Sparta odletěla do Tallinnu bez Hušbauera, Krejčího a Costy

Bez čtyř hráčů základní sestavy odletěli sparťané k úterní odvetě druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Levadie Tallinn. Kvůli menším zdravotním problémům chyběli Ladislav Krejčí, Marek Matějovský, Josef Hušbauer a Costa, do Estonska neodcestoval ani náhradník Roman Bednář.

Vrba se s ligou rozloučil pátou cenou pro trenéra měsíce

Pavel Vrba se rozloučil s angažmá v Plzni dalším úspěchem, byl popáté zvolen nejlepším trenérem měsíce v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA). Cenu pro nejlepšího hráče listopadu získal sparťanský obránce Costa.

Na hráče listopadu kandidují Costa, Petržela a Tecl

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za listopad jsou obránce Costa ze Sparty a plzeňské duo Milan Petržela, Stanislav Tecl. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují loučící se Pavel Vrba z Plzně, obhájce říjnového prvenství Vítězslav Lavička ze Sparty a kouč dalšího pražského celku Dukly Luboš Kozel.

Do Sparty se vrací Vacek, tým posílí i bek Nhamoinesu

Do Sparty se po dvou letech vrací záložník Kamil Vacek, který přichází na roční hostování s opcí z italského klubu Chievo Verona. Spartu posílí také zimbabwský obránce Costa Nhamoinesu z polského Lubinu, ten podepsal dvouletou smlouvu. Pražský klub dnes oba hráče představil na tiskové konferenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele