nad Evertonem, zašlapou nováčka z Hullu na své půdě do země, hluboce se mýlil. Hned zpočátku utkání málem zamáčkl domácím oči do důlků Geovanni, když v páté minutě tvrdou ranou pořádně vystrašil Paula Robinsona. V příštích minutách ale přeci jen převzali taktovku pevně do svých rukou domácí. Ve 13. minutě ještě slabě střílel Reid, po chvíli nepochodil ani Pedersen s povedeným halfvolejem. Ovšem ve 38. minutě už to Rovers vyšlo.

Těsně před poločasovou pauzou se ujal Blackburn vedení. Stalo se tak poté, co si pro dlouhý míč od Ooijera za obranu soupeře zaběhl Roberts, počkal si na první pohyb Myhilla a chladnokrevně ho prostřelil. Jenže radost byla předčasná. Během dvou minut se totiž domácí dočkali odpovědi na svůj úder. Faganův centr z hloubi pole usměrnil na zadní tyči do sítě Garcia a bylo hotovo.

Druhý poločas se sice neobešel bez zajímavých gólových příležitostí, ale samotné branky se už nedostavily. Důvod je zřejmý: oba celky se nikam nijak zvlášť nehnaly. Za zmínku stojí snad jen vcelku povedený pokus Santa Cruze z otočky nad branku, který se datuje do 77. minuty, či dvojšance Hullu v nastavení druhé půle. To nejprve Barmby našel ve vápně nehlídaného Folana, jehož vychytal bravurně Robinson, pak nepochodil ani Ricketts. Po zásluze se tak oba soupeři o body podělili.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rovers po skvělem výtězství na evertonu zvládnou i toto a vyhrají 3 1

Reagovat
Devil

Podle me,jasna vec.

tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulém dramatickém zápasu Rovers věřím ve výhru, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

cista 1

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ..davam 02!!

Reagovat
smazaný uživatel

x2??

Reagovat
smazaný uživatel

The Tigres roztrhají Rovers=2

Reagovat
smazaný uživatel

Tigers nemaji sanci... Rovers si v klidu dojdou k vitezstvi :-))

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele