Další články

Gedeon dostal v Dukle novou smlouvu, kterou už nečekal

Patriku Gedeonovi měla v létě skončit v Dukle smlouva a už přemýšlel, kam povedou jeho další kroky. O to víc byl zkušený záložník překvapen nabídkou na prodloužení kontraktu do června 2016. Přestože už na sobě Gedeon pokročilý věk cítí a někdy těžce hledá motivaci, fotbal chce hrát co nejdéle.

Gedeon: Se Spartou jsme hráli na pokraji sil, všichni byli skvělí

Kapitán Dukly Patrik Gedeon přiznal, že v nedělním zápase s pražským rivalem Spartou (1:0) hráli domácí fotbalisté na pokraji svých sil. Devětatřicetiletý záložník si premiérového ligového vítězství nad úřadujícím mistrem hodně cení a za výkon pochválil celý tým.

Gedeon: Boleslav jsme měli porazit, ale tragédii z toho neděláme

Kapitán Dukly Patrik Gedeon byl po utkání 6. ligového kola s Mladou Boleslaví zklamaný, že jeho tým doma neudržel vedení a po brance z 89. minuty remizoval 1:1. Zkušený záložník ale nedělal tragédii ze ztráty výhry ani z nepříliš povedeného startu pražského celku do sezony.

Gedeon nevěřil spoluhráčům, kteří mu prorokovali gólovou oslavu

Kapitánovi Dukly Patriku Gedeonovi prý spoluhráči prorokovali, že dnešní 38. narozeniny oslaví gólem. Sváteční střelec jim nevěřil, ale nakonec se v prvním ligovém kole proti Znojmu skutečně trefil. Pražané nakonec remizovali 1:1, podle zkušeného záložníka si nováček soutěže za svůj výkon na Julisce bod zasloužil.

Dukla prodloužila smlouvy s Gedeonem, Malým a Vorlem

Dukla prodloužila smlouvy s oporami Patrikem Gedeonem, Petrem Malým a Janem Vorlem. Sedmatřicetiletý kapitán Gedeon a osmadvacetiletý záložník Malý jsou ode dneška v pražském klubu smluvně vázáni do roku 2015, čtyřiatřicetiletý obránce Vorel do roku 2014. ČTK to potvrdila tisková mluvčí Dukly Kristýna Kratochvílová.

Gedeon by proti Spartě rád zopakoval remízy z minulé sezony

Kapitán Patrik Gedeon před těžkým úvodním zápasem Dukly proti Spartě věří, že jeho tým by mohl favorita obrat o body podobně jako ve vzájemných duelech v minulé sezoně. Zároveň si však uvědomuje, že ambiciózní soupeř může malé pražské derby pojmout jako odvetu za poslední zápas, ve kterém Letenští definitivně přišli o naděje na titul.

Gedeon: Aktivní nástup byl plánovaný

Pražské Dukle vyšel ideálně vstup do jarní části první ligy a po hladké domácí výhře 3:0 nad Žižkovem udělala další krok k záchraně v nejvyšší soutěži. Svěřenci trenéra Luboše Kozla rozhodli v pátek malé pražské derby už v úvodních sedmnácti minutách, během nichž na Julisce vstřelili poslednímu celku všechny tři góly.

Dukla se podle Gedeona už aklimatizovala v první lize

Hráči Dukly Praha jsou již pět kol první ligy bez porážky a jako nováček soutěže se pohybují v horních patrech tabulky. Podle kapitána týmu Patrika Gedeona za to může i fakt, že se hráči rychle aklimatizovali na nejvyšší soutěž, kterou většina z nich dosud nehrála.

Gedeon si přeje rychlý gól

Především kvalita by podle Patrika Gedeona měla hrát do karet českým reprezentantům v kvalifikačním zápasu o postup na mistrovství Evropy s Lichtenštejnskem. Utkání s outsiderem skupiny sehrají svěřenci trenéra Michala Bílka v úterý ve Vaduzu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele