Rosického rozlučka s kariérou se uskuteční 9. června na Letné

Rozlučka bývalého kapitána české reprezentace Tomáše Rosického s profesionální kariérou se uskuteční v sobotu 9. června na stadionu Sparty. V Praze na Letné se utkají Rosického spoluhráči z národního týmu a zahraniční hvězdy světového fotbalu. Konkrétní jména účastníků akce zatím organizátoři nezveřejnili.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Byla pocta s tebou hrát, vzkazují Rosickému spoluhráči z Arsenalu

Světový fotbalista, obrovský talent, skvělý přítel a člověk a velký vzor, se kterým byla pocta hrát. Tak bývalí spoluhráči z Arsenalu a Dortmundu popisují na sociálních sítích Tomáše Rosického, který dnes ukončil bohatou kariéru.

Jarolíma mrzí, že Rosického nikdy nemohl trénovat

Trenéra české reprezentace Karla Jarolíma mrzí, že už nikdy nebude mít možnost trénovat Tomáše Rosického. Bývalý kapitán národního týmu od Jarolímova nástupu do funkce v létě 2016 nereprezentoval a dnes definitivně ukončil hráčskou kariéru.

Bývalý kapitán reprezentace Tomáš Rosický ukončil kariéru

Bývalý kapitán české reprezentace Tomáš Rosický v sedmatřiceti letech ukončil hráčskou kariéru. Trojnásobný vítěz ankety Fotbalista roku, který prošel angažmá ve Spartě, v Dortmundu a londýnském Arsenalu, to oznámil na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Rosický zřejmě chystá konec kariéry a přesun do vedení Sparty

Bývalý kapitán české reprezentace Tomáš Rosický by měl na dnešní tiskové konferenci Sparty oznámit konec hráčské kariéry. Podle spekulací se sedmatřicetiletý záložník přesune do vedení letenského klubu.

Rosický hned gólem rozhodl proti Karviné, vydržel 86 minut

Bývalý kapitán reprezentace Tomáš Rosický poprvé od prosince 2000 nastoupil v základní sestavě pražské Sparty a hned gólem pomohl k výhře 2:0 v ligovém duelu proti Karviné. Pro šestatřicetiletého záložníka šlo o první soutěžní start od úvodních minut od duelu Česka s Chorvatskem na mistrovství Evropy v červnu 2016.

Rosický po 17 letech nastoupil v základní sestavě Sparty

Bývalý kapitán reprezentace Tomáš Rosický poprvé od prosince 2000 nastupuje v základní sestavě pražské Sparty. Trenér Andrea Stramaccioni ho nasadil do zahajovací sestavy v ligovém duelu proti Karviné. Pro šestatřicetiletého záložníka je to první soutěžní start od úvodních minut od duelu Česka s Chorvatskem na mistrovství Evropy v červnu 2016.

Rosický je nemocný, vynechá ligovou předehrávku se Slováckem

Sparťané se v dnešním utkání 4. kola první ligy doma se Slováckem budou muset obejít bez nemocného záložníka Tomáše Rosického. Bývalý reprezentační kapitán přitom podle deníku Sport měl poprvé od loňského návratu z Arsenalu nastoupit v základní sestavě.

Od začátku to ještě nešlo, řekl po vyřazení Rosický

Závěr dnešní nepovedené odvety s Crvenou Zvezdou Bělehrad, po které hráčům Sparty skončila pohárová sezona, ukázal, jak je pro ně nepostradatelný Tomáš Rosický. Bohužel pro letenský celek však bývalý záložník Arsenalu stále není v takové kondici, aby mohl do utkání nastoupit od začátku.

Další návrat Rosickému pokazila ztráta s Bohemians 1905

Záložník Tomáš Rosický měl radost, že si po desetiměsíční pauze zaviněné zraněním a operací achilovky zahrál za Spartu. Radost mu ale kazila domácí remíza 1:1 s Bohemians 1905, kterou letenský celek vstoupil do nové sezony nejvyšší české soutěže.

Rosický se proti Rovers vrátil po zranění, Sparta těsně vyhrála

Záložník Tomáš Rosický na soustředění v Rakousku nastoupil na závěrečných 19 minut dnešního přípravního utkání Sparty s Blackburnem. Bývalý kapitán fotbalové reprezentace od září nehrál kvůli zdravotním problémům a v březnu se podrobil operaci achilovky. Letenský celek si nakonec se soupeřem z třetí anglické ligy poradil 1:0.

Je to pro klub nesmírně pozitivní, chválí Rosický změny ve Spartě

Jako nesmírně pozitivní hodnotí změny ve Spartě její nejzkušenější hráč Tomáš Rosický. Klub je podle bývalého záložníka Arsenalu nyní více profesionální a oceňuje i práci italského kouče Andrey Stramaccioniho. Zároveň si však uvědomuje, že změn bylo hodně, a času na to, aby si na ně sparťané zvykli, je málo.

Rosický trénuje s týmem a věří, že návrat je na dobré cestě

Bývalý reprezentační kapitán Tomáš Rosický začal po zranění achilovky opět trénovat s týmem Sparty a věří, že jeho návrat k fotbalu je na dobré cestě. Šestatřicetiletý záložník od loňského návratu z Arsenalu odehrál za letenský celek pouze 19 minut.

Rosický je po operaci achilovky a sezona pro něho skončila

Tomáš Rosický se dnes podrobil operaci achilovky, s níž má dlouhodobé problémy. Šestatřicetiletý záložník Sparty Praha se kvůli neustupujícím potížím, na které konzervativní léčba nezabírala, rozhodl pro radikální řešení a do konce sezony se už na hřišti neobjeví. Informoval o tom klub na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele