Teplice v úvodu přípravy jednají o Horově hostování v Rize

Tepličtí dnes zahájili zimní přípravu i se záložníkem Jakubem Horou, který se vrátil ze Slavie, ale v nejbližší době by měl zamířit na další hostování do Rigy. K severočeskému celku se také na zkoušku připojí australský brankář Jasmin Keranovic, který působil ve West Bromwichi.

Slavii posílili na hostování Hora s Takácsem

Pražská Slavia získala další dvě posily. Český šampion a účastník základní skupiny Ligy mistrů angažoval na půlroční hostování s opcí na případný přestup z Mladé Boleslavi obránce či záložníka Ladislava Takácse a z Teplic ofenzivního univerzála Jakuba Horu.

Konečně jsem si užil, že nám fandili diváci, řekl teplický Hora

Kapitán Jakub Hora zařídil Teplicím v šestém kole první ligy cennou domácí remízu 1:1 s favorizovanou Plzní. Osmadvacetiletého ofenzivního hráče nejvíce těšilo, že se jeho tým dočkal po zápase potlesku od diváků. Teplice sice na Stínadlech nevyhrály v pátém ligovém duelu po sobě, předvedeným výkonem ale částečně napravily předcházející dvě domácí utkání, která skončila debakly 0:8 s Mladou Boleslaví a 1:5 se Slavií.

Každý hráč hrál o svoji budoucnost v Teplicích, řekl kapitán Hora

Hráči Teplic hráli podle kapitána Jakuba Hory v odvetném semifinále skupiny o Evropu v ligové nadstavbě na hřišti Mladé Boleslavi o svoji budoucnost. Úvodní duel totiž Teplice prohrály 0:8 a po krutém debaklu následovaly tvrdé tresty. Odveta skončila 1:1. Přestože se Hora stal s jedenácti góly nejlepším střelcem mužstva v sezoně, jeho budoucnost v teplickém dresu je nejistá.

Hráčem března v české lize je Hora, trenérem Jílek

Nejlepším hráčem první ligy za březen byl zvolen Jakub Hora z Teplic. Mezi trenéry se ocenění v anketě Ligové fotbalové asociace dočkal Václav Jílek z Olomouce.

Záložník Hora prodloužil smlouvu s Teplicemi do roku 2022

Záložník Jakub Hora prodloužil s Teplicemi smlouvu do léta 2022, původní kontrakt by sedmadvacetiletému fotbalistovi vypršel za rok. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Teplice ztratily v zimě dvě opory. Přesto mohou myslet v tabulce vysoko

Bez hlavního tahouna ofenzivy Filla a pilíře zadních řad Šušnjara půjdou Teplice do ligového jara. Touha zamotat situaci v bojích o pohárovou Evropu je však neopouští.

Teplický Hora má přetržený vaz v koleni a čeká ho dlouhá pauza

Teplický záložník Jakub Hora si v nedělním utkání ligy se Slováckem přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. Potvrdilo to dnešní vyšetření. Jednoho z klíčových hráčů severočeského celku čeká operace a následně několikaměsíční léčba. V tomto kalendářním roce si už zřejmě nezahraje.

Hora dvěma góly Teplicím k bodům na Slovácku nepomohl

Ani tah se zařazením Jakuba Hory na hrot útoku nepomohl teplickému trenérovi Davidu Vavruškovi vylepšit nevydařený závěr podzimní části Synot ligy. Hora sice dal v pátek na hřišti Slovácka dva góly, ale hosté v předehrávce 16. kola prohráli 2:4. V posledních pěti zápasech získaly Teplice pouze bod a přiblížily se sestupovému pásmu.

Plzeň získala z Teplic bosenského útočníka Mahmutoviče

Plzeň získala z Teplic bosenského útočníka Aidina Mahmutoviče. První zimní posila ligového lídra podepsala smlouvu na tři a půl roku. Opačným směrem zamířil univerzální záložník Viktorie Jakub Hora, který na podzim hostoval v Českých Budějovicích.

Plzeň pustila Horu na hostování do Českých Budějovic

Nováčka první ligy České Budějovice posílí Jakub Hora. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč přichází na roční hostování z Plzně, na jihu Čech hostoval už na jaře sezony 2012/13. Hora do Plzně přestoupil před dvěma roky z Mostu, natrvalo se ale prosadit nedokázal.

Horu mrzela remíza s Jihlavou i vlastní střelecká nemohoucnost

Jakuba Horu z Bohemians 1905 hodně mrzelo, že pražský nováček doma přes velkou převahu jen remizoval 0:0 s Jihlavou. Kmenového hráče Plzně trápí vlastní střelecká nemohoucnost, která ho prý také vzdaluje od potenciálního návratu do sestavy Viktorie.

Hora bude z Plzně hostovat v Bohemians 1905

Jakub Hora odchází z Plzně na hostování do konce sezony do Bohemians Praha 1905. Vedení prvoligového nováčka tak vyřešilo nedostatek ofenzivních hráčů. Na jaře Hora hostoval v Českých Budějovicích.

Plzeňský Hora odchází na hostování do Budějovic

Ofenzivní záložník nebo útočník Jakub Hora odchází z vedoucího týmu ligy Plzně na hostování do konce jarní sezony do Českých Budějovic, jimž by měl pomoci v boji o záchranu. Viktoria to sdělila v tiskové zprávě, informaci potvrdili také Jihočeši.

Hora je blízko angažmá v anglickém Fulhamu

Dalším českým fotbalistou hrajícím v Anglii se může stát osmnáctiletý útočník Jakub Hora. Hráče druholigového Mostu si londýnský Fulham pozval během jednoho měsíce již na druhou stáž a podle britských médií je pravděpodobné, že s ním trenér Roy Hodgson podepíše smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele