Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Nejlepším hráčem francouzské ligy je López z Lyonu

Nejlepším fotbalistou francouzské ligy byl vyhlášen argentinský útočník Lisandro López z Lyonu. V anketě za ním skončili záložník Eden Hazard z Lille a útočníci Marouane Chamakh z Bordeaux a Mamadou Niang z Marseille.

Ve Francii bude nejlepší Niang, Hazard, Lisandro nebo Chamakh

Unie francouzských fotbalových profesionálů (UNFP) oznámila nominace na individuální ocenění za letošní sezonu Ligue 1. O nejprestižnější pro nejlepšího hráče se ucházejí kapitán Marseille Mamadou Niang, talentovaný Eden Hazard z Lille, útočník Bordeaux Marouane Chamakh a Lisandro Lopez z Lyonu...

Lisandra trápí tříslo, chybět může až měsíc

Lisandro Lopez má problémy s tříslem a čeká ho delší přestávka, než se původně očekávalo - Lyon se bez argentinského kanonýra a letní posily bude muset obejít možná až měsíc...

Lisandro López se definitivně upsal Lyonu

Lyon definitivně získal do svých řad náhradu za Karima Benzemu. Sedminásobní francouzští šampioni dotáhli příchod Lisandra Lópeze z FC Porto, argentinský střelec včera podvečer podstoupil obvyklou zdravotní prohlídku a poté podepsal pětiletou smlouvu...

Lyon a Porto jsou domluveny. Lisandro přestoupí do Francie

Lyon našel náhradu za Karima Benzemu, který odchází do Realu Madrid. Francouzský tým se po dlouhých jednáních dohodl s Portem na přestupu Argentince Lisandra Lópeze. Cena šestadvacetiletého střelce se může vyšplhat na 28 milionu eur.

Lisandro López má namířeno do Lyonu

Pravděpodobně již jen dny dělí Lisandra Lópeze od přestupu do francouzského Lyonu. Hráčův agent Fernando Hidalgo potvrdil, že tento Argentinec již souhlasil s nabídkou francouzského týmu a nyní se jen čeká, jak bude na žádost reagovat FC Porto.

Lisandrovi jsou dva góly málo. Mělo jich být víc, říká

Gólově nejbohatší osmifinále ligy mistrů sehrálo Atlético Madrid s Portem. Domácí dvakrát vedli, portugalský klub vždy zareagoval. Pod oba úspěchy Porta je podepsán kanonýr Lisandro Lopez, který ale není s výsledkem spokojený.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele