Česká liga - souhrn 6. kola

09.09.2016, 19:56, aktualizováno 11.09.2016, 20:09
Komentáře a souhrny
Teplice se rozešly se Slavií smírně, Dukla neudržela vedení na hřišti Jablonce a výsledkem je remíza 1:1. Bohemians 1905 si snadno poradili s Brnem. Zlín zvítězil na půdě Slovácka a rovněž po tomto kole bude na čele tabulky. Sparta proti Mladé Boleslavi hned dvakrát vedla, nakonec však bere pouze bod za remízu 2:2. Plzeň vyloupila Liberec, Příbram prohrála s Hradcem a stanovila smutný rekord české ligy...

FK Teplice - Slavia Praha 2:2

11.09.2016 18:15

Góly: 43. Tomáš Vondrášek, 87. David Vaněček - 73. Muris Mešanović, 85. Jaroslav Mihalík

Hodně zajímavé utkání se odehrálo v Teplicích. Na Stínadlech se přelévalo skóre ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na výsledku 2:2. Ústřední postavou se stal David Vaněček, který zahodil spoustu šancí, ale nakonec to byl on, kdo měl poslední slovo.

Premiéru na lavičce Sešívaných si odbyl trenér Jaroslav Šilhavý, který nakonec ohodnotil výsledek jako zasloužený pro obě strany.

Slavia měla obrovskou šanci v jedenácté minutě, kdy Škoda přetlačil Kroba a pak orazítkoval tyč teplické branky! Škoda měl i další příležitosti, ale netrefil branku. Teplice si vytvořily první velkou šanci v 19.minutě, ale Jeřábek z pohotové akce trefil jen boční síť. Utkání se nehrálo ve špatném tempu, před koncem poločasu pořádně prověřil Pavlenku Hora a o chvíli později i Fillo. Před koncem prvního poločasu se poprvé změnilo skóre, Tomáš Vondrášek vystřelil ze střední vzdálenosti, míč tečoval obránce Bílek a Pavlenka na změnu směru nedokázal reagovat.

Teplice měly po změně stran několik možností na navýšení, čímž by dost možná rozhodly, jenomže Vaněček z tutovky napálil boční síť. Vaněček byl nakonec ústřední postavou zápasu, měl několik jasných šancí, jenže je pálil a pálil. V 73.minutě pak přišel trest, Mihálík nabídl Mešanovičovi slávu a ten jí "rybičkou"nepohrdl - 1:1.

Utkání se najednou zlomilo a oba týmy chtěly za každou cenu vyhrát. Teplický Vaněček opět spaloval a Jaroslav Mihálík po centru Baráka otočil skóre na stranu Sešívaných. Radost Slavie trvala jen dvě minuty, Vaněček se nakonec rozhodl, že jednu branku přeci jenom vstřelí. Krásně se položil do střely Kroba a překonal Pavlenku - 2:2. Vaněček nakonec mohl utkání rozhodnout, ale vrátil se k předchozímu trendu a poslední tutovku zahodil. Teplice nakonec remizovaly se Slavií 2:2.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dukla Praha 1:1

11.09.2016 17:00

Góly: 52. Ondřej Mihálik - 14. Jakub Považanec

Remizou 1:1 skončilo utkání mezi Jabloncem a Duklou. Hosté vedli po brance Jakuba Považance, ale za domácí srovnal po změně stran Ondřej Mihálik.

Jablonec si vypracoval první šanci zápasu, ovšem Mihálik zamířil vedle a Dukla následně udeřila. Juroška se krásně zbavil Jiráčka a naservíroval přesný pas na Jakuba Považance, který otevřel skóre zápasu. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, ale Kubista zamířil vedle a závar po Pospíšilově centru dokázala Dukla ubránit. Ve 45. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků celého utkání, Považanec šikovně prostrčil balón na Manziu, který ale Hrubého nepřekonal a odmítl tak zdvojnásobit vedení Dukly.

Pražané mohli být i tak spokojeni, ale ve druhém poločase se museli převážně jen bránit. Mihálik hlavou prodlužoval na Doležala, který na balón nedosáhl. V 52. minutě už to Jablonci klaplo. Mihálik technickým obstřelem překonal Radu a Jablonec vycítil šanci na zvrat.

Dukla se ale nezatáhla, ba naopak. Považancovu střelu musel vyrážet Hrubý a Tetour pro změnu přestřelil. Střelecký pokus ze střední vzdálenosti zvolil i Kouřil, ale ani on nebyl úspěšný. Další branka už nakonec nepadla a Jablonec tak jenom remizoval s Duklou 1:1.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 3:0

11.09.2016 15:00

Góly: 27. Martin Hašek, 32. Michal Šmíd, 45+1. Milan Havel

Hráči Bohemians dokázali navázat na předchozí vítězný domácí duel a dnes doslova o poločasu vymazali Zbrojovku Brno. Opět u toho bylo klokanní mládí, tedy Hašek s Havlem, prosadil se i zkušenější Šmíd.

Bohemka začala hodně odvážně, už ve třetí minutě se objevil před Melichárkem šikovný Mašek, nicméně Klokani z jeho akce vytěžili jenom rohový kop. O chvíli později poslal balón do ohně Šmíd a Holenda jen tak tak nezasáhl. Na druhé straně zkoušel vypálit Vávra, ale golmana Budínského výrazněji nezaměstnal. Větší příležitost měl až Řezníček, kterému nevyšel hokejový blafák a Budinský skvěle nadvakrát zasáhl. A znovu platilo staré známé "nedáš-dostaneš". Martin Hašek se dostal k odraženému balónu a i když Melichárek zasáhl, míč se dokutálel do branky. Brno pak úplně vypadlo z role a následná klokanní smršť rozhodla celé utkání. Michal Šmíd si po těžkém zákroku melichárka počkal na dorážku a zvýšil na 2:0. V první minutě nastavení pak zvýšil už na 3:0 Milan Havel. Melichárek vyběhl z branky aby zastavil útočnou akci, to se mu sice podařilo, ale míče se téměř na polovině zmocnil Havel, zkusil to zdálky do odkryté brány a uspěl!

Zbrojovka byla zralá na ručník. Ve druhém poločase mohli ještě navýšit Mašek, který nepochopitelně vysoko přestřelil branku a srovnaná mířidla neměl ani hlavičkující Jan Holenda. Každopádně Ďolíček byl v extázi a Bohemka Brno do ničeho výrazného nepouštěla.

V závěru utkání ještě vyfasoval červenou kartu faulující Jovanović, ale vliv na celkový výsledek už to nemělo. Bohemka přejela díky skvělé první půli Brno 3:0.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:2

10.09.2016 20:15

Góly: 90. Nikolaj Komličenko - 22. Jakub Hromada, 75. Michal Ďuriš

Viktoria Plzeň zvládla těžké utkání v Liberci a na AS Řím půjde v dobrém rozpoložení. Západočeši zvítězili po brankách Hromady a Ďuriše 2:1. Jediný čestný úspěch Liberce přišel až v závěru a na svědomí ho má Komličenko.

Večerní utkání nabídlo rozhodně zajímavou podívanou a to nejen vzhledem k tomu, že šlo o dva celky hrající Evropskou ligu, ale také pro to, že oba týmy vyznávají ofenzivní pojetí fotbalu. Liberec se musel v ofenzívě vypořádat s absencí Egona Vůcha, který jakožto kmenový hráč Plzně nemohl nastoupit a domácím bezpochyby hodně chyběl.

První pozdrav vyslal na branku Plzně Sýkora, ale bez úspěchu. Ve 21. minutě se nedokázal Kopic uvolnit přes Hovorku a Viktoriáni zahrávali jen rohový kop. Z něho ale následně udeřilo, po centru se balón odrazil k Jakubu Hromadovi a talentovaný mladík parádní ranou překonal brankáře Dúbravku. Stalo se tak přesně to, co si celá Viktorka přála, vstřelit první gól a konečně nedotahovat manko. Liberec dokázal zareagovat aktivnější hrou, ale do žádné nebezpečné koncovky se nedostal. V závěru prvního poločasu si zkoušel vymodlit pokutový kop Milan Baroš, ale sudí ho nevyslyšel a naopak zkušenému forvardovi udělil za jeho dožadování se žlutou kartu.

Po změně stran udělal Roman Pivarník jednu změnu, stáhl zraněného autora gólu Hromadu a na plac vypustil bojovníka Ergyse Kaceho. Liberec potřeboval vyrovnat, ale první minuty žádnou velkou šanci nepřinesly. Jen střela Bartla stála za to, ovšem Kozáčik s ní neměl problémy. Neujala se ani Pokorného hlavička a v 75. minutě udeřilo na druhé straně. Kopic se uvolnil u lajny a naservíroval balón přesně na Michala Ďuriše - 2:0 pro Plzeň.

Druhá branka srazila Liberec do kolen a ten už se jen stěží nadechoval k nějakému zvratu. Přesto ještě v 90. minutě vykřesal naději. Obrana hostů si vedla hodně laxně, nechala Komličenka v klidu zakončit a ten si s Kozáčikem poradil. Kontaktní branka však přišla příliš pozdě.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Vysočina Jihlava 3:0

10.09.2016 17:00

Góly: 13. Lukáš Budínský, 28. Marek Janečka, 60. Erik Puchel

Karviná doma třemi brankami přejela Jihlavu 3:0 a v tabulce se posunula už na páté místo. Jihlava sice držela častěji míč, více střílela, ale nebylo jí to nic platné. Se dvěma body nadále zůstává v sestupovém pásmu.

Jihlavě zejména nevyšel začátek utkání, už ve 13. minutě změnila Budínského střela po teči lehce směr a gólman Hanuš poprvé inkasoval. Hned dvě slibné šance se naskytly Zoubelemu, jenomže ani v jednom případě si balón cestu do sítě nenašel a nakonec udeřilo na druhé straně. Rohový kop Budínského našel Hoška, ten ještě posunul na Janečka a Karviná vedla 2:0. Jakoby pak nebylo problémů dost, tak ze hřiště musel pro zranění Šulek, nahradil ho Ikaunieks.

Po změně stran pokračovala Vysočina v dobývání karvinské branky, ovšem bez výsledku. Rabušic si na zkušeného Laštůvku nepřišel a v 59. minutě přišlo definitivní KO. Erik Puchel vypálil a opět s pomocí teče si našel míč cestu do sítě. Tříbrankové manko už bylo pro Jihlavu nezdolatelným soustem. Štěpánek i Rabušic sice mohli korigovat, ale Laštůvka nic za svá záda nepropustil. Karviná vyhrála 3:0 a posunula se už na páté místo tabulky. Jihlava zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:0

10.09.2016 17:00

Góly: 57. Jan Pázler, 66. Jan Pázler

Fotbalisté Příbrami nadále čekají nejen na první vítězství, ale také na první vstřelenou branku. Středočeši tentokrát prohráli v mladoboleslavském azylu s Hradcem 0:2. Strůjcem vítězství se stal Pázler, jenž vstřelil obě branky.

Příbram začala aktivně a brzy se mohla ujmout vedení, jenomže ve stoprocentní šanci pohořel Majtán, což později muselo hosty pořádně mrzet. Kdo ví, jak by se utkání totiž vyvíjelo, vstřelená branka by hostům pomohla zejména psychicky. Ale nestalo se tak a šance se rodily i na druhé straně. Pázler se po Mudrově průniku ocitl před brankářem úplně sám, jenomže míč netrefil ideálně. Na hrací ploše se pak dlouho nic nedělo, dvě příležitosti si v závěru prvního poločasu vytvořil aktivní Pázler, ale skóre se prozatím neměnilo.

Do druhé půle už vstoupili mnohem lépe domácí fotbalisté. Trio Malinský, Trubač, Pázler dělalo hostující obraně pořádné problémy a několikrát se musel zaskvět brankář Hruška. Obrana Příbrami odolávala až do 57. minuty, kdy se zaslouženě prosadil nejaktivnější muž na hřišti Jan Pázler. Obrovský kus práce přitom odvedl pronikající Trubač, Pázler pak jen z malého vápna celou akci dokonal.

Příbram se po inkasované brance klasicky položila a Hradec zanedlouho vstřelil druhý gól. Jan Pázler dostal dlouhý balón, před Hruškou si ho na poslední chvíli píchl a dal gól. Následně se hrálo už jen na jednu branku a výsledek mohl mít pro Příbram daleko horší podobu, nebýt fantastického Hrušky. Votroci v azylu získali další tři body, naopak Příbram zůstává bez bodu i gólu beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 2:2

10.09.2016 15:00

Góly: 36. David Lafata, 54. Josef Šural - 42. Golgol Mebrahtu, 60. Jan Chramosta

Návrat Tomáše Rosického na ligové trávníky měl remízový punc. Sparta sice s Boleslaví pokaždé vedla, ale hosté vždy rychle odpověděli. A nic na tom nezměnil ani příchod Tomáše Rosického v 72.minutě.

Všichni byli zvědavi, zdali od začátku utkání nastoupí Tomáš Rosický. Kouč Zdeněk Ščasný se rozhodl největší hvězdu ponechat prozatím na lavičce, nicméně jiná posila Václav Kadlec se představila už od úvodní minuty. Utkání jinak nabídlo vyrovnanou partii a konečná dělba body je víceméně spravedlivá na obě strany.

První pozdrav směrem na branku soupeře vyslal Václav Kadlec, gólman Diviš však neměl problém balón lapit. To na druhé straně bylo více horko, Mebrahtu se zbavil obránce Kadlece a jeho samostatný postup utnul až povyběhnutý Koubek. Po půlhodině hry musel předčasně střídat Aleš Čermák a pro Ščasného se nabízelo nasazení Tomáše Rosického. Možná k údivu však ale ukázal na útočníka Juliše a Rosického návrat se tak odložil. Sparta měla mírněji navrch, ale o nějaké drtivé převaze nemůže být řeč. Ve 36.minutě dobře odcentroval Karavajev, Diviš pouze vyrazil a kanonýr David Lafata rozjásal Letnou! Za krátko mohli domácí znovu udeřit, ale šanci neproměnili a na druhé straně pohořel Mebrahtu, kterého znovu fantasticky vychytal Koubek.

Brankář Koubek předváděl výborné výkony, ale do třetice už z kopačky Mebrahtua inkasoval. Chramosta sám na sparťanského gólmana ještě nevyzrál, ale Mebrahtu už si věděl rady a rychle srovnal na 1:1.

Druhý poločas zahájila aktivněji Sparta, která se tlačila před Diviše a v 54.minutě to přineslo kýžené ovoce. Z rohového kopu znovu dobře odcentroval Karavajev a na přední tyči Josef Šural dostal balón do sítě! Mladá Boleslav byla znovu na tahu a i tentokrát dokázala rychle odpovědět. Obránci domácích si neporadili s nastalou situací, Chramosta získal balón a šikovně si proti Koubkovi poradil - 2:2.

V 72.minutě nastala velká chvíle českého fotbalu. Kouč Zdeněk Ščasný poslal na trávník Tomáše Rosického, jenž si okamžitě získal přízeň tribun. Sparťané rázem ožili a po Karavajevově střele musel znovu zasahovat Koubek. Mladá Boleslav ale reagovala stejně - aktivitou. Přikryla ve stoprocentní šanci zneškodnil výborný Koubek. Sparta si v závěru zápasu tlak nevytvořila a s Mladou Boleslaví si jen rozdělila body za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 1:3

09.09.2016 18:00

Góly: 20. Eldar Čivič - 57. Haris Harba, 69. Haris Harba, 90+3. Marko Jordan

Nejvyšší českou soutěž povede i po tomto kole Fastav Zlín. Ševci si poradili v moravském prestižním derby se Slováckem, přestože po prvním poločase prohrávali. Hned dvakrát se blýskl Haris Harba, jeden gól pak přidal ve třetí minutě nastavení Jordan.

Slovácko začalo hodně aktivně a chtělo ukázat Zlínu, že aktuální postavení v tabulce vůbec nic neznamená. Střela Daníčka šla těsně vedle a Šumulikovského rohový kop dopravil střelou do břevna Šimek! Tlak Slovácka pokračoval a ve 20.minutě vygradoval vedoucí brankou. Střelu Diviše na zadní tyči dopravil do sítě Eldar Civić! Vedení Slovácka bylo zasloužené, nicméně domácí pak nepochopitelně přestali hrát a nechávali se Zlínem zatlačit před vlastní branku. Do dobrých šancí se dostali Holík a Diop. Na druhé straně neprostřelil Dostála Koné a v nastavení pak Diviš. To byla pro domácí velká škoda, protože dvoubrankové manko by Ševci smazávali daleko obtížněji.

Ale nestalo se a Slovácko vedlo "jen" 1:0. Zlín vstoupil do druhého poločasu ve zcela jiném rozpoložení, začal velice aktivně a brzy se dočkal srovnání.Vukadinovič ještě Heču nepřekonal, ale na další centr si naskočil Haris Harba a to už Heča inkasoval. Zlín pak byl i nadále aktivnější, Slovácko ohrožovalo branku soupeře jen sporadicky. Dvacet minut před koncem zápasu pak Ševci dokonali obrat a znovu u toho byl Haris Harba, který tentokrát zužitkoval přihrávku z prava.

Slovácko druhá branka totálně paralyzovala a jedinou šanci, kterou si vypracovalo byla nepřesná střela Diviše. Přesto nakonec nechybělo mnoho a utkání mohlo skončit dělbou bodu, či možná i výhrou Slovácka. Minutu před koncem totiž zahrál ve vlastním vápně rukou Tomáš Hájek a nejenže byla nařízena penalta, Hájek musel po druhé žluté kartě do sprch. Zodpovědnost vzal na svá bedra Tomáš Ťok a situaci nezvládl, Dostál mu jí chytil! Psychicky vyřízené Slovácko pak dostalo ve třetí minutě nastavení definitivní KO. Jordán využil rychlého přechodu do útoku a sám pelášil na úplně prázdnou branku, kterou posléze trefil. Zlín vyhrál v Uherském Hradišti 3:1 a nadále vede celou soutěž.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín651014:416
2.Sparta Praha642012:414
3.FK Mladá Boleslav641111:513
4.Viktoria Plzeň641111:613
5.MFK Karviná631211:1110
6.FK Teplice62316:49
7.FC Hradec Králové63037:79
8.FK Jablonec622210:128
9.Bohemians Praha 190562136:87
10.Slavia Praha51319:86
11.Zbrojovka Brno51312:46
12.Dukla Praha61237:85
13.1. FC Slovácko61239:115
14.Slovan Liberec61234:85
15.Vysočina Jihlava60243:102
16.1. FK Příbram60060:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (552)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
Kang & Kodos

14 bodů na záchranu, to už vypadá nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul

Reagovat
pingla

Sparta ma ale momentalne 11

Reagovat
REPLIKATOR

14 bodů na Jihlavu nebo 14 bodů do 30 bodů?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Gottwaldoooov!

Reagovat
Wat

Harba! Zřejmě je to zase nová krev do žil, kterou přesně potřebuje. Navíc hra v dvoučlenym útoku je pro něj lepší, to břemeno jedinýho hrota už pro něj prostě neni.

Reagovat
johnik

Přijde mi že hrát 4-2-3-1 je výhodné jen s opravdu rychlými a technickými křídly, jinak je to docela problém dostat balon k jedinému útočníkovi. Proto se teď dost týmu vrací ke klasice 4-4-2.

Reagovat
Wat

Zaprvý a zadruhý ten útočník musí umět pokrýt balon, rozdat ho právě do křídel/pod sebe a ihned nabíhat do vápna a mlátit to do brány, což prostě Haris poslední roky vážně neni a už nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se podepisuju a jeste dodam ze u nas v lize na to nejsou pomalu ani hraci. stitovy zaloznici by jeste nak tak byli ale az na par vyjimek neexistuje deep lying playmaker a na postu AM hrajou typci kerejm se povede 10 zapasu z 30 nebo to lepi kazdej moznej vofenzivni hrac. a na kridlech hrajou vicemene bezci (presto nijak extra rychly). #vychovachovancu

Reagovat
johnik

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesun do Zlína nakopne každého Musíme ho okamžitě koupit.

Reagovat
Wat

Kupte, ale za dva-tři roky bude zase vyhaslej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Paráda Fastav Pokud vydrží, tak se na ty poháry klidně dostat mohou...

Reagovat
johnik

Jo taky tomu věřím, snad se tam dostanou místo Bolky....

Reagovat
smazaný uživatel

kezby. ale na top 4 nemaj a vo fifth place bude jeste mela jak hovado... zlin boleslav jablonec teplice brno...

Reagovat
ZB 07

za Brno

Reagovat
smazaný uživatel

habanec + polak. potencial pritahnout 10-40 litru fanousku. potencial postavit moderni stadion. potencial prestat zavidet praze.

Reagovat
ZB 07

"10-40 litru"...dobrej rozsah Jinak já konkrétně Praze nemám co závidět, v Brně je krásně

Reagovat
vrabejka

Zlín

Skvělý obrat kluci, Harba potvrdil že tu kvalitu má vůbec jsem se nebál že by nedokázal nahradit Poznara.

Slovácko nás trápilo poločas, ale pak jsme to dokázali otočit. Na konci Slovácko sice tlačil ještě rozhodčí ale přece jen nám fotbalový bůh dopřál výhru 3-1 a vítězství v derby. Z§stáváme tak na čele tabulky a hodně se těším na domácí souboj se Spartou

FASTAV DO TOHO!!!!!

Reagovat
stas87

Dufam ze nebudes chybat na tribune, tvoj klub ta bude potrebovat.

Reagovat
pawelFCB

Otazkou je, jak dlouho to bude "jeho" klub.

Reagovat
stas87

Tak stale ma moznost prestupit do Brna, ak sa mu nepodari na hostovacke v Zline poriadne prerazit.

Reagovat
pawelFCB

To by zdejsi fanousci Zbrojovky byli urcite radi.

Reagovat
stas87

A po postupe Ostravy si ho chvilku uzijes aj ty. Potom sa vysere na vsetky moravske a sliezske kluby a skusi prerazit v Prahe.

Reagovat
pawelFCB

Tam to vystrida od Sparty az ke Strizkovu,potom Cheb a posleze mozna zkusi zahranicni angazma v Nemecku

Reagovat
stas87

No, Leverkusen tam uz ma, takze casom to skusi v Gladbachu a potom Köln. Keby ani v tej oblasti neuspel, nasleduje presun do Dortmund.

Kurva fabec, nechces spravit jeho fanusikovsku karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zařaď se do fronty...

...fabec pořád ještě nevyřídil mou objednávku sponzorských názvů české ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co asi tak může mít na práci jiného než předpovídání výsledků na ef?

Reagovat
Kang & Kodos

Obvolává hráče, kterejm vypsal kariéru, aby tady pak nebyl za blbce

Reagovat
pawelFCB

Aha, jsem si nevsiml...Ale vynenechali jsme Olomouc,ta je potom jasnej vitez,ze se tohoto fanouska vyhne... Jinak jsem pro,ta kariera by mohla byt zajimava..

Reagovat
Coutinho10

joj to by bylo

Reagovat
vrabejka

Ne Leverkusen a Liverpool zůstane navždy

Reagovat
smazaný uživatel

scouseri navzdy na antidepresivech znacky bayer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se u nás neobjeví. Už tak tu máme špatnou pověst.

Reagovat
smazaný uživatel

* prerazi si v praze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten Dostál, kterého známe z druhé ligy! Útok Diop - Harba fantazie, jen se hrozím obrany bez Hájka proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera už by snad mohl vydržet 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude plus, Kopečný měl dobré chvilky, ale celkově mi přišel ještě nejistý. Ale tak stejně na stopera bude muset Malý a to nevím, jak zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď Malý nebo možná ještě Janíček

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně

Reagovat
Kang & Kodos

Už teď se na ten zápas za tejden netěšim. To bude ještě 3x "přátelštější" atmosféra než jindy. Snad si na nás nevezmou krumpáče a halapartny

Reagovat
Mouser

Zkurvenej Zlín, takle už nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Oblibene kluby: FC Hradec Kralove

Enough said...

Reagovat
Realita

Kradec Pendlové

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne no. Snad to letos vyjde aspoň na tu Příbram a pak nějaký další zkurvený klub. Třeba Hradec by mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25
Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Azazelo RD

Spíš Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

maly mesta do kundice. chci v lize vary usti budejice!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Teplice nebo Dukla doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČESKÝ LEICESTER?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad To Harisovi zas začne pálit, sice nejsem nadčenej, že hraje v podprůměrném týmu a myslím, že má navíc, ale nadruhou stranu ho může hřát role lídra.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně si myslím, že Zlín na přestupech Železníka do Slavie a Poznara do Plzně vydělal pořádný ranec a ještě získal kvalitnější hráče Diopa a Harbu. Majstrštyk vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zlíneček napodobte ten Lenkestr

Reagovat
pawelFCB

To jen Lejcestr je anglicky Zlínského

Reagovat
pawelFCB

Zlin*

Reagovat
Frick

Zní líp Zlínester nebo Zlíncester?

BTW: Kdo už je letos obral o body? To musel bejt dobrej mančaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie

Reagovat
Spalovač šancí

a to ještě můžete být za bod rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí by se četlo imho stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

imho?

Reagovat
smazaný uživatel

In My Humble Opinion

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim co to znamena ale vazne je to nutny? dyt cestina je tak krasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem ti, že od tebe to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

more cist umim ale proc to vode me sedi?

Reagovat
smazaný uživatel

more?

cist?

umim?

proc?

vode?

me?

sedi?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Zlester.

Reagovat
Kang & Kodos

Leicelín

Reagovat
Frick

Gottcester

Reagovat
Pyroman

Leicewaldov

Reagovat
REPLIKATOR

Ševčestr

Reagovat
johnik

To zní dobře

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

cester neni chester...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Harba Si dneska vybral góly na deset let dopředu ne.

Reagovat
Paul Anka

Však kdy naposledy dal ten dřevák gola a ted dá dva

Reagovat
Wambasen

Zlín má 12 zápasů bez prohry v řadě (včetně přáteláků)

Reagovat
smazaný uživatel

Harba opět prokázal, že je borec!! Nechápu Vysočinu, cpe ho po všech hostováních, přitom byl v Jihlavě nejlepší a byl by zase... Rovnat se mu tam můžou z ofenzivně laděných hráčů (záložníků a útočníků) jen Ikaunieks, Zoubele, Vaculík a Batioja...

Reagovat
Rarášek

Takhle to na titul nebude.

Reagovat
Liquid

Slovácko a Brno sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Pičquid back in game

Reagovat
smazaný uživatel

*the

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Kokotko dne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín jasný šampion

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel = Dostál

Morgan = Jugas

Vardy = Diop

Kanté = Hnaníček

Huth = Hájek

Drinkwater = Zivulič

Mahrez = V. Vukadinovič

Albrighton = L.Holík

Fuchs = Matejov

Simpson = Kopečný

Okazaki = Harba

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Urs = kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Sosi

*urbis

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Harba > okazaki

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co mě z dnešního zápasu zajímá je fakt, že proti nám nemůže hrát Hájek, což je dobře.

Reagovat
Kang & Kodos

Já se budu modlit za Hubáčka v základu. Přeci jenom, nejvíc gólů v kariéře dal za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jeho vlastňáku v derby se na protilehlé pějí legendy dodne. Ten chlap by měl být na bankovkách.

Reagovat
Kang & Kodos

A raráška by mohlo zajímat, že dal v lize stejně gólů za Spartu jako Matějovský.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle EF 223 zapasu za Spartu a 4 goly,coz je teda strasna bida..ja si teda vybavim jenom dva v Jablonci,kde se neradoval a Liepaje(?) v predkole krasnym trestnakem...

Reagovat
Tigerinho

a ten poslední Sarajevu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

On si vás už dlouho nepovodil žádný důchodce, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je čas, aby si náš nový důchodce/invalida začal vodit celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vůbec na tom? Tohle kolo asi ještě hrát nebude, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude, říkali to Otava i Impulz.

#impulzven

Reagovat
db18

Už bych na něj hledal řezníka, ale tak nějak nevím, kdo proti vám může z kádru Bolky nastoupit.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani mi to nepřipomínej. Z toho, jak si z nás dělal na jaře prdel Čížek, jsem měl blízko k nočnímu pomočování.

Reagovat
smazaný uživatel

#impulzdoplynu

Reagovat
Aldeano

Vždyť to už je klasika, že zpravidla exsparťan si nás ve 40ti povodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě agenta Zápotočného, ten nám dohodil v Příbrami penaltu, přičemž jinak bychom tam ztratili.

Reagovat
db18

Jediný srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej příští sezonu. Za Baník vám nasadí dva góly. Z toho jeden po zaseknutí balónu před Vachou a pak krásnou šibenici.

Fabec approves

Reagovat
Azazelo RD

Prej blízko. Tvoje zažloutlá matrace říká něco jiného.

Reagovat
Blasphemer

Jó, kdyby mohl zítra hrát Matějovský... tak bych věřil tomu, že by se hodně hecnul a dva fíky tam fouknul.

Reagovat
bobis21

tak jsem se byl včera podívat na to naše krajské derby. Atmosféra super, chorea taky, akorát to pyro nemuselo opět skončit na hřišti. Co se týče fotbalu, tak už to bylo slabší, první poločas se ještě dalo aspoň na FCS dívat, druhý poločas už byla vzájemná bída a nikdo vlastně neví, jak dokázal Zlín z ničeho otočit skóre.

A mimochodem - nechápu že Rada někdy dohraje zápas, ten člověk je fakt bezmozek. Jen v prvním poločase řekl rozhodčímu do očí ať jde do prdele (byl jsem v 1. řadě, takže jsem do slyšel přímo před sebou) a nakopl úplně nesmyslně soupeřovy kotníky (poměrně silně, ne žádné poklepnutí ...) v době kdy se ani nehrálo. Plus je to hrozný nervák, který vybuchne při každém písknutí rozhodčího. Já být rozhodčí tak prostě nedohraje jediný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se dalo na Slovácko dívat, protože Zlín neskutečně kazil a myslel si, že to půjde samo. Druhý poločas už byl jednoznačnou záležitostí a územní převaha vyrezultovala ve dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nevím co se ti na hře Zlína ve druhém poločase nelíbilo. První poločas to jo, ten byl fakt od našich tragický.

Reagovat
bobis21

fotbalové mi to moc nepřišlo, hráli jste to hrozne na náhodu ( ale mozna se mi to jen zdálo, z 1. řady neni idealni pohled na hru ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Včera krásný výjezd..výhra nad rivalem v derby potěší ..tak jsme první noacoooo..Druhý poločas a obrat v zápase ..třetí gól do prázdné branky nádhera..ŠEVCI OLEE

Reagovat
ZB 07

Bolka skvělej výkon, na igu dnes nadprůměrnej zápas... a teď snad přijde i ztráta Sparty ve Zlíně...

Reagovat
ZB 07

*ligu

Reagovat
C-M@ster

1igu*

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Pro Plzeň nejlepší možný výsledek, i když Bolka si ty tři body dnes opravdu zasloužila. Jinak Kadlec a Kadlec dnes super duo, jen tak dál hoši. Jinak mě dnes nasral Lafata, který skáče placáka s rozpřaženýma rukama při každým kontaktu, a pak sám udělá prasárnu pomalu na červenou. Dosoudila na něj, na čuráka.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Když už nic jinýho, tak krásná rozlučka!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

To jako počítáš, že se příště Rosický tak vážně zraní, že už bude nucen ukončit kariéru?

Reagovat
smazaný uživatel

vono je vic variant- treba scasnej cermak pulkrab holcr. nekdo z vedeni. presun z letny na velkej strahovskej atd....

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FCSL

Co to bylo ten druhej gol Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta - nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

počkej dvě kola a pozici si přebere zas Lafagol.

Reagovat
db18

Ščasný je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je taaaak strašně neschopnej, trapnej, ubohej, tragickej, retardovanej obránce, to je neskutečný ty vole. A ještě směšnější je, že hraje místo 1000000000000x lepšího Mazucha, se kterým jsme letos zatím nedostali jediný gól, zatímco s Holkem jsme gólů dostali 7.

Nevyhraje hlavičku, žádný souboj a ještě k tomu je pomalej. Pokud za nás budou hrát hráči jako on, nemůžeme být nikdy úspěšní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uspesny +- jo ale nikdy nebudete klub.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
meno

Proč je ve Spartě ještě ten hňup Holek a proč ještě furt neposadil Kadlece to nepochopím...

Proč nehraje Březina vedle Costy a na LO Holzera... Nebo 3-5-2 s Březinou- Kadlecem a Costou, když už tam Míša co má odehráno za poslední 3 roky míň než Rosa musí bejt... Sparta Tohle prostě nemá úroveň

Reagovat
Kang & Kodos

Březina je na hostování na Slovensku

Reagovat
meno

Well jak by se jim teď hodil

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale jednoho z nejlepsich mladejch kridel v cesku rvat na backa?

Reagovat
meno

Myslel jsem dneska jinak bych tam narval Frýdka

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta ztratila = Zlín jde do trháku!

A po příštím kole už bude mít na Spartu náskok 5 bodů!

Reagovat
mario23

To tam rovnou může postavit někoho z juniorky a vyjde to nastejno nebo možná i líp, jako když tam dá Holka nebo Kadlece...

Reagovat
db18

600 minut bez gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla hrůza, když hráče shrnu:

Koubek - možná zaváhání u druhého golu, ale pochytal asi další 3 goly

Karavajev - dost nijaký, když vybojoval míč, tak ho hned ztratil

Holek - tragéd nejvyššího kalibru, v téhle formě má tak na Příbram

Kadlec - taky špatný, chybuje, nestíhá

Costa - jako přes kopírák, ale stále vypadá z těch 3 nejlépe

Mareček a Váchič - myšlenky se od nich čekat nedají, což taky neukazují, Zdenda by si to možná mohl uvědomit, dozadu dneska taky bída

Čermák - neměl čas něco ukázat, nechápu, proč střídal zrovna on, jestli Zdenda po 30 minutách bídy poznal, že za to může zrovna on, pak to bylo ještě horší

Juliš - neadekvátní náhrada za Čermáka, typologicky naprosto jiný a hlavně totální tragéd, neumí vůbec nic, proč to sakra nevidí, ten hráč nemá ani na Příbram

Šural - jeden z těch lepších, snažil se kombinovat a alespoň dal gol

Kadlec - prvních 30 minut na křídle, kde se pákrát pokusil o něco cosi, ale prostě to není jeho pozice, posun na podhrot, kde by měl hrát dobře to zabil úplně, stejně jako Lafatovi prostě záloha Mareček Juliš Vácha Šural nedá míč, zvláště teda první 3.

Lafata - dal gol, snažil se jako vždy, více od něj čekat nejde

Co mě naprosto irituje už od začátku sezony, je stále se navyšující převaha nakopávaných míčů, na hráče jako je Lafata nebo Kadlec je to geniální volba. Dále naprostá lhostejnost všech bránících hráčů k hráči, ke kterému jde míč, všichni jak pitomci čekají, že si protihráč umí zpracovat míč jen tak, že ho zpracuje 5 metrů od sebe a budou mít po práci nebo na co sakra čekají? Nechápu, kde přišli na to, že když má útočící hráč hodně místa, tak nic neudělá.

Hrozně chybí Bořek, s Rosickým by jim to mohlo fungovat. Snad už se nedočkám nikdy, ale stejně dočkám Holka a Juliše. Snad se Frýdek a Dočkal brzy vrátí.

Příště bych to postavil takto jako 3-5-2:

Koubek - Karavajev Mazuch Costa/Kadlec - Dočkal Frýdek Vácha Rosický Šural - Kadlec Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

hod to na idnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

stejně se zachrání, 2 vítězství v řadě a je to v pohodě

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Hradec

Tohle by snad s trochou štestí měl být poslední zápas v azilu. Příště se Ševcema už snad pod lízatky.

Reagovat
raduinho

To si zalížem. A že je na Hradecku co lízat

Reagovat
ZB 07

Tyjo...3-19 na střely proti Hradci hrajícím na cizím stadionu...tohle už snad ani Starka nedokáže zvrátit...

Reagovat
Aldeano

Ještě je tolik času. To samé platí pro Zlín. Může se stát ještě všechno. Už jen to, že u nás je zimní pauza delší než letní....

Reagovat
Lubinterista

Bolka

Reagovat
Coutinho10

vymena ve Fanlize Kadlec za Šurala

Reagovat
Pyroman

Kadlecovi napsat na čelo "Pučista" a poslat zpátky do Turecka, jednoho z dvojice Mareček/Vácha poslat na tribunu a Holka regulérně zastřelit. Proč kurva hrají v obraně tihle tragédi, vedle kterých i Costa vypadá jako černý Ramos, když na lavičce sedí Mazuch, který - jakkoliv už taky letos měl pár slabších momentů - je 1000x lepší stoper než Holek. Ščasný ať už taky táhne do prdele, to střídání Čermáka byl alibismus nejvyšší úrovně.

Reagovat
Uwe háže buly

Costa je černý Ramos.. říkám to furt. 2. Něj stoper ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Jinak Jihlava čeká s odvoláním toho šaška Hippa na co? Až se před ně dostane i ta Příbram?

Reagovat
matZz

Příbram

Reagovat
Rssa

Karviná

Reagovat
Didier Drogba

Příbram mi dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná dobře zesměšňuje výsledky Baníku z posledních sezon. Konečně pořádnej tým ze Slezska. Bahník si může v suterénu klidě shnít, ukazuje se že v lize vůbec není potřeba a nijak nechybí.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Figi

Vsak Banik se do ligy tak rychle nevrati. Karvina si udela z Baniku za chvili B tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

No včera jsem se byl podívat, jelikož jsem nemohl vyjet do Vlašimi, a je to tam teda pěkná sbírka retardů u vás. Chvílemi jsem si připadal jak v Jedličkově ústavu. Ale fotbal jste hráli pěkný. Pozdravuje Baníkovec z Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Příbram, Jihlava sestup

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Realita

Honzík Čajko Lester peltier?

To se mi líbí · Odpovědět · 26 červenec v 16:20

1.FK Příbram

1.FK Příbram Máte to špatně, píše se velké "P". Lester Peltier!

To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 26 červenec v 18:58

Doporučuju se mrknout na facebookovou úvodní fotku Příbrami, jak odpovídá klub fanouškům :D Řeší tam to, že Peltier se píše s velkým P, namísto odpovědi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že na ČT Sport není Liberec-Plzeň? Stream?

Reagovat
ZB 07

Asi se díváš na špatnej ČT Sport...

Reagovat
smazaný uživatel

práva na internetový přenosy má jen isport myslím

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ono :(

Reagovat
Frick

Monča má světřík. V těch vederech měla mít spíš bikiny

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si ženskou.

Reagovat
stas87

A Dufek sklamane odlozi honicku na buduci rok.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník dnes zklamal

Reagovat
Figi

Jak koho. Navic nejaky Banik tady nikoho nezajima. Tady se resi prvni liga

Reagovat
smazaný uživatel

Máš v tom zmatek. Píšeš, že Baník nikoho nezajímá a píšeš to pod příspěvek kde Baník někoho zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že v zimě bude Ščasný asi odvolán, nabízí se tedy otázka, kdo by ho mohl nahradit. Z ligy jedině Páník, ale ideální by byl trenér ze zahraničí.

Reagovat
Hokaido

Po sezoně Trpišák.

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom si moc nepomohli, na můj vkus strašně přeceňovaný trenér. Kvalitu samozřejmě má, ale nejsem si moc jist, zda má kvalitu na Spartu. S Libercem venku příliš nevyhrává, v zápasech proti Plzni snad vše prohrál a úspěchy v EL jsou hezká věc, ale i Ščasný s námi coby outsidery v určitých zápasech uhrál v pohárech dobré výsledky. Pánikův pohled na fotbal mi připadá pro nás užitečnější, přesto si myslím, že lovit v ČR by byla chyba.

Reagovat
Kang & Kodos

S Páníkem udělame 48 bodů na podzim a 15 na jaře. Ale stačit by to mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno špatný jaro, ale celkově se Zlínem hraje atraktivní fotbal. Rychlé a přímočaré akce, důraz na disciplínu a bojovnost. Podle mě daleko lepší trenér než Trpišovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bude vtipný, až budete čekat zalezlý na brejk a taková Příbram si bude 10 minut přihrávat mezi stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je zcela jasné, že s námi by hrál úplně jinak.

Reagovat
Uwe háže buly

ne

Reagovat
Hokaido

Já si taky ještě nejsem jistej, jak je vlastně dobrej. Ale alespoň splňuje moje požadavky na příštího trenéra Sparty - mladej, progresivní, má koule a slušný výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takového trenéra můžeme najít i v cizině, případně ho máme v Holoubkovi, který ovšem zatím nemá licenci.

Reagovat
Hokaido

Nějakýho cizince bych určitě bral, ale moc v to prostě nevěřím.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Prohrál, ale Liberec vždy vystřelil na bránu.

Reagovat
db18

(vlastně tohle bylo ještě pod Lavičkou )

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička na Spartu nikdy neměl koule.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No palcuj si to jak chceš, máš na to právo, každopádně jeho výsledky v kritických duelech hovoří jasně.

Reagovat
Aldeano

Jo, protože se ukazuje, že je to Lavičkou a všem ostatním se v takových duelech daří/dařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc dobře vím, že problém je i v hráčích, ale Lavička si ve Spartě vytvořil své jádro, které stavěl prakticky bez ohledu na formu, soupeře či způsob hry. Jeho pokora byla spíše otravná stejně jako omlouvání hráčů. Kolikrát hráče zkritizoval? Kolikrát je za špatný výkon posadil? Kolikrát zkusil změnit rozestavení? Možná nebudeš souhlasit, ale on je jeden z důvodů, proč se v některých hráčích objevuje uspokojení.

A pak se dostáváme k tomu, že díky mistrovské sezóně, kde nám v lize vyšlo prakticky vše, získalo vedení naprosto nesmyslný pocit, že máme vhodně složené mužstvo na Evropu. A místo posil jsme pak jen natahali tragédy, které stejně neměli nárok na základní sestavu..

Reagovat
Aldeano

"Kolikrát hráče zkritizoval? Kolikrát je za špatný výkon posadil? Kolikrát zkusil změnit rozestavení?"

Takže ta kritika hráčů na tiskovce se ti od Ščasného líbila? A to, že většinou bez většího smyslu mění rozestavení je plus? Koho posadil Ščasný? Čermáka? Bylo úsměvné, jak celkem dost lidí na jaře 2015 čekalo, jak se toho tolik změní a ono nic. Ten konec sezóny by Lavička zvládl lépe.

S druhým odstavcem nemáš uplně pravdu. Přišlo dost hráčů. Viz vyřešení situace odchodu Vaclíka, kdy se na pozici brankáře spíše posílilo. A mimochodem, ty víš jaké hráče si přivedl Lavička a které vedení? To zase viz tima 2014/15, kde nakupovalo spíše vedení. Když by měl Lavička větší pravomoc ohledně kádru, tak to vypadalo uplně jinak, tam zase viz podzim 2008 a situace kolem stoperů, repsektive kolem Kučery...

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička pravomoc měl a to vím zcela přesně, protože z určitého zdroje ( klidně ti ho můžu napsat do soukromých zpráv ) vím, že Křetinský několikrát Lavičku sjel za výkony se slovy, že má hráče, které chtěl, tak ať s nimi začne něco dělat a ať je staví na post, kde mají hrát.

A ke kritice. Nebavím se tady o kritice jednotlivců, ale o kritice celkového herního projevu. Po Malmo, Hackenu, Plzni bez střely na bránu měla přjít tvrdá a nekompromisní kritika, což se nestalo. Nakonec to Křetinský musel v kabině řešit s hráči sám, což mi příjde přinejmenším úsměvné. Točit každý zápas s rozestavením nikdo nechce, ale Lavička neměl plán B. Na Malmo jsme jeli se solidním náskokem, stačilo tomu přizpůsobit hru, jenže my jsme tam nastoupili s úplně stejným stylem jako vždy, Malmo na to bylo samozřejmě připravené a ejhle, naprosto nás přejelo a čím déle u nás Lavička byl, tím více přicházelo ztrát neboť nás měl každý přečtený a o tom to je.

Reagovat
Aldeano

Č

Reagovat
Aldeano

Čekám na zprávu

Ale vždyť tyhle problémy byli i před Lavičkou a jsou i teď... Proti Plzni loni na podzim nebo letos na jaře to bylo lepší jako v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Před Lavičkou? To nevím. Pokud myslíš sračkové výkony, to ano. Ale s tragédem Haškem jsme vyhráli v Plzni i Liberci. Proč? Protože jsme soupeře překvapili hrou i taktikou a samozřejmě také proto, že jsme v týmu měli povahově tak trochu sráče, ale také bojovníky. Našli se samozřejmě i výjimky, ale ten tým plný přizdisráčů a tzv srabů postupně vybudoval Lavička.

Reagovat
Aldeano

Myslíš Pepovu výhru v Plzni že?

A tohle se prostě nedá svádět na Lavičku... Sparta takhle hraje dlouhodobě. V podstatě od příchodu Křetínského, kdy neexistuje sportovní vedení. Byly jen krátkodobé vyjímky v některých zápasech za Bílka/Chovance...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesvádím to jen na něj, ale stojím si za tím, že Lavička je na Spartu moc měkký trenér. A nevím jak ty, ale já bych měl raději dominantní a třeba i částečně arogantní Spartu, nikoliv Spartu plné pokory, respektu a úsměvů.

Reagovat
Aldeano

To je ale problém od roku 2005...

Reagovat
db18

Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Mně kdyby dal někdo rozpočet osmdesát milionů korun, troufám si dovést mužstvo do Ligy mistrů.“

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-druha-liga/106354/trener-pulpit-mourinho-leze-hracum-do-zadku.html

Reagovat
Kang & Kodos

"Pokud se podíváme, kde je Plzeň dnes, tak si myslím, že ta cesta začala u mě."

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A po sezoně: "Pokud se podíváme, kde je Zlín dnes, tak si myslím, že ta cesta začala u mě."

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Martin Pulpit

2004-2005 Viktoria Plzeň

Kolikrát postoupil Vrba s Plzní do 1igy?

Reagovat
Blasphemer

„Budeme hrát jednoduchým systémem 4 - 4 - 2. Raději bych ale nastupoval v rozestavení 4 - 3 - 3,“ doplnil Pulpit.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/zpet-do-ligy-o-tom-se-v-plzni-nemluvilo-dym-/fot_dsouteze.aspx?c=A040805_085751_fot_dsouteze_ruz

Tenkrát ještě neměl rozum... hrát vepředu na dva? Nebo dokonce na tři? Skandál.

Reagovat
Hokaido

Pulpitovo 442= 4 stopeři, 4 kraní beci a 2 defenzivní záložníci. 433 je trošku ofenzivnější, místo jednoho stopera nastupuje 3. defenzivní záložník.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

to už je dost vabank

Reagovat
twerp

Já myslím, že Křetínský by i nějakého lepšího trenéra zaplatil. Problém bude v tom, že k nám nikdo nebude chtít.

Reagovat
db18

Zeman chce do ČR, ale nikdo nechce Zemana...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebál, pořád jsme tým, co každoročně hraje evropské poháry a v EL si troufnu říct, že je hrajeme na solidní úrovni. Krom toho se teď nevyšoval rozpočet, tudíž by nový trenér mohl přivést pár dobrých hráčů, které zná se své země např. A zbavil by se pomalých lemplů bez kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

*navyšoval

Reagovat
twerp

A napadá Tě někdo? Ano, můžeme dovést někoho mladého a prespektivního ale bude to risk. A co se týče starších a vyzkoušených koučů, tak k nám nikdo nepůjde a když jo, tak to bude evropský Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

No nenapadá, ale to je práce našeho vedení. A upřímně, radši risk než přešlapovat pořád na místě. Musíme udělat razantní změnu, momentálně hrajeme naprosto šíleně, někteří hráči na Spartu vůbec nemají a Ščasný to dovršuje tím, že dotyčné hráče staví.

Reagovat
twerp

Máme silný kádr, hlavně do útoku. Ale k čemu nám to je, když trenér není schopný vštípit týmu nějakou taktiku a herní návyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme částečně silný kádr. Opravdovou evropskou kvalitu, resp kvalitu na prosazení v lepší lize dle mě mají v současnosti pouze Koubek, Karavajev, Mazuch, Dočkal (s otazníkem), Kadlec a Rosický, pokud bude zdravý.

Reagovat
twerp

Na předkola EL a LM jako nasazení máme dostatečnou kvalitu. To stejné na ligu. Máme o parník lepší kádr, než má Plzeň a pokud nezískáme titul, tak je to opravdu na roztrhání trenérské licence.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou kvalitou si dovolím nesouhlasit. Vácha ( ten aspoň zápas odmaká), Mareček, Juliš, Holek ( ten vyčnívá, ale negativně) atd nevyčnívají ani v lize, tak jak mohou mít kvalitu na předkolo LM?

Reagovat
smazaný uživatel

plzen ma lepsi stred zalohy.

Reagovat
El-Pistolero-68

A Frýdek.

Reagovat
Aldeano

Tak loni v létě nás "trumfla" i Austria Vídeň a Utrecht.... takže asi tak. A jen pro představu. Fink trénoval před Austrií Apoel, se kterým si Sparta loni v EL 2x v klidu poradila. A sportovně je lepším klubem než Austrie. Stejně dal přednost těmto klubům. To samé u ten Haga...

Rozhoduje více faktorů podle kterých se trenér rozhoduje jaký převezme klub. Reálný fotbalový svět není FMko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je těžké říci "trumfla", když nevíme, jak moc vážný zájem o dotyčné byl. Ano Fink nabídku dostal a upřednostnil Austrii. Pravděpodobně také díky tomu, že v Austrii se přeci jen s hráči domluví.

O Haga usiloval Hřebík, ale nabídku od nás nakonec ani nedostal ne? Každopádně platí, že pro nás by nemusel být problém sehnat trenéra z Německa/Rakouska, jenom si vedení musí dát práci najít ho, kontaktovat ho a přesvědčit ho. Jestli také dřív nebyl problém v tom, že jsme za hráče nechtěli příliš utrácet...

Reagovat
db18

U Ericha to bylo jedno - on se chtěl hlavně vrátit domů a odmítl i novou nabídku smlouvy od Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tudíž nás odmítl pouze Fink, přičemž si vybral tým, kde nemusel řešit jazykovou bariéru.

Reagovat
db18

Přitom mu Otava připravil skvělé asistenty ve formě Kováče a Steinhofera.

Reagovat
smazaný uživatel

Steinhofer, hráč, který přišel na doporučení právě Finka. To mu nikdy neodpustím.

Reagovat
db18

...určitě přišel na doporučení Kováče.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/fotbalova-liga/grilovacka-s-feninem-moc-vtipne-to-nebylo-rika-posila-sparty_347010.html

Devětadvacetiletý pravý bek či záložník je fotbalovým cestovatelem. Hrál v Salcburku, Frankfurtu, Kaiserslauternu, Basileji, Betisu Sevilla, Mnichovu 1860 a naposledy v druholigovém Aalenu. Odtud ho do Sparty doporučil trenér Thorsten Fink, který se Spartou jednal. Příchod Finka nakonec padl. I kouč Zdeněk Ščasný si však Steinhöfera pochvaluje.

Reagovat
db18

Když hrál v Basileji, tak právě spával s Kováčem na pokoji, tak si spíš myslím, že to jde přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, Kováč nám tehdy doporučil nekupovat Rybalku kvůli životosprávě, proč by doporučoval borce, co s Feninem podpálil barák?

Reagovat
Kang & Kodos

Na týmový táboráky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo posila na chuligánské grilovačky.

Reagovat
Aldeano

Škoda, že se nespekulovalo o Vogelovi Ten Steinhofera taky znal a je to sympaťák.

Reagovat
Aldeano

A na tom je pozitivní jako co? Zaprvé to vůbec nevíme jistě (ani u jednoho) a co to má naznačovat? Že prostě trenéři dají přednost rodnému jazyku před Spartou? To asi nikoho z Německa nepřivedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to udělal Fink neznamená, že to udělá každý. Nikdo nevěřil, že budeme schopni za hráče dát velké prachy, nikdo nevěřil, že navýšíme rozpočet, no a je to tady. Samozřejmě to vše trvá pomaleji než má, ale já se opravdu nebojím toho, že bychom nesehnali kvalitu z ciziny.

Reagovat
Aldeano

Vždyť jsme nikoho nesehnali a loni v létě musel zůstat Ščasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono jde taky o to, jak moc jsme někoho sehnat chtěli. Vidím to tak, že jsme zkusili Finka, nevyšel, Zdenda pokračuje.

Reagovat
Aldeano

No, to právě nevíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

jo rozhoduje vic faktoru ale co cekas vod nemce? ze uprednostni ceskej klub pred klubem z nemecky mluvici zeme kerej je navic kvalitou srovnatelnej a finacne mozna i lepsi? k tomu kypru- muzem se jim smat ale tocej se tam pekne spinavy prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud Gullit

Reagovat
ZB 07

Děsnej zápas tak pojď to vylepšit, Karolíno

Reagovat
Kang & Kodos

Strašlivá holomajzna, ale cenný body pro Plzeň. Baroš nezklamal, divim se, že to má zapotřebí. Hroznej komediant.

A nejlepší trenér v Čechii udělal za 6 kol krásnejch 5 bodů, gratulujeme

A palec pro ČT. Je hezký, že domluvili finále US, ale jenom proto to tam nemusí mrdnout pět minut před koncem, když se tam nic neděje.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nech už toho Trpišovského.. Baroš stejný komediant jako Lafata..

Reagovat
Kang & Kodos

Nenechám Je to sympaťák, dobrej trenér, ale až moc přeceňovanej.

Reagovat
Miguel19

Ale to je tady normální a není jediný. Viz Kozel, Habanec, dokonce i Vavruška Teďka Trpišovský, za chvíli ho vystřídá Pánik..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Kozel dokázal postoupit s Duklou a dlouhodobě ji držet v první půlce 1. ligy. S Habancem, Pánikem i Vavruškou souhlas, přidal bych k nim ještě Šilhavého (mimochodem pamatuji si i na takový, kteří velebili třeba Skuhravého ). Ale Trpišovský imho kvalitu má, s Žižkovem dokázal hrát vysoko, přestože měli obovský finanční problémy a s Libercem se mu minulou sezonu dost dařilo, a teď se mu opět povedlo postoupit do EL i s oslabeným kádrem.

Reagovat
Miguel19

No s oslabeným. Velký fanda exse tu psal, jak je to nejsilnější Liberec za poslední roky, dokonce si pomlaskával, jak mají konečně široký kádr. Sice postoupili, ale za 6 zápasů jedna výhra a 4 vstřelené branky je ostuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je v lize lepší?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco hráči Plzně to dnes i přes strašný výkon odmakali a odbojovali, u nás se na to borci doslova vysrali.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Což je ale taky daný stylem bránění - u vás pressuje snad akorát Costa. (a u nás se teď kvůli pressingu střed zálohy ještě oslabený o jednoho hráče, málokdy zmůže na něco směrem dopředu, ale to se snad taky časem podá)

Reagovat
Chlupatá máma

*odkorupčili

Reagovat
diskoschlampe

Za 6 kol 5 bodů, ale první čtyři kola jsme hráli s Bčkem, páč úkol byl jasnej. V tom jsi lehce mimo.

Reagovat
chytrejkluk

fakt jsem rád, že jsem nepropásl ty záběry na tenisovej kurt, na rozbalování americký vlajky, na let amerických stíhaček a němou americkou hymnu ČT palte do piče!!! vůbec mě to nerušilo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak bylo to proto, že to ČT koupila narychlo a dala to divákům takhle na vědomí, protože to fakt nevěděl každej. Poserte se už s tím hejtem na ČT ty vole...

Reagovat
ZB 07

všechno špatně vždycky

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo. Dám tam prostřih, nechám párkrát za zápas projet titulek, že hned po fotbale jdeme na finále, všechno v pořádku. Ale nezabiju posledních 10 minut fotbalu tim, že tam nechám obraz, když se nic neděje.

Reagovat
chytrejkluk

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, nemohli tam třeba na liště chvíli nechat běžet zprávu, že po konci fotbalu bude následovat tenis.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu najit zadnej fungujici link na tenis, nejaky rady prosim? :/

Reagovat
ZB 07
Reagovat
Hokaido

ctsport.cz?

Reagovat
Blasphemer

Tak pokud je náhodou v zahraničí, tak mu to přes ČT Sport nepůjde.

Reagovat
Hokaido

Co by tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v kanade takze ctsport mi opravdu nejede :)

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Hokaido

PRIMA NELŽE, PRIMA JEDE!

Reagovat
Blasphemer

TAKÉ ŘIDIČI A MOTORKÁŘI VYJÍŽDĚJÍ POD ČESKOU VLAJKOU DO ULIC

Reagovat
smazaný uživatel

revolucionáři

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Budu na primě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

nejdebilnější tv s nejdebilnějšíma divákama.

Reagovat
Radin

Ten první gem dobře zabila nervozitou..Hned na úvod dvojchyba, pak chyba na poměrně ´jasném´ voleji.. :-)

Reagovat
ZB 07

Ale nehraje zle...Kerber jen čeká na chyby. Ale fascinuje mě, jak je Němka schopna vrátit každej míček, to klobou dolů

Reagovat
Aldeano

Ota Černý style. Nakupovat TV přenosy na poslední chvilku. Chovají se jako komerční TV.

Reagovat
pingla

Jsi jeblý nebo jaký? Co kdyby se Plíšková do finále nedostala? Vzdyť by to nikoho nezajímalo, kdyby tam nebyla.

Reagovat
Aldeano

Přesně o tom mluvím.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate nahodou nekdo odkaz na Pliskovou? Idealne stream kterej pojede mimo CR? Diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Už to chce trochu zalobbovat za nějakou tu pentli, Patáku. Jinak bude podzim bez gólu...

Reagovat
Sosi

Fakt nemám rád tyto defenzivní hráče/hráčky, kteří nic nevymýšlí jen čekají na chybu Ostuda, že je světovou jedničkou...

Reagovat
ZB 07

Zase na druhou stranu...ono to není vůbec lehký hrát takhle bezchybně...

Reagovat
Sosi

to jí neberu... ale ona je celý zápas pod tlakem, nicméně pokud plíšková nechce hrát výměnu min a zápas hodin, musí něco zkoušet... hra němky je hodně neatraktivní...

Reagovat
ZB 07

Jojo, s tím souhlasím, ale každý má jiný herní styl, takže by se Plíšková měla umět hře soupeřky přizpůsobit. Dnes některé výměný kazí úplně nepochopitelně...

Reagovat
Hokaido

Hele kolik ti hraje ještě hráčů ve fanlize? Já zase bída, ale naštěstí jsi ještě horší.

Reagovat
ZB 07

Wágner kapitán, Vraštil, Fillo, Hušbauer...hrozný kolo tobě kolik ještě?

Reagovat
Hokaido

Wagner, Vraštil, Fillo taky. + Štohanzl ( ) Hybš a fantom v rukavicíh - postrach všech útočníků a opora Dukly Praha.

Reagovat
ZB 07

Tak to jsem bez šance, pokud Hušbauer nedá hattrick... Ale chytnul jsi snad moje úplně nejhorší kolo, protože jsem zaexceloval zařazením Frýdka, Kovaříka a Eismanna, kteří mi vybojovali čisté konto a do toho tam mám asi další 4 borce, kteří mi zařídili svými výkony ani ne 5 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že je Kerber vyloženě defenzivní hráčkou. Naopak má vymakané jak defenzivní, tak ofenzivní prvky a já jí upřímně sleduju moc rád.

Reagovat
Blasphemer

Jděte s tím buržoazním sportem pro bílý límečky do prdele. Proletariát, fotbal, pivo a klobása, do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam chceš všechno narvat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Všechno lepší, než Serena...

Reagovat
ZB 07

Plíšková poooooojď

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Godwinson

Plíšková do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabejka aktivní, běžte ho tam někdo provokovat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Tam nejsou smajlíci

Reagovat
Kang & Kodos

Ale je tam vrabejka,

Reagovat
ZB 07

To mě děsí ještě o něco víc...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

To je obrovská škodaaaa Ale jinak super turnaj, třeba to příští rok vyjde (a teď už tu zas přenechám slovo fotbalu )

Reagovat
PavlíčeQ

Bohužel, pak už jí došly síly no

Reagovat
ZB 07

Paradoxně možná rozhodl ten úplně první gam, kdy ztratila podání a 1.set tak vyhrála Němka...v závěru už to měla Karolína těžký no, Kerber vracela přes síť snad každej míček. Ale jinak se Plíšková rozhodně nemá za co stydět

Reagovat
Godwinson

To nemá, no. Hrát proti Kerberový musí být prdel. Nadal mi proti ní přijde jako nejvšestrannější tenista všech dob

Reagovat
ZB 07

Jako ta hra Kerber je svým způsobem vážně jedna z nejhorších pro soupeřky, protože ona na tom kurtu vybere opravdu skoro všechno...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo toho hned prvního gamu škoda no, bůh ví jak by to bylo ale i tak klobouček, na turnaji hrála výborně, porazil Serenu, posunula si svoje maximum na grandslamu z 3. kola na finále Věřim, že se ještě nějakýho finále dočká

Reagovat
ZB 07

zápas s Venus byl jeden z top utkání v ženském tenise, co jsem v posledních několika letech viděl...do budoucna je v Plíškové opravdu obrovskej potenciál a nedivil bych se, kdyby se časem propracovala třeba i na post světové trojky... a nebo i ještě o kousek výš...

Reagovat
PavlíčeQ

Jojo to by mohla, teď tam stejně nikdo extra nevyčnívá. Hlavně, ale ještě nezapomínat, že v listopadu bude finále fed cupu. Tak snad budou mít tou dobou holky formu

Reagovat
ZB 07

Vidíš, na fed cup jsem úplně zapomněl...ale pokud jim vydrží forma, tak se o výsledek finále snad nemusíme obávat...

Reagovat
mickey mouse

měla na to, škoda no

Reagovat
mickey mouse

ale těch chyb bylo nakonec v součtu fakt hodně...

Reagovat
ZB 07

To jo, ale bylo to i dáno tím stylem hry Němky, která ji k tomu v podstatě donutila...i když těch chyb mělo být méně, to jednoznačně...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si to ale podelala sama. Tolik triviálních chyb, co předvedla v posledním setu se vidí snad jen u Kvitove. A ten poslední gem? To byla úplná tragédie. První dva sety hrála skvele ale ten poslední proste špatný a moc mi to připomínalo tenis Kvitove..

Reagovat
ZB 07

Ale i poslední set to chvíli vypadalo, že jí může porazit...a sice ano, těch hloupých chyb bylo fakt moc, ale zase na druhou stranu, na tom je hra Kerber postavená a v současnosti každá hráčka s ní chybuje o něco víc než obvykle...já bych i tento výkon Plíškové hodnotil spíš kladně než záporně...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, celkově byl výkon super. Ale ten poslední gem, to byly hrubky jako prase. Možná to Pliskova nedala psychicky. Těžko říct. Ale jako finale US Open je super výsledek. Teď to jen zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
Chlupatá máma

Klasickej zápas s korupčnickejma mrdkama. Kdokoliv, kdo má něco společnýho s timhle paklubem, si zaslouží na čůráku plíseň.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Slovanu Liberec - klubu usvědčeného z korupce.

Reagovat
Chlupatá máma

Nejdřív si o tý kauze něco zjisti, jelimane.

Reagovat
Kang & Kodos

Prostě jste taky korupčnický mrdky a ještě máte za majitele největšího zkurvysyna ze všech ligovejch týmů. Smiř se s tim.

Reagovat
db18

Bacha, ať nedostaneš tyčí.

Reagovat
Chlupatá máma

Zrovna od rumunskýho komouše to zní vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ty pliskovy no. na druhou stranu aspon zvitezila veci zenskost.

Reagovat
raduinho

To je škytavka do piče.

Reagovat
vrabejka

Karviná :)

Reagovat
smazaný uživatel

ani to nezkoušej, "fanouškem" Karviné nebudeš! - napiš tady radši nějaký souhrn cviků na třísla pod kolenama

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě dobrý klub . Na tvém místě bych mu začal fandit a na nějaký Zlín bych se vyprdnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka 1+1 to je neuveriteľné. Ako to on robí preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Sám jsem překvapený, jaké výkony podáva v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší noc se mi konečně povedlo sestavit soubor mrzáků aneb seznam moravských a slezských mistrů. Jako původně jsem se do toho pouštěl s tím, že vyvrátím mýtus toho, že moravské kluby stály vždy za hovno a místo toho jsem zjistil, že z pomyslného čtyřlístků národů bývalého Československa jsme byly vždy ti nejhorší (ano zkresluje to Baník, ale ten získal pro Slezsko nejvíc úspěchů i když byl osamocený...). Za ČSR bylo dokonce zvykem, že v lize byl jen Baník + nějaký moravský tým (většinou Zbrojovka, pak Sigma a Vítkovice). Slovenské celky nás drtili docela úctyhodným způsobem Berte to s rezervou, žádný oficiální mistr Moravy nebo Slezska nikdy nebyl, tohle je spíš taková zajímavost, kterou můžou později využít někteří v diskusích při obhajobách kdo je lepší a nebo kdy jím byl...

Počet titulů (Mistři Moravy a Slezska – pouze účast v 1. lize) :

(Morava a Slezsko bez účasti v lize 1925 – 1932/33)

* 37x - FC Baník Ostrava (1947, 1948, 1949, 1954, 1955, 1956, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964,

1965, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1976, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985,

1988, 1989, 1990, 1994, 2002, 2003, 2004, 2006, 2008, 2010)

* 13x - FC Zbrojovka Brno (1934, 1935, 1938, 1946, 1966, 1967, 1975, 1977, 1978, 1995, 1997,

2007, 2016)

* 11x - SK Sigma Olomouc (1991, 1992, 1993, 1996, 1998, 1999, 2001, 2005, 2009, 2011, 2013)

* 5x - FC Fastav Zlín (1939, 1940, 1941, 1943, 1944)

* 5x - FC Vítkovice (1950, 1951, 1952, 1986, 1987) --- zánik

* 3x - 1. SK Prostějov (1936, 1937, 1942)

* 3x - 1. FC Slovácko (2012, 2014, 2015)

* 2x - TJ Rudá hvězda Brno (1958, 1959) --- zánik

* 1x - VTJ Dukla Olomouc (1953) --- zánik

* 1x - 1. FK Drnovice (2000) --- zánik

Počet titulů (Mistři Moravy – pouze účast v 1. lize) :

(Morava bez účasti v lize 1925 – 1932/33, 1947/48, 1955 – 1956, 1967/68 – 1968/69)

* 26x - FC Zbrojovka Brno (1934, 1935, 1938, 1946, 1949, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1972,

1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1995, 1997, 2002, 2007, 2008, 2016)

* 18x - SK Sigma Olomouc (1985, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1996, 1998, 1999,

2001, 2004, 2005, 2009, 2010, 2011, 2013)

* 9x - FC Fastav Zlín (1939, 1940, 1941, 1943, 1944, 1947, 1970, 1971, 2003)

* 8x - FC Vítkovice (1950, 1951, 1952, 1982, 1983, 1984, 1986, 1987) --- zánik

* 4x - TJ Rudá hvězda Brno (1958, 1959, 1960, 1961) --- zánik

* 4x - 1. FC Slovácko (2006, 2012, 2014, 2015)

* 3x - 1. SK Prostějov (1936, 1937, 1942)

* 2x - VTJ Dukla Olomouc (1953, 1954) --- zánik

* 1x - FC LeRK Brno (1962) --- zánik

* 1x - 1. FK Drnovice (2000) --- zánik

Počet titulů (Mistři Slezska – pouze účast v 1. lize) :

(Slezsko bez účasti v lize 1925 – 1936/37, 1940/41 – 1942/43, 1950, 1966/67)

* 70x - FC Baník Ostrava (1938, 1939, 1940, 1944, 1946, 1947, 1948, 1949, 1951, 1952, 1953,

1954, 1955, 1956, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1969, 1970,

1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985,

1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002,

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)

* 2x - SFC Opava (1996, 1997)

* 1x - MFK Karviná (2017)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

To už i ten Zlín by se tímto "titulem" mohl chlubit víc

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
diskoschlampe

Pěkná práce, celkem zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

(za to, ze jsi s tim dal praci) (za to, co jsi zjistil)

Reagovat
Kang & Kodos

Teď jsem zjistil, co znamená zkratka LeRK, a nemůžu se přestat smát

Reagovat
db18

?

Reagovat
smazaný uživatel

levne, rychle, kvalitne

Reagovat
Kang & Kodos

LEvně, Rychle, Kvalitně

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

tak levný ty jejich výkony byly, o rychlosti bych pochyboval, ale ta kvalita tam tutově nebyla

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Kang & Kodos

zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že za Zbrojovku bude Dohráno hodnotit Melichárek

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda Kotal jak se zdá, docela citelně chybí... Habanec zatím nenaplňuje to co se od něj očekávalo a s čím chtěl přijít... uvidíme po podzimní části, snad se to ještě zvedne

Reagovat
raduinho

Zbrojovka

Reagovat
djwenca

Tepličáci, co je se Soungolem?

Reagovat
ZB 07

To byla komedie

Paradoxně mě dnes mnohem víc naštval vykon v druhé půli než ten v první...přeci jen první poločas tam Bohemce spadlo všechno, Dušan měl blbej den, fajn.

Ale tak sakra přece se o přestávce hecnem a aspoň zkusíme zabojovat o přijatelnej výsledek ne? Přál jsem si, buď ať ještě zkusíme se zápasem něco udělat a nebo ať dostaneme sedmičku a příště budou borci konečně bojovat, ale nakonec se zápas dohrával za našeho absolutního nezájmu a poloviční už tak dost neškodné Bohemky...

Jinak popravdě mě teď ani tolik netrápí výsledek a ani červená toho vemena Jovanoviče, jako spíš předčasný konec Poláka...snad bude v pořádku..

Ale tak konečně se alespoň splnilo Habancovo přání a hrál se ofenzivní fotbal, akorát by příště Sváťa mohl na tréninku místo pouštění chorálů klukům říct, co mají na hřišti dělat, ať pak v Ďolíčku nejsme za idioty...

No nic, tak teď snad doma přejedeme Hradec, jinak to bude opravdu nepovedený vstup do sezony...

Reagovat
Miguel19

Konec Habancova hypu.

Reagovat
smazaný uživatel

stale neporazeni

Jeste jednou velke diky osobe(lidem),kteri nasli mou penezenku a poctive ji, i s celou hotovosti ,nechali u poradatele,holt plati stare zname ze Chachari jsou jedna velka rodina Hra mi nejak extra dobra neprisla,asi se kluci setrili na stredu...

Reagovat
vrabejka

TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jak hrál nejlepší winger v lize? Když jsem to zapnul, už tam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Blasphemer

On tam nebyl od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta prihrávka na škodu v prvom polčase bola geniálna, inak nič no

Reagovat
db18

Měl tam asi dvě situace 1 na 1, kdy zase zkoušel, jesti mu cestou k rohovému praporku dokáže obránce sebrat balon a pak jednou dobíhal dlouhý balon, u kterého když zjistil, že ho nestihne, tak aspoň poslal obránce Teplic do Grigara.

Reagovat
ZB 07

Ale je od Slávistů opravdu hezké, že na nás solidárně čekají, abychom měli do dohrávky 1. kola stejnou startovní pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy to hrajete?

Reagovat
ZB 07

19.října

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak pozdě jo? Nemám rád, když je ta tabulka neúplná.

Reagovat
ZB 07

taky ještě, že jste nehráli FNL už loni, tam to byl opravdu masakr v tomhle...

Reagovat
smazaný uživatel

By mohla být krásná podívaná. Vy s tou boží ofenzívou proti Šilhavýmu...

Reagovat
ZB 07

To musí bejt 0:0...nic jinýho snad ani není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasovi dneska někdo házel na facebook, aby propagoval Fanklub defenzivního fotbalu. Myslím si, že by jste to tam mohli na tu stránku hodit jako návrh na fotbalově strávené odpoledne

Reagovat
ZB 07

I když já myslím, že kdyby někdo od nich dneska navštívil ten basketbal, co se hrál v Ďolíčku, tak už na žádný další náš zápas nikdy nezavítá...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza nakonec zasloužená.. Ale nechápu, proč Barák s Mešanovićem nehrajou základ. Zápas co zápas dokazujou, že na to mají ale stejně radši hraje Hušbauer s van Kesselem a Škodou. Nejlepší výkon dnes podal Bílek, poslední dobou předvádí skvělý výkony. Naopak naprosto tragický výkon Škody a van Kessela.

Reagovat
Blasphemer

Protože Gino stál ranec a Škodovi chodí ranec každej měsíc na účet. A Hušbauer taky nebyl asi v akci, když ho kupovali.

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauer byl přímo ve výprodeji, ale Tvrdík ho stejně koupil v plný palbě.

Reagovat
db18

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teda až na Bílka, to je úplně typický český průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho jinýho? On je v bránění docela jistej a nedělá chyby v rozehrávce. Možná ještě Mihalík nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný dávat obránce za nejlepšího hráče, když dostanete dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som druhý polčas, Slovák Mihalík mohol popravde hrať lepšie, to by ho ale na pravej čiare nesmeli spoluhráči tak statočne ignorovať, aj ked vytrvalo mával rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

dal gol a asistenciu, čo by si chcel viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorují ho jak Eurofotbal Benese!

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Wat

Fakt chudák Muris, takovýhle chování si nezaslouží za jeden/dva zápasy blbec. A může se snažit sebevíc a stejně bude chodit jenom z lavice, bych blil z toho paklubu...

Reagovat
hrundy

Bilek byl náš snad nejhorší hráč... je úplně mimo, v soubojích slabej, rozehrávka naprosto tragická a s tim organizováním obrany to asi taky nebude moc velká sláva, když tam vládne takovej chaos.

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualizovaná tabulka návštěvnosti vzhledem k velikosti stadionu, města a průměrná návštěvnost po 6. kole.

bit.ly/prumerna-navstevnost

Reagovat
smazaný uživatel

to je bída, druhý nejhorší podle počtu obyvatel... zrušte Kometu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

docela se divim te boleslavi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Wat

Pěkná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška je šílenej brankař.

Reagovat
Kang & Kodos

Reprezentační

Reagovat
ZB 07

My jsme hráli fakt otřesně

Reagovat
Frick

Že si v Teplicích musej nehorázně přidávat. 7 000 lidí na 15k stadionu a takto prořídlý tribuny? 4 500 tam bylo!

Reagovat
db18

Vejde se tam 18 200

Reagovat
smazaný uživatel

Seshity netahnou jako Sralta

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia přivedla dalšího nudnýho trenéra co nemá koule. Víc jak průměr čekat nemůžete.

Reagovat
Kang & Kodos

Po delší době jsem zkoukl facebook ACS.

Do bryden ja jsem Míra chvostal a jsem a hraju za Zbuch a za muze a jsem z Plzene a na bydla mi że muzu hrad zavas za Spartu pr dik za opoved

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Chvostal

Předtím pracoval(a) jako voják pro Glaiator

V budoucnu: FC Barcelona a TJ Baník Zbůch fodbal

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

(aha, teď koukám, že je postižený )

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to může hrát místo Váchy.

Reagovat
C-M@ster

I ten přechod ze Slavie do Sparty mají stejnej. Ještě v dubnu jí fandil.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
Znalec

jeho život je troskách... aby jsme tu brzy nečetli, že spáchal sebevraždu

Reagovat
Kang & Kodos

Vážně bude zrovna on vykládat, jak se nenechat okrást při nakupování mobilu? http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/181220/fenin-je-podezrely-z-loupeze-pri-potycce-sebral-protivnikovi-telefon.html

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ronaldik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

wtf ten Tuna slušná kreatura

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Fenin a Tuna v jednom videu...to je hodne blicí kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O Jankta má zájem Leicester a Bournemouth, prý se mluví o 8 mega liber?

Reagovat
exse

Udinese ho po té povedené přípravě zatím uplně ignoruje, což buď značí, že je přestup blízko, nebo že jsou idioti a tím pádem by mu přestup bodl. Otázka je, jestli je by pro něj byla PL ideální, o čemž uplně nejsem přesvědčenej.

Reagovat
Snatus
Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se toho můžeš ujmout ty a může se to vysílat u tebe doma.

Reagovat
Snatus

Cos to napsal za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda no. ledy mohly aspon trochu povolit. tak jindy a jinde...

Reagovat
Znalec

musíš začít lobovat ve stylu martina luthera kinga

Reagovat
smazaný uživatel

jako nakou silu slova mam ale ne zas takovou abych kazal lidem kery proste nechtej myslet fresh.

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna na Bohemce bych to teda nečekal

Reagovat
Snatus

To mě taky překvapilo, že zrovna část fanoušků Bohemky tohle odmítla.

Reagovat
taws

to by mě zajímalo kdo ten film financoval..beztak Romea nebo nějakej podobnej zbytečnej spolek

Reagovat
db18

Taky bych nechtěl, aby na "mém" stadionu dávali Kameňák...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

klasika Bohemka no, samej nacek tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jaký na to mám názor, ale ten trailer je docela vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Slezske derby vyprodano uz v predprodeji (pro priznivce FCB). Opava zatim 523 prodanych vstupenek.

Uz jen necelych 48 hodin do boje o Slezsko !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Luxus, škoda omezené kapacity.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele