Jagielku ve vlastním domě přepadli zloději

Obránce Evertonu Phil Jagielka dlouhodobě léčí zraněné koleno, nyní však musí řešit zcela odlišnou a ještě nepříjemnější situaci. Zadák liverpoolského celku se totiž stal obětí útoku zlodějů, kteří jej včera večer přepadli v jeho domě.

Jagielka: Hvězdy v Evertonu musíme udržet

Obránce Evertonu Phil Jagielka prohlásil, že vedení klubu musí své hlavní hvězdy v týmu udržet, aby mělo kádr schopný na atakování pozic v první čtveřici anglické ligy. Toffees skončili v uplynulé sezoně na pátém místě se ztrátou devíti bodů na čtvrtý Arsenal...

Evertonu bude v závěru sezony scházet Jagielka

Everton měl v posledních týdnech skvělou formu, včerejšek ale znamenal hned dvě ztráty. Toffees doma překvapivě podlehli Manchesteru City, navíc přišli o jednoho ze svých nejlepších hráčů. Phil Jagielka si poranil koleno a v letošní sezoně si již nezahraje...

Jagielka: Máme na to být čtvrtí

Everton sahá po Lize mistrů a jeho obránce Phil Jagielka tvrdí, že on i tým udělají všechno proto, aby čtvrtou příčku udrželi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele