Polák už začal s tréninkem, zatím hlavně běhá

Český reprezentant Jan Polák, který hraje za Anderlecht Brusel, se pozvolna vrací k tréninku. Po více než čtyřměsíční pauze, způsobené vážným zraněním kolena, začal na soustředění ve Španělsku s běháním. Do hry by se podle některých náznaků a spekulací médií mohl zapojit možná už v březnu.

Polák začne v lednu po zranění kolena s běháním

Český reprezentant Jan Polák z Anderlechtu Brusel by mohl počátkem ledna pomalu začít s běháním po více než čtyřměsíční pauze způsobené zraněním kolena. Na jaře by se pak rád plně zapojil do hry. Osmadvacetiletý záložník to řekl v rozhovoru, který jeho belgický klub a současný ligový lídr zveřejnil na své internetové stránce.

Polák doufá v co nejrychlejší návrat na trávník i do reprezentace

Záložník belgického Anderlechtu a české reprezentace Jan Polák doufá, že po zranění kolena začne opět co nejrychleji hrát. Jeho bruselský klub to uvedl na svých webových stránkách. V článku se ale opět potvrzuje starší odhad, že Polák bude mimo hru nejméně šest měsíců.

Polák je po úspěšné operaci kolena, půl roku ale bude bez fotbalu

Záložník české reprezentace a bruselského Anderlechtu Jan Polák, který si na konci srpna vážně poranil kolenní vazy, se v pondělí na klinice v Německu podrobil operaci. Hrát nebude minimálně půl roku. Na svých stránkách o tom informuje belgický klub.

Polák si vážně zranil koleno, mimo hru bude půl roku

Jan Polák z Anderlechtu Brusel si v nedělním utkání belgické ligy proti Standardu Lutych přetrhl kolenní vazy a vypadl z nominace na sobotní klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa proti Slovensku. Podle webových stránek klubu bude český záložník mimo hru nejméně šest měsíců.

Polák se v Anderlechtu pohádal s trenérem

Jan Polák se dostal do sporu se svým trenérem v Anderlechtu Brusel Ariëlem Jacobsem. Ten se rozčiloval kvůli Polákově ztrátě míče v sobotním utkání belgické ligy s Waregemem a český záložník si to s ním šel vyříkat z očí do očí. Oba od sebe musel odtrhnout až asistent trenéra. Incident však údajně nebude mít žádnou dohru. Informoval o tom belgický tisk.

Pokud se Anderlecht nedostane do Ligy mistrů, Polák asi odejde

Pokud se belgickému fotbalovému vicemistrovi Anderlechtu Brusel nepodaří postoupit z kvalifikace do Ligy mistrů, pak z něj český záložník Jan Polák zřejmě odejde. Reprezentační středopolař to připustil v článku, který klub přetiskl na svých oficiálních stránkách.

Polák pomýšlí na kvalitnější ligu, třeba na anglickou či německou

Záložník české fotbalové reprezentace a bruselského Anderlechtu Jan Polák by se v budoucnu rád z Belgie přesunul do nějaké kvalitnější ligy, třeba do Anglie nebo Německa. Řekl to v rozhovoru s ČTK a Českým rozhlasem.

Polák: O dalším angažmá teď nepřemýšlím, hlavní je titul

Záložník české reprezentace Jan Polák zatím nepřemýšlí o tom, jak bude v budoucnu pokračovat jeho kariéra. Hlavní je pro něj zisk mistrovského titulu v belgické lize, jejíž tabulku nyní jeho Anderlecht těsně vede. Vyplývá to z jeho slov v rozsáhlém rozhovoru v dnešním vydání listu Le Soir.

Polák touží po anglické lize, nové angažmá začne řešit až po sezoně

Český reprezentant Jan Polák má sice v Anderlechtu Brusel platnou smlouvu až do léta 2011, ale stále častěji se mluví o tom, že v létě belgický klub opustí. Osmadvacetiletý záložník znovu přiznal, že by ho nové angažmá lákalo a nejraději by si prý zahrál anglickou ligu. O případném přestupu ovšem začne přemýšlet až po sezoně.

Polák získal před zápasem s Marokem informace z tábora soupeře

Jan Polák sice dosud větší zkušenost s africkým fotbalem nemá, přesto prý poměrně dobře ví, co má čekat od přípravného zápasu české reprezentace v Maroku. Bavil se totiž o něm se svým spoluhráčem z Anderlechtu Brusel Mubárakem Busúfou, který bude hájit barvy středečního soupeře.

Britská média spekulují, že Polák zamíří do West Bromwiche

Český fotbalista Jan Polák by mohl zamířit z bruselského Anderlechtu do anglické Premier League. O služby sedmadvacetiletého reprezentačního záložníka podle deníku The Guardian stojí West Bromwich Albion, který už zaměstnává i útočníka Romana Bednáře.

Polák chce v létě odejít z Anderlechtu, rád by do většího klubu

Jan Polák přiznal, že by rád v budoucnosti odešel z bruselského Anderlechtu. Deník Sportwereld dnes citoval Polákův výrok o tom, že tuto sezonu chce ještě dokončit v Bruselu, pak by ale rád zamířil do většího klubu. Polákovi vadí, že se klubu nedaří prosadit v evropských pohárech.

Polák má natržený stehenní sval, v kvalifikaci bude chybět

Reprezentace se bude muset obejít v kvalifikačním dvojzápase proti Polsku a Slovinsku bez dalšího hráče základní sestavy Jana Poláka, který má natržený stehenní sval. Pondělní vyšetření na magnetické rezonanci potvrdilo, že zranění záložníka Anderlechtu z pátečního utkání belgické ligy proti Standardu Lutych je natolik vážné, že bude muset nějaký čas odpočívat.

Polák mohl změnit dres, ale Anderlecht ho nepustil

Český reprezentační záložník Jan Polák mohl přednedávnem změnit klubový dres. Přiznal, že dostal blíže nespecifikovanou zahraniční nabídku, ale Anderlecht se proti jeho odchodu postavil a nechtěl ho za žádnou cenu ztratit. Na středeční vstup do kvalifikace o postup na MS 2010 se tak Polák s českým národním týmem chystá i nadále jako hráč celku z belgické metropole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele