Další články

Disciplinárka rozhodla: Čmelík si za facku nezahraje ve třech zápasech

Českobudějovický Lukáš Čmelík si kvůli úderu do obličeje olomouckého záložníka Jana Vodháněla v sobotním utkání 23. kola první ligy nezahraje tři soutěžní zápasy. V komuniké o tom informovala disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Čmelík prodloužil smlouvu s Karvinou, chválí si trenéra Webera

Slovenský fotbalista Lukáš Čmelík prodloužil smlouvu s Karvinou na další dvě sezony. Pětadvacetiletý záložník, který přišel do slezského týmu v listopadu jako volný hráč, se v posledních zápasech vypracoval na jednu ze stabilních opor a dohodl se na pokračování spolupráce do roku 2023. Klub to dnes uvedl na svém webu.

Karviná získala posilu ze Slovenska. Podepsala záložníka Čmelíka

Karvinou posílil čtyřiadvacetiletý slovenský záložník Lukáš Čmelík, který podepsal jako volný hráč smlouvu do konce sezony s následnou roční opcí. Účastník mistrovství světa do 17 let hrál vedle Žiliny, kde s fotbalem začínal, i ve švýcarském Sionu, polských Gliwicích a naposledy v Dunajské Stredě.

Sion na hostování získal Čmelíka

Lukáš Čmelík už nebude nastupovat za Žilinu. Slovenský mládežnický reprezentant příští rok a půl bude hostovat ve švýcarském Sionu, který má následně i přestupovou opci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele