38. kolo
28.05.2017 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Crotone - SS Lazio 3:1

Crotone slaví záchranu! Nováček soutěže přehrál Lazio a jelikož Empoli padlo v Palermu, dostalo se na sedmnácté místo. Lazio závěr sezony nezvládlo a nakonec končí na pátém místě. Hosté nezvládli vstup do utkání a už v prvním poločase přišli o vyloučeného Bastose. Dvakrát se z pohledu domácích prosadil Nalini, jednou Falcinelli.

Crotone nemělo situaci ve svých rukou, nutně potřebovalo pomoc Palerma a ta se také dostavila. Ale postupně. Lazio nevstoupilo do zápasu vůbec dobře a Crotone toho dokonale využilo a brzy se ujalo vedení. Rohdén našel přihrávkou Naliniho, který z voleje propálil Strakoshu! Jen o pár minut později poslal do vápna centr Barberis a Diego Falcinelli nejspíše v mírném ofsajdu hlavou zvýšil na 2:0. Lazio dostalo šanci vrátit se okamžitě do zápasu nařízenou penaltou a Ciro Immobile nepohrdl. Cordaz sice vystihl směr, ale na balón nedosáhl. Každopádně Lazio nehrálo dobře a špatný výkon podtrhlo druhou žlutou kartou Bastose, takže hosté museli už v prvním poločase dohrávat bez jednoho hráče.

Průběžný výsledek z Palerma se pochopitelně do řad Crotone dostavoval, nicméně nejprve bylo nutné zvládnout svůj zápas a v tomto směru šlo vše podle plánu. Ferrari vrátil hlavou balón na malé vápno a zde ve výskoku zvýšil na 3:0 opět Andrea Nalini.

A v 77. minutě to přišlo! Palermo vstřelilo druhý gól a na stadionu v Crotone propukla radost. Domácí hráči už výsledek nepustili a po závěrečném hvizdu v Palermu mohli začít oslavovat záchranu. Lazio si závěr pokazilo a nakonec skončilo na pátém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bylo čisté jak křištál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele