Thiagův návrat se odkládá, čeká ho další dlouhá pauza

Velkou smůlu má Thiago Alcântara. Španělský záložník ve službách Bayernu Mnichov si na jaře vážně poranil koleno a nakonec přišel i o světový šampionát. Minulý týden se zapojil do plného tréninku a vyhlížel návrat, čáru přes rozpočet mu ovšem udělal včerejší trénink...

Španělský záložník Thiago přijde kvůli zranění o MS

Španělský záložník Thiago Alcantara z Bayernu Mnichov musí na operaci kolena a přijde o mistrovství světa v Brazílii. Třiadvacetiletý odchovanec Barcelony si na tréninku poškodil vnitřní vaz v pravém koleně, s nímž měl potíže už od března.

Bayern přišel na osm týdnů o zraněného Thiaga

Bayernu Mnichov bude až osm týdnů chybět záložník Thiago Alcántara. Dvaadvacetiletý středopolař musel střídat během dnešního duelu bundesligového šampiona s Hoffenheimem (3:3) a podle prvního vyšetření má natržený vnitřní vaz v levém koleně.

Thiago má zraněný kotník, chybět bude sedm týdnů

Bayern Mnichov včera doma porazil Norimberk 2:0 a připsal si na své konto třetí bundesligovou výhru ze tří zápasů, stinnou stránkou celého odpoledne ovšem je zdravotní stav Thiaga Alcântary. Španělský záložník má zraněné vazy v kotníku, musí na operaci a na hřišti se znovu objeví až v polovině října...

Thiago Alcântara přestoupí z Barcelony do Bayernu

Bayern získává svou třetí a pravděpodobně poslední letní posilu. Z Barcelony se do Mnichova stěhuje Thiago Alcântara, o kterého úřadující vítěz Ligy mistrů začal usilovat teprve v posledních dnech. Oba kluby se dnes dohodly na přestupové sumě ve výši pětadvaceti milionů eur...

Barcelonský talent Thiago prý míří do Manchesteru United

Nejlepší hráč nedávného mistrovství Evropy do 21 let Thiago Alcántara možná zamíří z Barcelony do Manchesteru United. Podle britského listu Guardian by se mohl už v tomto týdnu stát první posilou nového manažera anglických šampionů Davida Moyese za 17 milionů liber (513 milionů korun).

Thiago bude řešit budoucnost po Euru mladíků

Thiago Alcantara by podle různých spekulací mohl v létě odejít z Barcelony. Mladý záložník zatím nepatří ke klíčovým hráčům trenéra Tita Vilanovi a jinde by si tak mohl víc zahrát. Sám Thiago se nyní soustředí pouze na blížící se mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let.

Thiago z Barcelony možná přijde o olympijský turnaj

Španělský záložník Thiago Alcántara možná přijde kvůli zranění o účast na olympijských hrách v Londýně. Pochyby nad tím, zda jednadvacetiletý hráč Barcelony stihne uzdravit poraněnou holeň, vyjádřil trenér Vicente del Bosque při vyhlašování nominace na mistrovství Evropy.

Thiago Alcántara: "Nový Xavi" přichází na první scénu

Až se bude jednou loučit s kariérou věhlasný dirigent Xavi, fanoušci španělské reprezentace a Barcelony se nemusejí bát, že by po něm v obou sestavách zůstala prázdná díra. Na scéně se totiž objevil Xaviho dokonalý "klon": Thiago Alcántara.

Guardiola o Thiagovi: Na co sáhne, to se nyní změní ve zlato

Skvělé léto prožívá a chválu ze všech stran sklízí Thiago Alcântara. Mladý záložník Barcelony se před několika týdny stal mistrem Evropy do 21 let, nyní o sobě dává hodně hlasitě vědět v přípravě na novou sezonu. Slova chvály pro něho má i trenér Pep Guardiola...

Thiago si není jistý, zda v Barceloně zůstane i pro příští sezonu

Thiago Alcantara sice patří k základním pilířům španělské reprezentace do 21 let, avšak svojí pozicí v Barceloně si vůbec jistý není. Talentovaný záložník naznačil, že z katalánského klubu v létě odejde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele