Lavička připustil, že by si Bednář zasloužil základní sestavu

Sparťanský Roman Bednář počtvrté v ligové sezoně naskočil do utkání jako střídající hráč a potřetí se dokázal prosadit. Dvěma góly završil výhru Letenských nad Příbramí 4:0 a dělí se o první pozici v tabulce kanonýrů. Znovu si tak výkonem řekl o místo v základní sestavě a kouč Vítězslav Lavička připustil, že by si ho zasloužil.

Bednář opět v závěru spasil Spartu, ale rád by už hrál od začátku

Spartě podruhé za sebou pomohl ke třem bodům příchod střídajícího útočníka Romana Bednáře. Před týdnem jako "žolík" pomohl v závěru jednou brankou k výhře 3:1 v Brně, dnes proti Bohemians Praha 1905 zase nasměroval Letenské vyrovnávacím gólem k obratu na 2:1. Připustil ale, že by si raději už přál hrát od začátku.

Bednáře potěšilo, jak ho v Mladé Boleslavi přijali fanoušci

Roman Bednář dostal druhou šanci v základní sestavě Sparty od svého zimního příchodu na Letnou v úvodním semifinále Poháru České pošty v Mladé Boleslavi, kde začal s ligovou kariérou. Potěšilo ho, že mu domácí fanoušci při střídání zatleskali, mrzelo ho ale, že sparťané v městě automobilů jen remizovali 1:1.

Sparta si pojistila útočníka Bednáře do roku 2016

Vedení pražské Sparty si pojistilo služby útočníka Romana Bednáře, s nímž před dnešním derby se Slavií prodloužilo smlouvu do června roku 2016. Na Letnou třicetiletý hráč přišel v zimní pauze a po krátkých testech uzavřel kontrakt jen do konce letošní sezony.

Bednář bral gól jako odměnu za práci a věří, že přijdou další

Ve všech třech zápasech jarní sezony nastoupil sparťan Roman Bednář až na závěrečné minuty jako střídající hráč, přesto si včera proti Slovácku připsat premiérový gól v letenském dresu. Bývalý reprezentační útočník bral vstřelenou branku jako odměnu za svou práci a věří, že brzy přijdou i další.

Bednář uspěl na testech, se Spartou podepsal smlouvu

Roman Bednář se stal další posilou pražské Sparty. Bývalý reprezentační útočník uspěl na testech a s letenským klubem podepsal na soustředění ve španělském Jerezu roční smlouvu s následnou opcí na dva a půl roku.

Spartu jsem si vysnil, poperu se o šanci, tvrdí Bednář

Roman Bednář už téměř rok laboruje s pochroumaným kolenem. Poslední soutěžní zápas odehrál loni v květnu v anglickém Blackpoolu a další angažmá v tureckém Sivassporu raději ukončil už zkraje podzimu. Přesto se nezalekl velké výzvy a přijal možnost prát se o šanci v pražské Spartě.

Se Spartou se připravuje Bednář, Pražané chtějí i Lafatu s Váchou

S fotbalisty pražské Sparty začal ode dneška na startu zimní přípravy trénovat i bývalý reprezentační útočník Roman Bednář, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Hráč se zkušenostmi z anglické Premier League a skotské nejvyšší soutěže do aktuálně třetího týmu prvoligové tabulky přichází na zkoušku.

Bednář rozšíří českou kolonii v Sivassporu

Útočník Roman Bednář bude hrát za Sivasspor. V Turecku se domluvil na dvouleté smlouvě jako volný hráč, když mu skončil kontrakt v anglickém West Bromwichi. Dříve působil v jiném tureckém celku Ankaragücü. V týmu se sejde s dalšími třemi Čechy Janem Rajnochem, Jakubem Navrátilem a Milanem Černým.

Blackpool chce, aby český útočník Bednář zůstal

Anglický Blackpool by rád udržel v týmu Romana Bednáře. Český útočník působil v druholigovém klubu od ledna, ale kvůli zranění si příliš nezahrál. Přesto mu Blackpool, kterému až ve finále play off unikl postup do Premier League, podle předsedy Karla Oystona nabídl novou smlouvu.

Bednář by ještě mohl pomoci Blackpoolu do Premier League

Útočník Roman Bednář již zažehnal problémy s poraněnými kolenními vazy a dnes nastoupí za rezervu Blackpoolu v semifinále Lancashireského poháru proti Manchesteru United. Druholigovému týmu by mohl pomoci i v play off o postup do Premier League.

Bednář poprvé skóroval za Blackpool, ale kvůli zranění nedohrál

Útočník Roman Bednář vstřelil svou první branku od příchodu do Blackpoolu, středeční přestřelku 3:3 s Leicesterem ale kvůli zranění nedohrál. V dnešních dopoledních hodinách zamířil podle internetových stránek druholigového anglického klubu na vyšetření kvůli podezření na zranění vazu v koleni.

Bednář hned v premiéře za Blackpool pomohl k obratu

Roman Bednář má za sebou vydařenou premiéru v dresu Blackpoolu. Hned v prvním utkání po přestupu z West Bromwiche byl klíčovou postavou při závěrečném obratu a výhře 2:1 nad Coventry, po které Blackpool uhájil šestou příčku znamenající boj o postup z druhé anglické ligy do Premier League.

Bednář zamířil z West Bromwiche do Blackpoolu

Roman Bednář skončil ve West Bromwichi a bude hrát za Blackpool. S momentálně sedmým týmem druhé anglické ligy se dohodl na spolupráci do konce sezony. West Bromwich, kde měl smlouvu do léta, uvolnil osminásobného českého reprezentanta zadarmo.

Bednář zřejmě ještě v zimě odejde z West Bromwiche na hostování

Český útočník Roman Bednář podle všeho ještě v zimě opustí anglický West Bromwich Albion. Klub mu dal svolení k odchodu, podle jeho agenta Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest se Bednář rozhoduje mezi dvěma nabídkami na hostování z Britských ostrovů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele