Riccardo Montolivo Články

Montolivo posílí AC Milán, oznámil Allegri

Kádr AC Milán čekají po posledním zápase sezony proti Novaře velké změny. Rossoneri ztratí několik zkušených hráčů, vedení ale zároven pracuje na posilách. Jednou z nich bude záložník Fiorentiny Riccardo Montolivo, jehož příchod oznámil trenér Massimiliano Allegri.

Montoliva prodáme do zahraničí, oznámila Fiorentina

Odchod Riccarda Montoliva z Fiorentiny se probírá prakticky den co den a vedení Fialek nyní potvrdilo, že hráče prodá do zahraničí. Montolivo tak dosáhne svého. Zároveň se sportovní ředitel Pantaleo Corvino opět vyjádřil k situacím ohledně Juana Manuela Vargase a Alberta Gilardina, tedy dalších potenciálních odcházejících.

Corvino o Gilardinovi, Montolivovi a Aquilanim

Letní přestupový termín se blíží ke konci a hodně živo by v následujících dnech ještě mělo být ve Fiorentině. Stále není vyloučeno, že italský klub opustí Alberto Gilardino a Riccardo Montolivo, náhradou za druhého jmenovaného by se pak mohl stát Alberto Aquilani...

Podle agenta už Milán jednal o Montolivovi

Vedení AC Milán hodlá získat do svého kádru ještě jednoho záložníka a v souvislosti s tím padají hned tři jména. Jednou z variant je i Juraj Kucka z Janova, na San Siro by pak mohl zamířit liverpoolský Alberto Aquilani a vyloučen rozhodně není přestup Riccarda Montoliva, k němuž se nechová ideálně Fiorentina...

Della Valle se zlobí na Montoliva, který chce odejít

Majitel Fiorentiny Andrea Della Valle se zlobí na svého klíčového záložníka Riccarda Montoliva, který odmítá prodloužit smlouvu. Della Valle chce italského reprezentačního záložníka prodat, aby za rok neodešel zadarmo.

Frey chce zůstat ve Fiorentině, Montolivo zvažuje budoucnost

Sebastien Frey se v uplynulém kole vrátil po delší době do branky Fiorentiny, kterou by rád strážil i v příští sezóně, byť italská média spekulují o jeho odchodu. Ten by se mohl týkat i Riccarda Montoliva, jenž je sice připraven dodržet smlouvu, rád by ale hrál Ligu mistrů...

Mojí prioritou je setrvání ve Fiorentině, hlásí Montolivo

Riccardo Montolivo se po vleklých zdravotních problémech snaží dostat zpět do formy a vedle toho také musí uvažovat nad svojí budoucností. Zkušenému záložníkovi ve Fiorentině příští léto končí smlouva a v médiích se mluví o zájmu velkoklubů, sám hráč ale preferuje setrvání ve Viole...

Montolivo vyloučil svůj lednový odchod z Fiorentiny

Riccardo Montolivo toho během uplynulého podzimu moc nenahrál, přesto se o něj podle italských médií zajímá milánský Inter, jehož nový trenér Leonardo hledá lednové posily. Pětadvacetiletý záložník Fiorentiny se jí ale nestane, svůj zimní přestup totiž kategoricky odmítl...

Montolivo je ve Fiorentině spokojený, odcházet nechce

Riccardo Montolivo uklidnil fanoušky Fiorentiny, nechystá se odejít z klubu. Spekulace o budoucnosti 25letého záložníka se vyrojily poté, co odložil jednání o nové smlouvě. Montolivo přesvědčuje, že se smlouvou není problém a brzy ji podepíše.

Fiorentina své hvězdné trio neprodá

Fiorentina obdržela nabídky na prodej svých opor, vedení fialek ale žádnou z nich pouštět nehodlá. Alberto Gilardino, Riccardo Montolivo i Juan Vargas budou v klubu působit i příští sezónu. Podle sportovního ředitele Pantaleo Corvino jsou tito tři hráči nedotknutelní.

Montolivo k Bayernu: Bude to pro nás životní zápas

Kapitán Fiorentiny Riccardo Montolivo se připravuje na zítřejší odvetu proti Bayernu Mnichov. Utkání, které rozhodne o postupujícím do čtvrtfinále Ligy mistrů, považuje 25letý záložník za nejdůležitější zápas života.

Montolivo po zisku kapitánské pásky radostí nehýří

Ačkoliv by měl spíše oslavovat, u záložníka Fiorentiny Riccarda Montoliva bouchnutí šampaňského po zisku kapitánské pásky nemůžeme očekávat. S odchodem veteránů Dainelliho a Jorgensena totiž Montolivo ztratil dva kamarády, Viola pak dvě klíčové postavy posledních let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele