Pospíšil litoval, že mu ke gólu v premiéře chybělo pět centimetrů

Chybělo pár centimetrů, aby svoji premiéru v dresu Plzně ozdobil gólem. Záložník Martin Pospíšil litoval, že v sobotním duelu s Duklou Praha trefil v první půli jen vnitřní tyč a Západočeši nakonec pouze remizovali 0:0.

Plzeň představila vytoužené posily Hubníka s Pospíšilem

Viktoria Plzeň dnes představila posily Romana Hubníka a Martina Pospíšila, které získala těsně před uzávěrkou soupisek pro Ligy mistrů. Oba již absolvovali trénink pod vedením trenéra Pavla Vrby, který si pochvaluje, že přišli hráči, které měl na seznamu posil na prvních místech.

Plzeň získala z Olomouce reprezentačního záložníka Pospíšila

Plzeňští získali náhradu za záložníka Vladimíra Daridu. Úřadujícího mistra posílí člen širšího reprezentačního kádru Martin Pospíšil z Olomouce. Kluby se dnes na jeho přestupu dohodly, Plzeň tak stihne dopsat Pospíšila na soupisku pro Ligu mistrů. Hráč se k týmu připojí ve středu. Podmínky transferu nebyly zveřejněny.

Záložník Pospíšil se upíše Olomouci do roku 2017

Vedení Sigmy Olomouc si pojistí služby reprezentačního záložníka Martina Pospíšila novou dlouhodobou smlouvou do konce června 2017. Čtvrtý celek podzimní části první ligy to dnes oznámil na svém webu.

Olomoucký Pospíšil je rád, že má čekání na ligový gól za sebou

Na podzim při hostování ve druholigovém Třinci jen paběrkoval, teď je ze záložníka Martina Pospíšila jeden z trumfů olomouckých fotbalistů při cestě za záchranou v nejvyšší soutěži. Posledních šest zápasů odehrál v základní sestavě a nezapomene hlavně na divokou bitvu v Mladé Boleslavi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele