Další články

Smejkal zaskočil v obraně Dukly a 150. ligový start oslavil gólem

Obránci pražské Dukly Michalu Smejkalovi se výborně povedl záskok za zraněného kapitána Jana Šimůnka. Třicetiletý fotbalista ve třetím ligovém kole pomohl gólem k domácí výhře 3:0 nad nováčkem Hradcem Králové a při svém jubilejním 150. utkání v nejvyšší soutěži zaznamenal desátou branku.

Dukla získala obránce Smejkala z Mladé Boleslavi

Obránce Michal Smejkal se definitivně stal posilou Dukly, kam zamířil z Mladé Boleslavi. Devětadvacetiletý stoper už s pražským týmem trénoval od začátku zimní přípravy a dnes na Julisce podepsal smlouvu do 30. června 2017.

Ve Slavii končí sedm hráčů, mezi nimi Lička či Ritchie

Ve Slavii končí sedm hráčů. Klub už nepočítá se záložníkem Mariem Ličkou, Jihoafričanem Keeganem Ritchiem či Slovákem Matúšem Čonkou. Smlouva vypršela také čtyřicetiletému brankáři Radku Černému, který by měl v klubu začít působit u mládeže.

Smejkal: K zápasu jsme přistoupili dobře, ale chyběl gól

Podle obránce Michala Smejkala přistoupili fotbalisté Slavie k duelu s Plzní mnohem lépe než k předchozím zápasům a předvedli bojovný výkon, body jim to však nepřineslo. Podle zkušeného stopera je na vině stres a neklid, který hráče v ofenzivě svazuje. Výsledkem je už třetí zápas za sebou bez vstřeleného gólu.

Slavia získala na hostování z Mladé Boleslavi stopera Smejkala

Slavia získala v poslední den přestupního období na hostování do konce jarní části sezony z Mladé Boleslavi stopera Michala Smejkala. Opačným směrem zamířil na půlroční hostování záložník Štěpán Koreš. Slavia o tom informovala na svých internetových stránkách.

Rolko se Smejkalem jsou po operaci

Obránci Mladé Boleslavi Adrian Rolko a Michal Smejkal se podrobili operaci přetrženého předního zkříženého vazu v koleni. Po pondělním zákroku by měli chybět zhruba půl roku.

Boleslavští obránci Rolko se Smejkalem jsou na půl roku mimo hru

Série vážných poranění kolen prosívá kádr mladoboleslavských fotbalistů. Na půl roku vypadli ze hry stopeři základní sestavy Adrian Rolko s Michalem Smejkalem, u kterých dnešní vyšetření magnetickou rezonancí prokázalo přetržení předního zkříženého vazu. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Jiří Koros.

Smejkal přiznal, že arbitráž s Teplicemi byla chyba

Michal Smejkal s odstupem času lituje, že se pustil do arbitráže s Teplicemi. Vloni tvrdil, že s ním klub prodloužil smlouvu díky opci neoprávněně, a na půl roku zmizel z fotbalového světa. Dnes však přiznal, že tím ublížil především sám sobě, protože zmeškaný půlrok mu chybí. Zároveň si ale myslí, že za tu dobu hodně pochopil.

Smejkal uznal chybu a v Teplicích podepsal novou smlouvu

Michal Smejkal, který se od začátku roku přel v Teplicích o platnost své smlouvy a od týmu se odpojil, v klubu nakonec bude pokračovat. Internetové stránky teplického klubu dnes přinesly informaci, že Smejkal podepsal nový kontrakt do června roku 2012.

Arbitráž definitivně potvrdila, že Smejkal dál patří Teplicím

Arbitrážní komise fotbalového svazu ve středu s definitivní platností rozhodla o tom, že fotbalista Michal Smejkal má do konce letošního kalendářního roku platnou smlouvu v Teplicích. Nadále tak zůstává jejich hráčem, přestože se Smejkal od ledna s Teplicemi nepřipravoval a tvrdil, že jeho kontrakt je neplatný.

Smejkal se odvolal proti výroku arbitrážní komise

Fotbalista Michal Smejkal se odvolal proti rozhodnutí arbitrážní komise ČMFS, která minulý pátek rozhodla o platnosti jeho smlouvy v Teplicích. Sám hráč však dál trvá na tom, že mu kontrakt vypršel už na konci minulého kalendářního roku, a se severočeským mužstvem se proto přestal připravovat.

Smejkalova smlouva platí

Michal Smejkal má v Teplicích platnou smlouvu, rozhodla dnes svazová arbitráž. Čtyřiadvacetiletý hráč v lednu odmítl nastoupit do přípravy a od té doby s klubem nekomunikoval. Vedení prvního týmu ligové tabulky teď bude řešit, jak s ním naloží dál.

Smejkal se dál pře s Teplicemi a k týmu se stále nepřipojil

Michal Smejkal se ani den po začátku zimní přípravy nespojil s teplickým klubem a stále se odmítá připojit do tréninku k prvnímu mužstvu. Jeho právní zástupce to zdůvodnil tím, že hráčova smlouva s klubem vypršela na konci loňského roku, byť vedení Teplic tvrdí, že Smejkalovi dál běží na Stínadlech platný kontrakt podle dřívější opce na letošní rok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele