38. kolo
27.05.2017 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

Atalanta udělala sladkou tečku za povedenou sezonou a doma porazila 1:0 Chievo Verona. Bergamaschi navíc budou sledovat nedělní utkání Lazia, protože v případě jeho zaváhání zůstanou na čtvrté pozici. Chievo skončí ligu na čtrnáctém místě.

Zápas příliš fotbalové krásy nepobral a první poločas nabídl jen jednu brankovou příležitost. Postaral se o ni domácí kanonýr Gómez, který už nastřílel patnáct ligový branek a v tomto zápase chtěl svojí střeleckou sbírku ještě rozšířit. Ve své šanci ale neuspěl, a protože ani Chievo nebylo směrem dopředu nijak činné, šlo se do šaten za stavu 0:0.

A ve druhém poločase byl opět ústřední postavou Alejandro Gómez, který už tentokrát zamířil do černého. Cristante mu poslal přesnou kolmici, kterou si Gómez na hranici ofsajdové pasti zpracoval a neomylně zakončil. V další slibné příležitosti byl unikající Petanga, jenomže svůj postup na Seculina promrhal. Neuspěl ani Cristante, který orazítkoval tyč a na druhé straně zase selhal ve stoprocentní šanci Spolli. Nutno však pochválit Golliniho, který rychle vyběhl.

Chievu se nakonec vyrovnat nepodařilo, takže Atalanta zvítězila 1:0 a za jistých okolností může skončit čtvrtá, nejhůře však pátá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele