Hulk věří, že Porto půjde v Lize mistrů daleko

Porto vstupuje do Ligy mistrů jako vítěz Evropské ligy a podle mnohých jako černý kůň. Portugalského mistra sice opustil trenér Boas či kanonýr Falcao, přesto má stále velkou sílu. Další ostrostřelec Hulk odmítá roli spolufavorita milionářské soutěže, svému týmu ale věří.

Hulk: Odejdu jen tam, kde si výrazně polepším

Urostlý Hulk byl jednou z hlavních postav nedávno skončené snové sezony, kterou prožilo Porto, v níž suverénně opanovalo domácí soutěž i Evropskou ligu. Společně s Radamelem Falcaem byl Hulk v útoku postrachem pro všechny soupeře a začalo se spekulovat o jeho možném odchodu. Brazilský reprezentant však dopředu upozorňuje, že přestoupí jen do velkého klubu.

Z Hulka je nejdražší hráč portugalské historie

Vedení FC Porto odkoupilo čtyřicet procent práv útočníka Hulka od uruguayského klubu Atletico Rentistas za 13,5 milionu eur, dosud vlastnilo jen 45 procent jeho práv. S 24letým Brazilcem navíc prodloužilo smlouvu do léta 2016. Podle listu A Bola se z Hulka stal nejdražší hráč portugalské historie.

Hulk musel vstávat ve tři ráno, aby pomáhal rodičům na tržišti

V dětství vstával ve tři hodiny ráno a s brekem odcházel pomáhat rodičům prodávat maso na trh. Dnes je z něj hvězda Porta a jeden z nejžádanějších hráčů na přestupovém trhu. Brazilský útočník Hulk v rozhovoru pro televizní stanici Globo prozradil, že právě díky práci pro rodiče získal pověstnou sílu, kterou využívá v soubojích s obránci.

Hulk by rád do Anglie, nabídku ale prozatím nemá

Porto v letošní sezoně připomíná rozjetou mašinu, válcuje jednoho soupeře za druhým a velký podíl na tom má i Hulk. Je tak jenom otázkou času, kdy tento čtyřiadvacetiletý brazilský kanonýr odejde do nějaké ještě renomovanější soutěže, sám by si rád zahrál anglickou Premier League...

Hulk se koncentruje na Porto, na případný přestup nemyslí

Velmi dobrou formu má v letošní sezoně Hulk, který má velký podíl na dosavadní suverénní jízdě FC Porto portugalskou nejvyšší soutěží. O 24letého útočníka je zájem mezi jinými evropskými kluby, on sám ale na změnu dresu nemyslí a soustředí se jenom na své výkony u současného zaměstnavatele...

Hulk: Nevím, jestli by se mnou Porto bojovalo o titul

Brazilský útočník Hulk se po disciplinárním trestu konečně vrátil k fotbalu. Včera se jedním gólem a dvěma asistencemi podílel na výhře Porta v Belenenses 3:0. Hulk po zápase potvrdil, že návratu na hřiště se už nemohl dočkat.

Porto se odvolá proti vysokým trestům pro Hulka a Sapunarua

Portugalský klub FC Porto se podle agentury AP odvolá proti čtyřměsíčnímu trestu pro útočníka Hulka a obránce Cristiana Sapunarua. Fotbalisté dostali od disciplinární komise několikaměsíční tresty za potyčku s pořadateli po prosincové prohře 0:1 s Benfikou Lisabon.

Hulk a Sapunaru z Porta dostali za napadení tvrdé tresty

Útočník Hulk si za FC Porto čtyři měsíce nezahraje ligové utkání, jeho spoluhráč Cristian Sapunaru dostal trest ještě o dva měsíce delší. Disciplinární komise portugalské ligy vynesla tvrdé tresty za incident po utkání s Benfikou, kdy oba napadli v tunelu vedoucím k šatnám pořadatele.

Dunga povolal dva nováčky

Carlos Eduardo (Hoffenheim) a Hulk (Porto) se mohou těšit na premiérový start v brazilském dresu. Trenér Carlos Dunga je povolal k přátelskému utkání proti Anglii.

Ujfaluši si musí v LM poradit s nositelem jména komiksového Hulka

Velmi nesnadný úkol dnes čeká na českého fotbalistu ve službách Atlétika Madrid Tomáše Ujfalušiho. V odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti FC Porto musí uhlídat Hulka, útočníka, jenž si dal jméno po komiksové postavě, která proslula tím, že se ve stresových situacích mění v ničivé zelené monstrum.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele