Fabio Quagliarella Články

Juventus našel posilu do útoku v Quagliarellovi

Juventus po několika dnech našel kýženou posilu do útoku, z konkurenční Neapole přivedl 27letého Fabia Quagliarellu. Italský reprezentant dnes přicestoval do Turína, kde se podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal smlouvu, podle níž bude u Bianconeri zprvu hostovat...

Quagliarella: Nemám v úmyslu opustit Neapol

Fabio Quagliarella nedávno musel spolknout hořkou pilulku v podobě vyřazení Itálie z letošního MS již v základní skupině. Útočník Neapole má nyní dovolenou a může pomalu začít řešit svou budoucnost. Zájem o něho je v Rusku, sám hráč ovšem na změnu dresu nemyslí a rád by zůstal v Neapoli...

Kazaň chce přivést Quagliarellu

Ruský mistr Rubin Kazaň je podle italského deníku Corriere dello Sport připraven zaplatit za útočníka Neapole Fabia Quagliarellu 25 milionů eur.

Quagliarella přestoupil do Neapole

Neapol letos vůbec nezvládla druhou polovinu sezony a přišla o možnost zahrát si Ligu mistrů nebo Evropskou ligu. Vedení SSC tak začalo hledat posily, aby se něco podobného již neopakovalo, a hned první ulovená ryba má hodně zvučné jméno - z Udinese do Neapole přestupuje Fabio Quagliarella...

Neapol touží po Quagliarellovi. Nabídne 25 milionů?

Vedení Neapole potvrdilo informace italských médií, podle kterých chce získat útočníka Fabia Quagliarellu. Problémem ale může být přestupní částka, Udinese si svou hvězdu cení na pětadvacet milionů eur.

Leonardi: V zimě prodávat nebudeme

Fabio Quagliarella se v nejbližší době hráčem římského AS nestane. Podle informací Il Messaggero měl mít italský útočník namířeno do hlavního města, to ovšem rychle popřel sportovní ředitel Udinese Pietro Leonardi...

Rubin Kazaň připravil peníze na posily z Itálie

Úřadující mistr ruské Premier Ligy Rubin Kazaň se netají plány zkvalitnit kádr před premiérovým startem v Lize mistrů. Klub z hlavního města Tatarstánu má v plánu vysázet 10 milionů eur za Gaetana D’Agostina. Láká i další fotbalisty.

Juventus prý prodá Trezegueta Barceloně. A nakoupí tři posily

Juventus je podle italských médií připraven prodat Barceloně útočníka Davida Trezegueta. Stará dáma za něho údajně dostane dvaceti milionů eur, které obratem použije na zisk nových posil. Těmi mají být Xabi Alonso, Fabio Quagliarella a Rafael Marquez.

Wolfsburg skupuje Italy. Má i Barzagliho

Novou posilou bundesligového Wolfsburgu je italský reprezentant Andrea Barzagli. Ten následuje spoluhráče z Palerma Cristiana Zaccarda, kterého Němci získali před třemi týdny. Barzagli byl blízko přestupu do Fiorentiny, nakonec oblékne dres Wolfsburgu. Vlci navíc mají zájem o další Italy.

Přípravu Italů zpestřil striptýz

Italští fotbalisté prožili na nedělním tréninku v přípravě na blížící se mistrovství Evropy příjemný šok. Na trávník totiž pronikly dvě krásky, kterým se málem podařil dokonalý striptýz - úplnému odhalení zabránil až zásah bezpečnostní služby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele