Serie A - souhrn 38. kola

27.05.2017, 19:59, aktualizováno 28.05.2017, 22:47
Komentáře a souhrny
Juventus otočil zápas s Bolognou a letošní ligovou sezonu zakončil dalším tříbodovým ziskem. AS Řím si poradil s Janovem a zůstává druhý před Neapolí, která pro změnu zdolala Sampdorii. Inter rozstřílel Udinese, doma uspěly rovněž Turín a Crotone. Duel sestupujících celků ovládlo Palermo, zatímco Fiorentina remizovala s Pescarou. AC Milán překvapivě odjel s prázdnou z Cagliari. Spokojenost panuje rovněž v Bergamu, Atalanta přehrála Chievo a poskočila na čtvrté místo...

Città di Palermo - Empoli FC 2:1

28.05.2017 20:45

Góly: 76. Ilija Nestorovski, 84. Bruno Henrique - 87. Rade Krunić

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 5:2

28.05.2017 20:45

Góly: 5. Éder, 18. Ivan Perišić, 36. Marcelo Brozović, 54. Éder, 78. Gabriele Angella (vl.) - 76. Andrija Balić, 90+2. Duván Zapata

S hodně nepovedenou sezonou se nakonec Inter rozloučil stylově. Zebrám na San Siru pořádně naložil a zvítězil 5:2. Řádili zejména Éder s Perišičem, kteří měli prsty hned ve čtyřech brankách Nerazzurri.

Inter po delší době prožil opět povedený první poločas, díky kterému si nakonec zajistil tři body. Nerazzurri nastříleli Zebrám za pětačtyřicet minut hned tři branky! Domácí začali pořádně zhurta a Udine se okamžitě ocitlo pod velkým tlakem, který nezvládlo. Už v 5. minutě prošla Santonova přihrávka až k Éderovi, který na malém vápně střelou z první poslal Inter do vedení. Zebry sice mohly odpovědět, rohový kop Jankta se dostal až k Angelliovi, ale ten z jasné pozice minul branku. Za chvíli podobně neuspěl Zapata a pak už "koncertoval" výhradně Inter Milán. Éderův krásný pas na malé vápno usměrnil za Scuffetova záda Ivan Perišič. Ve 36. minutě už domácí vedli 3:0, když si jiný chorvatský fotbalista Brožović ve vápně srovnal mířidla a střelou na zadní tyč podtrhl povedený první poločas.

Nerazzurri svého soupeře nešetřili ani po změně stran. Perišič se na levé straně skvěle uvolnil a nezištně naservíroval přihrávku na skórujícího Édera. Inter dál ovládal hru a několikrát mohl skóre ještě navýšit. Palaciovi se postavila do cesty tyčka.

Udinese se čtvrthodinu před koncem dočkalo alespoň korigace. Rychlou akci vyřešil povedenou střelou do šibenice Andrea Balič. Tím výčet branek pro tento zápas ještě nekončil. Vzápětí po Baličově ráně přidal Inter už pátý gól. Kondogbia zblízka jen nastavil kopačku a balón by nejspíše šel mimo branku, kdyby si ho nesrazil do vlastní sítě Angella. V nastavení pak přišla ještě jedna korigace ze strany Udine, po centru Felipeho se na malém vápně prosadil Zapata. Inter porazil Udine vysoko 5:2, přesto zůstává bez evropských pohárů.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Delfino Pescara 2:2

28.05.2017 20:45

Góly: 66. Riccardo Saponara, 85. Matías Vecino - 15. Gianluca Caprari, 65. Jean-Christophe Bahebeck

Dvougólový náskok na půdě věhlasného soupeře prohospodařila Pescara. Nebylo by to nic zvláštního, kdyby se tak nestalo v oslabení. Fiorentina prohrávala po brankách Caprariho a Bahebecka a navíc přišla o vyloučeného Chiesu, přesto dokázala zásluhou Saponary a Vecína utkání zremizovat.

Hosté favorizovanou Fiorentinu nepříjemně zaskočili jednak svou aktivitou a především rychle vstřelenou brankou. Cristóforo ještě na poslední chvíli dokázal Caprarimu zamezit ve skórování, ale v 15. minutě už Delfíni stejně vedli. Memushaj rozdělil balón na Caprariho, ten si přehodil balón na silnější pravačku a krásnou střelou překonal Dragowskiho. Fiorentina vzápětí sahala po vyrovnání, ale Saponara si zblízka na Fiorilla nepřišel. Po půlhodině hry neuspěl Chiesa, po jehož ráně se rozvlnila boční síť.

Federico Chiesa se nakonec stal negativní postavou zápasu, neboť ještě v prvním poločase stihl dostat dvě žluté karty a Fiorentinu výrazně oslabit! Pro Pescaru to samozřejmě byla vítaná příležitost a šance rozloučit se s nejvyšší soutěží vítězně. Výrazně mohl přiblížit výhru Bahebeck, který už dokonce překonal Dragowskiho, ovšem z ofsajdu, takže branka neplatila. V 61. minutě pořádně protáhl brankáře Fiorilla z volného přímého kopu Hagi a hned o čtyři minuty později vstřelili hosté druhou branku. Caprari poslal kolmici na Bahebecka, jenž si před Dragowskim počínal jako zkušený mazák a střelou pod břevno přiblížil Pescaře cennou výhru.

Ale Fiorentina se ani za tohoto stavu nevzdávala a i v oslabení vykřesala naději kontaktní brankou. Babacar udržel ve vápně balón a našel přihrávkou Riccarda Saponaru, který překonal Fiorilla. Za chvíli Saponara doslova zahodil vyrovnání, když už se zbavil Fiorilla, jenomže místo branky trefil obránce Campagnara. Každopádně vedení Delfínů se otřásalo v základech a pět minut před koncem zápasu vzalo za své. Z pětadvaceti metrů napřáhl Matías Vecino a stav byl 2:2. V nastavení sice mohl strhnout výhru opět na stranu Pescary Caprari, ovšem výtečně se zaskvěl Dragowski. Pescara tak v oslabení promarnila dvougólový náskok a jen remizovala 2:2.

Více informací k zápasu

FC Crotone - SS Lazio 3:1

28.05.2017 20:45

Góly: 14. Andrea Nalini, 22. Diego Falcinelli, 60. Andrea Nalini - 26. Ciro Immobile (pen.)

Crotone slaví záchranu! Nováček soutěže přehrál Lazio a jelikož Empoli padlo v Palermu, dostalo se na sedmnácté místo. Lazio závěr sezony nezvládlo a nakonec končí na pátém místě. Hosté nezvládli vstup do utkání a už v prvním poločase přišli o vyloučeného Bastose. Dvakrát se z pohledu domácích prosadil Nalini, jednou Falcinelli.

Crotone nemělo situaci ve svých rukou, nutně potřebovalo pomoc Palerma a ta se také dostavila. Ale postupně. Lazio nevstoupilo do zápasu vůbec dobře a Crotone toho dokonale využilo a brzy se ujalo vedení. Rohdén našel přihrávkou Naliniho, který z voleje propálil Strakoshu! Jen o pár minut později poslal do vápna centr Barberis a Diego Falcinelli nejspíše v mírném ofsajdu hlavou zvýšil na 2:0. Lazio dostalo šanci vrátit se okamžitě do zápasu nařízenou penaltou a Ciro Immobile nepohrdl. Cordaz sice vystihl směr, ale na balón nedosáhl. Každopádně Lazio nehrálo dobře a špatný výkon podtrhlo druhou žlutou kartou Bastose, takže hosté museli už v prvním poločase dohrávat bez jednoho hráče.

Průběžný výsledek z Palerma se pochopitelně do řad Crotone dostavoval, nicméně nejprve bylo nutné zvládnout svůj zápas a v tomto směru šlo vše podle plánu. Ferrari vrátil hlavou balón na malé vápno a zde ve výskoku zvýšil na 3:0 opět Andrea Nalini.

A v 77. minutě to přišlo! Palermo vstřelilo druhý gól a na stadionu v Crotone propukla radost. Domácí hráči už výsledek nepustili a po závěrečném hvizdu v Palermu mohli začít oslavovat záchranu. Lazio si závěr pokazilo a nakonec skončilo na pátém místě.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 5:3

28.05.2017 20:45

Góly: 6. Lucas Boyé, 22. Daniele Baselli, 45+1. Lorenzo De Silvestri, 57. Iago Falqué, 79. Andrea Belotti - 14. Gregoire Defrel, 40. Gregoire Defrel, 82. Gregoire Defrel (pen.)

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 3:2

28.05.2017 18:00

Góly: 10. Edin Džeko, 74. Daniele De Rossi, 90. Diego Perotti - 3. Pietro Pellegri, 79. Darko Lazović

Italským vicemistrem se pro rok 2017 stal AS Řím, který v závěrečném kole za dramatických okolností udolal FC Janov 3:2. Utkání na Stadio Olimpico nebylo jen o boji o přímý postup do základních skupin Ligy mistrů, ale s dlouholetou kariérou se loučil "král" Říma Francesco Totti.

Byl to bláznivý podvečer. AS Řím potřeboval k jistotě druhého místa nutně zvítězit, protože v případě vítězství Neapole by na něj zbyla třetí příčka a s ní spojené předkolo Ligy mistrů. V sázce tedy bylo hodně.

Vlci ale neodstartovali vůbec dobře, Janovu stačily první tři minuty, aby se ujal vedení. Defenzíva domácích nezachytila náběh Pietra Pellegriniho a ten svůj únik na brankáře Szczesnyho zakončil gólem! AS si poprvé v zápase zadělalo na problémy. Nicméně domácí s odpovědí nezaháleli a v 10. minutě už byl průběžný výsledek 1:1. Římané pak převzali iniciativu a byli jasně lepším týmem, jenomže v brance Grifů stál skvělý Lamanna. Postupně si na něj nepřišli Džeko ani El Shaarawy. Faraon měl v prvním poločase ještě jednu velkou příležitost, ale zázračně zasáhl právě golman Lamanna.

Stav 1:1 domácím vůbec nevyhovoval a zprávy z Janova, kde hrála Neapol, velely útočit a útočit. V 51. minutě přišla velká a historická chvíle, do hry naskočil naposledy v bohaté kariéře Francesco Totti a právě to mělo být hnacím motorem dalšího snažení. Janov ale dobře bránil a Vlci to měli poměrně složité, El Shaarawy další velkou šanci zazdil a Stadio Olimpico si výrazně oddechlo až čtvrthodinu před koncem. Džeko z úhlu a v bezprostřední blízkosti Lamanny vrátil balón pod sebe a Daniele De Rossi ho střelou z první dostal do sítě! Záhy propukla v ochozech velká radost, jenomže za chvíli mělo zase všechno jinak. Laxalt poslal na malé vápno centr, golman Szczesny na něj vůbec nezareagoval, stejně jako domácí stopeři a Darko Lazović dokonale římskou arénu šokoval. A mohlo být hůře, neboť na Szczesnyho se valil další útok, dokonce tři na jednoho, ale při Římanech stáli všichni svatí a zachránila je tyčka!

Atmosféra začala houstnout, ale nakonec mělo pro AS všechno šťastný konec. V 90. minutě šikovně sklepl Džeko balón na Diega Perottiho, který zblízka naposledy a pořádně rozjásal vynervované Stadio Olimpico. AS Řím si tak pojistil druhé místo a zahraje si skupinovou fázi Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:4

28.05.2017 18:00

Góly: 51. Fabio Quagliarella, 90. Ricardo Álvarez - 36. Dries Mertens, 42. Lorenzo Insigne, 49. Marek Hamšík, 65. José Callejón

Neapol nakonec smutní, byť na půdě Sampdorie Janov vyhrála 4:2. Důvodem je výhra AS Řím nad jiným janovským celkem, která mu pojistila druhé místo a zajistila skupinovou fázi Ligy mistrů. Neapoli patří bronzová příčka a pro účast v milionářské soutěži se bude muset proklestit obávaným předkolem. V zápase na Luigi Ferraris nakonec padlo šest branek a hned dvě z nich připravil Patrik Schick.

Karty byly rozdány jasně, Neapol musela zvítězit a doufat v zaváhání římského AS. Parthenopei vzali svůj úkol svědomitě, ale Sampdoria poměrně dlouho v prvním poločase odolávala. Po půlhodině hry poslal na zadní tyč Mertens a Hysajovi scházely centimetry. Neapol to nemuselo mrzet, protože už za pět minut to bylo 1:0. Regini nejprve zabránil nebezpečné přihrávce, jenomže to udělal tak nešťastně, že se k balónu ihned dostal Dries Mertens a střelou překvapil dezorientovaného Puggioniho.

Neapol se vedoucí brankou dostala do herní pohody a ještě v prvním poločase navýšila náskok na 2:0. Lorenzo Insigne potáhl balón do šestnáctky a krásným obstřelem nedal Puggionimu šanci. A když krátce po změně stran zakončil ťukec hlavou do prázdné branky Marek Hamšík, nikdo o výhře Parthenopei nepochyboval.

Sampdoria sice vzápětí snížila, když si na centr Patrika Schicka naskočil Quagliarella, ale Neapol zase utekla na rozdíl tří branek. Krásným křižným volejem se z úhlu prosadil José Callejón. Za chvíli přišla z Říma dobrá zpráva, neboť AS hrálo s Janovem 2:2, jenomže ve stejnou chvíli, kdy Sampdoria, opět po přihrávce Schicka, vstřelila gól na 2:4, se prosadil i Diego Perotti a v řadách Parthenopei zavládl "smutek". Zatímco AS si z druhého místa zahraje skupinu Ligy mistrů, Neapol musí ze třetího místa poputovat do předkola.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 2:1

28.05.2017 15:00

Góly: 17. João Pedro, 90+2. Fabio Pisacane - 72. Gianluca Lapadula (pen.)

Cagliari se rozloučilo se sezonou tím nejlepším možným způsobem. Na domácím stadionu přehrálo brankou v nastavení slavný AC Milán 2:1. Tomu k bodům nepomohly ani dva pokutové kopy. Autorem vítězné trefy se stal Paolo Faragó.

Sardiňané začali opravdu dobře a od úvodní minuty Milán přehrávali. Po 60 sekundách se dostal k hlavičce bývalý útočník Rossoneri Marco Borriello, ale Donnarumma nemusel zasahovat. Jen o pět minut později Borriello přihrával do vloženky Ionitovi, a ten div, že nepřelomil břevno! Milán z kolotoče domácích ne a ne sesednou a v 17.minutě domácí skutečně udeřili. Borriello přesnou přihrávkou vybídnul Joaa Pedra a Donnarumma musel tentokrát lovit balón ze své sítě. Až inkasovaná branka hosty probudila a Suso okamžitě přispěchal s možnou odpovědí, ovšem jeho rána skončila díky teči těsně vedle. Nebezpečí ale ještě nebylo zažehnáno, z následného rohového kopu mohl srovnat Bacca, jenomže Da Costa předvedl skvělý zákrok a balón vyrazil na břevno.

A další velká šance na sebe nenechala dlouho čekat, do samostatného úniku se dostal Farías a činit se musel Gigi Donnarumma. Bohužel už ve 30.minutě skončilo utkání pro španělského křídelníka Susa, který špatně došlápl a musel být střídán Ocamposem. Střídat museli i domácí, Murrua nahradil Miangue.

Těsně před koncem prvního poločasu mohl vyrovnat Juraj Kucka, ale jeho zakončení zblízka zpacifikoval výtečný Da Costa. První poločas nabídl několik zajímavých šancí, ale prosadili se jen domácí, takže Milán měl ve druhém poločase ještě co dělat.

Svěřencům trenéra Montelly se nedala upřít snaha, jenže ta dlouho vycházela vniveč. V 53.minutě si přes hradbu těl neproklestila cestu Hondova střela a Locatelliho dorážka rovněž nebyla úspěšná. Po hodině hry mělo AC obrovskou příležitost na vyrovnání. Ve vlastním vápně se provinil faulem Ionita a Rossoneri zahrávali rohový kop. Carlos Bacca ale nepotvrdil pověst kanonýra, penaltu kopl bídně po zemi a Da Costa se stal hrdinou okamžiku!

AC Milán se i přes tento neúspěch stále snažil o vyrovnání a v 70.minutě měl k dispozici už druhý pokutový kop. Crosta na malém vápně fauloval Baccu, ale sám postižený si podruhé netroufl. Práci za něj vykonal parťák z útoku Gianluca Lapadula, který se tentokrát nemýlil a srovnal na 1:1. Radost z vyrovnání neměla dlouhého trvání. Hned za dvě minuty se, jako už několikrát v sezoně, projevil stoper Paletta, který po tvrdém zákroku na Hana uviděl druhou žlutou a tím pádem červenou kartu. Cagliari vycítilo šanci na tři body a v nastaveném čase se tak skutečně stalo. Joao Pedro z volného přímého kopu donutil Donnarummu k zákroku, ten balón pouze vyrazil a Fabio Pisacane rozhodl o vítězství Cagliari 2:1!

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 1:2

27.05.2017 18:00

Góly: 52. Saphir Taïder - 70. Paulo Dybala, 90+4. Moise Kean

Juventus už zisk Scudetta oslavil, ale ani v posledním kole nenechal nikoho na pochybách a v Boloni zvítězil 2:1. Domácí zakončili sezonu na patnáctém místě.

Stará dáma už netrpělivě vyhlíží vrchol sezony, totiž finále Ligy mistrů, ale ještě než se tak stane, zbývalo dohrát poslední ligový duel na půdě Boloni.

Minimálně v úvodu utkání byla Boloňa vyrovnaným soupeřem, žádnou větší šanci si ale nevytvořila a Juventus velice pozvolna začal utahovat smyčku. Ve druhé části prvního poločasu obléhal branku Da Costy, ale bez kýženého efektu.

Dalo se očekávat, že trenér Allegri dá přednost některým "neznámým" hráčům, jako například brankáři Mulyadimu, jenž nahradil jak Buffona, tak i Neta. Práci měl ovšem až ve druhém poločase a v 54. minutě dokonce poprvé inkasoval. Saphir Taider se za hranicí vápna odhodlal k technickému obstřelu a nádherně vymetl šibenici. Mulyadi byl bez šance a Juventus překvapivě prohrával.

Jenomže domácí výsledek nedokázali udržet. Nejprve v 70. minutě bezprostřední dorážkou vyrovnal Paulo Dybala a nakonec ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o vítězství Juventusu další mladíček Moise Kean. Na malém vápně si ho našel centr Pjaniče a Kean hlavou zajistil Staré dámě tři body a pojištění již jistého prvenství.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

27.05.2017 18:00

Góly: 52. Alejandro Gómez

Atalanta udělala sladkou tečku za povedenou sezonou a doma porazila 1:0 Chievo Verona. Bergamaschi navíc budou sledovat nedělní utkání Lazia, protože v případě jeho zaváhání zůstanou na čtvrté pozici. Chievo skončí ligu na čtrnáctém místě.

Zápas příliš fotbalové krásy nepobral a první poločas nabídl jen jednu brankovou příležitost. Postaral se o ni domácí kanonýr Gómez, který už nastřílel patnáct ligový branek a v tomto zápase chtěl svojí střeleckou sbírku ještě rozšířit. Ve své šanci ale neuspěl, a protože ani Chievo nebylo směrem dopředu nijak činné, šlo se do šaten za stavu 0:0.

A ve druhém poločase byl opět ústřední postavou Alejandro Gómez, který už tentokrát zamířil do černého. Cristante mu poslal přesnou kolmici, kterou si Gómez na hranici ofsajdové pasti zpracoval a neomylně zakončil. V další slibné příležitosti byl unikající Petanga, jenomže svůj postup na Seculina promrhal. Neuspěl ani Cristante, který orazítkoval tyč a na druhé straně zase selhal ve stoprocentní šanci Spolli. Nutno však pochválit Golliniho, který rychle vyběhl.

Chievu se nakonec vyrovnat nepodařilo, takže Atalanta zvítězila 1:0 a za jistých okolností může skončit čtvrtá, nejhůře však pátá.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC38294577:2791
2.AS Řím38283790:3887
3.SSC Neapol38268494:3986
4.Atalanta Bergamo38219862:4172
5.SS Lazio382171074:5170
6.AC Milán381891157:4563
7.Inter Milán381951472:4962
8.ACF Fiorentina3816121063:5760
9.Turín FC3813141171:6653
10.UC Sampdoria3812121449:5548
11.Cagliari Calcio381451955:7647
12.US Sassuolo381371858:6346
13.Udinese Calcio381291747:5645
14.Chievo Verona381271943:6143
15.Bologna FC381181940:5841
16.Janov CFC38992038:6436
17.FC Crotone38972234:5834
18.Empoli FC38882229:6132
19.Città di Palermo38682433:7726
20.Delfino Pescara38392637:8118

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (115)

Přidat komentář
andycek1

Mulyadi je nejaký nový názov pre Audera

Reagovat
andycek1

??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andycek1

Ano ?? To prvý krát počujem vždy som ho mal za Audera

Reagovat
smazaný uživatel

To je indonesan?!

Reagovat
smazaný uživatel

Otec Indonésan, matka Italka. Narodil se a žil v Indonésii, v roce 2010 se přestěhovali do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mu jinak než Emil Audero neřekne a jinak se o něm nepíše, resp. nikde se samotné Mulyadi nezmiňuje, vždy je s celým jménem, když už. Jen tady na EF asi chtějí být "originální". To je asi jako kdyby se o Gabrielu Barbosovy psalo jako o Almeidovi nebo ještě lépe o Cristianu Ronaldovi jako o dos Santosu Aveirovi.

Reagovat
h8_sfatto

i Kyliana Mbappé už radši upravili pro příští sezónu Fify

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
h8_sfatto

neříkal jsem, že Inter i s prachama je stále labilnější než AC, .... kyš kyš.... Atalanta zaslouženě

Reagovat
paver

Skvěle Cagliari Až zavítám na Sardinii, tak návštěvu fotbalu nesmím vynechat.

AC bída a Paletta naprosto tragickej, korunu tomu nasadil nasimulovanou penaltou a PÁTOU červenou v sezoně

Reagovat
travis joe

Reagovat
Shevchenko

Prohráli jsme vůbec někdy s Cagliari?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Paletta je fakt tupec, 5 červených v jedné sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný Kuckov zápas za AC?

Reagovat
jany kozak

preco?

Reagovat
paver

Špatné výkony + zájem ze zahraničí?

Reagovat
jany kozak

niekto konkretny?

Reagovat
paver

Leicester, Everton + Torino

Reagovat
jany kozak

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Antalyaspor

Reagovat
Puskas

Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež väčšinu čo čítam a vidím tak jeho výkony sa nepribližovali k tým minulosezónnym.

Asi najviac sa mi páči prirovnanie že z minuloročného traktora alebo tanku sa stala ustráchaná školáčka.

No a v Turíne, ktorý prejavil záujem, trénuje Mihajlovič ktorý ho dotiahol do AC.

Reagovat
jany kozak

ten Turin by bol fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ano

Reagovat
Emmett Brown

Snáď ostane v SA, menším klubom má stále čo ponúknuť

Reagovat
Yanek

Tim Montellovym zaverem nejsem moc okouzlen. Spoustu bodu na podzim udelal Bonaventura. Je ale samozrejme dobre, ze dostane vice casu.

Reagovat
smazaný uživatel

co totti uz je pryc?, bojim se podivat do lednicky..

Reagovat
smazaný uživatel

a čo Messi? ten už je preč? tiež sa bojím podívať do nej...

Reagovat
Detektiv

DŽEKO!!!

Reagovat
cristiano.K.

bylo tam všechno čistý? Jinak Neapol 94 golů, klobouček sice jim je to k ....

Reagovat
Pipo123

Skvela rozlucka, hodne emocii az mi to prislo luto, Totti :)

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pre sport tv, prerušili tú jeho oslavu len preto, aby nasledujúcich 25 minút išla reklama a nejake nepodstatné highlighty z francúzskej ligy či z kadial

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som teda dosť bezcitné hovado a rozplakať sa dokážem, len keď sa v opilosti dostanem do takej divnej fázy, ale fakt som mal slzy na krajíčku, Chvilu mi to pripadalo ako pohreb, každooádne naozaj krásna rozlúčka. Plné Olimpico v slzách, a úplne ma dostalo, keď som videl plakať hráčov ako Faraon, či Alisson a do toho sa pridal Fred Massara. Každopádne, sekalo mi to, a nie som si istý, či sa vyjadril, či končí definitívne, alebo niekam ešte ide? Lebo raz tam zaznelo také Noooooo. Dúfam, že nie. Mrzelo by ma, vidieť ho v inom drese.

Reagovat
Largo

Mám to stejný.

Reagovat
Maritazzi

Pobrečel jsem si, nečekám, že ještě někdy uvidim hrát někoho takovýho. Rozlučka moc hezká, akorát ty záběry na Spala a Pallottu tam zbytečně dráždily lidi. France zas mluvil v otaznících, ale fakt doufám, že jinde už hrát nebude. Na takovýho hráče se snad nikdy nezapomene.

Reagovat
Largo

"Nic není zapomenuto."

Legenda, emocionální rozlučka, slzy na krajíčku

Jak ty lidi pískali při Pallottvi a Špalkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vůbec pískalo na Spala a Pallottu? To je celé kvůli Tottimu, že ho nechtěl Spal dávat více do zápasů či se to týká něčeho jiného? Díky

Reagovat
Maritazzi

Na Pallottu se nadává už dlouho, že se z Říma snaží jen dostávat peníze, což prakticky přiznal tím, že řekl, že když novej stadion nebude do roku 2020, tak bude mít klub jinýho majitele. Spalletti to má jednak za Tottiho a pak za to, že utíká do Interu, za to si pískot zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on Spal vlastně míří do Interu. No, tak to mu měli ještě přidat I když, tam byly i nějaké neshody s Tottim předtím ne? Na druhou stranu, úplně špatnou práci neodvedl a je škoda, že nebude pokračovat v Římě...

Reagovat
Alberto Aquilani

nejaké info o olisovi? :D ... drž sa kamarát

Reagovat
Pipo123

Crotone

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

brutální Džeko dá přesně o 29 gólů víc než v minulé sezoně stejně ho tady pořád někdo hejtí

Reagovat
Emmett Brown

Lebo v dôležitých zápasoch takmer vždy zlyhal

Reagovat
Largo

Já teda měl nával emocí při Tottim a De Rossim společně.

Reagovat
Lech

Normalne jsem se ale smal, jak DDR zachazel s tim deckem

Reagovat
smazaný uživatel

Posledny zapas, kde Montela nasadi lavicku aby sa ukazali a zabojovali o zotrvanie v time pred planovanym zemetrasenim a ti tragedi prehraju v Cagliari po 20 rokoch... Z toho co som tam videl si zotrvanie zasluzia len Suso, Gigi, Loca a Calabria, mozno este Gomez... A Paletta ked sa rozhoduje kto stych obrancov ostane ako 3 a 4 urobi taky kktinu a odjebe zapas tomu sa hovori inteligent, nech uz ide do p*ce takto odj*bal uz 5 zapasov,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak bokem, můžete mí říct, kde se vzal v Interu Tracy Sansbury? Hledím teď jak puk, pamatuju si ho z minulýho ásijskýho mistrovství kde s Luongem byli tahouni Austrálie a já, že setrval ve Zwolle....

Reagovat
smazaný uživatel

EDIT: Trent Sainsbury dokonce Zajímalo by mě, zda vůbec něco odehrál nebo jak to šlo herně. Pamatuju si ho docela jako slušného stopera.

Reagovat
Votas

odehrál přesně to, co dneska. Došel jenom, že nemohl hrát v Číně kvůli změně pravidel o zahraničních hráčích nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Přitom mi nepřišel úplně zlý...

Reagovat
Inter Eterno Amore

kúpili sme ho v zime ako marketingový ťah pre austrálsky trh

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to tu ...END... :cry: :cry: co skor zhodnotit sezonu,zapas,ci tottiho ,budem strucny.

-zapas som si pozrel o 00:45 na šrot1 zo zaznamu a kedze som vedel vysledok dopredu ,vedel som kedy padnu goly,co ma zachranilo pred inkfartom.Vacsina si myslela ,ze Janov sfukneme 5-0 lebo bol zachraneny,ale opak bol pravdou,hrali uvolnene a bol to na psychiku velmi tazky zapas .Vsetci uz boli hlavou pri Tottiho rozlucke,vykon to bol dost slaby s milion nahravkami a bez pohybu.Oficialne sa ti Dzeko ospravedlnujem 29 golov,klobucik dolu,buducu sezonu ale 30!..dakujme rimskym bohom ze janov dal tycku a nie na 3:2...dzeko skvela nahravka a perottiho proste zboznujem,sme kurva v lige majstrov,priamy postup si uvedomime v auguste ked nemusime hrat o 2 zapasy navyse !!! nevyradi nas ziadny posrany liverpool alebo hofenheim.

-co sa tyka sezony :...vyradenie s portom velke sklamanie a europska liga este vacsie,tento tim mal kludne na finale ,musime tu poharovu europu konecne zlomit,tam je natom lepsie dinamo zahreb....vyradie z laziom v semifinale v talianskom pohari dalsie velke sklamanie,prisla mala kriza ktora nas stala dve vyradenie .nastastie sezonu zachranilo 2 miesto !

-rozlucka totti :viem drzat emocie-neplacem ked mi ujde tiket za euro ,ale pocas franceho rozlucky som mal slzy na krajicku ,keby som priamo na olimpicu placem ako tie blondinky v hladisku,co tam prisli na 38 kolo ...sport 1 su spiny ze nedali cely ceremonial,snad by ich to nezabilo a vela ludi by si to este pozrelo.

-to ako pustili muziku z gladiatora ,alebo tomu moc podobna ,nadherne....a ked isiel france okolo stadionu ,ZIMOMRIAVKY .s tou jeho najmladsou dcerou to bolo KRASNE ,deti ma zlate...Ilary je jebacka a riadna mrdacka,neviem ci sa mi aj nepostavil...prihovor bol pekny aj ked som picu rozumel,da najst niekde preklad?...inak paletovi a spalkovi to riadne zratali,chudak spalek sa obzeral pri jednom zabere na koho piskaju a to na neho....plakali asi vsetci,toto dojme aj retardov co honia na premier league

-odisla velka FUTBALOVA A SVETOVA LEGENDA,odisla polovica Rima...GRAZIE KRAL RIMA ! GRAZIE

Reagovat
Pipo123

Ty a Dzeko? Tomu neverim, hned v prvom zapase sezony ho tu dojebes :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio pekny suboj vo Fante. Snad o rok budeme bojovat o prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

som pocul ze tyzden maju byt zatvorene zeleznice na slovensku a je zakazany predaj lana a pistoli.Olis sa este nenasiel.

Reagovat
JuventusFC1897

premenoval si nick a zacal konecne fandit juve

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Pipo123

Ten pocet bodov Juve, AS a Neapolu je nieco neskutocne, Neapol si vytvoril osobne maximum a nestacilo to ani na druhe miesto.

Reagovat
Houfi

Jen to odráží co se většinu sezony dělo na hřišti za přímý postup AS jsem samozřejmě strašně moc rád, protože to pomůže i při vyjednávání v létě, ale zasloužila by si ho i Neapol nezbývá než doufat, že se připojíme k úspěchu Juve v rámci evropských pohárů a v Itálii bude zase o nějaké to místo(a) do LM/EL navíc, případně o nějaké to kvalifikační kolo méně

Reagovat
Votas

příští rok je jedno místo navíc do LM jistý.

Reagovat
olis

pre vsetkych co sa ma nevedia dockat tak nebojte sa, som tu

vcera som radsej nechcel nic pisat, bol som jednak nasraty a ked som videl rozlucku Tottiho tak aj ked niesom fanusik AS tak ma dost dostalo a bol som z toho smutny....

keby som sa mal pozerat na tuto sezonu cez ciele na ktore sme podla mna mali, t.j. prinajhorsom druhe miesto, finale Coppy, a stvrtfinale LM tak by som ju nemohol hodnotit pozitivne, avsak ked zoberem do uvahy vsetky okolnosti tak musim hovorit o dalsej vydarenej sezone aj ked sa neda zbavit pocitu mensieho sklamania...

v lige je juventus stale inde, my sme sa museli popasovat s odchodom Higuaina co malo na hracov hlavne psychicky dopad, nasledne prislo zranenie Milika a nechytenie sa Gabbiho, takze trapenie trvalo prakticky celu prvu polovicu sezony, kedy som dokonca po jednom zapase volal po odvolani Sarriho nastastie potom prisiel Mertens a uz to islo, neskutocne mrzia remizy proti Palermu a Sassuolu, hlavne ked tam urobia chybu hraci ako Hamsik... aj cez tieto pokazene zapasy sme urobili novy klubovy rekord v pocte bodov - 86, zial nestacilo to ani na druhe miesto ale som rad ze hraci ani realizacny tim to aspon navonok nejak zle neprezivaju a na predkolo si veria, taktiez si treba uvedomit ze toto vsetko sme dosiahli pri hrani LM, takze aj ked sme skoncili o jedno miesto horsie tak to Sarri s Guintolim aj tak posunuli o kus vpred a neda sa hovorit o neuspechu

co sa tyka Coppy tam to ani nema cenu nejak rozoberat, vsetci videli to divadlo od rozhodcu, uz to je viacmenej normalka aj ked na toto si asi nikdy uplne nezvyknem...

v LM som bol presvedceny ze mame aspon na stvrtfinale, dufal som ze Real dokazeme potrapit viac, ale hraci sa hlavne v prvom zapase uplne dosrali a v tom zapase predviedli asi najslabsi vykon v sezone, aj ked som dufal v nieco ine tak je to pochopitelne, pre vela z nich to bol prvy takyto zapas, aspon nabrali skusenosti a buducu sezonu to uz bude vdaka tomuto lepsie

co ma mrzi asi najviac a dufam ze sa to v buducej sezone zlepsi je obrana, v lige sme dostali o 7 golov viac ako minulu sezonu

co sa tyka ligy vseobecne tak nesuhlasim s tym ze by bola nevyrovnana, bodovy rozdiel medzi Juventusom a Rimom/Neapolom je 4 resp. 5 bodov, to je hlavne vzhladom na klubove rozpocty maly rozdiel, o scudetto sa hralo do predposledneho kola, o druhe miesto do poslednych minut... o zachranu sa taktiez hralo az do konca a klobuk dole pred Crotone ktore sa udrzalo zasluzene a zaver sezony mali neskutocny, na druhej strane skoda ze vypadnut muselo prave Empoli ktorym som zotrvanie velmi prial :/ dockali sme sa prekvapenia v podobe Atalanty a Inter sa v ramci moznosti tiez dlho drzal

nova sezona nam zacina praktiky uz 30.6. letnou pripravou, kedze budeme hrat predkolo tak dufam ze to Sarri so svojim timom pripravia na jednotku a tim bude na 100% pripraveny uspiet, pozeram sa na superov ktorych mozme dostat a nech dostaneme hocikoho tak to musi byt jasny postup, tato kliatba sa uz musi konecne zlomit, kvalita bude v hocijakom pripade na nasej strane, este sa to musi zvladnut v hlavach...

neocakavam nejake velke mercato, toto mercato bude hlavne o navyseni platoveho rozpoctu a udrzani sucasneho timu pokope, az na Ghoulama je to uz prakticky hotove a platove vydaje pojdu dost hore, urcite sa ale bude riesit brankar, kde momentalne vobec nie je iste ako to bude, riesit sa budu taktiez krajny obrancovia ci uz Ghoulam ostane alebo nie, jednak treba backup pre Hysaja a taktiez bude chciet ist prec asi Strinic ktory by chcel viac hravat, na stoperoch mozno tiez pride k 1 - 2 zmenam - hovori sa o odchode Chirichesa a mozno aj Tonneliho ,zaloha asi ostane tak ako je, do utoku pride asi jeden hrac, idealne by mal zvladnut vsetky pozicie ale prioritou bude asi RW, velmi sa teraz pise o Berenguerovi z Osasuny... predavat sa bude Zapata a mozno aj Pavoletti a Giak

keby to bolo na mne tak:

Out: Rafael, Sepe, Chiriches, Strinic, Zapata,

In: Sirigu, Meret, Caio, De Sciglio/Conti, Gomez

Forza Napoli!

Reagovat
10

Je potřeba brát v potaz ten rozdíl, co si Juventus celou dobu v klidu držel a vlastně nikdy neztratil kontrolu. To, že kvůli finále LM v lize ubral plyn, je celkem normální, mohl si to dovolit. Je mi jasný, že se tady zase za pár let překreslí realita a bude se psát, jak to vlastně bylo strašně vyrovnaný a Juve bylo posraný do předposledního kola, přitom realita byla trošku jiná.

Jinak až na tu ubrečenou Coppu dobrej souhrn, Oli

Reagovat
olis

jasne, ten naskok ste mali, ja som to bral z pohladu matematickej istoty - aj tak mi ale pride ze Neapol aj AS sa celkom drzia ked porovname financne moznosti tychto troch klubov

hlavne ked sa pozrieme na top 5 lig, tak okrem tej spanielskej bol vsade rozdiel medzi 1. a 2. timom vacsi ako v taliansku

Reagovat
10

Ještě bych dodal, že Neapol měla nejmíň proher v lize a Juve vlastně neprohnala víc jen kvůli tomu, jak špatně hrála doma, což dřív nebývalo zvykem a Sarri na tom musí zapracovat, protože to vychází z toho neflexibilního herního stylu, kdy si Neapol pořád nedokáže poradit s nižším tempem a hlubokou obranou soupeře. Neapol doma ztratila 14 bodů, Juve 2.

Neapol beru pořád jako největšího konkurenta pro příští roky, ta koncepce tam je jasně daná a i se změnou trenéra do sebe všechno zapadá, o tom se ostatním týmům ani nezdá. Pokud udržíte kádr a ty mladý hráči se budou dál zlepšovat, tak je asi Scudetto jen otázka času, protože nic netrvá věčně a Juve tou transformací na víc "pro-evropskej" tým může ztrácet vlastnosti, který jsou potřeba pro Scudetto, jako to měl dřív Milan.

Reagovat
olis

ano, tie vysledky doma nemilo prekvapili aj mna, ten Sarriho system ma svoje chyby, ostava len dufat ze sa na tom v lete popracuje

Reagovat
FuckT

Na tie prehry som sa takisto pozeral, aj pocet vstrelenych golov, jednoducho fakt dost dobre. Zaver sezony sme isli do plnych a vyzera to, ze snad uz konecne kazdy hrac pochopil, ako musi zapas co zapas pristupovat k tomu futbalu v pripade, ze ten klub chce naozaj nieco dosiahnut. Urcite tomu napomohlo aj rozsirenie kadru, kedze teraz je tam prakticky takmer na kazdy post dobra nahrada a ked hraci chcu hrat tak jednoducho musia ukazat, ze na to maju.

Suhlasim s tebou, vela ludi tu pise, ze kvalita kadru je na strane AS Rimu, ale ja osobne si to nemyslim, aj ked sa mozem mylit. Neviem samozrejme, podla akych kriterii to ti ludia takto pohodlne rozhoduju, ale videl som tu viac takychto nazorov pocas sezony.

Reagovat
Alberto Aquilani

no, ale trošku klasicky preháňaš aj ty. Je mi jasné, že keby aj nejaké zápasy AS zvládlo, ten titul by nezískalo tak či tak, ale napríklad v 34. kole ste remizovali s Atalantou, o 2 dni na to hral Rím s Laziom, kedy bola možnosť to stiahnuť. Vieme, nestalo sa, prehrali sme. Ďalšie kolo ste potom nejak ušmudlali remízu v derby. Neni to úplne tak, že tá liga bola rozhodnutá už v 30. kole. Podobne 2krát hazardoval aj Inter v postcalciopoli období.

Reagovat
10

já ale narážím na to, že by Juventus pravděpodobně s Torinem a AS nenastoupil s tolika náhradníkama, kdyby opravdu šlo do tuhýho a ztratil nad tím pohodlnou kontrolu, po Bergamu to bylo o 9 bodů, před ním o 8...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

presne takto vznikaju neprevdive bachorky...

Reagovat
Alberto Aquilani

volakedy si mi prišiel ako jediný normálny užívateľ z Juventusu, ale čo posledne píšeš je na psychiatriu. Vkuse o nejakých báchorkach, všade sa cítiš byť ukrivdený. Fakt si sa dal do neznesiteľného módu. Čo je báchorka? Že Neapol a AS spravilo trilion bodov a proste to Juventusu znepríjemnili oveľa viac ako posledné sezóny? a žiadna taká hladká jazda to v podaní Juventusu proste túto sezónu nebola...

Reagovat
DelPiero137

Neviem co okrem tejto reakcie mas namysli tym "v kuse" lebo v lige za posledne mesiace nemame takmer ziadne prispveky, skor LM som "viac" prezival.

Skratka suhlasim s tym co napisal 10. Za par rokov ked sa ludia (aj ti ktori sledovali tuto sezonu-rychlo zabudnu) pozru na vysledky/tabulku, povedia si ze to bolo tesne a vyhrali sme so stastim, predposlednym kolom atd.

Verim ze ak by nam ozaj tieklo do topanok a pred Atalantou to bolo napr o 3-4 body, tak tie 3 rozhodujuce zapasy (vratane s Vami) pojmeme uplne inak napriek tomu ze LM bola pre nas priorita. Suhlasim s tym ze vsetko sa sustredilo na LM ale ak by to v lige viac horelo, tak sa inak pripravime.

Skratene (nie povysenecky myslene) tento rok sme vdaka LM nepotrebovali vyhrat tak "hladko" v 30 kole mat titul. Nebolo to o tom ze by sme nato nemali ale nepotrebovali sme vzdy ist na max. Na druhej srane ste sa aj vy aj Neapol zlepsili a bojovali az do konca. Co ma fakt hneva ze sme tak hladko podhlahli v Rime...

Neber to vsetko hned vztahovacne ale presne viem naco 10 narazal a ake reakcie mozem(e) ocakavat o par rokov.

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

už minule si dal hodne trápny koment po vzájomnom zápase, kde si snád videl na konci 2 penalty pre Juventus (mimochodom, ani raz nedali z toho opakovačky, ale tak vieš že boli :-) moviola tiež nič :-) s takým tým typickým vašim moralizovaním, kedy almanach asi normálne dostávate v balíčku z juve store alebo čo :-)

O 10 rokov si preboha nikto nebude pamätať, že Juventus pri svojom 6. Scudette ho vyhral "len" 2 kolá pred koncom.

Reagovat
DelPiero137

Jaaaj to myslis sledoval som to na Digi TV a tam to ukazovali niekolko krat a aj komentatori sa zhodli ze sa to dalo a malo piskat.

Tu pripomienku o dvoch penaltach som uviedol schvalne, lebo vtedy pred a po suboji prebiehali velke debaty ako nam stale pripiskavaju a ako rozhodujeme vela zapasov vdaka pripisknutym penaltam. A presne v nasom vzajomnom suboje v nastavenom case dve velmi velmi sporne situacie ktore sa dali piskat.

Nevyhovaram sa nato ani som nechcel aby nam im piskli len aby ste videli (a mozno aj uznali) ze sa to nedeje len nam.

Samozrejme vyhrali ste zasluzene.

Reagovat
Maritazzi

Tu kontinuitu vám závidim. My teď kromě egomaniaka Spallettiho budem ještě řešit, kdo z těch top hráčů nás opustí a jestli náhodou vyjde náhrada. I DDR přitom říkal, že jestli chceme něco vyhrát, tak by se ten tým měl změnit co nejmíň...

Reagovat
olis

ale teraz ked mate istu tu LM tak ste na tom financne lepsie, aj tak budete musiet niekoho predat?

Reagovat
Maritazzi

No kvůli FFP prej jeden velkej odchod asi bude...

Reagovat
Votas

Liga nevyrovnaná je...to není jenom o top 3. Týmy od Turína po 15. místo neměly prakticky o co hrát už od půlky sezony a kdyby nedošlo k historickýmu vzepětí Crotone, tak byli sestupující jasní od října. Pak z toho plynou ty obrovský zisky bodů v top 3 a to, že se třeba Inter ani po 7 výhrách v řadě prakticky neposunul tabulkou. Ta nekvalita ve spodní půlce tabulky je děsivá.

Reagovat
olis

ale ved to mas v kazdej z tych 5 lig okolo 7. - 10. miesta taky rozdiel, vsade to viacmenej rovnake... dokonca v PL kde sa hovori ze je to najvyrovnanejsie liga je rozdiel medzi 7. 8. timom rozdiel ovela vacsi ako v Serie A medzi 8. a 9.

svetlou vynimkou je Bundesliga kde je to do 5. miesta vyrovnane a potom nastava velky skok, a to tiez neviem ci je nastastnejsie hrat jeden rok LM a druhy o zachranu...

o nekvalite by som tiez velmi nehovoril, Turin, Sampa a taktiez Sassuolo maju zaujimavych hracov a skoncili dole aj napriek tomu

Reagovat
Votas

na ostatní ligy jsem se nedíval, ale v SA mi to letos přišlo mnohem markantnější než jiný roky.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Presne tak, od nejakeho 25 kola je to hrozne, polovica klubov to vypustila a potom sa k nim pridali dalsi, co ma stve je aj ten hura futbal co sa hral v druhej polovici sezony, tolko golov, penalt pre favoritov atd.

Reagovat
DelPiero137

hura futbal

Reagovat
Alberto Aquilani

ked hrajú iné tímy hurá fuitbal, máš tu milion príspevkov, kde sa nad tým rozčuluješ. Ked zápas Lázia skončí 3:5, tak si spokojný. Proste vždy píšeš to, čo sa ti hodí. Penalty pre favoritov, to máš pravdu. Včerajšia penalta pre Lazio bola smiešna.

Reagovat
Pipo123

No a to som niekde tvrdil ? já tu dlhodobo kritizujem tie penalty, Laziu vymysleli tak 5 penalt za sezónu, vám ešte viac, tie prestrelky sú super len občas, nie aby každé druhé kolo padalo toľko gólov, to je aj náš prípad kedy sme roztrieali Palermo a Doriu a potom okrem penalty nevedeli dať gól.

Reagovat
Alberto Aquilani

mal som na mysli predovšetkým ten zápas s Fiorentinou, po ktorom si bol maximálne spokojný. Mať taký zápas niekto iný z TOP 6, už tu píšeš jak energizer.

Reagovat
Pipo123

Lenže já som ti tam vysvetloval, alebo 10-tke že ma potešila hra niektorých hráčov počas 60 minút, či už to bol Alberto, Murgia, Lukaku, Patric, proste si zahrali a tak to aj dopadlo, na ten futbal v SA ešte nemajú, ale 60 minút sme boli lepší než Fiorentina a potom sa to celé zrútilo a hralo sa hore dolu. Inak by som písal keby sa cez týždeň nehralo finále Coppy a nastúpili by sme v najsilnejšej zostave, to skôr ma štve výkon proti Interu kde tá silná zostava bola, ale zápas vo Fiorentine som sa bavil, lebo úprimne som čakal že dostaneme nejaký výprask.

Reagovat
Pipo123

A ešte jednu vec, vždy budem viac kritizovať TOP 5 v rámci SA než Lazio, nie kvôli tomu že to je Lazio, ale kvôli tomu že pri rozpočtoch aké má AS, Inter, Neapol či aj to AC budem od nich vždy čakať viac, ale čakať viac od Lazia? Já som po finále Coppy proti Samdporii veril slovám Lotita že sa buduje niečo veľké, hej to veľké sa buduje tak že ako jediný klub v SA sme znižovali rozpočet na platy zatiaľ čo zvyšok klubov len navyšuje (výnimka je myslím AC). Tak isto sa nebojím dopredu napísať že pokiaľ stým Lotito zase nič nespraví tak budúci rok nás položí EL aj liga a budeme hrať znova o nejaké 8 miesto. Ale zvyšok ligy rád kritizujem, lebo by som od nich čakal viacej, hlavne myslím teraz AC a Inter.

Reagovat
FuckT

Tak ale ono to je zlozite, vela faktorov, ako vzdy... Napr. vcera sa este v Dorii ani poriadne lopta nedotkla Reinovych noh a cely stadion uz piskal. Tie kluby hraju hlavne pre fanusikov, a kazdy fanusik radsej vidi dobry futbal s tym, ze ich tym, ktory uz mimochodom o nic nehra (a taka je realita), prehra o 3,4 goly po dobrom futbale, ako hrat beton a prehrat po zlom futbale s tym, ze je to v podstate uplne jedno. Takto sa fans zabavili a ani vysledok 4:2 pre nich nebol nejak potupujuci...

Reagovat
olis

tak oni sa skor zabavali zo skodoradosti ked dal AS gol pripadne urazkami hracov Neapolu, primitivonia no... nic s tym nenarobime

Reagovat
FuckT

Ale to bola podla mna skor mensina ako vacsina (dufam), a taky je zivot, ako hovoris, s tym nic nenarobime. Ale moc nam to vadit nemusi, kedze nase sance na predkolo su viac ako dobre a Sampdoria je niekde v polovici tabulky... Takze fans Sampdorie sa tym padom tesili z toho, ze aj ked my sme nedosiahli tak uplne to, co sme chceli, tak Sampdoria je stale na tom o dost horsie. To je ako ist behat maraton a smiat sa kamaratovi, ktory skoncil druhy, zatial co ty si skoncil posledny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mně je to celkem fuk,ale vy tady děláte,jako kdyby v Neapoli vítali všechny hosty vřele a přátelsky s otevřenou náručí Tam si hosti taky užijou svoje,to víte sami moc dobře. A stejně to chodí na všech stadionech,nejenom v Itálii

Reagovat
FuckT

Quite accurate, brother man. Dobre si napisal, ze napriek lepsim ocakavaniam sa musime po priebehu sezony citit celkom dobre. Neapol ma celkom bad luck, nie len tuto sezonu, a to asi nepoprie nikto. Ci uz ten gol Villarealu, co snad nebol ani center ani strela, ale skor vykop do tmy, alebo nepostup zo skupiny s 12 bodmi, vypadnutie s Atleticom, Real Madrid v stvrtfinale prave vtedy, ked som nasmu timu veril snad na kazdy zapas prave okrem RM alebo Juve, atd atd... Takze aj beruc ohlad na to, ze Neapol ma bud bad luck alebo niekto z funkcionarov nema rad SSC, mozno zid nejaky, tak so sezonou urcite spokojnost.

Co sa tyka toho Sarriho, to si pamatam, a aj ked som ho (aspon sa mi zda) vtedy podporoval, tak tiez som mal pochybnosti a ukazalo sa, ze boli na mieste, co uznal aj sam Sarri. V casoch, ked Insigne nehral ani kkt a v hlave mal iba svojich 5 milionov rocne, a Mertens hral vsetko a kazdy tu o nom pisal, ze je mega az nenahraditelny, tak Sarri nas si povedal, ze je to hrac, ktory na to nema a najlepsie mu bude, ak presedi aspon 60 minut za zapas na lavicke. A toto je dost seriozna chyba, kedze Mertens bol vtedy aj na kridle lepsi ako Insigne a teraz na novej pozicii je doslova takmer nezastavitelny. To jeho napadanie, rychlost a sikovnost, jednoducho radost ho sledovat pri hre. Kritika aj fans ma svoj vyznam, a v tomto pripade si myslim, ze bolo co kritizovat, kedze vysledky vtedy moc nenaplnali ocakavania a Boh Mertens sedel na lavicke.

V obrane sme podla mna v pohode tiez, len skor musime stale pracovat na tej mentalite. Vcera si napriklad myslim, ze ani jeden gol by sme neinkasovali pokial by sme hrali ten standard, ktory sme mali od zaciatku az do konca, alebo keby tam bol Albiol. Netreba zabudat na tie problemy, ktore nas dostihli, viz Ghoulam a Koulibaly do Afriky, alebo Milik do nemocnice.

A nejak extremne vyrovnane to rozhodne nebolo, ale aj AS a aj SSC su na dobrej ceste, uvidime, ako to pojde dalej.

Reagovat
DelPiero137

Aku ma Crotone priemernu navstevu? Niekde uvadzaju 5k niekde 8,5k, mne sa zda ze maju pravidelne najmensiu navstevnost, az nedostojnu na SA.

Reagovat
Maritazzi

Nevím, jak to vypadá teď, ale na začátku sezonu, když hráli v Pescaře na ně přišlo snad 300 lidí, to taky s průměrem zahýbe.

Reagovat
Pipo123

Jj pôsobí to nedôstojne, keď tých pár tisíc fanatikov vie spraviť lepšiu atmosféru než fanúšikovia na 40 000+ štadiónoch, to čo som videl včera proti Laziu bolo neskutočné, čistá argentina a v rámci Serie A som také niečo dlho nevideli, naposledy možno v zápasoch Bari

Reagovat
DelPiero137

Vravim,pamatam si ze hrali pred par divakmi, mizerne navstevy 4-5 tisic ludi. Beriem ze niekedy vie 5 tis fanusikov spravit lepsiu atmosferu ale chcem aby SA sa zvysovala navstevnost. Chceto zvysit navstevnost, dat fanusikom priestor a bude aj atmosfera. Crotone ak bude mat opat priemer 5 tisic (ak je to pravda alebo to sposobilo docase hranie v Pescare ako pise Maritazzi) tak to bude nafigu.

Reagovat
Pipo123

Píše sa o tom že Gonzalo Rodriguez už podpísal Lazio na dva roky, má si prísť na 2 milióny ročne. To mi príde hodne, ešte pred mesiacom sa písalo o 1,2

Reagovat
The Krupy

Celé zle.....Crotone Lazio

Reagovat
Tomanatura

Snad to Neapol nedojebe zase v predkole, od pristi sezony uz to bude lepsi. Neskutecne slapali spolu s AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus vyhral koli odpiskanym penaltam v nadstavenom čase a podobným tlacenkam ;)

Reagovat
FuckT

To je snad kazdemu jasne, podplatili SA, a aby toho nebolo malo, tak este aj vsetkych v LM aby dosiahli na finale. Urcite to musi byt jednoduche si takto 2 sutaze zaplatit a v oboch to urobit tak, aby ta dane ziskane vyhody dotiahli az na absolutny vrch, takze ma to vlastne ani vobec neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdíš ty

Reagovat
Shevchenko

Škoda Empoli

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

slusne prekvapko.. necekal jsem to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele