Další články

Jakubko: My už ani nemáme čo stratiť

Existenčný duel slovenskej reprezentácie na pôde Bosny je tu. Debut v ostrom zápase tentoraz nemajú na svedomí hráči, ale rovno tréner Ján Kozák. Ten bude viesť tím z lavičky poprvýkrát a hneď v najdôležitejšom zápase. Kým iskierka nádeje ešte tlie, je potrebné sa ešte o šancu pobiť. Myslí si to aj útočník Martin Jakubko.

Zraněný Jakubko plánuje žalobu

Útočník Amkaru Perm Martin Jakubko je zraněný a nepomůže slovenské reprezentaci v kvalifikačních zápasech o postup na mistrovství světa v Brazílii.

Jakubko posílil Amkar Perm

Bývalý slovenský reprezentant Martin Jakubko odchází z Bánské Bystrice do ruského klubu Amkar Perm. Vyhlídl si ho trenér Miodrag Božovič, pod kterým působil už v FK i Dinamu Moskva. Po roce se tak do Ruska vrací, s klubem se dohodl na smlouvě na rok a půl.

Slovan se chystá nakupovat, ve hře je i Jakubko

Čerstvý mistr slovenské Corgoň ligy Slovan Bratislava už pred časem avizoval, že plánuje posílit kádr. Klub čeká vedle domácí ligy a poháru i předkolo Ligy mistrů...

Jakubko se vrátil do Banské Bystrice

Bývalý slovenský reprezentant Martin Jakubko sa po pěti letech vrátil pod Urpín. 30letý kanonýr po rozvázání smlouvy s Dinanem Moskva sice měl nabídky ze zahraničí, ale nakonec zvolil klub, z něhož ze Slovenska odešel. V klubu už začal trénovat, jeho transfer pak bude uzavřen v průběhu následujících několika dní...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele