Limberský musí se zlomeninou v obličeji na operaci

David Limberský z Plzně si ze sobotního ligového utkání s Mladou Boleslavi odnesl komplikovanou zlomeninu v obličeji a musí na operaci. Doba léčby zatím není známá. Zkušený obránce ale určitě přijde o čtvrteční duel Evropské ligy s Beer Ševou a následný ligový zápas s Bohemians Praha 1905.

Limberský jako žolík pomohl gólem zlomit odpor Ostravy

Plzeňský obránce David Limberský jako náhradník naskočil do domácího ligového utkání s Ostravou a už po pěti minutách na hřišti otevřel skóre výstavní střelou. Hráči Baníku po první inkasované brance rezignovali a nakonec si ze Štruncových sadů odvezli porážku 0:3.

Limberský: Není to hotové, v Larnace nás čeká pekelné prostředí

Hráči Plzně sice domácí výhrou 3:1 nad Larnakou nakročili k postupu do skupiny Evropské ligy, podle Davida Limberského však má Viktoria před sebou ještě hodně práce. Třiatřicetiletý obránce ve čtvrteční odvetě čtvrtého předkola na Kypru očekává pekelné prostředí.

Plzeň přišla před předkolem LM o Hubníka, Limberského a Kovaříka

Viktoria Plzeň přišla během soustředění v rakouském Westendorfu o tři důležité hráče, kteří s největší pravděpodobností nestihnou start nové sezony a vstup do kvalifikace Ligy mistrů. Kapitán Roman Hubník a další klíčový obránce David Limberský utrpěli vážná svalová zranění a čeká je delší pauza. Záložník Jan Kovařík musí na operaci se zlomeným kotníkem.

Limberský utekl z hotelu a podle Sportu v Plzni skončí

Obránce David Limberský podle deníku Sport po sezoně skončí v Plzni. Vedení Viktorie došla trpělivost s bývalým českým reprezentantem poté, co po sobotním ligovém utkání s Libercem opustil týmový hotel a vrátil se až nad ránem. Od klubu za to navíc dostal vysokou pokutu.

Limberský se chystá na vstup do ligového Klubu legend

Plzeňský David Limberský může v sobotu v Mladé Boleslavi odehrát 300. zápas v české lize a vstoupit do Klubu legend. Ze stále aktivních hráčů tuto hranici pokořili pouze David Lafata, Štěpán Vachoušek, David Hubáček, aktuálně v zahraničí působící Václav Procházka a další hráč Plzně Milan Petržela.

Limberský: Chtěli jsme ukázat, že tým stále má nějakou úroveň

Podle obránce Davida Limberského měla Plzeň rozhodně na to, aby uhrála s Ludogorcem Razgrad v odvetě 4. předkola Ligy mistrů lepší výsledek než remízu 2:2, která jim po úvodní prohře 0:2 z Bulharska nestačila k postupu. Český šampion podle něj chtěl po nepovedeném vstupu do sezony ukázat, že má stále nějakou úroveň, a věří, že ještě neřekl poslední slovo...

Limberský: Asi nejtěžší postup, co jsem zažil

Obránce David Limberský zažil všechny postupy fotbalistů Plzně v evropských pohárech, po žádném z nich ale necítil takovou úlevu jako po aktuálním postupu přes Karabach do 4. předkola Ligy mistrů. Viktoria totiž byla na pokraji vyřazení, ale přečkala hned několik velkých šancí a gólem v závěru vydřela účast v dalším kole...

Limberský se rozhodl ve 32 letech skončit v reprezentaci

Plzeňský obránce David Limberský se rozhodl ve 32 letech ukončit reprezentační kariéru. Po mistrovství Evropy je tak po Jaroslavu Plašilovi, Davidovi Lafatovi a Petru Čechovi už čtvrtým hráčem, který už nebude hrát v českém národním dresu. Levý bek to řekl v rozhovoru pro deník Právo během soustředění v rakouském Westendorfu.

Limberský: Vím, čeho jsem schopný, a nejsem úplně spokojený

Obránce David Limberský připustil, že není úplně spokojený se svými výkony v úvodních dvou duelech evropského šampionátu se Španělskem a Chorvatskem. Dvaatřicetiletý zadák věří, že čeští reprezentanti zvládnou úterní závěrečný zápas skupiny s Tureckem bez ohledu na to, zda nastoupí v sestavě, či ne.

Limberský: Už s Nizozemci jsme si zkusili, že s favority jde hrát

Obránce David Limberský zažil s Plzní v evropských pohárech vyrovnané souboje s Atléticem Madrid či Villarrealem a věří, že může uspět i proti španělské reprezentaci při pondělním vstupu českého týmu do Eura. Inspirací před duelem se spolufavoritem turnaje podle něj může být úvodní vítězství v uplynulé kvalifikaci nad Nizozemskem 2:1.

Limberský dostal za vulgární gesto pokutu a musí trénovat mládež

Plzeňský obránce David Limberský dostal za vulgární gesto k fanouškům v utkání 26. kola Synot ligy na Spartě od disciplinární komise pokutu 50 tisíc korun. Zároveň mu komise nařídila jako fotbalově prospěšnou činnost vést tři mládežnické tréninky jinde než v plzeňské Viktorii. Přesné místo určí reprezentačnímu zadákovi komise mládeže.

Disciplinárka zahájila řízení s Limberským kvůli vulgárnímu gestu

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s plzeňským Davidem Limberským za pohoršující a urážlivé chování v podobě vulgárního gesta k fanouškům při nedělním ligovém zápase na Spartě. Reprezentační obránce je předvolán na další zasedání v příštím týdnu.

Trestní stíhání Limberského bylo zastaveno

Trestní stíhání plzeňského Davida Limberského za řízení v opilosti bylo podle serveru Aktuálně.cz podmíněně zastaveno. Reprezentační obránce uhradil škodu a nesmí rok řídit.

Limberskému za autonehodu hrozí až tři roky vězení

Plzeňský David Limberský byl obviněn za řízení v opilosti. Posudek ukázal, že dvaatřicetiletý reprezentační obránce měl při zářijové autonehodě v krvi přes jedno promile alkoholu, takže se dopustil trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to mu podle serveru iDNES.cz hrozí až tříleté vězení a zákaz řízení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele