Češi měli radost, že dokázali držet krok s mistry Asie

Sáhli jsme si na dno svých sil, ale určitě jsme nezklamali. Tak viděli čeští fotbalisté remízu s Japonskem, po které se stali jedním ze tří vítězů Kirin Cupu a navázali na český triumf před třinácti lety, ke kterému stačila jejich předchůdcům jediná branka. Dnes byli rádi za remízu a podle svých slov pro výsledek udělali maximum, co bylo v jejich silách.

Sivokova záda cestu do Japonska nevydržela

V klubu si vydupal, aby mohl s českou reprezentací vyrazit do Japonska v době své dovolené, ale do prvního utkání proti Peru stoper Tomáš Sivok nastoupit nemůže. Záda ho bolela už v Praze a letecký přesun do Japonska jim neprospěl, a tak současný zdravotní stav hráče Besiktase Istanbul nasazení do utkání nedovoluje.

V české sestavě proti Peru jsou dva debutanti, chybí stoper Sivok

Nečekaně s denním předstihem oznámil trenér české reprezentace Michal Bílek základní sestavu pro sobotní zápas proti Peru v japonském Macumotu, kterým Češi vstoupí do turnaje Kirin Cup. Bílek dnes před novináři vysvětlil, že na jednom postu musel udělat změnu proti svému původnímu plánu.

Výhrou v poháru jsme zachránili sezonu, je si vědom Sivok

Tomáš Sivok po středečním vítězném finále Tureckého poháru zažil úlevný pocit jako prý nikdy v kariéře. Tak moc si Sivok váží triumfu nad Büyüksehirem, k němuž sám pomohl gólem. Sivok je po výhře šťastný, protože Besiktas podle něj ve středu zachránil dojem z jinak nepovedené sezony v lize.

Turecký pohár pro Besiktas

Český fotbalista Tomáš Sivok výrazně pomohl Besiktasi Istanbul k zisku Tureckého poháru. Reprezentační zadák poslal dnešní finále proti městskému rivalovi Büyüksehiru vyrovnávací brankou do prodloužení a následného penaltového rozstřelu, který jeho celek vyhrál 4:3.

Sivoka těší, že se s reprezentací vrátil do Českých Budějovic

Reprezentační stoper Tomáš Sivok se po šesti letech opět představí na stadionu v Českých Budějovicích, kde fotbalově vyrůstal. S národním týmem odehraje na Střeleckém ostrově v úterý kvalifikační zápas proti Lichtenštejnsku a prý se bude na Dynamu stále cítit jako doma. Věří, že ho tak přijmou i fanoušci a že zažije vítězný návrat.

Sivoka těší, že návratem do reprezentace plní pooperační plány

Když si loni na začátku srpna obránce Tomáš Sivok vážně poranil koleno, hned si také vytýčil několik cílů, na které chtěl po uzdravení dosáhnout. Jeho plán se zatím do "puntíku" vyplňuje. Od ledna znovu hraje za Besiktas Istanbul a nepřijde ani o první reprezentační akci roku, středeční přípravný duel v Chorvatsku.

Uzdravený Sivok chystá návrat do zápasového kolotoče

Téměř přesně na den pět měsíců od vážného zranění kolena Tomáš Sivok netrpělivě vyhlíží návrat do zápasového kolotoče. Obránce Besiktase a české reprezentace se naposledy při utkání na trávníku objevil 29. července při zápase Evropské ligy s Plzní a o pět dní později si koleno pochroumal.

Sivok si pochvaluje, jak se po operaci kolena dostává do formy

Deset týdnů po operaci kolena si reprezentant Tomáš Sivok pochvaluje, jak dobře postupuje jeho rehabilitace a postupně se dostává zpět do formy. Obránce Besiktase už třetím týdnem při tréninku lehce pracuje s míčem, od ledna by se v istanbulském klubu chtěl naplno vrhnout zpět do zápasů.

Sivok má přetržený křížový vaz v koleni a nestihne kvalifikaci ME

Tomáš Sivok se dnes v Praze podrobil vyšetření, které potvrdilo, že má přetržený křížový vaz v levém koleni. Obránce Besiktase Istanbul čeká příští čtvrtek operace a několikaměsíční klid. Bude tak českému národnímu týmu chybět při podzimním startu kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller.

Sivok si poranil koleno a bojí se dlouhé pauzy

Reprezentant Tomáš Sivok si na úterním tréninku Besiktase Istanbul poranil koleno. Ve čtvrtek nenastoupí v odvetě 3. předkola Evropské ligy proti Plzni a mimo hru může být několik měsíců, pokud se potvrdí podezření na přetržení předního zkříženého vazu.

Sivok před soubojem s Plzní krotí euforii Besiktase

Až si dnes český fotbalista Tomáš Sivok půjde zatrénovat na stadion pražské Sparty, kde jej v barvách Besiktase Istanbul ve čtvrtek čeká úvodní duel 3. předkola Evropské ligy proti Plzni, možná si bude muset dávat pozor, aby podle zvyku nezamířil do šatny domácího týmu.

Plzeňští si Besiktas nepřáli, Sivok se zase těší na návrat domů

Žádné nadšení nezavládlo v kabině plzeňských fotbalistů, když se dnes dozvěděli, že se ve třetím předkole Evropské ligy s největší pravděpodobností popasují s tureckým gigantem Besiktasem Istanbul. Západočeši si před losem přáli z koše jiného soupeře, nejvíc pak rakouský Sturm Štýrský Hradec.

Sivok s Rajnochem se divili, co přinesl konec turecké ligy

V sobotu můžou Tomáš Sivok s Janem Rajnochem prožít hodně prestižní zápas, pokud na turnaji ve Spojených státech naskočí do hry proti Turecku, v jehož lize se fotbalem živí. A v neděli tam také na konci sezony poznali, že v zemi půlměsíce se může stát na hřišti opravdu všechno, když se v neděli nevídaným způsobem zamotal boj o titul.

Na Besiktas se Sivokem diváci po vyřazení mimořádně nepískali

Pro Tomáše Sivoka a jeho Besiktas Istanbul v úterý skončilo putování evropskými poháry vyřazením z Ligy mistrů, po porážce od CSKA Moskva ale tentokrát jinak velmi nároční diváci tureckého klubu na svůj tým nepískali. Naopak podle českého fotbalisty hlediště ocenilo snažení mužstva a Sivok to vzal jako uznání, že tým zahrál solidně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele