Další články

Pražskou Slavii definitivně opustil záložník Kenia

Slavisty definitivně opustil záložník Levan Kenia. Šestadvacetiletý gruzínský středopolař, kterého v poslední době pronásledovaly zdravotní problémy, se vrací do své vlasti, kde podepsal smlouvu do konce příštího roku s Lokomotivem Tbilisi. Informovaly o tom klubové internetové stránky.

Disciplinárka zastavila Kenijovi ze Slavie činnost na tři zápasy

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala slávistu Levana Keniju zastavením činnosti na tři soutěžní duely za hrubé nesportovní chování v zápase 11. ligového kola s Olomoucí. Gruzínský záložník pyká za to, že v druhém poločase šlápl na hostujícího záložníka Davida Housku.

Pražskou Slavii posílil gruzínský záložník Kenia

Mužstvo pražské Slavie posílil gruzínský reprezentant Levan Kenia, který byl minulý týden v pražském týmu na testech. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník podle klubového webu podepsal smlouvu do 30. června 2015 s opcí.

Slavia testuje gruzínského záložníka Keniju

Slavia testuje gruzínského reprezentanta Levana Keniju. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní středopolař, který v minulosti hrával za německé Schalke 04, se bude podle klubových stránek Pražanů připravovat s týmem do konce týdne.

Farfán nakonec zůstává v Schalke, prodloužil o čtyři roky

Schalke si dnešní výhrou nad Herthou zajistilo přímý postup do příštího ročníku Ligy mistrů, který s ním s největší pravděpodobností absolvuje i Jefferson Farfán. Odchod peruánského křídelníka byl během jara takřka již hotovou věcí, obě strany se ale nakonec dohodly na prodloužení spolupráce...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele