Německý útočník Cacau zmešká kvůli zranění zápas s Anglií

Německý útočník Cacau zmešká prestižní nedělní osmifinále proti anglické reprezentaci. Brazilský rodák, který si zatím na mistrovství světa připsal jednu branku, si během pátečního tréninku natáhl břišní sval.

Bratři Boatengové se rozhádali kvůli faulu na Ballacka

Závěrečný zápas základní skupiny D mistrovství světa mezi Německem a Ghanou nabídne na reprezentační úrovní málo vídaný sourozenecký souboj. Pokud nastoupí, střetnou se spolu nevlastní bratři Boatengové, kteří jsou soupeři nejen na hřišti, ale i v životě.

Boateng se ještě před MS upíše Manchesteru City

Po Kevinu-Princovi si anglickou Premier League s největší pravděpodobností vyzkouší i mladší z bratrů Boatengových Jerome. 21letý obránce Hamburgeru SV potvrdil, že o jeho dlouho tušeném přestupu do Manchesteru City je takřka rozhodnuto a transfer bude dotažen ještě před světovým šampionátem...

Boateng se rozhodl, v létě chce opustit Hamburk

Hamburk po letošní sezoně přijde minimálně o jednoho hráče základní sestavy, úmysl odejít z německého klubu ústy svého agenta ohlásil Jerome Boateng. 21letý obránce by mohl zamířit do Manchesteru City, anglický klub by za jeho služby měl zaplatit 12,5 milionu eur...

Labbadiu možné odchody jeho svěřenců nechávají v klidu

Přestože média nedávno psala o zájmu Bayernu Mnichov o Eljera Eliu či možném přestupu Jeromeho Boatenga do Manchesteru City, trenér Hamburgeru SV Bruno Labbadia si z toho příliš starostí nedělá. Tvrdí, že tyto spekulace jsou jen komplimentem týmového složení.

Boateng zatím neprodloužil. Z Hamburku ale neutíká

Jerome Boateng jedná o prodloužení smlouvy s Hamburkem, zatím se ale nedohodl na podmínkách. O jednadvacetiletého obránce se zajímají bohaté kluby z celé Evropy, neznamená to však, že německý klub brzy přijde o svoji oporu.

Hamburg vede bundesligu, jeho hráči se perou

Hamburg po nedělní výhře 2:1 na hřišti Leverkusenu vede bundesligu, mohlo by se proto zdát, že v týmu panuje dobrá nálada. Jenže chyba lávky, na dnešním ranním tréninku měli mezi sebou ostrý spor obránce Jérôme Boateng a záložník Albert Streit, přičemž došlo i na facku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele