Chelsea si chce pojistit Ivanoviče, hodlá tak odrazit zájem Realu

Chelsea FC zřejmě brzy zareaguje na údajný zájem Realu Madrid o obránce Branislava Ivanoviče. Podle anglických médií srbskému bekovi nabídne prodloužení stávajícího kontraktu, jehož platnost za rok vyprší.

Fiorentina chce Ivanoviče, ten není proti

Fiorentina chce posílit ve středu obrany a z Chelsea by ráda přivedla Branislava Ivanoviče. Srbský obránce se na Stamford Bridge stále nemůže prosadit do základní sestavy a podle slov jeho agenta by se přesunu do Itálie vůbec nebránil...

Chelsea začíná šetřit. V zimě bude nejdříve prodávat

Celosvětová finanční krize dopadla velmi citelně na majitele Chelsea Romana Abramoviče. Podle deníku Times se bohatý Rus rozhodl omezit tok peněz do londýnského klubu. Manažer Scolari bude muset údajně nejdřív prodat stávající hráče, aby měl na nové.

Ivanović do AC asi nepřestoupí

Zrovna když mělo být každým okamžikem oznámeno hostování Branislava Ivanoviće z Chelsea v AC Milán, přišla zpráva, že srbský obránce zůstává v Londýně. Kluby se totiž údajně nedohodly na podmínkách celé transakce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele