Bassogog nejlepším hráčem APN, Ngadeu se vešel do all-stars

Snový turnaj za sebou má jednadvacetileté pravé křídlo Christian Bassogog. Ten ještě na podzim 2015 působil ve čtvrté zámořské soutěži, pak si ho v dánském Aalborgu vyhlédl současný kouč Kamerunu Hugo Broos a nyní si autor semifinálové branky do sítě Ghany odnáší z Afrického poháru cenu pro nejužitečnějšího hráče...

Ngadeu dal hned po přerušení první gól za Slavii a slavil tancem

Záložník Michael Ngadeu se v utkání 15. ligového kola proti Mladé Boleslavi dočkal první soutěžní branky v dresu slávistických fotbalistů a gól to byl výjimečný. Trefil se pohotově pokusem přes hlavu a navíc jen necelou minutu poté, co se zápas znovu rozběhl po čtvrthodinovém přerušení vinou výpadku světel. Kamerunský středopolař následně vše oslavil tancem s africkým spoluhráčem Simonem Delim.

Slavii posílili zahraniční hráči Ščuk a Ngadeu

Slavia získala první dvě letní posily. Tým z Edenu angažoval bosenského záložníka Jasmina Ščuka, který naposledy působil v Mladé Boleslavi. Přichází také kamerunský obránce Michael Ngadeu Ngadjui z rumunského Botosani. Oba podepsali smlouvu do konce června 2019.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele