Další články

Lietava doufá, že Bohemians výhra nakopne k záchraně

Útočník Bohemians 1905 Ivan Lietava v zápase proti Liberci (1:0) nejdříve neproměnil dvě velké šance, pak si ale spravil chuť vítězným gólem, který byl jeho prvním za "klokany" v nejvyšší soutěži. Slovenský fotbalista doufá, že pražského nováčka premiérový jarní triumf nakopne v boji o záchranu.

Lietava: Budeme-li hrát vždy jako se Spartou, přinese to body

Podle útočníka Ivana Lietavy musí poslední Bohemians Praha 1905 hrát v každém utkání první ligy se stejným nasazením jako v sobotním derby proti vedoucí Spartě (1:2). Třicetiletý slovenský fotbalista v případě podobných výkonů věří v záchranu v nejvyšší soutěži.

Bohemians zahájili přípravu bez několika hráčů, přijde Lietava

Bohemians Praha 1905 dnes zahájili zimní přípravu ve zúženém kádru oproti podzimu. Vedle navrátilců z hostování a zraněných Jiřího Havránka a Radka Šírla chyběl také Jan Růžička, který měl problém s odletem z dovolené v zámoří. Od soboty se však k týmu připojí nová posila Ivan Lietava.

Olomouc získala zadarmo slovenského útočníka Lietavu

Olomouc posílil Ivan Lietava. Zkušený slovenský útočník přichází jako volný hráč, naposledy na jaře působil v Trnavě. Se Sigmou podle klubového webu podepsal smlouvu na dva roky a k hanáckému týmu se dnes připojí na herním soustředění v Rakousku.

Trnava získala do útoku Lietavu

Bojovat na jaře o záchranu namísto o titul, to není to, co si fanoušci Spartaku Trnava představovali. Proto se vedení slovenského klubu již poohlédlo po posile a do útoku ulovilo velkou rybu - o góly se bude starat Ivan Lietava.

Lietava na Ukrajině nehraje

Hráče si do svého týmu vytipovávají především trenéři, problém pro samotné fotbalisty pak nastává ve chvíli, kdy je jejich kouč propuštěn. To postihlo i slovenského útočníka Ivana Lietavu, který je aktuálně přebytečným ve Vorskle...

Lietava chce v Poltavě navázat na to, co začal v Dukle

Slovenský fotbalista Ivan Lietava by ve svém novém působišti Vorskle Poltava rád navázal na minulou povedenou sezonu v Dukle Praha. Osmadvacetiletý útočník věří, že angažmá v ukrajinském klubu pro něj nebude znamenat krok zpět.

Sparta se údajně zajímá o slovenského útočníka Lietavu

Spartu by mohl posílit slovenský útočník Ivan Lietava. Ten v minulé sezoně hostoval v jiném pražském celku Dukle a nyní by se měl vrátit do Žiliny, ale podle informací serveru profutbal.sk už je domluvený na Letné. Se slovenským mistrem má však stále platnou smlouvu a Žilina prý žádá odstupné 300 tisíc eur (asi 7,6 milionu korun).

Masaryk ani Lietava do Trnavy nepřestoupí

Spartak Trnava ukončil působení v Corgoň lize pro sezonu 2011/2012 úspěšně, na mistrovskou Žilinu chyběly hráčům po posledním kole jen dva body. V té nejbližší budou ambice minimálně stejné a proto se vedení klubu poohlédne po případných posilách. Už nyní je však jasné, že jimi nebudou hráči jako Masaryk, či Lietava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele