Kaká pravděpodobně přestoupí do Realu Madrid

Brazilec Kaká se nejspíše stane první posilou nové éry Florentina Péreze v Realu Madrid. O budoucnosti záložníka AC Milan dnes podle španělských zdrojů jednal madridský prezident s viceprezidentem milanského klubu Adrianem Gallianim a Boco Leitem, hráčovým otcem a agentem v jedné osobě. Do města módy by mělo výměnou putovat 65 milionů eur.

Kaká by Ancelottiho nenásledoval. Zůstane v Miláně

V pondělí bude jasno o budoucnosti trenéra AC Milán Carla Ancelottiho, který by mohl zamířit do Chelsea nebo Realu Madrid. I kdyby Ancelotti odešel, v Miláně zůstane hvězdný záložník Kaká.

Guti fandí Perézovi. V týmu chce Kaká a Ronalda

José Maria Gutiérrez, známý pod zkráceninou Guti, neprožívá v dresu Realu Madrid příznivé období. V konkurenci Lassany Diarry nedostává příležitost nadýchnout se ligového vánku, neboť byl Juandem Ramosem přesunut do role náhradníka. I přesto věří v lepší zítřky, jež mají být spojeny s návratem Florentina Peréze do funkce prezidenta Merengues.

Kandidát na prezidenta Realu Pérez slíbil, že přivede Kaká

Pokud se Florentino Pérez stane staronovým prezidentem Realu Madrid, přivede do klubu hvězdného brazilského fotbalistu Kaká. Tvrdí to list Marca s tím, že zatím jediný kandidát pro volby 14. června se už dohodl na výši odstupného s AC Milán i na smlouvě s nejlepším hráčem světa 2007.

Milán se rozjel. Kaká lituje častých zranění

AC Milán o víkendu porazil Palermo 3:0 a dostal se na druhou příčku Serie A před Juventus. Rossoneri se v závěru sezóny dostali do dobré formy, záložník Kaká lituje zranění, která jeho tým celou sezónu provázela.

Kaká doufá, že Beckham zůstane. Je nepostradatelný, říká

David Beckham během dvouměsíčního hostování v Miláně přesvědčil o svých kvalitách a AC jej chce získat natrvalo. Tomu ale není nakloněno Los Angeles Galaxy, jemuž anglický záložník patří. V Miláně přesto stále doufají, že Beckham zůstane.

Kaká zlomenou nohu nemá, za reprezentaci přesto hrát nebude

Zranění záložníka Kaká není vážné. Rentgen podle agentury Reuters sice nepotvrdil původní obavy ze zlomeniny chodidla, šestadvacetiletý fotbalista však nejspíš vynechá úterní přípravný zápas brazilské reprezentace s Itálií a ohrožen je i jeho start za týden v ligovém derby s Interem Milán.

Buffon by prý pohádkovou nabídku z Manchesteru přijal

Nečekaně otevřeně se vyjádřil brankář Juventusu Turín Gianluigi Buffon k neuskutečněnému přestupu Brazilce Kaká z AC Milán do Manchesteru City. Třicetiletý gólman si na nic nehrál a jasně prohlásil, že kdyby takovou nabídku dostal on, neváhal by a do Anglie by odešel.

Kaká se rozhodl zůstat v Miláně, protože AC je klub jeho srdce

Mohl se stát nejdražším fotbalistou historie a navíc vydělávat půl milionu liber týdně. Brazilský záložník Kaká se však cítí v Itálii doma a jeho srdce patří AC Milán. Proto "rossoneri" zůstal věrný, přestože klub za něj od Manchesteru City mohl dostat rekordních 100 milionů liber.

Manchester City: Přestup Kaká zkazil jeho hamižný otec

Za neuskutečněný přestup brazilského fotbalisty Kaká za rekordních 100 milionů liber (přes tři miliardy korun) do Manchesteru City může chamtivost záložníkova otce a neschopnost vedení AC Milán dodržet slovo. Tvrdí to šéf anglického klubu Garry Cook.

Kaká i přes štědrou nabídku z Anglie zůstane v AC Milán

Brazilský záložník Kaká milánský velkoklub AC neopustí. Lukrativní nabídku Manchesteru City odmítl a zůstane věrný italskému celku. V televizním rozhovoru to prohlásil majitel klubu a italský premiér Silvio Berlusconi. Vzápětí to médiím oficiálně potvrdil i klubový mluvčí, načež také zástupci anglického klubu oznámili, že jednání skončila.

Kaká prý chce přesvědčit k přestupu do Anglie otec

Do Milána dnes přiletí otec brazilského záložníka Kaká, aby prosadil synův přestup do Manchesteru City. Bosco Leite dorazí do Itálie odpoledne a sejde se svým šestadvacetiletým synem, aby ho prý k přestupu z AC Milán do Anglie za rekordních 100 milionů liber (přes tři miliardy korun) přesvědčil.

Fergusona rekordní nabídka za Kaká šokovala

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson se nikdy nebál utrácet velké peníze za fotbalisty. Rekordní nabídka městského rivala Manchesteru City, který chce za 100 milionů liber (přes tři miliardy korun) koupit z AC Milán brazilského záložníka Kaká, však prý šokovala i skotského kouče.

Pro Milán to bude katastrofa, říká Maldini o přestupu Kaká

Zpočátku se to zdálo jako další výmysl bulvárních plátků. 100 milionů liber za brazilskou hvězdu AC Milán prý nabízí Manchester City. Jenže blázniví šejkové z vedení anglického klubu to mysleli vážně. A co víc. Milán sice dlouhá léta prohlašoval, že Kaká není na prodej, ovšem až nyní se ukazuje, že všechno má svou cenu a je to jen otázka té správné nabídky.

Milán podle své televizní stanice uvažuje o prodeji Kaká

AC Milán poprvé potvrdil, že uvažuje o nabídce Manchesteru City, který za jeho hvězdu Kaká nabízí astronomické peníze. Tuto informaci přinesla televizní stanice italského klubu, podle níž Citizens ještě navýšili svou původní nabídku, která činila rovných 100 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele