Sturridge se po návratu k tréninku opět zranil

Jen co se anglický reprezentační útočník Daniel Sturridge zapojil do tréninku Liverpoolu po měsíčních problémech s lýtkem, tak se opět zranil. Pětadvacetiletý fotbalista bude kvůli potížím se stehnem podle BBC mimo hru dalších šest týdnů.

Daniel Sturridge se Liverpoolu vrátí nejdříve za dva týdny

Fanoušci Liverpoolu si na očekávaný návrat Daniela Sturridge na ligové trávníky ještě nějakou chvíli počkají. Kanonýr Reds na marodku upadl v září během reprezentační přestávky, a když už se nyní konečně zbavil problémů se stehenním svalem, ozval se pro změnu sval lýtkový...

Daniel Sturridge se Liverpoolu upsal na dalších pět let

Momentálně zraněný Daniel Sturridge spojil s Liverpoolem svou blízkou i vzdálenou budoucnost. Loni 22gólový střelec dosud za Reds hrával pod smlouvou platnou do roku 2018, nyní dle informací Telegraphu podepsal čerstvý pětiletý kontrakt, který mu týdně vynese až 150 tisíc liber...

Anglickým nominacím na hráče roku dominuje trio z Liverpoolu

V Anglii byla zveřejněna nominace na hráče roku podle hlasování samotných fotbalistů. Anketu hráčské asociace (PFA) vyhraje jeden ze šestice Luís Suárez, Steven Gerrard, Daniel Sturridge (všichni Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Yaya Touré (Man City), Adam Lallana (Southampton).

Podle Aggera se cení i výhra po špatném výkonu

Liverpool stále bojuje o svou šanci na titul a nyní drží ve svých rukách druhou příčku Premier League. K ní mu dopomohla především poslední výhra nad Sunderlandem. Reds těsně udolali svého soupeře a slavili vítězství, což je podle Aggera důležitější než remizovat po krásném výkonu.

Sturridge se učil od nejlepších, teď sklízí ovoce

Daniel Sturridge patří k nejlepším hráčům anglické Premier League na svém postu, což katapultovalo jeho Liverpool mezi hlavní favority na kvalifikaci do Ligy mistrů. Současných osmnáct ligových branek je ale výsledkem dlouhodobé práce.

Sturridge si poranil kotník a může se vrátit až po Vánocích

Elitního útočníka Daniela Sturridge v Liverpoolu dál provází smůla. Po úrazu pravého kotníku z května letošního roku přišel na řadu také kotník levý, kvůli kterému se nyní kanonýr Reds pohybuje o berlích. Proti Hullu tak zítra určitě nenastoupí a vážně hrozí, že zmešká také nabitý program okolo Vánoc...

Sturridge přestupuje z Chelsea do Liverpoolu

Daniel Sturridge končí své angažmá v Chelsea a stěhuje se do Liverpoolu. O odchodu 23letého útočníka ze Stamford Bridge na Anfield Road se v posledních dnech hodně spekulovalo, vedení Reds pak dnes odpoledne transfer potvrdilo na svých internetových stránkách...

Posílí Sturridge Liverpool? Rodgers mlčí

Daniel Sturridge podle anglických médií přestoupí z Chelsea do Liverpoolu, žádná ze zainteresovaných stran ale chystaný obchod dosud nepotvrdila. Výjimkou není ani manažer Reds Brendan Rodgers, který hodlá o posilách mluvit až ve chvíli, kdy je získá.

Jen mladíci vám trofeje nezískají, brání starší hráče Sturridge

John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba. Ti všichni byli v probíhající sezoně terčem kritiky kvůli neodpovídajícím výkonům. Pro novináře vyvstalo jediné možné vysvětlení - věk. A především v případě Lamparda už pomalu nad legendou Chelsea lámali hůl. Jeden z "dravců" mladší generace, Daniel Sturridge, však své spoluhráče brání...

Coyle by chtěl Sturridge do Boltonu i příští rok

Daniel Sturridge v současné době září. V dresu Boltonu Wanderers má fantastickou formu, v devíti utkáních vstřelil hned sedm branek a není tak divu, že manažer Trotters Owen Coyle má na mladého anglického forvarda zálusk. Ví však, že to bude úkol nesmírně složitý, zvláště pak, když se 21letý fotbalista nechal několikrát slyšet, že jeho touhou je hrát za Chelsea.

Sturridge se nemůže dočkat návratu do Chelsea

Anglický forvard Daniel Sturridge je z Chelsea na hostování v Boltonu, u Wanderers je od ledna letošního roku a ke svému kmenového klubu se po sezoně vrátí. I přes dobrou formu se do londýnského působiště teší a nemůže se dočkat až i v Chelsea naplno ukáže, co v něm je.

Sturridge bude Chelsea stát nejméně 3,5 milionu liber

Chelsea zaplatí za Daniela Sturridge Manchesteru City 3,5 milionu liber, částka se může podle hráčových startů téměř zdvojnásobit. Mladému útočníkovi skončila v létě u Citizens smlouva a novou podepsal v Chelsea, protože mu je ale méně než 24 let, určila komise výši odstupného.

Sturridge dostává šanci, Chelsea chybí útočníci

Chelsea, jako každý další anglický klub, nyní čeká hektické vánoční období plné fotbalu, ve kterém bude londýnské celek postrádat trojici zraněných. Mimo hru jsou Nicolas Anelka, Michael Essien a Deco. Nabízí se tak šance pro ty méně využívané.

Sturridge jde do Chelsea, o ceně se teprve rozhodne

Daniel Sturridge odchází z Manchesteru City do Chelsea, se kterou se dohodl na čtyřleté smlouvě. Mladému útočníkovi vypršel s Citizens kontrakt, přesto neodejde zadarmo. Jelikož mu je méně než čtyřiadvacet let, bude muset Chelsea zaplatit "výchovné".

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele