Hubníkové věří, že se v národním týmu společně udrží delší dobu

Poprvé po téměř devíti letech může dres české reprezentace obléknout v jednom utkání bratrské duo. Na Lukáše a Tomáše Doškovy chtějí navázat Roman a Michal Hubníkovi, kteří jsou v nominaci na středeční přípravné utkání s Chorvatskem. Zároveň věří, že dvojčata Doškovy překonají a odehrají spolu více než 15 minut.

Olomoucký kanonýr Hubník zatím konkrétní nabídku nedostal

Příznivci olomouckých fotbalistů se zatím nemusejí obávat odchodu kanonýra Michala Hubníka. Těsně po skončení podzimní prvoligové části Sigma na nejlepšího střelce soutěže nedostala konkrétní nabídku.

Hubník si nominací na Dánsko splnil klukovský sen

Deset podzimních gólů v lize vyneslo olomouckému Michalu Hubníka premiérové pozvání do reprezentace. Kouč Michal Bílek povolal sedmadvacetiletého kanonýra Sigmy na přátelské utkání s Dánskem. "Je to nádherný nepopsatelný pocit," prohlásil Hubník pro oficiální web olomouckého klubu.

Luck nezaplatil za Kaščáka s Hubníkem, oba jsou zpět v Olomouci

Z odchodu olomouckých fotbalistů Michala Hubníka s Markem Kaščákem do ukrajinského Lucku sešlo. Přestože oba už v druholigovém klubu podepsali smlouvy, Luck nepřevedl na konto Sigmy odstupné a zřejmě z finančních důvodů se hráčů vzdal. Kaščák i Hubník jsou zpět v kádru Olomouce a v neděli mohou nastoupit proti Slovácku.

Kaščák a Hubník putují z Olomouce na půl roku do Lucku

Fotbalisté Olomouce přišli týden před začátkem prvoligového jara o dva hráče základní sestavy: kapitán Marek Kaščák s útočníkem Michalem Hubníkem budou na jaře hostovat ve Volyni Luck. S druholigovým ukrajinským klubem podle manažera Milana Martinoviče podepsali půlroční smlouvu s opcí.

Melinho, Hudec a Hubník se přiblížili k odchodu z Olomouce

Odchod Melinha a Martina Hudce z Olomouce je znovu reálnější. Klub dnes oznámil, že oba hráči se už 22. června neukážou na startu společné letní přípravy a mohli by zamířit do jednoho z celků druhé německé ligy. Odejít může i Michal Hubník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele